از منوینقل قول:
setting>Cyanogen setting>user interface>Battery percentage color
میشه رنگ درصدشو تغییر داد
من از این بیشتر توش پیدا نکردم
اگه اینم جناب Javad Gamer آپلود کنه ممنون میشمنقل قول:
چون ف ی ل ت ر ه
Printable View
از منوینقل قول:
setting>Cyanogen setting>user interface>Battery percentage color
میشه رنگ درصدشو تغییر داد
من از این بیشتر توش پیدا نکردم
اگه اینم جناب Javad Gamer آپلود کنه ممنون میشمنقل قول:
چون ف ی ل ت ر ه
سلام..نقل قول:
از www2... اینجوری وارد شو...
فقط هرکاری کردم نتونستم صفحه کلیشو عوض کنم...
ولی فارسی داره صفحه کلیدش..
خیلی رامش خوبه..حتما یک تستی کن.
از نظر شما موردي داره؟؟نقل قول:
شما که تازه گوشی رو خریدی و تازه کاری چرا دنبال رام عوض کردنی آخه ؟
اين كارو كردمنقل قول:
به نظر من شما اول مراحل روت کردن رو برو ، گوشیت رو روت کن
ميشه لطف كنين چطوري و از كجا آپديت كنم؟؟نقل قول:
قبلش هم یه آپدیتی بکن گوشیتو بعدم برنامه بریز روش حال کن
سلام مجدد..
خب رام Elilinux ورژن 3...
یاید بگم اینم مثل ورژن 2 نکسوس هست.. همه چی عالی کار میکنه..
سی پی یو تو این رام 691 mhz هست.. بازی سنگین هم تست کردم راحت کار کرد.. بازی gtc racer game loft رو تست کردم.
سرعتش خیلی خوبه..
تا الان کلی بازی و برنامه روش نصب کردم رست یا هنگ نکرده...
سلام عزیزنقل قول:
کدوم بهتره
لینک دومی ام بده
به نظرم لینک رام های دیگم به ترتیب اولویت بهتر تو امضات بزار که راحتر پیداشون کنیم
مرسی
اسکرین شات ها از رام Elilinux vr 3
اینارو خودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم توی این رام و هم نکسوس رم گوشی ازادتر هست.. یعنی 80 تا 100mb رو راحت میتونید با یک دکمه خالی کنید این برای بازی خیلی به درد میخوره..
ولی بنجمارک که گرفتم ازش نمره زیادی نمیگره.. 700 تا 540....
ولی تو اجرا بازی ها خیلی خوب عمل میکنه... مثل rc1 هست...
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
از اینجا دانلود کن ف ی ل ت ر نیستنقل قول:
فقط نکاتی که گفته بودم رو رعایت کن..
factory reset قبل از نصب.
تنظیم نور ال سی دی بعد از نصب.
در مورد اینکه کدوم بهتره امشب روی هر دو تا حسابی کار میکنم ببینم کدوم بهتر هست..
فعلا منتظر باشید..
ولی فعلا رام نکسوس ورژن 2 رو استفاده کنید. و نظرتون رو هم بگین.
سلام..
صبح همگی دوستان بخیر..
خب دیشب کلی روی این دو رام کار کردم..
رام nexux vr2 رو نصب کنید.. خیلی عالیه...
Elilinux vr3 رام خیلی خوبیه ولی قابلیت گرافیکی خیلی پایین هست تو بازی های سنگین کم میاره و گاهی هم رست میکرد یا از بازی خارچ میشد..
تست بیچمارکی که از این رام گرفتم 3D , 2D هر کدوم 150 تا 120 میگرفتند! و MEMORY حدود 450! و در کل 700 تا 500 امتیاز می اورد.
ولی روی nexus VR2 خیلی خوب بود... بنچمارک کلا بین 1100 تا 1300 هست
پس nexus VR2 رو نصب کنید..
در ضمن داخل این رام CPU اور کلاک شده و 710MHZ هست... بازی ها روانتر و خیلی بهتر هم کار میکنه...
تست کنید خبرشو بدین.
در ضمن به امضام هم اضافه کردم و اموزش رو اصلاح کردم..
سلام
برای تنظیمات Gprs همراه اول باید چیکارکرد؟
طبق راهنمای سایتش عمل کردم ولی کار نمیکنه! روی گوشی دیگم که جاواهست کار میکنه
==============
درست شد!
سلام رام nexus v2 مشكل زبان فارسي كه نداره ؟ تو مرورگر اگه ميشه يه تستي كنيد ممنون .راستي لينكش هم بدين مستقيم كنم :20:
جواد جان این لینکشهنقل قول:
www.multiupload.com/UZHIZFVBNM
زحمت آپلودش با شما
هوف ... بالاخرا اپش كردم :31:. نميدونم چرا سايتهاي اپلود موقعي كه لازمشون داري خوب كار نميكنن :13:
از 2 تا لينك ميتونيد دانلود كنيد :46:
کد:http://www.flameload.com/05a8i4qan0zt
کد:http://handyshare.com/cl76g3sepme3/nexus-x8_v2.zip.html
جواد جان تشکرات
اون آپلودر سابق که قابلیت رسیم داشت رو نمیتونی ردیف کنی
ممنون
چک کردم دومی داشت
مرسی بازم
سلام دوستان.من میخواستم از طریق نرم افزار Sony Ericson گوشی رو آپدیت کنم(برای بیس باند و کرنل).سرعت سرورش خیلی پایینه!:41: یعنی از 50 کیلو شروع کرد و رسید به 10-20 کیلو وخیلی هم متغیره سرعتش(سرعت دانلود من پایین نیست آخه با 220 کیلو از سایته ای عادی دانلود دارم).میخواستم ببینم این آپدین رو یه سرور دیگه آپلود نشده یا کسی از دوستان اون رو آپلود نکرده.اگه ممکنه لینک بدین.ممنون
سلام..نقل قول:
فارسی رو از rc1 بهتر ساپورت میکنه..
صفحه کلیدش هر کاری کردم نتونستم عوض کنم.. ولی صفحه کلید فارسی هم داره.
داخل مرورگر که بستگی داره از فارسی پشتیبانی کنه یا نه.
سلام
دوستان 1 سوال فنی پیش اومده برام
توی برنامه کوادرانت و قتی توی بخش اطلاعات گوشی برید در بخش اطلاعات رم 3 مورد وجود داره
که بخش سوم هست inactive memory که حدودا 78 مگ هست
حالا سوالم اینه که چرا این بخش غیر فعاله؟ و ایا راهی برای فعال کردنش هست یا نه؟
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
دوستان مشکل وای فای رام نکسوس توی ورژن 2 هنوز هم هست یا رفع شده؟
سلام..
خب امروز همش از این رام استفاده کردم...(nexus vr2)
بازی و برنامه زیاد روش تست کردم ساپورتش حرف نداره..
موقع نصب که اصلا هنگ نمیکنه...
کلا بجز همون بار اول که نصب کردم دیشب فقط روی cpuset یک بار رست کرد.. ولی بعد که دوباره رام رو نصب کردم دوباره cpuset رو نصب کردم دیگه رست نشد.. و تا الان اصلا مشکل رست رو نداشتم.
فارسی هم ساپورت میکنه. صفحه کلید فارسی هم داره. فقط هر کاری کردم نتونستم صفحه کلیدشو عوض کنم.
قابلیت انتقال نرم افزار به مموری هم داره.
دوربین و فیلم برداری هم کار میکنه. مشکل ورژن 1 داخل 2 حل شده دیگه بعد از عکس گرفتین میتونید عکس رو ببنید. عکس ها 3 مگاپیکسل هست و فیلم برداری وضوحvga هست..
در ضمن برای عکاسی میتونید از کیلید خود گوشی هم استفاده کنید.
صدا داخل handsfree بهتر شده..صدای اسپیکر که مثل همیشه بلند و با کیفیت هست. در ضمن موزیک پلیر MIUI MUSIC هم داره.
بولوتوث هم تست کردم کار میکرد.
همونطور که میدونید در این رام cpu اورکلاک شده و فرکانسش 710mhz شده.. بازی ها روانتر و بهتر اجرا میشه بخصوص بازی gtc racing که خیلی بازی میکنم خیلی روانتر شده.
تست بیچمارک هم گرفتم نمره بالایی میگره... در ضمن 3D و2D هم نمره بیشتری داره میگیره...
کلا فکر میکنم بهترین رام فعلا همین NEXUS vr2 باشه.
دوستانی که میخواین نصب کنند به امضا من مرجعه کنند و نکاتی که ذکر کردم رو رعایت کنید.
خواهش ميكنم .نه متاسفانه اون قبلي هر كاري كردم سايتش باز نشد وگرنه تو همون اپلود ميخواستم كنم . حالا امتحان ميكنم اگه شد تو اون هم اپلود ميكنم . :20:نقل قول:
سلام..نقل قول:
ببین رم این گوشی کلا 179.. خورده mb هست..
که اون مقدارش که شما ذکر کردین مورد استفاده خود گوشی هست..
بقیه مال اجرا برنامه بازی و... هست..
الان من نگاه کردم نوشته بود 87mb ازاد داره.. البته با برنامه میتونید برنامه های اضافی رو ببنید تا 100 mb رم خالی داشته باشین.
من از وقتی touch2 رو فروختم دیگه از wi-fi استفاده نکردم... و نمیتونم تست کنم ولی همینطور روشن کردم سرج زدم دکل هارو پیدا میکرد..فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه..
ورژن 2 واقعا باگ های زیادی رو برطرف کرده.. از rc1 بهتر عمل میکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
سلام..نقل قول:
از طریق flash tools اینجام بده..
فایل زیر رو دانلود کن.. بعد از حالت فشرده خارج کن روی برنامه برو و گزینه فلش رو بزن بعد بهت خودش میگه چیکار کنی...
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
لینک دانلود از:سایت اندروید فارسی.
سلام
اپ های جدید نمیشه رو SDمموری نصب شه؟ باید به روشی که پارتیشن رو SD میسازن اینکارو کرد؟
چنتا اپو گیم نصب کردم پر شده!!
سلام شما چند تا راه داریدنقل قول:
1.اگه میخواید از رام رسمی استفاده کنید بله باید از همون راهی که گفتید برید(آموزشش ر و چند صفحه قبل تر گذاشتم
توسایتای دیگه هم پیدا میشه)
2.رام کاستوم نصب کنید و علاوه بر مزایای فوق العادش (مثل سرعت بیشتر و ورژن اندروید بالاتر )از قابلیت نصب برنامه روی مموری هم بهره ببرید
(برای نصب رام هم به امضای دوستمون punisher 2008 مراجعه کنید و رام نکسوس ورژن 2 رو که بهترین رام موجود هست رو نصب کنید)
توصیه من عمل به روش دوم هست
سلام مجدد..
دوستانی که نصب کردن لطفا نظرشون رو بگن.
اگه مشکلی هم داره لطفا ذکر کنید.
در ضمن داخل بخش بازی های اندروید اون تاپیک هایی که من میزنم بازی هایی هست که خودم تست کردم..
بازی های خیلی باحالی براتون قرار دارم میدم..
اونایی که گیم پلی خیلی خوبی دارند.
حتما دیدن کنید.
دوستانمن دیشب با آپدیتر خود سونی و با کلی بدبختی آپدیت کردم ولی بیس باندش هنوز همون قدیمیس!!!!!!!نقل قول:
اگه ممکنه هرکدوم از دوستان که آپدیت کرده و کرنلش بروزه یه بک آپ بگیره و آپلود کنه رو اینترنت (uploadfa.com) تا عزیزانی که مثل بنده این مشکلو دارن دانلود کنن و دستی آپدیت کنن
خیر از جوونتیون ببینین:46::46:
سلام..نقل قول:
از طریق flash tools اینجام بده..
فایل زیر رو دانلود کن.. بعد از حالت فشرده خارج کن روی برنامه برو و گزینه فلش رو بزن بعد بهت خودش میگه چیکار کنی...
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
پانیشر جان شما با این روش بیس خودتو بردی بالا یا با آپدیتر جود سونی؟؟؟؟؟
راستی الان که بیست بروز شده میتونی برنامه ها رو بریزی رو مموری؟؟؟
پانیشر جان ممنون از بازیهایی که گذاشتی ولی یه کم هم به بازی های گرافیک بالا و حجیم اهمیت بده:31:
برای مثال تو سایت se-flamemo.ru یه ورژن از بازی گنگاستار میامی رو گذاشته و نوشته
Gangstar Miami Vindication HD for XPERIA X8, X10
APK
SD Dataکد:http://se-flamemo.ru/_ld/15/1576_Gangstar_Miami_.rar
اینم لینک سایتکد:http://www.mediafire.com/?2bvsbvec14tbln4
من ، اینو دانلود کردم روی X8 جواب داد ، البته سایز بازیش(resolution) بزرگه ، یه کم اذیت میکنه! اونم چون resolution گوشیم hvga هستش! :(کد:http://se-flamemo.ru/load/se_x8_x10_fajly/se_x8_x10_androidi_igry_games/gangstar_miami_vindication_hd_dlja_xperia_x8_x10/27-1-0-1576
ولی سرعتش خوب بود فقط تو رانندگی مشکل داره که واسه حلش باید حالت رانندگیو عوض کنیم.
خداییش این x8 علاوه بر چیپ گرافیکی یه چیز دیگه داره که میتونیه این بازیا رو بکشه!!!!
گوشی legend با اون ابهتش نمیتونه این بازیو بالا بیاره!!!!
چیپ گرافقیکی GPU ADERO 200 (اگه درست تلفظ کرده باشم ) تو LEGEND و P500 هم هست ولی اونا نمیتونن بازیای گرافیکیو اجرا کنن!!!!پس نتیجه میگیریم X8 خدای گوشیای HVga هست
راستی دوستان تو یوتیوب 2 ویدئو هست که نشون میده nova و brothers in arms2چقدر راحت و روون رو x8 اجرا میشه!!!
کد:www.*******.com/watch?v=vmILPoqgptM
لطفا اگه دیتا و apk مخصوص این بازیا x8 رو پیدا کردین تو بخش بازیها بزارین تا دوستان دانلود کنن(من یه دونه nova دانلود کردم ولی مال htc بود و میخواست با وای فای دانلود کنه! اگه مال خود گوشی باشه و دیتاشم گذاشته باشیم نیاید این صفخه باز بشه)کد:www.*******.com/watch?v=I_MOmQ0w7_I
ممنون
سلام.من آپدیت کردم امروز اینا شد:نقل قول:
baseband:
53404015
kernel:
2.6.29
build number:
2.1.1.A.0.6
فکر کنم همین باشه نه؟:
اگه نبود بگین تا بذارم.کد:http://---------.ir/Forum/thread5845.html
sسلام رام جديد رو نصب كردم فقط در هنگام نصب بازي crazy monster گوشي ريبوت شد البته رو رام 2.1 هم نصب نميشد . تا حالا كه هنگ نداشته . همونطور كه فكر ميكردم تو مرورگر حروف فارسي برعكسه .
داداش بیس باندت آخرین ورژنهنقل قول:
اگه ممکنه یه لینک مستقیم (اگه شد با لیچر uploadfa.com که قابلیت resume داشته باشه) از این رام Build 2.1.1.A.0.6 بزار
ممنون
سلام..نقل قول:
بله من خودم از همین flash tools اپدیت کردم.
بعد از اپدیت رام nesus رو نصب کنی میتونی خیلی راحت move to sd کنی
در ضمن داخل این رام 210mb حافظه داخلی برای نصب هم دارین.
سلام..نقل قول:
چشم دوست عزیز.:40:
من شخصا به گیم پلی بیشتر اهمیت میدم..
در مورد بازی های سنگین درسته... اون بازی گانگستر رو من چندبار داخل یک لیست توی همین تاپیک گفتم که تست شده هست دوست عزیز...
ببین برای بازی فقط کشیدن سخت افزار کافی نیست.. باید با گوشی سازگار باشه..
مثلا یک بازی خیلی کم حجم دیدم که نوشته بود برای استفاده باید flash playe داشته باشید.. حالا این بازی هر چقدر سبک هم که هست روی x8 کار نمیکنه.. چرا؟ چون cpu x8 از flash player پشتیبانی نمیکنه..
یا اخرین ورژن بازی assising creed روی x8 کار کرد با اینکه از صفحه بیرون میزد ولی روی x10 کار نکرد چون سازگاری نداشت...
در کل فقط نمیشه به اطلاعاتی که سازنده ها میدن اعتماد کرد باید تو عمل مشخص بشه..
نمونه همین x8 و legend از لحاظ سخت افزاری تقریبا یکی هستند.. حتی فکر کنم رم legend قویتر هست ولی سر ساپورت x8 قویتر هست..
به خصوص حالا که اورکلاک هم شده..
در مورد بازی brothers in arms2 هم قبلا بازم عرض کرده بودم.. داخل بخش اندروید در سایت اندروید فارسی و xda یک تاپیک بود اسمش بازی های قابل اجرا HD روی X8 بود... NOVA هم فکر کنم بود.
اسم این بازی ها هم اونجا بود و منم داخل کلوپ اینجا گفته بودم..
خودم دانلود کردم از یک سایت دیگه ولی میگه فایل ها غیر مجاز هست واسه همین دیگه زیاد پیله نشدم. چون کلا بازی هایی که گیم پلی باحال دارند رو ترجیح میدم.
به هر حال سعی میکنم بازی های خوب رو همیشه براتون قرار بدم..
سلام..نقل قول:
عحب.!!!
قبل از نصب رام از ریکاوری factory reset که کردی؟ باید قبل از نصب اینکارو کنی..
الان خودم دارم دانلود میکنم ببینم رو مال من هم رستارت میکنه یا نه..
من خیلی بازی و برنامه روش ریختم اصلا رست نکرده موقع نصب..
واسه من فقط همون یک بار اول که رام رو نصب کردم روی cpuset رستارت کرد تازه بعد که مجددا رام رو بعد از تست Elilinux3 نصب کردم باز cpu set رو نصب کردم اینبار رستارت نشد
به هر حال الان خودم دانلود میکنم ببینم واسه من هم هنگ میکنه یا نه..
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
سلام..نقل قول:
دوست عزیز از flash tools استفاده کن...
ببین نمیتونی از ریکاوری نصب کنیا...
ریکاوری به خاطر قفل بودم bootloader به کرنل دسترسی نداره..( که اینشا الله شکسته میشه و تمام مشکلات حل میشه:40:)
باید از همین روش که گفتم اپدیت کنی
رام nexus v2 رو نصب کردم
متاسفانه بازم برای من مشکل کانکت شدن با وایرلس رو داشت
ظاهرشم مثل 2.1 بود
زیاد جذاب نیود
من بازم رفتم سراغ rc1
سلام.نقل قول:
مطمئنی مشکل از رام هست؟
من همینطور روشن کردم سرچ زدم روی یکی از دکل ها زدم کانکت نوشته obtainig ip addres...
واسه شما ارور میده؟ میشه یکم توضیح بدی؟
منوش اره مثل 2.1 هست..
ولی فکر میکنم مشکل wi-fi از شما باشه.. اخه این رام خودش بر پایه همین mini cm هست...
سلام دوستان بازم توی رام اورکلاک شده از پرفورمنس بقیه بخش ها کم شده
تو این لینک[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475438&page=3[/HTML]می تونید ببینیدتوی تستی که من با cm1
گذاشتم و تستی که پانیشر از نکسوس2 گذاشته cm1در همه ی بخش ها به جز cpu سرتره و به خاطر امتیاز ات بیشتر در بخش های گرافیک و مموری برای بازی مناسب تره(تازه خطر اور هم نداره)
سلام دوستان رام نكسوس ورژن 2 رو توي جاي مطمئن اپ كردم . جناب پانيشر اين لينكو بذار تو امضات . ممنون
کد:http://uploadfa.com/452v9d33p6dr
بسلام..نقل قول:
داخل رام Elilinux vr3 که نصب کردم حق با شما بود..
خیلی از قابلیت های گرافیکی کم کرده بود.. همه 150 تا 120 میگرفتند..
در مورد اینی که من قرار دادم هر وقت یک امتیازی میده.. بستگی به این داره چه برنامه هایی روی حالت اجرا باشند و..
در مورد بازی من تست کردم بازی gtc recing رو روانتر اجرا میکرد..
تا چند لحظه دیگه چندتا بچمارک رو پشت هم میگیرم و قرار میدم.
خطری نداره.. چون سی پی یو x8 تا 800mhz توان اورکلاک داره.. خارج از توان خطر داره..
البته اورکلاک باعث میشه باطری بیشتری مصرف بشه که طبیعیه..
من بعد پیدا کردن موردنقل قول:
و دادن رمز و obtain
تو مرحله Obtain گیر میکنه و مودم هم هنگ میکنه
امکان داره مشکل از مودم باشه
اما با رام Rc1 راحت کانکت میشم
نکته بعدی ظاهرشم خیلی قشنگ نبود،سبک همون 2.1 یکمم زشت تر بود
بازم ورژن 1 ظاهر خیلی خوبی داشت
جناب پانیشر یه سوال دارم اونم اینکه که cpu رو اوور کردن در دراز مدت روی گوشی تاثیر نمیذاره راستی شما با گوشی اینقدر کار میکنی هر بار که شارژ میکنی چقدر دووم میارهنقل قول:
چرا در دراز مدت این اور کلاک اثرات بدی میتونه داشته باشه!چون در واقع شما داری بیشتر از توام پردازنده ازش کار میکشی!نقل قول:
عمر CPU کم میشه و قدرت نگه داری باتری کاهش پیدا میکنه....
سلام مجدد..
الان میخوام رام nexus vr2 رو دوباره روی گوشیم از اول نصب کنم و تنظیماتش رو اعمال کنم و همه چیز رو درست میکنم backup میگیرم و براتون از uploadfa اپلود میکنم نصب کنید که راحت تر بشین..
خب داخل این رام نور ال سی دی تنظیم کردم..
برنامه هایی که نصب کردم:
ucweb
root explorer
cpuset
shootme برای گرفتن اسکرین شات.
fring برناهمه چت
system panel برای خارج کردن نرم افزاری که در حال اجرا هستند و همینطور پاک کردن نرم افزار و دیگر اطلاعات سخت افزاری
quadrent advanced
rock player
چند تا بازی هم نصب کردم:
ghost and zombie
battle boats 3d
armageddon
چیز های مهم هم روی صفحه قرار دادم
برای انتقال نرم افزار نصب شده به مموری به تمنظیمات برین و بخش برنامه ها move to sd رو بزنید بار اول شاید ارور بده ولی بار دوم انتقال میده
برای نصب فایل رو از حالت فشرده خارج کنید فایل هارو به پوشه ریکاوری.بک اپ ... انتقال بدین و به ریکاوری برین اول factory reset و بعد از backup and restore رام رو restor کنید
یک نکته دیگه داخل برنامه cpuset فرکانس هارو دست کاری نکنید.. یعنی نه زیاد نه کم کنید..
حتی اگه کم هم کنید قابلیت های گرافیکی شدیدا افت میکنه و ..
پس اصلا فرکانس cpu رو دست کاری نکنید
در حال upload هستم لطفا صبر کنید.