با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم
Printable View
با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم
با دستور shutdown /s /f /m \\ computer nameنقل قول:
میتونی اینکار رو انجام بدی مثل اب خوردن یه برنامه ای هم هستش اسمش remshutdn.exe هست میتونی دانلودکنی دارمش اینم لینکشکد:http://www.4shared.com/file/62016710/455cb73/remshutdn.html
دستوره که کاری نکردنقل قول:
نرم افزار هم وقتی می خواهی باهاش کامپیوتر دیگه را خاموش کنی ارور میده که نمیشه!
نباید چنین باشه اول ببین میتونی اون سیستم رو Ping کنی یا نه ؟
دستور ؟ Shutdown رو همینطوری بنویس کل سویچ های اون دستور رو برات میاره یه تستی بکن
راستی اینو بایستی تو CMD می نوشتی ها !
اون برنامه هم همین الانش دارم ازش استفاده میکنم ، میتونی از ارور یه تصویری بذاری ؟
آره در cmd نوشتمنقل قول:
با نرم افزار که میرم این ارور را میده
coonection failed
maybe you have no administrative right to selected computer
do you wish to logon to this remote computer now
وقتی میگم اره یه پنجره واسه یوزر و پسورد میاد.اما من هر یوزر و پسی که میزنم میگه غلطه.با اینکه اصلا اون کامپیوتر پسورد نداشت.براش ساختم بازم میگه غلطه
شبکه ad hoc ساختم وایرلس
اما ping نمیکنه
خوب اگه PIng نداری ، اول اینو حلش کن بعد
راستی Domain هستی ؟
با سلام
من يك فايل رو در شبكه بين چند كامپيوتر به اشتراک گذاشتم.مي خوام تنظيمات permission , security را طوري اعمال كنم كه فايل مورد نظر قابل حذف نباشه اما قابل ويرايش و ذخيره كردن باشه.
لطفاً کمکم کنین
1. اولا درایوت باید ntfs باشهنقل قول:
2. باید simple file sharing رو غیر فعال کنی برو tools > folder option > view از اونجا تیک گزینه آخر یعنی simple file sharing رو وردار
3. رو فولدری که میخوای شیر کنی رایت کلیک کن برو به properties بعد برو به تب security بعد advance رو بزن دکمه edit رو بزن تیک full control رو وردار تیک modify بزن و تیک delete رو وردار
ممکنه کامپیوتر طرف مقابل توی group policy اش این قابلیت رو غیر فعال کرده باشه واسه همین command کار نمی دهنقل قول:
مشکل اینجاست که این روش رو کامپیوتر های Workgroup کار نمی کنه.نقل قول:
راهی هست که بشه رو این نوع شبکه فایل رو شیر کرد؟
خوب برای workgroup مشکل اینه که چون هر سیستمی security database خودش رو داره user های یه سیستم در سیستم دیگه شناخته شده نیست پس نمیشه برای user های کامپیوتر دیگه permission تعریف کرد. البته فک کنم وقتی یه محدودیتی رو برای every one تعیین میکنی این محدودیت برای user های سیستم دیگه هم صادق هست .نقل قول:
خوب باید چه کار کنم؟نقل قول:
اگه می تونید برید سر کامپیوتر اون طرف برید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
برید توی grouppolicy اش (gpedit.msc رو در run بزنید)
این مسیر رو ظی کنید:
windows setting -> security settings-> local policies-> user right assignment
حالا در پنجره سمت راست گزینه زیر را پیدا کنید
force shutdown from a remote system
حالا گزینه Add user or group رو بزنید و بعد advanced و بعد find now حالا user خودتون رو پیدا کنید و add کنید
ببخشد دوستان میشه فرق بین workgroup و domain رو توضیح بدین؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1220212&postcount=2
سلام دوستان.
من 5 تا pc به هم متصل کردم و چند تا از درایو هاشون رو شیر کردم و یه اینترنت شیرینگ واسشون تعریف کردم در حالی که روی کامپیوتری که مستقیما به اینترنت وصل میشد ویندوز xp بود ولی هیچ مشکلی به وجود نیومد حالا میخواستم بدونم فرق این جور شبکه کردن با دیگر شبکه ها چیه؟
چون از هرکی پرسیدم گفت که بدون ویندوز سرور نمیشه شبکه راه اندازی کرد.
نقل قول:
سلام
در صورتی که از نظر امنیتی مشکلی ندارین و به سرویس های خاص مثل dns و dhcp ,... نیازی ندارین می شه از ویندور xp به عنوان سرور در اینجا استفاده کنید. مشکلی پیش نمیاد
موفق باشین:11:
با اجازه دوستان یک سوال کوچک ولی بزرگ!
آیا در این فروم کسی چیزی دربارهController area Network میداند؟
بابا شما خیلی حرفه ای هستین.
تو این مدت خودم فهمیدم چیه حالا اگه می خواین بگین براتون بگیم
دوستان عزيز سلام
من قبلاً يك سوال در مورد امكان دانلود فايلهايي كه در يك شبكه lan به علت محدوديت ايجاد شده نمي توان آنها را دانلود كرد پرسيده بودم(page 85) ولي متاسفانه كسي جواب نداد.
حالا يه مشكل ديگه دارم و اون اينه كه من يه فولدري را كه حاوي يك سري فايلهاي شخصي بوده را Encrypt كردم و بعد رمزگذاريش كردم ولي حالا كه ميخوام استفاده كنم رمز اونو فراموش كردم. فايل رمز هم از نوع key.pfx مي باشد. آيا راهي وجود داره كه من به اون رمز دسترسي پيدا كنم؟
متشكرم
نچ خدا رحمت کنه
اگر کسی یه منبع کامل از کارهایی که میشه تو run انجم دبد بزاره ممنون میشم.
سلام دوستان من دارم تو یه شبکه با اینترنت کار میکنم و با مدیر سایت یکم خورده حساب شخصی دارم میخواستم یکم سر به سر مدیر سایت بزارم (یه جورایی سرور و هک کنم) البته کلی هم سرچ کردم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم اگه ممکنه کمک کنید.
در ضمن شبکه از نوع ادمین هست.
با دروود
نمی دانم سوالم را در جای مناسب مطرح می کنم یا خیر!
می خواستم بپرسم که کبل شبکه خوب(برای 2-3تا کامپیور و تو خونه!!)چیه؟
سپاس
دوستان موضوع خیلی مهمه لطفا هرکی هر چی بلده رو کنه.نقل قول:
2.3 تا کامپیوتر رو با چی می خوای شبکه کنی؟نقل قول:
آیا device هم داری مثل hub یا switch یا می خوای بدون اینا شبکه کنی؟
دروود
3تا یا بیشتر رو که بدون هاب یا سویچ که نمیشه!میشه؟؟
ولی 2تا رو بدون هاب و یا سویچ،در ضمن یه سوال،هاب و سوییچ برای 2 3 تا کامپیوتر،تنها برای بعدها است که اگه بخوایم شبکه رو گسترش بدیم؟؟
اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
مثلا شما admin هستید یا نه
از طریق اینترنت فقط می تونید به سرور وصل شید یا شبکه داخلی دارید؟
اگه منظورتون command هاست که توی help and support می تونید پیدا کنید جای دقیقش :نقل قول:
tools رو پیدا کنید توی help and support می شه 6 امین فلش سبز توی صفحه
حالا command line سمت چپ توی tools هست پیداش کنید
سومی از آخر هست
بستگی داره که چه سرعتی می خواید شبکه داشته باشهنقل قول:
اگه می خواید 1 گیگ باشه cat5e اما اگه 100مگ بسه cat5
معمولا cat5 استفاده می کنند چون cat5e یه کم گرونه
البته دیگه الان کسی از hub استفاده نمی کنه همه از سوئیچ استفاده می کنندنقل قول:
بله برای وصل کردن کامپیوترهای بیشتر به هم از سوئیچ استفاده می کنند
دروودنقل قول:
بستگی داره که چه سرعتی می خواید شبکه داشته باشه
اگه می خواید 1 گیگ باشه cat5e اما اگه 100مگ بسه cat5
معمولا cat5 استفاده می کنند چون cat5e یه کم گرونه
حالا قیمت این کابلهای CAT 5 چنده؟این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟من بالاترین سرعت رو می خوام با کمترین هزینه...
اما میشه بدون سوییچ 3 تا سیستم رو شبکه کرد؟؟!!
یک سوال دیگرنقل قول:
[ براي اتصال دو رايانه به صورت مستقيم نياز به كابل شبكه كراس اورداريم با اين كابل مي توان مستقيم با كمك كارت شبكه هاي دو سيستم , آنها را به هم وصل كرد ولي در غير اين صورت اگر از كابل هاي كلاس آ بهره ببريم نياز به سوييچ خواهيم داشت كه خرج كار را بالا مي برد. در صورتي هم كه مي خواهيد كابل مخصوص اين كار را سفارش بدهيد بايد تقاضاي كابل " كراس اور " كنيد كه البته با نام بردن " كراس " نيز منظور را مي رسانيد.
منظور از این گفته چیست؟یعنی اینکه برای وصل کردن کامپیوتر ها به سوییچ کابل جداگانه هست و برای وصل کردن مستقیم آندو به هم یک کابل جدا؟؟؟!!
در آموزشی که دوستان قرار داده بودند،برای تنظیم آی پی سرور و کلاینتها،از یک هکی استفاده شده بود که می بایستی ازروی عکس تنظمیم می شدند...
آیا در این صورت با تشابه آی پی های چند شبکه،مشکلی بوجود نمی آید؟
دوست عزیز اگه دو تا کامپیوتر رو میخوای با هم شبکه کنی نیازی به سوئیچ نداری و یه کابل Cross کارتو راه میندازه، کابل کراس هم دقیقا مثل کابل CAT ه فقط ترتیب جفت سیمهاش عوض شده تا بشه عمل send و recieve رو مستقیما بین دو کامپیوتر انجام داد. تمامی مغازه های فروش تجهیزات شبکه این کابل رو دارند. اما اگر میخوای بیشتر از 2 کامپیوتر رو با هم شبکه کنی چه 3 تا و چه 100 تا از سوییچ استفاده میکنی. چون 3 تا کامپیوتر داری یه سوئیچ 4 پورت بگیر هر مارکی که دوست داری Dlink یا SMC یا...نقل قول:
3تا کابل CAT 5 میگیری تا هر کامپیوتر رو به پورت LAN سوئیچ وصل کنه و به این ترتیب اتصال فیزیکیت برقرار میشه و حالا باید تنظیمات TCP/IP رو رو هر 3 تای این کامپیوتر های انجام بدی. به همین راحتی.
در ضمن کابل CAT5e برای ارتباطات گیگابیت اترنت استفاده میشه زمانی که حجم ترافیک بین کامپیوترهات خیلی زیاده. اگه میخوای فایل های حجیم ویدئویی بین کامپیوترهات ردوبدل کنی برات مفیدتر خواهد بود در غیر اینصورت هزینه اضافی بت تحمیل میکنه. دقت کن که اگه از این نوع کابل استفاده میکنی کارت شبکت هم توانایی پشتیبانی تا 1 Gbps رو داشته باشه و همینطور سوئیچت، چون اگه فقط یکی از کامپیوترهات یا سوئیچت با سرعت پایینتر از 1 Gbps کار کنه این کابل ها به دردت نخواهد خورد و حداکثر سرعت تبادل داده بین کامپیوترهات و سوئیچ 10/100 Mbps خوهد بود.
دروود
دوست گرامی،من مین بودم ازشبکههای گیگابیتی پشتیبانیمی کنه،اما نیاز به یک کارت شبکه گیگابیتی هم دارم با این حساب...
اما من منظورتون رو از جفت سیم ها نمی فهمم(ببخشید خوب تازه کارم:دی)اگر می شود در این باره بیشتر توضیح بدیهد و تفائتشون در هر نوع سیم،و سبب چه چیزی میشه این تفاوت؟؟
و پاسخ این سوالم رو ندادید...:
این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟
دوست عزیز کارت شبکه های فعلی هوشمند شده اند و برای وصل کردن دو تا کامپیوتر به هم هم می تونید از کابل کراس استفاده کنید و هم استریت straight)نقل قول:
اما قبلا برای وصل کردنم دو تا کامپیوتر به صورت مستقیم به هم فقط می شد از کابل کراس استفاده کرد البته این رو بگم که اگه دو تا کامپیوتر رو با کابل استریت cat5e به هم وصل کنید سرعت 1 گیگ رو بهتون نمی ده و همون 100 مگ رو می ده
سوال دوم تون رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید
پس از همون Cat5 استفاده کنیدنقل قول:
ببینید برای درست کردن کابلها دو روش وجود داره در واقع هر کابلی از چند رنگ تشکیل شده که ترتیب قرار گرفتن این رنگها کنار هم مهمه
برای همین دو تا استاندارد وجود داره که باید از اونها برای کنار هم گذاشتن رنگها استفاده کرد
اگه استانداردهای دو سر کابل تفاوت داشته باشند می شه کابل کراس
منظورتون از رنگی چی هست؟ کابلهای سبز رو می گید؟ روی خود کابل نوعش رو می نویسند
ما دومین هستیم از طریق اینترنت میتونیم به سرور وصل بشیم.نقل قول:
پس با این حساب استفاده از CAT5e مزیتی برات به حساب نمیاد و باید یه کارت شبکه جدید رو سیستم هات نصب کنی که 1Gbps support باشه.نقل قول:
منظور از جفت سیم کابل twisted pair هستش که دو سیم مثلا نارنجی سفید و نارنجی بهم تابیده شدن. کابل های UTP و STP از این فناوری استفاده میکنن که اینکار برای جلوگیری از موارد مربوط به noise یا cross-talk داخل سیم ها هستش. داخل کابل UTP هشت تا سیم بصورت چهار جفت وجود داره که بهم تابیده شدن که دو جفت برای transmit و recieve و دو جفت بعدی unused هستش که به دلیل تابیده شدن سیم ها بهم نیازی به استفاده از سیم یا سیم هایی برای ground نیست و از چهار جفت بعدی میشه برای مواردی چون (PoE (power over ethernet یا حتی دو خط تلفن مجزا (voice) استفاده کرد.
در مورد کابل های رنگی بعضی از کابل های سوکت دار هستن که به عنوان patch cord و اتصال دهنده بین سوییچ و patch panel مورد استفاده قرار میگیرن که پوشش کابل های اونا رنگ های مختلفی دارن. سوکت های این کابل ها تو کارخونه رو کابل زده میشه و قابل تفکیک از کابل نیست. این کابل ها رو با کابل های معمولی UTP اشتباه نگیرین.
بله دوست عزیز همچین کاری رو میشه انجام داد من خودم یه بار خیلی وقت پیش این کار رو انجام دادمنقل قول:
آدرسی ازش ندارم فقط چون توی بسته Astalavista همین سایت دیدم پیشنهاد می کنم این بسته رو بخری ...