سلام دوستان
IPAD 2 می تونه زیر نویس فارسی ویدئو ها رو پخش کنه؟؟
اگه یه توضیح کلی در این مورد بدید ممنون میشم.
Printable View
سلام دوستان
IPAD 2 می تونه زیر نویس فارسی ویدئو ها رو پخش کنه؟؟
اگه یه توضیح کلی در این مورد بدید ممنون میشم.
بله اکثر پلیر ها این کارو به خوبی انجام میدن(مثل av player hd). فقط کافیه که اسم زیرنویس و فیلم یکی باشه و خود پلیر اتوماتیک زیرنویس رو لود میکنه. اگرم بعضیاش اجرا نشد کافیه رو سیستم با note pad بازش کنید و save as utf-8 رو بزنید و بعد به ایپدتون انتقال بدید. شخصا تا حالا مشکلی با زیرنویس چه فارسی چه انگلیسی نداشتم.نقل قول:
هرچي تو apptrackr ميزنم av player hd نمياد و فقط av player مياد بدون hd.چرا؟نقل قول:
صحبت در مورد لینک دانلود نرم افزارها رو اینجا نکنید
جوابتون رو تو قسمت مناسب دادم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=503437&page=2
سلام.
روشی هست که بشه از آیپد جیلبریک شده بکاپ گرفت و بعد که مشکلی پیش اومد به همون حالت اول برگردوند؟
یعنی همون ورژن نرم افزاری جیلبریک شده با برنامه ها و سورس ها
سلام دوستان
من سيم كارت ايرانسل روي ايپد نصب كردم، براي استفاده از اينترنت بايد تنظيمات خاصي رو انجام بدم؟؟
و اينكه چطور ميتونم از طريق ايبپد سيم كارت رو شارژ كنم؟؟
درود بر شمانقل قول:
براي تنظيمات ايرانسل به مسير setting => cellular deta => رفته و در قسمت Apn setting =<Apn عبارت mtnirancell را وارد كنيد و جلوي user name '' و pasword چيزي ننويسيد. با اين كار ميتونيد از اينترنت ايرانسل استفاده كنيد.
براي شارژ سيمكارت ايرانسل ميتونيد به سايت ايرانسل وارد شيد و بعد از داخل سايت سيمكارتتون رو شارژ كنيد.
موفق باشيد:20:
سلام
من آیپد 2 دارم ورزنش 4.3.2 هست
باید به چه ورزنی آپپدیت کنم که بشه جیلبرک کرد؟
ممنون
درود بر شمانقل قول:
شما متاسفانه فقط در حال حاظر میتونید به ور ژن 4.3.5 آپدیت کنید و در هفته بعد هم میتونید به ios 5 آپدیت کنید .
در حال حاظر آیپد 2 فقط و فقط در ورژن 4.3.3 جیلبریک میشود و به علت محدودیتهای انجام شده توسط اپل شما فقط میتونید به آخرین نسخه انتشار یافته رسمی از سوی شرکت اپل آپدیت کنید مگر اینکه در نسخه 4.3.3 از shsh دستگاه بک آپ داشته باشید که شما ندارید.
shsh الان نمیتونم بگیرم؟نقل قول:
خیر اپل این امکان رو در حال حاظر مدتی هست که بستهنقل قول:
من يه ماهه خريدم ايبد ٢ رو.ميشه بگين چرا پشت تبلتم ننوشته ايبد ٢ و فقط نوشته ايبد؟نقل قول:
سوال مهمترم اينه كه فرق ورژن ٤٣٥ و ios 5 چيه دوست گلم؟
اينكه پشت شما نوشته آيپد يك امر طبيعي هست و تمام دستگاه هاي آيپد چه يك و چه ٢ همين نوشته رو فقط دارند .نقل قول:
ورژن ٤.٣.٣ با ٤.٣.٤ و ٤.٣.٥ فقط از لحاظ امنيتي فرق ميكنند با هم ديگه.
و همگي اونها بر روي بيس ورژن ٤هستند.
ولي در نسخه ٥ شما تفاوت هاي بسيار زياد به قول مسؤلان اپل بيش از ٢٠٠ تفاوت و برتري نسبت به نسخه ٤خواهد داشت از جمله ارايه برنامه هاي مثل سيري و وويس اسيستنت و آي كلود و…
درود بر دوستان
لطفا سؤالات خود را در پيغام خصوصي مطرح نكنيد
سوالات خود را در تاپيك هاي مربوطه مطرح كنيد تا در صورت پاسخ دادن كسي اعضا بتونن از اون سؤال و جواب استفاده كنند
جناب soheil nouriشما ميتونيد سوال خودتون رو در اين تاپيك مطرح كنيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518789
با تشكر
سلام دوستان
من زیر نویس فیلم های DVD رو نمی تونم توی AV PLAYER HD ببینم، زیر نویس رو خراب پخش میکنه:41:
زیر نویس تو خود فایل هست، آیا راهی برای حل این مسئله وجود داره؟؟
شما از برنامه OPLAYR HD استفاده كن با زير نويس مشكل نداره به خصوص نسخه جديدش كه ٩ روز پيش ارزه شد.نقل قول:
دوستان بالاخره اپ فیس بوک برای آیپد هم اومد:
کد:http://itunes.apple.com/app/facebook/id284882215
این اپ تجربه فیس بوک روی آیپد رو متحول می کنه.کد:http://www.facebook.com/mobile/ipad
دمت گرم خبر خيلي خيلي خوبي دادي ايولنقل قول:
دوست عزيز اسم كامل برنامه چي هست؟ تو apptrackr اومده؟ چون اين آدرس ها كه گذاشتي شيلترهنقل قول:
نقل قول:
اطلاعی از بقیه جاها ندارم برنامه امروز برای آیپد اومد و الان در App Store موجوده.
دوستان تو ايبىم براي ديدن فيلم از برنامه ي buzz player hd استفاىه مي كنم
فيلماي با كيفيت بالا و يا حتي قسمتي از فيلماي عادي رو تيك ميندازه و زياى خوب نشون نمي ده
مي خواستم ببينم راه حلي داره ؟ يا به نظر شما از برنامه ي ديكه اي استفاده كنم ؟؟؟
با تسكر ، ممنون
ارمان جان ممنون از اطلاع رسانيت ، همين الان دانلود كردم و مثل ايفونم ازش لذت مي برم ، خيلي حال دادي وخبر خوبي بود ، دوست داريم
خوشبختانه مثل براي ايفون رايكان بود :31:
بازم ازت تشكر مي كنم :8:
پلير پيشفرض آيپد قادر هست كه ويديو هاي تا ٧٢٠ p رو با فرمت mp4 به خوبي پخش كنه.
شما ميتوني از نسخه خريداري شده و فول ورژن oplayer hd استفاده كني بنده خودم به راحتي فيلمهاي ٧٢٠p با فرمت هاي مختلف رو باهاش ميبينم.
دوستان comScore آمار مربوط به ترافیک وب تبلت های در آمریکا رو منتشر کرد:
کد:http://www.padgadget.com/2011/10/11/ipad-accounts-for-97-of-all-tablet-traffi
97.2 درصد کل ترافیک تبلت ها مربوط به آیپد هست که نشون میده با اینکه فقط 80 درصد تبلت هایی که فروخته میشه آیپد هستن (فقط 80 درصد :دی) ، ولی عملا غیر آیپد هایی که خریده میشن اکثرا توی میز ها دارن خاک می خورن چون نه اپ خاصی دارن و نه برای اینترنت ازشون استفاده میشه.
اقا من می خواستم تا چند روز اینده یه اپید 2 بگیرم میخواستم بدونم چطوری میشه بدون دردسر از app store دانلود کرد (منظورم خرید قانون منده که برای ما ایرانیها مشکله ) میخوام اگه راحته جیلبریک نکنم میشه کسانیکه که جیلبریک نکردن یه توضیح بدن . ممنون
درود بر شمانقل قول:
دانلود كردن از apple store كار سختي نيست .
در اپل استور هم برنامه هاي مجاني وجود داره هم برنامه هاي پولي.
من هم جيلبريك بودم هم نبودم و در حال حاظر دستگاهم جيلبريك نيست.
اگه تمايل به دانلود برنامه هاي آيتيونز داشته باشيد بايد ابتدا يك apple id بسازيد كه با يكم سرچ در وب ميتونيد آموزش اون رو پيدا كنيد .
و ميتونيد از برنامه itunes استفاده كنيد كه اگه برنامه مجاني بود كه چه خوب اگه نبود احتياج به itunes gift carts داريدكه ميتونيد خركدام از اين آيتيونز گيفت كارتهارو از اينترنت و يا از پايتخت و يا علاالدين خريد كه قيمتهايي معمولا از ٧ دلار تا ١٠٠ دولار رو داره و شما ميتونيد با توجه به ظرفيت كارت خريداري شدتون برنامه و موزيك و فيلم و… دانلود كنيد
اين رو هم بايد ياد آور شوم كه apple company زحمت تحريم ما رو هم كشيده و شما بايد حتما براي دانلود و ي پي ا ن داشته باشيد.
ببخشید این itunes gift cart ها قیمتاش چطوریه تو ایران حتما قیمتاش دو براره موجودیشه نه ؟ (دیگه اینجا ایرانه)نقل قول:
میدونم که تو بعضی از سایتا 7 دولاری رو 10 هزار تومان و 50 دولاری رو 6 5هزار چوب میفروشننقل قول:
اقا دستت طلانقل قول:
من فيلمام مثلا حجمشون از ٢ كيك تا به بالا هست
تو buzz player خيلي بد نشون مي ده
هنوزم اون برنامه رو كه كفتي دانلود نكردم ، شايد تو اون برنامه خوب باشه
اما سواله من اينه : ايا اينكه تو برنامه ي buzz player فيلمام بد نشون مي ده اشكالي از ايبدمه ؟ يا ممكنه مشكل از ايبد باشه ؟
و ايا buzz player تنظيمات ويدئويي داره كه تنظيم بشه و درست بشه ؟
با تشكذ
دوست عزيزي كه برسيده بودي كه ايا تو سايت apptrackr اين برنامه ي facebook كه براي ايبداومده هست يا نه ، بايد بهت بكم كه بله هست
ورزنشم با جديدترين ورزن مطابقت داره ( 4.0.1 )
با تشكر
خیر این که یک برنامه دقادر به اجرا و نمایش مطلوب فیلمی نیست دلیل بر معیوب بودن دستگاه شما نیست من خودم تا حالا از buzz player استفاده نکردم که بخوام در موردش نظر قطعی بدم ولی این رو میدونم که هر کدام از بر نامه های ویدیو پلیر معمولا روی فرمتهای خاصی مانور میدن .نقل قول:
شما فیلمتون چه فرمتی داره؟
یک بار با oPlayer تست کنید احتمال قوی که جواب بگیرید برنامه رایگان Xplayer هم در دسترستون هست یه تست هم با این بکنید من خودم مشکلی با فایلهای 720 p mkv با این برنامه ها ندارم ولی یکبار 1080 که بسیار بد اجراش کرد و نشون داد توانایی اجراشو نداره
برادر عزیز ، آخه اینایی که ما دانود می کنیم کجا اون 720 و 1080 کجا
بابا اینا فرق دارن ، اینا اصولاً ریپ شده هستن
بابا من با فایل های خیلی ریپ شده ( :دی ) ام کا وی هم مشکل دارم
خیلی تیک میندازه
oplayer رو هم امتحان کردم ، یه ذره بهتره اما بازم تیکه تیکه نشون می ده ( اصولاً فکر کنم می گن فریم به فریم نشون می ده)
ممنون می شم یه برنامه ی خوب معرفی کنید
حتی اگه پولی باشه می خرم
با تشکر
سلام لطفا راهنمایی کنید
بین ipad2 و galaxy کدومو بگیرم؟ یا پیشنهاد بهتر؟ خواهشا غیرتی جواب ندید!!با توجه به نیاز من
قیمتش مهم نیست
بیشتر برای برای خوندن کتاب و استفاده از اینترنت مجانی دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کارکردن با پاورپوینت های استادا و موسیقی میخوام!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش میخوام اطلس آناتومی و دیکشنری پزشکی و ... بتونم بذارم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر كيانانقل قول:
بايد عرض كنم كه در اينجا نمي توان گفت كه ١٠٠ در ١٠٠ اين بحثها از روي منطق عنوان ميشود.
ولي به عنوان كسي كه با ساير تبلتها و گوشي ها كار كردم و سيستم عاملهاي متعددي رو هم مهك زدم تا كنون تبلتي سريعتر كارا تر و عامه پسند تر از آيپد ٢ نديدم .
اين دستگاه به راحتي قادره كه نيازهاي شمارو برابرده كنهو مهتر از همه اينه كه لذت وب گردي و مطالعه باهاش بسيار زياده.
براي خوندن كتاب هم برنامه بسيار كاربردي و جالبي به نام ibook از طرف apple company منتشر شده كه شما ميتونيد يك كتاب خانه مجازي بسياربسيار و كاربردي رو همراه خودت هميشه و در همه جا داشته باشي .
از همه مهمتر اينكه در ساير رقبا هنوز دستگاهي معرفي نشده كه بتونه همانند آيپد شارژ نگه داره .
بر ساير رغبا مزاياي بسيار زيادي داره اين دستگاه كه سبب ميشه كه حتي شما به فكر مقايسهدستگاهتون با ديگران نيفتيد.
همون طوري كه عرض شد مزايا زياد هستند و ذكر كردن همه اونها از حوصله بحث خارجه.
اگه تمايل به ديدن ريويو ها و مقايسه دستگاه ها داريد ميتونيد يك نكاه به مقايسه هاي درون سايت يو تي وب بندازيد
دوستان گل
مشکل از برنامه هاست ( البته می دونستیم این رو :دی )
بالأخرة بهترین برنامه رو پیدا کردم
تا حالا هر حجمی و فرمتی که ریختم عالی نشون داده
اسم برنامه : AVPlayerHD هستش
برید حال کنید باهاش :دی
با تشکرنقل قول:
فقط همه گفتن آیپد 2 چون فلش نمیخوره سراغش نرو
حالا هیچ راهی وجود نداره برای فلش؟
jailbreak شده؟
نرم افزارهاش که با windows فرق میکنه مشکل ایجاد نمیکنه؟
ببخشید سوالام زیاد شد:46:
دوستان درسته بعضی از نرم افزارها مثل مثلا splashtop فقط رو ipad های جیلبریک شده کار میکنه ؟ اینطوری باشه خیلی بد میشه که .
اگه فلش اینقدر براتون مهمه آیپد گزینه مناسبی نیست. تبلت های دیگه فلش پشتیبانی می کنن (اکثر سایت های ویدیو مشکلی با آیپد ندارن، مثل یوتیوب، فیس بوک، Vimeo و ...) از نظر نرم افزار هم که آیپد بیشتر از 100,000 نرم افزار اختصاصی داره (و بیش از نیم میلیون مشترک با آیفون) و بین تبلت ها بی نظیره.نقل قول:
نرم افزارهایی که برای آیپد های جیلبریک شده نوشته میشه فقط روی جیلبریک شده ها کار می کنه! Splashtop که در App Store هست:نقل قول:
کد:http://itunes.apple.com/gb/app/splashtop-remote-desktop-for/id382509315?mt=8
ببخشید Usb چی؟
نمیخوره دیگه؟
درود بر شمانقل قول:
فکر کنم منظورتون از فلش usb flash هست که در این صورت باید به عرض برسونم که دستگاه آیپد مستقیمن این توانایی که از پورت یواس بی استفاده کنه رو نداره ولی شما میتونید توسط یک اکسس سوری که از طرف کمپانی اپل به نام apple camra kit ارایه شده هارد اکسترنال و فلش بهش وصل کنید ولی حتما باید برای استفاده از فیلمها و موسیقی های درونش دستگاهتون جیلبرک شده باشه. و کاربردی مشابه به لبتاپ نخاهد داشت براتون.
در ضمن باید یاد آوری کنم که کلا این دستگاه متفاوت از لبتاپ و سیستم عاملش متفاوت از ویندوز هست.
و باید با ائن چیزی که از ویندوز در ذهن شما پدید اومده متفاوت عمل میکنه.
در مورد نرم افزار باید غرض کنم که یکی از دلایل محبوبیت آیپد در بین همه اقشار سنی وجود خیل عظیم نرم افزار برای این دستگاه هست و هر نرم افزاری رو کخه بهش احتیاج داشته باشید میتونید به راحتی از طریق اینتر نت تهیه کنید.
و نه نرم افزارهای ویندوز بر روی Ios کار میکنند و نه بلعکس.
در مورد جیلبرک باید بگم کخ این دستگاه (apple ipad 2 ) فقط در ورژن 4.3.3 جیلبرک شده تا کنون و در بقیه ورژن ها هنوز جیلبرک برایش معرفی نشده. شما باید توجه کنید که بدون جیلبرک هم این دستگاه بخوبی میتونه از پس نیازهای شما که گفتید کتاب خوندن و اینترنت و موزیک و فیلم و.... برمیاد.
دستگاه من الان جیلبرک نیست و من بسیار از کار کردن باهاش راضیم.
و دیروز بلاخره بعد از 4 ماه انتظار ios 5 هم برای این دستگاه به صورت نهایی ارایه شد و من آپگرید کردم به این نسخه و میگم که عالیه این سیستم عامل عالی.
---------- Post added 14-10-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 13-10-2011 at 11:55 PM ----------
بله درستهنقل قول:
نرم افزارهی cydia رو نمیشه روی دستگاه غیر جیلبریک نصب کرد
دوستان
iOS 5 هم اومد دیگه؟؟