بازی روز 10 سپتمبر 2011 (شنبه) ساعت 5.30 به وقت انگلیس و فکر کنم ساعت 9 به وقت تهران تو ورزشگاه ریبورد در بولتون برگزار میشه
Printable View
بازی روز 10 سپتمبر 2011 (شنبه) ساعت 5.30 به وقت انگلیس و فکر کنم ساعت 9 به وقت تهران تو ورزشگاه ریبورد در بولتون برگزار میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوید دخه آ: انتقادات من را نگران نمی کند
دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده
سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچستریونایتد، تاکید کرد که انتقادات تاثیر زیادی روی عملکردش نخواهد داشت.
دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده و تقریبا در همه این بازی ها، روی اشتباه او دروازه تیمش باز شده است.
با این وجود او معتقد است چنین انتقاداتی بعد از اشتباهات بزرگ طبیعی است.
او در پاسخ به خبرنگار نشریه آ. اس در مورد اینکه آیا این انتقادات باعث نگرانی اش می شود، گفت:" نه، فکر می کنم این اتفاق طبیعی است. وقتی اشتباه می کنید، حتی اگر تعدادشان کم باشد، رسانه ها حق دارند انتقاد کنند. دروازه بان ها همیشه زیر ذره بین هستند.
آنچه اتفاق افتاد، طبیعی است و اتفاق بدی رخ نداده است. اکنون به من بستگی دارد که این نظرات منفی را تغییر دهم و آنها را وادار کنم من را ستایش کنند.
می خواهم در هر تمرین و در هر بازی پیشرفت کنم اما برای رسیدن به این هدف باید به توانایی هایم ایمان داشته باشم و نشان دهم که چه کارهایی می توانم برای تیم انجام دهم."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/08/2656700/%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%AE%D9%87-%D8%A2-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
اشلی یانگ: امیدوارم همکاری ام با وین رونی بهتر و بهتر شود
این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند
سایت گل - اشلی یانگ، ستاره منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، اظهار امیدواری کرد که همکاری خوبش با وین رونی در تیم ملی در رقابت های باشگاهی نیز ادامه پیدا کند.
این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند.
اکنون یانگ امیدوار است که این درک متقابل در ادامه فصل بهتر شود.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما می توانیم این رابطه را در باشگاه هم ادامه دهیم. با شروعی که در این فصل داشتیم، تا همین جا هم عملکرد بسیار خوبی داشتیم.
من از چنین شروعی بسیار خوشحالم. البته فقط سه بازی سپری شده و هنوز راهی طولانی در پیش است.
اگر ما بتوانیم این همکاری را در منچستریونایتد ادامه دهیم، مطمئنم که می توانیم برای انگلیس هم بهتر کار کنیم."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/08/2656328/%D8%A7%D8%B4%D9%84%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D8%AF
اوون : ما از بارسا نمی ترسیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایکل اوون قاطعانه می گوید که منچستر هیچ ترسی از بارسلونا ندارد و آنها اماده هستند تا عنوان قهرمانی اروپا در فصل جدید رو به دست بیاورند
یونایتد با 9 امتیاز اختلاف نسبت به چلسی در فصل گذشته قهرمانی لیگ برتر رو به دست آورد ولی در فینال لیگ قهرمانان در مقابل بارسلونا 3-1 شکست خورد غول های کاتالان علاقه شدیدی برای رسیدن به مونیخ در سال آینده وحفظ عنوان قهرمانی دارند اما اوون در صحبت با مجله inside united گفت اگر قرار باشد ما دوباره در فینال با بارسلونا بازی کنیم قطعا ما نمایش متفاوتی خواهیم داشت
با وجود اینکه در اون بازی تفاوت زیادی بین دو تیم بود ولی ما از بازی که در ومبلی انجام دادیم هیچ شرمی نداریم و از بازی دوباره با انها هیچ ترسی نداریم اما فکر میکنم که اگه قرار باشد دوباره با انها روبه رو شویم باید رویکرد متفاوتی نسبت به اون بازی داشته باشیم اوون بی صبرانه منتظر سفر هفته آینده به بنفیکا است مهاجم کهنه کار یونایتدها که تجربه زیادی در مسابقات اروپایی دارد معتقد است است که سرالکس فرگوسن می تواند به راحتی خاطرات بازی با بارسا را کنار گذاشته و تمرکز خود را روی مسابقات این فصل بذارد او همچنین افزود : من نمیتوانم صبر کنم زیبایی بازی برای یک باشگاهی مانند منچستر اینست که شما فرصتی پیدا کنید که بتوانید برای پیروزی در هر مسابقه بخشی از تیم باشید ما باید انچه که در سال گذشته اتفاق افتاد رو کاملا فراموش کنیم ما حالا دوباره شروع کرده ایم و هدفمان پیروزی در همه مسابقات است
نگاهی به آمار و ارقام جدال بولتون - یونایتد
یونایتد شنبه شب از ساعت 21 به وقت تهران در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف بولتون خواهد رفت ، این دیدار در ورزشگاه ریباک برگزار خواهد شد ، در ادامه گزارشی از آمار و ارقام این دو تیم را دنبال خواهیم کرد
" پیش بازی "
نگاهی به آمار و ارقام از دید سایت یورواسپرت
- من یونایتد 199 بازی خارج از خانه در لیگ برتر را با برد پشت سر گذاشته است ، این بهترین آمار در بین تیم های لیگ برتری است
- از آخرین بازی که بولتون با تساوی از زمین بازی خارج شد ، 13 بازی میگذرد ، آنها در این مدت 4 برد و 9 شکست کسب کردند .
- دیوید دی هیا با 17 save در بین تمامی دروازه بانان حاضر در لیگ برتر دارای بهترین رکورد تا به اینجا فصل است .
- بولتون در این فصل از لیگ برتر بیشترین درصد شوت به سمت دروازه حریفان را داشته اند .
- من یونایتد در این فصل از لیگ برتر در رتبه از لحاظ گلزنی بازیکنان متفاوت قرار دارد ، آنها 6 گلزن تا به اینجا در ترکیب خود داشته اند .
- یونایتد در 5 بازی از 8 بازی آخر خود مقابل بولتون در لیگ برتر هیچ کارتی دریافت نکرده است .
- بولتون فقط 1 بازی از 17 بازی اخیر خود در لیگ برتر مقابل یونایتد را با پیروزی پشت سر گذاشته است .
- یونایتد با به ثمر رساندن 3 گل با ضربه سر ، بهترین آمار در بین تیم های لیگ برتر داراست .
- فقط 1 بار ، بولتون موفق به زدن 7 گل یا بیشتر بعد از برگزاری 3 بازی از شروع لیگ شده بود ، زدن 8 گل در فصل 2001-2002
میانگین گلهای وین رونی در لیگ برتر در ماه سپتامبر 0.14 به ازای هر بازی است ، رکورد او در ماه می 0.09 است .
سامان جان، حتما منبع خبر و مقاله (حتی اگر نویسندش خودت هستی) ذکر کن./ مرسی:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکس فرگوسن: دنی ولبک هفته آینده به تمرینات برمی گردد
ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود
سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد دنی ولبک، مهاجم جوان این تیم، هفته آینده به تمرینات باز خواهد گشت.
ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود. اما روند بهبودی اش بسیار خوب بود و به زودی می تواند به ترکیب تیم برگردد.
البته او نمی تواند در دو دیدار این هفته یونایتدها مقابل بولتون در لیگ برتر و بنفیکا در چمپیونزلیگ به میدان برود اما فرگوسن امیدوار است این بازیکن جوان خیلی زود شرایط بازی را پیدا کند.
سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دنی پیشرفت خوبی داشته است. مصدومیت او به اندازه ای که فکر می کردیم، نیست و از هفته آینده در تمرینات تیم شرکت می کند."
فرگوسن همچنین تایید کرد که آنتونیو والنسیا مصدومیتش را پشت سر گذاشته و از این هفته می تواند برای یونایتدها به میدان برود اگرچه نمانیا ویدیچ و رافائل همچنان دور از میادین خواهند بود.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/09/2657641/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D9%88%D9%84%D8%A8%DA%A9-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%AF
کریس اسمالینگ: می خواهم تا پایان دوران حرفه ای ام در منچستریونایتد بمانم
این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد
سایت گل - کریس اسمالینگ، مهاجم جوان منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که تا پایان دوران حرفه ای اش در الدترافورد بماند.
این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد و حتی به ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس راه پیدا کرد.
او اکنون امیدوار است مانند رایان گیگز و پل اسکولز تا پایان دوران حرفه ای اش در منچستریونایتد بماند.
او در گفتگو با منچستر اینساید گفت:" من به آینده دور و دراز فکر نمی کنم اما واقعا دوست دارم بقیه دوران حرفه ای ام را در منچستریونایتد سپری کنم.
می خواهم بازی های بیشتر و بیشتری برای این تیم انجام دهم و جزئی از این باشگاه باشم.
از هر دقیقه بازی برای این تیم لذت می برم. سرمربی اعتماد کامل به من دارد و من می خواهم به اعتماد او پاسخ بدهم."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/09/2657574/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1
روند خوب و سریع بهبودی مصدومیت ولبک, آمادگی هرناندز برای بازی مقابل بولتون, بازگشت آنتونیو والنسیا
انتظار می رود که دنی ولبک در هفته اینده به تمرینات بازگردد این در حال است که انتونیو والنسیا نیز به ترکیب یونایتدها بازگشت است و آماده برای بازی شنبه مقابل بولتون استانتظار می رود که دنی ولبک در هفته اینده به تمرینات بازگردد این در حال است که انتونیو والنسیا نیز به ترکیب یونایتدها بازگشت است و آماده برای بازی شنبه مقابل بولتون است مهاجم یونایتد دنی ولبک هفته پی در جریان بازی ّبا آرسنال از ناحیه همسترینگ پا دچار اسیب دیدگی شد و دو بازی تیم انگلیس مقابل بلغارستان و ولز در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 رو از دست داد با این حال جوان 20 ساله یونایتد پیشرفت خوبی در بهبود آسیب دیدگی خود در زمان تعطیلی لیگ داشته و سرمربی شیاطین سرخ سرالکسفرگوسن نیز از سرعت بهبود او بسیار راضی وخوشحال استفرگوسن گفت : دنی در حال پیشرفت است و اسیب دیدگی او انقدر که ما فکر میکردیم جدی نیست و او از هفته آینده به تمرین خواهد پرداخت جای خالی دنی ولبک به احتمال زیاد توسط خاویر هرناندز پر خواهد شد او که توانست در جریان بازی های ملی برای مکزیک گل زنی کند حالا پس از اون مصدمیتی که از ناحیه سر پیدا کرد آماده است که در ترکیب اول منچستر به میدان برود استراحت دادن به او فقط به خاطر نگرانی از ضربه ای بود که به سر او وارد شده بود در غیر اینصورت او مشکلی نداشت او اماده است و بسیار خوب تمرین کرده فرگوسن همچنین افزود که انتو نیو والنسیا نیز پس از رهایی از مصدومیت اماده بازی است این در حالی است که ریو فردیناند نیز امادگی خود را به دست آورده است فرگوسن در ادامه گفت : ریو فردیناند آماده است اما هر 4 بازیکن خط دفاعی نمایش خوبی در بازی های قبلی داشته اند و من فکر نمیکنم تغییر زیادی در این تیم داشته باشیم
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=58
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بولتون - منچستریونایتد | هفته چهارم پریمیر لیگ
Match Preview
مروری بر فصل گذشته بولتون:
فصل گذشته بولتون عملکرد نسبتا بهتری رو نسبت به فصل 10-2009 ارائه داد. این تیم در آغاز فصل قبل با تغییر مربی و آوردن مربیجوان و نه چندان نام آشنای فوتبال اسکاتلند یعنی اوون کویل، استارت فصلش را زد و با جذب مدافع آزاد من سیتی (پتروف) و حضور قرضی استوریج از چلسی، سعی کرد جان تازه ای به این تیم ببخشد. کم باختن بولتون در نیم فصل اول، باعث شد که طرفداران سفیدها به کویل اطمینان پیدا کنند... اما نهایتا نیم فصل دوم برای بولتون خوب نبود و این تیم مشابه فصل 10-2009 به رتبه 14 ام در پریمیر لیگ بسنده کرد (البته با امتیازات بالاتر).
عملکرد بولتون در جام حذفی فصل گذشته بسیار عالی بود و آنها توانستند تا مرحله نیمه نهایی بالا بیایند (هر چند قرعه های خوب هم بی تاثیر نبود).
فصل نقل و انتقالات بولتون:
این فصل واندررز سه بازیکن خوب را به تیمش جذب کرد. هافبک بازیساز استون ویلا یعنی نایجل ریو کوکر به عنوان بازیکن آزاد به جمع مردان سفید پوش ملحق شد. مهاجم فرانسوی لیورپول، داوید انگوگ به عنوان تنها خرید تهاجمی بولتون در این فصل بود. طبیعتا حضور انگوگ در لیورپولی که کارول و سوآرز را دارد، کار بیهوده ای می بود.
یه خرید جالب هم بولتون در این فصل داشت که اون کریس ایگل هستش... کریس ایگلزی که همه منچستری ها گلی که ایگلز (فکر کنم تنها گلش برای یونایتد) که به اورتون زد رو به خاطر دارند. بولتون این بازیکن 25 ساله رو بعد از سه سال بازی در برنلی و کسب تجربه، خریداری کرد. همچنین ملحق شدن بازیکن جوان و پرسر و صدای چلسی (کاکوتا) به صورت قرضی از دیگر نقل و انتقالات ترانسفر سیزن بولتون بود.
در فصل نقل و انتقالات بولتون دو بازیکن قدیمیش رو از دست داد. فوروارد این تیم الماندر به عنوان بازیکن آزاد به گالاتسرای پیوست و متیو تیلور با مبلغ قراردادی اعلام نشده، به وستهام ملحق شد.
دیدارهای پیش فصل بولتون:
تیم اصلی بولتون 8 دیدار پیش فصل داشت که در 6 دیدار آن به پیروزی رسید و در دو دیدار مغلوب حریفانش شد. مهمترین دیدار بولتون در مقابل حریف اسپانیاییش لوانته بود که در ریبوک استادیوم با یک گل بازی را به حریفش واگذار کرد.
شروع پریمیر لیگ:
بولتون لیگ برتر را تا اینجا که سه هفته ازش میگذرد، اصلا خوب شروع نکرد. مصاف هاش با من سیتی و لیورپول، باعث شد که این تیم سوای از برد پرگلش برابر تیم تازه لیگ برتری شده QPR (برد 4-0 در خانه حریف) نتواند در هفته دوم و سوم طعم تلخ شکست را نچشد. باخت خانگی 3-2 مقابل من سیتی و شکست 3-1 در آنفیلد عاملی شده که تیم کویل تصمیم داشته باشه حداقل از یونایتد در خانه یک امتیاز بگیرد. گلزنی ایوان کلازنیچ مهاجم آلمانی پرتجربه بولتون در هر بازی از هر هفته، میتونه زنگ خطری برای یونایتد باشد.
در کنارش منچستریونایتد با درخشش در سه هفته ابتدایی بازی ها و برد خیره کننده 8-2 مقابل آرسنال، از هفته سوم، خودش را صدر نشین پریمیر لیگ می بیند.
آخرین ملاقلات:
در فصل گذشته منچستریونایتد و بولتون فقط در دو دیدار رفت و برگشت لیگ برتر به مصاف هم رفتند. در بازی رفت در خانه بولتون دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. در آن دیدار، یونایتد دو بار از حریفش عقب افتاد و توانست با گلزنی نانی و مایکل اوون، بازی را به تساوی کشاند.
آخرین ملاقات این دو تیم اواخر فصل قبل در OT انجام شد و در حالی که یونایتد برای حفظ جایگاهش در جدول شدیدا به پیروزی احتیاج داشت، تا دقایق پایانی نتوانسته بود دربازه بولتون را باز کند. اما حرکت خوب نانی و فرصت طلبی برباتوف، گل خاطر انگیزی را در ذهن طرفداران ام یو ثبت کرد. در آن بازی اخراج جانی اوانز هم نتوانست مانع پیروزی یونایتد شود.
غایبین و البته حاضرین برجسته:
کاپیتان نمانیا ویدیچ (با مصدومیت از ناحیه ساق)، مصدومیت کتف رافائل و همسترینگ ولبک و مصدومیت گیبسون از ناحیه مچ باعث شده تا تماما جزء غائبین این بازی باشند. اما مصدومیت مچ پا والنسیا برطرف شده و با تمریناتش در این هفته می تواند در این بازی به میدان برود.
فردیناند هم با اتمام مصدومیتش در بازی قبل در حال تقویت آمادگی جسمانیش است و مشخص نیست که آیا میتواند جایگاهش را از جونز یا اوانز پس بگیرد یا نه. هرناندز هم میتواند امروز با غیبت ولبک، فصلش را به عنوان بازیکن ثابت تیم از ابتدای بازی آغاز کند.
در تیم بولتون، چانگ یونگ لی به دلیل شکستگی پا کل فصل را از دست داده. ریکت و هولدن هم در فیکس بودنشون شک و تردید وجود دارد. همانطور که ذکر شد انگوگ و کاکوتا بازیکنان جدید بولتون، میتوانند برای اولین بار در این فصل به میدان بروند.
کلیدی ترین مردان دو تیم:
گری کیهیل که ژانویه 2008 از استون ویلا به بولتون پیوست، میتواند کلیدی ترین مرد بولتون در این میدان باشد. توانایی این مدافع در انگلستان بر کسی پوشیده نیست و این توانایی باعث شده که باشگاه های بزرگی به این بازیکن اظهار علاقه کنند. توانایی های کیهیل صرفا در مسائل دفاعی نیست، در مسائل هجومی و فینیشینگ و تمام کنندگی بازیکن بسیار خطرناکی است. خود این بازیکن اشاره کرده که چون بولتون در ریبوک پارک عملکرد خوبی در فصل قبل داشته، به این دیدار امیدوارانه نگاه می کند و قصد دارد نتایج خوب در ورزشگاه خانگی را ادامه دهد.
در یونایتد هم بدون شک کلیدی ترین فرد خود وین رونی است. بازی فوق العادش در شروع این فصل و گلزنی هاش و در کنارش هت تریک مقابل آرسنال باعث شده که ما روز به روز بهترین وازای این هفت سال را ببینیم.
داور:
قضاوت این بازی به عهده آندره مارینر چهل ساله است. این داور اولین دیدارش در فصل 12-2011 پریمیر لیگ را قضاوت می کند. نکته جالب اینکه فصل قبل همین داور بازی یونایتد - بولتون را در OT قضاوت کرد و همانطور که یادآوری کردم، جانی اوانز از این داور کات قرمز دریافت کرد به خاطر خطاش به روی هولدن.
نکات جالب بازی:
- حضور کریس ایگلز بازیکن اسبق یونایتد در تیم بولتون می تواند جالب باشد.
- منچستریونایتد 11 بازی از 13 بازی آخرش برابر بولتون را برنده شده است.
- در 12 بازی آخر یونایتد با بولتون در لیگ برتر ، آنها تنها یک بار شکست خورده اند.
- این 120 مین بازی بین دو تیم است. یونایتد 52 بار ، بولتون 42 بار پیروز شده اند و 25 بازی نیز به تساوی کشیده است.
- بولتون با زدن دو گل میتواند رکورد گل های خانگیش در لیگ برتر را به عدد 300 برساند.
- ایوان کلاسنیچ مهاجم بولتون تقریبا در هر 119 دقیقه یک گل زده است که رکوردی خوب محسوب میشود. انگوگ نیز در هر 264 موفق به گلزنی شده است.
- اگر یونایتد این بازی را ببرد این 200مین برد خارج از خانه آنها در لیگ برتر خواهد بود.
- رکورد 13 گله یونایتد در سه بازی اول بهترین آمار آنها در تمام دوران لیگ برتر است.
- داوید دحیا 17 save در این فصل داشته که بیشترین تعداد بین دروازه بانان لیگ برتر است.
نویسنده مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع مقاله: سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد - ویکیپدیای انگلیسی - سایت espn - سایت تاپ گل + وام گرفتن از مطلب ارسالی توسط سامان عزیز:10:
پ.ن: ایشالا می بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان ممنون از فعالیتت تو این تاپیک و مقاله هایی که قبل از هر بازی میزاری....واقعا زحمت میکشی...ممنون:11:نقل قول:
وام گرفتن از مطلب ارسالی توسط سامان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب بازی هم اومده و فقط هرناندز جای ولبک مصدوم هست و بقیه تقریبا ثابت هستند
واقعا کلورلی بازیکن با ارزشی شده برامون....نمیدونم چرا من رو یاد بکهام میندازه....وقتی ازش سوال شد که چرا شماره 35 رو عوض کردی و 23 رو انتخاب کردی گفت اسطوره دوران کودکیم دیوید بکهام الان تو گالاکسی 23 میپوشه و من هم به عشق اون 23 رو انتخاب کردم:40:
یعنی کلورلی رو چشم زدم:41:
دقیقه 13 مصدوم شده بد بخت!
با کریک تعویض شده!
فکر کنم مشکل بزرگی پیدا کرده!
راستی....با گل هرناندز دقیقه 5 1-0 جلوییم
تام خودش گفته انگار شکستگی هستش
اما تا اسکن نشه نمیشه جواب قطعی داد
ب نقل از فیس بوک تامنقل قول:
Not feeling good. Feeling like I have broken my foot. Won't know more until a scan, when I know more will update, thanks guys.
امیدوارم زود تر خوب شه :40:
و امیدوارم این پست ما دیگه پاک نشه
تبریک به همه دوستان
برد 5-0 در مقابل بلتون
بر خلاف سال های گذشته واقعا امسال خیلی خوب داریم فصل رو شروع میکنیم
امید وارم همین طوری پیش بریم تا آخر فصل
به امید قهرمانی
شیاطین سرخ
امسال بازی ها برای یونایتد شده مثل پلی استیشن . همرو چپ و راست می کنیم. وین رونی به تنهایی از کل گلهای لیورپول بیشتر گل زده!! حسابی آمادس. چیچا هم که بازگشت عالی داشت.
امیدوارم همینطوری پیش بریم.
کسی هایلایت بازی و میتونه بذاره؟
رئیس: شروع یونایتد او را شگفت زده کرده
سر الکس فرگوسن از اینکه بعد شروع فصل جوانانش در بازی ها چنین نمایشی را از خودشان به جای گذاشتند تاحت تاثیر قرار گرفت
سر الکس فرگوسن از اینکه بعد شروع فصل جوانانش در بازی ها چنین نمایشی را از خودشان به جای گذاشتند تاحت تاثیر قرار گرفت. و البته او هشدار داده که باید برای بازی های بزرگ هم آماده باشند. یونایتد توانست در ورزشگاه ریباک بولتون را شکست دهد و تفاضل گل خود را همچنان افزایش داد. سرالکس فرگوسن به شبکه ی اختصاصی
MUTV
گفت : وقتی دیدم که بازی می خواهد آغاز شود فکر میکردم که یک بازی خشن را از آنها خواهیم دید اما بازیکنان اما به خوبی مقابل آنان ایستادگی کردند وی افزود : بازی های آینده ی ما بسیار سخت و دشوار خواهد بود ما باید هفته ی آینده یکشنبه به مصاف چلسی برویم و همچنین در روز چهارشنبه باید به لیسبون برویم که یک بازی مهم برای ماست بنفیکا یک تیم فوق العاده ای است که این نشان میدهد که یک بازی سخت برای ماست.
وین رونی و چیچاریتو این دو گل زنان یونایتد در ورزشگاه ریباک بوده اند که سرالکس فرگوسن هم این دو بازیکن را مورد ستایش قرار داد. رئیس در مورد چیچاریتو گفت: او تهدید برای هر مدافعی است اگر شما به گل اولی که او به ثمر رساند نگاه کنید می بینید که او حرکت و سرعت خود را در مقابل مدافعانی که در کلاس بالایی قرار دارند را به نمایش می گذاشت. او در این سال ها همیشه می گفت که بازیکنان باید مبارزه کنند که او اولین فصلش را خوب پشت سر گذاشت آنها دوباره میتوانند نمایش خوبی را از خود به جای بگذارند چون هنوز جوان هستند و من انتظار داشتم و این نمایش را امروز دیدم. رونی هم تاحت تاثر فرگوسن قرار گرفته رئیس می گوید: که رونی بسیار رشد یافت من همیشه فکر میکنم که بازیکنان وقتی از سن 20 سالگی به بعد قدرت بیشتری را در بازی ها دریافت میکنند بازی آنها بسیار دیده میشود و کنترل شان روی توپ بسیار خوب است حضور او در بازی ها بسیار بزرگ است و او به دنبال این است که فوق العاده باشد.
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=61
هایلایت های بازی از سایت تاپ گل:
کد:http://www.fileserve.com/file/6q5fnfv/MOTD_-_Bolton_v._Man_Utd_-_10-09-11.avi
کد:http://www.filesonic.com/file/1932294981/MOTD%20-%20Bolton%20v.%20Man%20Utd%20-%2010-09-11.avi
کد:http://www.wupload.com/file/159983944/MOTD%20-%20Bolton%20v.%20Man%20Utd%20-%2010-09-11.avi
از 4 سرور مختلفکد:http://hotfile.com/dl/129501618/6b8d1da/MOTD_-_Bolton_v._Man_Utd_-_10-09-11.avi.html
کد:http://www.footiran.com/showthread.php?t=17074
نکات حاشیه ای بازی:
1- مصدومیت تام کلورلی و غیبت چند هفته ای اون
2- مصدومیت اورا و ایونز و از دست دادن بازی با بنفیکا. ولی احتمالا برای بازی با چلسی میرسن
3- این برد 200 امین برد خارج از خونه منچستر در تاریخ لیگ برتر بود
4- وین رونی با هت تریک دیشب 4 امین بازیکن تاریخ انگلیس شد که در دو بازی پشت سر هم هت تریک کرد
5- وین رونی با زدن گل های دیشب به عنوا اولــــــــــــــــین بازیکن تاریخ انگلیس که توانست در 4 بازی 8 گل به ثمر برساند جاودانه شد
6-در64 سال اخیر انگلیس هیچ تیمی نتوانسته بود در4 بازی 18 گل به ثمر برساند که ماتوانستیم
همونطوری که تو عکس هم مشخصه ، شیاطین سرخ میرن که ورزشگاه استادیو دا لوز تیم بنفیکا و به آتش بکشن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم هایلایتs
25 دقیقه
DivX
210 مگ
Server 1 :
Server 2 :کد:http://uploadfa.com/td2wq4lvgjfr/EPL_-_Bolton_v._Man_Utd_-_HIGHLIGHTS_-_10-09-11.avi
Server 3 :کد:http://hipfile.com/8d34ab607tyn/EPL_-_Bolton_v._Man_Utd_-_HIGHLIGHTS_-_10-09-11.avi.html
کد:http://www.loadly.com/b11s85jrqkki/EPL_-_Bolton_v._Man_Utd_-_HIGHLIGHTS_-_10-09-11.avi
دوستان منچستري برد رو تبريك ميگم به همه :40:
و يه موردي رو هم درباره ي بولتون بگم :
به نظرم نسبت به فصل قبل فوق العاده ضعيف تر شدن. اين ضعف رو مخصوصا تو خط هافبك و حمله به خوبي ميشه ديد. سال قبل اگه خاطرتون باشه تو هافبك دفاعي يه بازيكن خيلي خوب داشتن به اسم Muamba كه قدرت بدني خوبي داشت و واقعا يه پوشش خيلي خوبي بود در جلوي خط دفاع بولتون. علاوه بر اون تو خط حمله هم به نظر ميرسه رفتن استوريج كه به صورت قرضي به از چلسي به بولتون اومده بود انگار خيلي تاثير داشته تو خط حمله. فصل قبل استوريج خيلي خوب كار كرد و گل هاي خوبي زد براي بولتون. تو حملشون هم به نظر به يه بن بست رسيدن با وجود يه كسي مثل كوين ديويس كه ديگه به نظر خيلي كارآمد نمياد كسي كه زماني ضربات سر خيلي خوبي ميزد و قدرت بدني خوبي هم داشت. انگوك هم هنوز نتونسته خودش رو به تركيب اصلي برسونه هرچند اصلا نيمشه از لحاظ فني اون رو با استوريج مقايسه كرد !
+
كلورلي هم اونجور كه گل انگليسي نوشته بود 2 تا پاس گل داده و نمره ي خوبي گرفته از سايت. رايان گيگز هم به صورت جانشين اومده تو بازي.
اشتباه نمی کنید ؟نقل قول:
كلورلي هم اونجور كه گل انگليسي نوشته بود 2 تا پاس گل داده و نمره ي خوبي گرفته از سايت
کلورلی دقیقه 6.7 جاشو به دلیل مصدومیت داد به مایکل کریک
به سایت گل انگلیسی سلام برسون بگو خسته نباشه:دینقل قول:
كلورلي هم اونجور كه گل انگليسي نوشته بود 2 تا پاس گل داده و نمره ي خوبي گرفته از سايت. رايان گيگز هم به صورت جانشين اومده تو بازي.
کلورلی قبل از گل اول مصدوم شده چه طوری 2تا پاس گل داده؟!!!
که کریک به جاش اومد تو بازی همون دقیقه 2 بود فکر کنم
فیل جونز بوده که 3تا پاس گل داده!
بله حق با شماست من 5 صبح ديدم سايت رو و خواب و بيدار بودم : دينقل قول:
اشتباه نمی کنید ؟
ممنون دوست عزيز من اشتباه ديدم. همون جونز بود / گل هم درست زده بود پاس ها رو ...
:11:
سلامت باشي !نقل قول:
به سایت گل انگلیسی سلام برسون بگو خسته نباشه
کلورلی قبل از گل اول مصدوم شده چه طوری 2تا پاس گل داده؟!!!
که کریک به جاش اومد تو بازی همون دقیقه 2 بود فکر کنم
فیل جونز بوده که 3تا پاس گل داده!
چه خوش برخورد !
شما به بزرگي خودت ببخش عزيز. من اشتباه ديدم ... آدم ها گاهي اوقات اشتباه مي كنن.
البته من كه بازي رو نديدم اما انگار جونز 2 تا پاس گل داده ... باز اگه اشتباه گفتم شما سايت گل انگليسي رو ببخش. اونجا نوشته كه 2 تا پاس گل جنوز / 2 تا ناني و يك پاس هم كريك.
متاسفانه به نظر میاد کلورلی پاش شکسته و تا حدود سه ماه از میادین به دور خواهد بود
خیلی حیف شد تازه اومده بود رو فرم(به نقل از سایت گل)
فیل جونز هم دیشب تو پست مدافع راست بازی می کرده که به این خاطر بوده سه تا پاس گل داده
به هرحال United 4 Ever
پل پوگبا، این اسم را بخاطر داشته باشید...
پنجم آگوست، منچستر یونایتد پل اسکولز را ، بعداز همراهی 17 ساله این بازیکن با شیاطین سرخ، به انجام یک بازی خداحافظی مفتخر کرد. آن شب، شبی فراموش نشدنی برای پل اسکولز بود، زیرا توانست در بازی خداحافظی اش از فاصله 25 یاردی دروازه حریف را باز کند. در دقیقه 75 ان بازی در حالی از بازی خارج شد که جمعیت حاظر در الدترافورد با سروصدای فراوانی اورا مورد تشویق و بدرقه قراردادند. اما شاید ان تعویض، عملی نمادین از سوی فرگوسن بود، زیرا ستاره جوانی، بنام پل پوگبا، را به زمین فرستاد تا اولین بازیش را برای منچستر یونایتد انجام دهد. بازیکنی برای اخرین بار باپیراهن یونایتد از چمن سبز الدترافورد خارج می شد و بازیکن دیگری برای اولین بار با پیراهن یونایتد وارد الدترافورد می شد.
بجای معطوف کردن توجهش برای جذب ستاره ای مانند وزلی اشنایدر یا سمیر نصری، سرالکس تصمیم گرفت تا برای حل مشکل تیمش در میانه میدان دست به دامن تیم اکادمی اش شود. تام کلورلی در اولین بازیش ستایش همه را برانگیخته بود و بازیکنان جوان دیگری نظیر ریول موریسون و رایان تونیکلیف خود را بعنوان استعدادهایی معرفی کرده بودند که در اینده ای نزدیک بعنوان بازیکنانی ناب برای قرارگرفتن در تیم اصلی مطرح کرده بودند. و حالا، یونایتد توجهش را روی یک جوان 18 ساله بلند قد بنام پل پوگبا، که نشان داده که انقدر خوب هست که بتواند برای تیم اصلی بازی کند، معطوف کرده است.
پل پوگبا که بزرگ شده در حومه پاریس است، در سال 2009 و در سن 16 سالگی از تیم لوهاور، تیمی در دسته 2 فرانسه، به منچستر یونایتد منتقل شد. این انتقال بسیار پر سروصدا بود زیرا باشگاه فرانسوی معتقد بود یونایتد از روش های غیر قانونی و برخلاف اصول این بازیکن جوان را جذب کرده است اما منچستر یونایتد که حمایت فیفا را در اختیار داشت، توانست کذب بودن این ادعا را ثابت کند. وقتی پوگبا در اولین بازیش برای تیم زیر 18 ساله های یونایتد در برابر "کروالکساندریا" به میدان رفت و خوش درخشید، مشخص شد که چرا باشگاه فرانسوی اینقدر از انجام این انتقال ناراحت بوده است.
پوگبا روند صعودی اش را درامتداد فصل ادامه داد. او با نمایش توانایی، محارت و کنترل فوق العاده اش روی توپ و حضور فیزیکی و موثرش در میانه میدان، نشان داد که چرا یونایتد برای جذب او به سختی تلاش کرد. با توجه به قدرت بدنی بالا و قد بلندش بسیاری فکر می کردند که اوبیشتر بدرد کارهای دفاعی می خورد. اما کسانی که بازی های او را بیشتر دیده باشند ، می بینند که یکی از توانایی های خاص این جوان فرانسوی بازی سازی فوقالعاده او است. همچنین پوگبا گل های زیادی از فواصل دور به ثمر رسانده که حاکی از دقت و قدرت بالای این بازیکن است.
با نمایش هوشی بالا، دیدی باز و کنترلی فوقالعاده روی توپ برای فردی با مشخصات فیزیکی او، پوگبا به درخشیدن ادامه داد و ثابت کرد که بازیکنی است که نمی شود او را به راحتی کنار گذاشت. استعدادش برای تبدیل شدن به یکی از فوتبالیست های برتر اینده، در بازی نیمه نهایی جام حذفی جوانان در برابر چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج بیشتر نمایان شد.با اینکه بعداز محرومیت ریول موریسون فشار روی او بسیار زیاد بود، پوگبا نمایشی خیره کننده در بدست اوردن توپ در هوا و حضور فیزیکی در میدان و دریبل زدن بازیکنان حریف از خود نشان داد. او مسئولیت بخش عظیمی از حملات یونایتد را برعهده داشت و به تیمش برای رسیده به پیروزی و رسیدن به فینال رقابت ها کمک بسیار زیادی کرد.
بخاطر عملکرد اخریش، این هافبک جوان از سوی سرالکس فرگوسن بعنوان یک کاندیدا برای حضور در تیم اصلی شناخته می شود. فرگوسن می گوید :"بزودی درن فلچر بر میگردد و مایکل کریک ، که بیشتر در نوامبر و دسامیر عملکرد بهتری دارد، را در اختیار خواهیم داشت. همچنین پل پوگبا جوان را داریم که امید زیادی به ما می دهد. او برای تیم جوانان بخوبی بازی کرده است. منظورم این است اگر پوگبا را حالا بکار نبریم چه اتفاقی می افتد؟ او قطعا اینجا را ترک خواهد کرد. نی دایند، در مدت چند سال قراردادش به پایان می رسد. پس به او فرصت می دهیم تا ببینیم که چقدر برای بازی کردن در تیم اول اماده است. او توانایی بالای و قدرت بدنی و فیزیک بسیار مناسبی دارد."
پل پوگبا در این روزها با هافبک های درجه یک فرانسوی نظیر پاتریک ویرا و لاسانا دیارا مقایسه می شود. برخلاف ویرا و دیارا، پوگبا نشان داده که هافبکی است که در حملایت بسیار قدرتمند است و میتواند هم در دفاع و هم در حمله بخوبی حضور داشته باشد. قدرت بدنی اش به او اجازه می دهد بخوبی بدود و توپ را در زمین پخش کرده و هم در جلو محوطه جریمه خود و هم درمحوطه جریمه حریف بخوبی کار کند.
درحالیکه فصل روبه جلو پیش می رود، بنظر می رسد دنیای فوتبال بعداز دیدن یونایتد جوان شده توسط سرالکس، اولین بازی های پل پوگبا برای تیم اصلی یونایتد را ببیند. مانند بیشتر طرفداران من به سرالکس اطمینان دارم و مطمئنم با روندی که باشگاه در پیش گرفته ، با داشتن جوانانی مانند تام کلورلی و پل پوگبا، اینده ای درخشان در انتظار منچستر یونایتد خواهد بود.
پل پوگبا اسمی است که همیشه در یادتان خواهد بود.
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=articles&id=4
دوستان الان سایت گل به نقل از رییس نوشت که کلورلی 4 هفته ی دیگه میتونه بازی کنه.
منچستر با این خط میانی جوونش خیلی با طراوت بازی می کنه.
با پایین اومدن میانگین سنی ، تیم با نشاط تری دارید.
اول برد رو تبریک میگم... ماشالا یونایتد:40:
امروز که هایلایت ها رو دیدم، قبل از اینکه پستت رو بخونم، به نظرم اومد مصدومیت کلورلی جوری نباشه که فصل یا مدت زیادی رو از دست بده... وقتی با پای خودش رفت بیرون این موضوع رو به بیننده القا می کرد... به خاطر بیارید مصدومیت آنتونیو مقابل رنجرز که با برانکارد و کپسول اکسیژن رفت بیرون!:45:نقل قول:
+
واقعا چیچا میتونست غیر از دو گلش و گل آفسایدش دو گل دیگه بزنه... حیف! خصوصا اون همکاری گیگز و رونی در سمت چپ و پاس وین به خاویر اگه گل میشد، واقعا گل زیبایی می شد...
تیم خدا رو شکر واقعا فصل رو طوفانی آغاز کرده...:40: بعد از بازی یه آن یه حسی بهم گفت نشیم مثل فصل قبل چلسی که آتیشش تو شروع فصل خیلی زیاد بود، بعد افت محسوسی در اواسط فصل پیدا کرد. بعد همون حس جواب داد:31: که یونایتد تجربه سر الکس رو داره که چلسی آنجلونی فصل قبل نداشتش.:20:
منم اول برد قاطعانه تیم رو تبریک میگم.
سیتی هر بازی تا میاد بره صدر جدول یونایتد یه طوفان به پا میکنه و میره پله اول جدول.:21::31:
اما بابت این مصدومیتها نگرانم.هر بازی داریم یه مصدوم میدیم.اینجوری باشه اوضاع توی اواسط فصل به هم میریزه.:41:
شکستگی پای کلورلی در دیدار با بولتون
ستاره انگلیسی در جریان دیدار تیمش با بولتون دچار شکستگی پا شد
سایت گل - تام کلورلی بازیکن خط میانی منچستریونایتد در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل بولتون بعد از تکلی که کوین دیویس روی پایش رفت، دچار شکستگی استخوان ساق پا شد
این درحالی است که کلورلی اخیرا از اردوی تیم ملی انگلیس به رختکن یونایتد بازگشته و این شکستگی به شدت شک برانگیز است
سرالکس فرگوسن در پایان این دیدار به شدت از تکل خشن دیویس انتقاد کرد؛ چرا که این شکستگی باعث خواهد شد تا این بازیکن جوان برای سه ماه از همراهی یونایتد محروم بماند
سرالکس فرگوسن دراین باره گفت:« فکر می کنیم که پای کلورلی شکسته. این واقعا ناراحت کننده است ولی ما بعد از دیدن آن تکل در انتظار چنین چیزی بودیم.»
البته مصدومیت کلورلی تاثیری در نتیجه بازی نداشت؛ چرا که وینایتد بازی را با برد 0-5 مقابل بولتون به پایان رساند.
رونی سه گل و چیچاریتو دو گل برای تیمشان به ثمر رساندند تا یونایتد به صدر جدول بازگردد.»
فرگوسن درتمجید از شاگردانش گفت:« رونی درحال پیشرفت است و حضور او برای تیم بسیار خوب است و نگاه او به بازی عالی است. حرکات، سرعت، تصور و حضور ارناندس درنقاط کلیدی زمین هم فوق العاده بود.»
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/11/2660253/%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86
وین رونی: می توانستیم گل های بیشتری به بولتون بزنیم
رونی در چهارمین هفته از رقابت های فصل 12-2011، دومین هت تریکش را ثبت کرد و خاویر ارناندز دو گل دیگر به ثمر رساند تا پیروزی پرگل شاگردان فرگوسن شکل بگیرد
سایت گل - وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، از هت تریکش در پیروزی 5-0 شیاطین سرخ مقابل بولتون و ادامه نتایج درخشان تیمش در رقابت های این فصل ابراز خوشحالی کرد.
رونی در چهارمین هفته از رقابت های فصل 12-2011، دومین هت تریکش را ثبت کرد و خاویر ارناندز دو گل دیگر به ثمر رساند تا پیروزی پرگل شاگردان فرگوسن شکل بگیرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که از این هت تریک بسیار خوشحالم. این اولین بار در این فصل بود که من و چیچاریتو بازی را در کنار هم آغاز کردیم و هر دو موفق به گلزنی شدیم.
می دانیم که بازی در ورزشگاه بولتون همیشه دشوار است اما ما توانستیم خیلی زود به گل برسیم و بعد از آن توانستیم کنترل بازی را در دست بگیریم. می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم."
این ستاره 25 ساله همچنین در مورد تمرینات پیش فصل و نقش آن در آمادگی اش گفت:" من زمان زیادی استراحت کردم و تمرینات پیش فصل خوبی را نیز پشت سر گذاشتم. خوشبختانه مصدوم هم نشدم و این مسئله کمک زیادی کرد تا فصل را خوب شروع کنم."
در حال حاضر دو تیم شهر منچستر با چهار پیروزی پیاپی در صدر قرار دارند اما رونی معتقد است نباید چندان توجهی به نتایج تیم حریف داشته باشند.
" ما باید روی بازی های خودمان تمرکز کنیم نه نتایج منچسترسیتی. بازی مقابل بولتون دیدار دشواری بود و ما باید برای ادامه پیروزی های مان روی بازی های خودمان تمرکز کنیم."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/11/2660420/%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%DA%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B2%D9%86%DB%8C%D9%85
فرگوسن و تمجید از هت تریک تماشایی رونی
مربی شیاطین سرخ معتقد است که خط حمله جنجالی تیمش خطری جدی برای تمام تیمهاست
سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد به تمجید از وین رونی که در دیدار مقابل بولتون سه گل از 5 گل تیمش را به ثمر رساند پرداخت. رونی با این سه گل با رکورد بابی چارلتون در یونایتد برابری کرد.
رونی شنبه شب با ثبت دومین هت تریکش در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر به یونایتد کمک کرد تا به صدر جدول لیگ برتر راه یابد.
فرگوسن در صحبتهایی به ایی.اس.پی.ان گفت:« برابری رکورد رونی با چارلتون افتخار بزرگی است. فکر می کنم با درنظر داشتن اینکه رونی تنها 25 سال سن دارد و سالهای زیادی از فوتبال او باقی مانده، این اتفاق بسیار بزرگی است و مطمئنم که او موفق خواهد شد.»
چیچاریتو هم دراین بازی دو گل زد و سرالکس تمجید ازاو را هم فراموش نکرد:« چیچاریتو فوق العاده بود. آنها یک تهدید به تمام معنا هستند و حرکات آنها و سرعتی که در بازی به کار می گیرند واقعا فوق العاده است.»
با برد بولتون یونایتد به صدر جدول راه یافت ولی فرگوسن بیش از اینها از نحوه تجهیز تیمش خوشحال است:« ما فوتبال خودمان را ارائه کردیم و به همین خاطر اینجا هستیم. »
فرگوسن در ادامه به تمجید از فیل جونز خرید جدید تیمش پرداخت و گفت:« او بازیکن جوان و بی نظیری است که همیشه در حال پیشرفت است و واقعا می تواند در هر پستی بازی کند .او می تواند در خط میانی باشد، در دفاع راست، در مرکز دفاع و... ولی حس می کنم که کریس اسمالینگ روزهای سختی را در اردوی تیم ملی انگلیس داشته است. »
شنبه شب سیتی هم با نتیجه 0-3 ویگان را شکست داد ولی فرگوسن اعلام کرد که آمادگی بالای شاگردان مانچو حواس تیمش را پرت نمی کند:« فکر می کنم که باید برروی کارهای خودت تمرکز داشته باشی. مابازی های خیلی سختی را پیش رو خواهیم داشت و این شروع سختی برای فصل جدید است. ما هفته دیگر باید با چلسی بازی کنیم. زمان حساسی است و اگر بتوانیم با شرایط کنار بیائیم کارمان را به خوبی انجام خواهیم داد.»
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/11/2660237/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C
چیچا:پیروزی تیم ارزش بیشتری از گل زدن دارد!
چیچاریتو در بازی مقابل بولتون واندرز اولین گلهای خود در فصل جدید را برای یونایتد به ثمر رساند.او بعد از مصدومیت از ناحیه سر در تور آمریکا نتوانسته بود به طور ثابت برای یونایتد به میدان برود و در اولین دیداری که نود دقیقه به میدان رفت نمایش درخشانی داشت و دو گل به ثمر رساند.او بعد از این مسابقه به MUTV می گوید:گلزنی به شما روحیه و اعتماد می دهد اما چیزی که من می خواهم بگویم این است که نود دقیقه بازی کردن و پیروزی تیم برای من ارزش و لذت بیشتری دارد.تقریبا برای دو ماه از ترکیب تیم خارج بودم و نتوانستم به تیمم برای کسب پیروزی کمک کنم.او همچنین راجع به دیدار برابر بولتون میگوید:بازی با بولتون مسابقه آسانی نبود و دیدار بسیار سختی برای ما تلقی می شد.همه جو ورزشگاه ریباک و تیم قدرتمند بولتون را می شناسند اما ما بازی بسیار خوبی را ارئه دادیم.ما گل های زیادی به ثمر رساندیم و موقعیت های زیادی را نیز به وجود آوردیم.ما در ابتدای بازی به گل رسیدیم و بازی را کنترل کردیم و تیم حریف چاره ای جز جبران نداشت و ما از این فرصت بهره بردیم و گل های زیادی زدیم.
خوشحالی مهاجمان یونایتد از پیروزی شب گذشته در ریباک
شیاطین سرخ توانستند در شبی رویایی تیم بولتون رو با 5 گل رونی و هرناندز شکست بدهند مهاجم مکزیکی در اولین حضور ثابث خود در این فصل شروع فوق العاده ای داشت و وین رونی نیز در ادامه روند عالی خود در این فصل موفق شد که دومین هتریک پی در پی خود را در مقابل بولتون انجام دهد رونی در مصاحبه با ESPN گفت : ما می دانیم که بولتون همیشه حریف سر سختی بوده اما گل زود هنگام ما باعث شد که خوشبختانه ما پیروز شویم که کمی راحتر از ان چیزی بود که ما فکر میکردیم اما باید بگویم که ما برای انجام این کار سخت تلاش کردیم ما کنترل بازی رو دست داشتیم و فکر میکنم می توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم اما من بسیار خوشحالم که توانستم هتریک دوباره ای داشته باشم و اولین همکاری من با چیچا نیز با گلزنی هر دو همراه بود که این فوق العاده است مهاجم انگلستان و سیاطین سرخ توانسته در 4 دیدار ابتدای این فصل لیگ برتر 8 گل به ثمر برساند که به خاطر اماده سازی و فرم خوبی است که خود او اذعان میکند در تابستان به دست اورده است
چیچاریتو نیز در صحبت های گفت : من همیشه می گویم که مهمترین چیز این است که در نتیجه رخ می دهد ما سه امتیاز از تیم سرسختی چون بولتون به دست اوردیم و همین است که ما در حال حاضر خوشحال هستیم من فکر میکنم هر بازیکنی می تواند با وین رونی بازی کند او واقعا خوب بازی میکند ما میدانیم که وین یک بازیکن در سطح کلاس جهانی است که می تواند هر کاری انجام دهد
دوری 4 هفته ای کلورلی از میادین
پای تام طی بازی با بولتون دچار شکستگی نشده بلکه این بازیکن انگلیسی تبار از ناحیه رباط پا رنج میکشد اکنون باشگاه یونایتد باید چهار هفته صبر کند تا هافبک جوان و با استعداد خود را دوباره آماده ببیند اخبار گوشه و کنار از آمادگی وی برای بازی با مونتونگرو خبر میدهند
فابیو کاپلو در مورد مصدومان جوان خود همچون کلورلی و جک ویلشر گفته است آنها برای بازی های دوستانه پیشرو آماده خواهند شد , آحتمالا از آنها برای مدتی کوتا استفاده کنم
فرگوسن نیز طی مصاحبه ای تکل دیویس را محکوم کرد
وی همچنین در مصاحبه با MUTاحتمال حضور جانی اوانز و اورا در بازی چهارشنبه را کمرنگ دانست
فرگوسن همچنین از وضعیت دیگر مصدومیم سخن گفته است :
"جانی در بین دو نیمه درد شدیدی در زانو حس میکرد این درحالی بود که اورا نیز زانو درد داشت
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=62
فهرست ده گلزن برتر حال حاضر ليگ اروپايي
مهاجم ملي پوش تيم فوتبال منچستريونايتد با زدن 3 گل به تيم بولتون در صدر بهترين گلزنان قاره اروپا قرار دارد.
به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، وین رونی گلزن 26 ساله شیاطین سرخ در هفته اخیر لیگ برتر (هفته چهارم) درخشش خیره کننده ای داشت، او در پیروزی 5 بر صفر مقابل بولتون هت تریک کرد و به این ترتیب شمار گلهای خود را به عدد 8 رساند و در صدر بهترین گلزنان قاره سبز در اوایل فصل جاری قرار گرفت.
در این فهرست ماریو گومس، گلزن تیم ملی آلمان و عضو بایرن مونیخ که در بازی مقابل فرایبورگ به تنهایی 4 گل زد، رقابت شانه به شانهای با گلزن انگلیسی آغاز کرده است؛ وی اکنون با 8 گل زده در بالای جدول قرار دارد و تنها به خاطر یک بازی بیشتر نسبت به رونی در رده دوم جای گرفته است.
همچنین دیریس مرتنس گلزن تیم آیندهوون هلند در 4 بازی از لیگ کشور لالههای نارنجی 7 گل زده، تا خود را به رده سوم فهرست ده گلزن برتر حال حاضر لیگ اروپایی برساند.
*این فهرست به شرح زیر است:
1- وین رونی، منچستریونایتد، 26 ساله، 8 گل زده در 4 بازی
2- ماریو گومس، بایرنمونیخ آلمان، 25 ساله، 8 گل زده در 5 بازی
3-دیریس میرتنس، آیندهوون هلند، 24 ساله، 7 گل زده در 4 بازی
4-ادین ژکو، منچسترسیتی انگلیس، 25 ساله، 6 گل زده در 3 بازی
5-سرخیو آخرو، منچسترسیتی انگلیس، 23 ساله، 6 گل زده در 4 بازی
6-آلن ترائوره، اوسر فرانسه، 22 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
7- ژرمی پرپه، رئس مون بلژیک، 26 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
8-رودی، سرکل بروژ بلژیک، 22 ساله، 5 گل زده در 5 بازی
9-کریستیانو رونالدو، رئال مادرید، 26 ساله ، 4 گل زده در 2 بازی
10-روبرتو سولدادو، والنسیا اسپانیا، 4 گل زده در 2 بازی
منبع»:
کد:www.varzesh3.com
عذرخواهی دیویس از تام!
کوین دیویس مهاجم و کاپیتان تیم بولتون که در بازی روز شنبه مقابل یونایتد با تکلی خشن تام کلورلی هافبک یونایتد را به شدت مصدوم کرد از این بازیکن جوان عذرخواهی کرد.اما همسر کوین دیویس پس از انتقادات فراوان از او به دفاع از وی پرداخت و اعلام کرد که کار دیویس عمدی نبوده است.خود دیویس نیز تصمیم نگرفت تا به صورت فوری از تام عذرخواهی کند و شاید کار خود را بد نمیدانسته است.به هر حال دیویس در روز شنبه و چند ساعت بعد از پایان مسابقه و بعد از این که از مصدومیت شدید تام آگاه شد با او حرف زد و از وی عذرخواهی کرد.کوین دیویس به اسکای نیوز می گوید:با کلورلی صحبت کردم چون فکر می کردم دچار شکستگی پا شده باشد.من بازی را دوباره ندیدم ولی به کلورلی زنگ زدم و حال او خوب بود.بسیار خوشحالم که مصدومیت او جدی نیست و برایش آرزوی موفقیت می کنم.
سر الکس و فراخواندن باتجربه ها
اگر چه جوانان یونایتد شروع خیره کننده ای در این فصل داشته اند ولی رئیس در نظر دارد که تیم با تجربه تری را در روز چهرشنبه مقابل بنفیکا در لیگ قهرمانان در زمین قرار دهد. سر الکس میگوید:"اولین بازی ما در برابر بنفیکا ،سخت ترین بازی در مرحله گروهی است.بنفیکا همیشه تیم سر سختی است و ما انتظار یک بازی دشوار را داریم.من چند تا از بازی های خارج از خانه ان ها در فصل گذشته را دیدم و ان ها کاملا درخشان بودند.
من فکر میکنم سخت ترین کار ما انتخاب خط هافبک در این بازی خاص است.این ناحیه بزرگترین چالش خواهد بود.ان ها با سه بازیکن در خط میانی بازی میکنند .پس ما باید به این توجه داشته باشیم.
تیم من در لیسبون ممکن است از نظر تجربه متفاوت باشد .ما درن فلچر اماده را داریم او هفته گذشته در بازی تیم اسکاتلند خوب کار کرد.من فکر میکنم که در این بازی به با تجربه ها نیاز داریم.
مهمترین چیز صعود از گروه است ،و بازی در خانه بنفیکا از ان نوع بازی هایی است که شما باید به ان احترام بگذارید."
فیل جونز،مشتاق حضور در لیگ قهرمانان
خرید تابستانی یونایتد در بازی روز شنبه مقابل بولتون نمایش بینظیری در پست دفاع راست داشت .وی اذعان کرده است که هیجان و انگیزه حضور در برابر ستارگان در لیگ قهرمانان یکی از عوامل نمایش درخشانش بوده است . "من مشتاق حضور در این بازی ها هستم."وی در گفت و گویی با MUTV ادامه داد:"این رقابت ها یکی از دلایلی است که من به یونایتد امدم.تا توانایی خودم را در مقابل برترین ستارگان دنیای فوتبال امتحان کنم.اگر برای بازی روز چهارشنبه انتخاب شوم کاملا از این چالش استقبال میکنم.
به عنوان یک مدافع ما همیشه به دنبال این هستیم که دروازه خود را بسته نگه داریم و خوشحالم که مقابل بولتون موفق به این کار شدیم."
فیل جونز میگوید ترجیح میدهد که در کنار چیچاریتو بازی کند تا در مقابلش وی درباره همبازی مکزیکی خود میگوید:"او استعداد باورنکردنی دارد. همه میدونند که او چه توانایی هایی دارد .او بازیکن بزرگیست و این فوق العادست که ما او را در تیممان داریم.
من گاهی اوقات در تمرینات مقابلش بازی میکنم و بعضی اوقات او واقعا غیر قابل مهار است.او در اطراف محوطه جریمه بسیار تیز است.مدافعان کار سختی در مقابلش دارن همانطور که در روز شنبه دیدیم."
بنفیکا – یونایتد
یونایتد رقابت های خود در فصل 12/2011 لیگ قهرمانان اروپا را با رویارویی با رقیب قدیمی خود ، آغاز می کند...
راهنمای فرم:
پایان رساندن لیگ پرتغال با کسب رتبه دوم بدان معنی بود که بنفیکا باید در دو دور مقدماتی لیگ قهرمانان شرکت میکرد. انها در دور مقدماتی ترابوزان اسپور از ترکیه و توونته هلند را از پیش رو برداشتند.
یونایتد نیز با کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر بطور اتوماتیک جایگاهی برای خود در لیگ قهرمانان رزرو کرده بود و بعنوان یکی از تیم های سید اول در گروه C جای گرفت.
حاضرین و غایبین:
حضور انزو پرز، هافبک آرژانتینی بنفیکا در حاله ای از ابهام است؛ او بخاطر مصدومیت از ناحیه زانو بازی در برابر ویتوریا گیمارش را از دست داده بود.
سرالکس فرگوسن گفته بود که قصد دارد از ترکیبی با تجربه تر استفاده کند. بنظر میرسد او بجای تام کلورلی مصدوم از مایکل کریک استفاده خواهد کردو بنظر میرسد درن فلچر، بعداز حضور موفق در تیم ملی کشورش، برای یونایتد به میدان رود.
آخرین رویارویی:
در اخرین بازی دوتیم یونایتد وضعیت سختی داشت. مارکوس نلسون در نیمه اول بازی سال 2006 بنفیکا را جلو انداخته بود. اما به لطف ضربه سر نمانیا ویدیچ و گلهای رایان گیگز و لوئیز ساها یونایتد توانست به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یابد.
مرد برتر:
اسکار کاردوزو با قدی شش فوت و چهار ایننچی یکی از قدرتمندترین مهاجمین اروپاست. نگذارید که قدوقامت او شما را دچار اشتباه کند. این مهاجم پاراگوئه ای در هوا بسیار خطرنا است و ضربه های پای چپ او بسیار مهلک است و بخوبی میتواند از ضربات ایستگاهی استفاده کند.
نقل قول:
سرالکس:"بازی اول برای ما سخت ترین بازی است. بنفیکا همیشه تیم خطرناکی بوده و همیشه انتظار بازی سختی در برابر انها را داشتیم. تعدادی از بازیهای انها را در فصل گذشته دیده ام ...انها بسیار خوب هستند."
سوت زننده:
دمیر اسکومینا (Damir Skomina) قضاوت این بازی برعهده دارد. این داور 35 ساله اهل اسلواکی فصل گذشته شش بازی در لیگ قهرمانان را سوت زد که بازی تاتنهام – اینتر یکی از انها بود.
بازی های مهم:
چهارشنبه شب، شب سختی برای تازه واردین لیگ قهرمانان است: منچستر سیتی به مصاف ناپولی میورد. اوتلول گالاتی برای رویارویی با بازل به سوئیس سفر میکند.
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=69
Team that traveled to Portugal : De Gea, Lindegaard; Evans, Evra, Fabio, Jones, Smalling; Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Park, Valencia, Young; Berbatov, Hernandez, Owen, Rooney.
اینم تیمی که به لیسبون رفته
در چنین روزی در سال 1963 جورج بست 17 ساله اولین بازیش رو برای یونایتد در لیگ قهرمانان انجام داد ... !
ترکیب تیم 4 4 2 هست ولی 5 تا مدافع و 4 تا مهاجم رفتن پرتغال . در نوع خودش جالبه .
عجیب تر از اون این هست که ترکیب تیم تو این بازی 4.5.1 قراره باشه : دینقل قول:
ترکیب تیم 4 4 2 هست ولی 5 تا مدافع و 4 تا مهاجم رفتن پرتغال . در نوع خودش جالبه .
ای خدا غیر خیابانی ندارن؟
بیرون موندن د هیا هم جالبه!
قوانین نا نوشته ی شبکه 3 : بازی های یونایتد به هیچ عنوان پخش نمی شوند . در صورت پخش شدن جواد خیابانی گزارشگر شود تا 100 سال سیا از پخش شدن بازی پشیمان شوند
البته بیشتر میخوره که 4-4-1-1 داریم بازی می کنیم... گیگزی کلا یه جورایی پشت رونی و حتی یه جورایی بازیکن آزاد... به نظرم 5 هافبکی بودنمون ببیشتر به خاطر نا آماده بودن هافبک هامون و قدرتی بودن هافبک های حریف بوده... ضمن اینکه این بازی احساس می کنم فول بک هامون زیادی میان جلو...:20:نقل قول:
گل خیلی خوبی زد رایان... :40: این خیابانی هم که شاهکاره... رئیس جان! دخیا باید برای چی باید بیاد تو این بازی حضور داشته باشه در حالی حقیقتا بازی مهمی نیست... الان چیچا یا اندرسون حضور ندارن یا ریو یا یانگ یا نانی یا... دلیل بر اینه که ازشون انتقاد شده... تو اولین فصل حضورش با سن 20 سال دو تا کلین شیت داشته...
از اون ور والنسیا تکل زده، دوربین چهره و شمارش رو چند بار کلوز آپ روش رفته، باز میگه اسمالینگ تکل زد...
بریم نیمه دوم شروع شد.:20:
نیمه اول وسط زمینو بدجور باخته بودیم:اشتباهات کریک و بازی سازی بد فلچر هم مزید بر علت بود!
گلی که خوردیم رو پاس خوب گیتن و حرکت خوب کاردوسو بود!=ایونز کند عمل کرد لیندگارد هم واکنشش بهتر میتونست باشه!
واقعا اسمالینگ دفاع راست بازی میکنه بهتر نیست!خیلی دوست داره جلو بره=شاید میتونیم رو گل اول بخاطر نبودنش مقصر بدونیمش!
گل گیگز هم واقعا رو تجربه بالاش عالی بود!
یه جورایی داشتیم 4-4-1-1 بازی میکردیم!
نیمه دوم با اومدن فلچر جای هرناندز و والنسیا جای نانی
و بعدش جونز جای فابیو شدیم 4-4-2 سابق!
با این شیوه مرکزو دست گرفتیم و بازی مال ما بود!
ذر نهایت نتیجه قابل قبولی بود و من از نتیجه راضیم!هر چند باید میبردیم!
آقا نتیجه خوب بود . به نسبت 8 تغییری ک داشتیم . والن و فله که تازه مصدومیتشون خوب شده و تو دوره نقاهتن . نمیشه زیاد ازشون انتقاد کرد . رونی هم انگار انرژیشو واسه بازی با چلسی جمع میکرد . گیگزی هم که عالی بود . ای کاش اون صحنه چیپ میزد تا بازی رو هم میبردیم ولی در کل دمش هات. خط دفاع هم نسبتا" خوب بود . کریک این وسط فقط داغون بود . لیندگارد هم خیلی خوب بود .
خیابانی هم شاهکاریست واسه خودش .. حرفای امشبش :
بازیکن بنفیکا موقعیت خیلی خوبی رو از دست میده از ناراحتی دستشو به زمین میکوبه .
خیابانی یکم مکث میکنه میگه : بعله . دلیل از دست رفتن این موقعیت رو زمین بازی میدونه و اون رو میزنه
خیابانی : آخرین بازی یونایتد بنفیکا در سال 2006 در الدترافورد 3.1 به سود یونایتد به پایان رسید
نکته : یونایتد اون بازی رو 2.1 برد
بازیکن بنفیکا از وسط زمین سانتر میکنه بعد کاردوزو توپ رو میگره یکم راه میره گل میزنه آقا جواد میگه گل مدرسه ای : ماخ
منچستر اصلا شبیه به منچستری نبود که به بولتون 5 تا و به ارسنال 8 تا زده و 1 دلیل هم به نظرم بیشتر نداشت . بازیکنا رو برای بازی با چلسی نگه داشته بود .
لیندرگارد هم با اینکه گل بدی خورد ولی در ادامه بهتر ظاهر شد . حتی این اواخر این قدر اعتماد به نفس پیدا کرده بود که توپی که داشت میرفت تو اوت هم میگرفت .
استاد خیابانی ترکیبی تازه به فرهنگ لغات فارسی اضافه کردند . ایشون طی بیانات شیواشون گفتند که : (( داور برای فلان بازیکن کارت زرد صادر کرد )) :31: . انگار شناسنامه اس .
صدا و سیما هم که شورش رو در اورده . زارت و زورت تکرار گل نشون داد . یه جا بازیکن بنفیکا نزدیک محوطه شوت زد درست همون موقع گل گیگز رو نشون داد . خیلی حرسم رو دراورد .