سلام کسی جواب ما رو نداد تو صفحات قبل سوال جدید مطرح میکنم لپ تاب 14 اینچ با بهترین کانفیگ با هر مارکی چی
پیشنهاد میکنید؟
Printable View
سلام کسی جواب ما رو نداد تو صفحات قبل سوال جدید مطرح میکنم لپ تاب 14 اینچ با بهترین کانفیگ با هر مارکی چی
پیشنهاد میکنید؟
بچه ها من تازه این لپ تاپ رو گرفتم پشتش جای یه سیمکارت رو داره اون به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شنیدم لپ تاپ خاموش باشه موبایل هم شارژ میشه.درسته؟؟
اگر میخواهید حتما 14 اینچ باشد بهترین گزینه asus n43 است. شک نکنید که تو سایز 14 بهترین است و گزینه خرید خودم هم بود اگر میخواستم 14 اینچ بگیرم.. کانفیگ همین است و در 2 مدل با (بلوری و ویندوز)و (بدون بلوری و بدون ویندوز) توسط سازگار ارقام اراعه شده است.نقل قول:
موفق باشید.
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
بله پورت usb2 در این لپ تاپ هنگام خاموشی هم کار میکند و بسیار مفید است.نقل قول:
موفق باشید.
با سلام
قابل توجه دوستان عزیز:
آپدیت جدید بایوس سیتم توسط شرکت دل برای لپ تاپ XPS L502 آمده است.
سیستم فن بسیار بهینه شده است و بسیاری تغییرات دیگر که کاملا به چشم میاید.
به دوستان توصیه میکنم که زودتر بر روی سیستمشان بایوس را آپدیت کنند.
لینکش را هم در زیر قرار میدهم.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی جان.یه سوال داشتم. درایور usb3 تون کدوم ورژن نصبه؟A02 یا A03؟ من چون به A03 آپدیت کرده بودم به مشکل برخورد ولی وقتی A02 را ریختم درست شد. درایور نصب شده بر روی ویندوز اورجینال هم A02 بود.نقل قول:
شما هم میشه بگید کدوم نصبه.
همچنین توی add and remove program هم روی renesas کلیک کنیددر پایین صفحه شماره درایور را نوشته است(البته نه بصورت A02وA03 بلکه ورژن خود درایور renesas) ممنون میشم این عدد را هم بهم بگید چنده.
آخه تنها کسی که در اینجا هارد وسترن داره تست کرده شمایی.
ممنون
نقل قول:
آقا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.دوست عزیز در ایران ساپورت نمیشه. فراموشش کن.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز مدل l502 x رو من خرداد خریدم
من از لپ تاپم می خوام برنامه های تلویزیونو ببینم حتما باید یه گیرنده دیجیتالی داشته باشم؟
چون شنیدم این لپ تاپ تی وی کارت داره :41:
پیغام خصوصی دادم.نقل قول:
---------- Post added 18-03-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 17-03-2012 at 11:58 PM ----------
کسی حوصله گشتن آپدیت درایوها رو نداره این برنامه رو استفاده کنه.
(سافت گذر)
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟
اونجا مکانی هستش که سیستم شما هارد رو باید انتخاب کنه و همینطور درایو ویندوز رو برای بالا اوردن ویندوز
دقت داشته باشید که شما باید هاردتون اگه بدسمتور داره با برنامه های مرتبط مانند HDD REGENERATOR وانارو از بین ببرید
برای تصریح در انتخاب هارد شما وارد تنظیمات بایوس خودتون بشید و از اونجا 1ST BOOT DEVICE رو روی هارد خودتون تنظیم کنید
کار بعدی که لازم هست شما انجام بدید اینه که شما SET SATA DEVICE AS رو روی AHCI یا موارد مشابه تنظیم کنید و اونو روی حالت IDE قرار دید البته این مورد چندان هم تاثیر گذار نیست
مورد بعدی اینه که ویندوز شما روی کدوم درایو قرار داره چون سیستم اول درایو C بعد D و .... رو چک میکنه
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
التبته نکته ی دیگه ای که اهمیت داره چون شما دارید میگید چند دقیقه طول میکشه توصیه من به شما اینه :
بایوس خودتونو حتما به اخرین ورژن آپدیت کنید
ممنون،آخه من قبلا همه این مواردو تست کرده بودم ولی جواب نداده بود،زمانش هم متغیر هستش.... ولی در مورد بدسکتور هنوز این مورد رو بررسی نکردم،وامیدوارم این مورد نباشه...
تو سایت های خارجی هم خیلی گشتم،اونجا هم کسی به نتیجه نرسیده بود
من در هنگام نصب درایور جدید بلوتوث با این پیغام روبهرو میشم چی کار باید بکنم؟
there is a problem with this windows installer package
windows 7 64 bit
شما دوسته عزیز از یه دیسک ویندوز دیگه استفاده کنید
دقت کنید که ویندوز مورد نظر مناسب برای لپ تاپ باشه
دسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر
salam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?
دوسته عزیز من جوابم با شما نبود :دینقل قول:
دسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر
من فک میکنم درایورتون مشکل داره و شما باید نسخه مناسب ویندوز 7 رو پیدا کنید
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
لطفا فارسی بنویسیدنقل قول:
salam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?
شما باید اول ببینید قیمت نو اون دستگاه چقدر هستش
با سلام درایو لپ تاپ من توسط سیستم شناخته نمیشه
منظورتونو از اینکه میگید درایور توسط سیستم شناسایی نمیشه رو متوجه نمیشم
داخل device Manager روی درایو لپ تاپ علامت تعجب داره،و کلا درایو BD-Rom حذف شدهنقل قول:
شما وارد تنظیمات بایوس شید و از اونجا چکش کنید
در ضمن توی قسمت آپدیت یا properties اون برید ببینید توضیحی نداده ؟
در قسمت بایوس شناخته شده،من با مینی ویندوز xp هم سیستم رو بالا آوردم در اونجا شناخته شده و کار میکنه،ولی در سیف مود و داخل ویندوز 7 شناخته نشده و وجود نداره.... اینم اروری که در قسمت پروپرتیز
(Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52))
سلام به همه دوستان با عرض تبریک سال نو
من لپ تاب L502 حدود 6 ماه دارم از همه چیزش راضی هستم جر اینکه هنگ میکنه تو بازی یا موقع کار ،همین باعث شده که بخوام ردش کنم بره.یکی از دوستام فروشگاه داره ازم میخره و پیشنهادش asus n43 هست.میخوام دوستان یه مقایسه در مورد dell l502 و asus n43 بکنن که بتونم تصمیم بهتری بگیرم.
با تشکر
بهتره شما یه تایپک جداگونه بزنید
سلام دوستان من تاپیک بهتری پیدا نکردم
میخواستم برای Dell XPS L401-A کول پد بخرم بهترین کول پد ممکن تا 50 تومان پیشنهاد شما چی هست؟
مژده مژده
مژده مژده
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم.راستش همه مشکلاتی را که دوستان گفته بودن (هنگ کردن-کم آوردن-داغ کردن-روشن شدن فن و ...... )لپ تاب من هم داشت هر کاری کردم درست نشد که نشد تا این حد که رفتم واسه تعویضش تو پایتخت.همون موقع که میخواستم ببا یه asus n43 آکبند عوضش کنم(البته 150 هم سر بدم)دوستم(صاحب مغازه)گفت حیفه بزار درستش کنم واست این پولا خوردن نداره.....باورتو ن نمیشه ویندوز اصلی خودش رو عوض کرد و گفت مطمئن باش درست میشه (مثل اینکه بارها و بارها واسه مشتری های xps l502 این کار رو کرده بود)باورتون نمیشه بعد از عوض کردن ویندوز هر چی بازی مشکل دار بود نصب کردم همزمان هرچی دم دستم بود باز کردم آقا هنگ نمیکنه که نمیکنه.3 تا بازی خیلی سنگین همزمان run هست دارم این مطلب رو مینویسم موزیک هم داره پخش میشه هر کاری میکنم کم نمیاره الان 4 روزه هر چی کاری میکنم که به خودم ثابت کنم مشکل سخت افزاری داره و ردش کنم بره مشکلی نداره که نداره دیگه خسته شدم از بس برنامه همزمان باز کردم و شروع کردم به بازی.بچه ها اگه دوست داشتید اون ویندوز اورجینال آشغالشو عوض کنید و نتیجه را ببینید.
من هنوز این سوال رو دارم که من در حال حاضر یک درایو دیگه هم درست کردم اگر بکاپ رو برگردونم درایو هم از بین میره و اضافه میشه به همون درایو C یا اتفاق دیگه ای میافته؟؟؟
farvahar_farvahar عزیز
خیلی عالیه که تجربیاتتو به ما هم منتقل میکنی و ممنونم. راستش من هنوز حوصله نکردم هاردو فرمت کنم و ویندوز جدید بریزم ولی یادمه میگفتن توی پایتخت میگن لپ تاپو بیارید چیپ ست کارت گرافیکو عوض کنیم درست میشه پس حتما اونا میخواستن بپیچونن و پول اضافی بگیرن. من هر موقع ویندوز جدید ریختم نتیجه شو همینجا میگم. تستشم آسونه من یادمه تو بعضی مراحل کال آف دیوتی گیر میکرد اگه اونارو رد کنه پس حله.
wikndows 7 ultimate 64 bit بریزم دیگه درسته؟
مشکل اتصال به ویدئو پروژکتور l502 با یه کابل کوچیک یک وجبی حل میشه که پورت مینی کنار htmi رو به vga تبدیل میکنه همین . قیمتش 30 - 35 تومنه . اگه کمتر بود یا چیز دیگه قالب داره میکنه یا خرابه . ضمنا حتما بگین جولوتون با لپ تاپ تست کنه چون سر خودم یه بار کلاه رفت .
سلام blackninja عزیز.
واهش میکنم .بله همین ورژن از ویندوز را ریختم.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
سلام علی جان. یک سوال داشتم.سرعت write اطلاعات در هارد اکسترنالتون با usb3 به طور میانگین چقدر است؟نقل قول:
سلام دوستان
من به همین زودیا باید در کلاس مقاله ارایه بدم و شوربختانه با مشکل پورت ویدئو پروژکتو روبرو شدم
دوستان مهربونی کنن بگن
آیا کابل ویژه ی اپل به دل میخوره؟ البته، من در چند جا دیدم که معمولا کارنمیکنه
دوم اینکه، بر فرض که بخوره چون قیمت ویژه اپل گرونه از کجا میشه ارزونشون یافت ، دوستانی که تهراننند یاری کنن
با سپاس
سلام دوستان
کسی قیمت جدید رو داره؟>
مرسی
یادمه چند هفته پیش پایتخت بودم دور و بر یک و نهصد تا دو میلیون تومان بود اونم بدون گارانتی و باطری البته!
من win7 ultimate 64x هم ریختم ولی بازم وسطای call of duty هنگ میکنه لپ تاپ. ولی در کل میذارم همین ویندوز باشه. بنظرم بهتر از ویندوز اورجینال خود لپ تاپه. فقط مساله ای که هست توی device manager که میرم نشون میده که وب کم integrated لپ تاپ شناخته شده و داره درست کار میکنه. هر چی درایور هم روی اون دی وی دی ای که همراه لپ تاپ میدن نصب کردم و از خود سایت دلم جدیدترین درایورارو گرفته بودم اما بازم وب کم کار نمیکنه. میگه درایورشو نصب کن ولی هر چی درایور بود دانلود کردم درست نمیشه. از خود سایت دل هم با service tag درایورارو دانلود کردم ولی بازم درست نمیشه. یادمه روی ویندوز اورجینالش یه برنامه به اسم dell webcam central بود. ولی اون روی نت هر چی سرچ کردم پیدا نشد. کسی راه حلی داره یا میتونه کمکی کنه؟
ممنون میشم.
اوووووف. بالاخره درست شد وبکمشم. هر کس همچین مشکلی داشت درایور زیر رو دانلود کنه مشکلش حل میشه. شصت تا درایور دانلود کردم هیچکدومش کار نکرد غیر این:
سلام.نقل قول:
بستگی به فایلی داره که می خوای کپی کنی تو هارد اکسترنال.مثلا فایل های تیکه تیکه رو مثل عکس با سرعت 30-40 کپی میکنه.ولی فایل یک سره رو مثل فایل ایمج رو میانگین 80-90 کپی میکنه.
سلام من این لپ تاپ رو دیروز خریدم فقط مشکل کوچیک دارم یکی این بالای صفحه در حالت فول اسکرین یه نیم سانت خالیه ومشکل دوم اینه که وقتی هردو کلیک تاچ پد رو همزمان میزنم حالت کلیک وسط اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید
با اپدیت ویندوز و گرافیک حل میشه نیم سانت خالیه.نقل قول: