کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟
Printable View
کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟
سلام
من کارتریج 564 رو همون جوری آموزش دادین شارژ کردم ولی بازم کار نمیکنه
نمیشه از یه کارتریج دیگه رو این چاپگر استفاده کنم ؟
یا کارتریج قابل شارژ نمی خوره ؟ مدلش b209-a
کل انجمن های فارسی رو گشتم تا اینجا رو پیدا کردم
کسی میدونه کاتریج های پلاتر (شماره 82) رو میشه شارژ کزد یا نه؟
کاتریج هاس اورجینالش رو میگم ها.ماله پلاتر hp 510 هست
سلام من کارتریج قابل شارژ 1281/2/3/4 برای پرینترم Epson SX425w خریدم و جایگزین کردم ولی فقط رنگ مشکی اون تو پرینت چاپ میکنه بنظر شما مشکل از کجاست و من چکار کنم ؟
تو نرم افزار هم جوهر ها پر نشون داده میشه و مشکلی نیست
راهنمایی کنید ممنون میشم
شما نازل چك بگير نتيجه رو بگو، هد كلين هم انجام بدهنقل قول:
دوستان یه پرینتر اچ پی دارم که از دو نوع کارتریج 21 مشکی و 22 رنگی استفاده میکنه. بهترین جوهر سازگار با این پرینتر چه برند و چه مدلی هست؟
اگه لینک خرید اینترنتی جوهر و کیت شارژ رو هم قرار بدین دیگه واقعا ممنون میشم.
سلام من یه سوال فنی داشتم:D
اگه ما بیایم هرچند وقت یه بارکه احساس کردیم مقداری از رنگ کارتریج مصرف شده با سرنگ مقدارکمی بهش تزریق کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
آخه من هروقت کارتریجم تموم شده وخواستم خودم شارژش کنم جواب نداده:(
خوب اگه با این راه همیشه تو حالت نرمال قرارش بدیم خیلی خوب میشه!
دوستان این کارو پینشهاد میکنن؟:wac:
می خواستم بپرسم
1- آیا روی پرینتر اپسون p50 تانک جوهر نصب میشه؟
2-هزینه اش چقدره؟
3-بعد از نصب تانک هزینه هر رنگ برای 6 رنگ این پرینتر چقدر در می آید؟
4-یعنی با یک حجم کار چاپی متوسط در ماه چه قدر هزینه 6 رنگ می شود؟
5-با نصب تانک دستگاه از گارانتی خارج می شود؟
6-درصورت نصب تانک چه مارک جوهری وبا چه هزینه ای برای این پرینتر مناسب است؟
خيلي مهم نيست!!!نقل قول:
wwm گرفتي wox گرفتي نئو مارك گرفتي!
اين مثلا!: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
سلام جانم!نقل قول:
نه چه مشكلي؟! فقط حوصله مي خواد كه هر بار دستات نازنينت جوهري ميشه .
اصل مشكل اين نيست كه تموم بشه جوهر مثل اولش نميشه اصلش اينه كه به محض مشاهده اولين آثار تموم شدن جوهر اون رو شارژ كني. نه اين كه تموم بشه تازه بري جوهر بخري بعد بياي بگي فعلا حوصله شارژ ندارم تا 2 هفته ديگه شارژ ميكنم!!!
1-بله.نقل قول:
2-حدود 50-60 تومن(تقريبي)
3-مخزن رو اگه بگيري براي هر رنگ 100 سي سي ميشه 600 سي سي كه تانك رو پر كني مثلا حدود 10 هزار تومن ميشه.
4-اينجا رو ببين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-بله
6-تانكش مهم نيست. جوهر هم شرحش زياد داده شده و از حوصله اين بحث خارج است!
سلام من کارتریج قابل شارژ 1281/2/3/4 برای پرینترم Epson SX425w خریدم و جایگزین کردم ولی یه موقع میگه جوهر مشکی رو جایگزین کن یبار دیگه میگه زرد /قرمز/ و ابی قاطی میکنه.
نمیدونم چکار کنم چیپش مشکل داره نمیدونم.
بارها هد کلین گرفتم و مشکل حل نمیشه.
بنظر من کارترج قابل شارژش جنس خوب نیست .من wox با جوهر پر شده خریده بودم.
نظر شما چیه من چکار کنم.به فروشنده مراجعه کنم وپسش بدم(که فکر نمیکنم برداره)
یا برم کارتریج مادایران بخرم؟
دوستان .من بد جوری سر جوهر گیر کردم کسی جوهر اینکتک نمیدونه ، آنلاین از کجا میشه خرید ؟
چون تهران نیستم .
یه سوال دیگه اینکه الان این اینکتک هم تقلبیش اومده یا نه ؟
کلا الان کدوم جوهر بهتره یک لیتریش ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنون که تجربه خودتون رو در مورد جوهر گاما عنوان کردید.نقل قول:
یک خبری در مورد جوهر گاما بدم...در حال حاضر این جوهر به کشورهای ارمنستان و ترکیه صادر میشه.
سلام
آقا در مورد این صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جوهرای یک لیتری چه تفاوتی باهم دارن ؟
یکی نوشته178یکی 500 یکی 72 یکی 11-10...؟! این عددا چیه ؟ مگه چند نوع جوهر 1 لیتری wox واسه اچ پی وجود داره ؟
یا مثلا در مورد 100 سی سی ها! ؟
پرینتر من اچ پی دسکجت F4583 هستش. اگه بخام 1 لیتری بگیرم کدوم؟ اگه 100 سی سی بخام کدوم؟
ممنون
:40:
درود برشما دوست عزیز.
یه چاپگر 3کاره مدل f2400 خریدم که در حال حاضر کارتریجش تموم شده الان برا رنگ سیاه یه جوهر گرفتم و طبق راهنمای موجود در داخل بسته جوهر 8ml جوهر سیاه ریختم و با کیت و سرنگ 1ml ازش خارج کردم وقتی کارتریج رو جا زدم و سی دی پرینتر رو نصب کردم دیدم مقدار جوهر موجود در کارتریج رو کمتر از نصف نشون میده و بعدش دوسه تا برگهA4 نوشته شده و یه عکس رنگی با کیفیت رو کاغذ 6*4 اینچی پرینت گرفتم که بعدش رنگ سیاه تموم شد .الان هرچه جوهر میریزم نشون میده که جوهر سیاه خالیه و چراغشم روشنه!چرا؟ چیکار کنم؟ ممنونم از شما
(البته روی کاغذ 6*4 اینچی که قبلا چاپ شده بود عکس رو چاپ کردم و عکس رو بصورت لرزه و با خطوط سیاهی روی عکس چاپ کرد)
کارتریج رنگی رو هم طبق راهنمایی شما 4ml رنگ ریختم و با کیت و سرنگ 1ml خارج کردم اما اون هم کمتر از نصف رنگ توشه.(فعلا تموم نشوده رنگش)
و اینکه تعداد کارتریجهام 2 تا هست یکی برا رنگ سیاه و یه کارتریجمم سه تا رنگ آبی قرمز و زرد داره
سلام خسته نباشيد
من يك اپسون پي 50 دارم بعد از شارژ چراغ قطره چكان با چراغ كاغذ روشن خاموش ميشه اول چراغ قره چگان روشن ميشه بهد اون يكي يعني هر دو با هم روشن خاموش نميشند چكار كنم
موقع شارژهم يعني بعد جوهر ريختن هر دو لاستيك رو در اوردم هم هواروه هم اون يكي حالام روشن ميكنم اين چراغها روشن خاموش ميشن چكار كنم مرسي
توي اپسون روشن شدن چراغها به صورت فليپ فلاپ يا يكي در ميون چشمك زدن مربوط به نياز به ريست نرم افزاري داره.نقل قول:
سلام یک سوال من یک دونه پرینتر epson قدیمی جوهر افشان دارم که البته خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم چون یک مدت استفاده نکردم و خراب شد هرجا بردم گفت دیگه درست نمیشه میخواستم بدونم یعنی راهی نیست که اگر جوهر توی یک پرینتر خشک شد از اول درستش کنیم
دوست من کارتریجهای قابل شارژ خیلی پر دردسر هستند شما حتما مخزن بگیر مشکلت حل میشه من خودم هر دو رو تجربه کردم مخزن سالها بدون مشکل براتون کار میکنه خودم چند ساله دارم استفادهکد:سلام من کارتریج قابل شارژ 1281/2/3/4 برای پرینترم Epson SX425w خریدم و جایگزین کردم ولی یه موقع میگه جوهر مشکی رو جایگزین کن یبار دیگه میگه زرد /قرمز/ و ابی قاطی میکنه.
نمیدونم چکار کنم چیپش مشکل داره نمیدونم.
بارها هد کلین گرفتم و مشکل حل نمیشه.
بنظر من کارترج قابل شارژش جنس خوب نیست .من wox با جوهر پر شده خریده بودم.
نظر شما چیه من چکار کنم.به فروشنده مراجعه کنم وپسش بدم(که فکر نمیکنم برداره)
یا برم کارتریج مادایران بخرم؟
فکر استفاده از کارتریج اصلی هم نکن که هم باید چند برابر پول چاپگر پول مواد مصرفی بدی هم اینکه خیلی از چاپگرهای اپسون با کارتریج مادیران هم مشکل دارن مخزن و جوهر هم wwm بگیر من چند ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم و از بقیه مارکهای بازار بهتره
دوست من به عنوان کسی که اکثر جوهر های بازار رو تجربه کرده بهتون جوهر wwm رو پیشنهاد میکنم از بقیه مارکها بازار خیلی بهتره و چاپش هم خیلی با کیفیت تره چند سال هست دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتمکد:دوستان .من بد جوری سر جوهر گیر کردم کسی جوهر اینکتک نمیدونه ، آنلاین از کجا میشه خرید ؟
چون تهران نیستم .
یه سوال دیگه اینکه الان این اینکتک هم تقلبیش اومده یا نه ؟
کلا الان کدوم جوهر بهتره یک لیتریش ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
همینطور که دوستمون هم گفت این علامت یعنی اینکه باید با نرم افزار چاپگر ریست بشه از نرم افزار t50 استفاده کنید چون یکی هستند و فرقی نمیکنه نرم افزار رو هم از توی نت میتونید دانلود کنید اگه نتونستید بگید تا راهنماییتون کنمکد:سلام خسته نباشيد
من يك اپسون پي 50 دارم بعد از شارژ چراغ قطره چكان با چراغ كاغذ روشن خاموش ميشه اول چراغ قره چگان روشن ميشه بهد اون يكي يعني هر دو با هم روشن خاموش نميشند چكار كنم
موقع شارژهم يعني بعد جوهر ريختن هر دو لاستيك رو در اوردم هم هواروه هم اون يكي حالام روشن ميكنم اين چراغها روشن خاموش ميشن چكار كنم مرسي
دوست من چاپگری که جوهر تو هدش خشک شده درست نمیشه دیگه و باید هدش رو عوض کرد و با توجه به اینکه هد هم قیمت چاپگر نو در میاد و مثل هد اصل هم نمیشه چون چینی هستند پس اصلا این کار رو پیشنهاد نمیکنمکد:سلام یک سوال من یک دونه پرینتر epson قدیمی جوهر افشان دارم که البته خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم چون یک مدت استفاده نکردم و خراب شد هرجا بردم گفت دیگه درست نمیشه میخواستم بدونم یعنی راهی نیست که اگر جوهر توی یک پرینتر خشک شد از اول درستش کنیم
دوستان یک نکته که در مورد چاپگرهای اپسون باید در نظر گرفته بشه درست کردن سطل آشغال برای چاپگر هست که عمر چاپگر رو خیلی افزایش میده در واقع اگه از جوهر خوب استفاده کنید و سطل آشغال هم براش بزارید چاپگرهای اپسون تقریبا مرگ ندارن
خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
ممنون
خیلی تاپیکه خفنیه و پر از اطلاعات
دوستان یک سوال داشتم کانن mp550 رو هم میشه شارژ کرد ؟اگه کارتریجش یک مدت بیرون دستگاه مونده باشه؟3 ماه میشه دوباره شارژ و ازش استفاده کرد؟بعد این مدل رو چجوری باید شارز کرد؟ 4 کارتریجه است.
ممنون
این سطل آشغال رو توضیح میدید؟نقل قول:
سطل آشغال یا سیستم تخلیه برای چاپگر هایی که از مخزن استفاده میکنند تعبیه میشه
چاپگرهایی که مخزن روشون نصب میشه اغلب تعدا بالا چاپ میکنند و جوهر لیتری که برای مخزن استفاده میشه با کارتریج اصلی فرق میکنه و ضایعات بیشتر داره داخل خود چاپگر ضرفی قرار داره برای این ضایعات ولی خوب چون ما از رنگهای لیتری استفاده میکنیم ضایعات بیشتر داریم در نتیجه بعد از مدتی ضرف پر میشه و ضایعات ازش بیرون میزنه و به چاپگر آسیب میرسونه
حالا برای تعبیه سیستم تخلیه شما به یک سرم که از داروخانه ها میتونید تهیه کنید و یک ضرف که ضایعات تو اون میریزه مثل بطری یا هر چیز دیگه نیاز دارید
پشت چاپگر معمولا سمت چپ یک درب کوچیک قرار داره در رو که باز کنید یک شلنگ اونجا هست که شما دقیقا از وسط اون رو باید ببرید حالا شلنگ سرم رو فرو کنید تو شلنگی سمت چپی که بریدید و سر دیگه رو توی بطری قرار بدید تا ضایعات توی اون بریزه فقط دقت کنید که زمانی که هد کلین میکنید ضایعات باید از شلنگ تخلیه رد بشه و توی ظرف تخلیه بریزه در غیر این صورت سیستم تخلیه شما درست کار نمیکنه
با سلام
من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((
اگه منظورتون ریست کنتور چاپگر هست میتونید از لینک زیر دریافت کنید فقط برای اینکه برنامه اجرا بشه تاربخ سیستم رو باید به تاریخی که گفته شده تغییر بدیدکد:با سلام
من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((
پرینتر هم پرینتر کانن ip4840
در ضمن احتما خشک شدن هد خیلی کمه چون حداقل هر دو روز یک بار پرینت دارم در اکثر مواقع هر روز پرینت میکنم
ممنون میشوم راهنمایی کنید
در کل صدا های داخل پرینتر هم خیلی زیاد شده نمیدونم مشکلش چیه
درود به همه دوستان
من برای کارم به تازگی پرینتر لیزری سیاه سفید SCX-4623F خریدم.
حالا می خواستم یه دونه پرینتر رنگی هم بخرم که خرج کمی برام داشته باشه. مصرفی که دارم چاپ صفحات تبلیغاتی رنگی در سایز A5 , A4 . یه پرینتر خوب و مناسب بهم پیشنهاد کنید. با تشکر. فقط من ایران نیستم. برای شارژ و این برنامه ها هم بفرمایید که باید چه کرد؟
دوست من تو ایرن هر کسی پرینتر برای کار و تعداد نسبتا بالا بخواد که چاپ و هزینه هم براش ارزون در بیاد اپسون همراه مخزن بهش پیشنهاد میکنم فعلا تو بازار epson p50 هست برای سایز حداکثر a4 ولی شما که ایران نیستی باید ببینی اونجا میتونید تهیه کنید
دوستان کسی تجربه ای در مورد مشکل ما نداشت
من یه پرینتر سه کاره می خوام که روش کارتریج قابل شارژ نصب کنم
خودم tx 210 دارم چند بار هم کارتریجش رو شارژ کردم و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
می خواستم بدوم این جوهر های ماد ایران از لحاظ کیفیت چطورن ؟ بهتر از جوهرهای لیتری هستند یا نه
چون برای یکی از اشنایان می خوام میگه اگه هر کارتریج 6-7 هزار تومن هم باشه مشکلی نیست
توان هزینه کردن رو داره می خواستم راهنمایی کنید
لطفا حذف شود
سلام . دوستان و اساتید کسی میدونه که چرا موقع هواگیری کارتریج این یک میلی لیتر جوهر درست بیرون نمیاد؟باید انقدر فشار بدم تا جون خودم بالا بیاد تا 0.1 میلی جوهر بیاد بیرون. همه جای تاپیک کسی همچین سوالی رو نپرسیده!!!خب اگه همه بلدن به ما هم بگن سر در بیاریم.قلق خاصی داره ؟یا زور رستم میخواد؟:31:
اين كه جوهر راحت بياد به خيلي مسائل ربط داره!نقل قول:
1-باز بودن نازل هاي هد كه خيلي مهمه، مسلما اگه كارتريج خشك شده باشه يا يه مدت نزده باشيد باهاش جوهر به سختي خارج ميشه. خيلي مهم نيست چقدر خارج بشه مهم اينه كه كيفيت مورد پسند باشه تقريبي گفته شده. هر چي بيشتر بهتر!!!
2-نوع جوهر كه خيلي غليظ نباشه.
3-اينكه كارتريج روي كيت سرجاش محكم باشه و هوا از بينش رد نشه.
4-سرنگ شما هر چي مخصوص تزريق گاوي باشه بهتره با اين سرنگ هاي 2 ميلي و 5 ميلي سخت بيرون مياد.
5-زور مردونه هم مي خواد:31:
به عنوان یه تازه کار!
سلام!
از دیروز پرینترم اول و آخر عکس رو بد میگیره خطهای آبی داره. وسط عکس خیلی خوبه اما 0.5 سانت اول و آخر خوب نیست.
کمک کنید دوستان!
دوستان یک کارتریج اپسون c45 دارم میخوام کارتریجای ممولو (یک بار مصرفو) با ریختن رنگ چر کنم اما مشکل اینه که بازم به خاطر چیپش پرینتر کارتریجو خالی میشناسه. چه طور میتونم چیپ رو کارتریجو ریست کنم؟
براي اپسون تقريبا هيچ راهي نيست كه بشه از دست ارور كارتريج خلاص شد. تنها راهش اينه كه كارتريج هاي قابل شارژ يا تانك تهيه كنيد.نقل قول:
مشکل حل شد دوست عزیز.نقل قول:
مینویسم برای اونایی که ممکنه این مشکلو داشته باشن.
یه برد هست به اسم ریسیتر کارتریج اپسون 7 پین داره و 7و9 پین من 7 پینشو خریدم (مشهد) 16 تومن. روی این کیت یه کانکتور 7 پین داره که وصل میشه به چیپ کارتریج. یه ال ای دی هم بالای این کیت داره 2 تا چشمک قرمز میزنه. چشکم سومی سبز روشن میشه. بعد کارتریج ریست شده.
کمتر از 1 ثانیه طول میکشه. گذاشتم تو پرینتر کارتریجو پر شناخت.
با تشکر.
9 پینش چند بود؟