بهتر شده، ولی هنوزم مشکل داره. خصوصا تو دانلود
Printable View
بهتر شده، ولی هنوزم مشکل داره. خصوصا تو دانلود
بله دوست عزیز فرقی نداره.نقل قول:
برای من که طرح بعثتم خیلی سریع از حجمم داره کم میشه مثلا یک وبگردی 1 ساعته بدون دانلود 50 مگابایت کم میکنه طبیعی؟
بله. چیز عادی ایی هستش.نقل قول:
هر صفحه وبی که باز میکنید خودش حداقل حدود 1 مگ اطلاعات رو بارگیری میکنه.
من که دیشب فقط از ساعت 6 صبح تا 7صبح سرعت روی 70 بود که 255 مگ دانلود کرد. به محص اینکه ساعت از 7 رد شد سرعت اومد روی 120 و 430 مگ دان کرد!
هنوزم مشکل داره!
بعثتیا سرعت دانلودتون چطوره؟ مال من که هنوز افتضاحه. 30
سلام دوستان ساکس کار میکنه رویه مخابرات یا نه در ضمن ساعت شبانه از 12 تا 7 هستش تویه طرح بعثت
سلام
نامردا بدون اطلاع اینترنت من رو قطع کردند
زنگ زده بودم به 7230000 ، پرسیدم کی محدود میشه ، گفتند 12 بهمن ، اما سر خود از 10 دی اینترنت من رو محدود کرده بودند.میشه شکایت کرد؟اصلا این ها می مردند یک اس ام اس درست می زدند و همه چیز رو مثل آدم اطلاع می دادند؟
در شب دانلود نامحدود دارند؟
در ضمن پیشنهاد من این هست که تا یک مدت حجم دانلود 8 خواهد بود ، رفته رفته کمش می کنند ، تا برسوننش به آی اس پی های دیگه.
یعنی چی ؟ :n13:نقل قول:
شما نا محدود چی داشتی؟ قضیه چیه این نا محدود ها رو برداشتن؟ من 512 نامحدود داشتنم چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریخته!
با ساک س مشکلی نداره.نقل قول:
بله از 12 تا 7 صبح.
:n17:
سلامنقل قول:
منظورم این بود که پیش بینی بنده این هست.اشتباه تایپی بود
در ضمن من 256 نامحدود داشتم.
سلامنقل قول:
پس شما هم گاوتان زاییده ، برو ببین اینترنت شما محدود نشده؟ شاید محدودش کردند بهت اطلاع ندادند که مثل من حجمت تموم شه بره تو پاچت
من رو باش که چندین گیگ فایل داشتم اواسط دانلود بود ، این گفت تا 12 بهمن وقت داری باور کردم همون موقع دانلود نکردم (قبل از 10 دی)
بچه های اینجا جواب سوال بلد نیستن بدن؟!!!:n23:
نت که هنوز خرابه؟ ؟ بهتر شده؟
سیاست جدیده! کاش مردم چند وقت این شرکت های دزد رو تحریم میکردننقل قول:
از همین لینک باید ببینیم که طرحمون نامحدود هست یا محدود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آقا من رفتم نگاه کردم هنوز جلوی سرویس زده نامحدود ولی امکان تمدید کردن یا انتخاب تعرفه جدید رو برداشته! الان چطوری مال شما رو محدود کردن؟ کی تمدید کرده بودی نامحدودت رو؟! چه سرویسی بهت داده بودند که حجمش تموم شده؟! من که پاک گیج شدم ببخشید اینقدر سوال کردم.
مخابراته داریم!
بله همینه برو ببین مال شما رو هم محدود کردن!نقل قول:
جواب چی ؟ :n15:نقل قول:
سوال شما چی بود مگه ؟
سلامنقل قول:
بهم اس ام اس زد سرعت رو می برند بالا ، ولی محدود می کنند ، زنگ زدم به 7230000 ، گفتند تا 12 بهمن سرویست هست ، بعد محدود میشه ، راه دیگه ای هم نداری ، مگر این که باز محدود های نوع دیگه رو برداری ، محدودیتش هم 8 گیگ هست ، اما نامردا یک ماه زودتر سرویسم رو محدود کردند ، مجبور شدم باز ترافیک بخرم.داشتم یک صفحه وب رو باز می کردم ، صفحه گلدنت اومد گفت پول بده.مجبور شدم برای 4 گیگ 12 و خورده ای بدم.
عجب نامردایی! نه بابا به ما که نه اس ام اس زدن نه چیزی. من چند ساله نامحدود دارم اصلا از این سیستمهای حجمی و چرت و پرتا خبر ندارم، الانم دیگه نمیتونم تمدید کنم پس کلا برداشتنش، چه راحت هر کار می خوان میکنن انگار نه انگار مشتری هم این وسط هست! این 8 گیگ که به شما دادند سه ماه است؟ شبانه هم داره یا نه؟ هزینه تعرفه اش چنده؟نقل قول:
موندم کی میخواد سرعت اینترنت درست شه. خدا کنه عمرمون قد بده!
آقا نا محدودا رو برداشتن لینکه سایتشونم عوض شده برین اینجا نگاه کنین که نره تو پاچتون. تو پاچه من که رفت. رمزشم رمزی هست که باهاش به نت وصل میشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما تازه فهمیدین نامحدود رو برداشتم از 22 آذر برداشتن ساعت خواب
تو طح کمپین گفتن سرعت ثابته و کم نمیشه اما هم به محض اینکه ساعت از 12 شب میگذره سرعتش کم میشه.معلوم نیست این دزدایه دروغ گو تا کی میخوان اینجوری رفتار کنن!!!!!!!!
وقتی زنگ زدم پرسیدن گفتن که نامحدودمن از 10 همین ماه برداشته شده نه 22 آذر... تازه خوده عوضیاشون تا دو روز قبلش که بهشون زنگ زدم گفتن تا اخر اعتبارم که 15 بهمن بوده هنوز نامحدودم هستنقل قول:
یکی از آشناهامون رفته شاتل گرفته.
نمیدونم چه طرحی ولی میدونم هزینه اش عین بعثت ـه.
با این حال اون داره با 340 تا دانلود میکنه ولی من با 120 تا فوقش.
توی بازی آنلاین هم که نگو. پینگ من افتضاح ولی مال اون عالی.
انشا... خاکستر بشی مخابرات.:32::24:
بچه ها یه نگاه به این تبلیغ بالای صفحه بندازید. :n08::n08:
سرویس هاش که خوبه.قیمت هاش هم خوبه. معطل نکنید.
نقل قول:
من نگاه کردم حجمم رو زده نا محدود ، شما مطمئنی ... ؟؟؟
سلام
دیروز زنگ زدند (خودم برنداشتم) گفتند که اعتبار شما افزایش پیدا کرده ، اما دروغ بود ، چون هیچ چیز افزایش پیدا نکرده.الکی هم برای 4 گیگ12500 دادم.
شنیدم مخابرات اجازه نمیده از شرکت های دیگه بگیری ، وقتی اینترنت مخابرات داری اجازه نمی دن چیز دیگه ای بگیری.
در ضمن من الآن طرح طلائی دارم ، کجا میشه مشخصاتش رو دید؟دانلود شبانه داره؟
من تا 15 بهمن نامحدود داشتم< به 7230000 خاک برسرم که زنگ میزنم همین رو میگه. اما تو این سایت خراب شدشون که میرم نوشته طرح کمپین.یه مشت دزد بی همه چیزن اینا...نقل قول:
برای منم تو این سایت نوشته که طبق مصوبه مخابرات دیگه نامحدود ثبت نام یا تمدید نمی شود به 2020 زنگ بزنید و یکی از طرح های محدود را انتخاب کنید!!!!! یعنی کشک! یعنی دانلود تعطیل! فیبر نوری هم هستیم فقط از محابرات میتونیم بگیریم:n03:نقل قول:
حالا به نظر شما چه طرحی رو انتخاب کنیم؟
نقل قول:
واسه من از طرح کمپین چیزی نگفته فقط نوشته نامجدود برداشته شده و باید زنگ بزنید 2020 طرحتون رو عوض کنید
مال شما حجم باقیمانده رو چی نوشته .. ؟؟؟
حجم من که تموم شده بود دوباره شارژ کردم تا وصل شد ولی طزح من رو خودشون عوض کرده بودن کمپین کرده بودن.نقل قول:
سلام بر همه......... .
اول از همه چی باید بگم بر فیبر نوری لعنتتتتتتتتتتتتت.
بچه ها خط منم فیبر نوری هست.به نظر شما در کل adsl مخابرات بگیرم یا wimax (مبین نت)؟من خودم adsl رو بیشتر میخوام ولی تو این فروم یکی زده سرعت اومد پایین ولی باز بعدش یکی زده سرعت عالیه.به خدا گیج شدم.کمکم کنین.:24:
برو وایمکس بگیر ولی نه از مبین نت. :n15:نقل قول:
مبین نت از مخابرات بدتره.
نقل قول:نقل قول:
وایمکس ایرانسل هم جدیدا پهنای باند شو 1 به 8 کرده و دیگه بدرد نمی خوره
اصلا به نظر من همشون آشغالن. یکی از یکی ..... تر. هیچ شرکتی به درد نمیخوره، چون تو ایران، اینترنت معنایی نداره. وقتی از حدش پایین تریم، یعنی اینترنت، بی اینترنتنقل قول:
سلام
بچه ها این طرحی که هزینش روی قبض میاد چیه ؟؟
همین طرحه خانوادست یا چیز دیگست ؟
اون طرحش خوبه ، یکی از دوستان داره ، با 340 دانلودشه
ولی شبانه رایگان نداره ، ماهی 8 گیگ
فقط اسم طرحش نمیدونم همین خانوادست یا نه ؟