هکر رو بیار ما هم یه دست باهاش بریم توی گیم!:31:نقل قول:
Printable View
هکر رو بیار ما هم یه دست باهاش بریم توی گیم!:31:نقل قول:
دوستان اسم کامل بازی چیه؟
میخوام سرچ کنم ببینم لینک مورد نظر رو پیدا میکنم.
ممنون
سـلام.نقل قول:
[ Alliance of Valiant Arms ]
مـوفق باشـ:40:ـيد!.
نقل قول:
از میهن دانلود نگیر اون خیلی قدیمی هست از لینک های سرور خودش بگیر چون اخرین ابدیت یا از sajjat-tnt بخر که دیگه جز اکانت ساختن کاری نداری چون اخرین ابدیت هست.:10::10::10:
نه عَیزَم درست شد.واسش جا پیدا کردم.نقل قول:
تا دو سه روز دیگه منم بهتون ملحق میشم.منتظر باشین.
سلام
دوست عزیز من تازه وایرلس گرفتم سرعت 256 ولی شیر شده ( Rate 30 ) و پینگ هم تو این دوساعت که 10 بار تس کردم 150 بوده
میتونم راحت و بدون لگ بازی کنم ؟ فروشگاهی نیست نسخه جدید بازی رو بخرم ؟ ( آخه با سرعت 30 کیلو بایت نمیشه 3 گیگ دانلود کرد )
به sajjad-tnt بگو اون فروشگاه داره و آ.خرین پچ بازی رو میفروشهنقل قول:
خوب دوستان بعد از کلنجار رفتن با خودم و با توجه به رسیدن بازی بعد 5 روز ، تصمیم گرفتم بازی رو DL کنم الان هم 1 گیگ رفته ...
دوستان پس از نصب بازی که حدود 4 گیگ هست ، چه چیز دیگری لازم است ؟ ... پچی چیزی ؟ ...
بد جور منتظرم راهی ندارید بشه صبر عیوب رو پیدا کنم ؟ :دی
راستی نفتین با پینگ 150 میتونم بازی کنم ؟ خیلی از این میترسم !
نقل قول:
لیست پینگ بچه ها که بازی می کنند حدودی یادم هست میگم خودت حساب کن می شه یا نه:
خودم حدود 250
zed2 حدود 800
mohammad7225 حدود 250
secretperson فکر کنم حدود 300
crash4 حدود 250
iran حدود 150
بقیه هم یادم نیست ولی به احتمال بالاتر از 100 % هیچ مشکلی در بازی نداری :31::31::31:
راستی با reactor بازی رو دانلود نکنی ها فقط از طریق یه سایتی بگیر بعد قثشزفخق بگیر بعد هم تو facebook اکانت بساز بعد تو reactor بازی که از سایتش میگیری بزن و بیا تو بازی به همین سادگی:10:
امدی تو بازی یه خبر بده تا چندتا نکته از جمله امدن تو کلن رو یادآوری کنم:8:
1- با اون جمله که علامت زدم مشکل دارم :31:نقل قول:
2- حتما
3- بابا دیروز پینگ یاهو 150 بود الان که گرفتم 270 تقریبا ( حالا چی مشکل هست ؟ )
4- البته امروز کمی بارون اومد ( ممکن تو پینگ وایرلس مشکل ایجاد کنه ؟ )
نقل قول:
نه مشکلی نیست تازه شدی مثل ما :31:
داره نصب میشه ، تا دقایقی دیگر من هم اضافه میشوم :8::8::8::8: قرش بده .. آهاا .... بیا بیا بیا ....:8::8::8:
خوب دوستان بازی نصب شد این راکتور چیه ؟ یه راهنمایی کنین بابا ، میرم تو سایت از کجای سایت اصلی بازی باید این رو رفت
پینگ یاهو هم خوب شد
راکتور تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری میزنه تو چشم!نقل قول:
اما مشکل اینجاست که برای بازی باید تو فیس بوک اکانت داده باشی و از اون طریق وارد بشی
که یقینا نیاز به چیز پی ان داری
البته قدیمیها نیاز ندارند ولی جدیدا باید اینطوری وارد بشی متاسفانه!
گمان من اینه چیز پی ان فقط برای ورود کافی باشه و بعدش بتونی اون رو قطع کنی و بعد به ادامه بازی بپردازی
که البته مکانیزم خودش رو داره
اون لینکی که گرفتی reactor توش نیست؟
بچه ها از capsul vocherha تو کپسول شاپ استفاده کنید تا نپریدن
:31:
منو دیدی که بیام توی روم های عادی با پینگ 800 بازی کنم:31:نقل قول:
من فقط تو co -op ها یا تنها با این پینگ بازی می کنم که البته الان مشکل رو با عوض کردن dns حل کردم و الان پینگ رو بین 200 تا 400 رسوندم:27:
تو بازی علی گفت روش رو بزارم تو اینجا اینم روش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باسه اینکه بهتر جواب بده من بر اساس سایت هایی که تو ie دیدم ( که تنها همان سایت بازی است و نه چیز دیگر-همه از مرورگر های دیگر استفاده می کنن و ie رو هم فقط باسه ijji استفاده کردم )ping رو بر اساس dns های مختلف چک می کنه و بهترین رو می ده.:46:
می گم بچه ها بهتر نیست پست اول یک اپدیت بشه ( با تغییراتی که تو سیستم ثبت نام پیش امده و مواردی رفع مشکل که تو پست های مختلف پراکنده شده می گم؟):13:
الان 86 صفحه رفتیم جلو هنوز مطالب راهنمای پست اول اپدیت نشده......
اینم یک مجموعه عکس که من تو بازی گرفتم::31:
اره سر فرصت یه حالی بهش میدم ولی الان سرم شلوغ هست :41:نقل قول:
سلام بر همگی
من به یک مشکلی بر خوردم . وقتی روی فایل reactor کلیک می کنم و صفحه رکتور باز می شود ولی چیزی رو لود نمی کنه لیست ارور های رکتور رو از منو help چک کردم هر چی نوشته بود یا به عقلم می رسید انجام دادم ولی باز نمی شه که نمی شه .
آیا می تونم با X fire بازی رو اجرا کنم ؟ یا راهی برای درست کردن رکتور وجود داره .:question:
با چیز پی ان احتمالا مشکل نخواهی داشتنقل قول:
یک راهشم اینه که از طریق مرورگر بازی رو اجرا کنی
یعنی بری سایت ijji و از اونجا استارت گیم رو بزنی
ابدیت جدید در تاریخ 02/14/2012 که میشه 1390/11/25 که 5 روز دیگه هست و کلا یه mode جدید اضافه کرده که البته با مپ جدید و چندتا تفنگ جدید::31::31::31:
بالاخره death vally رو یک بار تموم کردم رفت:31: (درست نوشتم؟)
دیروز یکم بازی کردم ولی یه نفر حسابی حالم رو گرفت داستان از این قرار بود که من وارد یه روم co op شدم 3 نفر از یه کلن اونجا بودن اونها با زبون خودشون شروع به حرف زدن کردن من هم گفتم نمی فهمم چی می گین بعد یکیشون گفت اهل کجایی با اینکه محمد گفته بود نگو ایران با افتخار :31: گفتم ایران یارو شروع کرد به فحش دان که خوبش بین فحش هاش احمق بود بعد هم کیکم کرد من هم بهش گفتم برات متاسفم ولی حرف یکی دیگشون جالب بود گفت شما الان تو جنگ هستید گفتم بابا ما هیچ وقت تو جنگ نبودیم این دروغ هست با توجه به اولش که شروع کردن به حرف زدن با زبون خدشون که عربی هم نبود و با توجه به این موضوع که قضیه جنگ در ایران شایعه اسرائیل هست که البته به جز خودش دیگه کسی بارو نمی کنه و با توجه به آتشی بودن بیش از حد یارو احتمال 99% اسرائیلی بود ولی بازی رو تو چشم سیاه کرد :41::41:
اتفاقا من تو بازی با بعضی اسرائیلی ها دوست بودم اونام حتی اصلا به جنگ اعتقاد نداشتن و میگفتن با تو مشکلی نداریمنقل قول:
فقط یه مورد بود نمی دونم از کجا فهمید که من ایرانیم تو pvp هم بود مپ اسکورت
گفت سکرت رو اخارج کنید ایرانیه
منم گفتم چون ایرانیم باید اخراج شم؟ یکمی مسخرش کردم
طرف خودش بعد کمی رفت بیرون از روم!!
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
من چندباری اکسترم رو تمام کردم البته با کمک هکرها!:31:نقل قول:
که بیشترشون بن شدن از بازی و نمی بینمشون دیگه
من اینو عادی و بدون هکر تموم کردم ....خیلی لذت بخش و در عین حال حال گیری بود ( لذت بخش چون اخرش رو دیدم و حال گیری چون جز پوینت هیچی نداد نامرد....)نقل قول:
البته واقعا باسه اخرین مرحله 5 تا از ان اره کننده ها رو می فرسته خیلی زوره battle gear مود نرمالش از این ساده تره واقعا.
سرانجام من هم قرمز شدم:31:
لوللللللللللللللللل
slidwinder رو بردم تو 127 ده تا خریدم و تو 9 امین کپسول بود:31::31::5:
نمی دونم چه صیغه ایه
روزا همه چیزخوبه شب که میشه دیگه به سختی میشه بازی کرد!
یا راکتور نمیاد یا دی سی میشه یا ....
آپدیت بازی شروع شد
اپدیت چقدر طول کشید ؟! چند مگ بود؟؟؟؟!!!:blink::blink::blink:نقل قول:
از مپ جدید خوشم نیومد
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
خیلی زیاد نیستنقل قول:
در اصل اینطور بگم که از اون لحظه که نوشتم شروع شد زدم آپدیت تا الان طول کشید
البته از نت هم استفاده می کردم همزمان[COLOR="Silver"]
از دید من مپ باحالی است چون دیگر همش نمیشه پیشروی کرد و همینجور همدیگر رو کشت و اسلحه قوی تر ملاک باشه.... تاکتیک و استفاده درست از تجهیزات هم مهمه و مخصوصا اینکه دشمنت دیده نمیشه و ممکنه بدون اینکه بفهمی ازش رد شی و تاکتیک تیمی توش تاثیر وحشتناک داره.... من اساسی از این مپ خوشم میاد ...تو event هم هست xp بیشتر هم می تونم بدست بیارم.نقل قول:
بچه ها من تونستم Battle Gear mode normal رو بدون خرج کردن گلد و با استفاده از Bizon PP-19 تموم کنم بره.
تاکتیکش رو ظاهرا فهمیدم و احتمال می دم بشه تو extreme هم استفاده کرد فقط فکر کنم یا باید PPSh41 باشه اسلحه ( نمی دونم قدرت اتشش رو می شه اپدیت کرد یا نه ولی اگر بشه بهتره یا ) یا احتمالا از اسلحه های قدرت مند Rifle Man ها مثل AK47 یا SG550 یا SAKO RK.95 یا SA58 Para یا M14EBR یا AK47 Hawkeye یا FG42 یا SG556 یا AK47 MK.3 یا Dragon AK47 یا G3A3 Nero یا AK47 Predator استفاده کرد که بشه برد ( زمان تعویض خشاب کم هم باشه بهتره چون اتفاق می افته یکهو مهمات تموم کنین )
باسه بردن هم چند نکته لازمه که یکیش دانستن قدرت سلاح در فاصله های مختلف هست که می تونه در جلوگیری از هدر رفتن مهمات کمک کنه و دیگری ارزشیابی اهداف برای شلیک کردن و انتخاب زمان مناسب تعویض خشاب.
روش بردن هم اینه که بریم اتاق سمت چپ که استوانه های مایع توش هست و انجا متمایل به دیوار سمت چپ باشیم ( نباید زیاد فاصله بگیریم - بعضی مواقع هم لازمه بچسبیم به دیوار )علت این کار هم بخاطر راه پله ای هست که جلوی دیوار هست ،روبات ها انجا گیر می کنن همشون یکهو نمی تونن بیان به سمت ادم . همچنین باید فاصله با خروجی سمت چت طوری باشه که نه زیاد دور باشین که از قدرت اسلحه بکاهه و جا برای عقب نشینی موقع تعویض خشاب نداشته باشین نه زیاد نزدیک که مجبور بشین بجای 60 درجه جلو 180 درجه تون رو پوشش بدین - همچنین فاصله باید طوری باشه که روباتی از سمت راست نیاد اگر امد بتونین سریع نگاه کنین و بزنین.)
