این cm 7.2 برای مینی. از امتحان کردنش پشیمون نمیشیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ics ورژن خاورمیانه stock :
این cm 7.2 برای مینی. از امتحان کردنش پشیمون نمیشیننقل قول:
ics ورژن خاورمیانه stock :
ممنون
الان 2.3.4 دارم بعد از فلش کردن اندروید 4 باید یه کرنل برای اندروید 4 رو گوشی بریزم؟ یا با کرنل 2.3.4 هم جواب میده
شما وقتی 4 رو فلش کنی که کرنل عوض میشه. ولی واسه بعدش یه سری کرنل های 2.3.4 واسه 4 هم جواب میده یه سری هم خاص ics هستننقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
شما وقتی 4 رو فلش کنی که کرنل عوض میشه. ولی واسه بعدش یه سری کرنل های 2.3.4 واسه 4 هم جواب میده یه سری هم خاص ics هستن
من الان می خوام 4 رو فلش کنم بعد اگه خوشم نیومد اون فرم ور cyanogenmode 7.2 که لینکش رو دادی فلش کنم حله؟
من همیشه با CMW بکاپ میگیرم این بک اپ ها رو هم با flashtools میشه ریخت رو گوشی ؟
با فلش تولز تا حالا کار نکردم نمیدونم
ممنون
بله مشکلی نیست .مطمئنا ics هم راضیتون نمیکنه. فقط cm7.2 کرنل مخصوص خودشو داره . از توی همون فایلی که واسه cm7.2 لینک دادم boot.img رو خارج کنین و به عنوان کرنل فلش کنین و برین توی cwm و اونجا cm7.2 رو فلش کنین (کرنل سیانوژن واسه فیرمویرهاای دیگه کار نمیکنه و بالعکس) نه اگه cwm رو استفاده کردین باید با خود cwm ری استور کنین مگه اینکه بک آپ رو از طریق آپدیت با pc companion ساخته باشین.نقل قول:
یه سوال دیگه برای نصب cm.72 بعد از کپی کردن فایل زیپ تو مموری اول کرنل رو فلش میکنم بعد وارد CMW می شیم وبعد با گزینه Install Zip .... فریمور رو نصب میکنم درسته؟
چنتا فریمور نصب کردم ولی همشون با ریستور کرن نصب میشد و معمولا با Install Zip مد نصب میکرئم این یکم فرق میکنه
دوستان ممنون میشم لینک یه مرورگر ک از فیلطرینگ رد میشه رو بزارید
مرسی :40:
ریختم این رام رو عجب رامی هست
یه چند روز استفاده کنم بیشتر توضیح میدم گالریش خیلی سرعت بالای داره ولی رام خوبی هست سرعتش خیلی بالاست
خیلی ممون
از ما نشنیده بگیر ولی UC مرورگر خوبیهنقل قول:
باید تو قسمت option ,data saving رو فعال کن:evil2:ید
آقا با فلش تولز چه طوری فلش کنم
فریم ور رو کپی میکنم تو فلولدر فلش تولز بعد برنامه رو اجرا میکنم بعد رو ایکون رعدوبرق کلیک مکینم بعد flashmode و بعد انتخاب فریم و بعد OK بعد از اومدن پنچره USB گوشی رو خاموش میکنم بعد ولوم پایین رو میگیرم و کابل رو ول میکنم ولی ارور Device Connected in flashmodeرو میده
راهی هست که بتونم برنامه کیرد رام cm7.2 رو استخراج کنم و به کسی دیگه بفرستم
سلام دوستان...
من یهxperia mini خریدم حدود 1 ماه پیش....
مون روز اول back زد
بعدش بردم پیشه دوستم درستش کرد... فکر کنم اسکریپت ریخت...
این یه ماهی مشکلی نداشتم...
اما جدیدا وقتی حدود 15-20 دقیقه بازی عادی و ساده ای می کنم . وسط بازی back میزنه... از بازی سریع خارج میشه
اگه زیاد سمج بشم که اصلا نمیشه قفل کرد این قد بک میزنه
الان مشکل از کجاست... طرف گفت دیگه حله اما الان..؟!!! چی کار باید بکنم؟؟!!
با اسکریپت که درست میشهنقل قول:
طبیعتا بعد از اپدیت به اندروید 4 اسکریپت هم میپره برای منم مشکل داشت اپدیت کردم با اینکه اسکریپت هم پریده ولی مشکل بک دیگه ندارم فقط باتری زودتر از قبل خالی میشه
پیشتهاد میشه گوشی رو بروز کنید
من فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه
دوست عزیز ولی من آپگرید به 4 نکردم .....
نسخه اندرویدش 2.3.4 است....
کلا از همون اول همین بود ...
یه مدت هم خوب بود ولی جدیدا چت زده ... :31:
یک بار دیگه اون اسکیریپ تو بریز شاید درست شدنقل قول:
دوست عزیز ولی من آپگرید به 4 نکردم .....
نسخه اندرویدش 2.3.4 است....
کلا از همون اول همین بود ...
یه مدت هم خوب بود ولی جدیدا چت زده ...
مستر ریست کن
ببین چه اتفاقی افتاده که اسکیریپ ت کار نمیکنه
برای ثبت در تاریخ (تضمینی):
تا حالا 3 تا مینی برای دیگران خریدم!
دوتاش پارس کامتل نبودند سری ساخت 12w10 ، حتی یکی از اینهارو علائدین با یه کارت تقلبی جای گارانتی پارس کامتل فروخته و اون یکی هم با گارانتی سبز هردو مشکل بک داشتند
اون یکی هم که با هولوگرام سرخ و با گارانتی پارس کامتل فروخته شده با سری ساخت 12w19 به هیچ عنوان مشکل نداره
این مورد براحتی در طبقات بالا اون مغازه های شبیه دکه ها که کلی فروشی میکنند پیدا میشه و همه هم یک قیمت میدن (مقطوع) مثلا یک ماه پیش همه با هم 245 تومن میدادن ولی طبقات پایین گرون میدن
طبقات پایینتر علائدین بسیار دزد و شارلاتان و بیشرف هستند تو چشماتون نگاه میکنند و دزدی میکنند
یا با گارانتی هلوگرام دار سرخ بر روی جعبه بخرید یا بدون گارانتی این محصول رو بخرید
اگر حرف از هولوگرام سرخ بروی جعبه زدین و به شما خندیدن و گفتن بیخیال ما خودمون این هولوگرام هارو میزنیم شک نکنید اون فروشنده دزد تشریف داره
سلام به دوستان .گوشی من xpria mini هستش میخواستم به اندروید 4 اپدیتش کنم اما نه روی خود گوشی اطلاع اپش میاد نه بانرم افزار pc companion اپدیتی براش مشناسه خواهش میکنم راهنمایی کنید.
منم واسه یکی از اقوام خریدم همین مشکل رو دارهنقل قول:
میشه لینک اسکریپت رو بزارید؟
بفرماییدنقل قول:
من 3-4 روز پیش گوشیم رو آپدیت کردم ورژن 4.0.4
رابط کاربری عالی شده
چراغ ال ای دی هم فعاله
کلا خیلی خوبه
مشکل بک هم نداره
مصرف باتری هم زیاد تغییر نکرده همون روزی یک بار شارژ می کنم
اگه سوای بود در خدمتیم
کسی اینجا بازی FIFA 2012 رو روی مینی یا گوشی دیگه تونسته اجرا کنه؟ چرا ارور Service Disable میده
هر کاری میکنم GPS گوشی معمولا بالای 15 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه من از برنامه NDrive استفاده میکنم شما از چه برنامه ای استفاده می کنید
بچه هام یشه یه توضیح کامل بدین که به اندروید 4 آپدیت کنیم یا نه ؟
کلا چه مزایا و معایبی واستون ایجاد شد بعد آپدیت ؟
آپدیت کن. تجربه_ی باحالیه! از یکنواختی هم در میاد. والا گوشی من نه کند شده نه خراب. روتشم کردم.نقل قول:
آپدیت کن. تجربه_ی باحالیه! از یکنواختی هم در میاد. والا گوشی من نه کند شده نه خراب. روتشم کردم.نقل قول:
یه سایت پیدا کردم که گوشی xperia mini pro رو با گوشی iphone 4s مقایسه کرده... با این که مینی پرو با امتیاز 5.3 در مقابل 6.1 از آیفون شکست خورده اما تو خیلی از قابلیت ها از آیفون بالاتره... مثل قابلیت های پردازنده و سرعت!(نوشته حدود 30% از 4s سریعتره!!) ،پخش موسیقی و... از آیفون بالاتره!
تو یه پیج دیگه هم با live مقایسه کرده مه نهایتا امتیاز mini pro بیشتر شده و تو یه یچج دیگه هم با xperia ray مقایسه کرده که امتیازش با مینی پرو مساوی شده! درکل گوشی های زیادی رو با هم دیگه بطور تخصصی مقایسه کرده...
حتما یه سری بزنین:
از دوستان کسی لینک دانلود آخرین Firmware ICS خاورمیانه برای Xperia mini Pro رو داره ؟
می خوام زبان فارسی داشته باشه ...
امروز تو سایت xda یه پک فوق العاده واسه xperia mini pro . mini .live دیدم، حیفم اومد بهتون نگم!(سازنده روی مینی پرو تستش کرده)
این پک قابلیت ها و امکانات فوق العاده ایو به گوشیتون اضافه میکنه و شامل اکثر آپشن های xperia s میشه!
سعی کنید حتما دانلود و نصب کنید.
اونطوری که سازندش توضیح داده فقط روی رام رسمی نصب میشه و باید با Clock Work Mod Recovery نصبش کنین...
زیر توضیحات هر آپدیت اسکرین شات های مخصوصش هم قرار دادم ولی متاسفانه برای شما ف یلتره!!!!
برای مشاهده اسکرین شات ها باید زبونم لال :19: با ووی پی ان :18:وصل شین!!!
آپدیت اول
-Phonebook
-Virtual keyboard
-SemcPhone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت دوم:
اجرای افقی لانچر! دnew look lockscreen in a horizontal position
-new look launcher _ fixed a few bugs
(This is my personal modifications. I worked on it a few long hours.)
لانچر با داک(does not work all the latest widgets)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لانچر استاندارد با 4 گوشه:(All new widgets work)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت سوم:
تم های پیشفرض جدید اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت 3.1:
-smartcontacts.apk
-powersavemode.apk
(Install as a normal application)
آپدیت 4.5:
-Conversations.apk (The new look of Xperia S)
-InfiniteView.apk
-SemcContactsProvider.apk
-SemcPhone.apk
-SemcTelephonyProvider
-SmartSearch
New graphics from me:
-SystemUI.apk
-framework-res.apk
-SemcGenericUxpRes.apk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت 5:
-More new icons by me
Thank's to pallavikv!:
-new wallpapers (from Xperia S) (First, delete the original wallpaper: etc/customization/Content/com/sonyericsson/wallpaperpicker/wallpapers/ )
-WallpaperPicker.apk
-New appearance of the battery charging
-new fonts from (Xperia S)
News:
FIX
-Import contacts, backup, send contacts
-Improved display of some graphics
News 2:
-update center(Install as a normal application)
News 3:
-original icon from Xperia S in the messages
News 4:
-improved appearance of the application InfiniteView.apk
News 5:
-new look of the application browser (from the Xperia S)
-fixed icons of logo E and H
News 6:
فونت فوق العاده زیبای Xperia S
News 7.1:
-Lockscreen Clock Font by pallavikv
-ContactsImport
-Home by serajr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-WidgetPicker
-Browser with Xperia S
News 8:
-Quickpanel v1.6 by like-p (with the possibility of any conversion, on and off)
تمامی آپدیت ها در یک پکیج!(بعلاوه news!!!)
MIRROR: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دو روزه که این گوشیو گرفتم .نمی دونم اینم سوال قبلا مطرح شده یا نه ولی می خواستم بدونم که شماره گیری صوتی چیه؟طرز کارش؟و روش استفاده ؟
سلام دوستان کسی برنامه قفل به وسیله تشخیص چهره واسه این مدل سراغ داره ،که جواب بده؟ من چندتا نصب کردم هیچکدوم جواب نداد
راستی یه سوال دیگه بازی هایی که دیتا دارن رو میشه نصب کرد؟دانلود کنم؟
گوشی رو آپدیت کن خودش اضافه میشهنقل قول:
بله چرا نشهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه بازی هایی که دیتا دارن رو میشه نصب کرد؟دانلود کنم؟
ضمنا مبارکتون باشه گوشی خوبیه
من از وقتی گوشی رزو آپدیت کردم احساس میکنم که سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده
اصلا دانلود نمی تونم بکنم حتی از بازار
آندروید 4 خودش اینو داره.نقل قول:
اگه فایل نصبی هم اندازه صفحه گوشی باشه نصبم میشه.نقل قول:
برای قلش با فلش تولز باز بودن بوت لودر واجبه؟
GPS من چرا طول میکشه وصل شه
[QUOTE]برای قلش با فلش تولز باز بودن بوت لودر واجبه؟[/QUOTE]
فقط برای نصب بوت لودر کاستوم لازمه ک بوت لودر باز باشه در غیر این صورت احتیاجی نیست
اگر قصد فلش کردم رام اصلی رو دارین بوت لودر باز یا بسته بودنش مهم نیست
دوستان برنامه روت كردن اين فسقلي رو لينك بدن واسه دانلود به من ممنون ميشم . حوصله گشتن تو كلوپهاي سوني اريكسون رو ندارم /.
من 2 روزه این گوشی رو خریدم.... با گوشی می تونم از طریق بلوتوث فایل بفرستم به کامپیوتر و گوشی های دیگه ولی نمی تونم با بلوتوث به گوشی فایل بفرستم.... تو قسمت bluetooth seting تیک discoverable رو فعال می کنم serch divice رو هم میزنم و کامپیوتر رو با گوشی ست می کنم(رمز میدم) ولی بازم فایل دریافت نمی کنه و ارور میده
دیگه چکار بکنم
نقل قول:
مرسی.گوشی باحالیه
حال میکنم باهاش
chetori mishe mioanbarhaye roye safharo ghere faal kard
انگشتت رو روی ایکونی که می خوای 3 یا 4 ثانیه نگهدار ...بعد که سبز شد بکش پایین بنداز تو سطل اشغال(هنگام نگه داشتن انگشت ، ایکون منو اون پایین وسط به سطل اشغال تبدیل میشه)نقل قول: