فرانک ریبری: من می توانم به خوبی مسی باشم
ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد اگر در رقابت های فصل آینده مصدوم نشود، ثابت می کند که از لیونل مسی بهتر است.
ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد.
با این وجود این ستاره سابق المپیک مارسی معتقد است می تواند به خوبی ستاره آرژانتینی باشد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اگر به آمادگی کامل برسم و با مربی رابطه خوبی داشته باشم، آنگاه می تواند به سطح مسی برسم. بی تردید می توانم چنین کاری را انجام دهم.
در اولین فصل حضورم در بایرن، واقعا فوق العاده بودم. با این وجود مسی نشان داد که می تواند چنین فرمی را در 4-3 سال متوالی حفظ کند.
اریک آبیدال در مورد بازی های او چیزهای زیادی به من گفت. او گفت که مسی از نظر ذهنی فوق العاده است و همیشه آرامش اش را حفظ می کند."
ریبری همچنین در مورد یوپ هاینکس گفت:" با یوپ هاینکس، من همیشه احساس می کنم اتمار هتسفلد سرمربی تیم است. این شباهت زیادی با هم دارند. هاینکس هم مانند اتمار زیاد با بازیکنان صحبت می کند و به آنها اجازه می دهد در زمین آزاد باشند. چیزی که من به آن نیاز دارم تا نشان دهم از چه توانایی هایی برخوردارم."
عذرخواهی ژاوی از آرسنالی ها: قصد بی احترامی به کسی را نداشتم
ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، از باشگاه آرسنال به دلیل اظهارات اخیرش در مورد فابرگاس عذرخواهی کرد با این وجود مطمئن است که این ملی پوش اسپانیایی در همین تابستان به باشگاه کاتالانی خواهد پیوست.
ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
ونگر اعلام کرد ژاوی به باشگاه آرسنال بی احترامی کرده اما ژاوی تاکید کرد که قصد ناراحت کرده توپچی ها یا مربی شان را داشته است.
او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" من بسیار متاسفم. قصد من ناراحت کردن ونگر یا آرسنالی ها نبود.
فابرگاس بی تردید بازیکن آرسنال است و با آنها قرارداد دارد.
من قصد ندارم با کسی وارد جنگ لفظی شوم زیرا اساسا بیهوده است. من تنها به دنبال حضور فابرگاس در بارسا هستم زیرا می دانم او دوست دارد به اینجا بیاید.
به نظر می رسد امسال آرسنالی برای فروش او مثل سال قبل سخت گیر نیستند. همه چیز به توافق دو باشگاه مربوط می شود زیرا او قرارداد دارد و بازیکن آرسنال است اما من خوش بینم که او امسال به نوکمپ خواهد آمد."
گواردیولا: «خرید یک مهاجم در تقدم قرار دارد.»
پپ گواردیولا تصدیق کرد با وجود اینکه علاقه وی برای جذب یک مهاجم بیشتر از جذب یک هافبک بود، باشگاه برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچز (اودینزه) و سسک فابرگاس (آرسنال) متمرکز شده است؛ او همچنین اظهار کرد که تیمش مثل همیشه، برای ارائه بازیهای خوب مشتاق است.
پپ گواردیولا در اولین کنفرانس خبری خود در فصل 2011/12، درباره ترکیب تیم خود صحبتهایی ارائه داد. «با توجه به اینکه تعداد بازیکنان تیم ما در پست هافبک بیشتر از پست مهاجم هستند، خرید یک مهاجم در اولویت قرار دارد.» الکسیس سانچز و سسک فابرگاس تنها بازیکنانی هستند که گواردیولا صراحتا به نام آنها اشاره کرد و خوشامد گویی خود را درصورت پیوستن این دو بازیکن به بارسا اعلام کرد: «با توجه به گفته های آندونی - زوبی زارتا - سرمایه کافی برای خرید این دو بازیکن وجود دارد و ما برای به حقیقت پیوستن این امر تلاش خواهیم کرد.»
ویژگی های الکسیس
گواردیولا این بازیکن شیلیایی را این طور توصیف کرد که «او بسیار جوان است و می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند، و در هنگام دفاع و بازپس گیری توپ، مدافع خوبیست، سر بالا بازی می کند، می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و به من گفته شده که شخصیتی دوست داشتنی دارد.»
هر اتفاقی برای بویان که دوست دارد در جایی دیگر فوتبال بازی کند، بیفتد، الکسیس بیشتر از او بازی خواهد کرد؛ تیم بیشتر از همه چیز به یک بازیکن تراز اول در خط حمله احتیاج دارد. «در تیم بارسا ب هافبکهایی وجود دارند که در صورت نیاز میتوانند کمک حال تیم باشند؛ برای به دست آوردن هر چیز باید پول خرج کنیم، اما به یک مهاجم احتیاج فراوانی داریم.»
سسک، سازگار با تیاگو
او درباره سسک گفت: «سال پیش هم او را می خواستیم، اما آرسنال پیشنهاد ما را رد کرد؛ امسال آنها خواستار انجام این معامله هستند و ما برای رسیدن به توافق دوطرفه تلاش خواهیم کرد و تا آخرین لحظه دست از تلاش بر نخواهیم داشت.»
گواردیولا اشاره کرد که کاملا با تیاگو سازگار خواهد شد؛ «خط میانی پایه و اساس تیم ماست و هرگز در این پست بازیکنان خوب زیادی در یک برهه از زمان وجود نداشته اند؛ من هرگز به این امر فکر نکرده ام که در خط میانی از یک یا چند بازیکن به خصوص استفاده کنم. تیاگو آینده امید بخشی دارد؛ ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد و دقایقی را به او اختصاص خواهیم داد تا بتواند توانایی های خود را به نمایش بگذارد و سسک هم می تواند ما را در اجرای تاکتیک های متنوع یاری کند. یک فصل طولانی پیش رویمان قرار دارد.»
یک تیم جمع و جور
گواردیولا در مورد فعالیت های مابین بازیکنان و باشگاه این چنین برداشت کرده است که «سسک باید هر آنچه که آرسنال از او می خواهد را انجام دهد؛ قبلا گفته بودم که او به دلیل نگرانی از حاد شدن مصدومیتش تیم آرسنال را همراهی نکرد و زمانی که به سلامتی کامل برسد، برای تیمش بازی خواهد کرد. تنها کاری که ما برای آن تلاش می کنیم این است که اجازه او را از آرسنال بگیریم... زمانی که به فهرست بازیهای تیم نگاه می کنم، از تعداد بالای بازی ها وحشت زده می شوم؛ به تیم بزرگتری نسبت به تیم فعلی نیازمندیم و باید یک تیم جمع و جور داشته باشیم. باشگاه طی این مدت، فوق العاده کار کرده است.»
او در مورد همین زمینه اظهار کرد که پویول و آبیدال بهترین بازیکنان وی هستند؛ از اینکه کاپیتان تیم دوباره به سلامتی کامل رسیده است، خشنود و راضیست و در مورد بایکنان حاضر در کوپا آمه ریکا گفت که «آنها به کمی استراحت نیازمندند و هر زمان که بتوانند به تیم ملحق خواهند شد؛ دوست دارم دو یا سه هفته تعطیلات اضافی داشته باشند، و آخرین فرصت آنها برای حضور در تمرینات هشتم آگوست می باشد.»
انتظارات یکسان مثل همیشه
گواردیولا همچنین در مورد بازگشت به کار صحبتهایی ارائه داد: «اولین سال حضور من در این تیم با چهارمین سال یکسان نیست. انگیزه ها تغییر کرده اند، ما کمی آرام تر هستیم اما من مثل همیشه به کار خود علاقه دارم و بازیکنان هم مثل همیشه مشتاقند تا فوتبال زیبا به نمایش بگذارند ... همواره جا برای پیشرفت وجود دارد، همواره چیزهای زیادی وجود دارند که ما می توانیم در اجرای آنها بهتر کار کنیم. اگر در مورد این چیزها فکر نکنیم، هیچ علاقه برای ادامه کار باقی نخواهد ماند.»
گواردیولا مدال طلای پارلمان را در 8 سپتامبر دریافت خواهد کرد.
همانطور که توسط رئیس پارلمان کاتالونیا، نوریا ده گیسپرت اعلام شده بود، جوزپ گواردیولا به عنوان یکی از اعضای روز جشن ملی کاتالونیا مدال طلای پارلمان را دریافت خواهد کرد.
نوریا ده جیسپرت در نیمروز سه شنبه این جمله را بیان کرد و اظهار داشت که جوزپ گواردیولا تحت حمایت کامل پارلمان قرار گرفته است.
این جایزه به سرمربی بارسا داده خواهد شد «به دلیل حرفه اش به عنوان یک ورزشکار نخبه، به خاطر موفقیتی که به عنوان یک سرمربی به دست آورده که به سود کاتالونیا و مردمش نیز می باشد.» وی در ادامه افزود: «کارهایی که او انجام داده بسیار قابل تقدیر است روحیه ورزشکاری، کار تیمی، تلاش و کسب موفقیتهای شخصی. تمام اینها نه تنها برای یک فرد بلکه برای همه بسیار ارزشمند می باشند.»
این جایزه از سال 2000 به افرادی تعلق میگیرد که مردم به او علاقه و توجه بسیاری داشته باشند. نام جوزپ گواردیولا به لیستی که همچنین شامل نامهایی چون: شامل کشیش دزموند توتو، میگل باتلوری وابسته به یسوعیون، ارنست لوچ اقتصاد دان، فرانسسک وندرل نماینده سازمان ملل، یوردی ساوال موسیقی دان، مونتسرات تروتا رئیس بنیاد سندروم دان، ادولف پرز اسکویول برنده جایزه نوبل، گروه ستز جوگز، روسر کاپدویلا (تصویرگر) می باشد، اضافه میشود.
مترجم: مسعود مسکنی / FCBarcelona.ir
سفر ایجنت سانچس به بارسلونا برای نهایی کردن قرارداد
به نظر می رسد که ستاره شیلیایی همین روزها با بارسا قراردادی را به امضا برساند
سایت گل- فرناندو فلیسوویچ ، مدیربرنامه های الکسیس سانچس به بارسلونا سفر کرده تا روند مذاکرات با سران این باشگاه را از نزدیک دنبال کند و صحبتهای آخر در مسیر انتقال سانچس به بارسا را باسران این باشگاه انجام دهد
روز چهارشنبه بود که جینو پوتزو، پسر جیامپائولو پوتزو، مالک اودینزه در صحبتهایی اعلام کرد که توافق بین سران دو باشگاه نهایی شده است
فلیسوویچ اکنون به پایتخت کاتالونیا سفر کرده تا روند مذاکرات برسر انتقال موکلش به بارسلونا را ادامه دهد و به نظر می رسد که پرونده این قرارداد به زودی بسته خواهد شد.
مدیربرنامه های الکسیس به محض ورود به بارسلونا به رادیو اونا اف ام گفت:« نمی توانم چیزی بگویم ولی کار زیادی باقی نمانده.»
در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهای زیادی درمورد پیوستن الکسیس به بارسا به گوش می رسید و البته منچسترسیتی هم به دنبال خرید این ستاره شیلیایی بود.
البته سانچس اخیرا اعلام کرده که ترجیح می دهد تا در نوکمپ توپ بزند و به نظر می رسد که سران بارسا حاضرند مبلغ 27 میلیون یورو به صورت ثابت و 16میلیون یوروی دیگر برپایه مسائل متعددی برای خرید این ستاره بپردازند.
زامورانو: الکسیس به خوبی در تیم گواردیولا جا می افتد
ستاره سابق رئال و اینتر نظرش را درمورد الکسیس سانچس ونیماز اعلام کرده
سایت گل- ایوان زامورانو، بازیکن سابق تیم ملی شیلی و باشگاه های رئال مادرید و اینتر در مورد جنجالی ترین ستاره های حاضر دربازار نقل و انتقالات که هر دو هم از آمریکای جنوبی هستند صحبت کرده.
زامورانو نظر قاطعانه ای درمورد هموطنش ، الکسیس سانچس دارد:« الکسی یک برتری دارد. او در پرتوقع ترین لیگ فوتبال دنیا به موفقیت رسیده و موفقیت در لیگ فوتبال ایتالیا یک امتیاز مثبت است.»
زامورانو در تشریح ویژگی های الکیسی گفت:« الکسیس پسری است که می داند چطور باید به حرف بقیه گوش کند و در تیم گواردیولا به خوبی جا خواهد افتاد.»
او در مورد نیمار هم اظهار نظر کرد:« نیمار پتانسیل فوق العاده ای دارد. او بازیکن تعیین کننده ای است و تنها کمبود او، تجربه اش است که با گذشت زمان آن را کسب خواهد کرد.»
ژاوی: «ما تیم کوبنده ای هستیم.»
ژاوی استراحت در طول تابستان و داشتن زمان جهت بهبودی برای فصل آتی را مفید قلمداد می کند. این هافبک انگیزه تیم را بدون عیب و نقص احساس کرده و اینکه بارسا رایک تیم کوبنده می داند.
ژاوی اولین بازیکنی است که این فصل در کنفرانس مطبوعاتی با جرائد ملاقات دارد. ژاوی توضیح داد که وی در حال حاضر در سلامتی کامل به سر می برد و علت انجام تمرینات ویژه اش را چنین توجیح کرد: «من کمی احساس ناراحتی در ناحیه پاشنبه می کردم و سال گذشته دچار مصدومیت آشیل شدم؛ بنابراین بهتر این بود که جدا از نفرات اصلی تیم تمرین کنم» این بازیکن اظهار کرد امیدوار است که هرچه زودتر به هم تیمی هایش بپیوندد.
با توجه به انگیزه بالای تیم او اظهار کرد که آنها سعی می کنند بیشترین عناوین ممکن را به خود اختصاص دهند و توضیح داد که سوپر کاپ اولین تلاش آنها خواهد بود؛ اما در طول فصل نیز جام های مهم تراز این جام نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.
ژاوی در رابطه با اظهارات هفته پیشش در کمپ تابستانی گفت که تنها به بهترین ها برای بارسا و سسک می اندیشیده است: «متاسفم، منظورم ناراحت کردن ونگر یا آرسنال نبود.»
هرچه بیشتر بهتر
ژاوی از ورود بازیکنانی مثل فونتاس و تیاگو که برای تیم اول بارسا آماده نشان می دهند اظهار رضایت کرد و با توجه به تراکم هافبک های تیم او بر این عقیده است که: «هرچه در این پست بازیکنان بیشتری باشندبهتر است.ما همگی با هم هم سازگاریم و همفکری داریم.»
مترجم: محمد امراه / FCBarcelona.ir
28 بازیکن در تنها جلسهی تمرین پنج شنبه
با همراهی 14 نفر اعضای تیم اصلی و 14 نفر از تیم B، پپ گواردیولا جلسه ی تمرین صبح پنج شنبه را در سیوتات اسپورتیوا رهبری کرد. حضور در این جلسه ی تمرین، که تنها جلسه امروز است، برای رسانه ها آزاد بود و توسط Barca TV به صورت زنده پخش شد.
رأس ساعت 9:30، پپ گواردیولا و اوزبیو ساکریستان وارد زمین سیوتات اسپورتیوا شدند تا این جلسه ی تمرین 90 دقیقه ای را رهبری کنند. این سومین بار در طول این هفته بود پکه بازیکنان تیم B با بازیکنان تیم اصلی تمرین کردند. در طول بخش دوم تمرین، بازیکنان در یک بازی تمرینی در عرض زمین شرکت کردند و در آخر کار خود را با برخی حرکات کششی و صحبتی جمعی از سوی سرمربی به پایان بردند.
ژاوی و پویول تنها تمرین کردند
ژاوی در کنفرانس خبری روز چهار شنبه گفته بود که در پای خود کمی احساس ناراحتی می کند و امروز هم جدا از سایرین تمرین کرد، همانند پویول که در حال انجام برنامه ریکاوری بعد از جراحی زانویش می باشد.
کشیدگی جزئی ساق پای پیکه
جرارد پیکه نیز جدا از تیم بود، او از ناحیه ماهیچه ی ساق پای چپش احساس درد می کرد که انتظار نمی رود برای مدت زیادی او را از تمرین عادی دور نگه دارد.
زمان استراحت
بعد از تمرین های سخت در هفته ی اول، در آستانه ی نخستین بازی دوستانه ی پیش فصل که روز شنبه مقابل هایدوک اسپلیت برگزار خواهد شد، بعد از ظهر پنج شنبه و صبح جمعه به بازیکنان استراحت داده شد و آن ها تا عصر جمعه در سیوتات اسپورتیوا حضور نخواهند یاقت.
مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
انتقال الکسیس سانچس به بارسا نهایی شد
جلسه امروز فرناندو فلیسویچ، مدیر برنامه های سانچس و آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، نتایج رضایت بخشی برای دو طرف داشت
سایت گل- به گزارش رسانه های ایتالیایی، انتقال الکسیس سانچس، مهاجم اودینزه به بارسا نهایی شد و این ستاره شیلیایی را باید اکنون بازیکن این باشگاه کاتالان دانست.
به گزارش اسکای اسپورت ایتالیا، جلسه امروز فرناندو فلیسویچ، مدیر برنامه های سانچس و آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، نتایج رضایت بخشی برای دو طرف داشت.
این توافق کمتر از 24 ساعت پس از اعلام توافق دو باشگاه اودینزه و بارسلونا حاصل شد تا به این ترتیب یکی از پر سر و صدا ترین نقل و انتقالات تابستان 2011 به سرانجام برسد.
انتظار می رود این انتقال تا ساعتی دیگر به طور رسمی اعلام شود.
براساس گزارش ها باشگاه اودینزه از این انتقال 26 میلیون یورو به طور نقد دریافت خواهد کرد و 11 میلیون یورو دیگر نیز با توجه به عملکرد این بازیکن به این باشگاه ایتالیایی پرداخت خواهد شد.
با اعلام خبر رسمی انجام این انتقال، سانچس در تمرینات پیش فصل بارسا حضور پیدا خواهد کرد
خبر رسمی: الکسیس سانچس به بارسا پیوست
بعد از هفته ها بحث و گمانه زنی، این انتقال سرانجام شب گذشته نهایی و طور رسمی اعلام شد
سایت گل- باشگاه بارسلونا به طور رسمی اعلام کرد که با انتقالی 37.5 میلیون یورویی، الکسیس سانچس، مهاجم شیلیایی اودینزه را به خدمت گرفته است.
سانچس ماه گذشته نیز اردوی تیم ملی شیلی را در آستانه رقابت های کوپا آمریکا ترک کرده بود تا با حضور در بارسلونا، قراردادش را با این باشگاه نهایی کند اما عدم توافق دو باشگاه موجب شد تا سفر او بی نتیجه مانده و خیلی زود به آرژانتین بازگردد.
آبی و اناری ها امیدوار بودند تا بتوانند یکی از بازیکنان شان را به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به اودینزه واگذار کنند اما نه جفرن و نه بویان کرکیچ حاضر به رفتن به فریولی نشدند.
اما بعد از هفته ها بحث و گمانه زنی، این انتقال سرانجام شب گذشته نهایی و طور رسمی اعلام شد. البته حذف زودهنگام شیلی از کوپا آمریکا نیز موجب تسریع این انتقال شد.
بارسلونا برای خرید سانچس 26 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد و 11.5 میلیون یورو دیگر نیز با توجه به عملکرد این بازیکن نصیب اودینزه خواهد شد. سانچس باید ابتدا در تست پزشکی بارسا شرکت کند و سپس در روز دوشنبه قراردادش را با این باشگاه امضا کند.
به این ترتیب سانچس پس از 5 فصل، اودینزه را ترک می کند. البته او در این مدت به طور قرضی برای کولو کولوی شیلی و ریورپلات آرژانتین نیز بازی کرد.او در 111 دیداری که برای اودینزه به میدان رفت، 21 گل به ثمر رساند.
خبر رسمی: بویان کرکیچ به رم پیوست
با معرفی لوئیس انریکه، مربی تیم دوم بارسا به عنوان سرمربی جدید رم، بحث انتقال بویان به این باشگاه نیز ار مدت ها به گوش می رسید
سایت گل- باشگاه بارسلونا در سایت اختصاصی اش تایید کرد که با باشگاه رم برای انتقال بویان کرکیچ به توافق رسیده و این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با انتقالی 12 میلیون یورویی به این تیم ایتالیایی خواهد پیوست.
از دست ندهید
با معرفی لوئیس انریکه، مربی تیم دوم بارسا به عنوان سرمربی جدید رم، بحث انتقال بویان به این باشگاه نیز ار مدت ها به گوش می رسید و سرانجام با نهایی شدن انتقال الکسیس سانچس به بارسا، مدیران این باشگاه به جدایی بویان کرکیچ موافقت کردند.
البته در بندی از این قرارداد آمده است که بارسا در صورت تمایل می تواند در پایان فصل 13-2012، بویان را با مبلغ 13 میلیون یورو به خدمت بگیرد.
بویان در فصل گذشته بازی های زیادی برای بارسا انجام نداد و با توجه به درخشش مسی، پدرو و ویا، فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی به دست نیاورد.
پیش از این از ویارئال و اودینزه به عنوان مقصد های احتمالی این مهاجم 20 ساله یاد می شد اما او ترجیح می داد در صورت جدایی از بارسا، در تیمی بازی کند که لوئیس انریکه هدایت آن را برعهده دارد.
مذاکره آرسنال و بارسا در لندن به بن بست خورد؛ آینده فابرگاس هفته آینده مشخص می شود؟
پس از خرید الکسیس سانچس، به خدمت گرفتن فابرگاس، اکنون اولویت اصلی کاتالان ها در بازار نقل و انتقالات است
سایت گل- مدیران آرسنال و بارسا پس از اینکه جلسه اخیرشان در لندن برای انتقال سسک فابرگاس به نتیجه نرسید، هفته آینده مذاکرات شان را از سر خواهند گرفت تا این انتقال را به سرانجام برسانند.
از دست ندهید
- باشگاه کاتالانی برای خرید کاپیتان توپچی ها تنها حاضر به پرداخت 37.5 میلیون یورو است که البته بخشی از آن به عملکرد این ستاره اسپانیایی در نوکمپ بستگی خواهد داشت اما آرسنالی ها حاضر نیستند این بازیکن را با قیمتی کمتر از 45 میلیون یورو بفروشند.
خوسه ماریا بارتومئو روز گذشته لندن را ترک کرد اما مطمئن است که دو باشگاه سرانجام به توافق خواهند رسید.
دور بعدی مذاکرات احتمالا در آغاز هفته آینده انجام خواهد شد. پس از خرید الکسیس سانچس، به خدمت گرفتن فابرگاس، اکنون اولویت اصلی کاتالان ها در بازار نقل و انتقالات است.
آرسنالی ها از موضع سفت و سخت شان برای فروش فابرگاس دست کشیده اند و تنها مانع برای انجام این انتقال در حال حاضر تنها اختلاف دو باشگاه بر سر مبلغ این انتقال است که انتظار می رود در نهایت رفع شود.
بویان کرکیچ:مسائل بین من و پپ خیلی روشن و شفاف نبود
از اینکه در فینال لندن بازی نکردم به شدت ناراحت شدم
سایت گل- بویان کرکیچ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری درمورد رابطه اش با پپ گواردیولا که تا به امروز مربی اش بود و به همین خاطر این رابطه را حفظ کرده بود صحبت کرده است. بویان کرکیچ در این رابطه گفت:« خیلی وقتها بود که پپ با عدالت درمورد من رفتار نمی کرد و این یکی از دلایلی بود که تصمیم به ترک بارسا گرفتم. مسائل بین من و پپ خیلی روشن و شفاف نبود.»
یکی ازمسائلی که بویان را به شدت ناراحت کرده، غیبت در ترکیب بارسا در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن بود. این دومین باری بود که چنین اتفاقی رخ می داد. بویان درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که رابطه اش با پپ خیلی خوب نبوده:« من گاهی وقتها باگواردیولا صحبت می کردم ولی مسائل بین ما چندان روشن و شفاف نبود و آنچه کاملا مشخص بود، این بود که من درتیم بازی نمی کنم.»
بویان ادامه داد:« این درست است که گاهی وقتها فرصتهایی دراختیار من قرار می گرفت و من در آن زمان در اوج نبودم. به عنوان یک مربی، گواردیولا بهترین مربی دنیاست ولی شخصا مسائلی پیش آمد که مرا ناراحت کرد و نمی توانم دراین رابطه نظر بدهم.»
درجریان کنفرانس خبری بویان لحظات پرفراز و نشیبی وجود داشت؛ چرا که در برخی لحظات این مهاجم جوان احساساتی می شد. به ویژه با دیدن هم تیمی هایش چابی و پویول، بویان برای لحظاتی غرق در احساسات شد.
سبک بازی پسر شفگت انگیز شیلیایی
الکسیس سانچز (22 ساله) که به عنوان 'پسر شفگت انگیز' شناخته می شود، یک بال راست است که می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند. این بازیکن شیلیایی علاوه بر سرعت و مهارت بالا به خاطر نظم تاکتیکی اش مثال زدنی است.
الکسیس سانچز (متولد 19 دسامبر 1988 در توکوپیلا، شیلی) اولین گام های خود را در فوتبال در کوبرلوئا شیلی برداشت، تیمی که نخستین بازی اش را در سطح حرفه ای هم در لیگ شیلی و هم در کوپا لیبرتادورس، در آن انجام داد. عملکرد خوب او باعث شد به رده های سنی پایین تیم ملی دعوت شود و مورد توجه باشگاه های زیادی قرار بگیرد، اما سرانجام این باشگاه ایتالیایی اودینزه بود که توانست در تابستان 2006 با او قرارداد امضا کند.
12 گل در سری آ
اودینزه تصمیم گرفت او را به طور قرضی به تیم کولو کولوی شیلی و سپس ریور پلاته ی آرژانتین بدهد، این کار به او کمک کرد تا به بلوغ برسد و برای سری آ آماده شود. در فصل 2008/09 اولین حضور او در اودینزه بود و از آن زمان در سه فصل اخیر در مجموع 95 بار برای اودینزه بازی کرده است. هرچند در فصل قبل بود که او توانست گلزنی اش را بهبود بخشد و به گلزنی موفق تبدیل شود (با 12 گل زده). الکسیس سانچز که توسط 'گازتا دلو اسپورت' به عنوان بازیکن فصل سری آ معرفی شد، یکی از دلایل اصلی صعود اودینزه به رقابت های لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد بود.
الکسیس سانچز با وجود سن کمش، تجربه ی بین المللی زیادی دارد. او در رقابت های اروپایی و همچنین جام جهانی آفریقای جنوبی بازی کرده است.
سرعت، حرکت پا به توپ و شوت
این 'پسر شگفت انگیز' مهارت های زیادی دارد. خصوصاً به خاطر سرعت و مهارتش در کار با توپ مشهور است. او بازیکنی انفجاری و غیر قابل پیش بینی است، بازیکنان را جا می گذارد، می تواند از فواصل دور شوتزنی کند و ارسال های او بسیار دقیق هستند. از سوی دیگر انعطاف پذیری او بدین معنی است که می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند. تجربه ی وی در تیم ملی شیلی تحت هدایت مارسلو بیلسا به او کمک کرده از نظر تاکتیکی بسیار منظم باشد و به هنگام دفاع هدفش بازپس گیری توپ باشد.
مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
بازدید رئیس جمهور عباس از باشگاه
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین صبح دیروز به همراه کارلس ویلاروبی، نایب رئیس داخلی باشگاه، از کمپ نو دیدار کرد.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که در تور اروپایی برای دیدار از تعدادی از موسسات به سر می برد، صبح دیروز از کمپ نو دیدار کرد. ساعت 11.30 صبح دیروز در ورودی 15 استادیوم نائب رئیس داخلی باشگاه، کارلس ویلاروبی به ملاقات آقای عباس رفت و این دو سپس وارد کمپ نو شدند، جایی که رئیس تشکیلات خودگردان سخنرانی کوتاهی انجام داد.
"افتخار"
عباس توضیح داد که: "از مهمان نوازی ای که بارسا از وی به عمل آورده بسیار مفتخر و خوشحالم. این باشگاه شهرت زیادی دارد. اف سی بارسلونا نماینده فرهنگ و مردمی با ارزش های والاست و این را همیشه می توان مشاهده کرد. من بسیار خوشحال می شوم که آنها روزی از فلسطین دیدار و مسابقه ای برگزار کنند".
ویلاروبی: "بارسا پنجره ای برای جامعه ی کاتالان می باشد"
آقای ویلاروبی در پاسخ به سفر رئیس جمهور گفت: "این یک افتخار است. اف سی بارسلونا پنجره ای است که مردم می توانند از طریق آن احساسات مردم کاتالان را ببینند - احساساتی که تمام آن مردم دارند. این لحظه ی ویژه ای برای باشگاه است و ما از این موفقیت بزرگ در حال لذت بردن هستیم. بارسا ارزش های صلح را به نمایش می گذارد، زندگی کردن با یکدیگر، ورزش و جامعه ای متمدن با مردم فلسطین".
دیدار از موزه ی باشگاه
عباس و ویلاروبی هدایای متنوعی به یکدیگر دادند، از جمله دو لباس برای نوه های رئیس جمهور که او را در این سفر همراهی می کردند. آقای عباس سپس کتاب افتخار باشگاه را امضا کرد و با آقای ویلاروبی از موزه ی باشگاه برای دیدن 16 جامی که توسط تیم های مختلف باشگاه در فصل گذشته بدست آمد دیدار کرد.
مترجم: فرشید مهرآرا BarcelonaFC.ir
مراسم معارفه الکسیس سانچس: دوشنبه در نوکمپ
سران باشگاه بارسا مبلغ 26 میلیون یورو به اضافه 11.5 میلیون یورو متغیر پرداخته اند
سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه اودینزه را اولین خرید تابستانی بارسلونا بدانید. این ستاره شیلیایی روز دوشنبه در سالن پاریس باشگاه نوکمپ معارفه خواهد شد و این مراسم پس از انجام تستهای پزشکی و امضای قرارداد جدیدی در دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.
سران بارسا برای جذب الکسیس مبلغ 26 میلیون یورو به علاوه 11.5 میلیون یورو به صورت متغیر می پردازند و الکسیس قرارداد 5 ساله ای را به امضا خواهد رساند. او روز یکشنبه وارد بارسلونا می شود و بلافاصله پس از حضور در پایتخت کاتالونیا در دفاتر باشگاه عکسی را به یادگاری خواهد گرفت
روز دوشنبه «شگفت بچه» ساعت 8 صبح، تستهای پزشکی را پشت سر می گذارد و در ساعت 11.30 در مرکز پزشکی نوکمپ حضور خواهد یافت و یک ساعت بعد در کنار ساندرو روسل قرارداد انتقالش به بارسلونا را به امضا می رساند و مراسم معارفه اش در حضور رسانه ها در ساعت 13.30 در سالن پاریس نوکمپ برگزار خواهد شد.
ونگر: هیچ حرکتی از سوی بارسلونا برای جذب فابرگاس صورت نگرفته است
سرمربی توپچی ها اعلام کرد حرکتی از سوی مسئولان بارسا برای جذب فابرگاس صورت نگرفته و از طرف دیگر آینده نصری هم در ابهام است
سایت گل - آرسن ونگر سرمربی باشگاه آرسنال خبر نزدیک شدن بارسلونا به جذب سسک فابرگاس را تکذیب کرد و اعلام کرد هیچ اتفاق جدیدی در مورد بازگشت این بازیکن به اسپانیا رخ نداده است.
هفته گذشته اعلام کردیم آرسنال به زودی مذاکراتی جدی برای انتقال فابرگاس به بارسلونا را با این تیم آغاز خواهد کرد. این در حالی است که فابرگاس به دلیل مصدومیت در اردوی پیش فصل آرسنال که در آسیا برگزار می شود غایب است.
ونگر در گفتگو با وب سایت باشگاه می گوید:" وضعیت فابرگاس همانند قبل است چرا که هیچ خبر جدیدی وجود ندارد و مسئولان بارسا نیز حرکت جدیدی نکرده اند."
ونگر همچنین در مورد ماندن با رفتن سمیر نصری دیگر هافبک آرسنال که مورد توجه باشگاه منچسترسیتی قرار گرفته است گفت:" هیچ تضمینی وجود ندارد که نصری در امیریتس بماند اما من از او می خواهم که در آرسنال بماند."
ونگر در مورد مانوئل آلمونیا و نیکلاس بندتنر دو بازیکن دیگر آرسنال که خواهان جدایی از این تیم هستند گفت:" آلمونیا و بندتنر پیشنهادهایی را دریافت کرده اند.تا زمانی که شرایط انتقال بازیکن فراهم نشود ما رقابتهای فصل آینده با بازیکنانی که در اختیار داریم فکر می کنیم."
" بازیکنانی هستند که آینده شان در ابهام قرار گرفته، آنها نمی توانند روی تمرینات و بازی شان تمرکز کنند."
بویان: "می خواهم دوباره در فوتبال خوشحال باشم"
بویان در کنفرانس مطبوعاتی خداحافظی اش تصریح کرد که برای جستجوی احساس خوشحالی به رم می رود. او گفت: "من 20 سال دارم و می خواهم نمایش آنچه را که در توان دارم و در اینجا نمی توانستم نشانش دهم، از سر بگیرم".
احساسات زیادی در سخنرانی خداحافظی بویان کرکیچ در سیوتات اسپورتیوا جریان داشت. او بارسا را به مقصد رم ترک می کند و در این باره گفت: "می خواهم دوباره در فوتبال خوشحال باشم. من 20 سال دارم و می خواهم نمایش آنچه را که در توان دارم و در اینجا نمی توانستم نشانش دهم، از سر بگیرم... رؤیای من کسب موفقیت در بارسا بود، اما خوشحالم که باشگاه دیگری به من فرصت کسب موفقیت را داد".
بویان با توجه به قرارداد جدیدش، از بابت بندی که طبق آن بارسا می تواند در مدت دو سال او را دوباره به خدمت بگیرد خوشحال است: "من یک باشگاه بزرگ را به مقصد باشگاه بزرگ دیگری ترک می کنم و در این میان هر دو طرف منافعی دارند. پس از این بابت خوشحالم".
جایگاه ویژه
بویان در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود گفت که "در طول سال های زیاد حضورش در باشگاه، این تلخ و شیرین ترین لحظه است" و از پویول و ژاوی (همچنین مدیر تیم یوردی مستره و مدیر ورزشی آندونی زوبیزارتا) به خاطر حضور در سنت خوان دسپی سپاسگزاری کرد. او گفت: "من دوازده سال در اینجا حضور داشتم که یازده سالش در سطحی بالا بود. در سال آخر اعتماد به من کم شده بود، فرصت زیادی پیدا نکردم و این آزاردهنده است. ولی از مسائل آگاه هستم و خودم را خوشبخت می دانم که عضوی از چنین تیم بزرگی بودم. این چهار سال عالی بود. من جنبه های مثبت را به خاطر می سپارم".
برخی از بهترین خاطراتش "زندگی با هم تیمی ها، فینال جام حذفی، نخستین بازی برای بارسا، نخستین بازی در کمپ نو و زدن اولین گل" بودند و خاطرات نه چندان شیرینش این ها هستند: "دفعات زیادی که با من عادلانه رفتار نشد و این یکی از دلایلی است که باعث شد تصمیم به ترک اینجا بگیرم. یکی از آخرین آنها نداشتن شانس بازی در فینال ومبلی بود". اما بویان تأکید کرد: "نمی خواهم با گواردیولا هیچ درگیری داشته باشم، نمی خواهم راجع به او بد صحبت کنم. به عنوان یک عضو بارسا او را بهترین مربی ممکن می دانم، گرچه از نظر شخصی موارد زیادی هستند که با آن ها موافق نیستم".
"زنده باد بارسا و زنده باد رم!"
آخرین صحبت های او با طرفداران بود: "می خواهم از همه ی کسانی که نه سال به خوبی با من رفتار کردند تشکر کنم، تمام بازیکنان تیم های پایه و تیم اصلی، رسانه ها، هواداران... بدون آن ها نمی توانستم ادامه دهم". و در آخر گفت: "همیشه طرفدار بارسا خواهم بود. از این که باشگاه را ترک می کنم ناراحتم اما خیلی خوشحالم که به رم می روم. آن ها در یک ماه گذشته رفتار خوبی با من داشتند. امیدوارم برای آن ها شادی زیادی به ارمغان بیاورم. زنده باد بارسا و زنده باد رم!"
مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
اینیستا: باید از عناوین قهرمانی مان دفاع کنیم
ستاره ملی پوش بارسلونا در آستانه آغاز فصل جدید رقابتها انگیزه زیادی دارد و معتقد است بارسا باید در فصل آینده از عناوین قهرمانی اش دفاع کند
سایت گل - آندرس اینیستا هافبک باشگاه بارسلونا معتقد است فصل آینده فصل بسیار سختی برای آبی و اناری ها خواهد بود و هم تیمی هایش باید تمام تلاش خود را انجام دهند.
شاگردان پپ گواردیولا فصل گذشته لالیگا و لیگ قهرمانا اروپا را فتح کردند در حالی که رئال مادرید رقیب دیرینه آنها تنها جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری را از آن خود کرد.
با خرید الکسیس سانچس از اودینزه بسیاری معتقدند بارسلونا نسبت به فصل گذشته قوی تر شده و موفقیت بیشتری کسب خواهد کرد اما اینیستاهمچنان به هم تیمی هایش هشدار می دهد.
او در گفتگو با روزنامه اسپانیایی مارکا می گوید:" مطمئنم کار سخت تری در پیش خواهیم داشت. در طول سه فصل گذشته ما عناوین قهرمانی زیادی کسب کردیم. تیم قدرتمند و بازیکنان با کیفیتی در اختیار داریم اما از طرف دیگر خود را باید آماده نبردهای سخت کنیم."
"نمی خواهم اهداف فصل آینده را برای خودم تعیین کنم بلکه ترجیح میدهم بازی به بازی پیش بروم و تنها به پیروزی فکر کنم."
پنجشنبه باشگاه بارسلونا بالاخره خبر جذب الکسیس سانچس اصلی ترین هدف خود در بازار نقل و انتقالات را با رقم 37.5 میلیون یورو از اودینزه اعلام کرد.