تو جعبه سی دی ویندوز نداره
Printable View
تو جعبه سی دی ویندوز نداره
یعنی چی ؟؟
الان ویندوزش پریده چی ؟؟
پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
الان چیکار باید بکنیم ؟؟
یعنی چی نداره مگه هر لپ تاپی که ویندوز اورجینال داره باید سی دی ویندوزم تو پکش باشه؟!! نیست نمیزارن بر همینه میگن تا خریدی قبل پارتیشن بمدی بک آپ بگیرین و سیستم ایمیج. این پارتیشن بندیم معضلی شده!! بابا خیلی سادس قبلا یکی پرسیده بود توضیح دادم چطوری باید این کارو کرد. الان یا باید از دی وی دی خود دل استفاده کنین که ب بسم الله که روشنش میکنی ازت میخواد 2 تا دی وی دی بندازی توش تا برات بک آپ بگیره، هم میتونین از سیستم ایمیجی که باید میگرفتین قبل پارتیشن بندی _ که نمیدونم این کارو کردین یا نه_ استفاده کنین، یه راهم هست که شنیدم نمیدونم درسته یا نه ولی به نظر درست میاد و اون اینه که بری یه ویندوز Home Premium بگیری بعد با سریالی که پشت لپ تاپ زدن Genuine کنی ویندوزتونقل قول:
اتفاقاً به ذهن من رسید ! 27 گیگ بود ! هارد اکسترنالمو وصل کردم با یه دیسکی که خودم داشتم (hirent boot cd) خاستم بک آپ بگیرم توی هارد اکسترنالم ! ولی هی بازی در میاورد ! یا هاردمو نمیشناخت یا پارتیشنها رو نمیشناخت یا هنگ میکرد !
بعدش رفیقم پارتیشن مجیکو باز کرد یه سری ارور داد که گفت میخای فیکس کنم ؟ ما هم زدیم فیکس کن یه 10 15 تا ارور داد و فیکس کردیم بعد ریستارت کردیم دیدیم بالا نمیاد :دی بهمین سادگی بهمین خوشمزگی :دی
فدای سرتون ! تا وقتی کرکش هست استفاده میکنیم :دی فقط رفیقم دلش ازین سوخت که 1 شبه لپتاپشو خریده :دی
اون پارتیشن 14 گیگی به اسم ریکاوری برای همین قضیه بوده پس :دی
در هر صورت 27 گیگ رو چجوری باید تو 14 گیگ جا میکردیم :دی ؟؟
نکنه کمرپسش میکنه ؟
من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنینقل قول:
نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.نقل قول:
بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.
بابا بی خیال مگه مهمه شما لذتتو ببر منم همین سیستمو دارم گرم نمیکنه. نمیدونم رو چه حسابی این دوستمون اصرار دارن رو گرماش به هر حال زیاد مهم نیست.نقل قول:
این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه
اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...
ببین من این لپتاپ رو ندارم ولی اگه رو فول لود بره روو 100 درجه خطریه هاااا.
نهایت دمایی که به مین بورد و cpu باید وارد بشه 95 دجس اونم به زور بالای این خیلی خطرناکه
آقا ما فول لودم تست کردیم اینقدر که شما میگی بالا نرفت نرماله حتی کمتر از لپ تاپای دیگه، آیه ی الهی هم نازل شه شما میگی دماش بالاس:20:نقل قول:
6- از همه اینا گذشته لپ تاپهای جدید دیگه سی دی ویندوز ندارن و ظاهرا ویندوز به یه شکلی مثل Image روی هارد قرار داره(بجز نسخه نصب شده ویندوز که روی هارد هست).حالامن میخوام از این ویندوز به اصطلاح نصب نشده یه Backup روی دی وی دی داشته باشم.شاید همون Backup که بچه ها میگن همین باشه. من تو این موردش وارد نیستم و نمیدونم باید از کجا و به چه شکل این کار رو انجام بدم.در ضمن نمیدونم این Backup که من میگیرم فقط ویندوز هست یا برنامه های همراه اون رو هم میریزه روی دی وی دی؟(منظورم نرم افزارهایی هست که خود کمپانی الان واسه لپ تاپ من نصب کرده).
لطفا اگه کسی بلده روش این کار رو واسه بنده و بقیه دوستان بطور کامل و قدم به قدم توضیح بده. آخه میترسم همین اول کاری سیستم قاط بزنه و همه چی بپره.(ما که شانس نداریم:laughing:)
7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
ممنون میشم اگه کمک کنین.[/QUOTE]
سلام بر دوست من
من لپ تاپ xps 1530 دارم که حدودا 3 سال پیش خریدم 1700 تومن ولی الان می خوام عوضش کنم. لطفا این لپ تاپتو خوب بررسی کن ببین کم و کسری نداره که چون اینجا می گن که لپ تاپای دل دیگه کیفیت سابقو نداره. برا من ساخت مالزیه سفارش کانادا
در رابطه با پارتیشن هم می ری به دیسک منجمنت سیستمت بعد روی درابوت کلیک راست کرده گزینه sharing رو می زنی (البته فک کنم) چیزی تو همین مایه ها بقیش هم راحته
سلام مرسی که راهنمایی میکنینقل قول:
والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم
شما باید برنامه quick set رو نصب کنی دوست من
اگه نداشتی تو سایت دل می تونی پیداش کنی
من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودمنقل قول:
حق با شماست ولی اخه من مشکلم ایناس که وقتی روشن میکنم سیستم رو 2 دقیقه توی wellcomeنقل قول:
میمونه بعد میاد بالا ویندوز بعد اینکه من کرایسیس رو دوبار نصب کردم و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم
هیچ اتفاقی نمیافته روی یه ایکون دیگه کلیک میکنم میگه ویندوز شما باید 32 بیت باشه
درایوش هم یه سی دی میذارم خام نشون میده درمیارم دوباره میذارم دی وی دی و میاره بالا مثلا یه برنامه
گذاشتم و در آوردم دی وی دی رو یه چیز دیگه گذاشتم ولی دی وی دی قبلی رو نشون میده اصلا یه
چیز عیجیبی هست دیگه کرایسیس رو نیاره جای تعجب داره من حتی درایورها شو نصب کردم که نصب نشد
:19:
راستی این رو از سایت دل گرفتم سریال دستگاه رو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه شما که خریدی باطری دستگاه اونجا که یه دکمه داره میزنی میزان شارژ رو نشون میده صاف بود یعنی خطی نداشت انگار که استفاده شده باشه؟
آقایان من به کمک شما نیاز دارم
به نظر شما من ای لپ تاپ با قیمت 1460 بخرم ؟ آیا می ارزه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده6 GB DDR3 حافظه:750 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
بنظرتون همین XPS رو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
[HTML]http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx[/HTML]
اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم! پس تا تیرماه فقط خاک خواهد خورد :27:
.نقل قول:
.
.
.
سلام
خوبه بخر.......اما با گارانتی پدر مادر دار بخر.........زیگورات با هارد 640 گیگ میده 1.450.000 حالا واسه 10.000 تومن با هارد 750 گیگ میصرفه........راستی این مدل با CPU Core I7 2720QM نیز موجود هست بگردی تا 1.500.00 گیر میاد راحت........:20:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
.نقل قول:
.
.
.
سلام
واسه بازیم خوبه مشکلی نداره........اما Alineware معلوم نیست با چه قیمتی وارد بازار میشه...........سری گیم مخصوص بازی هست و گرافیک و رم و هارد بالایی دارن .........CPU هم آخرین مدل روز رو سیستم گیم هستش:20:
واسه دیجیکالا tv tuner هم داره ولی زیگورات ندارهنقل قول:
همین الان تو سایت دل اون کانفیگی که میخواستمو انتخاب کردم خیلی با xps تفاوت قیمت داره تازه بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چند شه.بیخیال همون xps رو میخرم که نسبت به قیمتش عالیهنقل قول:
دوستان کسی هست که CPU Core I7 2720QM
و tv tuner
و هارد با دور 7200 rpm با هم داشته باشه ؟ اگه هست از کجا و با چه قیمت و گارانتی خریده ؟
سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
نقل قول:*******
یه چیز دیگه اینکه ایا باطری رو باید برای اولین بار چند ساعت بزنم تو شارژ من دستگاه رو خاموش
میزنم تو شارژ وقتی چراغ بالای دستگاه خاموش شد به معنی اینکه پر شده دستگاه رو روشن میکنم ولی
حس میکنم زود باطری تموم می کنه کسی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟
اقا کسی نیست جوابو بده؟؟؟؟؟
من این رو با سرعت هارد 7200 و tv خریدم 147000...ضمنا" زیگورات با هارد 640 و بدون tv میده1600000....اون قیمت سایتش ماله قدیمه...شخصا" باهاشون صحبت کردم گفتن که اون قیمت ماله قبل عید بوده و واسه فروش بالا بوده!!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه اگه پارتیشن بندی کنم در حد 1 درایو دیگه برای ویندوز و یا سیستم ضرر نداره؟ کلا این کارنقل قول:
برای لپ تاپ ایرادی نداره؟
این نوع از باطری ها رو نیازی نیست شارژ اولیه زیاد کرد.....نه فک نکنم مشکلی پیش بیاد اگه 2 تا درایو درست کنی...مثلا" مشکله خاصی توی ذهنتون هست؟؟
والا مشکل که نه ولی بهترین راه از همون کنترل پنل هست؟؟ یه جا گفته بود اگه میخوایین از پارتیشن کمنقل قول:
کنید از اونی که سیستم عامل روش نصب کم نکنید خوب باید از چی کم کنم؟
اقا این جریان tv چیه یه وسیله با انتن هست و یه فیش اینا چطوری کار میکنن؟؟
دوست عزیز tv این لپ تاپ به صورت built in هست..یعنی داخلی هست و نیاز به فیش و usb و...این چیزا نداری..یه آنتن کوچیک تو جعبه لپ تاپ هست که به راحتی با گیره مخصوص وصل میشه رو لپ تاپ و اصلا" هم دست و پاگیر نیست و خیلی هم قوی هستش...هر جا که تست کردم راحت کار کردنقل قول:
درسته بله وصل کردم ولی با چه برنامه میشه دید ؟؟ توی خود لپ تاپ ریختن یا خودم باید نصب کنم؟؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من همین دیروز موقع جستجو به یک مورد جالب برخوردم که اگه اجازه بدین اینجا مطرح میکنم(البته ربطی به XPS نداره)
یه لپ تاپ توپ با قیمت خیلی مناسب (البته به نظر شخصی من و با توجه به کانفیگ خوبش) دیدم به اسم JUNIPER و با مدل PBL-21 که کانفیگش اینه و با این قیمت :
[HTML]http://www.juniper.ir/p/82/PBL-21[/HTML]
نظرتون راجع به این چیه ؟ کسی اطلاعاتی درمورد این برند و کیفیت و سابقه ش میدونه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید:11:
نقل قول:
نوشته 5ولت چون ولتاژ پورت usb هم حدود 5.5 ولت هست
اما جریان پورتusb خیلی ناچیزه در صورتی که ترانس یا همون آداپتور شما چون برق 220ولت ac رو یکسو و dc میکنه جریان خیلی بالاتری نسبت به پورت usb داره
برای کم کردن جریان باید چند تا مقاومت سری کنی تا جریان کم بشه و بعد به کول پدت وصل کنی
البته به شخصه فکر میکنم اگه این کار روهم نکنید کول پدتون آسیب نمیبینه چون تو الکترونیک و مدارات AC/DC قطعیت مطلق وجود نداره
موفق باشید
این سی پی یوش دومین سی پی یو قدرتمند حال حاضر هست قیمتشم 1290 . گرافیکشم که 540 هست. 8 گیگ رم و 640 هارد و یک پورت USB 3.0 این لپ تا هم اگر اشتباه نکنم به سفارش تایوان (شرکت اصلی compal) و ساخت در چین هست اینم لینک محصول اصلی:نقل قول:
فقط می مونه کیفیتش؟!کد:http://www.marasst.com/product-1-PBL21.htm
دوست عزیز تو خود لپ تاپ فقط درایورش نصب هست و باید با windows media center کانال یابی کنی...برو به این مسیر:start >windos media center<نقل قول:
بعد روی lmedia center کلیک کن بعد هم رویplay live TV
امین جان اولا سلام و دوما ممنون از توجه و جوابتوننقل قول:
بنظرم یه جا تو یکی از این سایتهای ریویو و بررسی دیدم که گرافیکش رو GT550 نوشته بودن فکرکنم تو سایت NoteBook Check بود.
با تشکر
سلام خواهشا بگید با بازی های جدید مشکلی نداره؟
نقل قول:
سلام نه نداره من کرایسس وارهد و کرایسس 2 رو نصب کردم پرتال 2 رو هم تست کردم عالی عالی کار
میکنه فقط بازی GTA آخرین نسخه شو نیاورد یعنی آورد ولی وقتی توی تنظیمات گرافیکش می رفتم خوب
کار نمی کرد.
برند تایوانی کجا بوده!!! این یک برند ایرانی هست که به چین سفارش دادن و خودشون میفروشنش!نقل قول:
در حد تایپ و آفیس خوبه!!!!
اینم سایتش:
Juniper.ir
عزیزم خودشون که سفارش نمی دن یک برند تایوانی به اسم compal هست که اینها سفارش می دن با اسم جونیپر لپتاپ بزنه شرکت تایوانی هم در چین تولید می کنه (سونی هم یک برند ژاپنی هست که در چین و امریکا لپ تاپ می زنه)نقل قول:
اینم اطلاعات بیشتر از Compal:
در ضمن این سی پی یو و گرافیک و رم برای کار اداری یکم زیاد نیست؟کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Compal_Electronics
(شما هم می تونی سفارش بدی لپ تاپ به هر اسمی بزنن)