سايت Techradar هم از اينترفيس Arc خيلي تعريف كرده بود.:20:نقل قول:
Printable View
سايت Techradar هم از اينترفيس Arc خيلي تعريف كرده بود.:20:نقل قول:
چه جواد!مگه هنوز کنار دریا موزیک موبایلتون هم بلند میکنین و قدم میزنین؟:10:نقل قول:
تازشم هوس ایجوری مینویسن(ملانقطه گیر)
این گوشی تا تابستون قیمتش چند میشه ؟
اگه زیر 600 بیاد من می خرمش
اینو که از اون اقا بپرسنقل قول:
در مورد غلط املای و اشتباه نوشت بعضی کلمه ها اینکه با موبایل میام و موقع تایپ قاطی پاتی میشی :13:
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
میاد زیره 600 ولی تا تابستون فکر نکنم البته بستگی به خیلی چیز ها دارهنقل قول:
البته ببخشیدا که از صفحات قبل نقل قول میکنم ولی سری ایکسپریا با X1 شروع شد بعد هم X2 . قرار بود اسم X10 بشه X3 که کلا تنگیدن توش رفت:دینقل قول:
سری اکسپریا جدیترین گوشیهای سونیه که از X10 شروع شد و با آرک و نئو و پلی ادامه پیدا کرد!
گوشی هوشمند XPERIA Arc سونی اریکسون وارد بازار ایران شد
روه خبری GSM: گوشی هوشمند XPERIA Arc سونی اریکسون که نخستین محصول این شرکت مبتنی بر نسخه 3/2 سیستمعامل اندروید محسوب میشود، وارد ایران شد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، این محصول در خانواده باریکترین گوشیهای هوشمند دنیا طبقهبندی میشود و ضخامت آن 7/8 میلیمتر اعلام شده است و با داشتن 117 گرم وزن و طراحی زیبا، کاربر به راحتی میتواند آن را حمل کند.
روی این گوشی هوشمند پردازنده یک گیگاهرتزی Qualcomm نصب شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن میتواند به نسخه 3/2 سیستمعامل اندروید موسوم به Gingerbread و نمایشگر لمسی 2/4 اینچی اشاره کرد. صاحبان این گوشی میتوانند به 150 هزار برنامهای که در فروشگاه اینترنتی اندروید عرضه شده است به صورت مستقیم دسترسی داشته باشند.
"رودیِر اودنباچ"(Ruediger Odenbach) مدیرعامل شرکت سونی خاورمیانه گفت: «خاورمیانه یکی از قطبهای اصلی تلفنهمراه در دنیا محسوب میشود و ما قصد داریم مدلهای مختلف گوشیهای هوشمند خود را همزمان با بازارهای جهانی شاید زودتر از برخی کشورهای بزرگ دنیا در این منطقه عرضه کنیم. گوشی هوشمند XPERIA Arc تلفیقی است فناوریهای سونی و قابلیتهای مخابراتی اریکسون است که با طراحی زیبا در اختیار کاربران قرار میگیرد. این محصول در اصل آخرین فناوریهای ارتباطی سونی را مبتنی بر سیستمعامل اندروید ارایه میدهد».
نمایشگر این گوشی هوشمند مبتنی بر موتور Mobile Bravia Engine طراحی شده است که این موتور هماکنون در گیرندههای تلویزیونی باکیفیت سونی ارایه میشود و تصاویر را به صورت شفاف و باکیفیت به نمایش میگذارد.
پیش از این شروین فریگام -مدیر بازاریابی سونی اریکسون در ایرانبا اعلام این خبر گفته بود: این گوشی با گارانتی رسمی پارس کامتل و سیستم عامل آندروید فارسی و افزونه های محلی نظیر تقویم شمسی همزمان با عرضه در بازار جهانی به بازار ایران عرضه خواهد شد.
سلام
من این بعد از خوندن این خبر یه سوال برام پیش اومد
اونم این که سیستم عامل آندروید فارسی یعنی چی ؟!!! :23:
خوب ورژن این آندروید 2.3 هست منظورش این بود که زبان فارسی رو کاملا ساپورت میکنه یا کاملا این سیستم عامل آندروید به شکل فارسی هست ؟!!!!
یعنی اگه بخوای علاوه بر تایپ و خوندن فارسی می تونی منو هاش رو هم فارسی کنی...
کلیدی کردین بابانقل قول:
من مثال زدم دیگه
ای بابا گرفتاری شدیم از دست شما
آقا واسه من بلندی صدا مهمه
واسه شما مهم نیست به خودتون مربوطه، ختم کلام
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
آره شما درست میگینقل قول:
حواس نمیزارند واسه آدم که
حاجی یه دونه از اینا بگیر تو دریا هم بری صداش میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا این گوشی ارزش اینوداره که صبر کنم تا قیمتش بکشه پایین تا بخرمش.
اگه بعد از یک یا دو ماه خرید از افت 60-70 تومنیش ناراحت نمیشی برو بخر.
سلام بچه ها
xperya play تشریفشو اورد تو gooshi shop
با یه قیمت نجومی 1 میلیونو خورده ای:18:
خیلی گرونه فکر میکنید قیمت ارک تو gooshishop چه قدر بشه:31:
من می گم نه :دی چون دیگه توی غوغای گوشیای دو هسته ای حرفی واس گفتن نداره و تا یه سال یا دیگه تهش یک و نیم سال دیگه یک گوشی ضعیف به حساب میاد... من Optimus 2X رو توصیه می کنم...نقل قول:
دوستانی که با بازار موبایل آشنایی دارن خوب میدونن که هر گوشی از هر برندی به بازار وارد بشه قیمتش کاذب هست.حالا باز هی بیاین بگین قیمتش بالاس.به درد نمیخوره و فلان.این رو نقطه ضعف گوشی نمیشه عنوان کرد.
x12 من قمیت قشم دارم 680 تومن
قیمت شیراز و تهران 700
پلی هم گرونتره ! نمیدونستید بدونید !
قیمت جهانی پلی 680 دلار ! آرک 600 دلار ! نئو هم 500 !
ببخشیدا بنده هر چی تو این تاپیکا چرخ زدم اخرش نفهمیدم قیمت ارک تو ایران الان که وارد بازار شده چنده ؟ :20:
دیروز کل مجتمع پایتخت را گشتم ولی هیچ اثری از این گشی نبود .
730-40 تومن میشه پیدا کرد!!نقل قول:
ببخشیدا بنده هر چی تو این تاپیکا چرخ زدم اخرش نفهمیدم قیمت ارک تو ایران الان که وارد بازار شده چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج چطوره بالاتره یا پایین تر؟:31:
کسی میدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج فارس چقدره ؟؟؟:31:
قیمت تو شیراز :
arc : 660000 .. 680000
نقل از فروم همسایه
فکر کنم با این وضع یه ماه دیگه بشه 580هزارتومان چشممو گرفته گوشییه خوبیه شاید بخرمش.
یکی پیدا نمیشه بدونه قیمت ارک تو کشورای حاشیه ی خلیج فارس چقدره اگه کسی میدونه بگه اخه ضروریه:19:
تصور میکردم به خاطر اینکه بتونه با گوشیهایی دیگه ای که قراره عرضه بشن و اکثرا دو هسته ایند رقابت کنه بعد از ریلیز اونها قیمت خودش رو متعادل کنه ولی اونها هنوز ریلیز نشده قیمت آرک نزول قابل توجهی داشته و این خیلی خوبه!
صاحبان این گوشی هائی که به اعتقاد من به نوعی مرده به دنیا اومدن وقت کمی دارند تا سود حاصله از تولید اونارو دشت کنند . تنها گزینه:
"کاهش قیمت تا ورود زامبی ها ی دو هسته اییییییی...."
البته خوب این همه ی کاربرا رو در بر نمیگیره!
خوب هنوز که هنوزه اکثر کابرای حرفه ای موبایل عقیده دارند که هنوز برای خرید یک گوشی دو هسته ای زوده!
گذشته از اون خیلی از افراد که در گوشی حرفه ای نیستند گوشی رو از روی دیزاین و نهایتا دوربین (از روی عدد مگاپیکسل) میخرند!
و به همین دلیل سونی میتونه امیدوار باشه که حتی بعد از عرضه ی گوشیهای دو هسته ای بتونه با سیاستگذاری خوب توی قیمتش علاوه بر طرفداران برندش افراد دیگه ای رو هم به سمت این گوشی جذب کنه!
بله در نهایت هر گوشی مخاطب خاص خودشو داره ، غرض از حرفم این بود که برای تضمین فروش تو این مدت کم راهی نیست جز کاهش قیمت .....
حالا اینا به کنار خدا کنه بحث به همین دو هسته ایها ختم بشه گزارش هائی که میدیدم خبر از پردازنده های تگرا 3 و ... میده یعنی گوشی های دوهسته ای که با کلی پول و آرزو خریدی که صباحی با اون حال کنی و ... خیلی رودتر از اون چیزی که فکر کنی مرخصه .
نتیجه اخلاقی :
یه گوشی تک هسته ای بگیر همین آرک و دیزایر اس و .... گور پدر فن آوری .
دوستان ببخشيد ميون كلومتون
گوشي شاپ
اكسپريا آرك
750 هزار تومن
اكسپريا پلي
985 هزار تومن
آخه صحبت اگه سر فن آوری باشه که باید هفته ای یه گوشی عوض کنی و هفته ای فلان تومن ضرر!
ولی خوب انتخاب گوشی باید بسته به نیاز و میزان استفادش باشه!
الان خودتون قضاوت کنید وقتی کسی اصلا نمیدونه آندروید چیه چرا باید بهش بگید که به جای اینکه مثلا فلان گوشی و بخری که دیگه به 2.3 آندروید ارتقا پیدا نمیکنه برو فلان گوشی و بخر که با 2.3 عرضه شده و جا برای ارتقا داره!
یا چه میدونم مثلا واسش توضیح بدی که آقا به خاطر اینکه بچمارک فلان گوشی از فلان گوشی بالاتر بوده پس اون گوشی به اون گوشی برتری داره!
نهایت چیزی که واسه ی این طور آدمها توضیح میدم دیزاین و دوربین و نهایتا کیفیت صفحه ی نمایشه (اگه خیلی بخام وقت بزارم)
خوب واسه ی این آدمها دیگه چه فرقی میکنه تگرا3 بیاد یا نیاد!
مگه چند درصد کاربرای موبایل رو کاربرای حرفه ای تشکیل میدند!
آقا من دو ساعت واسه ی یکی درباره ی آندروید صحبت کردم دیدم یارو آخرش برگشت گفت آره نوکیا یه چیزهایی ررست میکنه که آدم کفش میبره!
نقل قول:
این به نقل از فروم همسایه :
قیمت گوشی جدید سونی اریکسونxperia arc........
28/1/1390
مهاباد :700 هزار تومان
بانه : 680 هزار تومان
فکر کنم شیراز از همه جا بهتر قیمت میدن
چه باحال بانه اين گوشي پيدا ميشه؟:31:
بريم پس يه سر :31:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saaapy
ممنون پدرام جان یکی دیگه از دوستان هم این موضوع را گفته بود البته منو فارسی نداره
اگر برات مقدوره از کیفش عکس بگذار ممنون
راستی کلاس مموری کارتشم بگو
-----------------------------------------
کلاس مموری 2 است
خود دوربین روی 6 مگاپیکسل تنظیم بود تنظیم کردم روی 8 و عکس گرفتم که ضمیمش کردم .
راستی smile detect هم داره
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله milad6400
پدرام جان باترش چطوره اگه میشه بگو چه مدت شارژ نگه میداره.مرسی
----------------------------------------------------------------------------------
دور اول با کلی هی ور رفتن 1.5 روز شارژ نگه داشت
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Goola
سه تا سوال در مورد گوشی داشتم:
1. صداش چطوره، صدای مکالمه چطور ؟!
2. فضای کم برای نصب برنامه ها رو کاریش نمیشه کرد؟!
3. باطریش چطوره، تا چند وقت شارژ نگه میداره؟!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
صداش به نظر من در حد قابل قبول بود البته اگه تا ته صدای موزیک و زیاد میکردی کیفیت پایین میومد . صدای مکالمه هم عالیه
فضای کم با جابه جا کردن به کارت حافظه درست میشه
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FREIDOUN
سلام
زاویه دیدش چه جوره؟ میگن خیلی کمه؟
من از همه ور نگاه میکنم میبینم و مشکلی نیست، منم از چند نفر دیگه این حرف و شنیدم اما من که همچین مساله ای را نمیبینم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله SMASH™
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا بگن که دوام باتریش چقدر؟
دور اول با کلی هی ور رفتن 1.5 روز شارژ نگه داشت
کلا خیلی روونه . من کنار x10 باهاش کار میکنم به نظرم خیلی کار باهاش راحت تره و خوش دست تره ، همونطور هم که میدونین LCD ایش از x10 بزرگتره اما در کل از نظر طولی هم اندازن . به قول داداشم فرق x10 و arc اینه که آرک کمر باریکه اما x10 کمرش تپله ....
یک مشکلی که من باهاش مواجهم اندازه خیلی کوچیکه دکمه عکس گرفتنه . چون دست من گندست اصلا با اون راحت نیستم و نمیتونم عکس بگیرم برای همین با لمس خود صفحه عکس میگیرم ....
اینا مال کدوم فرومه؟
مال موبايلستون
ایمان خان از بچه عای فروم همسایه :
29 فروردین شیراز همکار
arc : 660000
قیمت پایینتری نبود؟
660، یک
660، دو
660، ...
نه اون زیر نتایج رو به تفکیک مینویسه 5000 بیتشر بود یا نه؟نقل قول:
چون سرعت read و write گوشی هست که سرعت cpu هم از روی اون معلوم میشه.
بچه ها دیجی کالا هم گوشی را آورده با قیمت 689 هزار تومان با 18 ماه گارانتی پارسه .
آقا این ژاپنیها همیشه تو گوشی شانس میارن و حسابی خوش به حالشون میشه!
بعد تا ما میخوایم بریم سیل میاد و سونامی و انفجار رآکتورا و خلاصه شنیدن که ما داریم میریم حمله ی نانی آغاز کردند!
این گوشی نسخه ی پیشرفته تر و البته خوشگلتر آرکه!
ولی اگه همین الان تصمیم گرفتید که بیخیال آرک بشید و منتظر این بمونید؛ زهی خیال باطل چون واسه ی ژاپنیاس!
اسمش رو گذاشتند:
Xperia Acro
اکرو یه دوربین 8 مگاپیکسلی اچ دی داره و از اتصال وای فای بلوتوث 2.1 و 3G با سرعت 14 مگابایت در ثانیه استفاده میکنه!
سرعت آپلودش هم 5.7 ثانیه است.
یه باطری 155 داره و ورودی میکرو اس دی!
صفحه ی نمایشش هم 4.2 و کیفیتش 854*480!
1 گیگ حافظه ی داخلی داره و 512 مگابایت هم رم!