-
نقل قول:
خیلی ها برای اظهار نظر در مورد یه بازی مثلا میان فقط یه پلتفرم رو در نظر می گیرن و نظر نهایی خودشون رو القا می کنن که فکر نکنم این شیوه درستی باشه...
من در این مورد توضیح دیگه ای نمیدم و لازم نمی دونم بحث کنم و خودتون با توجه به این آمار قضاوت کنید..
وحید من قضاوت کنم؟؟من قضاوت کنم؟:31:
واسه بازی بتلفیلد 3 پلتفرم اصلیش pc هست و برای cod هم x360 (البته درسته واسه cod نگفتن پلتفرم اصلی رو ولی تقریبا به صورت زیادی مشخصه از لحاظ ساختاری با کدوم پلتفرم بیشتر میخوونه)
در نتیجه چون پلتفرمای پایشون با هم فرق داره در نتیجه نمیشه درست وحسابی مقایسه کرد ولی در کل میشه این نتایجو گرفت :
میانیگن pc بازی بتلفیلد 3 =89 / میانگین x360 بازی cod =90......که در اینده فکر کنم مساوی شن با هم ..... .
از لحاظ اینکه کدوم بهتر از رو امتیازا میشه و گفته سایتا چند نتیجه میشه گرفت:
برای بازی بتلفیلد :
مثبت
1-گرافیک خیلی بهتر
2- مولتی پلیر بهتر
منفی
1- سینگل می تونست بهتر باشه
2- داستان و روایتش میتونست بهتر باشه
---------------------------------------------------------------------------
برای کال او دیوتی:
مثبت
1-سینگل پلیر بهتر
2-داستان و روایت بهتر
منفی
1-گرافیک ضعیف
2-مولتی ضعیف(نسبت به رقیب)
+
در کل هر دو خوب ظاهر شدن ولی :
mw3 با توجه به مشکلات استودیوش و ........در حدی که انتظار می رفت تقریبا و نسبتا ظاهر شد(من می گفتم میانگینش 85 اینا میشه ولی بهترم شد)البته در اینکه زور آخرشو زده و مشکلات کم نداره شکی نیس.
در مورد بتلفیلد 3 هم به نظرم در اون حدی که می تونست باشه نشد.......... .:11:
.
.
.
-
دوستانی که گرفتن و یه سری مراحل رو رفتن عکس بگذارند با برنامه Fraps
-
دوستان عزیز بازی MW3 اومده برای PC نسخه SKIDORW اومده یا بی کرارکه به خدا خیلی تو کف هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21 ::21:
-
نقل قول:
دوستان عزیز بازی MW3 اومده برای PC نسخه SKIDORW اومده یا بی کرارکه به خدا خیلی تو کف هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21 ::21:
بله اومده
برو توسايت skirdowcrack.com دانلود کن
-
مثل اينكه كسي نميخواد به فورام رنگ و جلا بده!
-
نقل قول:
دوستانی که گرفتن و یه سری مراحل رو رفتن عکس بگذارند با برنامه Fraps
صب کن بازی به دستم برسه :21:
مث تاپیک بتل فیلد پر عکسش میکنم :27:
-
نقل قول:
سلام
دوستان تو تهران از کجا میشه بازیو با قیمت درست و حسابی گرفت؟
لطفا شماره و آدرس بدید که من امشب سریع برم بگیرم.
اینجا هست فقط باید بهش پیام بدی توی سایتش برات لینک خرید بفرسته قیمتش هم انصافا عالیه
shop.asaldownload.com
من سفارش دادم فردا میرسه دستم
-
متاسفانه کرک بازی رو سیستم من ارور میده ( Not work...) ، کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
-
من برای pc خریدم از ابادان 6 تومن .در ضمن بدون هیچ کرکی بازی اجرا میشه !!!
-
نقل قول:
بچه ها کال اف شیراز 4 DVD با کرکــ هم هست ... تهران بقیه شهر ها خبر ندارن چند تاس؟
سلام
شیراز کجا پیدا می شه؟
ممنون
-
نقل قول:
من برای pc خریدم از ابادان 6 تومن .در ضمن بدون هیچ کرکی بازی اجرا میشه !!!
داداش ویندوزت چیه؟ بدجور حالم گرفتست آخه چراااا :19:
-
خوشبختانه این بازی مثل BF3 نشد که به هر کی میگفتی میخواست به خودش بری...ه
فردا میرم بازیو میخورم یه دلی از عضا در میارم
حالمم از این استرانگ هولد 3 بهم خورد
برید تو تاپیکش ببینید چه افتضاحی کردن تو بازی
-
سلام. درسته که میگن با بازی روی کامپیوتر هم میشه split screen بازی کرد ؟ اگه بشه که خیلی عالیه
-
نقل قول:
وحید من قضاوت کنم؟؟من قضاوت کنم؟:31:
واسه بازی بتلفیلد 3 پلتفرم اصلیش pc هست و برای cod هم x360 (البته درسته واسه cod نگفتن پلتفرم اصلی رو ولی تقریبا به صورت زیادی مشخصه از لحاظ ساختاری با کدوم پلتفرم بیشتر میخوونه)
در نتیجه چون پلتفرمای پایشون با هم فرق داره در نتیجه نمیشه درست وحسابی مقایسه کرد ولی در کل میشه این نتایجو گرفت :
میانیگن pc بازی بتلفیلد 3 =89 / میانگین x360 بازی cod =90......که در اینده فکر کنم مساوی شن با هم ..... .
از لحاظ اینکه کدوم بهتر از رو امتیازا میشه و گفته سایتا چند نتیجه میشه گرفت:
برای بازی بتلفیلد :
مثبت
1-گرافیک خیلی بهتر
2- مولتی پلیر بهتر
منفی
1- سینگل می تونست بهتر باشه
2- داستان و روایتش میتونست بهتر باشه
---------------------------------------------------------------------------
برای کال او دیوتی:
مثبت
1-سینگل پلیر بهتر
2-داستان و روایت بهتر
منفی
1-گرافیک ضعیف
2-مولتی ضعیف(نسبت به رقیب)
+
در کل هر دو خوب ظاهر شدن ولی :
mw3 با توجه به مشکلات استودیوش و ........در حدی که انتظار می رفت تقریبا و نسبتا ظاهر شد(من می گفتم میانگینش 85 اینا میشه ولی بهترم شد)البته در اینکه زور آخرشو زده و مشکلات کم نداره شکی نیس.
در مورد بتلفیلد 3 هم به نظرم در اون حدی که می تونست باشه نشد.......... .:11:
.
.
.
معذرت میخوام ولی مولتی پلیر رو کاملا برعکس نگفتی؟:question:
-
split screen هم رو pc میشه بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟
-
مولتی بتلفید 3 که اصلا موفق نشد ... و هنوز رکورد مولتی دست سری بازیهای COD هست ...
-
نقل قول:
مولتی بتلفید 3 که اصلا موفق نشد ... و هنوز رکورد مولتی دست سری بازیهای COD هست ...
زیبا بودن مولتی چه ربطی به رکورد داره... بزرگی و عظمت مولتی BF3 رو بزرگترین مپ های COD حتی بهشون نزدیک نمیشن!
-
آخه این مولتی یه جورایی شده ناجی بتلفیلد 3 ! همه برای نجات بتلفید 3 میگن که سینگل افتضاح بود ولی مولتی عالی - از اونور هم میگن که مولتی کال افتضاح بود ولی سینگل عالی .. . که این اصلا درست نیست و مولتی کال همیشه تو بازیهای مولتی معروف و رکورد دار بوده ... و این روش راه نجات خوبی برای بتل نیست ...
-
نقل قول:
معذرت میخوام ولی مولتی پلیر رو کاملا برعکس نگفتی؟
والله من حرف و نقد سایتا رو گفتم که خیلی از مولتی پلیر این شماره کال او تعریف نکردن.وگر نه در اینکه مولتی پلیر این بازی عالیه شکی نیس:11:
نقل قول:
آخه این مولتی یه جورایی شده ناجی بتلفیلد 3 ! همه برای نجات بتلفید 3 میگن که سینگل افتضاح بود ولی مولتی عالی - از اونور هم میگن که مولتی کال افتضاح بود ولی سینگل عالی .. . که این اصلا درست نیست و مولتی کال همیشه تو بازیهای مولتی معروف و رکورد دار بوده ... و این روش راه نجات خوبی برای بتل نیست ...
مولتی کال او عالیه ولی مساله اینه که دیگه مولتیش stop کرده(البته حرف سایتا رو میگم ها کسی که فعلا بازی نکرده)و گرنه در اینه سطحش خیلی بالاس شکی درش نیس...... .
+
در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن..... .بازی کن لذت ببر:31:
نقل قول:
زیبا بودن مولتی چه ربطی به رکورد داره... بزرگی و عظمت مولتی BF3 رو بزرگترین مپ های COD حتی بهشون نزدیک نمیشن!
عرفان جان مگه هر چی مپ بزرگتر باشه بهتر؟؟(بحث می کنیما .قصدم سوال)..... .
اگه به سایز مپ باشه پس مثلا مولتی پلیر بازی gears بده چون مپاش کوچیکه؟؟؟
.
.
-
نقل قول:
والله من حرف و نقد سایتا رو گفتم که خیلی از مولتی پلیر این شماره کال او تعریف نکردن.وگر نه در اینکه مولتی پلیر این بازی عالیه شکی نیس:11:
ممنون از جوابتون. من خودم طرفدار بتلفید هستم. ولی از یه نظر مولتی بتلفید هیچوقت به COD نمیرسه. حرف شما هم درسته به نظر میرسه خیلی ها از مولتی پلیر COD انتقاد کردن حتی طرفدارهای دو آتیشه اش.
-
نقل قول:
عرفان جان مگه هر چی مپ بزرگتر باشه بهتر؟؟(بحث می کنیما .قصدم سوال)..... .
اگه به سایز مپ باشه پس مثلا مولتی پلیر بازی gears بده چون مپاش کوچیکه؟؟؟
.
.
مراد جان من جواب اون دوستمون رو دادم که گفتن COD رکورد دار هست و ... :46: وگرنه در کیفیت مولتی MW شکی نیست و تا چند روز پیش خودم MW2 مولتی میزدم...
ولی خوب از نظر بزرگی و وسعت BF3 خیلی بهتره که همین باعث میشه احساس واقعی حضور در یک میدان جنگ به آدم دست بده...
باز من از BF3 فعلا تجربه زیادی ندارم، ولی توی این یکی دوروزه یه مقدار بازی کردم از این نظر القا کردن حس خیلی عالی عمل کرده.
پیروز باشید.
-
نقل قول:
عزیزن همین سایت به battlefield 3 نمره ی 92 داده! (اگر اشتیاه نکنم!)
این که نمره نمیده ! میانگین سایت های منتقد بازی رو جمع آوری میکنه :46: نه خیر ، نسخه ی X360 بازی BF3 میانگینش 84 هست.
نقل قول:
داداش آواتارت رو عشق است :46:
+
120% موافقم
+
ميگم اين بازي كه انشالا راحت ميشه گير آوردش يا اينم مثل بتل فيلد ميشه؟ نكنه برادران با ارزش رو جو بگيره اينم نذارن پخش بشه؟
در انتظار Ghost :41::41:
بله میشه :46:
نقل قول:
نمرات ک نشون میدن دو تا رقیبا با هم برابر هستن....
COD=BF3)
دلیل زیاد دارم برای برتر بودن قاطع MW3 که به موقش اگه شد مطرح میکنم.
اما میدونی چیه ؟؟ COD رو میگفتن تکراری شده نمیدونم چی شد اینطوری نمره های شاهکار میگیره :31::31: 100% با سایت ها دست به یکی کرده... :27:
اون افرادی که قبل انتشار بازی با بنده ی حقیر کل کل میکردند پیداشون نیست... باشد که عبرت بگیریم :31:
بدرود.
-
نقل قول:
صب کن بازی به دستم برسه :21:
مث تاپیک بتل فیلد پر عکسش میکنم :27:
نقل قول:
100%موفق میشه !
برای تایید حرفام یه نیگا ب ویدئوی نقد دو بازیه bf3 , codmw3 از سایت gamespot مراجعه کنید:10:
-
نقل قول:
این که نمره نمیده ! میانگین سایت های منتقد بازی رو جمع آوری میکنه :46: نه خیر ، نسخه ی X360 بازی BF3 میانگینش 84 هست.
در انتظار Ghost :41::41:
بله میشه :46:
دلیل زیاد دارم برای برتر بودن قاطع MW3 که به موقش اگه شد مطرح میکنم.
اما میدونی چیه ؟؟ COD رو میگفتن تکراری شده نمیدونم چی شد اینطوری نمره های شاهکار میگیره :31::31: 100% با سایت ها دست به یکی کرده... :27:
اون افرادی که قبل انتشار بازی با بنده ی حقیر کل کل میکردند پیداشون نیست... باشد که عبرت بگیریم :31:
بدرود.
داری دعوا را میندازیا .....کل کل نکن ! مام دلیل زیاد داریم اما با اغراق نمیحرفیم !
-
نقل قول:
منم بازی رو یه دو ساعتی میشه گرفتم ... تو ارومیه 4 تا دی وی دی با کرک! یکی دو ساعت دیگه چندتا عکس از بازی میزارم :5:
داداشم تو ارومیه بازیو از کجا خریدی منم ارومیه هستم
-
مسئله اصلی اینکه تا چند ماه پیش همه از این بازی بد میگفتن (تکراری -گرافیک - ....)
الان اون بازی که همه میگفتن شگفتی افرینه و عنوان goty رو میگیره میانگین نمراتش با عنوانی که میگفتن از همه لحاظ باخته و شکست خورده برابره (تازه کمی هم نمراته cod بیشتره :21:)
حالا باز بگید cod نورپردازی و تخریب و غیره رو نداره !!!
-
ای گفتی کامران - الان از خداشونه بتل حداقل یه بازی مساوی یا در حد MW3 حساب بشه ... !!!
الکس جان مولتیش از سینگلش هیجان انگیزتر نباشه کمتر نیست ... :8:
-
من واقعا شرم سارم که به خدای بازی های اکشن اول شخص شوتر توهین کردم و رفتم طرفداری BF3 اچغال رو کردم. شاهکاریه. به این میگن بازی به این میگن هیجان اکشن.توی سینگل پلیر فعلا هیچکی رو دست cod نمیاد مولتی نزدم بدونم چی به چیه.
-
فقط و فقط اونایی که تموم کردنش بگن.
آیا Ghost زندست؟
آیا Soap و Yuri میمیرن تو بازی؟اگه آره به دست کی؟
-
بشینید بازیو بکنید لذتشو ببرین
هی کل کل میکنن پولش تو جیب من و تو میره اخه ؟
عین کل کل AMD و اینتل شده ها .... بابا هر کدوم تو یه چیز بهترن .. نمیشه گفت کدوم بهتره
والا به خدا !!
ممنون از دوستانی که عکس بازی رو به محض اینکه گرفتند بگذارند.بازم تشکر میکنم
-
نقل قول:
عین کل کل AMD و اینتل شده ها .... بابا هر کدوم تو یه چیز بهترن .. نمیشه گفت کدوم بهتره
والا به خدا !!
خوب داداش همیشه از یه محصول یه ایده یه تکنولوژی دو یا سه تا مدل مختلف میدن تا ادم بهترینش رو انتخاب کنه و بعضی مواقع کل کل کنه دیگه. اصلا این کل کل برای اینه که من و تو سرگرم شیم .:31:
-
از دوستان اونایی که مولتی میزنن منو ادد کنن:
largestwheat34
-
نقل قول:
از دوستان اونایی که مولتی میزنن منو ادد کنن:
largestwheat34
ممنون میشم یکمی از تنوع و نو آوری مولتی و کوآپ صحبت کنید ، ببینم ارزش داره بگیرم یا نه
-
نقل قول:
ولی خوب از نظر بزرگی و وسعت BF3 خیلی بهتره که همین باعث میشه احساس واقعی حضور در یک میدان جنگ به آدم دست بده...
درست آفرین.ولی مساله اینه که باید واسه گیم پلی بازی این قابلیت باشه که نقشه و مپ بزرگ واسش تهیه کرد .
مثلا بازی assassians creed یا gears of war که اینهمه مولتی پلیرشون طرفدار داره گیم پلیشون جوریه که نمیشه تو مپ بزرگ بازیش کنی...........نه وسیله نقلیه واسشون تعریف شده و نه گیم پلیشون می کشه.
+
کال او هم اینجوریه ........مذش به همون مبارزات خیابونی و کوچه ای هستش....... گرافیک کال او اگه روزی 10 برابر بتلفیلد هم بشه باز نمیتونه مپ بزرگ داشته باشه چون فرم گیم پلی بازی فقط اجازه بازی تو اینجور فضاها رو میده..... .(مگراینکه کلا سازنده ها یه تغییر بنیادی تو گیم پلیش بدن):11:.......
+
یعنی میخوام بگم دلیلی بر کیفیت بیشتر نیست مهم اینه مولتی پلیر بازی با فرم و گیم پلی بازی همخوون بشه(مثلا فکر کن مولتی پلیر mass effect 3 تو مپای بزرگ باشه :31:نمیشه که)
+
میانگین امتیاز بازی هم : از 44 تا نقد 90......البته نسخه x360
.
.
-
سلام دوستان وای وای من اینترنتم نفتیه چیکار کنم شما هیچ فروشگاه آنلاینی خبر ندارید که برامون بفرسته بچه نسخه اصل SKIDROWرا کی داره برامون بفرسته؟
-
نقل قول:
سلام
دوستان تو تهران از کجا میشه بازیو با قیمت درست و حسابی گرفت؟
لطفا شماره و آدرس بدید که من امشب سریع برم بگیرم.
نقل قول:
داداش گلم فعلا نیومده.من یجا زنگ زدم که تو بازی و فیلم Dvd واقعا رو دست نداره و همیشه update هست.گفت قراره امشب ساعت 8 بیاد و اگه اومد بهت sms میدم
تو که تهرانی برو از انقلاب بخر دیگه.قیمتشم مناسبه.این که دیگه battlefield نیست که ممنوع باشه که قیمتش کمتر از 20ت نباشه
پاساژ کامپیوتر ولیعصر .... واحد 44 فروشگاه پایتخت... خودمم فردا میرم میخرم احتمالا
-
سلام دوستان ! نسخه ی نهایی بازی منتشر شده ؟ کدوم سایت واسه دانلود گذاشته ؟ واسه خرید چی ؟ ممنون میشم جواب بدید ! یا حق ! :10:
-
نسخه PC كاملش اومده ؟ :21: چند تا DVD ؟ قيمتش چنده ؟
-
نقل قول:
والا به خدا !!
صد دفه اینو گفتم ولی کو گوش شنوا!!!؟؟؟
-
با سلام
لانچ شدن بازی در استرالیـــــــا !
سپــــــــــاسگذارم.