salam bebakhshid man nazaram avaz shod mikham ye boodje bezaram roo poolam be jaye viewsonic 7 galaxy tab p1000 begiram khioshhal misham nazar bedin khoshhal misham begin gheymatesh chande lotfan har ki bahash kar karde bege ?
Printable View
salam bebakhshid man nazaram avaz shod mikham ye boodje bezaram roo poolam be jaye viewsonic 7 galaxy tab p1000 begiram khioshhal misham nazar bedin khoshhal misham begin gheymatesh chande lotfan har ki bahash kar karde bege ?
من همین دیروز از آشنامو که تو دوبی بود
قیمت به روز asus transformer prime گرفتم
که همون قیمت تو ایران هست
ببخشید کسی نیست بگه سامسونگ گلکسی تب پی 1000 چنده و مشخصاتشو بگه و هر کسی باهاش کار کرده بگه چه جوریه اگه کسی هست حتما بگه
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
کسی نبود ؟
سلامنقل قول:
پیشنهادم اینه که تمامی صفحات تاپیک زیر رو بخونی تا نه تنها با این محصول آشنایی پیدا کنی بلکه از نظرات کاربران هم مطلع بشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا یه نفر نیست جوابمو بده اون موقع میخواستم ویوپد 7 بگیرم همه جواب میدادین الان میخوام بهتر از اون یعنی گلکسی تب پی 1000 بگیرم کسی نیست قیمتشو بگه و باهاش کار کرده باشه واقعا که جون هر کیدوست دارین بگین
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بابا میشه نگی سری به تاپیک بزن آخه اون 51 صفحه هست من باید همه شو بخونم شما نمیتونی بگی قیمتش چنده و تا به حال با هاش کار کردی و انتخاب خوبی کردم ؟
اقا پی 1000 همون اولین تیلت سامسونگ میشه دیگه!!؟نقل قول:
اگه اونه خوب یکم قدیمی نشده!؟
:10:
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
دوست عزیز ؛نقل قول:
منم میخواستم از اینا بگیرم!!
ولی هر کاری کردم نتونستم! همش یاده اون گوشی چینی ها میفتادم که بعد از دو هفته بلند گوش میسوخت!
دو هفته دیگه با چکش باید میرفتی رو ال سی دیش!
:10:
اینا خوبه! به شرطی این که تو خوده چین باشی!!
..........
راستی بحث سر این تبلت چینی هاست دیگه!!؟
:31::8:
دوست عزيز 4 تا سايت معتبر و بخون من از خودم نگفتم. شما كه سواد داري چرا ميايي اينجا ميپرسي؟؟؟؟ پس برو بخر و استفاده كن كسي اجبارت نكرده. جديدا شركت هاي درجه 3 از برند دارها معتبر تر و با كيفيت تر شدن. 2 تا تعميركا معروف تهران ميخواي ببرم پيششون ببيني چي ميگن از اين برندها و چقدر محصولات چيني تركيده خراب شده و هيچ قطعي براش نيست و يكبار مصرفه.شما برو يه خورده ظرفيتت رو بالا ببر تا جنبه شنيدن هر نظري رو داشته باشي. من نظرم رو گفتم . خوش به حال شما كه خرد و آگاهي از سر و روت بالا ميره. حالشو ببر :31:نقل قول:
بابا من میدونم برای سامسونگه که با قدیمیش هم کاری ندارم فقط یه قیمتشو بگین دیگه
واقعا کسی نیست قیمتشو بگه فقط یک عدد بگین ممنون میشم
اینجا رو نگاه!!!!نقل قول:
قیمت گالاکسی 7.7 16 گیگ حدود 1.200 بدون گارانتی
داداس نمیتونی یه قیمت بگی تازه اون گلکسی رو نمیگم گلکسی تب پی 1000 رو میگم فقط یه عدد بگین الان چنده ؟
منم پی 1000 هزار رو گفتم دیگه!!نقل قول:
باز گرون شده گوشی انگار!!!:13:
نقل قول:
ببخشید من با شما نبودم با آقای massab2011 بودم آخه ایشون گلکسی 7.7 رو گفت بعدش من فقط از شما یه عد میخوام فقط قیمتشو بگین
عزیز الان خوده فروشنده ها هم نمی دونن چه جوری قیمت میدن!!نقل قول:
دوباره قیمتا عجیب قریب شده انگار!!!
ولی تا قبل از امروز قیمتش از 500 بود تا 600!!
سلام واقعا ممنونم ازت اگه 600 تا 650 باشه که حتما میگیرم امروز رفتم از یه مغازه تو گرگان قیمت گرفتم 16 گیگش 1 تومن بود مرده دید من بچه ام خالی بست تا سرم کلاه بره یه لحظه نا امید شدم وقتی دیدم 1 تومنه ولی الان شما گفتین 500 تا 600 خیلی عالیه حتی تا 650 هم باشه میگیرم
قیمتش که تا دیروز 600 بود!نقل قول:
امروز رو نمیدونم!
ولی بیشتر شده!
من همین الان میخوام کامپیوترم رو خاموش کنم برم ولیعصر و علاعدین یه قیمت بگیرم!
اونم دیدم قیمت میگیرم!
یکم کم پیدا میشه!
گرامی تقریبا تمام محصولات تبلتی و دیجیتال تو چین تولید میشهنقل قول:
منظورتونو از این تبلت چینی ها متوجه نمیشم
اون گوشی کپی ها هم اگه منظورتون باشه چندین درجه داره که بازم نسبت به قیمت باید بسنجید...
این تبلت هم دوستم تو چین میخواد بیاره که 120 میارزه...
شما 4 تا سایت معتبر و نام ببر ابتدا ، شما اصلا تبلت رو ندیدید دقیقا و اظهار نظر کردید!!نقل قول:
من دیدم افراد بیسواد زیاده ، کمریند همت رو بستم و خودم رفتم از این سایت هایی که میگید بررسی کردم...
جدیدن پول مفت زیاد شده گویا پول برند میدن مردم به جای محصول...
بعدم شما سازمان استانداردی که شرکت ها رو درجه بندی میکنید...
شما جنس رو از جنس تشخیص بده ، خیلی جنس چینی داریم ...
شما ادب و کلامتونو بالا ببرید ، من هم چشم ظرفیتم رو سعی میکنم بالاتر ببرم و از نظر دوستانی که اصلا اطلاع ندارم تشکر ویژه میکنم...
باز هم ممنون از نظرتون گرامی بسی لطف کردید (ادب چیز خوبیه ، هرچه بیشتر ، بهتر)
خیلی ممنونم از آقای mamsana که فیمتشو بهم گفتن بعدش میشه بگین امروز چند شده ؟ ببخشید من میخوام پولمو تا عید جمع کنم و تبلت پی 1000 رو بگیرم آیا تبلت ها هم در عید گران میشوند ؟
کسی نبود بگه ؟
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
ببخشید الان این تبلت که 500 یا 600 تومنه چه فرقی با گوشی خودم که ویواز است داره تازه ویواز 300 تومنه لطفا فرقشو بگین این سوال مامانم بود که گفت چه فرقی داره لطفا بگین چه فرقی داره ؟
فرقش که از زمین تا آسمونه
مهمترین و اساسی ترین فرقش سیستم عاملش و سایز و نوع صفحه نمایشش هستش
ویواز که سیستم عاملش سیمبین هست و از صفحه نمایش لمسی مقاومتی بهره مند هستش..
دستتون درد نکنه بعدش میخواستم بگم این تبلت جی پی ار اس هم داره و دستگاه کارت خوان توی تبلت ها به چه معنی هست ؟ لطفا هر دو رو جواب بدید
خواهش میکنم گرامینقل قول:
امروزه روز دیگه چی پی ار اس کمتر محصول دیجیتالیه که نداشته باشه
p1000 چی پی ار اس هم داره
کارت خوان هم همان رم ریدر که در لپ تاپ ها هم موجوده
یعنی رم خوان ، که در قالب شکاف اس دی تقریبا تمامی مدل رم ها رو میخونه
با مراجعه به سایت دیجی کالا اطلاعات مناسبی میتونی پیدا کنی
-----=digikala
عزیز من دیروز بازار بودم!نقل قول:
یه چند تا مغازه داشتن قیمتشون 650 تا 700 بود!
چند روز پیش 600 هم پیدا میشد!
ولی بگم که به نظره من ارزش خرید نداره!!
داره خیلی قدیمی میشه دیگه!
اینجا را بنگر:
اون که درست!نقل قول:
تقریبا تمام محصولات دیجیتال در چین تولید میشه!
ولی فرق میکنه بین محصولی که هم طراحی و هم مهندسی و هم تولیدش تو چینه و توسط چینی هاست! و با محصولی که فقط تو چین تولید میشه و طراحی و مهندسی و .. . . محصول جای دیگه هست!
دیدید آیفون طراحی در کالیفرنیا، سر هم بندی در چین!
فکر میکنید واقعا یکی هست از همه نظر!؟
من با فلای تاچ 3 کار کردم!
دیشب تب 8.9 گرفتم!
واقعا قابل قیاس نیستن! از هیچ جایی نمیشه شروع کرد برای مقایسه! از صفحه نمایش شروع کنیم!! از طراحی!؟ از کیفیت؟! از چی!!!!
ولی بگم که تبلت چینی ها نسبت به قیمتشون خیلی خوبن! ولی مثله این میمونه که یه نفر بگه من فقط میخوام با ماشین حرکت کنم و مهم نیست چه جوری به مقصد برسم! چه ژیان باشه چه لکسوس!
:11:
..............
راستی با هم دوست باشید!:31:
منم دیشب بالاخره گالکسی تب 8.9 خریدم!
دوباره درحال گرون شدن بود!!
رفتم ولیعصر ، کلا بی خیال اونجا رو!
اومدم پاساژ رضا! اونجا میداد 1150!!
اومدم علاعدین !! همه جوره بود!1200! 1100!1150!1000!
ولی یه جا پیدا کردم به همون قیمت 920 تومن! آدمم تو علاعدین پیدا میشه!:دی
جالب بود خوده نمایندگی مایکروتل تو بازار موبایل میداد 970 تومن!
اینو بگم که صفحه نمایشش واقعا جالبه!
ببخشید میتونین بگین که این تبلت به نسخه آخرین نسخه ای که آپدیت میشه چیه ؟ و ببخشید روت کردن چیه و عوض کردن رام چیه ؟ ببخشید من انقد سوال ابندایی میپرسم تازه 3 ماهه اشنا شدم با تبلتها و آیا گلکسی تب فلشی که به کامپیوتر میزنیم رو میخوره ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
دوست عزیز رام رسمی فکر بیشتر از 2.3 براش نباید باشه!نقل قول:
رام غیر رسمی هست که خوب مثله رام رسمی نمیشه! کلا زیاد رو اپدیتش حساب نکنید!
روت هم یعنی دسترسی به روت و یا ریشه فایلهاتون سیستم آندروید! گارانتی رو از بین میبره! ولی چیزه خوبیه! برای انجامش باید بلد باشی وگرنه مشکل ایجاد میشه!
رام هم یعنی همون ویندوزی که میریزی رو سیتم پی سی!:31:
این مدل فک نکنم فلش بخوره! رو 2.2 که حتما نمی خوره!
ببین عزیز! به نظرم این رو نگیر! چون واقعا از نظر من ارزش خرید نداره!:11:
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
اون مغازه که تو علاعدین من دیشب خرید کردم فکر کنم خیلی آدم بوده دیگه!:دی
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خریدم ازش 20 تومن!
فقط برچسب 15 تومنی داشت و 20 تومنی! گفت 20 تومنیش ضد UV و . . . عالی هست! اونو خریدم! فکر کنم اونو گرون داد!!
یعنی شما پیشنهاد میکنید با 500 تا 600 هزار تومان چه تبلتی رو بگیرم که این مشخصات رو داشته باشه 650 هم بشه قبول ولی قشنگ باشه تازه سامسونگ برند معروفیه
ببخشید مگه شما با این تبلت کار کردید که انقدر ازش بد میگید ؟ لطفا اگه کار کردید بگید مرسی
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
من میخواستم ویوسونیک ویوپد 7 بگیرم شما گفتین نگیر به درد نمیخوره یه کم بودجه مو بردم بالا گفتم گلکسی تب پی 1000 بگیرم بازم شما میگین نگیر به نظر شما چی خوبه تو 600 تومان البنه تبلتها
به نظره من آرکاس بگیر!نقل قول:
اون بهتره!
حداقل جدیده و قوی تر!
بابا ارکاس چیه ؟ یعنی تمام این چیزهایی که سامسونگ داره رو داره ؟ مدلشو بگین من برم نگاه کنم ؟ ولی فکر نکنم مدل ارکاس برای فرانسه رو بگیرم به نظر من سامسونگ برند بهتریه حالا شما مدلشو بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیجی کالا!:31:
ببخشید آپدیت گینگربرد همون آپدیت 2.3 هست ؟
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
نقل قول:
خیلی عالیه ولی تنها بدیش اینه که دوربین نداره ولی سی پی یوش قویه ولی برند آشنایی نیست ولی گلکسی تب باکلاس تره راستی نگفتین که با گلکسی کار کردید یا نه ؟ آرکاس قیمتشم خیلی گرون نسبت به برند و کاراییش
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
آرکاس جی پی ار اس و مکالمه با سیم کارد نداره که
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
ببخشید آپدیت گینگربرد همون آپدیت 2.3 هست ؟ بگین دیگه
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
و لوازم جانبی زیادی مثل گلکسی نداره
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
و لوازم جانبی زیادی مثل گلکسی نداره
کی با تبلت اخه مکالمه میکنه!نقل قول:
یه اینترنت مهمه ! که با 3G میره! با رایتل!
2.3 همون جینجرید هست!
مدل و برند معروفی هست ارکاس!
گارنتی بانیان!
مرسی از کمک هاتون ولی من دوست دارم تبلتی که میخرم مکالمه داشته باشه و هم برام گوشی باشه هم تبلت که گلکسی اینجوری هست تازه نگفتین که باهاش کار کردین یا نه ؟
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
آقای mrmostafa شما تبلت گلکسی پی 1000 دارین ؟ اگه دارین بگین که آیا فلش میخوره یا نه ؟
kasi nabood ?
شما ايسوس F101 ميتوني بگيري و پورت usb 2.0 هم داره فقط بايد مودم هاوايي كه سيستم عامل اندرويد رو ساپورت ميكنه و اينكه من تو موباياستان تو تاپيك ايسوس كسايي كه استفاده ميكنن ديدم رام فلش ميزني بعد درايور ساپورت دانگل هاي 3 جي رو هم داره البته اگه برات اينترنت همراه مهم هست چون فقط واي فاي داره و الان قيمتش 650 هستش و تاچ قوي داره و كيفيت صفحه نمايشش عاليه و IPS هستش تفكيك پذيري رنگش عاليه.نقل قول:
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
من تبلت سامسونگ 8.9 دارم يه كانكشن كيت خردم ميزنم داخلش هم usb داره هم مموري كارت هاي مختلف رو ساپورت ميكنه. با 8.9 بعضي موفق به مكالمه شدند فعلا جا نيفتاده تا هكرها دست به كار بشن. ولي اگه مكالمه ميخواي بايد از سري 7 اينچ هاش بگيري مثلا 7plus بگيري ولي 800 و خورده اي هستش اگه نه كه ديگه همون پي 1000 بايد بگيري ولي من اصلا باهاش كار نكردم و آشنايي ندارم گفتم شما برو داخل تاپيكش كه ديگران دارن استفاده ميكنن بهتر راهنماييت ميكنن.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون آیا نمیدونین فلش میخوره یا نه ؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم من 100 در صد گلکسی تب پی 1000 میگیرم چون با این امکانات و قیمت مناسب دیگه تبلت دیگه ای این قیمت و این چیزها رو نداره کاری هم به قدیمیش ندارم ؟ راستی من میخوام برای عید بگیرم چون پولامو جمع میکنم آیا اون موقع قیمتش گرون میشه ؟ یا نه ؟
سلام
می خوام یک گلکسی تب 10.1 بخرم
ایا میشه به آندروید 4 ارتقا داداش؟
فیلم mkv با زیر نویس فارسی رو پخش می کنه درست؟
استفاده اینترنت(wifi( و کتاب خوندن و دیدن فیلم و کمی هم بازی
قیمتش با این وضعیت دلار چجوری هست ؟
گزینه بهتری پیشنهاد میدین؟