دوستانن سلام من با هر برنامه ایی ویدیو تبدیل میکنم واسه کسی پخش نمیکنه
به چه فرمت تبدیل کنم که رو همه تلوزیون ها و دستگاههای دی وی دی پخش کنه.//؟/
جون من کمک کنید ابروم رفت!1
Printable View
دوستانن سلام من با هر برنامه ایی ویدیو تبدیل میکنم واسه کسی پخش نمیکنه
به چه فرمت تبدیل کنم که رو همه تلوزیون ها و دستگاههای دی وی دی پخش کنه.//؟/
جون من کمک کنید ابروم رفت!1
سلام
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که WMA رو به mp3 تبدیل کنه تا حد امکانم که کیفیتش قابل قبول بمونه فشرده کنه
با تشکر
چه مبدلی را تبدیل فایل avi به divx برای پخش در dvdplayer پیشنهاد میکنید؟
من یک فایل تصویری با دوربین دیجیتال به فرمت avi ضبط کردم و میخواهم با dvdplayer که قابلیت خواندن avi , divx را داره پخشش کنه ولی این کار را نمیکنه!!!
و خطا میدهد!
حالا میخواهم تبدیلش کنم به divx تا بتونه پخشش کنه!
یکی دو تا نرم افزار مبدل را امتحان کردم ولی بازهم نمیتونه پخش کنه! و خطا میدهد!
مشکل چیه؟
و چه مبدلی را پیشنهاد کنید؟
برنامه برنامه ای میخوام که بتونم فیلم ضبط شده از دوربین مداربسته با فرمت h264 به فرمت mp4 موبایل تبدیل کنم و داخل گوشی پلی کنم خواهشا برنامه همراه با کیجن رجیستری شده باشه من برنامه Xilisoft MP4 Converter امتهان کردم ولی نشد تبدیل نمیکنه
format factory
سلام.لطف کنید بهترین کانورتور برای MKV to MP4 رو معرفی کنید.با تشکر
سلام . از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کنید. آخرین نسخه از انجمن دانلود نرم افزار دریافت کنید :نقل قول:
موفق باشید:n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=668126&p=8552532&viewfull=1#post8552532
درود.یه برناهه واسه rip دی وی دی میخاستم که توی ویندوز 10 هم درست کار کنه.Xilisoft dvd repair را داشتم تو ویندوزهای قبلی خوب کار میکرد ولی تو ویندوز 8 بی صدا تبدیل میکنه یا عصن تبدیل نمیکنه
درود
من قبلا از free video editor استفاده میکردم برای ویرایش فایلهای mkv بدون اینکه تبدیل کنه یعنی در حدود 2 الی 3 دقیقه طول مکشید تا فایل ویرایش شده را بدون تغییر در کیفیت و فرمت تحویل میداد اون ورژنش را گم کردم حالا که کار دارم رفتم تو سایتش ورژن جدید این کار را انجام نمیده
خواشا اون ورزن های قبلی که خاصیت تبدیل کردن را نداشت و یا برنامه ای مشابه اون معرفی نمایید
- - - Updated - - -
درود. بنده آرشیو فیلم و سریال دارم و اکثرا فرمتشون mkv هست. بعضا چند قسمت سریال و فیلم و اینا mp4 و avi هستن. یه نرم افزار میخواستم که بدون هیچگونه کاهش کیفیتی فرمت ها رو به mkv تغییر بده. ممنون.
اگه فقط میخواید Container یا اصطلاحا همون پسوند رو به mkv تغییر بدید کار راحتیه.کافیه از avidemux یا mkvtoolnix استفاده کنیدنقل قول:
به عنوان مثال avidemux رو اجرا کنید فایل رو بندازید توی نرم افزار بعد قسمت های video output و audio output رو copy قرار بدید و output format رو mkv انتخاب کنید و save کنید.تمام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:n40:
برنامه ای میخوام مشابه windows media maker
این برنامه نیاز به نصب انلاین داره وقتی فایل اولیه رو دانلود میکنم رو 4 % درصد میمونه و جلو نمیره !
اگر کسی نسخه بدون نیاز به نصب انلاین داشته باشه یا برنامه مشابه با همین قابلیت ها ،، معرفی کنه . :n03:
سلام. دوست عزیز شما نسخه آفلاین برنامه Microsoft Windows Essentials از لینک پایین دریافت کنید :نقل قول:
در هنگام نصب، برای نصب فقط برنامهMovie Maker ، شما تیک Photo Gallery and Movie Make رو انتخاب کنید. بقیه تیک ها رو بگیرید. سپس برنامه رو نصب کنید!کد:http://g.live.com/1rewlive5-all/en/wlsetup-all.exe
موفق باشید :n12:
سلام
یه نرم افزار برای کانورت به x265 یا همون HEVC میخوام که هم ساده باشه هم مشکل نا هماهنگی صدا و تصویر نداشته باشه، یه چیزی تو مایه های Format Factory یا Xilisoft
سه نرم افزار IFM، Hybrid و Handbrake رو تست کردم ولی به کارم نیومدن
کسی پیشنهادی داره؟ ممنون
سلام امکانش هست نرم افزار و پلاگین های مکس روهم قرار بدید؟
شرکت نورآسا وارد کننده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
خب خیلی نرم افزار اینجا معرفی شده اما من جوابم رو پیدا نکردم
یک نرم افزار رایگان میخوام که فرمت هایی مثل wmv و mkv رو بتونم به mp4 تبدیل کنم
ترجیحا امکان کوچک کردن حجم فیلم رو هم داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
نقل قول:
سلام 2 تا میشناسم یکیش
jetaudio که ممکنه کار شما رو راه ندازه
ولی یکیش total converter
این بهتره
total converter دانلود کردم درست کار نمیکنه فقط صدا میمونه از فیلم رجیستر هم میخواد ضمنا:n27:نقل قول:
نقل قول:
Format Factory
Xilisoft Video Converter Ultimate
Bigasoft Total Video Converter
Pavtube Video Converter Ultimate
با کم کردن میزان Bitrate فیلم در این برنامه ها میتونید حجم رو کم کنید
آخری از x265 هم پشتیبانی میکنه
سلام
ممنون از تمام دوستانی که زحمت کشیدند :n12::n02:
يه فايل MP4 داريم كه همراه با صدا است و براي دوربين مدار بسته Raster هست فقط با پلير خاص خودش اجرا ميشه. (با پليرهاي ديگر مثل VLC اجرا ميشه ولي فقط تصوير داريم و بدون صدا هست)
مي خوام اين فايل را تبديل به پسوند رايج مثل AVI يا هر پسوند تصويري ديگر بكنم تا قابل اجرا با هر پليري باشد.
نرم افزاري براي اين منظور هست؟
لطفا راهنمايي بفرمائيد.
سلام.
ببخشید عکسهایی که با گوشی میگیرم عموما حجم های خیلی بالایی دارند.نرم افزاری هست که بشه این عکسها رو کم حجم کرد بدون افت کیفیت؟
نقل قول:خارق العاده ترین نرم افزاری که تا به امروز ساخته شده...کد:https://saerasoft.com/caesium/
سلام وقت بخیر
نرم افزار برای تغییر فرمت 3gp به mp4؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،چرا فایل صوتی که برای رفتن به منو مخفی سامسونگ با کنترل دست ساز هست پخش نمیشه .؟ ممنون میشم جواب بدین ،وای فای تلوزیون غیر فعال شده
سلام. سایت های آموزشی که فیلم آموزشی میسازن (با رکورد از دسکتاپ) ، از چه نرم افزاری استفاده میکنن که اینقدر کیفیت فیلم ها بالاست درحالی که حجمشون فوق العاده کمه؟!
مثلا من یه سری آموزش خریدم که حدودا 20 دقیقه و فقط 40 مگابایته!!! در حالیکه کیفیتش فوق العاده بالاست.
آیا نرم افزار خاصی برای این نوع فشرده سازی وجود داره؟ یا اینکه خود اون نرم افزار رکوردر دسکتاپ بصورت مستقیم همچین فایل هایی تولید میکنه؟
در هر صورت چطوری این کارو میکنن؟
سلام نرم افزاری برای تبدیل میخواستم که سورس صدای یه فایل mkv را از DTS به AC-3 پنج کاناله تبدیل کنه ولی به سورس فیلم دست نزنه و تغییرش نده
سلام دوستان عزیز من به یه نرم فزار مبدل ویدیو نیاز دارم که قابلیت اینو داشته باشه که فایل خروجی رو بشه به 1 FPS کاهش داد هر مبدلی که در دستم هست همگی اکثرا مینیمم 12 FPS و یکی شونم 5 FPS رو اجازه میده متاسفانه فیلد مربوط به FPS هم حالت منو آبشاری داره و دستی هم نمیشه روی 1 FPS قرار داد نرم افزاری سراغ دارید آیا؟ من برنامه هایی مثل WonderShare و Hand Brake و TotalCode Studio رو دارم هیچکدوم اجازه 1 فریم بر ثانیه ارو نمیدن
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست
کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم
Atomix VirtualDJنقل قول:
- - - Updated - - -
Atomix VirtualDJنقل قول:
واسه یه سیستم قدیمی سوکت 775 کواد کور ی نرم افزار کانورت فیلم میخوام ک سریع باشه ممنون میشم
سلام
دوستان من میخوام فایل تصویری را به ام پی تری تبدیل کنم چیکار باید بکنم ؟ یعنی از یک فیلم سخنرانی فقط صدا را داشته باشم و هدف کم حجم شدن هست برای سیو در سیستم