من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:نقل قول:
مال شركت خاصيه؟
Printable View
من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:نقل قول:
مال شركت خاصيه؟
همینه دیگه.....این بازی خودش رو یک dvd عرضه شده بعد اونا توی 1 cd جاش دادن
مثلا به قول خودشون توی قیمت صرفه جویی کردن و به سود کاربر هست
هیچ وقت این بازی های فشرده شده رو خریداری نکنین...همیشه یک گندی به بازی می زنن
توی این هم به احتمال زیاد کات سکنس ها و صداها رو حذف کردن
نقل قول:
آره دیگه مملکت ما اینه قانون کپی رایت که کشکه در ضمن سر همدیگه هم میخواهیم کلاه
بذاریم .:13:
نقل قول:
با سلام
منظورت رو از شرکت نفهمیدم. در هر حال اگه شرکت توزیع کننده ملاکه دقت نکردم.
شاید خیلی هم مهم نباشه.
بیشتر می خواستم ببینم مشکل مال سیستم خودم نباشه که البته بعیده.
ويرايش شد :31:
با سلام
بنده به تازگی اقدام به انجام بازی Hitman Blood Money کرده ام، ولی متاسفانه دو مشکل اساسی در بازی وجود داره:
1- در بازی قابلیت Load کردن سیو ها پس از خروج از بازی نیست ( تا اونجایی که تحقیق کردم راه حل خاصی برای این موضوع وجود نداره، ولی لطفا اگر کسی می دونه کمک کنه )
2- در بازی صدای دیالوگ های شخصیت ها اصلا شنیده نمی شه، ولی صداهای دیگه و افکت ها کاملا خوبه.
لطفا کمک کنید.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
راستی، نسخه ی بنده کپی شده ی نسخه ی شرکت Emperor از Hitman Collection آن است و نصب بازی به صورت فشرده شده است ( UHARC ).
توی پست های قبل هم به دوستان توضیه کردیم که بازی های فشرده شده رو خریداری نکنن
چونکه هر دفعه یک بلایی سر این بازی ها میاد و یک ایرادی دارن
ممکنه مشکل شما هم بخاطر همین مسئله باشه
البته من این مشکل رو توی بازی AC 1 داشتم که توی ویندوز ویستا اینطوری بود ولی روی xp مشکلی نداشت
حالا ویندوز شما چیه؟!
XP SP3
حالا می دونید نسخه ی کامل همراه با صدای دیالوگها رو از کجا می تونم خریداری کنم؟!
خيلي قديمي شده.مگر اينكه توپخونه يا وليعصر پيدا كني (پايتختم يه سري بزن)ولي حتما بازي بايد يه دي وي دي باشه نه كمتر نه بيشتر و با فروشنده هم شرط كن كه RIP شده بود پس ميبري.نقل قول:
دوست عزیز فروشگاه های اینترنتی چطور؟ مثلا ببینید این دو لینک نسخه اش کامله؟! :
لینک -لینک -کد:http://www.jiho.ir/59/advertisementfreeimage_show/682/info.html
کد:http://www.1rang.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-hitman-blood-money
به این فروشگاه ها اطمینان زیادی نیست
با نگاه به این صفحات و مطالب نمیشه با اطمینان نظر داد...ممکنه بگیم بده خوب در بیاد یا ممکنه بگیم خوبه بد در بیاد
اگه اینترنت پر سرعت دارین برین دانلودش کنین
حجم محدود و کمی دارم متاسفانه!
...................................
خب یعنی با این روش دیگه مشکل بی صدایی حل میشه؟ اگه حل شد بگو از کجا خریدی ماهم بریم بخریم
شما تا به حال نسخه کوتاه شده را بازی کردید؟! ( خیلی از دموها حذف شده، صداهای دیالوگها خذف شده، موزیک ها هم همینطور به نظر میاد )
سلام
دوستان نسخه جدید بازی قرار نیست بیاد یا اصلا هنوز ساخته شده؟
نه ساخته نشده
و فکر نکنم ساخته بشه
اتفاقا احتمالا ساخته میشه
برای x360 فکر میکنم کارش شروع شده باشه اما برای بقیه خبری ندارم
این x360 هم تو کلیک (جام جم) خوندم
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
اتفاقا احتمالا ساخته میشه
برای x360 فکر میکنم کارش شروع شده باشه اما برای بقیه خبری ندارم
این x360 هم تو کلیک (جام جم) خوندم
منم قبلا خونده بودم میخواد قسمت پنجم هم بسازن اما خبرش زیاد موثق نبود
منم فک میکنم باید بیاد چون جاش واقعا خالیه
بعد از اون هم هاف لایف بیاد دیگه تمومه:31:
هاف لایف نمیاد...البته ساخت اپیزود جدیدش تایید شده ولی چوت کمپانی ولو کلا خیلی بدقول احتمالا بیفته نسل بعد یا شایدم اگه این نسل بیاد حول و حوش 2012 اینا میاد..... .نقل قول:
ولی من به شخصه آرزو دارم اپیزود جدیدش نیاد چون کلا با این اپیزود بندی گند زدن به این بازی شاهکار
به نظر من اگه hitman یکی جدیدش بیاد باید گرافیکش خیلی فوق العاده باشه
كو تا بياد!!!!:41:نقل قول:
تازه 2 شهريور kane & lynch مياد پس حالا حالا ها نبايد منتظرش بود.من كه هر چي باشه حال ميكنم حتي گرافيكش اصلا عوضم نشده باشه.:40:
خب به نظر میاد نسخه ی سالم Blood Money دیگه تو هیچ جا پیدا نمیشه!!!
تاریخ ریلیز هیتمن 5 28/11/2011نقل قول:
ايول منبع ميدي؟:46:نقل قول:
نه هیچ تاریخ رسمی اعلام نشدهنقل قول:
نقل قول:اینم منبع:نقل قول:
البته دقیقه دقیق نیست ولی این تاریخا منتشر میشه .حالا چه زود چه دیرکد:http://www.play.com/Games/PC/4-/9976063/Hitman-5/Product.html
من این سایتو خیلی وقته میشناسم و هر موقع بازی های آینده اشو دیدم مثلا برای 2 سال بعد واقعا اومده و تاریخش حالا یکی دو هفته جابجا ولی اومده:20:
نه حاجي خدا نكنه اين تاريخ واقعي باشه.:19:تا اون موقع كه تو كف ميميرم:41:نقل قول:
من نمیدونم منبع شما چقدر معتبرهنقل قول:
ولی سایت های معتبر مثل gamespot , IGN
تاریخ ریلیز رو TBA(= اعلام خواهد شد) اعلام کردن
سایته ردیفه ردیفه خیالت راحت:20:نقل قول:
وای این جز 3 تا از بهترین بازیای تاریخ رایانه ایم بود
بعد این نسخه جدید نیومده دیگه؟ من 3 سال پیش اینو بازی کردم
................................................
آقا من تو هیت من بلاد مانی مرحله 4 گیر کردم نمیدونم چطوری باید به یارو آمپولرو بزنم، هر کار می کنم آمپولو ور نمی داره کسی میتونه منو راهنماییی کنه
تو برداشتن کدوم سرنگ مشکل دارین؟ دو تا سرنگ داریم اولیش که مورد استفاده میشه زهر و دیگری پادزهره... یه عکسی بزارین.نقل قول:
این بازی را من 4 بار تموم کردم و هر 4 بار لذت وافری بردم! واقعا بازی خدایی بود. راستی یادتون نره آخر بازی هیتمن را بیدار کنید! من دفعه اول فکر کردم هیتمن مرد و بازی و بستم! یک هفته دپرس بودم! شام و نهار تعطیل! بعد رفیقم گفت که هیتمن زندس و باید بیدارش کنی . من چون بازی را پاک کرده بودم از اول رفتم تا آخرش برای زنده کردن هیتمن! بعد باید جهت های کیبورد و مرتب تکون بدید تا بلند بشه و اسلحه هاش و ورداره . در واقع دایانا بیهوشش می کنه و وقتی میبوسدش رژی که زده بوده ماده ای داشته که بهوشش بیاره. بعد باید همه ی گارد هایی که در کلیسا هستند و بکشید و در نهایت اون یارو بده که روی ولچره را بکشید و فرار کنید. هیتمن دوست داریم :دی
دکی... چند سال پیش بازیش کردم تازه فهمیدم یه همچین چیزی هم داره :18: حیف که دیگه اونقدر کیفیتش کمه نسبت به بازیهای جدید که حالشو ندارم دوباره برم وگرنه بخاطر اینشم که شده دوباره میرفتم. :41:نقل قول:
به نظر من الانم نصبش کنی و بازیش کنی گرافیکش خیلی کم نمیاره! امتحان کن شاید بازم لذت بردی از بازیش.
آره قضيه بلند شدن از بيهوشي هم رو من دير فهميدم 3 روز بعد از اتمام بازي .اينجوري فهميدم كه زنگ زدم سريال كلانتر بعد اونا بهم گفتن قاتل همون مقتول بوده و مقتول همون قاتل!!
آقا منم دو تا ازون مشت هايي كه بنده خدا سرهنگ به يكي از قاتلا زده بود بعد از بيدار شدن زدم !
سلام اقا کسی نمیدونه این بازی را حالا کجا میفروشن الا دیگه خیلی وقته گذشته ودیگه توی بازار پیدا نمیشه؟
الان خیلی کم گیر میاد...بهتره که از توی نت اون رو دانلود کنین