قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
Printable View
قضیه فارسی نداشتن htc تو چیه
مشکل حل میشه
البته منظورم منوها نیست
تو send Received اس ام اس میگم
با رام خاور میانه یا رامهای کوک شده و پچ های فارسی ساز مشکل فارسی حل میشهنقل قول:
xe با گارانتی یاس 940 تومن
sensation با گارانتی کامتل 795
xl بدون گارانتی 780
evo 3d بدون گارانتی 655
:31:
ال دیجیتال 90.10.20
به نظر شما در آینده امکان داره xl به قیمت سنسیشن معمولی برسه ؟
تجربه ثابت کرده که دیگه قیمت گوشی ها مثل سالهای قبل نیست که بعد از یه مدت عرضه و جا افتادن تو بازار بیاد پایین ونقل قول:
بیشتر به قیمت جهانی گوشی که مطابق با نرخ دلار هم هست حساب میشه ...
بالا پایین رفتن قیمتای این گوشی ها فقط در گرو تغییر نرخ دلار هست و بس ...
این قیمت دلار واقعا گند زد به قیمت تمام گوشیها:41:نقل قول:
شما درست میگین من منظورم قیمت این گوشی تو بازار با زیاد و کم شدن قیمت دلار نبود منظورم همون نرخ جهانی که فکر کنم الان xl با سنسیشن هم قیمته ولی الان تو بازار ایران الکی گرونتر از سنسیشن استنقل قول:
امروز رفتم رو MIUI :دی واسه تنوع خوبه البت واسه ماها که سنس داریم زیاد چشمگیر نیست اما افکت های گرافیکی باحالی داره ( ولی به سنس نمیرسه از نظر حرفه ای بودن ) رام بازی هم عالمی داره خدایی بدون رام بازی اندروید حال نمیده تا حالا تقریبا همه رام هایی که اومده رو امتحان کردم :دی ببینیم miui چند روز دووم میاره رو گیشیمون :31:
سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
سلام
من نزدیک دو ماهه که یک sensation XE خریدم...از همه چیزش راضیم به جز دو چیز!!!
اول اینکه مصرف شارژش خیلی بالاست که خوب این مشکل تقریبا تو تمومه اسمارت فونها وجود داره!
و دوم اینکه صدای هندزفریش و تبلیغاتی که برای بیتس اون میکردن نتونسته منو راضی کنه و این در حالیه که اکثرا میگن صداش واقعا محشره و این امر باعث شده من تو شک بیوفتم که نکنه چون گوشیما بدون گارانتی خریدم مثلا هندزفریش اصل نباشه!! تو یکی دیگه از انجمنها مطرح کردم و اونا گفتن از هندزفریم عکس بزارم...بعد از اینکه عکس گذاشتم گفتن اصله!!!
متاسفانه تو دوستا اسنا هم کسی نیست که این گوشیا داشته باشه و بتونم صداشا با هم مقایسه کنم!
فقط از فامیل یه نفر desire hd داشت که بنظر من اگه صدای هندزفریش از مال من کمتر نبود چیزی هم کم نداشت!!
لطفا راهنمایی کنید! چون بخاطر این دو تا عیب تصمیم گرفتم گوشیا بفروشم
سلام
میشه یه کم در مورد هندزفری XE توضیح بدین؟
من احساس میکنم این هندزفری به اون محشری که میگن نیست!! یا لااقل مال گوشی من اینجوری نیست!! امکان داره مال من تقلبی باشه؟
راهی هست بفهمم اصله یا نه؟
اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟نقل قول:
فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره
منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه :41: گرچه کیفیت صدا خوبه.نقل قول:
توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.
ای کاش s2 میگرفتین منم چند وقت پیش بین s2 و xe گیر کرده بودم چقدر خوب شد که s2 گرفتمنقل قول:
xe نسبت به قیمتش گرونه فقط کلاس داره
دوست عزیز ،اگه در مورد آیفون اطلاعات دارین ،لطفا بگین اشکالات آیفون چیه؟ در مورد تاریخ عرضه 5 هم بفرمایید و اینکه آیا افزایش سایز صفحه خواهد داشت یا نه.نقل قول:
كسي قيمت جهاني هر سه مدل سنسيشن رو داره؟ هم دلار هم يورو
از طریق آمازون us و uk قیمت گوشی ها رو به دلار و یورو بگیرین
اونهایی هم که سنسیشن دارن نق میزنن برین سیانوژن نصب کنید بعد ببینین گوشی یعنی چی رم خالیش 370-380 تاست فوق العاده رون و باحال و قدرتمنده با انتوتتو هم من 5676 گرفتم (اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره) ازش البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
آخـــــی :دینقل قول:
البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
تا جایی که من میدونم انتوتو رزولوشن هم توی بنچمارکاش در نظر میگیره ، واسه همینه که بنچمارک AnTuTu گلکسی نکسس بالاتر از اس 2 ــه...نقل قول:
اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره
دوستان سوالات در مورد اين گوشي sensetion رو اينجا مطرح كنيم ؟
يه مشكل جالب دارم كه گوشي بلوتوث دريافت نميكنه
يعني از اين گوشي ميتونه بلوتوث فرستاد ولي از گوشي هاي ديگه فايل نميگريره . البته دستگاه رو پيدا ميكنه ولي دريافت نميكنه
اندروید 4 برای سنسیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام خدمت دوستان گرامی
من حدود یه ماهی هست میخوام گوشی بگیرم که الان قیمت ها خیلی رفته بالا ولی بازم میخوام بگیرم حالا از شما دوستان خواهش میکنم لطفا منو کمک کنید و جواب منو بدید من بين sensation xl و sensation xe و gs2 دو دل هستم ولي به نظرمxe بهتر از لحاظ فيلم برداري1080 و cpu دوهسته اي بودنش و از بزرگ بودن xl هم زياد خوشم نمياد و از برند سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد (اینو بدون تعصب گفتم به دل نگیرید)ولي در کل بازم دو دلم از شما کمک ميخوام که با توجه به امکانات و کارايي کدوم بهتره؟ ایاsensation xe از لحاظ قیافه و خوش دست بودن خوبه؟ مشکل خاک رفتن زیر ال سی دی صحت داره؟ خیلی خاک میگیره؟
خواهش میکنم جواب منو بددید اخه من خیلی تو این قضیه حرفه ای نیستم و میخوام زودتر بگیرم.
ممنون از شما.
سلامنقل قول:
اگه مشکل مالی نداری بیخیال اسم سامسونگ شو و گلکسی را بگیر
منم موقعی که با اسم سامسونگ مشکل داشتم سنسیشن را به دوستم معرفی کردم و اونم 850 پول داد براش و الان پشیمونم که بهش معرفی کردم
اما اگه واقعا با سامسونگ مشکل داری بین خرید نسخه معمولی و XE خرید نسخه معمولی خیلی به صرفه تره و بهتره که اون هم در مقابل یه تک هسته ای عادی مثل ARC S کم میاره! (منظورم توی تفاوت قیمت به کارایی هست)
کلا سری سنسیشن گوشی های متوسط دو هسته ای هستن
بهت پیشنهاد میکنم یا برو سراغ قوی ترین 2هسته ای یا قویترین تک هسته ای
ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما اینه که سنسیشن معمولی سی پی یوش با اینکه 1.2 و تک هسته ای هست بهتره از سنسیشن ایکس ای هست که 2 هسته ای و 1.5 هست؟
و اینکه گالکسی رو خیلیا ازش ایراد میگیرن مثل :1-هنگ کردن 2-هاله صورتی در عکس گرفتن 3-داغ کردن بیش از حد باتری و...
حالا نمیدونم اگه شما با گالکسی یا سنسیشن تجربه دارید بازم راهنماییم کن خیلی سر در گم شدم این چند وقته.
ممنون.
نقل قول:
میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
اول از همه سنسیشن معمولی هم 2هسته ای هستنقل قول:
من شخصا فقط با سنسیشن و سنسیشن XE کار کردم
هر دو تا سریع هستن و کارآیی تقریبا مشابهی دارن اما تفاوت قیمتشون یه کم زیاده
شما باید حدود 150 هزارتومن بدید در اصل فقط برای یه هدفون
پس بین این دوتا من سنسیشن معمولی را پیشنهاد میکنم
اما گلکسی
گلکسی هم مثل همه گوشیهای دیگه ایراداتی داره اما تا اونجایی که میدونم اکثر این ایراداتی که شما گفتید توی اپدیت هایی که براش اومده برطرف شده
ببینید الان شما قصد دارید حدود 1تومن پول بدید
سری سنسیشن واقعا گوشی خوبیه اما تا موقعی که خودش تنهاست و با گوشی دوهسته ای دیگه ای مقایسه نشه
من واقعا از کار کردن با سنسیشن لذت بردم اما وقتی دارید حدود 1 تومن پول میدید پس بهتره با اندکی افزایش موجودیتون برید سراغت انتخاب بهتر
سی پی یو قویتر
رم بیشتر
دوربین بهتر
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده بالاتر
اینا همه ارزشش بیشتر از تفاوت قیمتش با سنسیشن میشه و عمر مفید گوشی را هم بیشتر میکنه
ببین آقا سعید من منکر خوب بودن گوشی سنسیشن نیستمنقل قول:
میشه شما یه بررسی بین ارک اس و سنسیشن بکنید حتی از نظر قیمت ؟
و با توجه به مثلا 2هسته ای بودنش و رم بیشترش "باید" و "باید" از آرک اس چندین قدم جلوتر باشه اما آیا واقعا هست؟
فقط میشه گفت سنسیشن بهتر از ارک اس هستش اما این قدرت بیشتر نسبت به سخت افزاری که توش به کار رفته نیست
انصاف داشته باشیم کسی که میخواد پولی در این حد بده و یه گوشی قوی بخره و احتمالا چندین سال ازش استفاده کنه نباید بره سراغ سنسیشن
سنسیشن برای کسایی ساخته شده که چند ماه 1 بار گوشیشونو عوض میکنند و میرن سراغ یه گوشی جدیدتر
نظر شخصی من اینه که هیچ وقت نباید جنس متوسط بازار را خرید چون خیلی زود میره کنار دست جنس های ضعیف تر(ارک اس)
خیلی قشنگ منو متوجه کردید ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی من نمیخوام سنسیشن ایکس ای رو با گوشی 2 هسته ای دیگه ای مقایسه کنم حالا شما که باهاش کار کردید ایا این گوشی در برنامه ها و بازیهای سنگین و اچ دی مشکل داره؟ و در ضمن به نظرم به خاطر 150 تومن همون ایکس ای رو بگیرم بهتره بالاخره یه مدل بالاتره.
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم.
ممنون.
xl كه تك هسته ايه از سنسيشن عادي و xe بهتره
ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتمنقل قول:
انصاف داشته باشیم
شات های گوشی خودمه
یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
من نمی خواستم وارد بحثتون بشم سعید جان ولی مجبور شدم بگمنقل قول:
ساعت و تاریخو دقت کنین همین الان بنچ گرفتم
شات های گوشی خودمه
یکی که انصاف داره الان بیاد نظر بده
این بحثی که دوستان می کنن در مورد کیفیت عملکرد گوشی سنسیشن روی حالت دیفالت گوشی هست این اماری که شما گذاشتی رفتید رام نصب کردید و کلاک سی پی یو رو افزایش دادید بعد بنچ گرفتید این امتیاز رو اورده یه گوشی ساده اندرویدی هم رامش را تعویض کنید از امتیاز اصلی یا همون فابریک گوشی بیشتر میگیره
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشی sensation xe داری؟
اگه داری لطف کن برام دربارش بگو.
cpu گوشی منم 1.5 هست که کارخونه روی 1.2 کلاکشو اورده پایین عزیز اینو دیگه همه میدونن پس من اور نکردم فراکانس سی پی یو همینه در مورد رام هم خدا پدرتو بیامرزه پس این گوشی ضعیف نیست با یه رام خوب خیلی خیلی بهتر از اونیه که بعضی ها اینجا ادعاشو دارن و هی داد میزنن این گوشی ضعیف ترین دو هسته ایه نکته بعدی هم این که الان ارزونترین دو هسته ای بازار هم هست چیزی که به htc ایراد میگرفتن که قیمت گذاریش اشتباههنقل قول:
من سنسیشن دارم ببین تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست وگرنه cpu هردو یکیه صفحه قبلو خودت ببین با فرکانس 1.5 بنچ گذاشتم که اس 2 رو گرفتم همین اس2 که اینجا دارن میپرستنش اینم داشته باش که اس 2 حدود 400 تومن گرونتره قضاوت با خودتنقل قول:
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشی sensation xe داری؟
اگه داری لطف کن برام دربارش بگو.
سلام دوست عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام این گوشیو بگیرم و از شما میخوام اگه این گوشیو دارید دربارش برام بگید.
ممنون از شما
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.
میشه یه بررسی روی سنسیشن ایکس ای بکنی؟
به نظرت گوشی خوبیه؟
میگن زیر ال سی دیش خاک میره درسته؟
ممنون میشم.
منم چون شما مشکل مالی نداری و دنبال بهتر و مدل بالاتر هستی گلکسی را پیشنهاد دادمنقل قول:
گوشی بالاخره 2 هسته ای هست
آرک اس تک هسته ای هم من تا حالا ندیدم تو اجرای برنامه ها و بازیهای سنگین اچ دی مشکل داشته باشه
مسلما سنسیشن هم فعلا مشکلی با بازیهای اچ دی مشکلی نداره
البته اگه شما عجله ای نداری میتونی صبر کنی Xperia S هم بیاد
شاید امکانات اون به دلت نشست و روی اون تصمیم نهاییت را گرفتی (البته اگه قیمتش منطقی باشه و منصفانه)
اینم تاپیکش:
آقا سعید شما با رام کاستوم و افزایش کلاک سی پی یو (یا حالا به قول خودتو رسوندن به حالت نرمالش!) مدل اصلی و بدون دست کاری اس2 را گرفتیدنقل قول:
من سنسیشن دارم ببین تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست وگرنه cpu هردو یکیه صفحه قبلو خودت ببین با فرکانس 1.5 بنچ گذاشتم که اس 2 رو گرفتم همین اس2 که اینجا دارن میپرستنش اینم داشته باش که اس 2 حدود 400 تومن گرونتره قضاوت با خودت
خوب اونم با کاستوم رام تست بگیرید از اینی که هست قویتر میشه
من خودم شخصا از سامسونگ تو بازار گوشی متنفرم! و قرار باشه تعصب داشته باشم روی سونی اریکسون دارم یا حالا جدیدا یه کم موتورولا
اما باید قبول کنیم گلکسی اس 2 واقعا فعلا قویترین دو هسته ای هست
توجه شما رو به یک عکس جلب میکنمنقل قول:
بــــله
Live With Walkman گلکسی اس رو گرفته!؟
ولی چرا؟ چون رام بهینس
شما هر موقع تونستی با کلاک 2 هم گلکسی رو روی ICS بگیری بعد بگو : ))
من روی بیس غیر استیبل ICS حدود 1.100 تا بیشتر میگیرم
با 1.2
خیلی دارین اگزجره میکنین... اگه رو رام رسمی نتیجه خوب نده ، یعنی OEM شعورش واسه یه رام درست حسابی نمیرسیده... اما به هر حال که میبینی گوشی میرسه...نقل قول:
سعید باتریش چه جوری جواب میده؟؟؟ روی رام رسمی چه قدر؟؟؟ روی خر باتری ترین رامی که بودی چه قدر؟؟؟
بیتس هیچوقت یک برند با اصل و نسب محسوب نشده و نمیشه... فقط به خاطر تبلیغاتشه که ملت سر و دست میشکنن...نقل قول:
تفاوت سنسیشن با xe فقط هندزفری فوق العاده حرفه ای هست که روی xe هست
مهم همینه که روی رامی که درست درمون باشه چه طوری جواب بده... لایو هم گوشی قوی ــیه و باید این نتیجه رو بده...نقل قول:
S II هم 300 تومن الان گرون تر از سنسیشنه که دیگه به نظر من نیازمند تناول چند کیلو مغز خره :|
این تقصیر یک شرکت نیست
این رو میتونی به عزیزان فروشنده بگی که چرا بی پدرند!
این نمیشه تایید یا نقض یک گوشی
ربطی به مغز خر خوردن نداره که پول برای سنیشن 850ای بده یا S2 1.110
یعنی وضعیت دلار تقصیر مردمه؟!
دلیل هات به نظرم اصلا منطقی نیست
ببین وجدانی گوشی فوق العاده ایه روی هیچ برنامه و بازی کم نمیاره که هیچ راحت قورتش میده جنس بدنشم عالیه کیفیت صفحشم عالیه تا زمانی که مثلا یه اس 2 بزاری کنارش اونوقت اس 2 رنگاش پرنگ تره و وجدانی کیفیت صفحه اس2 فوق العاده هست اما کیفیت صفحه سنسیشنم عالیهنقل قول:
مشکل خاک اصلا جدی نیست خیالت راحت من میگم همین سنسیشن معمولی بگیرنقل قول:
باتریش الان با CM7 که راحت 1 روزو جواب میده با کرکرد تقریبا زیاد (من کلا همیشه در حال ور رفتن با گوشی ام و تقریبا همیشه وای فای روشنه) با رام رسمی یکم کمتر نگه میداشتنقل قول:
اونوقت چرا این افزایش قیمت فقط محصولات سامسونگو اینقدر فضایی کرد ؟ یه زمانی این 2تا تقریبا هم قیمت بودن حدود 650 تقریبا یه هم این شد 800 اون تا 1300 هم بالا رفتنقل قول:
اگه یه ذره جناب عالی منطقی بودی الان حداقل با این قیمت و این بنچمارک ها ...
ممنون از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تصمیمم رو گرفتم همین سنسیشن ایکس ای رو میخرم چون بالا خره یه مدل بالاتره و از هندزفریشم خوشم اومده بازم ازت ممنونم.
و از همه کسایی که راهنمایی کردن ممنونم.