تو مرحله چهارم هم که بچه باس ها میان اول این خمپاره انداز رو بزنین( چون نزدیک تر از همه هست) و بعد به سرعت توپی رو چون اگر توپی رو دیر بزنین و و روبات های معمولی بریزن تو بازی بعد از مدتی وقتی توپ رو از بین ببرین حدود 5 تا 7 تا روبات از جاهای مختلف رو بر می داره و می ریزه جایی که از بین رفته ( و اگر مسلسلی رو هم نزده باشین امدن ان هم وجود داره) و کار سخت میشه .باید به زمان امدن انها حواستون باشه که روبات های معمولی رو قبلش بزنین که جا برای مانور و زدن انها بدون نگرانی از روبات های معمولی رو داشته باشین
اینم مدرک از برنده شدن در مد نرمال
داره اینجا یواش یواش خاک می گیره
بچه راه حل مشکل اکانت فیس بوک هم حل شد
Click "forgot user ID" when on the ijji sign in on the ava website. Put in the email linked to your facebook. In the email it will have a fq_2312323132131 number. That is your ava ijji ID to put into steam.
اینجوری می تونیم اکانت ijji رو استخراج کنیم و فقط نیاز به یکبار استفاده از فیس بوک هست.
متاسفانه نمیشه خیلی رو این بازی حساب کرد
مشکل پینگ و کیک شدن و ...
حال این بازی تو کلن وار هست
که تو کلن وار پینگ ما ایرانیا سر میزنه فلک
حتی اون بابا کاربر ایران هم یه دونه کلن وار بازی نمی کنه به خاطر پینگ فقط
پینگ رو حال می کنین؟:31:
حیف فقط تو یه بازی اینطور بود:13:
از دست من نمی تونی فرار کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا 100 هم رسید:31:
راستی بچه ها شما این fr f2 رو اپدیت می کنین ؟ من یکجا تو مپ اسکورت اسلحه رو برداشتم و کامل جلوی ارپی جی زن هارو گرفتم .با یک تیر از فاصله زیاد سرویسشون می کردم و تقریبا بدون مردن و تا لحظه رسیدن تانک 7 تا رو پشت سر هم زدم( خشاب تموم کرد وقتی هم عوض کردم تانک رسید ته راه.)
این چرا اینقدر قوی است؟
پ ن:
اینم تاثیر مسدود کردن فوتوهاست های معروف...ادم نمی دونه کجا اپلود کنه که فرداش بیاد ببینه جا تره و بچه نیست.
همه عکس هایی که تو ان تاپیک اپلود کرده بودم پرید.قشنگ ضدحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سلام
من وارد بازی شدم ولی هیچی حالیم نشد
میشه کمی توضیح بدین ؟ از کجا شروع کنم ؟
آیدیت تو بازی چیه؟
بازی رو حال کنید
حییفه ما نیست؟:31:
خلی بازی جالبیه
لول 2 شدم
آیدیت تو بازی چیه؟
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
فک کنم اگه تیک ورود امن رو موقع استفاده از راکتور برای لاگین بردارید پینگ ها وضع بهتری داشته باشند
نقل قول:می بینم شروع کردی به بازی ....ایدی ات رو هم بده و تو کلن هم در خواست بفرست که عضو کلن شی.نقل قول:
سوالی بود همیجا بپرس ( البته واضح تر از قبلی:31:)
دوره تمرینی رو رد کردی؟
پول هاتو حیف و میل نکنی ها:27:
این https فقط برای لاگین است ( مثل یاهو میل که فقط ان بخش رو کد گذاری می کنه ) بقیه حالت ها تاثیر نداره:46:.نقل قول:
فقط مواقعی بدرد می خوره که اینا اون پروتکل رو بسته باشن مجبور شی بدون اون لاگین کنی ( که کم پیش نمیاد:31:)