نه آقا فعلا هیچ خبری نیست.همه دلمونو بهKAKAROTOخوش کردیم ببینیم چی میشهنقل قول:
نه آقا فعلا هیچ خبری نیست.همه دلمونو بهKAKAROTOخوش کردیم ببینیم چی میشهنقل قول:
اقا ماکه دلو زدیم به دریا آپ زدیم رفت :27:
غیر از یه سری قسمت ها برای ps vita چیزه دیگه ندیدم اضافه شده باشه البته یه پیغامی هم وقتی سیستم بالا میاد میده که دقت نکردم چیه اخه سریع رد شد:31:
منتظر اخبار خوش باشین :31:
سلام دوست عزیز خوبینقل قول:
والا ما خودمونم نفهمیدم چه غلطی دارن می کنن
فعلا همین بازی های جدید که فیکس کردن تموم کنیم تا بعدش ببینیم چی میشه :21:
ایول پس 100% کپی میشه :31::39:نقل قول:
امین پینگت چنده شاید ما هم دلو زدیم به دریا ؟ :31:
اره شک نکن اگه شانسه منه تو همین هفته تا 3.73 حـــک میشه :27:
من پینگم با اروپا حدود 300 هستش و فعلا مگ و فیفا میزنم هیچ مشکلی ندارم.
1 هفته صبر کن اگه خبری نشد آپ بزن :46:
البته اگه مثه من به 2-3 تا بازی قانع باشی وگرنه همون کپی بمون:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تو اپدیت کردی من صبر می کنم :31:نقل قول:
نه من همه چی بازی می کنم :31:
الان اینترنتتو به چه اسمی گرفتی 128؟ چون هر کدوم از مشخصه هات یه چیزیو نشون میده :31:
پس با این پینگ هیچ مشکلی نداری؟ من پینگم 200 250 300 است روی سرور خارج
سلام و درود
از اساتید گرامی سوال دارم اینکه من هارد ps3 v را تعویض کردم وقبل نصب روی دست گاه فرمت اون رو Fat32 کردم ولی وقتی وصل میکنم به دستگاه یه دفعه ای همه چیز پرید حتی دسته بی سیم نمی تونه کنسول رو روشن کنه بنظر خودم آپدیت اون پریده اگر لطف کنید و دانلود آپدیت 3.55 رو برای من بگذارید ممنون میشم راستی پس اگه الان آپدیت بشه -- کنسول پریده من با فلشم از کنسول بکاپ گرفتم ولی وقتی وصل میکنم نمی شناسدش
سلامنقل قول:
اصلا چیزی بالا میاد؟
با سیم هم دسته رو وصل می کنی روشن نمیشه؟
اگه کنسولتو اپدیت کنی ه ک می پره
E3 چی هست کجا می تونم پیدا کنمنقل قول:
اره صبر کن ضرر نمیکنی گرچه بعید میدونم فعلا خبری بشه...!!!!:27:نقل قول:
خدا وکیلی سایت ناسا رو میخاستن حـــک کنن تا الان منفجر شده بود من نمیدونم این سونی چی بسته روی این که تمام عالم تو حــکش موندن :13:
من 512 داشتم ولی الان 256 گرفتم کلا 30 کیلو باهم فرق دارن با 512 حدود 220 دان میکردم با 256 190 دان میکنم.
پینگ منم بین 250 تا 300 با سرور های خارجی نوسان داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-----------------------
JAIL BREAK PS3
خوب طی خبر خیلی عالی که دیروز پخش شد و توسط سایت های مهم هم تایید شد این بود کهJAIL BREAK PS3آزااد شده.
در واقع از این به بعد برای هکر ها هیچ منع قانونی وجود نداره کهPS3رو JAIL BREAKکنن یا در این زمینه فعالیت کنن یا روش جدیدی رو عرضه کنن.
این قانون توسط دولت تایید شده و از این به بعد هم قابل اجراست.
در واقع دیگه دست هکر ها بازه و میتونن هر کاری رو قانونی انجام بدن و دولت و سونی نمیتونه مانع اونها باشه.
خوب با این خبر باید منتظر خبر های خیلی خوشی باشیم چون دیگه هکر ها دستگیر نمیشن و از دولت و پلیس ترسی ندارن.
البته معلومه که سونی هم تلاش میکنه این قانون از بین بره ولی همین الانشم خوبه.
قابل توجه که FBIخودش ازPS3برای انجام محاسباتش استفاده میکنه و با شبکه کردن اونها محاسبه های پیچیدشو انجام میده
منبع:
کد:http://www.ps3hax.net/2011/12/eff-fights-for-homebrewjailbreaking-across-various-devices-including-ps3/
این یه دانگل هست که میتونه از فریم ویر 3.55به بالا رو به 3.55داونگرید کنه.یعنی مثلا اگه فریم ویر ات3.73 باشه کاری میکنه که بشه3.55.نقل قول:
چون این دانگل گرونه و همچنین کار باهاش سخته و یک سری مشکلاتی داره.برو تو شهر خودت بگرد اون کنسول فروش هایی که این دانگل رو آوردن پیدا کن و کنسولتو ببر پیششون برا داونگرید میکنن
در ضمن اسم کامل این دانگلE3 FLASHERهست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LATSAT NEWS ABUT PS3 JAIL BREAK
بله امروز هم برای کسانی که از این کنسول به صورت جیل بریک شده استفاده میکنن خبرای خوشی داریم.
بعد از لغو منع قانونی جیل بریک کردن این کنسول فعالیت هکر ها بیشتر شده و به نتیجه هایی هم رسیدن.
3-KAKAKROTOS:
امروز این هکر بزرگ در صفحه رسمی تویتر اش اعلام کرد که OFW 4قابلیتJAIL BREAKرا دارد و با این کاار مهری بر باگ های عضیم این فریم ویر زد.
این خبر کاملا از سوی ایشون تایید شده و باید دید در این زمینه چه کاری انجام میدن.
منبع:
کد:http://www.ps3hax.net/2011/12/kakarotokss-3-73-jailbreak-safe-for-fw-v4-0/
2-LATSAT RELEASED GAME FOR TRUE BLUE
بله باز هم بازی های بیشتری برای این دانگل بهینه شده که من لیست این بازی هارو قرار میدم براتون:
محتوای مخفی: لیست بازی ها
امیدواریم هر چه زودتر عمل مهندسی معکوس روی این دانگل انجلم بگیره و یکCFWاز اون عرضه بشه.
این یارو هم که هی می یاد تز میده :21: بیا ه ک کن بده بیرون بجای حرف زدن :21:
فقط میاد این OFW قابل ه ک شدن ولی هیچ کاری نمی کنه :21:
باز این دانگل یه حرفی برای گفتن داره :27:
نه بابا بیچاره داره روش کار میکنه.خوب کار احتی نیست که اینم هکر معتبریه و خودشم گفته کار میکنه و قطعا میکنه.نقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر عرضه کنه
سلام
دوستان میشه کسی به من بگه من پلی استیشن با ورژن 3.66 دارم میخوام خودم به 3.55 دانگرد کنم ایا میشه اینکار رو کرد یا نه؟میشه راهنماییم کنید
نه نمیشه نیاز به یه سخت افزار خاص به نامe3flasherهست.تا وقتی اونو نداری نمیتونی کاری کنی.نقل قول:
قیمتشم گرونه حدود 100 تومن.پس بده به فروشگاه هایی کهe3رو دارن
چقدری میگیرن تا ردیفش کنن؟نقل قول:
یه مدت صبر کنی 4 حـــک میشه :46:نقل قول:
سلام به همه دوستان....من داشتم سایت ها برای -- جدید چرخ میزدم به ابن مطلب بر خوردم یه نگاه بندازید بعدش نظراتون رو بگید ببینیم که آیا این درسته یا نه؟
کد:http://www.ps3ultimate.com/
سلامنقل قول:
یک سوالی بیش اومد میگید بدید به فروشگاهی که e3 داره دانگرید کند؟فکر کنم مثل ایکس باکس نیست که بدید -- کنند فرمویر. چیزی تو فیلم دیدم اینه که این مدار بین دو وضعیت 3.55 و مثلا 3.7 سویچ میکنه بس یعنی این مدار همیشه باید رو دستگاه نصب باشد تا دستگاه فکر کند 3.55 هست درسته؟ سوال کردم که اگه اشتباه میکنم بدونم جریان.
آقایون کارکشته و حرفه ای نظرتون راجع به این چیه؟؟؟ :18:نقل قول:
FAke 120%
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
دانگل TRUE BLUEکلون شد!!!
بله امروز وقتش بود که بعد از مدت های زیاد بی خبری و خبرای بد برای ما کپی باز ها یه خبر خوب به وجود بیاد.
ما با دانگلTBآشنایی داریم و میدونیم که چه ویژگی های خوبی داره.این دانگل میتونه که بازی های+3.55رو برای ما اجرا کنه.
اما مشکل اینجا هست که قیمت این دانگل گرون هست و کمتر تو ایران پیدا میشه.
اما!!امروز وقتش بود که یه خبر خوب بشنویم.این دانگل توسط هکر ها کلون شد.
بله ما صبور بودیم و لایق خبر های خوب.این دانگل توسط هکر ها کلون شد و توی دانگل دیگه ای به نامJB-KINGگونجونده شد.
باید از این به بعد منتظر ورود این دانگل با قیمت کم و به صورت انبوه تو ایران و کل جهان باشیم.
شایان ذکر هستش که فقط نمیشه بهJB-KINGتوجه کرد میشه گفت که از این به بعد میشه دانگل های دیگه ای ساخت و شاید هم دانگل های قبلی رو آبدیت کرد.
به امید روزهای خوش.
میتونید اولین ویدیو از این دانگل رو هم اینجا ببینید:
عکس های بیشتر:کد:http://fars.tv/videos/6835/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84-jb-king
محتوای مخفی: JB-KING
منبع:
سایت دانگل:کد:http://www.ps3news.com/ps3-hacks-jailbreak/jb-king-ps3-jb2-true-blue-jailbreak-2-dongle-clone-surfaces/
کد:http://www.jb-king.com/
دوستان در مورد دانگلJB-KINGیه تاپیک اختصاصی زدم تا بررسی بشه:+لینک:
سلام من تازه ps3 حریدم ورزنش هم 3.66 هست
آیا میشه ه....کش کرد که کبی بخونه؟
فقط من خارح ار ایران هستم دسترسی ندارم به همه چی( به خاطر کبی رایت)
نه نمیشه.نقل قول:
باید داونگرید بکنی که اونم باید حتماe3flasherداشته باشی که خوب تو خارج ایران بعید میدونم پیدا بکنی
خبری از ه ک این لامصب نشد :21:
آخرین خبر ها و مباحث مربوط به هکps3:
ARIA PERSIAN MANAGER:
خوب همونطور که میدونید از ماه ها پیش خبر تولید یک منیجر ایرانی داده شد که یک کلون از مولتی من بود با قابلیت اجرای بازی هایPS1- PS2 -PSP و حتی خبر هایی هم از اجرای بازی های3.73در اون بود.این منیجر چند بار تاخیر خورد تا اینکه خبر هارو توی سایت های معروف ه.ک این کنسول گزاشتن.این خبر توسط افراد حرفه ای برسی شد که بد نیست نتایجDEANKسازنده مولتی من رو بدونید:
اون گفته که من بعید میدونم کسی بتونه مولتی من رو کلون کنه و گفته که این چیزهایی که نوشته شده روی کلون برنامه مولتی من با فتوشاپ هست و حتی براشون هم غلط املایی دراورده.
چندی پیش هم ویدیویی منتشر شده که از اجرای بازی W12بود:
این ویدیو کاملاFAKEبود و حتی یک فرد مبتدی هم میتونست بفهمه که فیلم توی دقیقه2.36کات میشه و توی دقیقه2.47 بین مشخصات بازی کلمهXBOX به وضوح قابل مشاهده هست.
ضاهرا طی تماس هایی هم که با به اصطلاح اسپانسر این فرد یعنی شرکت گل گهر بوده ادعا شده که به این مبلغ هیچ سرمایه گزاری در حایی اتفاق نیافتاده و از همچین موضوعی بی خبر اند.
همچنین سازنده اعلام کرده که علت اجرا بازی بر رویXBOXعصبانیت سازندگان دیگر از زود منتظر شدن اخبار بود که اصلا دلیل قابل قبولی نیست.
سازنده آخرین فرصت را دارد تا 21دی یک ویدیو با کیفیت بالا و بدون نقص را عرضه کند.
بد نیست گفته ناظر انجمن رو هم بدونید که به صراحت میگهFAKEهست و من هیچ دخل و تصرفی در صحبت هاش نمیکنم و مستقیما نقل قول میکنم:
بد نیست بدونید که این حرف هارو هم رییس گروه تایید کرده و هیچ دلیلی دیده نمیشه که دیگه منتظر همچین چیزی موند.نقل قول:
به دلایلی این قفل شدن تاپیک انجام نشد یا یکم دیر شد ولی:
تاپیک برای همیشه قفل میشه و این دروغ بزرگ بچه 10 ساله فقط تو تفکرات و تخیلات خودش باقی میمونه (نام کامل: محمد نصیری راد/امیر محمد نصیری راد ، دیگر نام کاربری در سایت ها sonyvaioea)
البته خیلی ها از چند روز پیش یا چند ماه پیش بر دروغ بودن این کار که توسط SASAN-BSE به طور رسمی اعلام کرد اطلاع داشتن ولی اینبار یکم رسمی تر اعلام کردیم.
دیگه بماند از کاری های ساده ای مثله تبدیل main.c به self elf eboot.bin که این یارو نمیتونست انجام بده و در همون ابتدا شکمون بیشتر و بیشتر میشد و......
خلاصه تموم شد و فکر کنم تیم ما هم به دلیل در اختیار دادن سورس ها و برنامه های مهمی که در چندین ماه با زحمت بچه های تیم ساخته شده بود در اختیار این خائن قرار گرفت بیشترین ضرر رو کردیم
دلیل حمایت ما از این آقا هم اعتمادی بود که اون اوایل بهش کرده بودیم و سورس های مهممونو در اختیارش قرار دادیم بود....
اگه کسی شفاف سازی کامل تر میخواد میتونیم کامل شفاف سازی کنیم
همین جا هم از آرمین تشکر میکنم که کمک های زیادی کرد
متاسفانه بازم وجهه ایران خراب شد وDREANKبه خودش اجازه بده و به ما بگه ایرانی های بازنده.
امیدواریم که دیگه همچین چیزهایی تکرا نشه.
JFW DH:
خوب خبر های زیاد و خوبی در مورد اینCFWهست که در اوایل گفته میشدFAKEهست ولی به خوبی ظاهر شد و بازی های خیلی خوبی هم مثلPES12وRED FACTIONوR3برای این فریمویر پچ شده و همچنین امکانات خوبی مثل از بریک دراوردن کنسول های بریک شده و... رو با خودش به همراه آورده.
چی بود چی شد :13:
این ه ک هم ماجرایی درست کرده واسه خودش
دوستان راهی هست که بشه قفل گذاشت رو بازی ها ؟ یعنی وقتی می ری بازی رو انتخاب کنی نشه دکمه مربع که پاککننده هست رو نشه زد یعنی قبل از پاک کردن یه کد بدی دیروز اشتباهی یکی زد بازی پی اس ام رو پاک کرد مربع رو زد و yes تموم
به جز این بازی ها لطفا چند تا بازی تاپ دیگه معرفی کنید ممنون
bf3
god war3
آنچراد 1 و 2 و 3
infamus2
Mortalنقل قول:
Driver
Gta
The House of the Dead Overkill
سلام و ارادت
تازه عضو شدم تازه ps3 خریدم 3.55ofw
سه روزه کل 870 پست دوستانو خوندم (عجب بحثای سنگینی و جالب)
چندتا سوال واسم پیش اومد
1: GT5 روی BD بصورت ORIGINAL دارم که اگه کنسولو هـــــــــک کنم دیگه بازی کار نمیده پس چاره چیه؟
2: آیا بعد از هـــــــــــــک کنسول بازم میشه فیلمهای 3d با هر فرمتی رو دید؟
3: بعد از هـــــــــــــــــک مشکلی برای بازیهای move required پیش نمیاد؟
ممنون که راهنمایی میکنید:11:
بعد از ه ک فیلم ها رو ساپورت می کنه و هیچ مشکلی ندرهنقل قول:
هیچ مشکلی هم با موو نداره
عمرا اگه چند صفحه هم خونده باشی :31:
گفتش GT5 نه GTA 5.نقل قول:
منظورش گرن توریزمو هست. :46:
واسه مکس پین3 و مس افکت3 اماده میشه دیگه :13:
نا امید شدیم ان قدر منتظر موندیم :sad:
دوستان fifa 12 برای cfw 3.55 و 3.41 ه-ک شده.اینم لینکش:
داداش دمت گرم چه خبر تپلی دادی :26:نقل قول:
خیلی حال دادی:39:
لازم نیست ثابت کنم همشو خوندم چون بقول یکی از پست ها میشه مسنجر نسخه فروم یا پستای شرم آور چندتا از دوستان چند صفحه قبل که با الفاظ قشنگ از خجالت همدیگه در اومدند (متاسفم)نقل قول:
با این حال ممنون از راهنماییتون فعلا همون gran turismo 5 رو بصورت 3D و اوریجینال بازی میکنم خسته که شدم میهــــــــــــــــــــکم
خودم میتونم از بلوری اوریجینال کپی بگیرم که جواب بده؟ اگه میشه چطوری؟
اگه منظورت اینه که از یه بازی اورجینال رو بلوری کپی بزنی رو بلوری دیگه فکر نکنم اگه این طوری بود که همه کپی می زدننقل قول:
در ضمن برای کپی بلوری احتیاج به بلوری رایتر داری
+
حالا از کی ناراحتی ؟ از ما که ناراحت نیستی ؟
سلام به همه شما دوستان عزیز
معلوم نیست بازیهای w12 و batman arkham city کی ه-ک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی وقت بود که منتظر این دوتا بودم و الانم که چند ماه از انتشارشون میگذره، نمیشه بازیشون کرد:(
من دیگه کلا نا امید شدم از اینکه این کنسول رو بتونن ه-ک کنن
چندبار خواستم برم بفروشمش و جاش xbox بگیرم ولی هی میگم وایسم شاید -- بشه
دوستان خواهش میکنم همه به این پست یه نگاه بندازن.نقل قول:
هنوز هیچ خبر قاطعی در مورد ه.ک کنسول و فیکس بازی های جدید نیست.
هر خبری باشه میزاریم..
مطمین باشید.
پس لطف کنید هر2روز یه بار نیاید اینجا بگید کی -- میشه؟نا امید شدم.xboxمیخرم.
شرمنده اگه لحنم تنده ولی رعایت کنید