[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
========
به جای این بازیکنا مترسک بزاریم تو زمین خیلی بهتره...
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
========
به جای این بازیکنا مترسک بزاریم تو زمین خیلی بهتره...
این بازیکنا رو من مفتیم بازیشون نمیدم ، یه مشت تن لش :grrr: باید یه کمپینی چیزی تشکیل بدیم این فدراسیونو ساقط کنیم :31:
ممنون
پس چرا شبکه سه بازی رو پخش نمیکنه ؟! من پیش یکی از دوستان بودم دیدم بازی رو پخش نکردن گفتم شاید هنوز وقتش نشده .
الان دیدم که دقیقه 75 هست و ایران یک بر صفر عقبه !!!
این هم رسانه ملی . من موندم این همه پولی که گیر صدا و سیما میاد کجا میره ؟! حتی برای پخش بازی های تیم ملی ایران هم مصرف نمیشه!
واقعا اینا نوبر هستن
با این حساب خوش بینانه شاید مساوی کنیم
ولی اصلا دوست ندارم مساوی بشه ، دوست دارم ببازن و بفهمن هیچی نیستن ، البته هیچ عبرتی وجود نداره و روز از نو ، روزی از نو
تا کی باید دیدنه یه فوتباله خوب توی دلمون بمونه !
بازیکنان اتفاقا عین خیالشونم نیست. الان از خداشونه یکی از تیم ملی بندازدشون بیرون. پول هایی را که گرفتند راحت تر وقت خواهند داشت خرج کنند.
جالبه و تاسف بار که الان ایران و قطر و لبنان هم امتیاز میشن ( ۴ امتیازی )
البته تقصیر کیروشم هست که هیچ تاکتیکی رو وارد تیم نکرده ، آخه سانتر از هر جای زمین شد تاکتیک؟ زمان برانکو چه حالی میکردیم وقتی بازیا رو میدیم ، یاد باد آن روزگاران یاد باد :37:
با این وضع فرقی نمیکنه. تیم واقعا خوب نیست که نه افتضاحه. از همون اول هم به همین ترتیب. مساوی های توام با شانس پشت سر هم. لبنان را بردیم، کره چطور، قطر؟ ازبکستان؟ بدون شک این تیم را با هیچ چیز شاید نشه درستش کرد چون مشکل به طور عمده ای ناشی از بازیکنان هست. مربیان قبلی هم کم و بیش همین نتایج را داشتند. شاید این باخت حداقل یک تلنگری باشه که تیم داره کج دار و مریض جلو میره و تیم نیست.
بابا کیروش دیده اینا هیچی از فوتبال نمیفهمند با خودش گفته حوصله داریا پولمو میگیرم میرم پی کارم..نقل قول:
کلا من از مربیایی که زیادی سعی میکنند انرژِی کاذب منتقل کنند و فقط خوش صحبتند خوشم نمیاد .مثل قطبی یا همین کیروش که از لحاظ فنی کاری انجام نمیدند و فقط حرف میزنند .
خب بازی به پایان رسید با باخته ایران
تیم یصد و هجدهم جهان ۱ - ۰ ایران
واقعا خسته نباشن . از پس لبنان هم بر نمیایم . ادعای این بازیکنان رو یک تریلی هم نمیکشه ولی بازی با تیم هایی در این سطح هم نمیتونن کار خاصی بکنن.
لیگ حرفه ای ایران و ستاره های کاغذیش همینن . بعد میخوان با همچین بازیهایی توی تیم های اروپایی هم بازی کنن . بعد مدت ها اومدیم بازی تیم ملی رو نگاه کنیم که خوشبختانه پخش نشد.
بیخود نیست که از فوتبال ایران زده شدم.
بازی ضبط شده رو هم نمیتونن پخش کنن !!! بازی تموم شده ، الان اینا دارن دقیقه 60 رو نشون میدن .... بعد همونم قطع میکنن ! مزدک هم با کمال پررویی دقیقا گفت امیدوارم نقص فنی برطرف بشه با ادامه پخش زنده در خدمتتون باشیم !! اینا چی فرض میکنن ملتو ؟!
پ.ن : بازیکن نداریم آقا! نداریم ! غیرت ؟ نداریم ! زوری که نمیشه که !
جدول گروه a
1ـ كره جنوبي، 7 امتياز (سه بازي)
2ـ ايران، 4 امتياز (سه بازي)
3ـ قطر، 4 امتياز، تفاضل 2- (سه بازي)
4ـ لبنان، 4 امتياز، تفاضل 3- (چهار بازي)
5ـ ازبكستان، 2 امتياز (سه بازي)
خوب شد باختیم . شاید این بازیکنای به ظاهر فوتبالیست ما یکم به خودشون بیان بعد از افتخار آفرینی المپیک و پارالمپیک ! از ته دل دوست داشتم ببازیم .
بازی که دقیقه 80 بود تازه شبکه 3 اول نیمه دوم رو داشت پخش میکرد و حالا زنگ میزنن به اصغر مدیر روستا و پرویز مظلومی میگن ایشالله تو 15 دقیقه اول نیمه دوم یه گل میزنیم ! :دی
بعد من میام میگم این تیم نره جام جهانی بهتره شما صد نفر میان تهمت میزنن به آدم که هیچی حالیت نیست و اینا ...
دیگه هیچ بهانه ای نیست...بازیکن خوب ...مربی خوب....فدراسیون خوب...وقتی بازیکن بی غریته دیگه باید به کی اعتراض کرد...وقتی زورش میاد چهار قدم راه بره دیگه تقصیره کیه؟؟ میلیارد میلیاردپول مملکت رو به باد میدن ....
اون از لیگ این از تیم ملی...اصلا جمش کنن راحت تریم....
تقصیر کیروش اینه که بازیکنای جوون و با انگیزه نمیاره به جای این بازیکنای مغرور
باور کنید اگه تیم باشگاهی سایپا یا ملوان امروز جلو لبنان بازی میکرد با اختلاف دو گل برنده میشد
بابا اینا که نمی دونن فوتبال چیه ، فقط در انتظار معجزه هستند
من که به مربیگریه کیروش شک کردم ، آخه این چه مربی هست که همش داره تیم رو دفاعی میبنده ؟ اصلا ایران رو نشناخته .نقل قول:
امیدی به جام جهانی نیست .
از فوتبال دیگه بدم اومده . ازبکستان رو هم شانسی بردیم ، وگرنه الان یه امتیاز داشتیم . واقعا متاسفم .
عشق هست ورزشکارهای با غیرت المپیکی و پارالمپیکی :40:
بازیکنای این تیم کلا مشکل دارن...ادعاشون گوش فلکو کر کرده ولی...
یه سوال برا من پیش اومده این مسعود شجاعی که نزدیک دوساله بازی نکرده چجوری یهو میاد تو تیم ملی فیکس بازی می کنه(البته فکر کنم فیکس بود)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یه چیز:
برای فوتبال ایران و تمام بازیکنای بی غیرتش متاسفم...
ببینم الانم میان طاقچه بالا بذارن و حرف نزنن...؟
مردم احمق نیستن درود بر شرف ورزشکارای المپیکی و پارالمپیکی...
خب با این وضعی که پیش میریم تکلیفمون مقابل کره هم معلومه... برد مقابل ازبکستان هم که فقط یه اتفاق بود ....
اینطور که معلومه خیلی از بازیکنا دیگه علاقه و غیرتی برای بازی در تیم ملی ندارم
باید یه تغییر نسل اساسی تو تیم صورت بگیره ...اگر به جای اینا چند تا جوون یا غیرت و با اشتیاق بازی میکردن در صورت باخت احتمالی؛ حداقل از تماشای بازیشون لذت میبردیم
واقعا متاسفم... متاسفم که وقتم را صرف دیدن این بازی اونم از نوع نصفه ! کردم
از لبنان باختیم؟؟!!!!!! :27::18:
ظهری داشت تو اخبار ورزشی میگفت ایران تا حالا از لبنان نباخته که هیچ تا حالا حتی یه گلم نخورده تو دلم گفتم نیست طلسمی که شکسته نشود :27:
خدا رو شکر بعدازظهری هم از فوتبال یادم رفت هم اصلا خونه نبودیم که بازی رو ببینم
پ ن: 1- حالا تیم ملی داره گند میزنه همه فحش میدیم دو روز دیگه مثلا کره رو ببره همه میگن دمشون گرم و این کی روش کی بوده و ..... :31:
2- به نظرم پتانسیل صعود رو داریم انصافا
وقتی پول بی حساب و کتاب رو از جیب ما و شما به صورت میلیاردی ریختند پای این بی غیرت ها نتیجه اش میشه همین.مدافع تیم ملی ما حتی ساده ترین اصول دفاعی رو هم بلد نیست
حرف حساب رو دادکان زد:.این فوتبال رو تعطیلش کنید
این تیم بره جام جهانی مایه ابروریزی ایران و ایرانی خواهد شد!
یاد عربستان 2002 بخیر! تو یه بازی کمدی-درام 8 تا از المان خورد!!!
یه کارگر عمله روزی 8 ساعت جون میکنه تا یه دیوار نیم متری این مملکت بره بالا بهش دوزارم نمیدن اونوقت این مفت خورها میلیارد میلیارد پول میگیرن که مارو مضحکه دنیا کنند، واقعآ متاسفم!
یه دو سه سالی هست که میگیم جمعش کنن گوش نمیکنن که!
مگه من طرفدار (تماشاگر) به چیه این فوتبال میتونم دلم رو خوش کنم؟
بازیها قشنگه و از کیفیتش بالاس؟
آدم میره دسته 3 انگلیس رو میبینه لیگ برتر ایران :27: رو نه
بریم استادیوم خوش بگذرونیم؟
یه تیم مشهد داشت که در راستای امتحان خصوصی سازی موش آزمایشگاهیش کردن فرستادن دسته 2 و3
تازه نیم ساعت داداشت رو ببر ورزشگاه برگشتن یه چیزایی میگه شاخ درمیاری
حالا اینا به کنار بگیم پول خودشونه هر کاری میخوان بکنن؟
نه والا
پول من ایرانی رو یه ایرانی دیگه باید بکشه بالا (با دلال بازی) چون احتمالا آقا پسرش از سوناتایی که داره خسته شده هوس بی ام و کرده!
دیشب داشتم فکر میکردم شاید تقضیر خداداد عزیزی و جواد خیابانی و حمید استیلی باشه که با دو تا بازی مقابل استرالیا و آمریکا یه شور و شوقی به ملت دادن که متاسفانه 4 تا ... (چیزی ننوشتم که پست پاک نشه) اومدن وسط و میلیاردمیلیارد پول و هی بالا میکشن و دست بردارم نیستن
این پخش بازی خیلی واسه من جالب بود یا بهتر بگم ناراحت کننده بود!
تقریبا وسط های نیمه اول شبکه سه داشت اخبار ورزشی رو نشون میداد که مجریش گفت تا دقیقه 35 تیم ایران با یک گل از لبنان عقب هست بعد یه دفعه ای شبکه سه اومد بازی رو از دقیقه 11 نشون داد ولی مزدک زورش میومد بگه بازی داره با تاخیر پخش میشه! اینم از صدا و سیما که همیشه میخواد با دزدی از بقیه شبکه ها بازی ها رو پخش کنن!
واقعا که....
درود به شرف ورزشکارایی که رفتن پارالمپیک و توی اون شرایطی که داشتن از جون مایه گذاشتن و با بهترین ها رقابت کردن و مدال هم آوردن .
بعد این بازیکنانی که (در بدترین حالت) 4 تا 5 برابر اونا پول میگیرن میان و همچین بازی رو به نمایش میذارن . بعد میگن که حقوقشون کم بوده و هر سال برای پول بیشتر تیم عوض میکنن.
بعدش میگن چرا ورزشگاه ها خالی تر از گذشته شده!
دو سه ساله فوتبال ایران رو دنبال نمیکردم . فکر کنم کلا باید بی خیال بازگشت به این بازی ها بشم.
همه جوره دارن سنگ تموم میذارن تا من هم بهانه داشته باشم.
واقعا شماهاچرا ناراحتین الان؟این نتیجه اتفاق و حادثه بوده؟!روند نتایج تیم ملی چی بوده غیر از این؟نحوه بازی کردنش (ازبکستان-قطر-تونس-اردن) چی بوده غیر از این؟چه انتظاری دارین؟به نظر من که اصلا غیر منتظره نبود!شانس و اتفاق اون برد مقابل ازبکستان بود که با 90 دقیقه برتری اونها و یک گل زده سالم ما تونستیم تو یه صحنه یک گل بزنیم و 3 امتیاز بگیریم!3 امتیازی که اگه نمیگرفتیم الان با اجازتون ته جدول 5 تیمی بودیم!!خلاصه عزیزانی که شوکه شدن از این نتیجه و باورشون نمیشه : صبح بخیر !! ایران دیگه تیم درجه 2 آسیا هست خودمون رو گول نزنیم!واقعیت رو بپذیریم و بر اساس واقعیت کار کنیم نه توهم و خیالات!این رنک 4 آسیا هم به لطف گذشته هست ... امروز دیگه باید این توهم شکسته بشه لبنان تیم 118 دنیا میاد و برای اولین بار ایران رو شکست میده!اینم برگ زرین دیگه ای در کارنامه فدراسیون آقای خندان!
قرار بود پایان دور اول گروهی یه جمع بندی از کار کیروش و تیم ملی در فدراسیون جدید!بکنیم که با اینکه خیلی خیلی حرف الان هست تو همین 4 بازی اخیر من هیچ صحبتی در مورد مسائل فنی و خود بازی نمی کنم!اما به قول کفاشیان نباید با یه باخت بشینیم و گریه کنیم باید بخندیم :دی جدا هنوز چیزی قطعی نشده و کار تموم نیست!6 بازی مونده و با این باخت هم (هرچند امروز با نتیجه ای که بازی کره-ازبک به دست اومد میتونستیم امتیازهامونو با کره برابر کنیم و با امید به مصاف کره تو آزادی بریم نه ترس و اضطراب!) همون رده دوم باقی موندیم!ولی روند و جو امیدوار کننده نیست ... حالا وقتشه که ماشین حساب ها و چرتکه ها رو بیاریم ببینیم اگه اینو ببریم اونو مساوی کنیم اینطور بشه اونطور بشه چی میشه :دی یادمه اگه اشتباه نکنم حاج رضایی بود انتخابی 2010 گفت ما باید طوری بازی کنیم که رده سوم رو از دست ندیم حداقل شانس پلی آف داشته باشیم امسال هم همینه اگه ما یک بازی بسته تر و با حوصله تر(منظورم برای مساویه) جلو لبنان میرفتیم خیلی بهتر بود تا اینکه احساسی حمله کنیم و بد گل بخوریم و ببازیم!الانم فقط و فقط باید دنبال نتیجه باشیم از این 5 بازی باقی مونده 3 تاش تو آزادیه و ما نباید کار رو به روز آخر مقابل کره تو سئول بکشونیم!!
خلاصش کنم الان دنبال مقصر نگردید کیروش بازیکنها چمن داور و ... همه یک سهمی از مسئولیت شکست رو دارن اما ساختار بیمار و مدیریت افتضاح حاکم بر فوتباله که این میشه یکی از دوستان گفت که اصلا فوتبال رو جمع کنن بهتره!دوست عزیز شاید همفکر شما هستند تو دولت و نظام که نظرشون اینه فوتبال رو نابود کنن و بعد که مردم کاملا از فوتبال زده شدن دیگه مجبور نیست دردسر و هزینه ای داشته باشن تو فوتبال!چون بالاخره ممکنه دو سال دیگه طبق قوانین ای اف سی فوتبال بخواد کامل از دستشون خارج بشه بعد به قول همون یارو!دولت بیاد خرج فوتبالو بده بعد تو تصمیماش دخالت نکنه؟!این فکر خیلی اشتباه و خطرناکه!مثل همه جای دنیا که صحیح مدیریت می کنن و از ورزش (نه تنها فوتبال) لذت میبرن! شما نمیدونی چقدر زور میاد به بعضی ها که یک نهاد خارجی بتونه حرفشون رو رد کنه!(ماجرای انتخابات فدراسیون علی آبادی و صفایی فرهانی و همین انتخابات بعدی کفاشیان و بازنشست بودن و الان هم بحث انتخابات فدراسیونها ...)
+
دادکان هم منظورش این بود که این مدل فوتبال رو جمع کنین نگفت کلا اصل فوتبال جمع بشه!
اما در مورد پخش زنده و حق پخش و .. قبلا هم گفتم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تصاویر رو از شبکه های دیگه نمیدزده!و بعد از قطع کردن صدای شبکه اصلی و کلی سانسور و تاخیر فراوان پخش نمی کنه!بلکه هر بازی رو حق پخشش رو به طور کامل خریداری می کنه!!پس شما مطمئن باشید که این اتفاق هم کارشکنی از جانب عوامل استکبار جهانی در لبنان بوده و ایران به زودی پاسخ این رفتار رو خواهد داد!حالا اینکه شبکه 3 و مزدک و کارشناس نماهای تی وی دسترسی به ماهواره یا اینترنت ندارن( که بازی تموم شده هنوز دارن میگن ایشالا گل مساوی و حتی برتری!رو میزنیم)یا ملت شریف رو خر فرض کردن دیگه باید نشست و بحث کرد!!!:دی
ولی بازم میگم شانسمون زیاده برای صعود به جام جهانی ولی در صورت صعود هم این فوتبال با این وضعیت حرفه ای نمیشه!هرچند دور قبلم که صعود نکردیم حرکتی برای تغییر ساختار ندیدیم ...
کفاشیان چند روز پیش یه مصاحبه کرد روم نشد اینجا قرار بدم!حالا از فردا همه میخوان بیان کیروش رو بکوبن که مقصر اینه!!
البته تو این که بازیکنا ضعیفن و کاملا هم بدون تعصب بازی میکنن شکی نیست
ولی این تیم تقریبا همون تیمیه که زیر نظر افشین قطبی که خیلی ها به عنوان سرمربی قبولش ندارن تو جام ملت های آسیا تو دور مقدماتی عالی کار کرد
تو بازی با کره هم حداقل ساختار دفاعی فوق العاده ای داشتیم
کلا تیم قطبی خیلی خیلی از این تیم سرتر بود اونم در شرایطی که نه رسانه با خودش داشت و نه روزنامه ها ... حاشیه هم هر روز براش درست میکردن ولی الان کلا فدراسیون زیر نظر کیروشه
تیم افشین قطبی حداقل یه روند قابل قبول تو بازی هاش بود از بازیکن دعوت شدن و استفاده از جوونا تو ترکیب گرفته تا نحوه بازی تیم
ولی تیم کیروش ... انتخاب بازیکن افتضاح ... ترکیب اولیه افتضاح ... و از همه مهم تر بازی فوق العاده محتاتانه و وحشتناک بی برنامه و ضعیف
محمد نوری و انصاری فرد نیمکت نشین جواد نکونام ناآماده و ....
کیروش تو این چند سال نشون داده که بیشتر یه دستیار و استعدادیاب فوق العاده هست یا یه سرمربی خوب
بهتر که اصلا به دور بعد راه پیدا نکنه
فقط باعثِ ابروریزیه اونم جلوی تیم های مثلا اروپایی
واقعا بايد تاسف خورد بابت اين تيم ملي !
هر چي سابر ورزشها تو المپيك وپارالمپيك وتيم واليبالمون دارن روبه جولو رشد ميكنند فوتبال ما در جا هم نميزنه فقط داره رو به عقب سقوط ميكنه!
نه كار تكنيكي نه كار تيمي نه طراوت در بازي نه كارهاي انفرادي هيچي كه هيچي!
بد بختي اينكه جولو تيمي باختيم كه واقعا ضعيف بود من كه چيزي از لبنان نديدم . جولو ازبكستان مي باختيم خيلي قابل قبول تر بود !
بد بختي فوتبال ما از اونجايي شروع شد كه خواستيم فوتبال رو از دو قطبي بودن دربياريم پرسپوليس واستقلاو به روز سياه نشونديم تا اينكه فوتبالموت به اين روز رسيد .
فكر ميكنم اين بد ترين تيم تاريخ فوتبالمون باشه هم بد داره نتيجه ميگيره هم افتصاح بازي ميكنه.
به نظرم اگر تيم ملي اين جوري بره جام جهاني باعث تحقير ايران و ايراني خواهد شد!
راه كار: با اين كه خودم با اين امر موافق نيستم ولي با توجه به شرايط كنوني كه ميبينم به نظرم اين كار بهترينه
قطعا كيروش چند بازي اينده از تيم ملي كنار گذاشته خواهد شد چون ديگه كيروش بهتر از اين نميتونه عمل كنه! صبر هوادارا ومسئولان ما هم كه كمه بهتره همين الان كيروش رو كنار بزاريم وبريم سراغ يكي از مربيان وطني كه توليگ داره خوب نتيجه ميگيرن شايد روند اسفبار تيم ملي بتونه اصلاح بشه واميدواري به تيم و مردم برگرده.
حرف درباره تيم ملي زياده كه نه حوصله اي واسمون مونده بگيم و نه دلو دماغي
بعدشم یه چیزی
کیروش رو با زمان برانکو مقایسه نکنید,زمان برانکو تمام بازیکنان توی دوران اوج خودشون بودن اما الان دیگه میانگین سنی تیم بالاست کشش ندارن و اینکه دیگه جیبِ مبارک پر باشه دیگه دویدن و یه اسم برای خود دست و پا کردن برای چی
امروز تصویره کشتی گیره المپیکیمون رو توی بیمارستان دیدم که با پای داغون و در رفتش و عضلات پاره شده باز میخواست کشتی بگیره و الان ۶ ماه نمی تونه حتی تمرین بکنه ، و وقتی با فوتبالیست های امروز کناره هم گذاشتم.... اینا که هیچی نیستن پس نه دله مردم رو خوش بکنن و نه اعصابشون رو داغون
فوتباله ما ۱۰ سال از ژاپن و ۸-۷ سال از کره عقبه
این پولا هزینه ی شنا و دومیدانی بشه المپیک بعدی جزو ۱۰ تا خواهیم بود
اول درباره صدا و سیما بگم که واقعا گندش رو درآورده! این چند وقته یه فوتبال رو چه داخلی و چه خارجی درست و حسابی به طور مستقیم نشون نداده
فقط منتظره بازی رو از یه شبکه بدرزه!
درباره بازیکن ها هم دوستان به اندازه کافی صحبت کردن. یعنی 1 بازیکن ستاره هم نداریم چه برسه به فوق ستاره! قدیم تو هر خطی یه بازیکن داشتیم که نتیجه رو میتونست عوض کنه. عابدزاده،باقری،عزیزی،دایی و ...
متاسفانه کیروش هم هیچ کار مثبتی نتونسته انجام بده و تیم نسبت به سال پیش پسرفت داشته!
از 2 هفته پیش به اطرافیام میگفتم این بازی رو عمرا ببریم و حتی شاید ببازیم
اصلا این نتیجه غیر قابل پیش بینی نبود، کافیه یه نگاهی به لیگمون بندازیم. انصافا کدوم تیممون خوب بازی میکنه؟! حتی سپاهان هم که بهترین تیممون بود نسبت به 2 سال پیش پسرفت کرده
اکثر تیمامون مشکل گلزنی دارن.هم بازیکنی نداریم که وقتی موقعیت گیرش میاد گل کنه و هم برنامه درست و حسابی برای این کار نداریم
پاسکاری که افتضاحه. بدون پرس هم به بازیکن بقلشون نمیتونن پاس بدن. تیم های درجه 3 اروپا هم دیگه همچین پاسکاری میکنن آدم حال میکنه
این تیم حتی اگه صعود هم بکنه باز هم بازم زیاد جای خوشحال نداره چون هنوز الفبای فوتبال رو بلد نیستن!
واقعا نمیدونم به چیه فوتبالمون باید امید داشت!
آقا ! همه چیمون باید به همه چیمون بخوره . امشب از بین همه بازیای مقدماتی مهم و غیر مهم شبکه 3 بازی دوستانه اوکراین با انگلیس رو میده که جالبیش اینجاست که تو اخبار ورزشی همین شبکه اسم انگلیس گفته نمیشه . بعد کارشناس فوتبالمون مدیر روستاست .
تو گروه H همگروهن بندگان خدا :دینقل قول:
اردن استرالیا رو برد !
اونایی که بیت المال رو حروم کردن مقصر اصلی این باخت ها و افت بازیکنان هستن...!
حیف کریم انصاری فرد...!
ببخشین سایت ورزش 3 اشتباه نوشت دوستانه ولی بازم مسخرس!!نقل قول:
آخه اگه یه مربی ایرانی بیارن که فردا مربی های دیگه زیرش خالی می کنن همون بلایی که سر قطبی و ... آوردن سر مربی ایرانی میارننقل قول:
راه كار: با اين كه خودم با اين امر موافق نيستم ولي با توجه به شرايط كنوني كه ميبينم به نظرم اين كار بهترينه
قطعا كيروش چند بازي اينده از تيم ملي كنار گذاشته خواهد شد چون ديگه كيروش بهتر از اين نميتونه عمل كنه! صبر هوادارا ومسئولان ما هم كه كمه بهتره همين الان كيروش رو كنار بزاريم وبريم سراغ يكي از مربيان وطني كه توليگ داره خوب نتيجه ميگيرن شايد روند اسفبار تيم ملي بتونه اصلاح بشه واميدواري به تيم و مردم برگرده.
حرف درباره تيم ملي زياده كه نه حوصله اي واسمون مونده بگيم و نه دلو دماغي
چند روز دیگه تیتر روزنامه ها میشه که از مربی تیم دسته سومی تا مربی تیم اول لیگ مثلا برتر از کیروش انتقاد می کنن که یه ماه لیگ تعطیل کردی چه کار مثبتی انجام دادی ؟ اگه من جای کیروش بودم فلان می کردم و.....
وقتی که بازیکنی که 2ساله پاش به توپ نخوره یا بازیکنی که تو تیم خودش همش رو نیمکت نشسته تو تیم ملی فیکس هستن معلوم چی ازش در میاد البته مقصر کیروش نیست بازیکن بهتر از این ها تو ایران وجود خارجی نداره !!!!
اون که بله !نقل قول:
احتمالا الجزیره ای جایی اینو میده اینام می خوان ارز رو خرج نکنن تا به نیازهای اساسی مردم برسه :|