نقل قول:
دوست عزیز من خودم adsl ندارم ولی افت سرعت سراسری هست ...چون از هر کسی میپرسم میناله ...
موقتی هست و رفع خواهد شد ....
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من خودم adsl ندارم ولی افت سرعت سراسری هست ...چون از هر کسی میپرسم میناله ...
موقتی هست و رفع خواهد شد ....
هرکی گفته درجا خالی بسته: با کارت512 نمیدننقل قول:
نقل قول:
شایدم .... ولی مسئول پست گفت ... آخه رفته بودم واسه ثبت نام .....
غیر ممکنه با کارت دانشجویی 512 بدن ، وگرنه تا الان نه تنها من ، بلکه همه ی بچه های فروم 512 داشتیم . :5:نقل قول:
من خیلی پیگیرش بودم .
تازه 256 هم با کلی منت بهت میدن . :13:
یعنی مخابرات انقدر بیکار شده ببینه کی از VPN استفاده میکنه بعد speed limite کندش
من بابام شرکت داره میتونم اساسنامه بگیرم.
با اساس نامه بهم 512 میدن؟:41:
آرده دیگه به شرکت میدن ولی نمیدونم باید حتماً رو تلفن شرکت رانژه بشه یا تلفن دیگه هم میشه
برو مخابرات بپرس
من اساسنامه رو میبرم. طرف که گفت شماره بده شماره خونرو میدم:21:
نمیدن دوست عزیز. مخابرات شهرستان ها میدن. این دوست عزیزمون هم که فرمودن 512 میدن، شهرستان هستن. پدر خود من با رئیس مخابرات منطقه دوسته ولی هیچ کاری از پیش نبردیم، 256 هم با کلی زحمت گرفتیم. چون سرعت های بالاتر دست مرکز مخابرات نیست؛ دیتای استان باید تأیید کنه.نقل قول:
مخابرات استان تهران نمیده.نقل قول:
سرعت دانلود 256 و 512 چنده؟:41:
مخابرات استان تهران سرعت هاش واقعیه . یعنی هر اشتراکی میگیری تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودت .نقل قول:
پس قانونا باید این جوری باشه .
256/8=32
512/8=64
سرعت دانلود 256 حدود 29 الی 32 هست . باز بسته به منطقه سرعت هایه مقدار متفاوته . ولی سرعت ثابت همون 29 هست .
ایول. نا محدود هم که هست ...:8: یه سوال دیگه فردا برم ثبت نام کنم, تقریبا چقدر طول میکشه تا وصل کنن؟
آره نامحدودهنقل قول:
حداکثر تا دو روز دیگه وصل میشه
به خاطر مسائلی مثل نویز و فاصله از مرکز مخابراتی و ... معمولا 10٪-8٪ کمتر از ظرفیت خط هست (مثلاً سرویس 256 که قاعدتاً باید سرعتی معادل 32 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشه، حدود 29.5 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داره.)نقل قول:
حالا شما برو ببین پورت خالی گیرت میاد بعد انقدر خوشحال باش! :46:نقل قول:
[برای من یه روزه وصل شد.]
برای من 3 ساعت بعدش وصل شد . (حدود ساعت 10 الی 11 صبح رفتم )نقل قول:
معمولا همون روزی که درخواست میدی فعال میشه . دیگه خیلی دیر بشه 2 روزه .
کاملاً تأیید میشه. من هم صبح 11:00 درخواست دادم، بعد از ظهر، ساعت 16:00 مودم رو روشن کردم دیدم خطم رانژه هست.نقل قول:
دلیلش هم اینه که مثل شرکت های خصوصی، نامه نگاری (کاغذ بازی) های بین ISP و مرکز مخابراتی وجود نداره و همه چی بین خودشون هست.
تقریبا همینکه که گفتی:31: چون امروز از من 1 تعهد گرفتن که از چیز پی ان استفاده نکنم سرعتم 2 باره درست شد:46:البته من تو 1 سایت سیاسی 2نظر سنجی شرکت کردم این بلا سرم امد:21:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:میگم اطلاعات کاملی داری ها :18:.نقل قول:
این مهندس نجابت رو از کجا پیداش کردید ؟ نکنه همکار هستید ؟
کاملا درسته خیلی سریع انجام میدن:27:نقل قول:
راستی این لینک اهدای عضو رو هیچ وقت از امضات حذف نکن کار فوق الاده ای هست:11:
سلام رفقا
کسی اینجا از مرکز نصرالهی خبر داره که پورت خالی داره یا نه!؟
نه عزیزم:31:نقل قول:
من 10 روز بود مشکل داشتم تو این مدت مخابرات رو شخم زدم:18: الان 1 لیست 15تایی از مشاور فنی گرفته تا رییس مخابرات کرج شماره تلفن شخصیو اداری دارم:46: اینقدر مشکلم با خودم تا بلو شدیم که اگه اسمم رو تو مخابرات ببری میشناسن منو:31: حتی 1899 و سایت مخابرات هم شماره پرونده وشماره پیگیریه منو بستن تا نتونم زنگ بزنم یا تیکت بزارم:21: ولی من از رو نرفتم رفتم دعوا مخابرات طالقانی رو ریختم بهم نتیجش این شد که مشکلم امروز حل شد البته بگم نماینده 1شرکت خصوصی 2 مخابرات که از دوستام بود خیلی کمکم کرد:27:
خب مخابرات جون اگه بار گران بودی رفتی :دی اوایل خیلی خوب بود پینگ و سرعت متناسب و اختلال و قطعی کم برای کسی که دانلود خاصی نداشت قیمتشم خیلی بهتر بود نسبت به بقیه ولی از ماه رمضان به اینور کیفیت به شدت کاهش پیدا کرده حالا شما میخوای بگی علتش استفاده از وی پی ان و باز کردن سایتهای سیاسی هست؟:دی حالا من اینو خطشو فعلا نگه میدارم ولی مجبورم برای یه ماه یه ISP دیگه بگیرم عصر تلکام پارس یا هرچی مخابرات درست شد و گذاشت سرعتو ارتقا بدیم (حداقل 512 ) :دی که هیچی نشد دیگه واقعا به درد نمیخوره ...:2:
شهرستان 512 میده چون سرویساش محدوده، نامحدود نیست که
بچه هایی که افت سرعت دارن همه از VPN استفاده میکردن؟؟؟
لطفاً جواب بدید
نقل قول:
پیشنهاد میکنم از پارس آنلاین بگیری چون 512 نامحدود رو داره میده 26000 تومان ارزش تست کردن رو داره . در حال حاضر یکی 128 نامحدود گرفته ولی سرعتشو یادشون رفته محدود کنند :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6488297&postcount=11194
من استفاده میکردم و می کنم ولی همچین مشکلی ندارم.نقل قول:
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب منو دادی واقعاً همگی(من و اطرافیان) کف کرده بودیم که یعنی برای استفاده از VPN اونم برای رفع تحریماتی که به خاطر همین عزیزان (م) بر سر ما نایل شده باید speed limite بشیم
این دوستمونم زیاد بیراه نگفته اون شماره چهار رقمیه که گفته بود برای استان البرز راه اندازی شده فعلاً تا دوشنبه صبر میکنم بلکن درست بشه ببینیم چی میشه اگر سرعت درست نشد که چاره ای نیست باید برم مخابرات میدون سپاه:13:
اون دوستمون یک گافی داده که کارش به اینجا کشیده شده . یعنی شما فکر می کنید کارشناسان بخش پشتیبانی مخابرات انقدر تخصص دارند ؟ اگر داشتند که یک مشکل رو انقدر طول نمی دادن ؟ یک سری هم من هر وقت کانکت رو میزدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشد 48 ساعت طول کشید تا مشکلم رو حل کنند . فکر می کنید چیکار کردند ؟ یه یوزر و پس جدید دادند . تازه اولش میگفت از ------ استفاده نمی کردید که من هم گفتم خیر .نقل قول:
شما هم زیر بار نرو
وقتی از اینترنت دابل آپ استفاده می کنیم و سرعت رو نوشته 45.2 kbps ، در حالی که سرعت واقعی حدود 5 kbps هست . چرا همون سرعت واقعی رو نشون نمیدن و 45 نشون میدن ؟نقل قول:
اون سرعت که نمایش داده میشه حداکثر ظرفیت رسانه ارتباطی شماست
مثلاً وقتی با کابل lan مودم به کامپیوتر وصل باشه این عدد معادل 100 MB هست و یا وقتی که با کابل usb مودم به کامپیوتر وصل هست این عدد معادل 12 MB هست این اعداد نشان دهنده حداکثر میزان سرعتی هست که اون کانال ارتباطی (کابل،بی سیم یا هر مورد دیگه)توانایی استفاده از اون مقدار رو داره که البته اون مقدار هم سرعت اسمی هست و مثلاً مودم خود من تا 2.4 MB رو پشتیبانی میکنه
بله حق با شماست:46: منم گفتم که تو 1 سایت سیاسی شرکت کردم و این بلا سرم اومد البته 1 نکته رم هم بگم اینکه با چیز پی ان ما فقط ip مون رو عوض میکنیم ولی همون طور که میدونین قسمتی به نام فیزیکال ادرس هم معرف ما در دنیای مجازی هست که قابل تغییر نیست:27: مگر با تعویض سخت افزارمون که از رو همون اگر بخوان رد میزنن:18:مثالشم اتفاقات 2سال پیش تهران یکسری از افرادی که گرفتن از روی فعالیتشون تو فیس بوک ویو توب بود که بدون وی پی ان استفادشون تقریبا غیر ممکن هست:2:نقل قول:
نقل قول:
چطور اینقدر ارزان میده؟؟؟ اونم ناراضی زیاد داره تاپیکش رو خوندم. ولی اینکه از همه جا ارزون تر میده یه دلیلی داره چون پارس آنلان خیلی گرون بود. ولی من باز ترجیح میدم همون وایمکس استفاده کنم چون وضعیت ای دی اس ال تا سال دیگه معلوم میشه و خیلی هاشون جمع میشن. دردسر کابل کشی و مخابرات و اینها به کنار.
اون چی پی ان ها رو خودشون میفروشن که هم واستون ارزون درآد هم خدای ناکرده اگه شیطان رجیم گمراهتون کرد براه راست هدایتتون کنند :31:نقل قول:
چون 45.2kbps بر حسب کیلوبیت بر ثانیه هست و 5KBps بر حسب کیلوبایت بر ثانیه و هر بایت معادل 8 بیت هست.نقل قول:
(1000ــُمین پست من در P30World بدون حتی یک اسپم. به جمع آخر فروم بازها پیوستم. :26:)
چطوری نداره این تاپیک رو بخونید متوجه می شید به جز شاتل تمام شرکتها تعرفه های جدید رو گذاشتند :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
سلام دوستان. ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.
سرویس ADSL مخابرات الان فقط مختص تهرانه؟
یا تمامی استانها با همین قیمت ارائه میدن؟
خیلی ممنون.
برای شاهرود میخواستم.
ممنونم. ولی اینکه 1 به 10 شده خیلی بد شده که؟؟؟ الان وایمکس که فضای واقعی به شما میده و محدودیتی برای هیچ کاربری نداره. البته اگه سرویس 1 یا 2 مگابیت رو پول بیشتر میدادیم در عوض 1 به 10 نبود و پورت تکی ارائه میدادن خیلی خوب میشد. کلا بحث محدودیت حجمی برداشته شد ؟؟؟ الان تمام شرکتها موظف هستن سرویس نامحدودد ارائه بدن درسته؟؟؟نقل قول:
همه سرویسها اشتراکی هستند هزینه هر مگابیت اینترنت اختصاصی برای isp ها حدود 240000 تومان هست که از زیر ساخت تحویل میگیرند حالا این 1 مگابیت رو می تونند به 10 نفر بفروشند که هر مگابیت حدود 45000 تومان هست پست 240000 تومان می خرند 450000 تومان میفروشند . بعد میگن چرا هزینه اینترنت بالاستنقل قول:
درسته الان همه شرکتها باید این قانون رو رعایت کنند.
وایمکس هم اشتراکی هست ربطی به پورت نداره تعریفش در خقیقت اینجوری هست که به ازای هر مقدار پهنای باندی که شرکت داره میتونه 10 برابرش رو سرویس بفروشه . البته باید یک شرطی هم برای حداقل پهنای باند بگذارند.
به طور مثال یک شرکت نباید بتونه 1 مگابیت رو تو یک مرکز به 10 نفر بفروشه باید حداقل 10 مگابیت پهنای باند اختصاصی داشته باشه که بتونه تا 100 نفر مشترک داشته باشه . که اینها تخصصی هست باید کارشناسها نظر بدن نه من و شما. البته این یک درس آماری هست که هرچه جامعه آماری بزرگتر باشه نتیجه بهتر و دقیقتر هست .
سلام بچه ها:20:.
امروز یکی از رفیقام گفت پارس انلاین خیلی خفنه. رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم قیمتا زیاد فرقی نداره:46:
حالا 2 دلم. نمیدونم از کجا بگیرم. البته دوستم میگفت مخابرات دردسر هم داره. نمیدونم باید چی کار کنم:41:
میشه کمکم کنین؟
خواهشا جواب بدید.:11:
خیر؛ مخابرات شهرستان ها هم ADSL ارائه میده ولی سرویس هاش فرق می کنه.نقل قول:
خوب با این حساب که شما فرمودید هر مگابیت رو 450 هزار تومان می فروشند نه 4.5 میلیون تومان. ولی باز هم تقریباً 88٪ از هر مگابیت سود می کنند.نقل قول:
سرویس مخابرات رو به راحتی نمیتونید بگیرید (به خاطر اینکه در اکثر مناطق، پورت ها پر شده اند). پس با این حساب سرویس گرفتن از پارس آنلاین راحت تر هست.نقل قول:
نقل قول:
خوب سرعت کدوم بیشتره؟