مهمتر نيست ولي تاثير داره.به نظر من توي هواي باروني و پيچ هاي تند،بريجستون خيلي بهتره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
مهمتر نيست ولي تاثير داره.به نظر من توي هواي باروني و پيچ هاي تند،بريجستون خيلي بهتره.نقل قول:
بگذارید یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم
من یهچجفت لاستیک سالم دارم که یه سالی کار کردن . حالا یه جفت دیگه میخوام بخرم . الان جدید ها رو جلو بندازم یا عقب ?
ضمنا تایرها پهن و رینگ ۱۷ است و بله تقریبا تند میرونم و هندلینگ برام مهم است
Sent from my HTC One using Tapatalk
بنداز عقب. اگر لاستیکهات کلا کمتر از 50 درصد عاج دارن همه رو بفروش و 4 حلقه نو بخر و بریز زیر ماشیننقل قول:
یا علی
میندازیم عقب :)
شما که رینگ و لاستیک بزرگتر استفاده میکنین تا حدود زیادی از هرزگردی ماشین میگرین و هندلینگ بهتری خواهید داشتنقل قول:
پس چه بهتر که عقب خودرو هم چسبندگی بیشتری داشته باشه
فکر میکنین لاستیک های جلو چند درصد عاج داشته باشن تقریبا؟!
باید به این هم توجه داشت که بخش عمده وظیفه ترمزگیری خودرو بر روی چرخ های جلو هست و از این موضوع هم نباید قافل بشیم
ممنون از راهنمایی های شما دوستان
سلام
بنده یه جدولی را تو یه مجله دیدم که اندازه رینگ و لاستیک را رو چند خودرو داخلی بر میزان مصرف و شتاب و ... خودرو نشون میده گفتم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت وزن ریگ 15 فولادی با 15 آلومینیومی فابریک شرکتی سمند چقدر هست؟
دوستان متاسفانه من لاستیک 2054517 هر جا سوال کردم موجود نداشتن . چون اصرار دارم لاستیک های جلو عوض بشه حتما ، بجز اینکه دو جفت لاستیک 215 بگیرم و چهار چرخ رو عوض کنم تنها راه این است که لاستیک های جلو 215 بندازم و عقب 205 های قدیمی را .
میخواستم نظر شما عزیزان را بدونم که به نظرتون ایراد داره چرخ جلو از عقب پهن تر باشه ?
معمولا برعكسه عقب پهنتر از جلو هست. گمان نميكنم مشكلي ايجاد بشه ترمز گيري چرخ جلو بهتر ميشه فرمون سفت تر ميشه و ريخت هم بد تر ميشهنقل قول:
مرسی .
معایبش بیشتر از مزیتش است پس
باید واسه آخرین تیر شخصا برم شوش و امیرکبیر رو زیر و رو کنم مطمئن شم 205 پیدا نمیشه :-[
بله درسته جاهاي ديگه هم سر بزن در نااميدي بسي اميد است.نقل قول:
كسي اون لاستيكاي مستعمل رو نخريد از شما؟. اگر اين كار رو بكني 4 حلقه نو ميگيري و تمام.
آخه امیدی ندارم به قیمتی که برمیدارند .
حالا برم در محل شاید توفیری شد و به قول شما به قیمت برداشتند و ۴تا هم جدید خریدم :)
دوستان نبود جوابنقل قول:
گمان نمیکنم خیلی تفاوت داشته باشننقل قول:
رینگ فولادی و قالپاق در مقایسه با رینگ فابریک اسپرت ایران خودرویی
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
مقاومت زیاد ، غیر قابل ارتجاع ( خشک ) و سبکی از خواص آلومنیوم هست ، با توجه به این موضوع میشه یقین داشت که رینگ آلومنیومی سبک تر از فولادیست چون فولاد دقیقا خلاف خواص آلومنیوم را داراست .نقل قول:
محکم ، قابل انعطاف ، ضربه پذیر و سنگین !
با توجه به مجموع خواص و اینکه نمیدونم دقیقا وزنشون چقدر هست فکر میکنم آلومنیوم سبک تر از فولاد است .
نقل قول:
درجایی که الان اون سایت متاسفانه خبری ازش نیست دیدم رینگ فولادی و قالپاق تندر 90 رو وزن کرده بود و با رینگ آلومینیومی و بچه رینگ اون مفایسه کرده بود وزنشون رو . دقیقا یکی بود. وزن رینگ 15 اینچ فولادی به همراه قالپاق با رینگ فابریکی آلومینیومی تندر یکی بود
دوستان توی خرید لاستبک تاریخ تولید لاستیک مهمه ؟
تا چند وقت از تاریخ تولید گذشته باشه خوبه ؟
دوستان توی خرید لاستبک تاریخ تولید لاستیک مهمه ؟
تا چند وقت از تاریخ تولید گذشته باشه خوبه ؟
بله خیلی مهمه مخصوصا تو قیمت لاستیک تاثیر داره و بهتره بیشتر از 5 سال از تاریخ تولیدش نگذشته باشه.نقل قول:
سلام
راهنمایی می خواستم برای تعویض رینگ و لاستیک پرشیا lx tu5 می دونید که قدرت موتورش 108 اسب بخاره و تو نظرم رینگ 15 با لاستیک 195 60 15 یا 195 65 15هستش اگه امکان داره بفرمایید مناسب هست یا نه و کدوم یکی؟
سوال بعدیم اینه که طرف رینگ و لاستیک 16 برم یا نه؟
ممنون
نقل قول:
15 65 195 گزینه بهتریه ، فاق بیشتر استحکام و نرمی بیشتری برای ماشین داره .
رینگ 16 هم خوبه به شرطی که لاستیک مناسبش رو ست کنید که یکم سخته چون ارتفاع ماشین هم بهم میخوره
من باشم سایز زیر رو انتخاب میکنم
15 60 205
مبارک باشه ماشین خوبیه.نقل قول:
من سایز 205/55/16 رو پیشنهاد میکنم و رینگ تک سایز نه دوسایز ( اینایی که عقبشون پهنه نخر به درد نمیخوره) روی رینگ فابریک هم 205/60/15 بندازی خوبه
نقل قول:ممنون از پاسختوننقل قول:
سایز 205 60 15 لاستیک یزد تایر اورانوس خوبه یا کومهو همین سایز بخرم؟
کومهو و رودستون هردو عالی و نرم هستن . البته یزد هم خوبه اما اگر هزینه مهم نیست کومهو کره بندازیدنقل قول:
بدون شك كومهونقل قول:
تاریخ خیلی مهمه و بهتره بیشتر از یک سال نگذشته باشه هر چی کمتر بهتره وگرنه نخرید بهترهنقل قول:
برای پراید سال قبل یه جفت چمپیرو 175 گرفتم که خیلی نرمه و خیلی کم خورده شده.
یه هفته پیش یه جفت دیگه گرفتم 335 ت که ساخت اندونزیه و تاریخ ساختش هفته 5 سال 2014 .
ماشینم خیلی نرم تر شده و ترمز ماشینم معرکه شده، بین هانکوک کره و این مدل مردد بودم که در نهایت همون چمپیرو شد انتخابم.
نظر دوستان در باره چمپیرو چیه؟
سلام...دوستان ی جفت لاستیک خارجی برای پراید میخوام...لطفا چند مارک در رنج قیمت ۲۸۰ معرفی کنید...و ی سوال اینکه لاستیک عقب پهن باشه هندلینگ بهتر میشه؟
جلو و عقب باید یک سایز باشه چون سایزی که پهن یا باریک باشه ارتفاع هم متفاوت میشهنقل قول:
اگه میخوای خارجی بندازی هانکوک ساخت کره اولین گزینه هست بعدش کوهو ساخت کره منتها قیمتهاشون از 300 یه مقدار بالاتره اگرم میخوای ارزون تر باشه یزد تایر بنداز
میرسیم به سایز 175/60/13 این سایز برای پراید استاندارده و ارتفاع ماشین رو نیم سانت میاره پایین و حالت اسپرت تری میده به ماشین
185/60/13 این سایز هم استاندارده برای پراید و ارتفاع ماشین رو 7 میلیمتر میاره بالا و توگلگیر هم مقدار کمی پرتر میشه
دوستان سلام
به نظرتون چرا يزد تاير نميفروشه؟دو روزه دنبال يزد و بارز هستم گيرم نمياد.بازار پوكيده.بهنظرتون قيمت ميره بالا؟به نظرتون الان بايد خريد يا نه؟
دوستان سلام
به نظرتون چرا يزد تاير نميفروشه؟دو روزه دنبال يزد و بارز هستم گيرم نمياد.بازار پوكيده.بهنظرتون قيمت ميره بالا؟به نظرتون الان بايد خريد يا نه؟
از مشکلاتت اقتصادی گرفته تا واردات و کمبود های بودجه ای کارخانه ها رو مجبور به یه سری کار ها می ککنه شاید هم منتظر قیمت جدید و یا فروش سری های قبلی باشند
یزد تایر بسیار خوبیه و همه جا نمیشه پیدا کرد مخصوصا یه سایز های خاص رو
ولی موقع خرید حتما به تاریخ تولیدش دقت کنید و با حرف فروشنده اقدام به خریدنکنید
کدام شهر هستید مراکز تایر فروشی شهر رو سر زدید چه سایزی میخواهید برای چه ماشینینقل قول:
تایر فروشی داخل شهر معمولا قیمتهای بالایی میدن باید از جاش و از آدم منصفی خرید کنید من فکر نمیکنم پیدا نشه حتما هست ولی اگر میخواهید سوار شید تا چند سال تایر هانکوک کره خیلی بهتره
من خودم تاير فروشم.نمايندگي ها گزاشتن تو.كارخونه نميفروشه اونا هم از ترس گرون شدن.نميفروشن.من خودم يزدم.بارز و كوير هست. يزد نه!به نظرتون خيلي ميره بالا؟
اينم ليست قيمت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه قیمت روز لاستیک بارز و یزد سایز فابریک سمند (185/65/15) چنده؟
بارز فابریک : 290.000
یزد فابریک : 280.000
سلام آقایون
به نظرتون نکسون و هنکوک و رودستون که همه مال کره باشن کدوم بهتره؟
کسی میتونه با دلیل توضیح بده
ممنونم
با عرض سلام به دوستان و استادان.....من یه سمند ef7 تحویل گرفتم و میخوام رینگ و لاستیک رو عوض کنم...رینگ رو همون 5 پرای سورنی میگیرم و در مورد لاستیک چند سوال داشتم::n13:
1. در لاستیک های ایرانی 205 از نظر قیافه و کیفیت کدوم بهتره؟ کویر یا بارز یا یزد
2. در لاستیک های خارجی 205از نظر قیافه و کیفیت کدام؟ کومو یا رودسون یا هانکوک
3.برای این رینگ (همون 5 پرای سورنی) کدام زیبا تره 60 /205 یا 65 /205
و در مجموع از نظر زیبایی چه ستی رو پیشنهاد میکنیید؟
با تشکر از اساتید محترم....:n01:
با عرض سلام به دوستان و استادان.....من یه سمند ef7 تحویل گرفتم و میخوام رینگ و لاستیک رو عوض کنم...رینگ رو همون 5 پرای سورنی میگیرم و در مورد لاستیک چند سوال داشتم::n13:
1. در لاستیک های ایرانی 205 از نظر قیافه و کیفیت کدوم بهتره؟ کویر یا بارز یا یزد
2. در لاستیک های خارجی 205از نظر قیافه و کیفیت کدام؟ کومو یا رودسون یا هانکوک
3.برای این رینگ (همون 5 پرای سورنی) کدام زیبا تره 60 /205 یا 65 /205
و در مجموع از نظر زیبایی چه ستی رو پیشنهاد میکنیید؟
با تشکر از اساتید محترم....:n01: