یکی از دوستان من نمایندگی ال جی داره دیروز از گلدایران بهش ایمیل زدن و گفتن جشنواره از 25 دی شروع میشه
متن ایمیل گلدایرانو خودم خودم دیدم
Printable View
یکی از دوستان من نمایندگی ال جی داره دیروز از گلدایران بهش ایمیل زدن و گفتن جشنواره از 25 دی شروع میشه
متن ایمیل گلدایرانو خودم خودم دیدم
کسی از جزئیات این جشواره خبر داره؟
راستی میشه با lw65100 کرایزیز 3بعدی بازی کرد؟
نقل قول:
بله شما بازی 3 بعدیشو گیر بیاری.روی کامپیوترت نصب کنی بعدش وصلش کنی به tv حالشو ببری
یکی رو میشناسم تو بانه قیمت42 اینچ lw57000 رو 1.150.000 میده ظاهرا اینجا قیمت 1.700.000 به نظر شما آیا می ارزه از بانه بگیرم
هدایای ما امروز رسید بالاخره بعد از 2 ماه و نیم تقریبا
هدایا اینا بود:
یه کنترل مجیک موشن
5 تا عینک سه بعدی که از عینکهای توی جعبه خود تلویزیون خیلی با کیفیت تره
یه مودم زاکسل 660hw
کارتون سه بعدی despicable me که یک دیسک بلوریه.البته ما دستگاهشو نداریم
یک اشتراک اینترنت شاتل هم هست که یک کارت کوچیکه و سرعتش 128 و بمدت 1 سال 2.5 گیگ ترافیک رایگان داره.البته نوشته جزو سرویسهای eco شاتله که فکر کنم شبها ترافیکش رایگانه
.................................................. .
کنترل جادویی جالبه کار باهاش بد نیست.اگه بشه باهاش بازی کرد احتمالا خیلی حال میده
دانگل کنترل مجیک موشن هم پشت تلویزیون نصب میشه.یعنی چون سیمش خیلی کوتاهه باید پشت خود تلویزیون نصب بشه
فقط موندیم این بلوری سه بعدیش رو با چی ببینیم
یه چیزی الان دیدم خیلی جالبه
از 5 تا عینکی که فرستادن یکیش lens clip هست
یعنی با گیره ای که داره میشه رو عینک طبی سوارش کرد
واسه اونائیه که مجبورن با عینک تلویزیون ببینن
خیلی هم سبک و زیباست
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
عجیبه من یه پست قبل از این بالایی زدم نوشت بعد از تایید نشون داده میشه
اما این بالایی رو که زدم سریع نشون داد
سلام دوست عزیز سایت جدا نداره ولی این ایمیلشه که میتونی لیستو ازش بگیری و در ارتباط باشی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 1700 هستنقل قول:
بچه ها که میگن25 این ماه جشنواره ال جی شروع میشه اونوقت میشه راحتتر تصمیم گرفت که بانه به صرفه تره یا اینجا
لطفا مشخصات اون بابارو برام بفرستین احتمال داره من از بانه بگیرم اینجوری که حدود 500 تومن اختلاف قیمت میشه 35 درصد که به ریسگ گارانتی تا حدی میارزه البته من 47 اینچی میخام
مرسی
آشنای یکی از فامیلای . منم نمیدونم کیه . اون زنگ زده بود قیمت گرفته بودنقل قول:
یا سلام هر کس فیلم سه بعدی خواست بگه براش بدم قیمت 25 گیگ 7 تومان 50 گیگ 14 تومان
فرق بلوری اورجینال با کپی چیه ؟ همون منوها رو داره؟نقل قول:
نقل قول:
رفقا توی گوگل تایپ کنید 3d sbs هر فیملی 3d باشه سایت های خارجی میزارن.کیفیتشم خوبه.
نمی ارزه با این قیمت بلوری خام دونه ای 1500 تومن اونوقت رایت می کنن میدن 14 تومن.
تازه با پول پستش حدود 20 تومن در میاد.
من توی اصفهان بلوری اصل آک باز نشده.25 گیگ 20 تومن 50 گیگ 25000 تومن اونوقت اینا از بازار کم بودن بلوری میخوان استفاده کنن و توی پاچه ی مردم کنن.
دیگه حناتون رنگی نداره.
شما چجوری بلوری میفروشی.
حتما شماره حساب میدی بریزیم به حساب بعدم ما میمونیم یه چیز کلفت نه این یارو میشناسیم نه چیزی.
حداقل من از این 3dbaz خریدم بلوری کپی 14000 تومن با پستش 3 تا فیلم side by side کیفیت خیلی بالا 20 تومن
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
نقل قول:
میگی کپی رفیق نمیگی دست کاری شده که.
فرقش اینه ارجینال پک داره اصل با دستگاه پیشرفته رایت شده قاب و دم و دستگاه و اینا.
اینا کپیه و گرون
رفیق اگه میخوای بخری یا برو از این 3dbaz بگیر اونم side by side نه بلوری کیفیتشم فوق العاده بالاست.3d همون 3d بلوریه.
یا خودت فیلم رو با بیت ریت پایین تر از اینترنت دانلود کن
سلام
تلویزیون های 3بعدی پسیو ال جی میتونن فیلمهای سه بعدی ساید بای ساید sbs رو پخش کنن ؟
ممنون
بله sbs پخش میکنه.
من یه انیمیشن BDRip 1080p دارم. اگه با بلوری پخشش کنم میتونه برام به سه بعدیش برجستگی بده؟
مدل تلویزیونم 42lw5700
باتشکر
[QUOTE=mehdi speed 700;6766758]رفقا توی گوگل تایپ کنید 3d sbs هر فیملی 3d باشه سایت های خارجی میزارن.کیفیتشم خوبه.
نمی ارزه با این قیمت بلوری خام دونه ای 1500 تومن اونوقت رایت می کنن میدن 14 تومن.
تازه با پول پستش حدود 20 تومن در میاد.
من توی اصفهان بلوری اصل آک باز نشده.25 گیگ 20 تومن 50 گیگ 25000 تومن اونوقت اینا از بازار کم بودن بلوری میخوان استفاده کنن و توی پاچه ی مردم کنن.
دیگه حناتون رنگی نداره.
شما چجوری بلوری میفروشی.
حتما شماره حساب میدی بریزیم به حساب بعدم ما میمونیم یه چیز کلفت نه این یارو میشناسیم نه چیزی.
حداقل من از این 3dbaz خریدم بلوری کپی 14000 تومن با پستش 3 تا فیلم side by side کیفیت خیلی بالا 20 تومن
دوست عزیز اولا حرفی که از دهنتون میاد بیرون بفهمید چی میگید دزد خودتونید اینم بگم بنده حرفی که به من زده بشه ناحق باشه نمیتونم هضم کنم و میبینید فوشهای ناجور بارتون کردم اولین و اخرین بارتون باشه
نقل قول:
خود انیمیشن که سه بعدی نیست.
اگه خودش سه بدعی نباشه نمیشه زیاد برجستگی گرفت فقط عمق داره
هدایای ما دیروز رسید.یک پست هم همینجا نوشتم اما نمیدونم چرا ثبت نشد
هدایا شامل:
کنترل مجیک موشن با دانگل مجیک موشن که به پشت تلویزیون وصل می شود
5 عدد عینک سه بعدی.یکی از این عینکها مخصوص سوار شدن روی عینک طبی هست
یک مودم وایرلس زاکسل 660hw
یک کارت اکانت اینترنت 128 یک ساله که 2.5 گیگ ترافیک رایگان داره.از سرویسهای eco شاتل هست و شبها رایگانه
یک بلوری سه بعدی که برای ما کارتون despicable me هست.اما ما دستگاه بلوری نداریم که ببینیم
شنیدم کارت های انویدیا فقط با اکتیو سازگاری داره و پسیو ساپورت نمیکنه؟راسته؟
راه حلش چیه؟
یه سوال دیگه اینکه اگه فیلم 3بعدیو بزارم تو لپ ناپ بعد با HDMI به تلویزیون وصل کنم تو تلوبزیون 3بعدی میبینم؟
به نظر شما ارزش داره 400 تومن بیشتر بدم و به جای 57000 یه 65100 وردارم؟
هدایای ما دیروز رسید.یک پست هم همینجا نوشتم اما نمیدونم چرا ثبت نشد
هدایا شامل: کنترل مجیک موشن با دانگل مجیک موشن که به پشت تلویزیون وصل می شود - 5 عدد عینک سه بعدی.یکی از این عینکها مخصوص سوار شدن روی عینک طبی هست - یک مودم وایرلس زاکسل 660hw - یک کارت اکانت اینترنت 128 یک ساله که 2.5 گیگ ترافیک رایگان داره.از سرویسهای eco شاتل هست و شبها رایگانه - یک بلوری سه بعدی که برای ما کارتون despicable me هست.اما ما دستگاه بلوری نداریم که ببینیم
سلام:20:
خبر بد
تمام هدایای سامسونگ و الجی مثل اینترنت رایگان و (5 تا عینک = 4) و مودم و فیلم سه بعدی برداشته شد
یعنی جشواره اش تموم شد فقط سامسونگ یه سینما خانواده که 400 هزار تومنه مونده که رفتم امروز جمهوری گفت یکشنبه بر میدارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ببخشید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نرم افزار که برای بازی کردن به صورت سه بعدی برای پسیو گذاشته بودین نصب نمیشه یعنی وقتی روی ستاپش کلیک میکنم ارور میده(The Sourse File Is Corropeted) میشه راهنمایی بفرمایید؟ یعنی کامپیوترم مشکل داره ؟
ممنون:11:
پس اون بنده خدایی که تو تایپیک های قبل گفت الجی جشنوارش از 25 دی ماه شروع میشه چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
رفیق ببین مودمش چند می ارزه.tv تون چیه که کنترل روش نبود.پس کارت هدیه عابر بانک مگه شارژ نشد.
فیلم بلوریش یه دونس یا دو تا بلوری توشه
دوستان سلام مجدد.
آقا من دیدم دوستان گفتن هدایا رسیده .
مال من کنترل جادویی روش بود به همراه دانگل و ... که خود نصاب نصب کرد و خلاص.
زنگ هم زدم بالاخره به ال جی گفت اسمتون رو وارد کردم ! انشالله میاد .
فقط دوست عزیز این اینترنته adsl هست دیگه ؟
نصبش چه جوریه ؟ مصیبت مخابراتی و اینا داره دیگه آره ؟
و اینکه نمایندگی ال جی که من ازش گرفتم یواشکی بلوری اورجینال میفروخت.
خودم هم دیدم کاملا پک شده و اورجینال .
میداد حدودا 25 تومن . گفت ارزونترم بهت میدم.
پس از کسی کپی نخرید .
تقلبیه
. و آخر اینکه دوستان من با این مدل 57000 بالاخره تو بازی اذیت می شم یا نه ؟
از لحاظ کلی !
فیلم 3D بلوری با کیفیت عالی رو توصیه میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر قیمتش نصف اونیه که گرفتینقل قول:
با 57000 هم از لحاظ کلی برای بازی مشکلی نداره ولی ممکنه تو تصاویره خیلی سریع 3D یه کم
لگ داشته باشه
نقل قول:
عزیزم الان بازی هست که بشه 3d بازی کرد ؟
من MW3 بتلفیلد 3 و دارم .
رو اینا میشه حساب کرد یا نه ؟
شما با چی بازی میکنید؟ ( pc , PS3 , xbox 360)نقل قول:
اگر pc هست که من اطلاعی ندارم دوستان باید راهنمایی کنن
ولی اگر رو کنسولی بگو تا بگم :d
مودمش تو سایت شاتل زده 75 تومن اما من نگهش میدارم.بخوای به فروشنده ها بفروشی 50 به زور بر میدارن.یه روز ممکنه بدرد بخورهنقل قول:
tv ما 57000 اون موقع که ما خریدیم مجیک تو کاتن نبود.کارت هدیه هم همون 32-33 روزه شارژ شد
هدایا هم تقریبا بعد از 2 ماه و نیم رسید
فیلم بلوری هم یه دونست.یعنی یه دیسکه.رو جعبش نوشته دو دیسک اما یه دونه دیسکه
نه دادا !
عیال اجازه نمیده کنسول بگیرم ! با همون pc فعلا بازی می زنم !
اینترنت adsl هست و من دنبال نصبش نرفتم چون خودم adsl دارم اکانتشو دادم یکی دیگه برا خودش نصب کنه اونم هنوز نصب نکردهنقل قول:
در مورد بازی هم من مافیا 2 رو با لپتاپ اجرا کردم رو تلویزیون
تصویر کیفیتش خیلی خوبه و پرش اصلا نداره
مشکل بزرگش زمان پاسخگوئیشه نه هرتز پایینش
یعنی مثلا شما وقتی موس رو تکون میدی یکمی با تاخیر نتیجشو رو صفحه میبینی
ظاهرا وقتی با hdmi به تلویزیون وصل میشی این تاخیر بیشتر دیده میشه.شما واسه امتحان کامپیوتر رو وصل کن و موس روسریع تکون بده.میبینی که نشانگر موس یه مقدار قابل توجهی تاخیر داره
به نظر من اگه بازی برات مهمه اینو بدون که بعدا این مشکل ممکنه حالتو خیلی بگیره
و اینکه قکر کنم برای بازی 65100 بهتر باشه چون زمان پاسخگوئیش 2 میلی ثانیست
البته این اعداد خیلی حقیقت ندارن اما چیزی که احتمالا درسته اینکه زمان پاسخگویی 65100 بهتر از 57000 هست
آیا کسی از دوستان تونسته از طریق شیرنگ سیسیکم کانالهای سه بعدی مثل sky یا +canal ببینه؟ کیفیتش چطوره؟ آقا مهدی شما دیدی؟
با سلام خدمت دوستان یکی از آشنایان ما تلویزیون ال جی مدل scarlet داره که کانالهای دیجیتال رو سرج کرده و آورده اما تصویر ندارند رو کانا لها که میری می نویسه invaled service دوستان ممنون می شم یه کمکی بکنید.
نقل قول:
رفیق نگو کپی تقلبیه اگه کپیه که دیگه تقلبی نیست اگه تقلبیه یعنی مشکل داره اصلا کار نمیده.
من هم سراغ دارم شما 50 گیگ رو چند میخری ازش 25 گیگ رو چند میده.
راستی من مونم چرا خیلی از نمایندگی های ال جی یواشکی بلوری میفروشن:دی
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
نقل قول:
نه رفیقولی دارم وایلش رو جور می کنم خیلی هزینه داره.تازه باید یا سیستم رو به tv وصل کنی یا یه گیرنده ی hd بگیری روی 300 تومنه اونموقع میتونی کنال هارو بخری ببینی یا اگه کد داری بدی مفتی ببینی
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
نقل قول:
فکر نکنم اسکارلت بتونه کدیک دیجیتال بخونه
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
نیگا کن تورو خدا ما جواب همرو میدیم به همه دوستان کمک می کنیم اونوقت یکی نمیاد جوابه مارو بده:10::مورد توجه پینوکیو
رفیق ببین مودمش چند می ارزه.tv تون چیه که کنترل روش نبود.پس کارت هدیه عابر بانک مگه شارژ نشد.
فیلم بلوریش یه دونس یا دو تا بلوری توشه
آقا ممنون از جوواب شما !
والا اون روز نپسیدم اینو 25 گیگه یا 50 گیگ .
ولی اورجینال بود .
جالبه اول می گفت نداریم و اینا .
وقتی ازش خریدم و تموم شد گفت حالا بیا اینارو هم ببین خوبه و اینا !
اینقد کلک هستند که نگو !
نقل قول:
راستی حاجی مودمش دوروره 80 تومن اینا می ارزه.
راستی حاج مهدی ، قیمت مودم دور و وره 80 تومن اینا هست .
فقط من نمیدونم موقع نصبش دردسر نصب داره ؟ مثل کپی شناسنامه صاحب خط و اینا.
آخه من مستاجرم ! کسی میدونه یه کمکی کنه لطفاً
آقا شرمنده من جواب میدم نمیدونم چرا ثبت نمیشه دیروز دو تا جواب نوشتم اما یکیش فقط ثبت شدهنقل قول:
مودمش رو تو سایت شاتل زده 75 تومن تلویزیون ما 57000 هست اما اون موقع که خریدیم روش مجیک موشن نبود
کارت هدیه هم همون یک ماهه شارژ شد.هدایا هم تقریبا دو ماه و نیمه رسید دستمون
فیلم بلوری هم یک دیسکه.رو جعبش نوشته دو دیسک اما یک دیسک تو جعبه هست.دیسکش هم 50 گیگا بایتیه
ممکنه یک کپی از اجاره نامه رو بخواننقل قول:
باز هم برای اینکه مطمئن باشی زنگ بزن از شاتل بپرس
آقا دستت درد نکنه . ممنون !نقل قول:
باشه احتمالا یه شنبه یه زنگ بزنم !
دوستتتان ورژن 4.03.13 تلویزیون اومده ها !
من دارم آپ می کنم ! فقطنمیدونم چرا ایندفعه اینقدر طول کشیده . الان یه ساعته شده 21 % .
قبلا ظرف 5 مین تموم بود @