I9103یعنی اصل نیست:18::18::18:نقل قول:
I9103یعنی اصل نیست:18::18::18:نقل قول:
ایول!!!
این تگرا 2ــه چیز باحالیه... فقط اگه سوپرکلیر باشه ضد حال میشه :دی
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب مشکل هم همینه
اگه صفحه نمایشش super clear lcd باشه که خیلی بد میشه چون یکی از نقاط قوت این گوشی صفحه نمایششه:8:
من حاضرم gpu گوشیم tagra 2 نباشه ولی صفحه نمایش super amoled plus داشته باشم.:5:
اصلا مگه سامسونگ بدونه صفحه نمایش super amoled plus میشه؟:31:
خدا کنه به این زودیها این مدل i9103 که صفحه نمایش superclear lcd داره تو بازار نیاد چون اگه بیاد بدجور بازار ایران اشباع میکنه:13:
جوابگویی باطری گلکسی 2:
حالت2G:
استند بای:710 ساعت.
تالک تایم:18h 20 min:46::46:.
این قسمت تالک تایمش رو فکر کنم اشتباه زده!! فکر کنم 8h 20 min درست باشه.
حالت3G:
استند بای:610 ساعت.
تالک تایم:8h 40min.
امروز یه دونه 16 گیگ آورده بودن 1.380 میگفت.کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
فعلا كه انگار قيمت پايه تو ايران 1.350 هست:13:
من كه كم كم دارم پولي رو كه واسه خريدش كنار گذاشته بودمو خرج مي كنم :41:
يكي از مغازه دارا هم گفت كه دبي بياد كمتر از 10% سود ميكشم روش و بهت ميدم
ولي اصلا نميدونم تو دبي اومده يا نه؟
چون اگه اينايي رو كه موجوده از دبي مياوردن بايد يكم كمتر ميفروختن...
فكر نكنم اومده باشه آخه مغازه داره اون روز هم به دبي - جايي كه عمده گوشيهاشو مياره زنگ زد و گفت كه نيومده -گفت كه اينجا يه مركز فروش بزرگه و جديد ترين گوشي هارو داره..
كسي اگه خبر موثق داره كه تو دبي اومده لطفا بگه در ضمن قيمت رو به درهم يا حدود دلار هم بگه ممنون ميشم
در كل با قيمت 1.350 كه اگر هم نهايتا هر 2 هفته 50 تومن هم ازش كم شه كه تا 900 ثابت بشه
بيشتر از 2 ماه طول مي كشه كه فكر كنم اون هم با عرضه ي اين گوشي به صورت رسمي از طرف مايكروتل مصادف مي شه
من كه ديگه واقعا خسته شدم از انتظار ... دست و دلمم به گالكسي اسم نميره
هيييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييي ..... :37: گفتيم يه درد و دلي كرده باشيم يكم سبك شيم :45:
سعی می کنم بپرسم واست که اومده یا نه :دی
دوستان اینا به خاطر اینکه تک و توک از اونور آوردن به طبع قیمت کاذب دارن.
طرف میگفت تا برسه دست خودش 1.250 تومن در اومده.خودش هم 130 تومن سود بر میداشت.
به هر حال تو 4 تا دست بچرخه و برسه دستشون مطمئنا قیمت بالا میکشه.
در عرض 2 الی 3 هفته دیگه قطعا قیمتش تا 850 الی 900 تومن میرسه.
نجربه خودمو بگم شاید یکم مرهم باشه...
گلکسی تب اومده بود 1 میلیون بود...منه خر خریدمش....دو هفته بعد مایکروتل وارد کرد 750....قیمت ها مثل شتر خوابید:31:
نقل قول:
کجا آورده بودن ؟؟؟؟
:8:
سلام بچه ها
هر جا میرم سرچ میکنم برای فروش گالاکسی 2 همه ادعا دارن که ار دبی اوردن و زیر 1200000 هم کار نمیکنن
معلومه که خیلی خوش خوراکن:31:
معلومه دیگه میخوان تا این گوشی به طور رسمی وارد بازار ایران نشده حسابی شروع کنن به چاپیدن مردم:13:
کارشونم خوب بلدن.وقتی میپرسی چه خبره این قیمت هفت خاندانشونو قسم میخورن که نه ما همینقدر خریدیمو داریم منصفانه میفروشیمو از این حرفها:13:
فکر کنم بهترین کار اینه که صبر کنم تا ماکروتل بیاره این گوشی رو هم گارانتی داره ادم خیالش راحته هم قیمت کاذب نداره:5:
در هر حال باید فعلا فقط صبر کرد و دید که چطور میشه:46:
موفق باشید:11:
اولأ که اینو قشر محترم قاچاقچی آوردن که قیمتش اینه. دومأ قدرت این گوشی چند برابر اون أپل زپرتیهنقل قول:
خوب این که تعجت نداره!!! نوکیا ان 8 هم وقتی وارد علائدین شد 1500000 پولش بود اما حالا 560000 شده!نقل قول:
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
میشه یکی بگه چرا همه آیفون رو مثال میزنن؟ آخه الان 100 تا بیشتر گوشی هست که صفحشون 3.5 اینچی باشه و سایزش هم مثل آیفونه پس چرا نمیشه با یه دست باهاشون کار کرد؟؟؟نقل قول:
کاش فقط یکم قیافه هم داشت و جنس بدنش این نبود.البته دید منه.شاید بعضی ها دوس داشته باشن.ولی من قیمتشم که برام حل بشه این قیافش یکم اذیتم میکنه.
توی دبی تا جایی که من میدونم 16 گیگش اومده.
چیزی نیست ببندیم روش قیافش عوض شه؟:31:
توی ریویوهای مختلف توضیح داده که چرا جنس بدنه اینجوریه و مثلاً مثل HTC آلمینیومی نیست. وقتی زیاد از گوشی استفاده کنید، گوشی گرم میشه، حالا اگر جنس بدنه جوری باشه که رسانای حرارتی باشه ( = فلزی) انقدر گرم میشه که شما اصلاً نمیتونید گوشی رو دستتون بگیرید. بنابراین بهترین گزینه استفاده از پلاستیک هست که هم مقاومه، و هم عایق حرارتیه. البته گوشی در این حالت هم گرم میشه، خصوصاً در نزدیکیهای لنز دوربین. ولی گرماش انقدر نیست که شما رو اذیت کنه.نقل قول:
جنس بدنه اش هم به مراتب بهتر از گالکسی1 هست، هر چند به پای بدنه آلمینیومی نمیرسه. از نظر مقاومت هم که همه اون ویدیویی که طرف کاور پشتش رو کاملاً خم میکنه و هیچ اتفاقی واسش نمیافته رو دیدیم.
در هر صورت اگر از قیافه اش یا جنسش خوشتون نمیاد، میتونید به HTC Sensation هم فکر کنید.
مثل اينكه 6-7 روز ديگه تو دبي رليز ميشه.جالبه بدونيد كه بيشتر گوشيهايي (شايدم همش)الان تو بازار جهان بصورت تك توك اومده از uk پيش خريد شده.(توي صفحه گلكسي اس 2 تو فيسبوك ديدم) برا همينه قيمتاشون اينقدر بالاي .چون تو هر كشور به نسبت قيمت گوشي بهش ماليات ميخوره و جالب كه بدونيد مالياتي كه تو انگليس ميگرن يكي از بالاترين مالياتها در كل جهانه.برا همين من فكر كنم تو امارات ارزونتر باشه از اونجايه و وقتي به ايران بياد بالاي 900 نباشه.
کد:http://www.facebook.com/pages/Samsung-Galaxy-S2/133233023383166
کد:http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s2-release-dates
نقل قول:
آخه مشکل همینه که من داشتم به htc sensation فکر میکردم که فهمیدم این شاهکار فوق عظیم htc!!!! قراره تازه 1 ماه و نیم دیگه به صورت unlocked توی انگلیس و با قیمتی در حدود 850000 تومن بیاد.و تا برسه ایران احتمالا سامسونگ فضا پیما ساخته :31:(البته از htc قبل از این خبر اصلا بدم نمیومد ولی با این خبر واقعا اعصاب نمونده برام!)
گوشیهای اچ تی سی زودتر از همه برندها وارد ایران می شن و قیمتشون ثابت میشه .. افت قیمت آنچنانی هم ندارن.
پس دليل اين قيمت هاي نجومي اينه؟؟؟ :13:نقل قول:
پس دبي هنوز رليز نشده؟؟؟ :19: چرا دوباره عقب انداختن :19: 19مي :41:
ميدونم آخرش من مي ميرم و گالكسي اس 2 رو نمي بينم
بچه ها اگه من مردم سر قبرم گالكسي اس 2 خيرات كنين :37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشقان عزیز فکرشو بکنین اگه این دل انگیز بالایی samsung GALAXY S III باشه چه حالی میده واقعا ....
کسی از گالکسی 3 خبری نداره ؟؟؟
دوستان خدایی انتظار واسه این گوشی دیگه خیلی غیر قابل تحمل شده :41:اما من روتجربه توصیه میکنم صبر کنید مایکروتل بیاره صبرش به گارانتیش میارزه:46:
یه سوال:
فکر میکنید 16 و 32 با هم بیان ایران یا باید واسه 32 هم صبر کرد؟
راجع به لوازم اضافی هم پرسیدم کسی جواب نداد:37:
این گوشی رو به 1.5 گیگا هرتز اوورکلاک کردند بدون خون و خین ریزی ( stable )
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_gets_a_stable_15ghz_overclock-news-2636.php
داداش این خبروقبلا آقاسامسونگ گذاشته بودند
دوستانی که مثل من درموردExynosاطلاعات کمی دارندبه این مطلب یه نگاه کنند
کد:http://www.narenji.ir/2785
این که طرح اولیه گالکسی 2 بود، یه مدت میگفتن این شکلی قراره بیاد! بعید میدونم گالکسی 3 باشه.نقل قول:
والا منم ظاهر HTC رو بیشتر میپسندم، ولی همین موردی که شما گفتین که طول میکشه بیاد تو بازار یک مقدار اذیت میکنه، چون من بعد از شش سال گوشی میخوام عوض کنم و گوشیم واقعاً دیگه به زور روشن میشه!!! به اضافه این که باتری HTC ُSensation از باتری گالکسی 2 ضعیفتره، از اون طرف چون صفحه نمایشش LCD هست که مصرف باتری بیشتری نسبت به Super AMOLED Plus داره. ضمناً رابط کاربری Sense هم خیلی جون باتری رو میگیره (علیرغم این که به نظر من بهترین رابط کاربری بین موبایلها هست). همه اینها باعث میشه مصرف Sensation خیلی بیشتر از گالکسی 2 بشه.نقل قول:
در کنار اینا دوربین گالکسی هم خیلی قویتر از HTC هست و کلاً HTC توی دوربین ضعف داره که البته من چون زیاد دوربین برام مطرح نیست خیلی فاکتور تاثیر گذاری نیست.
بنابراین از یه طرف ظاهر بهتر، بدنه مقاومتر و رابط کاربری بهتر رو درHTC داریم، از طرف دیگه صفحه نمایش ضعیفتر، طول عمر باتری کمتر، وزن و ضخامت بیشتر و دوربین ضعیفتر، به اضافه حافظه داخلی به مراتب کمتر، و مهمترین فاکتور که تا این گوشی بخواد بیاد من و شما پیر شدیم!
حالا دیگه باز انتخاب با خودتونه!!
جالب بود اينجا ميزارمش
-
اورکلاک گلکسی اس 2: چیپی که تا 1.5 گیگاهرتز هم تاب آورد
سامسونگ گلکسی اس II توانست، گوی سبقت را از رقیبان ربوده و تبدیل به قدرتمند ترین تلفن در دنیای اندروید شود. این موفقیت با استفاده از پردازنده جدید سامسونگ یعنی Exynos 4210 امکان پذیر شد. البته سامسونگ اول قصد داشت این مدل را به صورت 1 گیگاهرتزی عرضه کند. اما کمی بعد فرکانس پردازنده آن را به 1.2 گیگاهرتز تغییر داد. اما هنوز هم خبر های جالبی درباره اش می شنویم. از جمله این که این پردازنده توانسته است تا فرکانس 1.5 گیگاهرتز هم اورکلاک بشود.
در واقع Exynos 4210 یک پردازنده نیست، بلکه یک سیستم روی چیپ (SoC) است که دو هسته ی 1 یا 1.2 گیگاهرتزی از نوع کرتکس A9 را درخود جا داده است. اگر از کش (Cache) های آن بپرسید، باید به 32 کیلوبایت کش دستور العمل، 32 کیلوبایت کش داده (L1) و 1 مگابایت کش L2 اشاره کنیم. از امکانات دیگر آن می توان به پشتیبانی از 2 پورت 32 بیتی رم در رابط های LPDDR2/3 اشاره کرد. البته با سرعت 800 مگابیت بر ثانیه! لازم به ذکر است که واژه LP مخفف Low Power می باشد.
قابلیت کد گشایی و گدگذاری ویدئو در رزولوشن تمام اچ.دی و با سرعت 30 فریم بر ثانیه، در این چیپ محیا است. آن هم با فرمت های MPEG 4 و کمپرسور های H.263 و . H.264 البته اگر بخواهید از فرمت MPEG-2 هم استفاده کنید، مشکلی نیست اما دیگر امکان کدگذاری وجود نداشته و فقط کدگشایی فراهم است... چه فرقی دارد؟ زمانی که کدگذاری سخت افزاری برای این فرمت وجود نداشته باشد؛ آنگاه یا نمی توان با این فرمت فیلمبرداری نمود و یا فیلمبرداری با سرعت مناسب انجام نمی پذیرد.
در مورد گرافیک هم، با وجود پشتیبانی از API گرافیکی Open GL ES 1.1 & 1.2 می توانید انتظار شتاب دهی سخت افزاری مناسبی را در گرافیک های دو و سه بعدی داشته باشید. البته داستان کمی فراتر از واژه مناسب می رود. چون سامسونگ ادعا می کند که این چیپ بهترین عملکرد گرافیکی را در اختیار خواهد گذاشت. این چیپ اولین SoC با قابلیت پشتیبانی از 3 صفحه نمایش می باشدکه می تواند از دو صفحه نمایش LCD با رزولوشن 1024 در 576 پیکسل پشتیبانی کند و یک نمایشگر را هم با کیفیت 1080p (تمام اچ.دی) و توسط HDMI؛ پذیرا باشد! تمام این ها را با رابط های پرسرعتی مانند SATA و USBو پشتیبانی از شبکه نسل چهارم و Wi-Fi و غیره و غیره جمع ببندید؛ تا متوجه قدرت این چیپ بشوید.
گفتیم که Exynos 4210 برمبنای دو هسته ی کرتکس A9 فعالیت می کند. درباره این پردازنده نیز باید بدانید که در شرایط یکسان، 25 درصد از نسل A8 سریع تر است. این پردازنده پهنای باندی معادل 6.4 گیگابایت در ثانیه را ارائه می دهد که برای اعمال سنگین گرافیکی و پردازشی ایده آل خواهد بود. بنابر این، Exynos 4210 می تواند یکی از بهترین پردازنده ها برای استفاده درون تبلت ها و اسمارتفون ها باشد.
حالا اگر شیفته جذابیت و امکانات این پردازنده شده اید و می خواهید یکی از افرادی باشید که این پردازنده را تا 1.5 گیگاهرتزز اورکلاک می کنند، اول از همه باید یک گلکسی اس 2 تهیه کرده و سپس به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا از دستورالعمل این کار به زبان انگلیسی استفاده نمایید-نارنجي
بذار 2ش به دسمون برسه اونوقت سراغ 3 رو بگير...:31:نقل قول:
فعلا كسي از گالكسي 2 هم خبر نداره چه بخواد 3 :27:
بچه ها خواهشا اینجا در مورد Galaxy s 3 صحبت نکنیم فکر کنم بهتر باشه دوستان اگر خبری دارن لطفا تو قسمت اخبار شنیدنی سامسونگ بزارن:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
htc Sensation گوشی خیلی خوبیه ولی در موارد زیر از گالکسی 2 ضعیفتره:
1:دوربین با کیفیت ضعیفتر نسبت به گالاکسی همونطور که دوستمون گفتن.
2:وزن بیشتر:
HTC Sensation:148 g
galaxy s2:116 g
3:صفحه نمایش با کیفیت پایینتر نسبت به super amoled plus گالاکسی:31:
4:حافظه رم سیستمی کمتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:768 megabyte
galaxy s2:1 gigbyte
5:حافظه فلش داخلی خیلی کمتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:1 gigabyte
galaxy s2:16-32 gigabyte
6:دوربیت دوم با کیفیت پایینتر نسبت به گالاکسی:
htc Sensation:vga
galaxy s2:2 mega pixel
7:سرعت 3g پایینتر نسبت به گالاکسی
htc Sensation:14.4 mbps
galaxy s2:21 mbps
8:ساپورت فرمتهای تصویری و صوتی کمتر نسبت به گالاکسی.مثال:
ساپورت نکردن divx در htc Sensation در فرمتهای تصویری.
ساپورت نکردن ac3 و flac در htc Sensation در فرمتهای صوتی.
9:باتری ضعیفتر نسبت به گالاکس:
htc Sensation:1520 mah
galaxy s 2 :1650 mah
10:قیمت بالاتر نسبت به گالاکسی:
HTC Sensation:900 dollar
galaxy s2:850 dollar
11:unlock نبودن این گوشی نسبت به گالاکسی:یعنی نمیشه رو این گوشی از ه-ک های مختلف و کاستوم رام استفاده کرد:بیشتر حال یه گوشی به ه-ک کردن اونه:31:
نقاط قوّت:
1:طراحی زیباتر نسبت به گالاکسی و داشتن بدنه المنیومی مقاومتر نسبت به گالاکسی.{این مورد میتونه سلیقه ای باشه}
2:رابط کاربری HTC Sense v3.0 که محیطی زیباتر و کاربردیتر نسبت به گالکسی دارد{این مورد هم میتونه تا حدی سلیقه ای باشه}
3:رزولیشن بالاتر 540.960 pixel نسبت به گالاکسی 480.800 pixel
خوب به نظر شما بچه ها کدوم بهتره البته هر دو تا گوشی ها گوشیهای معروف و خوبی هستن:5:
اگه شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟:21:
موفق باشید:11:
اخرین قیمت دوبی رو کسی میدونه چنده؟ گوشی نیست باقلواست لامصب:31:
سلام
یکی از آشنایان خرداد ماه میره دبی می خواستم ببینم اونجا قیمت این گوشی چقد هست ؟ زیر 800 هست؟
من از اونهایی نیستم که هر روز برم یک گوشی بگیرم به همین خاطر می خواهم یک گوشی خوب بگیرم دیگه طرف گوشی خریدن نرم
الان بهترین گوشی همینه؟ تا چه مدت بهترین خواهد ماند؟ من می خواستم galaxy s بگیرم اما فلش نداشت دیزایر هم دوربین دوم نداشت همین طور آرک به همین دلیل گفتم صبر کنم برای همین بهتره
این گوشی چرا فرستنده اف ام و ----t نداره حیف نیست با این صفحش نشه تی وی دید
این گوشی فقط یک مدله اصلی و فرعی نداره که یک دفعه بره چینی بیاره؟
فرقش با تبلت چی هست؟
ممنون
دوست عزیز قیمت جهانی بسته به منطقه 800 تا 900 دلاره(بسته به میزان مالیات هر کشور) پس جایی زیر 800 پیدا نمیکنی اینونقل قول:
ابن گوشی به نظر من الان بهترینه . حالا حالا ها رو دستش نمیاد و اصلا با گوشی هایی که اسم بردی قابل قیاس نیست این راحت 7-8 سرو گردن از اونا بالاتره:31:
برای چندمین بار هم باید عرض کنم هر مدل فرعی دیگه i9100 نمیشه
فرق اصلیشم با تبلت اینه که این گوشیه اون تبلت در واقع دو دستگاه با کارایی های کاملا متفاوت:31::46:
موفق باشی
سلام دوستان:5:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uFG4S7g0_Ls&feature=player_embedded
سلام
خب زیر 900 هست دیگه یا بازم بالاتره؟نقل قول:
دوست عزیز قیمت جهانی بسته به منطقه 800 تا 900 دلاره(بسته به میزان مالیات هر کشور) پس جایی زیر 800 پیدا نمیکنی اینو
منظورم من اینه که مثلا یکیش مونتاژ چین باشه یکی اصل کره و این جور چیزانقل قول:
برای چندمین بار هم باید عرض کنم هر مدل فرعی دیگه i9100 نمیشه
خب سیستم عامل هر دو وقتی آندروید باشه چه فرقی بینشون هست وقتی که این گوشی کول دیسک هم می خورهنقل قول:
فرق اصلیشم با تبلت اینه که این گوشیه اون تبلت در واقع دو دستگاه با کارایی های کاملا متفاوت
مگه تبلت چیکار میک نه این گوشی نمی کنه
ممنون
کافیه یه مغازه دار بیاد این فروم رو ببینه وقتی بفهمه داریم برا این گوشی له له میزنیم میتونن راحت شهیدمون کنن
نمیدونم چرا رغبتی ندارم گالاکسیم رو بفروشم اینو بگیرم.یعنی چیز اونقدر جالبتری نیست که به خاطرش گالاکسیمو بفروشم و اینو بگیرم.
در وحله اول بزرگه.بعدشم خیلی گرونه.اگه همون قیمت گالاکسی عرضه میشد خوب بود.
اره عزیز زیر 900 میتونی 16 رو بگیری اما 32 با این که هنوز رسما نیومده فک کنم بالاتر از 900 باشهنقل قول:
فک نمی کنم همچن موردی تو مونتاژ باشه اما اگرم باشه وقتی ساسونگ تایید میکنه خیالت راحت باشه که کیفیت یکسانه خارج از ایران قیمتش هم تفاوتی نمیکنه :46:
فرق گوشی با تبلت به استفاده خودت بر مگرده عزیز اگه صفحه بزرگ و برای وب گردی یا تماشای فیلم ترجیح میدی و میخوای یه ابزار مناسب واسه مطالعه و ویرایش آفیس داشته باشی ممکن صفحه گوشی واست کوچیک باشه ولی اگه منظوزت از تبلت گلکسی تبه من توصیه میکنم نخر دوست من داره من باهاش حال نمی کنم خیلی کنده:46:
ببخشید طولانی شد
چیز جالبتری نسبت به s1 نیست؟؟؟نقل قول:
شوخی میکنی داداش این دریای امکانات سخت افزاریه که اصلا با s1 قابل قیاس نیست:18:
قیمتشم به نسبت امکانات عالیه البته وقتی مایکروتل بیاره !
مطمئن باش حالا حالاها به قیمت s1نمرسه:5:
پس یعنی فقط سایزشون با هم فرق می کنه؟ به نظرم 4.3 اینچ فوق العادس نه بزرگه که راحت نشه استفاده کرد نه کوچیکنقل قول:
فرق گوشی با تبلت به استفاده خودت بر مگرده عزیز اگه صفحه بزرگ و برای وب گردی یا تماشای فیلم ترجیح میدی و میخوای یه ابزار مناسب واسه مطالعه و ویرایش آفیس داشته باشی ممکن صفحه گوشی واست کوچیک باشه ولی اگه منظوزت از تبلت گلکسی تبه من توصیه میکنم نخر دوست من داره من باهاش حال نمی کنم خیلی کنده
مایکروتل زیر 900 میاره به نظرتون؟ چون اینطوری گارانتی هم داره خیالم راحت تره تا بدم از دبی بیارننقل قول:
قیمتشم به نسبت امکانات عالیه البته وقتی مایکروتل بیاره !
چرا سه بعدی نیست ؟ آخه حیفه اینطور گوشیی نداره با عینک میشه سه بعدی دید؟
اصلا گوشی سه بعدی هست؟ میاد؟ کی؟
در کل گوشیه توپه ولی کاس فرستنده اف ام داشت فک نکنم به خاطر این قابلیت قیمتش زیاد فرق می کرد
ممنون
تبلت وگوشی نسخه اندرویدشون هم فرق میکنه
من حدود سه هفته پیش از نمایندگی مایکروتل پرسیدم بهم گفت هفته سوم خرداد با قیمت 950 میاره من مطمئن نیستم فقط نقل قول میکنم:46:نقل قول:
تنها مزیت تبلت به یه همچین گوشی یی خیلی بزرگ بودنه که واسه خود من عیبم محسوب میشه:31:
من گوشی سه بعدی موجود سراغ ندارم اما مدل evo 3D از htc و یه مدل از optimus تو راهن
و شنیدم gs3 قراره 3D باشه ولی بعد سوم توی صفحه های 4.5 اینچی فکر نمی کنم زیاد جلوه کنه البته من تا حالا ندیدم
اما تو اینکه حیفه فرستنده fm نداره باهات موافقم من لازمش دارم:41:
تا نسخه 2.2 (فریو) فرقی با هم ندارن اما نسخه 3 (هانی کام ) مخصوص تب لت نوشته شده و نسخه 2.3 (جیجر برد) مخصوص موبایل البته گلسی تب قابل ارتقا به 2.3 هست:11:نقل قول: