بچها من با کول پد وقتی کرایسیس بازی میکنم حرارتش نزدیک 85-90 میشه بازیهای دیگه هم باز نزدیک 80-85 هست ایا واسه لپ تاپ مشکلی ایجاد نمیکنه کلا به نظر شما در روز چقدر میشه بازی کرد که لپ تاپ چیزیش نشه؟
Printable View
بچها من با کول پد وقتی کرایسیس بازی میکنم حرارتش نزدیک 85-90 میشه بازیهای دیگه هم باز نزدیک 80-85 هست ایا واسه لپ تاپ مشکلی ایجاد نمیکنه کلا به نظر شما در روز چقدر میشه بازی کرد که لپ تاپ چیزیش نشه؟
بنظرم انجام گیم روی لپ تاپ بدترین کار ممکن هست و مثل سم میمونه .نقل قول:
کم کم عمر لپ تاپ را کم میکنه .
بهتر است برای بازی کردن کنسول خریده بشه . درضمن کول پد زیاد تاثیری بر خنک کار کردن نداره
مرسی از جواب دوست بالایی بچهای دیگه هم اگه نظرشونو بگن ممنون میشم یعنی اصلا نباید بازی کرد با لپ تاپ؟نقل قول:
کلا شما از روزی که وسیله رو به برق می زنید دارید از عمرش کم می کنید!هر چیزی یک عمر مفیدی داره.شما اگه تو منطقه گرمسیری زندگی می کنید سعی کنید از یک کول پد مناسبتر استفاده کنید.نگران هم نباشید اسباب بازی نیست به این زودی ها خراب بشه.
نه عزیزم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد خیالت تخت hp اگر میخواست با این چیزا خراب بشه میومد یه گرافیک ضعیف با cpu بد میزاشت تا نتونین بازی کنید ... کول پد خوب بگیرید حتما و حتما در حین بازی های سنگین بدون باتری بازی کنید چون امکان داره در حین بازی لپ تاپ شما ولتاژ کم بیاره وبه لپ تاپ شما آسیب بزنه !(این برای اونایی هست که روی لپ تابشون حساست دارن ) !نقل قول:
ولی
من که 24 ساعته خوراکمه حتی مدل های قبلی لپ تاپ سری dv6 که بچه ها داشتن شبانه روز توی یونی بدون کول پد تا آخر که از داغی نمیشد دست بزنی به لپ تاپ دست آدم میسوخت 1 ساله آخم نگفته ...
با بچه ها pes بازی میکنیم.
کلا حداکثر دمایی که برای قطعات سیستم نرماله به این شکل هست :
1. cpu 105
2. graphics 75
3.motherboard 100
دوست عزیز یعنی شما میگید حین بازی باطریو درآریم و لپ تاپو بدون باطری به برق بزنیم؟ به نظرتون نوسانات برق به لپ تاپ آسیبی نمیزنه؟؟نقل قول:
سلام دوستان من میخواستم واسه لپ تاپم کیف دستی و یه کول پد بخرم لطفا منو راهنمایی کنید.
به نطرتون کئوک کیف دستی رو بگیرم که هم شیک باشه و هم مناسب؟
کول پد خوب هم معرفی کنید.
با تشکر
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم من کدوم درایورهارو از سایت hp دانلود و نصب کنم؟
از این صفحه کدومارو دانلود و نصب کنم؟
به نظرتون آپدیت بایوس رو دانلود و نصب کنم؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=emea_middle_east&dlc=en&sw_lang=&product=5062493#N715
من نتونستم لپ تاپو از طریق flash بوت کنم چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
ویه سوال دیگه راجع به پاک کردن اثر انگشت دارم من هر چی با دستمال تمیز پاک میکنم باز این اثر انگشت رو لپ تاپه! با چی پاک کنم بهتره؟
میشه کاری کرد که اثر انگشت رو لپ تاپ نیفته؟:D
سلام از چه برنامه ایی دمای سیستمم رو چک کنم؟(cpu , graphic , hard)
نقل قول:
عزیزم اصلا روشش اینه شما وقتی توی منزل مثلا دارید با لپ تاپ کار میکنید و برق نزدیکتون هست باید حتما باتری را در بیارید و بدون باتری کار کنید (( پس این محافظ و آداپتور 1کیلیویی برای چی hp گذاشته ! )) که محافظ لپ تاپ شما و نوسانات برق باشه اصلا وسط کار که برق شما بکشید لپ تاپ بعد 5 ثانیه به وسیله برق ذخیره شده در در محافظ خاموش میشه که ضرری به دستگاه وارد نشه !
اگر بخواید که باتری وصل باشه و لپ تاپم همش توی برق باشه به 3 نرسیده باتریتئن خراب میشه !
و در حین بازی های سنگین وقتی لپ تاپ شما به باتری وصله و برق یا فقط باتری بدون برق فرقی نداره این خطرناکه چون لپ تاپ شما برق را از باتری میگیره و در حین انجام بازی های سنگین با این سی پی یو و گرافیک سنگین باتری 100 درصد از نظر ولتاژی کم میاره و این خطرناکه و باعث میشه لپ تاپ شما به خاطر نوسانات کمبود ولتاژ دچار سوختگی و ضرر بشه !:5:
(( واقا ایرانیا به اینکه هرکسی نه من هرکاری براشون میکنه اگه رایگان باشه خوبه ((مفت باشه هرچی میخواد باشه )) ولی حتی حاضر نیستن و قتی داری براشون وقت میزاری و کمک میکنه یه تشکر اون پایین بزنن واقا که بابا ... )) :41:
با برنامه speed fan دمای سی پی یو را چک کن . یک برنامه هم چند صفحه پیش گذاشتن برای کارت گرافیک (مخصوص خود ati بود )نقل قول:
پس دوست من ممکنه هارد من که مشکل دار شده واسه همین بوده باشه که با برق وقتی باتری توش بوده hot pursuit بازی میکردم؟:41:نقل قول:
ای وای عجب کاری کردما..
قبلا که تو انجمن بیان شده بود که لپ تاپ را هیچ وقت در نیارین و همه هم تاییدش کردن :41:نقل قول:
الان شما میگین که نه اینطوری نیست .
از آخر چیکار کنیم :19:
دوست عزیز زمانی که باتری فول شارژ بشه خودش از مدار خارج میشه و لپ تاپ از برق استفاده میکنهنقل قول:
دقیقا مثل زمانی که شما می خوای بایوس رو آپدیت کنی
اگر با باتری باشه میگه بزنید به برق و زمانیکه برق رو همراه با باتری به برق میزنن دستگاه دیگه ایرادی ازتون نمیگیره و آپدیت بایوس رو شروع میکنه .
یعنی اینکه تشخیص میده که شما آداپتور رو بهش وصل کردید و از برق آداپتور استفاده میکنه.
مثال دیگه هم موقع Rate گرفتن از ویندوز سون هست یعنی زمانی که میخوای Rate داده شده توسط ویندوز رو Refresh کنی
:46:
بازم ممنون از توضیحات دیگه ای که دادی
در ضمن جنابbas ali عزیز بازی کردن با لپ تاپ هیچ مشکلی رو به وجود نمیاره من هم مثل دوستمون iran.sniper عزیز تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح ( با 6090 خودم و بعضی شب ها هم با 5010 دوستان) بازی میکنیم با لپ تاپ و مشکلی هم پیش نمیاد (هم pes و هم hot pursuit هر دو با بالاترین گرافیک ممکن) البته نمیگم کار ما درسته و تایمی که ما بازی میکنیم خیلی زیاده و احتمال سوختن چیپ گرافیک بالا میره .ولی روال مناسب برای بازی اینه که سعی کنید هر 1 ساعت به لپ تاپ یه استراحت کوتاهی بدید و لپ تاپ رو هم تو سطح بالاتر از میز یا زمین قرار بدید تا هوا جریان داشته باشه
بالاخره من نفهمیدم باتری لپ تاپو موقع وصل شدن به برق در آرم یا نه؟
بعضیا میگن باید درآری که از عمر باتری کم نشه و باتری خراب نشه
بعضیام میگن نباید درآری چون نوسانات برق به لپ تاپ آسیب میزنه
بالاخره من چیکار کنم؟ کدومش درسته؟
راستی دانشگاه شما شبانه هس!:دینقل قول:
تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح
نقل قول:
گفتم که تا اونجا که من میدونم باتری فول شارژ بشه از مدار خارج میشه(حدافل تو مدل های جدید اینطوریه):46:
نه خوابگاه شبانه روزیه:21:
از 8 شب بازی رو شروع میکنیم تا 6 صبح بعد بعضی روزا از اونورم میریم سر کلاس :27::14:
دیگه روزایی که دانشگاهیم باید حالشو ببریم-وقتی میام خونه باید برم تو کار درس :2:
البته ترم بعد انتقالی میگیرم همه این تفریحات میپره :19:
جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو
(خیلی دوست دارم بشنوم که مشکل سخت افزاری نیست ولی ...:41:)
ممنونم
به نظر منم سخت افزاره متاسفانهنقل قول:
حالا چرا انقدر غصه میخوری مگه گارانتی نداره؟
یکماه گارانتی تعویض چی؟
آره منم دقت کردم وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی باز حرف من درسته با کمال احترام برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
چون 1 اشتباه هست وقتی برق نزدیک خودمون داریم با باتری به برق وصل باشه حالا چرا ؟ ( چون درسته وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی اینطوری نیست در اصل چون وقتی باتری شما فول میشه هنوز باتری حالت باتری را نداره چرا اگر دقت کرده باشین باتری که فول شارژه بدون استفاده در چند روز شارژ باتری از 100 به 90 یا حتی 70 میرسه و اینجاست که میگم اینجوری نیست وقتی باتری با برق وصل هست برق :
1. عمر باتری را میکاهد
2.نمیگذارد باتری عادت ذخیره ای خودش را نگه داره و تا میخواد از شارژ باتری کم بشه برق اون را پر میکنه !
3. و در آخر باتری را زود خراب میکنه و باعث میشه که باد کنه و قدرت نگه دارنگیه خودش را در چند روز کم مصرف از دست بده !
بازم میگم باتری که محافظ نیست و از نظر ولتاژی نمیتواند حداکثر ولتاژ لازم را برای بازی های سنگین ساپورت کنه و بهترین کار اینه که وقتی در منزل هستید برای بازی ها بدون باتری مورد استفاده قرار بگیره و برای کارهای روز مره عادی کع حالت پاور سیوینگ بسه مثل فیلم نگاه کردت یا وب ...
محافظ اصلی و آداپتوری که همراه لپ تاپ هست اون مهمه و به هیچ عنوان اجازه اتصالات یا نوسانات برق را نمیده بازم میگم وقتی برق میره لپ تاپ بدون باتری با آداپتور بعد 5 ثانیه خاموش میشه که این یعنی این آداپتور محافظ قوی و قابل اعتمادی هست برای دسنگاه شما ! اینا را علمی گفتم !:31:
---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
عزیزم این که قصه نداره فوقش که مشکلش الان نرم افزاریه 100 درصد اصلا سخت افزاری به قول دوست عزیزمون گارانتی داره اصلا نداشته باشه هاردت خدایی نکرده سوخت یکی دیگه میزاریش جاش که حتی نیازی به باز کردن لپ تاپ هم نیست مثل رم کامپیوتر که عوش میکنیم ... نه پیچی میختد نه چیزی ...نقل قول:
حالا برای رفع مشکل شما الان که نگاه پستتون کردم هارد شما مشکل نرم افزاری داره اول f2 را بزنید مراحل را طی کنید اگر باز رفع نشد راحت پارتیشن بندی کنید با ویدوز سون 100 درصد مشکلتون حل میشه این که yغصه ای نداره :دی
راستی اینم یادم رفت بگم هرچقدر میخواین باهاش بازی کنید البته با کول پد خوب هیچ مشکلی براش پیش نیاد هرچی شد با من !
تشکر یادتون نره ... :31:
نقل قول:ممنونم دوستان.نه بابا وسیله و مال این دنیا که ارزش غصه خوردن نداره.نقل قول:
فقط حیفم اومد که دستگاه نو که خیلی هم همه ازش راضی اند شانس من خراب شد و حالا از شهرستان باید بفرستم گارانتی که معلوم نیس چکارش بکنن(گارانتی اصلی و معتبرش چیه که گارانتی های غیر رسمی باشه.)
راستی گارانتی من پارسه هست.کسی از نحوه خدماتش خبر داره؟جوابگو هست؟
ممنونم
دوست عزیز اسکن دیسک خود ویندوز رو که گفتم انجام دادی شما؟؟ تا اونجایی که یادم هست شما به علت کمبود وقت این کار رو انجام ندادی. اگر نکردی همین الان این کار رو بکن. جفت تیک ها رو بزن بزار ریست بشه و در حین بوت شدن انجام بده کارش رو. اگر اشکال شما به شکل نرم افزاری قابل حل باشه اسکن ویندوز حتما مشکل شما را حل میکنه.نقل قول:
سلام. من دیدم در چند پست آخر بچه ها سوال های زیادی راجع به نگهداری باطری لپ تاپ داشتن بهتر دونستم اطلاعاتی که در این مورد داردم رو برای شما هم بگم.
اولا شما با مراجعه به بخش HP Battery Health Center اطلاعات خوبی میتونید کسب کنید. اینم لینک:
در انجا میبینید که پیشنهاد شده که اگر بیش از دو هفته از لپ تاپ با برق مستقیم استفاده میکنید حتما باطری را جدا کنید.کد:http://h20239.www2.hp.com/techcenter/battery/Battery_max.htm
من بیشتر این سئوال ها را هم از پشتیبانی HP پرسیدم و شما هم اگر سئوال داشتید میتونید با کمک نرم افزار HP Support Assistant که روی Desktop هم هست با پشتیبانی به طور 24 ساعته 7 روز هفته چت کنید و سئوال خودتون را بپرسید. البته سئوال های حرفه ای نمی تونن جواب بدن ولی راهی برای پیدا کردن جواب به شما معرفی میکنند.
اون ها هم پیشنهاد دادن که تا حد امکان موقع اتصال به برق برای مدت طولانی باطری جدا بشه. و باطری عمل کاهش نوسان را انجام نمیده و این کار به عهده ترانس هست.
ولی به نظر من همون سقف بیش از دو هفته استفاده مدام از AC power را رعایت کنید مناسب خواهد بود. پیشنهاد دیگه ای که کردن این بود که اگر باطری را جدا میکنید حتما اطلاعات خود را مدام save کنید که در صورتی قطع برق اطلاعات شما از دست نره. (زحمت کشیدن)
پیشنهاد کردن که حتما هر چند ماه یکبار باطری را کالیبره کنید. بعد از هر 30 بار دوره شارژ(شارژ و دشارژ کامل) این کار مناسب خواهد بود. (اگر شما نصف باطری را مصرف کنید و به شارژ بزنید تا فول شود و دوباره نصف باطری را مصرف کنید معادل یک دوره شارژ میشود)
یک سری اطلاعات هم میتونید از Help And Support ویندوزتون که با Help خود لپ تاپ شما کامل شده بدست بیارید.
یک نکته مهم دیگه این هست که وقتی میخواهید لپ تاپ را به برق وصل کنید اول دوشاخه را به برق بزنید سپس سوکت را به لپ تاپ متصل کنید و در هنگام جدا کردن از برق اول سوکت را از لپ تاپ جدا کنید سپس دوشاخه را از برق شهر جدا کنید.
سوالی بود در خدمتم.
چشم انجام میدم ولی من 3درایو دیگ غیر از درایوc دارم.یک بار c رو اسکن کنم و بعد یکی یکی درایوهای دیگه رو؟یعنی یه باز واس اسکن c بعد از ریست کردن میره تو داس و اسکن میکنه و بعد از بالا اومدن ویندوز دوباره واسه درایوهای دیگه اینکارو انجام بدم؟نقل قول:
ممنونم
با سلام .
به نظر شما اگه کلا من هارد را فورمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و خودم یک ویندوز نصب کنم چیزیا از دست دادم ؟؟
چون معمولا ویندوز اصلی یکم سنگین . نظر دوستان چیه ؟؟؟؟
سلام
خدمت دوستان عزيز
اين مدل دكمه هاي لمسي در بالاي كيبرد نداره؟
حیقیقت داره میگن مانیتورش کیفیت مناسبی نداره؟!!
من که باور نمیکنم سری dv که اینترتینمنت هستن کیفیت مانبتور مناسبی نداشته باشن!
سلام دوستان.
من لپ تاپم رستارت میشد. بردم گارانتی (البته اونجا 1 ساعت نشستم بازی کردم تا رستارت شد وگرنه حرفمو قبول نمیکردن) اونا گفتن اشکال از هیت سینک یا فن .
ولی اینا واقعا انسانهای....... هستن.
بهش گفتم چون یک ماه نگذشته باید تعویضس کنی.
گفت پشت برگ گارانتی رو دوباره بخون.
پشتش نوشته توی یک ماه اول بعد از خرید اگر دستگاه خراب شد ولی در کمتر از یک هفته قابل تعمیر نبود دستگاه باید تعویض بشه.
یعنی واقعا این مملکت گارانتی بی معنیه.تازه گارانتی طلایی بود.
احتمالا اگر دستگاهی هم تعمیر نشه و نو بدن به آدم ، ولی دستگاه قبلی رو میکنن تو پاچه یکی دیگه.
دوستان راجع به کول پد کمک کنید. نمیخوام پول الکی بدم.فنهاش کجای لپ تاپ قرار بگیره بهتره؟
که بر اساس اون کول پد رو بخرم.
نهنقل قول:
حقیقت نداره
کیفیتش خوبه ولی فوق العاده نیست
از 100 بهش-84 83 میدم
مدلی که از لحاظ مانیتور بهتر باشه غیر از سونی و اپل چی هست؟!نقل قول:
با کانفیگی نزدیک به hp!!!
Lenovo y570 ؟! :13: ولی هنوز نیومده..
من میخام 6070 بخرم البته بدون گارانتی
اگه مشکلی پیش بیاد چقد هزینه برام داره
مثلا گرافیک دستگاه بسوزه یا مانیتورش رو عوض کنم
هزینه تعمیر کارت گرافیک سوخته چقدره؟:13:
بعذ از سونی و اپل خود HP هست که یکی از کارای تخصصیش هم ساخت مانیتورهنقل قول:
کیفیت بعضی از مدل هاش عم از سونی بهتره و خیلی اوقات هم از لحاظ رنگ و کنتراست شبیه سونی هست
:5:
سلام
ببخشد من هم تصمیم دارم از این نوت بوک خرید کنم خیلی چیزه خوبی به نظر میاد
یه سوال داشتم
نمره ویندوز 7 به کانفینگ این نوت بوک چنده؟ (rate؟)
دوست عزیز این دو تا پست به شما کمک میکنهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6151567&postcount=691
:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6151687&postcount=695
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من زیاد نباید به امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپ میده توجه کرد
من خودم دوتا لپ تاپ رو با هم تست کردم
اولی مدل اچ پی 3150 و دومی اچ پی 6090
چیزی که جالبه ویندوز سون به هر دوتا سیستم نمره 5/9 رو میده در صورتی که اچ پی 6090 خیلی از اون یکی مدل قوی تره
در ضمن تو ریت قطعات مثل سی پی یو و کارت گرافیک و رم مدل 6090 رو بیشتر نشون میده ولی تو میانگین کلی هر دوشون امتیاز 5/9 رو میارن
من فکر کنم بیشتر از 5/9 برای ویندوز سون تعریف نشده
این چیزی رو که دارم میگم خودم تست کردم و خیلی هم برام عجیبه که چطور مدل 6090 که نمره همه قطعاتش بالاتره تو میانگین کلی با مدل 3150 ریتش یکی میشه
دوستان اگه کسی میدونه به ما هم یاد بده دلیلش چیه
موفق باشی
سلام دوست عزیز. لطفا بیشتر دقت کنید تا دچار اشتباه نشید. غول نرم افزار که همچین سوتی نمیده ;)نقل قول:
اونی که شما میگید میانگین امتیاز ها نیست.
اون پایین ترین امتیازی هست که یکی قطعات لپ تاپ میگیرن. معمولا کمترین امتیاز رو سرعت انتقال هارد دیسک میگیره که 5.9 یا 5.7 هست. شما که میخوای جزئیات امتیاز ها رو ببینی زیر اون 5.9 بزرگ که زده نوشته determined by lowest subscore
یعنی تعیین پایین ترین زیر نمره
مرسی دوست عزیز بابت توضیحتنقل قول:
من فکر میکردم که او نمره میانگین کلی قطعاته
ولی چرا حداقل رو میزنه؟چون با نشون دادن حداقل ریت قطعات اختلاف قدرت لپ تاپ هایی که تقریبا قوی هستن رو نمیشه فهمید چون ریت همشون یکی هست مگه با نرم افزارهایی مثل تری دی مارک
با سلام خدمت همه دوستان.اول از همه دوستان من جمله d.b23،iran.sniper،bas ali،Persian_1984،teknosysو خیلی های دیگه واقعا تشکر می کنم که با قرار دادن این همه اطلاعات و تجربه مفید به بقیه در انتخاب و نگهداری درست از لپ تاپ مشاوره می دن.منم تقریبا بعد 10 روز پیگیری روزانه این تایپیک و چند تا تایپیک مشابه بالاخره 2 روز قبل موفق به خرید یه لپ تاپ hp6080 از بازار ایران به قیمت 1330000شدم که البته از شانس ما مصادف شده بود با گرون شدن دلار و قیمتا یه مقدار نسبت به روزای قبلش بالا رفته بود ولی به خاطر کمبود وقت چاره ای نداشتم.می خواستم ببینم قبل از نصب نرم افزارای مورد نیازم وشروع به کار کردن، دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟مثلا ایمیج گیری از ویندوز،پارتیشن بندی،دانلود یا آپدیت درایور و ازین قبیل کارای اولیه.از دوستان مسلط به تایپیک ها و مباحث ممنون میشم که منو در مورد این کارها و طریقه انجامشون راهنماییم کنن و یا آدرس صفحاتی که در این مورد بحث شده برام قرار بدن.همونطور که تو صحبتامم معلومه از این جهت تازه کارم و تقریبا بوق تشریف دارم
خب شما میتونین اختلاف توانایی های قطعات را با بررسی امتیاز جزئیات بفهمید. مثل امتیاز ram cpu و کارت گرافیک.نقل قول:
امتیاز CPU این لپ تاپ 7.5 از 7.9
امتیاز RAM این لپ تاپ 7.6 از 7.9
کارت گرافیک در بازی 6.9 از 7.9
کارت گرافیک اینتل 6.1 در بازی
هارد 5.9
یه چی جالب هم که چند روز پیش از dv6 دیدم (احتملا رو بقیه نوت بوک ها هم بشه نمیدونم خودتون تحقیق کنید اگر علاقه دارید) این بود که دسته اورجینال وایرلس کنسول ps3 رو با این نوت بوک راه میندازه و باهاش بازی میکنه اینم لینکش:
البته یک آموزش داره که تو یو#تیوپ هست که واسه همه لب تاپهای بلوتوث دار و وایرلس دار هم میشهکد:http://www.youtube.com/watch?v=9TKvgwzMZm0