نقل قول:
چه فرقی داره با it ؟! کدوم ددانشگاهها دارن ؟!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
نقل قول:
نمیخوام از تهران خارج شم :46:
نقل قول:
چه فرقی داره با it ؟! کدوم ددانشگاهها دارن ؟!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
نقل قول:
نمیخوام از تهران خارج شم :46:
نقل قول:
درمورد این که به رتبه سهمیه نگاه میکنن شما مطمعنید؟؟؟فکر نکنم اینطوری باشه ها
چرا دوست من فقط رتبه در سهمیه مهمه نه رتبه کشوری:10:نقل قول:
میگن آدم وقتی درصدهاشو حساب میکنه راحت تره بد نگفتن ها چون من از همون اول حساب کردم الان خیلی راحتم و استرس نتایج رو هم ندارم جوابا هم 12 یا 13 هم رو سایته...
صحیح میفرمایید،؛اما اون زمانیه که شما مثلا انتظار 2000 داری،بعد از حساب کردن درصدا بدونی نهایتا 3000 میشی.نقل قول:
میگن آدم وقتی درصدهاشو حساب میکنه راحت تره بد نگفتن ها چون من از همون اول حساب کردم الان خیلی راحتم و استرس نتایج رو هم ندارم جوابا هم 12 یا 13 هم رو سایته...
نه اینکه انتظار 3 رقمی شدن داشته باشی،بعد حساب کنی درصدا رو ببینی میشی حدود 4-5 هزار ...
اینجا هست که به جای اینکه راحت باشی 1 ماه هم بیشتر غصه ی نتیجت رو داری ...
نقل قول:
یعنی شما میفرماید مثلا 4000 منطقه 3 از 5000 منطقه 1 شانس بیشتری داره برای قبولی تو یه رشته؟:21:
این که دلیل نمیشه. اگه اینطوره نمیشه در مورد بازار هیچ رشته ای اظهار نظر کرد. مثلا الان میگن رشته های مهندسی فلان و رشته های علوم پایه هم فلان. حالا بگی دکترا بگیری و استاد بشی و اینا، خب برا همه یکی و دیگه اونوقت بین رشته ها تفاوتی نداره.نقل قول:
الان به شما بگم يه رشته اي مثل كتابداري كه همه ميگن بازار كار نداره و فلانه و همه مسخره ميكنن شما دكتراشو بگير ميري عضو هيئت علمي دانشگاه اونموقع حال ميكني ماهي بالاي 2-3 تومن درآمد.
درسته. متاسفانه اکثرا به زور پاس میکنن و بعد این اکثرا میشن اکثر فارغ التحصیلان بیکار. فکر کردن همه جا به مدرک پول میدن. نه . بعضی رشته ها هست که تا پروژه ای به پایان نرسه پولی بابتش نمیدن. مثلا رشته های برق، کامپیوتر و آی تی، معماری و... . حالا رشته هایی هم هستن که بیشتر نظارتیه، و خب زیاد کیفیت به چشم نمیاد. گرچه در این جور کارها هم یکی که استاد باشه تو کارش، خیلی با یکی که بلد نباشه تفاوت دارن، ولی خب باز زیاد محسوس نیست.نقل قول:
اره ایشا.. اومدی دانشگاه میفهمی 90درصد کساییکه فارغ تحصیل میشن درساشونو بزور پاس کردن
بعد میان بیرون میگن کار نیست...
معلومه که نه. ببینید هر سهمیه جداگونه محاسبه میشه.نقل قول:
یعنی شما میفرماید مثلا 4000 منطقه 3 از 5000 منطقه 1 شانس بیشتری داره برای قبولی تو یه رشته؟
یکی از ملاک هاش جمعیته که منطقه 2 بیشتر از همست و بعدش منطقه 1 و منطقه 3.
حالا بر طبق همین، منطقه 2 سهمیه بیشتری داره، بعد منطقه 1 و منطقه 3 که واقعا تقسیم بندی عادلانه ای هست. چون به تناسب جمعیته.
البته مواردی مثل بومی بودن و... هم تاثیر داره.
خب عزيز من تفاوت رو دانشجو ايجاد ميكنه ببين من ميگم يكي رو ميشناسم مكانيك تا ليسانس خونده بعد رفته مهندسي كشاورزي خونده و اصلا از مكانيك خوشش نمياد و اين دليل نميشه بگيم كه مكانيك بده و كشاورزي خوبه واسه هرفردي فرق ميكنه بازار كار هم واسه اونايي كه واقعا درس بخونن و دكترا بگيرن هست حتي رشته هايي كه عموم مردم بهش ميگن چرت مثل كتابداري شما ميتونين كتابدار دانشگاه ها و هيئت علمي و... بعد اون دوستي كه گفت مگه استاد دانشگاه ها 2 تومن درميارن بايد عرض كنم كه معمولا اساتيد تو چندتادانشگاه تدريس ميكنن و واسه همين درآمد بالايي دارن .نقل قول:
بچه ها من یه حس بدی دارم...میترسم درصدایی که گرفتم با اینی که تو کارنامه میاد فرق کنه... بد تر باشه.... :18:
اختصاصیا رو با مدادنوکی پر کردم....اگه یوقت خراب حساب کرده باشن راهی هست واسه پیگیری؟؟!؟!؟؟!؟
صنعتی شریف هم اینو داره، اگه کسی واقعا علاقه داشته باشه به جایی میرسه، این شرط اول موفقیت تو همه رشته هاست، داانشگاه جایی نسیت که تمام اطلاعات رو دو دستی تقدیم دانشجو بکنن ، بلکه اینجا فعالیت خود دانشجو مهمه !نقل قول:
ICT همون فناوری اطلاعات و ارتباطات هست که تمرکزش روی همون ارتباطاته .... تقریبا میشه گفت IT بصورت کلی تر به فناوری اطلاعات میپردازه اما ICT تو زمینه شبکه و ارتباطات تخصصی تره و ترکیبی از مخابرات با الکترونیکه !نقل قول:
میتونی به این وبلاگ برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنی:
کد:http://www.sadra-electronic.blogfa.com/post-61.aspx
نقل قول:
غصه نخور با هر مدادی بزنی قبو میکنه..
رو پاسخنامه ی کنکور زبانم اب ریخت اما حساب کرده بد درصدامو...:20:
بچه ها من شک کردم بین IT و ICT ... کدوم گسسته ش کمتره ؟! :دی
خیلی نمیخوام برم تو فاز برنامه نویسی و اینا ... فرقی داره ؟!
شما هر رشته ای می خوایی برو ولی برنامه نویسی آش کشک خالته :27:نقل قول:
کی گفته ICTدانشگاه شریف داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دانشگاه شریفم ITداره...
مگه تازه اورده باشه....
برنامه نوسیه IT
تاترم 3بیشتر نیست
مبانی برنامه نویسی...برنامه نویسی پیشرفته..از همه مهمترو شیرینتر ساختمان داده ها که اگه بخونیش خیلی باحاله...:5:
من اصلا در مورد ict صحبت کردم؟؟؟؟نقل قول:
از لحاظ درسی بله ممکنه 1 رشته 2 تا درس برنامه نویسی بیشتر نداشته باشه ولی مطمئن باش توی درسهای دیگه حل بعضی از مسائل یا پروژه درسی حتما برنامه نویسی لازم داره و از مهمترین قسمتهای هر رشته ای به حساب میاد:46:
من یه جایی خوندم گفته بود گزینه اولی که پر می کنید بر اساس اون سیاهی رو تشخیص میده دستگاه.اولی هات شبیه اختصاصیات بود؟نقل قول:
نه اولیا رو با مداد b5 زدم....:41:...نترسونم....:18:
در جواب شما نگفتم..نقل قول:
من خودم ترم 5
IT
هستم...مسلما نیاز هست اما نه انقدر که نیاز باشه تسلط در حد خوب باشه..همون متوسطم کافیه...البته تاحالاکه نیاز نداشتم..:5:
چرا بچجه رو می ترسونی ! سوال های کونکور با دقیق ترین و بهترین روش ها تصحیح میشه و احتمال اشتباه تقریبا صفر هست . اما در مورد پیگیری باید بگم که امکانش هست ولی زیاد روش حساب نکن .
قبولی سال های گذشته رو از کجا بیارم؟نقل قول:
از یادگار ماندگار کانوننقل قول:
برو این سایت kanoon.ir
نترس داداش...نقل قول:
من همکلاسی پارسالم عمومی ها رو با مداد b4 و اختصاصی ها رو با اتود پر کرد و پاسخنامش درست تصحیح شد و رتبش دو رقمی شد!!
بی خود نگران این چیزا نباش!!...
یکی دو روز دیگه نتیجه ها میاد همه چی درست میشه... :10:
فرقی با هم ندارن زیاد که!نقل قول:
نترسوندمش خودش ترسید یهو!:31:نقل قول:
اون مورد دومی رو شما مطمئنی ؟پس چرا هر سال یه عالمه اعتراض هستش ؟3 سال پیشو یادته؟پسره ماماییه تهرانو قبول شد؟یا رتبه های 3 رقمی شدن 4 5 رقمی؟اینا کجاش دقیقه؟همش رو هواست!
یکی از دلایلی که نتایج دیر اعلام میشه اینکه 4 دفعه پاسخ برگها توسط دستگاه صحیح میشهنقل قول:
نترس:27:
راست می گه کی گفته دستگاهاشون دقیقه؟
عزیز من الکی خودتو ناراحت نکن یکی از دوستای خودم سال 88 که کنکور دادیم همه رو با مداد نوکی زد پس باید 0 می شد دیگه؟
خیالت رااااااااااااااااااحت ایشالا که چیزی پیش نمیاد
البته عمو توکلی گفت دوبار با دو دستگاه چک میشه....:46:نقل قول:
منم اینقدا نترسیدم....:27:...فوقش قبول نشم...:31:
منم حس خوبی ندارم. حس می کنم درصدام رو طبق میل خودم حساب کردم، گرچه نهایت دقت رو به کار بردم. اگه درصدایی که حساب کردم، همونم نتیجم باشه خوبه. یعنی امسال صد در صد دانشجوی یه دانشگاه خوب میشم میره پی کارش :8:نقل قول:
بچه ها من یه حس بدی دارم...میترسم درصدایی که گرفتم با اینی که تو کارنامه میاد فرق کنه... بد تر باشه....
اختصاصیا رو با مدادنوکی پر کردم....اگه یوقت خراب حساب کرده باشن راهی هست واسه پیگیری؟؟!؟!؟؟!؟
آره، فوقش قبول نشدی، چیزی نیست که. فدای سرت. جاش یکی دیگه میاد جای شما دانشگاه قبول میشه. مسئله ای نیست که. یه کار خیر هم کرده باشی. دل یه جوون رو هم شاد کرده باشی.! :31: -همش شوخی بود -نقل قول:
منم اینقدا نترسیدم.......فوقش قبول نشم...
اگه بخواد به اتود گیر بده که نمی ده، اول اینکه من همش رو با اتود جواب دادم، دوم اینکه یکم آب ریخت رو برگم. ( البته چند قطره ) . ولی نگران این چیزا نیست، درصدامو حساب کردم، اگه اختلافش زیاد بود، میرم اعتراض. ولی گمون نکنم مشکلی پیش بیاد.
به نظر من دستگاهاشون دقیقه، و دوبار پاسخنامه رو چک می کنه و حالا یکی دو مورد که میگین اشتباه شده، احتمال داره از کثیفی برگه باشه. مثلا بعضی جاها دیدی رو یه گزینه دست میزاری، رنگش رو گزینه های دیگه هم میره؟ خب همین خیلی اتفاق میافته که به جنس نوک مدادت بستگی داره.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
خود سازمان سنجش گفته که اولا دو دفعه پاسخبرگها خونده میشه و در صورت تطبیق درصد ثبت میشه.نقل قول:
یکی از دلایلی که نتایج دیر اعلام میشه اینکه 4 دفعه پاسخ برگها توسط دستگاه صحیح میشه
نترس
و دوما باز خود سازمان سنجش گفته که کل پاسخبرگ ها دوبار در طی یک هفته خونده میشه.
پس سرعت کار بالاست، می خوان حالگیری کنن.
باشه، ما هم مثل بقیه تحمل می کنیم.
آقا دو سه روز دیگه نتایج میـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــاد ( نمی دونم خوشحال باشیم یا ناراحت بهتره رای ممتنع بدم = :20: )
این قسمت حرفتون کااااااااااملا تایید میشهنقل قول:
بچه ها دقت کنین که شهری که میزنین مسیرش یه سره باشه (اتوبوس یا قطار مستقیم داشته باشه) الان گرمین متوجه نیستین فکر میکنین میرین اونجا میخونین و کنار میاین ولی یه دوستی دارم که آملیه و از زنجان برای آمل اتوبوس مستقیم نداره. میاد تهران میره ترمینال شرق سوار اتوبوس بعدی میشه و.... خلاصه ترمی یه بار میره خونه وقتیم که برمیگرده میگه غلط کردم!
البته اگه رشته مورد علاقتون رو جای دیگه قبول نشدین مهم نیست هر جاقبول شین برین بخونین بعد از گرفتن مدرکتون تلافیش در میاد:46:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
دقت کنین توی انتخاب رشته به آخرین نفر قبول شده نگاه نکنین . میانگین بگیرین هرچی به میانگینش نزدیکتر باشین احتمال قبولیتون بیشتره (یادگار ماندگار پارسال میانگین رتبه هر منطقه رو پارسال زده بود امسال نگاه کردم ولی یادم نمیاد زده یا نه)نقل قول:
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
بله دقیقا. حتی سال 88 هم وضعیت بهتر از 89 بود. سال 88 منطقه دو با رتبه 2300 داروی بهشتی اورده بود من با رتبه 2100 نیاوردم:41:نقل قول:
بله دانشگاه آزاد هم طرح داره البته حرفش هست که حذف میشهنقل قول:
این فروم و بچه های قسمت آموزش عالی رفتارهای عجیبی دارن :31:
چن روزی میبینی بستن روی تاپیک کنکور91 و چن روز دیگه همه پلاسن رو تاپیک انتخاب رشته . الان هم همه اینجا تشریف دارن
نتیجه ها اعلام میشه ایشالله . بگفته یکی از دوستان "عموتوکلی" باز توی تلویزیون ظاهر میشه . برا من جالب بود امسال برای اولین بار توی صحبتهاش تپق زد . اینو میگم چون آقای دستمالچی (گزینه2) و آقای توکلی از این نظر اصلا سابقه ایی نداشتن :27:
امشب یه عده بچه ها میخواستن بقیه رو بذارن سرکار . فقط یکی از بچه ها حسابی سر کار بود . برا همه کلاس مسج داده بود و میگشت دنبال سایت سازمان سنجش :21:
کلا من استرسم زیاده . گفتم هم روز اعلام نتایج بذارم کل صفحه باز شه و یه دفعه برم سروقت رتبه و بعدا درصدها و ببینم . ترس من اینه که رتبم بشه یه چیزی که در قبالش همه زحماتم رو برباد رفته ببینم . فکر نکنم امسال دانشگاه قبول شم بخاطر همین هم انتظار دارم کمی استرسم کم شه برا اعلام نتایج اولیه!
واسه چی جوون مردم الکی به راه کج هدایت میکنی ؟ :31: این از هر لحاظی که میگی چند موردشو نام ببر لطفانقل قول:
این حرفتون تا حدی تایید میشه.نقل قول:
این قسمت حرفتون کااااااااااملا تایید میشه
بچه ها دقت کنین که شهری که میزنین مسیرش یه سره باشه (اتوبوس یا قطار مستقیم داشته باشه) الان گرمین متوجه نیستین فکر میکنین میرین اونجا میخونین و کنار میاین ولی یه دوستی دارم که آملیه و از زنجان برای آمل اتوبوس مستقیم نداره. میاد تهران میره ترمینال شرق سوار اتوبوس بعدی میشه و.... خلاصه ترمی یه بار میره خونه وقتیم که برمیگرده میگه غلط کردم!
البته اگه رشته مورد علاقتون رو جای دیگه قبول نشدین مهم نیست هر جاقبول شین برین بخونین بعد از گرفتن مدرکتون تلافیش در میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بوشهر تا بابل خیلی راهه. اینو قبول دارم.
پسرخاله خودم که شیراز بود 4 سال در شاهرود درس خوند.
خوب از شیراز تا شاهرود اول میرفت تهران بعد از تهران بلافاصله بلیط برای شاهرود میگرفت و میرفت شاهرود. به همین راحتی.
من خودم هم باهاش رفتم یه بار.
حالا تا بابل هم همینطور. میرید تهران و از اونجا هم بلافاصله یا با یه مدت زمان اندک میرید بابل.
فقط نکته مهم اینجاست که راهش خیلی زیاده و ممکنه خسته بشی.
یه بار از پسرخالم پرسیدم خسته نشدی از بس راه طولانیه؟؟!!!
گفت دیگه عادت کردم و برام عادی شده.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
یه نکته مهم دیگه هم هست و اونم اینه که حد الامکان شهری رو انتخاب کنید که آباد و نسبتا جالب باشه چون خیلی حوصلتون تو محیط خوابگاه سر میره و کلافه میشین...
مثلا الان خودم شیرازم.... دوستام اومدن یزد رو انتخاب کردن..... با وجود اینکه از شیراز تا یزد راهی نیست ولی میگن شهر یزد فوق العاده دلگیر و کسل کننده هست و خیلی حوصلمون سر میره.... حتی یکیشون میگفت کاش یه جای دیگه رو زده بودم.
پس میخوام بگم فقط به فکر راه و مسافت نباشید و اینجور چیزهارو هم در نظر بگیرید که خوشی دوران دانشجویی به همین چیزاست...
خوب برادر مي خوايم شهرهاي بهتر قبول شيم نميشيم مجبوريم شهرهاي داغون بريم ...نقل قول:
بله دیگه همینم هست....نقل قول:
وقتی شما شهر آنچنانی قبول نمیشید حداقل شهری رو انتخاب کنید که آباد و درست حسابی باشه نه کسل کننده و حال گیر هرچند فاصلش تا شهرتون زیاد باشه...
ارتباطی راحت وصمیمی که تودانشگاه بیرجند بین اساتید و دانشجویان هست نوهیچ دانشگاه ایران نیستنقل قول:
اینو رتبه 4 کنکور که دانشگاه شریفبرق خونده گفت که الان دکترای برق داره..
و چندتا از بچه های ارشد دانشگاه شریف که اومده بودن دانشگاه بیرجند یه چند روزی...
داشجو یعنی درس چه مزیتی از این بالاتر
شایدشما دنبال چیزه دیگه بودی نیافتی..:5:
ببخشید یه سوال
اگه انتخاب رشته کردی و قبول شدی
میشه نری دانشگاه سراسری و بری آزاد درسته ؟
و اینکه نتایج آزاد تجربی کی میاد ؟
ممنون
آخرین خبر اعلام نتایج گفتن کی بوده؟
جایی اعلام شده؟
پلیز جواب بدید
اره میشه 10 تا 13 ام میاد