نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gshock casio پیشنهاد منه
Printable View
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gshock casio پیشنهاد منه
والا ما که Gshock داریم و راضی هستیم
مچ دستم کوچیکه..این ها به نظر به افراد هیکلی بیان..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
والا فکر کنم واسه اندازه ی مچ دست شما هم داشته باشننقل قول:
من هم جی شاک دارم مدل 110 .هم عقربه ای و هم دیجیتال
فقط نمیدونم چرا هر چند وقت یکبار تنظیمات ساعت دیجیتالش و تاریخش بهم میریزه مثلا تاریخش میشه 1.1
البته توی گوگل سرچ کردن و روش ست کردن عقربه ایش و دیجیتالش رو یاد گرفتم ولی خوب گاهی اوقات اذیت میکنه .
راستی کسی با جی شاک توی سونا و جکوزی رفته ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
والا جرعت نکردم برم :n02:نقل قول:
شما مشکل بهم خوردن تنظیمات ساعت دیجیتالش رو نداشتی؟نقل قول:
من جی شاک 6900 صفحه قرمز دیجیتال دارم solar هم هست من آتش نشان هستم ۲۴ ساعت دستمه هیچ مرگش نمیشه استخر و سونا و جکوزی هم هفته ای ۲_۳ بار میرم هیچیش نشده تو کاتالوگش زده 200 m که تو سایت زیر معنیش رو نوشتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیرنقل قول:
نداشتم
سلام دوستان من میخواهم برا تولد خواهرم یک ساعت بگیرم و حتما اورجینال جند تا سوال
۱- جای معتبری رو توی اصفهان میشناسید؟
۲- اصل یا تقلبی بودن رو چطوری تشخیص بدم؟
۳-لطفا چند تا مدل با کیفیت خیلی خوب و همین طور جون سخت بند پلاستیکی نمیخواهم قیمت هم حدود 300-400 دیگه حداکثر. سن خواهرم هم حدود ۱۵ ساله خودمم نمیدونم دقیقا چقدره خودم یه اورینت دارم مال ۷-۸ سال پیشه خیلی عالیه چند باری ضربه های خیلی محکم و .. خورده هنوز هیچیش نیست فقط بندش میخش شکسته و باتری رو هم یکی دو باری عوض کردم همین برای همین به این برند اعتماد خیلی خوبی دارم
ممنون از دوستان
با سلام
دوستان من میخوام یه ساعت کاسیو مدل MTP-1384D-1AV رو بخرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها تفاوت قیمت ها تو فروشگاه ها و سایت های فروش انلاین ( مثل ایران تایمر و دیجی کالا) یکم زیاده.من بچه تبریزم.دیروز رفته بودم چهار راه شهناز همین ساعت رو 280 هزار تومن میگفتن در حالی که تو سایت های انلاین فروش ساعت مچی این ساعت به قیمت 210 و حتی 197 هزار تومن فروخته میشه.کسی میتونه کمکم کنه که قیمت این ساعت دقیقا چنده یا مثلا چند تا فروشگاه معتبر بهم معرفی کنه که برم از اونجا بخرم؟؟؟ مرسی
دیجی کالا اگر داره ازش خرید کنید من تضمینش نمیکنم ولی من تا حالا ازش ۲-۳ بار جنس خریدم و کاملا راضی بودم خیلی کارشون خوب بود و جنس هاشون رو تو بسته بندی خیلی خوب و محکم و نسبت به کاربردش خیلی شیک(جعبه پستی دیگه معمولا خیلی داغونه) میفرستن در خونه براتون ولی دیجی کاملا سالمه جعبه هاش و کارشون هم سریعه مثلا تو اصفهان زیر ۲۴ ساعت تحویل میدننقل قول:
نقل قول:
والا مشکل اینجاست که دیجی کالا فعلا تو انبارش موجود نیست.حدود 1 و نیم ماهی هم میشه که منتظرم موجود بشه این ساعت ولی فعلا که خبری نیست.نمیدونم از کجا میتونم قیمت دقیقش رو بفهمم!!!
دوستان چند تا ساعت ورزشی خوب بهم معرفی می کنید ؟ تا 400 500
میخوام یکی بخرم اگه بشه
به سایت واچ آنلاین سر بزنید بهترین ساعت های موجود با قیمتای عالی دارهنقل قول:
سلام
این سایت هم سر بزن بد نیست
قیمتاش رو من گرفتم و با گارانتی دایا سنجش میده شاید کمکتون کنه
سلام خوبین؟من میخوام یه ساعت مچی سه موتوره بخرم بین قیمت 400-500 تومن. نمیخوام هم کاسیو بخرم ! میخوام هم به تیپ اسپرت بیاد هم رسمی و ضد آب خوبی باشه و کیفیتش بالا باشه. و یه چیزی باشه که بدا پشیمون نشم بگم کاش فلان ساعت رو خریده بودم. چیز فیک هم نمیخوام.
چی پیشنهاد میدین?
درود دوست من در مورد پخ که فرستادیدنقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم در مورد فستینا این کمپانی اصلیتی سوییسی دارد اما در حال حاضر تشکیلات آن در بارسلون اسپانیا است و موتور آن ژاپنی است
سلام دوستان..
من ساعت زیر رو دیروز خریداری کردم..
اول خواستم نظرتون رو در موردش بدونم؟ از لحاظ جنس و ظاهر؟
و بعد این که در کل نمیدونم اون سه تا موتور دیگه کاراییش چیه؟ منظورم اون سه دایرهی مشکیه؟ چه طور باید باهاشون کار کرد؟ ممنون.
ساعت خوبیه مبارک باشه ظاهر هم سلیقه ای هست و من خودم سلیقه ام بند قهوه ای با صفحه سفید رو خیلی میپسندم و تقریبا همه ساعت هامنقل قول:
به این شکل بوده :n02:
اون سه موتور هم سمت چپی ثانیه شمار هست پایینی دقیقه شما و سمت راستی هم صفحه 24 ساعته هست یعنی کل 24 ساعت رو توی صفحه نشون میده و اگر بشماریشون هم میبینی که برخلاف ساعت های عادی 24 تا خط داره
با دکمه های بالا و پایین میتونی روشون کنترل داشته باشی..دکمه بالا رو که یه بار بزنی خواهی دید که ثانیه شما و دقیقه شمار فعال میشن و پایینی رو بزنی ریست میشن ...کلا یکم باهاش کار کنی میفهمیه جریانش چیه چیز پیچیده ای نداره
ممنون همشهری..بعد به نظر شما این به تیپ های اسپورتم میاد؟؟ زیاد اهل ساعت نبودم و این اولین تجربمهاین نوع بند ها ضد اب هستند؟یعنی هنگام شستن دست بند خیس بشه مشکلی داره؟!نقل قول:
چاکرم کاکونقل قول:
بله چرا نیاد اصولا مدل های چند موتوره به اسپورت پسند ها پیشنهاد میشه.....
در مورد شستن هم نه هیچ مشکلی نداره.. فقط در بعضی موارد که پوشش زیری بند ساعت رنگ روشنی داره در تماس با آب زود کثیف میشه..
حساس نباش ساعت خوبی خریدی ..
من مدلای پتک فیلیپ رو پیشنهاد میکنم. خیلی لوکسو کلاسیک هستند. یه سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام اشرفی هم هست میتونی ازش خرید کنی. خودم خریدم ازشون. خیلی راضیم.نقل قول:
رومانسون و ادمارس پیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های خوبی هستن.نقل قول:
این فروشگاه که فرمودید تموم ساعت هاش فیک هستند . اصلا ارز خرید ندارن .نقل قول:
بهترین فروشگاه ایران تایمر و دیجی کالا هستن که بهترین برند ها رو دارند .
برای تعمیر ساعت و سرویس کردنش کجا خوبه ؟ تو اصفهان بگید بهتره
و بعد این که من مدل ساعتم رو تو سایتش پیدا کنم کنم البته مال ۷-۸ سال پیشه این ساعت الان بند و شیشه رو مخواهم اگر هست با مدل خودش عوض کنم چون کهنه شده ظاهرش میشه کمک کنید سر در نمیارم از ساعت و ...
سلام
دوستان یک ساعت مردونه میخوام که بسیار ظریف باشه . یعنی حاشیه دور ساعت خیلی کم باشه . و ابعاد خود بدنه ساعت کم باشه . در عوش صفحه بزرگی داشته باشه .
مثل موبایل ها که در عین حاشیه و ابعاد کوچک صفحه نمایش بزرکی دارند .
حدود 500 . چند موتوروه و .. . برام مهم نیست .
من رو دیجی کالا چند تا دیدم قشنگ بودن جالب بود برای من شما هم شاید بپسندیدنقل قول:
Esprit ES103872003
Alain Delon AD349-1762C
Alain Delon AD355-1739C
البته مارک هاش رو نمیشناسم چند تا خیلی معروفا مثل اورینت و کاسیو و سیکو اینا رو میشناسم سویس میلتری خودتونم یه تحقیق بکنید دوتا اخری رو دیجی ۵۸۰ بود
Alain Delon AD349-1762Cنقل قول:
از بین این سه خیلی عالی بود . منتها دنبال مدلی هستم که در مراسم ها و ...روی دستم ببندم من بیشتر با کت و شلوار هستم . دنبال یک چیز کلاسیک و شیک هستم .
مدل که شما فرمودی بسیار زیبا و عالی هست . منتها اسپورت هست و یک چیزی میخوام همه جا استفاده کنم .
ای کاش پول بیشتری داشتم :n02: یک ساعت کلاسیک و یک ساعت اسپورت میخریدم .
اقا یه چیزی من خودم الن دلون رو سرچ کردم نه تو سایت های خارجی بو نه تو امازون و .... نه این شرکت تو ویکیپدیا بود هیچ اثری ندیدم ازش ممکنه نقلبی باشه؟
و این قدر ارزش نداشته باشه؟
ولی اسپریت بود هم داخلی هم خارجی اسپریت این مدلی که گذاشتم بود و اصل بود به نظرم
Festina F16759/1نقل قول:
Pierre Cardian PC105461S04
Westar WS5731STN103
Candino C4511/1
Lotus L15849/1
Lotus L15847/1
ایول ایول ...دقیقا همون چیز که میخواستم . تشکر:n16:نقل قول:
سلام
ساعت مردونه میخواستم تو مایه های ساعت های کاندینو
از ساعت های کاندینو خیلی خوشم میاد
منتها قیمتاشون یکم بالاست تو این سبک در حد 300 تومن
مثل این مدل و این سبک :n16::n16::n12:
نقل قول:
تقلبی نیست عزیز ولی ساخت چین هست... برند بدی نیست ولی خوب چیز های بهتری هم میتونید بخرید
اسپریت به هیچ وجه قابل مقایسه با الن دلون نیست !!
یعنی بهتره یا بد تر؟نقل قول:
نقل قول:
اسپریت دوست من طبیعتا بهتره ...
آیا ساعت جگوار سوئیسیه ؟
برند معتبریه ؟
این همون جگوار خودرو سازه و ساعت هم میزنه یا چنین برند ساعت ساز با قدمت و اصیلی هم از گذشته وجود داشته ؟!
ساعت های ساخت سوئیس کدام برند ها خوبه و پیشنهاد میشه ؟؟
در مورد اورینت هم شنیده ام که تنها برند Jepan هست و بقیه ساعتای ژاپنی مثلا کاسیو ساخت چین و تحت لیسانس کاسیو هستند آیا صحتشو تایید میکنید ؟!
اقا این ساعت زیر رو کجا دارن تو اصفهان
قیمتش حدودا چقدره؟
کیفیت هاشون خوبه؟
Calypso K5595/2
سلام دوستان
یکی از همکاران بنده این ساعت رو از نمایندگیش خرید . روش نوشته تیتانیوم و بهش گفتند کاملاً ضد خش هست
اما همش دروغ بوده . با وجودیکه شغلش اداریه اما همه جای ساعت خط خطی شده غیر از شیشه اش
خریده حدود 1 ملیون تومن
یعنی هیچ کس نمیدونه؟نقل قول: