راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...نقل قول:
Printable View
راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...نقل قول:
نه همون مقدار کم زیاد مشکلی نداره مخصوصا اگه برندش ایرانی نباشه خودتون در جریان کیفیت محصولات آرایشی بهداشتی ایران هستید.نقل قول:
یکی از دوستان خودم هم موهای شکننده ای داشت و هر دفعه بعد از استحمام از روغن زیتون استفاده میکرد خود شما هم که از روغن بادام استفاده میکنید.
میتونید از شامپو های مخصوص موهای شکننده هم استفاده کنید که هم حجم به مو میده و هم حالت.
میشه یه شامپو برا مو های شکننده معرفی کنید؟نقل قول:
اگه چند مدل سراغ دارید به ترتیب کیفیت بگید و البته حدود قیمت هم بگید
با تشکر
رژیم گرفتم و طی 3 ماه 10 کیلو وزن کم کردم
اوایل برنج، شیرینی، سرخ کردنی نمی خوردم
الان موهام ریزش می کنه
مثلا هر موقع شامپو تو سرم می کنم 7-8 تار مو روی دستام میمونه
نمی دونم طبیعیه یا نه
ولی حتی همین 7-8 تار هم قبلا ریزش نداشت و حدود 2-3 تار بود
در هفته چه چیزایی بخورم که این ریزش کمتر بشه؟
چقدر بخورم؟ مثلا برنج چقدر بخورم در هفته؟ چند گرم؟
قرص برای تقویت ریشه موها چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
شامپو ایرانی فولیکا خوب هستش و کیفیت مناسبی هم داره حدود قیمت 7 تومن هم هست و از داروخانه ها میتونید تهیه کنید.نقل قول:
از شامپوهایی هم که دارای عصاره نارگیل هستند هم میتونید استفاده کنید.
برند خارجی هم من Elvive رو پیشنهاد میدم اما خوب یه مقدار گرون تر هستش.
یه شامپو نرم کننده و حالت دهنده برای موهای چرب معرفی کنید ایرانی یا خارجی بودنش مهم نیست فقط یه چیزی باشه که بعد از شستشو موهام رو بتونم خوب شونه کنم و همین که خوب حالت بگیره راستی باعث ریزش مو هم نشه
سلام دوستم بهم یه قطره امریکای معرفی کردن برای ریزش مو اسمش یادم رفته لطفا راهنمای کنید
و لطفا قویترین چیزی که ریشه مو تقویت میکنه به معرفی کنید
سلام
موهایی که از سرم میریزه تهش یه گوله چربی خیلی ریز چسبیده علتش چیه ؟موهام به شدت ریزش داره تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده :n03:
نقل قول:
معمولا موهای چرب ..نرم و نازک هم هستند!
به نظرم از شامپوی موهای چرب دیترون استفاده کنید که نرم هم میکنه موها رو
نقل قول:
قطره برای چیه؟
قویترینی وجود نداره....از لوسیون ها و محلول های تقویت موی ایرانی و خارجی استفاده کنید با توجه به بودجه تون...همگی دارای عناصر متفاوت و مشترکی برای تقویت مو هستند.
سریعا به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کنید.نقل قول:
برای موهای خشک و بد حالت چی معرفی میکنید؟
ایشون چه مشکلی دارن؟ چون از یکی از رفقا هم شنیده بودم .برام سوال بودنقل قول:
سریعا به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
سلامنقل قول:
من متخصص پوست نیستم ولی با علائمی که گفتند حدس میزنم مبتلا به نوعی از شوره چرب هستند که احتمالا همراه با خارش هست.
که میتونه باعث ریزش مو هم بشه...
به این علت گفتم سریعا به پزشک مراجعه کنند که اگر همراه خارش باشه ( که احتمالا هست ) نوعی قارچ در پوست انسان زندگی میکنه به نام پیتروسیوریوم اوال که قارچ بی آزاریه و همیشه در پوست انسان زندگی میکنه اما وقتی که پوست سر چرب میشه این مسئله زمینه چرب، محیط تغذیه و رشد این قارچ رو فراهم میکنه و باعث میشه که این قارچ بیآزار به بیماری تبدیل بشه و باعث التهاب و در نهایت خارش پوست بشه.
در این صورت به غیر از مصرف شامپوهای ضد شوره باید درمان دارویی هم انجام بشه تا قارچ از بین بره
اما اگر به هیچ عنوان خارش نداشته باشند با مصرف شامپوی ضد شوره مخصوص موهای چرب باید مشکل شوره و به همراه اون ریزش متوقف بشه.
در کل برای این نوع مشکلات همیشه توصیه من مراجعه به دکتر متخصص پوست هست.
البته این بهترین حالت ممکن هست...
امیدوارم علائم درماتیت سبورئیك یا پسوریازیس نداشته باشند که کار کمی سخت تر میشه.البته پسوریازیس به جز موارد نادر ریزش مو به همراه نداره...
به هر حال بهتره از نزدیک بررسی بشه.
سلام.
کسی تاحالا پیش دکتر محمدتقی نوربالا که توی یزد هست رفته؟؟؟؟؟؟؟ میدونم که ممکنه خیلیها بشناسیدش. لطفا هرکی رفته بگه چطور بوده. ممنون.
خدایا... اگه پیاز موهای سر هم مثل پیاز موهای زائد بدن بود ، دیگه هیچکس کچل نمیشد...
سلام عزیزان من پوست سرم قارچیه چندساله اینجوریم هرروزم میشورم ولی بازروز بعد میبینم سرم خارش داره و پوسته میشه به نظرشماشامپو کتوکونازول جواب میده؟؟؟:n28::n16:
دکترهم رفتم محلول کانازول داد که بدترپوست پوست شد چه کنم
همین شامپوخوبه؟
دوستان توی تونیک هایی ریزش مو کدوم ازهمه بهتر هست؟
قبلا خودم طلسم رو استفاده میکردم و راضی هم بودم اما خیلی گرون هست
الان از شامپو جوانه گندم سینره + شامپو ریزش مو اویدرم استفاده میکنم میخوام یه تونیک با قیمت معقول هم بخرم بعد از حمام استفاده کنم
اگه میشه با حدود قیمت بگید که دستم بیاد چی انتخاب کنم
راستی اون ترکیب شامپویی که استفاده میکنم خوب هست؟
با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
از عزیزان کسی تجربه استفاده از شامپوهای ایوروشه رو دارن؟ واقعا تاثیرداره یا بیشتر تبلیغات هست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
دوستان من چی به موهام بزنم مثل چسب مو و ژل موها رو خوب حالت بده اما براقش نکنه ؟
یه چیز باشه مثل سشوار کردن و اتو مو کردن باشه ... مو حالت طبیعیش رو حفظ کنه ...
شما بايد از حالت دهنده هاي مات استفاده كني... برو لوازم آرايشي هر حالت دهنده اي كه پشتش نوشته بود مات(matt يا matte) به درد شما ميخوره . مثل واكس مو يا خمير موي مات...از اسمش معلومه ديگه مات كنندس؛ موها رو خيس و براق نميكنه...همون حالت طبيعي مو رو حفظ ميكنهنقل قول:
کسی دنبال یه شامپوی با کیفیت میگرده من alpecin caffeine و معرفی میکنم
تبلیغات نیست چون خودم استفاده کردم باید بگم تفاوت رو میتونید با بقیه شامپوها احساس کنید ولی قیمتش دوبرابر شامپوهای معمولیه بازاره
چربی نیست ، پیاز موی شماستنقل قول:
والا منم یه مدت درگیر بودم ارزان ترین راه برای تقویت مو استفاده از محلول ماینوکسیدیل هست در حال حاضر
در مورد این خمیر مو توضیح میدید ؟ ندیدم تا حالا :دی
خمير يه چيزي تو مايه هاي كرم مو ولي با نگهداري بيشتر... مثل چسب مو يا واكس چسبنده نيس...من بعد اتو ميزدم.از نظر من بهترين محصوله برا حالت دادن مو به خصوص بعد اتو يا سشوار. ولي الان اگه تونستي گير بياري يه دونه ام برا من بگير:n02: چون من ديگه جايي نديدم داشته باشننقل قول:
سلام
دوستان من موهام بلند هست قبلا اتو میزدم بعد ژل عطرآگین میزدم حالت مو رو خوب حفظ می کرد الان یه مدت هست ژل عطرآگین رو پیدا نمی کنم ، مجبوری ژل آتوسا میزنم ولی جالب نیست یه مقدار میگذره مو حالتش رو از دست میده
بعد از این که موهام رو اتو زدم و صاف شد ، برای حفظ حالت مو برای چند ساعت دوستان پیشنهادی دارن؟
ممنون
مصرف دخانیات ریزش مو را تشدید میکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این که خونریزیهای ناگهانی، زایمان، رژیمهای سخت غذایی، کمبود پروتئین و فقر آهن سبب ریزش مو میشود. مصرف دخانیات نیز سبب تشدید ریزش مو خواهد شد. اگر چه دلایل محیطی نقش مهمی در ریزش مو دارد. اما در صورت وجود عوامل ارثی، روند ریزش مو در فرد سریعتر رخ میدهد و تشدید میشود.
پس از بیست سالگی در هر دهه از عمر درصدی از حجم موهای فرد کم میشود. این عمر در مردان شایعتر است. تا آنجا که در ۵۰ سالگی مردان نیمی از حجم موی خود را از دست میدهند. ریزش ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در طول روز، معمولی است، در صورت استحمام، ریزش تا 150 تار مو طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی و مراجعه به پزشک ندارد.
همچنین عوامل محیطی فیزیکال مانند استفاده طولانی مدت از اتوی مو، سشوار و سایر وسایل حالت دهنده سبب ریزش مو میشود. ضمن اینکه استفاده از صاف کنندهها و فر کنندههای شیمیایی نیز روند را تشدید میکند. استفاده از رژیمای غذایی صحیح، پرهیز از عوامل شیمیایی و فیزیکی مضر، پرهیز از استرس های روحی، توجه به سلامت روحی، توجه به سلامت عمومی و استفاده از مواد بهداشتی استاندارد برای جلوگیری از ابتلا به ریزش مو توصیه میشود.
استفاده از شامپو و شویندههای استاندارد برای جلوگیری از ریزش مو به افراد توصیه میشود، گران بودن محصولات دلیلی برای سلامت آن نیست و محصول استاندارد محصولی است که مجوزهای استاندرد لازم را کسب کرده باشد.
منبع: مجله زیبایی سالم
سلامنقل قول:
شما وقتي موهاتو اتو ميكشي و صاف ميكني، بايد مراقب باشي كه كوچكترين رطوبتي به موهات نرسه چون موهات فر ميشه و بر ميگرده به حالت اولش.بنابراين ژل مو كه بر پايه آب ساخته شده برا حالت دادن بعد اتو مناسب نيست.شما بايد از واكس مو برا مدل دادن و بعدش از تافت برا تثبيتش استفاده كني...يا ميتوني با اتو مدلي كه دوس داري رو بدي بعد تافت بزني
موهای من خیلی لَختند ... چیکارشون کنم ؟
(البته وقتی کوتاهه خوبه ... الان دارم میزارم بلند بشن...)
کسی هست که خودش (خانم) یا یه خانوم تو آشناهاش کاشت مو انجام داده باشه؟ خیلی برام مهمه .لطفا اگه می شناسین کمکم کنید
سلام
آقا من موهام چربه ، یعنی امروز حموم کردم فردا بازم چرب میشه.
چه شامپویی پیشنهاد میدید؟
سلام
من یک پسرم
می خوام موهامو بلند بلند کنم!
لطفا راهنمایی کنید
چه کنم، چه نکنم؟ چه جور مراقبت کنم ازشون؟ از چه لوازم بهداشتی و جانبی ای استفاده کنم؟ چه شامپوای؟ چه جور مرتبشون کنم؟ آراشگاه که میرم بهش بگم چه جور کوتاه کنه که از خواسته ام دور نشم؟؟!! چه غذا و تغذیه ای و خلاصه هر چیز دیگه که مربوط میشه؟ (در حد توان و اطلاعاتتون لطفا راهنماییم کنید)
با تشکر
یه سوال دیگه (که نه به خاطر زیاد شدن پست هام، ولی به دلیل تفاوت موضوع، ترجیح دادم جداگانه بپرسم):
برای این که موهام لخت بشه چه کار کنم؟
از چه مواد غذایی و وسایل بهداشتی ای استفاده کنم؟ چه جور می شه موقتا لختش کرد؟ با چه وسیله ای؟ قیمت؟ برای این که برای مدت بیشتری لخت بشه چه کنم؟ اصلا میشه برای همیشه لختشون کنم؟
ممنون
آرایشگاه ماهی یکبار باید بری که یه خطی بگیره و اون قسمتایی که لازمه رو یه قیچی بکنه ...نقل قول:
جواب بقیه ی سوالات رو هم نمیدونمامیدوارم بقیه ج بدن چون سوال منم هست:n06:
اتفاقا منم هم الان تصمیم دارم موهامو بزارم بلند شن اما نمیدونم میتونم ماهها تحمل کنم یا نه ؟
میخوام یه چیزی تو این مایه ها بشه:
من شنیدم کاشت مو در خانمها جواب نمیده! علتش هم اینه که نوع موهای جلو و پشت سر خانمها یکجور هست و از اونجایی که سلولهای موهای عقب رو برای جلو میکارن در مورد خانمها قابلیت رویش نداره اما در اقایون موهای جلوی سر و پشت سرشون متفاوت هست بهمین دلیل وقتی کاشت انجام میشه قابلیت رویش مو براشون وجود خواهد داشتنقل قول:
نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم درست هست اما اینو از یک وارد به امر شنیدم:n17:
این حرف درست نیست . خانم ها هم می تونن کاشت مو انجام بدن .مساله اینجاست که اگه علت ریزش موی کسی (معمولا آقایون) هورمون مردانه باشه .چون موهای پشت سرشون نسبت به این هورمون مقاومه بعد از کاشت، موهاشون نمی ریزه ولی اگه علت ریزش مو مثلا کمبود ویتامین باشه ممکنه بازم بریزه.تو اینترنت اگه به زبان انگلیسی سرچ کنید پر از عکس های خانم هایی هست که کاشت مو انجام دادن...نقل قول:
موهای من اصلا ریزش نکرده مشکل من مادرزادیه .ولی دکتر های حرفه ای تو ایران معمولا به بهانه های مختلف زیر بار کاشت مو برای خانم ها نمیرن. چون حساسیت کار بالاتر هست ترجیح میدن انجام ندن .به تعداد کافی مریض آقا دارن.این تجربه خودمه...:n03:
عزیز تا منظورتون دقیقا از کاشت مو چی باشه!چون شیوه ها یکسان نیستنقل قول:
مثلا اون حرفی که من زدم ممکنه در مورد پی آر پی صدق نکنه و پی آر پی در خانمها عملی باشه چون کلا بحث این روش جداست...
prp به تنهایی یکی از روش های کاشت مو نیست .روش های اصلی کاشت مو fit , fut هستند.من پیش دو تا دکتر رفتم که هرکدوم از یکی از روش های بالا استفاده می کردن.هیچکدوم نگفتن من چون خانوم هستم نمی تونم کاشت مو انجام بدم.می گفتن مشکل من جدی نیست...نقل قول:
من دنبال اطلاعات در مورد کاشت مونیستم چون اطلاعاتم کامل .الان چند ساله دنبال این کارم.مشکل من دیدن نمونه های کاشت مو در خانوم ها در ایرانه.مخصوصا کاشت مو روی شقیقه ها.نمونه های خارجی زیاد دیدم (خوب وبد).دکتر هایی که پیششون رفتم حاضر نبودن عکسی از کارهای قبلیشون نشونم بدن :n03:.بابته کمکت ممنون
اگه پیش دکتر بری بهتر هست ولی یه شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای چرب بگیر ، من شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای معمولی میزنم ، موها رو هم تقویت می کنهنقل قول:
تو همه داروخونه ها موجوده
ولی اگر خیلی شدید هست و اذیت میشی بری دکتر زودتر نتیجه می گیری
با سلام خدمت دوستان روز پنجشنبه 1392/6/14 شبکه دو خبر 20:30 خبری پخش کرد که یک شامپویی ظرف 72 ساعت موهای شما برمیگردد ایا این شامپو صحت دارد
اینم لینک خبرش
سلامنقل قول:
یک تبلیغ الکی دیگه مثه خیلی از تبلیغ ها و ادعاهای دیگه بیش نیست
اگر واقعی بود که الان کل دنیا خبرش رو میدادن
سلام دوستان
ریزش موی ارثی دارم
موهام معمولیه
چه شامپویی رو پیشنهاد میکنید ؟
درحال حاضر کتوکونازول 2.5 درصد استفاده میکنم ، اونم بخاطر شوره ی سنگین
حالا شوره کاملا برطرف شده
اما نمی دونم ریزش بخاطر کمبود آهنه یا ارثی هستش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام خسته نباشین.من تازه عضو اینجا شدم.حس میکنم بیشتر پسرونه هست درسته؟دخترا کمترن! اشکالی که نداره ما هم سوالمون رو بپرسیم؟
من چندتا شامپو برای موهای خشک میخواستم.قیمتش مهم نیس
کلوران-دوکری-پنتن-هدشولدر-سانسیلک-داو- اینا رو استفاده کردم که از دوکری نسبت به بقیه راضی تر هستم
پیشنهاد دیگه ای دارین؟ممنون میشم بگین:n01: