مشخصاتش چیه؟نقل قول:
cpu من 2.5 هست ولی تو اجرا مشکل ندارم.
دوستان مشکلی واسه cpu من بوجود نمیاد؟؟؟
آخه حداقل 2.8 می خواد.
Printable View
مشخصاتش چیه؟نقل قول:
cpu من 2.5 هست ولی تو اجرا مشکل ندارم.
دوستان مشکلی واسه cpu من بوجود نمیاد؟؟؟
آخه حداقل 2.8 می خواد.
دوستان من یه جایی تو بازی گیر کردم.همین جا بپرسم یا تاپیک جداگانه ای داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره دوست من همینجا بپرس
خوب تاپیک بازی همینه دیگه.
راستش توی مرحله Assaoult که میگه برو تو کشتی .وقتی می رم یه چیزی رو فعال می کنم.بعد روی صفحه می نویسه که Air Strike Available.Use binocalars to lock target ! .از binocalars که استفاده می کنم یه نشانه ای روی صفحه میاد بعدش که توی بهترین موقعیت که 2M هست می ایستم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا چکار کنم؟نقل قول:
دوست من باید از کشتی بیرون بیای و هدف کشتی رو بگیری و B بزنی و وقتی هدف قفل شد کلیک چپ کنی .نقل قول:
راستش توی مرحله Assaoult که میگه برو تو کشتی .وقتی می رم یه چیزی رو فعال می کنم.بعد روی صفحه می نویسه که Air Strike Available.Use binocalars to lock target ! .از binocalars که استفاده می کنم یه نشانه ای روی صفحه میاد بعدش که توی بهترین موقعیت که 2M هست می ایستم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا چکار کنم؟
من وقتی که تو قسمت تنظیمات گرافیک ،فیلترینگ رو زیاد میکردم ، علاوه بر این که با افت فریم مواجه میشدم ، بلکه سایه دشمنها هم روی صفحه باقی میموند. مجبور میشدم بگذارمش روی no filtering . میگم اصلا به چه دردی میخوره؟
در ضمن من این بازی رو از روی سیستمم حذف کردم و الان دارم Call of Duty 4 بازی میکنم. تازه دارم میفهمم کرایسیس چی بوده. واقعا بهترین بازی در دنیاست.
گرافیک cod 4 هم بدک نیست فقط عیبش اینه که بیشتر ماموریتهاشون تو شبه و ادم کمتر میتونه از گرافیک محیط استفاده کنه و فقط باید تو بازی دوربین شب بین رو بزنیم که با اون هم همه جا سبز دیده میشه.
خوب آقا این Gamespot بابا یه چند تا مپ جدید باحال برای single player برای دانلود گزاشته حالا اگه حال کردین برین دانلود کنین
همش كه شب نبود فقط همون مرحله اول بايد از دوربين استفاده ميكردي بقيه مرحله ها توي پب ميشد ديد مرحله هاي اخري همه توي روز بود كهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اينه
رم 1 گيگ
گرافيك جي فورس 7100 جي اس يا همون 512
سي پي يو 3.2
دوستان بازی crysis به چه سیستمی نیاز داره.
با این مشخصات میشه بازی رو فول انجام داد؟نقل قول:
دوست عزيز اينه
رم 1 گيگ
گرافيك جي فورس 7100 جي اس يا همون 512
سي پي يو 3.2
نه عزیزمنقل قول:
با این مشخصات میشه بازی رو فول انجام داد؟
اینا حداقل سیستمه
فول نمیشه.نقل قول:
من با رم 1gig و کارت گرافیک Geforce 8400 gs رو مدیوم بازی میکنم البته دو 3تا از گزینه ها رو low هست.
با این سیستم
8600 جی تی 256 دی دی آر 3
2 گیگ رم با باس 800
سی پی یو 2.2 کرتودو
میشه فول بازی کرد
اینی که گفتم لبتابیه که میخوام بخرم:31:
میشه فول بازی کرد :13:
در ضمن این بازی چند وقته که اومده
ممنون دانلودش كردمنقل قول:
اما بعضي مپ ها نميدونم چرا كار نمي كنن:41:
راستش سیستمم یه خرده قدیمیه و می خوام واسه crysis اپدیت کنم 200 تومن هم پول دارم میشه راهنماییم کنید اینهم مشخصات سیستممه :نقل قول:
فول نمیشه.
من با رم 1gig و کارت گرافیک Geforce 8400 gs رو مدیوم بازی میکنم البته دو 3تا از گزینه ها رو low هست.
cpu 2.8 intel full cash
ram 512mb
graphics card nvidia geforce fx 5500 (256mb
mother board asus p5 p800 se
سی پی یو کم میاره(البته روی فول)نقل قول:
با این سیستم
8600 جی تی 256 دی دی آر 3
2 گیگ رم با باس 800
سی پی یو 2.2 کرتودو
میشه فول بازی کرد
اینی که گفتم لبتابیه که میخوام بخرم
میشه فول بازی کرد
در ضمن این بازی چند وقته که اومده
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم یه 2,3ماهی میشه اومده
namber_one جون مرسی از جوابت و منظورت اینه که اگه من تسک منیجر رو باز کنم و بعد روی performance و بعد بازی رو اجرا کنم سی پیو 100 درصد پر میشه آخه این قویترین (بصرفه ترین) سیستمه (لب تاب) و کش سی پیوش 4 مگه
حالا این 8600 جی تی چیزه خوبیههههههههه باسهی این بازی ؟؟؟؟؟
نه عزیزمنقل قول:
namber_one جون مرسی از جوابت و منظورت اینه که اگه من تسک منیجر رو باز کنم و بعد روی performance و بعد بازی رو اجرا کنم سی پیو 100 درصد پر میشه آخه این قویترین (بصرفه ترین) سیستمه (لب تاب) و کش سی پیوش 4 مگه
حالا این 8600 جی تی چیزه خوبیههههههههه باسهی این بازی ؟؟؟؟؟
صد در صد پر نمیشه
اگر یه روز تونستی پرش کنی ما رو هم خبر کن
8600 جی تی واسه این بازه خوبه(ولی ایده آل نیست)
ولی بازیهایی میان که همین کارت هم کم میاره
شما stranglehold رو بازی کن
با این گرافیک میتونی صفا کنی
نقل قول:
حرفتو زمین نمیندازم پرش کردم :5:
البته این 2.6 دوال کوره دیگه چه برسه به 2.2 گیگش:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خدایش من باسهی تبدیل فایلهای مختلف منظورم مولتی مدیا و صدا مجبورم حتی تا 3 تا سیستم هم استفاده کنم:11:
من توی اون مرحله که کشش زمین از بین میره و همه اشیا میرن رو هوا و یه سری موجودات عجیب غریب
میان و میرن گیر کردم - کسی سیو مرحله بعدش رو داره ؟؟؟؟
اگه دارید خواهشا بذارید چون این از اون مرحله هاییه که خیلی خوشم نمیاد رد کنم......
توی چند صفحه قبل سیوش موجود است...نقل قول:
من توی اون مرحله که کشش زمین از بین میره و همه اشیا میرن رو هوا و یه سری موجودات عجیب غریب
میان و میرن گیر کردم - کسی سیو مرحله بعدش رو داره ؟؟؟؟
اگه دارید خواهشا بذارید چون این از اون مرحله هاییه که خیلی خوشم نمیاد رد کنم......
آقا من هرچی گشتم تو صفحات قبل ندیدم
میشه بگی چه صفحه ای ؟
با خودت برام بذاریش
ممنون
نه دوست عزيزنقل قول:
مثل اينكه حق با ايشونه منم گشتم نبود :41:
لطفا براشون يكي بذاره دوباره :46:
صفحه 66
پست656
ميگشتيد پيدا ميکرديد
اين هم لينک سيو بعد از اون مرحله
کد:http://www.2shared.com/file/2835965/9bb4e07/default_namber_one.html
سلام
فکر کنم این سیوی که دادی اشتباه باشه بذار قشنگ برات مرحله ای که توش هستم رو توضیح بدم ک
من اون مرحله ای هستم که شخصیت بازی رو گرگان می گیرند و یک کسی لباس شبیه مارو پوشیده(انگار که
رییسی چیزی باشه)یه زنی هم کنارمون ایستاده و یهو همه چی بهم میریزه .... تا اینکه شخصیت بازی با
زن داخل یک اتاقک هستن که یه نفر از بالا میاد و زنرو می بره و بازی میرسه به اون مرحله ای که من توش هستم -(می دونی براچی میگم اشتباه دادی چون من دو سه ماه پیش این بازی رو داشتم بازی می کردم
به اینجا رسیدم و از یه نفر سیو مرحله بعد رو گرفتم ولی بنا به دلایلی نتونستم بازی رو ادامه بدم
و سیوی که اون آقا بهم داده بود اینجا نبود که شما سیوشو بهم دادی چون دوره ی
یخبندان هنوز شروع نشده بود ولی اینی که شما گذاشتی دوره یخبندان شروع شده)
اگه متوجه شدی سیو سالم رو برامون بذارید (اگه نه که بگید از کجا می تونم سیواشو پیدا کنم)
با تشکر
من وقتی که تو قسمت تنظیمات گرافیک ،فیلترینگ رو زیاد میکردم ، علاوه بر این که با افت فریم مواجه میشدم ، بلکه سایه دشمنها هم روی صفحه باقی میموند. مجبور میشدم بگذارمش روی no filtering . میگم اصلا به چه دردی میخوره؟
خواهش میکنم یکی جواب بده
دوست عزیزهیچ کس از این مرحله خوشش نمیاد. شما میتونی از کد تقلب یا ترینر برای مخفی موندن از چشم اونها استفاده کنی و براحتی و ظرف چند دقیقه این مرحله رو پشت سر بذاری. کد تقلب این بازی هم با یه جستجوی ساده تو گوگل براحتی پیدا میشه. موفق باشید.نقل قول:
در ضمن برای گذروندن اون مرحله باید به مسیر هایی که روشنتره بری، یک جایی هم هست یک حفره تو رو به سمت خودش میکشونه و کلی از مسیر رو توی اون حفره با سرعت حرکت میکنی. یعنی نیروی اون حفره تو رو میبره. در قسمت اخرش هم جایی هست که تو باید یه چند دقیقه ای به اون موجودات شلیک کنی تا اون قسمت شروع به جرقه زدن کنه ،بعدش در باز میشه میری بیرون راحت میشی.
اولا چرا پستاتو جدا جدا ميزني :19:نقل قول:
همه شو در يك پست بگو:13:
در جواب اون مرحله هم : :20:
در قسمت اول قبل از در يه راهرو هست كه درش بازه واردش شو
بعد راهو ادامه بده تا به قسمتي برسي كه تعدادشون خيلي زياده
9 تا راكتور اصلي بزن تا دروازه اصلي سريع باز بشه اينجا رو اگه اون موجودات فضايي رو دنبال كني پيدا مي كني
از در برو بيرون:46:
khodaeish hamin ye marhale kolle bazio be nazare man kharab kard , 2-3 roz tol keshid ta radesh kardam:2:
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید در غیر این صورت مدیران پست شما را حذف می کنند.نقل قول:
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
دوستان من هدفم تبليغ نيستش فقط ميخوام كه بهترين بازي خور ايران معرفي بشهکد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208570
دوستان واسه کرایسس چه کارت گرافیکی بخرم و میخوام بدونم ویندوز باید ویستا باشه یا با اکس پی هم میشه بازی کرد.نقل قول:
راستش سیستمم یه خرده قدیمیه و می خوام واسه crysis اپدیت کنم 200 تومن هم پول دارم میشه راهنماییم کنید اینهم مشخصات سیستممه :
cpu 2.8 intel full cash
ram 512mb
يه 8800 Gts بخر .
تو اكس پي هم ميتوني بازي كني ولي تو ويستا بهتره
با این چیزایی که گفتم سازگاره:نقل قول:
يه 8800 Gts بخر .
تو اكس پي هم ميتوني بازي كني ولي تو ويستا بهتره
نقل قول:
راستش سیستمم یه خرده قدیمیه و می خوام واسه crysis اپدیت کنم 200 تومن هم پول دارم میشه راهنماییم کنید اینهم مشخصات سیستممه :
cpu 2.8 intel full cash
ram 512mb
خوب مثل اينكه مادربورد شما Agp هست و براي اينكه يه كارت گرافيك خوب بخري بايد يه مادربورد Pci هم بخري چون در حال حاضر كارت هاي گرافيك مدل بالاي Agp كم پيدا ميشه .
فكر كنم با همين 200 تومان و پول فروش قطعاتي كه در حال حاضر داري يه سيستم مناسب بخري.
سلام دوستان كسي ترينر براي ورژن 1.2 داره.
عزیزم توجه کننقل قول:
سلام
فکر کنم این سیوی که دادی اشتباه باشه بذار قشنگ برات مرحله ای که توش هستم رو توضیح بدم ک
من اون مرحله ای هستم که شخصیت بازی رو گرگان می گیرند و یک کسی لباس شبیه مارو پوشیده(انگار که
رییسی چیزی باشه)یه زنی هم کنارمون ایستاده و یهو همه چی بهم میریزه .... تا اینکه شخصیت بازی با
زن داخل یک اتاقک هستن که یه نفر از بالا میاد و زنرو می بره و بازی میرسه به اون مرحله ای که من توش هستم -(می دونی براچی میگم اشتباه دادی چون من دو سه ماه پیش این بازی رو داشتم بازی می کردم
به اینجا رسیدم و از یه نفر سیو مرحله بعد رو گرفتم ولی بنا به دلایلی نتونستم بازی رو ادامه بدم
و سیوی که اون آقا بهم داده بود اینجا نبود که شما سیوشو بهم دادی چون دوره ی
یخبندان هنوز شروع نشده بود ولی اینی که شما گذاشتی دوره یخبندان شروع شده)
اگه متوجه شدی سیو سالم رو برامون بذارید (اگه نه که بگید از کجا می تونم سیواشو پیدا کنم)
با تشکر
این سیو ماله مرحله ی بعد از اون مرحله ای که توی هوا معلقی
خواهش میکنم یکی جواب بده، به خدا خسته شدم اینقدر این سوال رو مطرح کردم.