خوک خرطوم دراز هست :دینقل قول:
شبیه مورچه خوره ...
Printable View
خوک خرطوم دراز هست :دینقل قول:
شبیه مورچه خوره ...
تا چه حد لازمه؟ شما خودتون جمع کردین؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم.
با این که مراحل تموم شدن بازم دوتا از skill ها قفل موندن اونا هم با ماموریتهای فرعی باز میشن؟
شما وقتی روی skill مورد نظر کلیک می کنید می نویسه برای بدست آوردن این skill چه کارهایی باید انجام بدیننقل قول:
با این که مراحل تموم شدن بازم دوتا از skill ها قفل موندن اونا هم با ماموریتهای فرعی باز میشن؟
كسايي كه. ميگن pc بهتره احتمالا با كنسول و با تلويزيون led 42 اينچ بازي نكردن كه مقايسهةاش با pc فقط يه شوخيه..خوبيةكنسول اينه كه همهةكسايي كه دارنش يه گرافيك و پردازنده ي خيلي خوب(اگر نگيم عالي)از ديوايسشون ميگيرن..چن درصد از گيميرهايي كه pc. دارن تو همين تاپيك از pcشون در گيمينگ نهايت لذتو ميبرن؟
شما با یه پی سی قوی با تلویزیون LED فول اچ دی امتحان کردی مگه؟! منم مثله خودت فکر میکردم ولی وقتی هر دو رو امتحان کردم واقعاً تفاوت داشت، کیفیت نسخه ی پی سی بهتره و شکی هم توش نیست، این در مورد خیلی از بازیها صادقه، تازه بحث Directx11 هم واسه پی سی هستنقل قول:
فک کنم شما خودت اصلا گرافیک ULTRA رو روی PC ندیدی چون اگه می دیدی همچین حرفی نمی زدی. همین FARCRY 3 که درایم تو تاپیکش بحث می کنیم نمونه بارز این قضیه هست. که گرافیک کنسول در حد MEDIUM پی سی هست. اگه می خوای رزولوشن 1080 واقعی بازی رو ببینی بهتره یه PC خوب رو به تلویزیون 42 اینچ بزنی تا FULL HD واقعی رو ببینی.نقل قول:
با این حرفت هم موافقم که مقایسه گرافیک کنسول با PC یه شوخیه چون گرافیک کنسول در حد PC نیست.:n09:
اختلاف گرافیک کنسول با پی سی هم در سال 2013 به اوج خودش می رسه. حتی به تازگی سازنده بایوشاک هم گفته که گرافیک کنسولی در حد MEDIUM نسخه PC هست و مطئمئنا در مورد خیلی از بازی های دیگه هم همچین اتفاقی می افته.
این توضیحات کامل هر اسلحه با نحوه فعال کردنشنقل قول:
AMR:
Sniper Rifle
“A customized Z93 with extended magazine, high power scope, and
custom paint. Fires an explosive, penetrating round. Enhanced for
damage at long range.”
Requirement:
20 Relics
Cost:
$4800
Bull Shotgun:
Shotgun
“A customized M133 shotgun with extended shell capacity, and custom
paint. Enhanced for damage.”
Requirement:
10 Relics
Cost:
$3010
Bushman:
Assault Rifle
“A customized P416 with optical scope, extended magazine, suppressor,
and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.”
Requirement:
Activate all Radio Towers
Cost:
–
Japanese Tanto:
Melee
“The tanto is a Japanese dagger that was carried by the samurai.
Wielding one of these will increase the damage dealt in melee combat.”
Requirement:
6 Letters of the Lost
Cost:
–
Ripper:
LMG
“A customized MKG with optical scope, extended magazine, and custom
paint. Enhanced for accuracy, damage, and low recoil.”
Requirement:
6 Trails of the Rakyat
Cost:
$4200
Shadow:
Pistol
“A customized 1911 pistol with a larger magazine, silencer, and
custom paint. Enhanced for accuracy and stealth.”
Requirement:
Liberate 17 Outposts
Cost:
$2800
Shredder:
SMG
“A customized Vector .45 ACP with reflect sight, suppressor, extended
magazine, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.”
Requirement:
Collect 10 Memory Cards
Cost:
$3275
سلام
یکی از بهترین راههای به دست اوردن پول توی بازی ، این Knife Throwing هست که توی Amanaki هم هست ، خیلی راحت میشه باهاش پول در اورد ، البته اولش باید روی مود Practice بازی کنید تا روشش دستتون بیاد
کسی دیگه از این شرط بندی ها توی بازی سراغ نداره؟؟؟
کسی میتونه مراحل اپ کردن کیف پولشو بگه که چی میخواد؟
من 10000 تاشو نمیفهمم چی میخواد :|
P0ker.:n02:نقل قول:
یه کوئست فرعی بود باید تو پوکر همه رو شکست میدادم تا میز رو ترک کنن.تو اون کوئست یه ذره فهمیدم پوکر چطوره.
یکی دیگه از کار ها برای پول در اوردن تیراندازی هست.چند تا کبوتر ول میکنن باید بزنیشون.خیلی هم اسونه.
اون یکی هم که Knife Throwing هست.
داداش بدبختی همینجاس که من خودم پوکر بلدم نیستم :n02:نقل قول:
شما بلدی بگو :|:|:|:|:|:|
پوکر که بلد نیستم خوشمم نمیاد :دینقل قول:
اینجا که کبوتر ول میکنن کجای نقشه هست؟؟
ویرایش :
پیداش کردم ، به لعنت خدا نمی ارزید :|
بازم به پرتاب چاقوی خودمون :|
والا منم زیاد بلد نیستم.ولی مثل اینکه کارت هات باید با کارت های روی میز یکی باشن.اگه مثلا یکی از کارت هات با یکی از کارت های روی میز یکی باشه میشه One pair اگه دو تا کارتت با کارت های میز یکی باشه میشه Two Pair.یا اگه کارتت بالا باشه میشه High Card.
از بین Two Pair و One Pair هم Two Pair برنده میشه.ولی نمیدونم High Card این دوتا رو شکست میده یا نه.اگه به کارت هاتون مطمئنین Chip هاتون رو بزارین وسط و شرط رو بالاتر ببرید.اگر نه Check کنین.یعنی پولی نزاری وسط و ببینی کارت هایی که روی میز میزارن چطوره.بعد دوره بعد که نوبتتون میشه Chip هاتون رو بزارید وسط.به همه ی Chip هایی که شرط می بندن بازیکن ها میگن Pot.برنده کل Pot رو میبره.
خودمم ایناشو فهمیدم.دیگه بقیش با خودتون :دی
پوکر بلدی؟ با سلام و صلوات و کلی نذر و نیاز! اون مرحله فرعی را بردم!فقط فهمیدم شاه داری برنده میشی! همین! بلدی یه کم آموزش بدی؟نقل قول:
پ.ن: توی این بازی پول بی رازش ترین چیز هست! واقعا ارزش نداره وقت برای پول جمع کردن گذاشت
خوب شما که حالشو نداری art money pro یا cheat engine بزن پولتو بالا ببرنقل قول:
ولی بازم فک نکنم خوب باشه
چون کیف پولت جا نداره برا همینم دیگه نمیتونی شکار کنی :دی
نه. من خودم عشق جمع کردن کالکتیبل ها هستم. میگم توی این بازی کلا پول بی ارزش ترین چیز هست. تنها کاربردش گرفتن اتچمنت های اسلحه ها هست که اونم همینطوری توی بازی بچرخید جمع میشه.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال دیگه دیگه داشتم من نمیدونم بازی من اینجوریه یا کلا اینه که من وقتی مپ(نقشه )رو باز میکنم ناقصه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟:n28:
نه داداش اون مشکل بازی نیستنقل قول:
برای همه همینجوریه
شما برای اینکه بتونی نقشه رو معلوم کنی باید بری بالای اون دکلا بعدش کاری که میگه رو بکنی
اصن این کار جز مراحله
شما چه جوری متوجه نشدی ؟ :n13:
Join Citra یا Save Friends ??:n02:
داداش گلم من شک کردم که نکنه نسخه بازی من مشکل:n05:دارهنقل قول:
ولی مال من اینجوری نیست!:n23:نقل قول:
دوستان عزیز به یک نکته توجه داشته باشن در مرحله پوکر اون مرحله که باید بریم اشک پوکریست ها رو در بیاریم شما کافیه بذارید روی نویست در اون صورت اگه فولد نکنید همینطور پشت سر هم برنده می شید و اون مرحله به همین راحتی تموم میشه و اچیومنتشم می گیرید این به خاطر اینه که کسی اگه پوکر بلد نباشه دیگه اینجارو گیر نکنه البته اگه تعریف از خود نباشه یه جورایی استاد پوکر هستم واسه همین متوجه شدم که توی مرحله تمام کارتهامون بدون استثنا یه دو جفت یا استرایت یا فلاش میشدن واسه همین حتی می تونید با all in تسریع هم بدید و باست آوت کنید... شما دوباره برید پوکر بازی کنید به صورت تفننی مطمئن باشید در جا باست آوت می شید اگه بلد نباشید پوکر ولی وقتی هم که بلد باشید بدجوری پدری می تونید بکنید واسه هوش مصنوعی حالا شما فکر کنید چقدر سخته پوکر رو جلوی یه هوش انسانی بازی کنید. توی فارکرای 3 البته واقعا کم هوش هستند و با بت هاشون کامل دستشون رو رو می کنن ولی توی Red Dead Redemption خیلی رند و Insane بازی می کنن
موفق باشید\
دوستان من زیاد بازی نکرده تا الان اما چرا پس هر جایی از نقشه تا الان رفتم هیچ حیوونی نبوده تا بکشم و پوستش رو استفاده کنم؟
سلام بر آقا امیر گل گلاب... مشتاق دیدار:n12:نقل قول:
شاید اوایلشی به همون خاطر و هم اینکه اسلحه اینا نداری به اون صورت اسپاون نمیشن یکمی بری جلو اسپاون میشن اونقدر که حالِت از سگ ها و دینگو های وحشی به هم می خوره 4-5 تا با هم هجوم میارن لعنتی ها آدم نمی دونه کدومشون رو بکشه
برای اینکه محتویات نقشه معلوم شه باید از اون دکل ها بری بالا و هر دکل هم یه منطقه رو تو نقشه مشخص می کنه. اون وقت رو نقشه زوم کنی جای جونورها رو بهت نشون می ده.نقل قول:
جای تو باشم جوین سیترا رو نمیزنمنقل قول:
ولی اگه خواستی بزنی خانواده رو هم بگو بیان صفا کنن :n08:
سیو فرندز رو بزن
جالب بود:n02:!نقل قول:
یبار Save Friend رو زدم!
یبار هم Join Citra!
سلامنقل قول:
اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه:n08::16:
مگه چی میشه؟اگه نجاتش بدیم؟نقل قول:
اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه:n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوستا رو نجات بدیم چی میشه؟
یکی از مراحل شما پیش سم بکر می رید و به شما اولتیماتوم میده که راه برگشتی وجود نداره بنابراین شما قبول نکنید کنسل کنید و وارد نشید یک سیو دستی انجام بدید و بعد دوباره با سم حرف بزنید و وارد بشید اینطوری می تونید بعد تموم کردن بازی دوباره سیو دستی رو از اسلات 1 لود کنید و اون یکی رو هم ببینید ولی در کل چیزی نیست که ارزشش رو داشته باشه همون انتخاب نجات دوستان خوبه و انتخاب صحیح و هدف داستان هم همینه
من یکی که حالم به هم میخوره از این سگ ها :2:نقل قول:
بوفالو ها هم وقتی داری راه میری توی جنگل میفتن دنبالت شاخ میزنن :دی با یه شاخشون همه ی Health Bar خالی میشه :|
ولی یکی از بهترین صحنه های بازی دیدن درگیری های حیوونا با همه...
سلام دوستان چرا من نمی تونم سیو دستی انجام بدم؟ فقط خودش آوتو سیو انجام بده....
جوین سیترا رو بزنی +18نقل قول:
دوستاتو نجات بدی سیترا به فنا میره
سلام بچه ها
یک کرک جدید پچ مچی چیز نیومده بشه مثل ادمیزاد سیو کرد تو بازی من بیچاره اول داشتم بازی می کردم نفهمیدم این سیوها کجا زخیره می شن زدم ویندوز رو عوض کردم حالم گرفته شد الان داداشم داره بازی میکنه دلم حوس کرده برم بازیش کنم بی شعور سیو نداره اتو سیوه یعنی من بیخیال بازی بشم باید صبر کنم داداشی گلم تمومش کنه بعد من شروع کنم یک پروفایل دیگه تو ویندوز درست کردم نشد نمک بحروم از همون سیو داداشم شروع میکرد جدا حساب نمی کرد
یک راه حلی چیزی جلو پام بزارید بچه ها خدا عوضشو بهتون بده
نقل قول:
توی این بازی همزمان 3 نفر میتونن بازیش کنن
شما برید توی new game بعد یک بخش سیو که میاد معمولا اولی باید پروفایل برادرتون باشه و شما دومین save slot رو انتخاب کن
زمانی که هر کدومتون خواستید ادامه بازیتون رو برید روی گزینه load کلیک کنید و سیو خودتون رو انتخاب کنید
به همین سادگی :n20:
این new skill ها چطوری فعال میشن؟ من یک 7 یا 8 تایی را کسب کردم و فعال کردم. ولی الان یک مدته که بعد از هرمرحله اون عدد skill همش اضافه میشه، ولی روی آیکون هر کدوم که میرم، قفله.
چه جوریاست؟ پس اون عدده برای چیه؟
برای باز شدنشون یه نیاز هایی هستنقل قول:
وقتی موس رو می برید روشون یه Requirment نوشته براشون اون پایین
من هنوز متوجه نشدم چطور باید خونمون رو پر کنیم :n13: یه مشت گل جمع میکنم و شانسی شانسی یه کارایی میکنم ولی متوجه نمیشه اگه میشه یکی توضیح بده :n06:
سلام
بازی دیر به دستمون رسید
ولی رسید :31:
عاقا بازی خیلی راحته که
من الان رو هارد دارم بازی میکنم عین نرماله بازی های دیگه هستش:31:
یه درجه سختی بیشتر اضافه میکردن چی میشد خو
بچه ها این تفنگ های دوربین داره ما (اسنایپر ها) هدف نداره
ماله من اینطوریه یا برای همه همینه؟
راهی برایدرست شدن هست؟
من 3 شو بازی نکردم چون ویندوز من xp و این جواب گوی من نیست اما 2 شو بازی کردم زیاد مالی نبود ولی نسبت به سال انتشار خودش خوب بود :n01::n26: