سلام.دوستان برای پیدا شدن خط عمودی شکم باید چه کار کرد.دراز نشست باید رفت؟راستی توی خونه دمبل هم دارم.
Printable View
سلام.دوستان برای پیدا شدن خط عمودی شکم باید چه کار کرد.دراز نشست باید رفت؟راستی توی خونه دمبل هم دارم.
یه سوال
وسایلی که میشه توی خونه استفاده کرد و خیلی هم جا نگیره چیا هست؟میشه نام ببرید؟
چون من کلا وقت باشگاه رفتن رو ندارم
+برای بازو و خط افتادن قفسه ی سینه چه کارهایی باید انجام داد؟
اصلی تربن وظیفه پروتئین که فقط عضله سازیه, برای مفصل ها که باید از مولتی ویتامین ها و گلوکوزامین استفاده کنی کهنقل قول:
این پروتئین فقط برای از بین نرفتن و بازسازی مفصل هاست یا اینکه عضله سازی هم میکنه؟
البته نه فعلا, همون مولتی ویتامین ها کافیه.
اولین و تنها راه خط خطی کردن شکم اینه که درصد چربی های شکم و دور شکم کاملا آب بشن, و این امر فقط با ورزش های هوازینقل قول:
و رژیم امکان پذیره, ورزش های قدرتی هیچ تاثیری روی شکم برای 6 تیکه شدن نمیزاره, بنابراین شما اول باید چربی دورشکمت به
0 درصد برسه بعد فکر رشد عضلات شکم باشی.
البته اگه جز اون دسته آدمهایی هستید که به هیچ وجه شکمتون چربی نمیگیره و حالت عادی خطش معلومه, خوشا به سعادتون
خیلی سخته که تو خونه به این اهدافت برسی ولی تنها وسیله ای که میتونی بخری و جاگیر هم نباشه یه جفت دمبل هست کهنقل قول:
یه سوال
وسایلی که میشه توی خونه استفاده کرد و خیلی هم جا نگیره چیا هست؟میشه نام ببرید؟
چون من کلا وقت باشگاه رفتن رو ندارم
+برای بازو و خط افتادن قفسه ی سینه چه کارهایی باید انجام داد؟
هم میتونی جلوبازو و پشت بازو رو کار کنی و هم حرکت پرس سینه با دمبل و خط سینه رو کار کنی
خطوط عمودی شکم که مال عضلات پهلو هست ، شما میتونید دراز نشست از پهلو برید (یکم سخته) و یا میتونید دمبل خیلی سنگین دستتون بگیرید (اگه نمیتونید با بند لیفت ببندید) بعد اون دستتون که دمبل نگرفتید رو از آرنج خم کنید و نزدیک سرتون نگه دارید و روی صندلی بدون دسته بشینید و به طرف چپ و راست خم بشید تا دمبل بالا و پایین بره. البته تعداد بالا باید بزنیدنقل قول:
البته قبلش بگم کارهایی که تو باشگاه میشه کرد رو به هیچ وجه توی خونه نمیشه انجام داد مگر اینکه یه باشگاه تو خونه بزنید.نقل قول:
شما میتونید تردمیل بذارید تو خونه ، چند تا دمبل با وزنه های متغیر (پیچی) میتونید داشته باشید + میل بارفیکس.
برای بازو و سینه حرکات بسیار زیادی هست که باید برید پیش یه مربی تا برنامه براتون بنویسه یعنی بگه کدوم حرکات رو باهم ترکیبی انجام بدید تا به نتیجه برسید.
مطمئنی برای مفصل ها مولتی ویتامین کافیه؟ چقدر مصرف کنم؟نقل قول:
, همون مولتی ویتامین ها کافیه.
شکمم خط داره و اتفاقا جزء افرادیم که وزن و قدم اتومات مچ هست ولی میخواستم از وسط هم خط باشه.الان 4 تیکه هست میخوام هفت تیکه بشه واسه همین پرسیدم چه حرکتی واسه این کار خوبه.بریم ارنولد شیم:31:نقل قول:
برای مفصل ها قرص کلسیوم جوشان هم میتونید مصرف کنید!نقل قول:
مطمئنی برای مفصل ها مولتی ویتامین کافیه؟
سلام وقت دوستان بخیر
من 2 ماهه داره این مجموعه رو تمرین میکنم
دیگه الان تو تمرینهای فوق سنگین آخرش هستم شناس ما خوردیم به ماه رمضان چطوری تمرینات رو ادامه بدم که فشار بالا نیاره همچنین بدنم افت نداشته باشه بگم تا الان هم از هیچ مکملی استفاده نکردم بعضی دوستان گفتن بزار بدنت تشنه بشه بعد استفاده کنکد:http://-------------.com/2011/05/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7-Shaun-Ts.php
ممنون
بهترین ماده برای تقویت مفصل ها گلوکزامین هست که میتونید از داروخانه ها فرم ترکیبی اون با مواد مفید دیگه مثل msm تهیه کنید ! تا جایی که تجربیات بنده میگه یه مولتی ویتامین معمولی نمیتونه از مفاصل یا عضلات فرد ورزشکار حفاظت کنه و حتما باید مولتی ویتامین ورزشی مثل اپتی من مصرف بشه .
سلام رفقای عزیز پی سی...
دوستان من یه 7-8 ماهی هست که بدجوری شکم کردم! چون زیاد غذا میخوردم.
اما الان باید تا یک ماه دیگه (دقیقا 30 -35 روز) دیگه، این شکمو آب کنم. چه راهی بهم پیشنهاد میکنید؟
من نظرم این بود که، همزمان با استفاده از ژل های چربی سوز موضعی، غروب ها برم بدوم و پیاده روی کنم. شب ها هم برم دوچرخه سواری.. با توجه به ماه رمضونم، میخوام تقریبا روزه بگیرم. میگم تقریبا، چون اهل این چیزا نیستم، اما بخاطر رژیم میخوام غذا رو تقریبا حذف کنم. شاید فقط آب بخورم تو روز.
موافقین؟ بنظرتون نتیجه میگیرم؟
پ.ن: قد 180-185 وزن: 85. میخوام حدود 10ک پایین بیارم.
پیشاپیش ممنون از توجه و پاسختون...:11:
من تاحالا بدنی مثل بدن تو ندیدیم :31: حتی دیدم کسانی که خط عمودی وسط شکمشون پیداست ولی خط های دیگه پیدا نیست ولی اینطوری که خط وسط نباشه ندیدم. به هر حال همون آب کردن چربی که اون خط رو پر کرده بهترین راه هست. مواظب باش که اگه زیاد دراز نشست بری اون چربی ها سفت میشه و دیر تر آب میشه ، همچنین عضلات شکم اگه زیادی بزرگ بشن بدن زشت میشهنقل قول:
شکمم خط داره و اتفاقا جزء افرادیم که وزن و قدم اتومات مچ هست ولی میخواستم از وسط هم خط باشه.الان 4 تیکه هست میخوام هفت تیکه بشه واسه همین پرسیدم چه حرکتی واسه این کار خوبه.بریم ارنولد شیم:دی
خوب یعنی به جز مولتی ویتامین ، کلسیوم هم باید بخورم؟ اصلا فکر کنم این سوآل رو توی انجمن پزشکی و اینا بپرسم بهتر باشهنقل قول:
برای مفصل ها قرص کلسیوم جوشان هم میتونید مصرف کنید!
این که فیلمه ، برنامه ت چیه. باید با برنامه ای که متناسب با بدنت نوشته شده تمرین کنینقل قول:
دیگه الان تو تمرینهای فوق سنگین آخرش هستم شناس ما خوردیم به ماه رمضان چطوری تمرینات رو ادامه بدم که فشار بالا نیاره همچنین بدنم افت نداشته باشه بگم تا الان هم از هیچ مکملی استفاده نکردم بعضی دوستان گفتن بزار بدنت تشنه بشه بعد استفاده کن
ممنون
نقل قول:
یه مولتی ویتامین معمولی نمیتونه از مفاصل یا عضلات فرد ورزشکار حفاظت کنه و حتما باید مولتی ویتامین ورزشی مثل اپتی من مصرف بشه .
بهترین راه همون انجام ورزش های هوازی مثل دویدنه ولی بستگی به بدنت داره. بگو ببینیم بدنسازی کار میکنی یانه تا دقیقتر راهنماییت کنم. البته وزنت نسبت به قدت متناسبه و 10 کیلو خیلی زیاده برای تونقل قول:
دوستان من یه 7-8 ماهی هست که بدجوری شکم کردم! چون زیاد غذا میخوردم.
اما الان باید تا یک ماه دیگه (دقیقا 30 -35 روز) دیگه، این شکمو آب کنم. چه راهی بهم پیشنهاد میکنید؟
ممنون از توجه و جوابتون.
بدنسازی، یه مدتی کار میکردم. حدود یه سال پیش. اما الان نه. اما اگه به آب کردن شکم کمک کنه، مشکلی ندارم. اگه بتونید یه برنامه خوب و کامل که تخصصی رو شکم کار کنه بدین، عالی میشه...
درسته که تقریبا متناسب هست. اما میگم، بدجوری شکم کردم. خیلی ضایع شده :31: میخوام جمع و جورش کنم.
نه بدنسازی به اون صورت نیاز نیست. اتفاقا خوبه که بدنسازی نکردی ولی بعد از این که چربی آب کردی حتما انجام بده. شما اگه میخوای بری باشگاه میتونی ولی باید از دستگاه تردمیل استفاده کنی که بسیار مناسبه برای چربی آب کردن. سعی کن لباس پوشیده باشی که چربی های شکمت بر اثر عرق کردن یخ نکنند چون اگه یخ کنند خیلی بد مصرف میشن. بعد از حدود 30 دقیقه دویدن ، باید یه کم ورزشی که بالا پایین بپری انجام بدی مثلا پروانه ، یا طناب زدن یا..... البته تغذیه نقش بسیار مهمی داره و باید رژیم گیاهی داشته باشی. اگه بدنسازی کرده بودی خیلی کار سخت تر بود برای آب کردن چربینقل قول:
وقعا ممنونم.
پس توصیه شما سده این:
ورزش هوازی (دو و پیاده روی) با لباس، + غذای مناسب. بعد ورزش هم پروانه و طناب و ...
حالا یه سوال دیگه. بنظرتون از این ژل های چربی سوز استفاده کنم؟ پرسیدم از داروخونه ای، گفت این ژل، چربی های زیر پوست رو جذب بافت میکنه و لاغر میکنه ( زیاد وزنو کم نمیکنه...).
حالا چند دقیقه بدوم و چند دقیقه راه برم؟ چند دقیقه با تریدمیل ورزش کنم؟
سلام
من دو روزه دارم بدنسازی،تا حالا هم نرفته بودم...
بیستر برای لاغر کردن میرم ولی تو برنامه ایی که بهم دادن چیزی که رو عضلات شکم یا باسن فشار بیاره نیست ، از اینی که برام برنامه نوشت پرسیدم گفت یه ماه یه ماهو نیم دیگه وزنت شروع میکنه پایین اومدن ،درست میگفت؟؟؟
واسه لاغری ازش پرسیدم گفت اینجا چربی سوز میفروشیم بگیر زود تر وزنت میاد پایین،اینا تاثیر داره؟؟؟
بعد موقع ثبت نام بهم گفت برو گرم کن یه ده دقیقه دیگه بیا برنامتو بگیر،مگه از رو شرایط بدنی برنامه نمیدن؟این انگار رو هوا یه چیز نوشت داد دست من..
بعد این ارنجام خیلی درد میکنه:31: طبیعیه؟؟؟
ممنون
نه دیگه نمیخواد بدوی. ببین کل کارهایی که باید بکنی اینه:نقل قول:
دویدن روی تردمیل با لباس گرم مثل گرمکن یا ژاکت ، اگه بتونی یه پلاستیک ببندی به شکمت دیگه خیلی خوب میشه (اینو دلیلش رو نمیدونم فقط میدونم تاثیر داره) بعد از حدود 30 دقیقه دویدن بیا حدود 400 تا پروانه یا طناب بزن. البته نیاز نیست هر 400 تا رو پشت سر هم بزنی ، وسطش استراحت کن. تغذیه هم باید حواست باشه که خیلی کم از غذاهای کربوهیدرات استفاده کنی مثل: برنج ، نان ، سیب زمینی ، نشاسته و.... کربوهیدرات خیلی مهمه توی وزن و چربی. بعد از انجام اینها اگه حس و حال داشتی همون دوچرخه سواری خوبه اگه نداشتی هم که هیچی!
در مورد ژل موضعی ، تو باید تکلیف خودتو مشخص کنی که میخوای آب زیر پوستت رو بکشی و برای مدتی خودتو لاغر جلوه بدی؟ یا اینکه میخوای واقعا چربی آب کنی و لاغر بشی؟ نظر من اینه که نیاز نیست از ژل استفاده کنی. در ضمن یه کمربندهایی هست که کار همون ژاکت و پلاستیکی که گفتم ببند رو انجام میده ، میتونی اونو بخری. حدود هفت هشت تومن قیمتشه خیلی هم خوبه.
عزیز من هیچکس با بدنسازی اونطوری که شما فکر میکنی لاغر نمیشه. لاغر شدنت از همون روز که میری شروع میشه تا یکماه تازه اونم اگه سنگین کار کنی. بعد از یکماه بدنت غذای بیشتری جذب میکنه و دیگه لاغر نمیشی. شما هرچی چربی میخوای آب کنی باید قبل از شروع جدی بدنسازی انجام بدی.نقل قول:
برنامه بدنسازی باید با توجه به بدنت نوشته بشه ولی نه الان! تقریبا برنامه برای تمامی کسانی که تازه میخوان شروع کنن بدنسازی رو یکسان هست. تو باشگاه ما برنامه ی مبتدی ها رو بزرگ نوشتن زدن به دیوار!
کلا اینایی که باشگاه دارن از هر فرصتی برای فروش محصولاتشون استفاده میکنن شما گوش نده به حرفشون (البته در مورد مصرف دارو). ببینید ، دارو نوشتن تخصص پزشک هست ، شما برو به پزشک متخصص مراجعه کن اگه دوست داری دارو مصرف کنی ، اون دکتر هرچی نوشت شما با خیال راحت مصرف کن.
در مورد آرنجهات اگه تا سه روز دیگه خوب شد طبیعیه. اگه خوب نشد باید ببینی دردش مال کدوم حرکته
سنگین کار نمیکنم،برای لاغری کار دیگه ایی هست که کنار باشگاه رفتن انجام بدم؟؟؟نقل قول:
عزیز من هیچکس با بدنسازی اونطوری که شما فکر میکنی لاغر نمیشه. لاغر شدنت از همون روز که میری شروع میشه تا یکماه تازه اونم اگه سنگین کار کنی.
وزنم 103 قدم189
ممنون از لطف ب پایانتون دوست گرامی... امیدوارم بتونم جبران کنم...:11:
من گفتم؛ باید تا 29 روز دیگه شدیدا شکمو جمع و جور کنم بره. حالا از هر راهی که میشه. البته آب کردن چربی ها هم تو برنامه هست. اما اولویت لاغری تا 29 روز دیگه هست...
حالا چطور؟ از ژل استفاده کنم؟
شما پست قبلی من رو کامل نخوندی! کامل کامل پست قبلی من رو بخون جوابت رو میگیرینقل قول:
خواهش میکنم.... قابلی نداشت ، فقط صلوات فراموش نشهنقل قول:
آره دیگه خودت داری میگی مجبورم سریع شکمو جمع و جور کنم پس مجبوری از ژل استفاده کنی. ولی من پیشنهاد میکنم حالا که اینقدر وقت داری برو پیش یه مربی بدنساز خوب (بهترین مربی) ، بعد بهش بگو که میخوای لاغر نشون بدی بدنت رو ، و بگو که میخوای آب زیر پوستت رو بکشی.
اینطور که من شنیدم از دوستام ، یه دوره ای هست که میذارن برای کسانی که میخوان توی مسابقات زیبایی اندام شرکت کنن. بعد یه سری آمپول باید بزنی و یه دوره ای هست باید یه کارایی انجام بدی ، نتیجه این میشه که حدود 20 درصد وزنت کم میشه و کامل عضلات پیدا میشه یعنی حتی کوچیکترین عضله بدن هم پیدا میشه!! البته نه برای شما ، برای اونا که زیبایی اندام شرکت میکنن. شما میتونی بری پیش یکی از اینا و بگی میخوای یه همچین کاری بکنی ولی نه به اون شدت!! البته نمیدونم مدت دوره چقدر هست یعنی بیشتر از 29 روز میشه یا نه ولی خوب من اینو بیشتر از ژل توصیه میکنم. چون ژل تضمینی روش نیست که اولا عمل کنه دوما عوارض نداشته باشه ولی این روش کاملا تست شده است و الان همه دارن استفاده میکنن. گفتم که فقط عیبش همون مدتشه که نمیدونم چند روزه! فقط یادت باشه این روش هم بعد از چند وقت دوباره بر میگردی به حالت اول!!
سلام من تازه دارم میرم بدنسازی( جلسه اولمه)
من بر عکس خیلی از دوستان می خوام وزن اضافه کنم چون با توجه به قدم(174) وزنم (55) کمه یا شاید هم خیلی کمه
یارو یه برنامه ای برام نوشته ولی زیاد من بهش اطمینان ندارم .
حالا میخواستم شما هم یه راهنمایی بکنید . چه حرکت هایی انجام بدم بهتره ؟
بیشتر چه غذاهایی بخورم ؟ و هر چند تا توصیه ای که دارید بگید.
شما هر روز ، یا ترجیحا روزی دو بار سیب زمینی + تخم مرغ بخور (هرچی میتونی بخور). در ضمن زرده تخم مرغها رو نخور چون یه انسان در روز حد اکثر مجاز به خوردن یه زرده تخم مرغ بیشتر نیست. فقط سفیده تخم مرغها رو بخور. من کسانی رو میشناسم که با این تغذیه در کنار بدنسازی به هدفشون رسیدند. البته شاید تو ماه رمضون هرچی میخوری وزنت نره بالا ولی تاثیرش رو بعد از ماه مبارک میبینی.نقل قول:
یا حق :-)
سلام دوستان ورزشکار
کسی لینک دانلود آموزش ایروبیک رو را از کیم کاردیشان !؟!؟
سلام
من تقریبا 1 ماهی میشه که باشگاه میرم.وزنم 60 و قدم 175.چند تا از دوستام گفتن که باید دوره برم.منم دیروز یه بسته کراتین و پروتئین گرفتم
داخل ظرف پروتئین یه ظرف کوچیکی داره که مربی گفته که روزی 3 بار این رو با آب یا شیر مصرف میکیی.میخواستم بدونم که 3 بار زیاد نیست یا اینکه طبیعیه؟
از دیروز که شروع کردم به خوردن پروتئین وقتی که داخل آب حلش میکنم یه چیزایی ته لیوان میمونه(ته نشین میشه)میخواستم بدونم خوردن اونا ضرری نداره؟
یه سئوال دیگه که دارم اینه که شکمم به شدت کوچیگه و لاغر.میخواستم بدونم اگه شکن برم درست میشه و چه دستگاه هایی برای شکم رفتن خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايمان شهباز بهترين مربي فيتنس و مدلينگ در ايران
با پيدايش مد در ايران و گسترش تبليغات صنعت مدلينگ اين حرفه به يک حرفه ي کاملا درامد زا و پر طرفدار در امده است .
مدلينگ در ايران با وجود شخصيت هاي موفقي همچون ايمان شهباز روز به روز در حال گسترش است .
ايمان شهباز که به عنوان بهترين مربي فيتنس و مدلينگ ايران شناخته شده است امروزه در پرورش مدلها و مانکنها توانسته با بهترين
مشاوره هاي تغذيه اي و تمريني مانکنها و مدلها را در زيبا تر شدن استايلهايشان کمک بسيار زيادي بکند . تعداد زيادي از بازيگران مشهور
صدا و سيما و خوانندگان انواع سبک هاي مختلف موسيقي در ايران براي زيبا تر شدن فيزيک بدنيشان با مشاوره هاي تغذيه اي و تمريني
اين مربي نمونه سعي ميکنند که فيزيک بدني خود را روز به روز با کيفيت تر جلوه دهند , چرا که علاوه بر خلاقيت ها و استعدادهاي
يک هنرمند در راستاي تلوزيون و رسانه نيز داشتن يک فيزيک بدني زيبا امري مهم در محبوبيت و زيبا تر نشان دادن شدن شخصيت وي
به شمار مي ايد .
ايمان شهباز با علمي فوق العاده در امور تغذيه اي ؛ تمريني و همچنين مکملهاي ورزشي تا بحال کارنامه اي درخشان را براي خود به
نمايش گذارده است.تربيت شاگرداني با افتخارات مختلف در ضمينه ي ورزش زيبايي اندام ؛ فيتنس و مدلينگ باعث گرديد تا از ايمان شهباز
به عنوان يک شخصيت بسيار مهم و جذاب در محافل ورزشي ياد شود و امروز ايران کشور عشق و ازادگي به وجود جوان با استعداد و باتجربه اي
همچون ايمان شهباز افتخار ميکند . تقدير نامه هاي متعدد که از کشورهايي همچون ترکيه و جمهوري چک براي موفقيت وي ارسال گرديد
باز بر اعتبار شخصيتي و کاري او ميافزايد.
همچينين گفتگوي جنجالي او در شبکه 2 جمهوري اسلامي ايران در باب و مبحث زيبايي اندام , مد و مد پوشي براي نسل جوان به
عنوان پر بيننده ترين و جنجالي ترين گفتگوي تلوزيوني سال 1390 شناخته شد . چرا که براي اولين بار در ايران از يک مربي موفق
ورزش زيبايي اندام در رسانه ي تلوزيوني دعوت گرديد .
ايران مهد پرورش جوانان با استعداد و خلاق در ضمينه ي ورزش به وجود قهرمانان و مربيان موفق خود افتخار ميکند .
انوش عياري
حمید جون شما ابتدا اون جنس های رو که خریدید دقیقا معرفی کنید (با یه سرچ راحت میتونید اطلاعات کاملی پیدا کنید)نقل قول:
بعد سابقه تمرینی ،تعداد روزهای تمرین در هفته ،هدف از دوره(اضافه کردن به وزن یا حجم؟)بنویسید تا بشه راهنمایی متناسب با شما داد.
در ضمن اون شکم هم که گفتید در فک کنم در واقع منظور شما کمر هست ؟که اگه اینطور باشه همه دلشون میخواد کمر باریک و هفتی باشن تا اون چیزی که میخواین
در ضمن کراتین رو روزهای اول بارگیری داره که روزی 4 وعده 5 گرمی باید بخورید.
برای خوردن کراتین و پروتئین هم بهتره که یه میکسر(شیکر )بگیرید .که برای همین کار ساخته شده و کارش خیلی خوبه
سلامنقل قول:
شما که رفتی پیش مربی بدنساز متخصص دیگه از ما راهنمایی میخوای چیکار :31: هرچی اون گفته اجرا کن. اونایی که ته لیوان میمونه به خاطر جنس پروتئینه ، توی جنس های مختلف فرق میکنه.
برای شکم اولا تبریک میگم بهت به خاطر داشتن این شکم ، برای عضلانی شدن شکم باید در انتهای هر روز تمرینی دراز نشست بری. بعد از اینکه عضلات شکم (شیش تا عضله) پیدا شد میتونی بری سراغ پهلو ها. فعلا دراز نشست کرانچ برو ، دستگاه مال بعد از معلوم شدن اون شیش تا عضله هستش.
بهتر درباره ی تخصص اون مربیه تحقیق کنی ببینی چقدر مربی معتبریه و چقدر سابقه کار داره... البته اگه شک داری بهش :31:
دوستان فایده مصرف قرص های آمینو چیه ؟
قرص های امینو باعث ریکاوری بهتر و سریعتر میشن ........ اگر امینو شما دارای ال کارنتین باشه چربی سوزی هم خواهد کرد ....
دوست عزیز اصطلاح دوره رفتن برای دارو کاربرد داره نه برای مکمل ! مصرف 3 بار مکمل کاملا صحیح هست حالا شما که کمبود وزن دارید میتونید یه وعده قبل خواب هم مصرف کنید .......... اینکه مکمل شما ته نشین میشه میتونه نشون دهنده تقلبی بودن مکمل شما باشه .......... برای نمایان شدن هر عضله نیاز به تغذیه و تمرین مناسب میباشد یکماه زمان کمی برای خوردن مکمل و رشد عضلانی میباشد .نقل قول:
سلامنقل قول:
حمید جون شما ابتدا اون جنس های رو که خریدید دقیقا معرفی کنید (با یه سرچ راحت میتونید اطلاعات کاملی پیدا کنید)
پروتئین APEX_SUPER SIZE و کراتین SAN_PERFORMANCE
روزای تمرین شنبه و 1 شنبه و 3شنبه و 4شنبه.....4روز تمرین 3روز استراحتنقل قول:
بعد سابقه تمرینی ،تعداد روزهای تمرین در هفته ،هدف از دوره(اضافه کردن به وزن یا حجم؟)بنویسید تا بشه راهنمایی متناسب با شما داد.
اینی که میگید باید از کجا تهیه کنم و قیمتش چنده؟نقل قول:
برای خوردن کراتین و پروتئین هم بهتره که یه میکسر(شیکر )بگیرید .که برای همین کار ساخته شده و کارش خیلی خوبه
یکی از دوستام میگه که حوردنش ضرر داره و امکان داره سنگ کلیه بگیرم!!!نقل قول:
اونایی که ته لیوان میمونه به خاطر جنس پروتئینه ، توی جنس های مختلف فرق میکنه
سلام من 177 قدمه 69_70 وزنمه
شکم ندارم ولی پهلو دارم قبلش باشگاه رفتم گفت اول باید وزن کم کنم بع رو شک مو پهلو کار کنم
میخوام بدونم الن وقت مناسبی برای باشگاه هست؟
و یه سوال خیلی مهم لطفا اینو راهنماییم کنید
من مچ دستم خیلی باریکه چه ورزشی یا دارویی مصرف کنم که مچ دستم کلفت تر بشه
ممنون
منظورتون از الان چیه ، یعنی ماه رمضون یا تابستون؟ بذار بعد از ماه مبارک برو اگه روزه میگیرینقل قول:
در مورد سوال دوم دارو نمیخواد مصرف کنی. مچ دست بیشتر با عضله کلفت میشه پس شما باشگاه میری اگه با دمبل حرکات مچ و ساعد رو انجام بدی مچت کلفت میشه ، یه حالت دیگه هم داره که مفصل مچ بزرگ میشه ، در این حالت شما اگه حرکات پایه ای (پرس سینه با هالتر ، پارالل) انجام بدی باعث ترشح هورمون میشه توی بدن و مفصل ها رشد میکنن. ولی عمده ی بزرگ شدن مچ مال همون عضله هست. در واقع شما اون حرکات رو که انجام بدی اول عضله میاره بعد از چند سال اگه این ورزش رو ادامه بدی مچ هم رشد میکنه.
مرسینقل قول:
منظورم این بود که الان وزنم مناسب هست برای کار با دستگاه و زنه یا هنوز باید کم کنم
وزن شما مناسبه ولی اگه میخوای عضلات شکمت کاملا معلوم باشه خوب طبیعیه که باید هرچی میتونی چربی بدنت رو کم کنی. ولی مطمئن باش الان هرچی چربی بسوزونی وقتی شروع به بدنسازی میکنی اگه رژیم غذایی نداشته باشی سریع دوباره بدنت چربی میگیره. پس میتونی به همین بدن قناعت کنینقل قول:
بـــهـ بـــه ! ميبينم كه دوستان همه جمـــعا ! :31:
خوشحالـــم ميبيــنم همچنان بحث در جريــانهـ ...
Hamidداداشم كه همچنان در وسط ميدان هست و ... !!! :10:
؟!؟!؟! چي شد !؟
الان ديگه تاييد نياز داره پست ما ؟!؟!؟
چه خبر شد اين مدت نبوديم ؟ !؟
سلام.
اصول مصرف cell tech را بگویید.
ایا مثل کراتین ها dayamatize and mhp مصرف میشه؟
تو 2 تا دوره 45 روزه مجموع 90 روز.
فرمول مصرفشو بگید.
قبلا دیانابول و کراتین مصرف میکردم.
2 سال تمرین میکردم.
6 ماه است که تمرین نمیکنم.
این مصرف را میخواهم بعد از 2 ماه تمرین همراه با مصرف دیانابول شروع کنم.
قیمتش و همچنین ایا برای من مناسبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم بگم.
قد 188
وزن 74
دو دوره تمرینات 78 تا 80 البته بدنم حجم خوبی میگیره.
قدرت هم کم ندارم.
اما حجم عضلانی میخوام.
ماهی 120 تومن نهایت هزینه.
این محصول به تنهایی جوابمو میده؟
شما که به این جدیت میخوای کار کنی بهتره که پیش یه مربی بری ، حتی من میگم اون مربی رو هم عوض نکن همیشه برو پیش همون. چون روند رشد بدنیت رو باید یه مربی چند هفته یکبار چک کنه و بر اساس رشدی که داشتی برنامه بعدی رو بده تا ضمن اینکه پیشرفت میکنی نقصهای بدنت هم همزمان برطرف بشه. کلیه ی مکمل ها هم باید بر اساس برنامه تمرینی داده بشه چون ارتباط وجود داره بین وضعیت بدنت + سابقه ی بدنسازیت + برنامه تمرینی (بیشتر روی تعداد ها)
دوست عزيز كراتين (از نوع مونوهيدرات و ... ) هيچ تفاوتي با هم ندارند . شايد تو ميزان خالصي و ناخالصيش تفاوت ببيني ولي تو نحوه استفاده خير .نقل قول:
شما Cell tech رو هم بايد با يك هفته بارگيري و 25 گرم در طول روز و بقيه رو با 10 گرم در روز در 2 وعده يا بيشتر طي كني .
بهت دوستانه پيشنهاد ميكنم ديانابول رو قطع كني . تا همينجا هم كه استفاده كردي به بافت عضلانيت آسيب رسوندي ...
دلايل اين حرفم زياده كه تو حوصله نميگنجه .
Cell techرو با مكمل دست سازي كه تو صفحات اول معرفي كردم تركيب كن و كنارش اگر بودجه داري گلوتامين رو ضميمه كن (البته بعد از 1 ماه تمرين كه شروع كردي ) تا مفهوم انفجار عضلاني رو لمس كني !!!
:46: