ممنون میشم لینکی معرفی کنید که دلیل این صحبت باشه :20:نقل قول:
Printable View
ممنون میشم لینکی معرفی کنید که دلیل این صحبت باشه :20:نقل قول:
بنده از روی عرف کلیدهای برق ایران گفتم خدمتتون ...نقل قول:
با این حال گشتم براتون و بالاخره یافتم چیزی رو که میخواید ...
نقل قول:
Up or down
The direction which represents "on" also varies by country. In North America, it is usual for the "on" position of a toggle switch to be "up", whereas in many other countries such as the UK, Ireland, Australia, and in New Zealand it is "down." In multiway switching, the correspondence between a single switch's state and whether lights are on or off depends on other switches in the circuit. In countries prone to earthquakes, such as Japan, most switches are positioned sideways to prevent the switch from inadvertently being turned on or off by falling objects.
میگه که این بالا یا پایین بودن کشور به کشور فرق داره ... در آمریکای شمالی، برای روشن کردن چراغ، کلید رو به سمت بالا و در کشورهایی مثل انگلستان، ایرلند، استرالیا، هندوستان و زلاندنو، به سمت پایین تغییر حالت میدیم ...
ایران هم ظاهراً به پیروی از سیستم انگلیسی کلیداش طراحی میشن ...
موضوع جالبی که بهش اشاره کرده اینه که تو کشورهای زلزله خیز، برای اینکه اشیا روی کلید سقوط نکنن و چراغ رو خاموش یا روشن کنن، کلیدها به حالت افقی روشن و خاموش میشه ...
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
منبع هم ویکیپدیاست ...
اما این قسمت citation needed هست، یعنی در ویکیپدیا براش منبعی نوشته نشده ...
با این حال کسی در صحتش شکی نداره، چون در فرومهای مختلف هم از زبون native ها این قضیه رو خوندم ...
ولی خونه ی ما تمام کلیداش به جهت بالا روشن میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخاطر نوع کلید پریز هست..که حدس میزنم قدیمی.باشه ..چون توی بازاری فعلی و اگه اشتباه نکنم...از 4-5 سال پیش تمامش به سمت پایینه...البته هزار و یک مدل کلید پریز داریم....نقل قول:
ولی خونه ی ما تمام کلیداش به جهت بالا روشن میشن
من دو تا سوال داشتم:
این وسایل مال چه کاری هستن میشه دقیق برام توضیح بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میشه چرخوند کلید رو که از پایین روشن بشه :دی
سوال کردم چرا به بالا میزنید روشن بشه ، گفتن چون خورشید هم میاد بالا روشن می کنه
اولی مام زیر بغل هست، برای زدودن بوی عرق و جلوگیری از تعرق ...نقل قول:
دومی هم After Shave هست که بعد از اصلاح به صورت زده میشه تا هم خوشبو بشه و هم از جوش زدن و عواقب بعدی جلوگیری کنه ...
ســلام...
در مورد ریز مکالمات یا پرینت گرفتن از مکالمات همراه و تلفن ثابت سوال داشتم...
توی پرینت چی میزنه...شماره هایی که شخص تماس گرفته...یا نه تمام شماره ها اعم از شماره هایی که شخص تماس گرفته و باهاش تماس گرفتن....؟؟
تاریخ و زمان هم میزنه یا نه..؟؟
بفرمایید پرینتای تلفن ثابت(خونه) و همراه فرقی هم میکنه یا نه..؟؟
اسمس رو توی پرینت میزنه یا نه...؟؟
ممنون..:20:
برای زدودن موهای زاید بدن از چی استفاده میکنین؟؟ کرمی هست که بزنی همش بریزه؟؟ دائمی هست یا موقت؟؟
دوست عزيز در اين مورد يك تاپيك جداگانه تو متفرقه موجود هست به نظر من اگه به اون تاپيك مراجعه كنيد جوابتون رو خواهيد گرفتنقل قول:
مستقیم کردن فایل دانلود یعنی چی؟
کامل توضیح بدین من اصلا نمیدونم راجع بش :20:
از تونستن که بله میتونن ... اما تعداد روز ویزا بسته به تاریخ رفت و برگشت درج شده روی بلیط های تهیه شده هستش + دو سه روز بیشتر .نقل قول:
دوستان آژانس هواپیمایی ها میتونن به واسطه توریست بودن برای ادم ویزای شینگن 15 روزه بگیرن؟
مثلا یکی از دوستانم که اخیرا شخصا برای ویزای شینگین اقدام کرده بود ویزای 28 روزه گرفت که حدود 6 روز بیشتر از تاریخ بلیطهاش بود .
کلا شینگین گرفتن سخت نیست اگر پول داشته باشید که به آژانس ها پرداخت کنید یا شخصا اقدام کنید .
اگر پول نداشته باشید هم راه داره که اگر کسی علاقمند هستش توی پیام خصوصی در خدمتم .
بعضی از سرورها (Host) چند نوع سرویس دارند مثل Free Download یا Premium که دومی که معمولاً امتیازات ویژه ای مثل سرعت دانلود و ریزوم و این حرفا داره، با پرداخت پول، به کاربرا تعلق می گیره.نقل قول:
ولی اولی که مجانیه، محدودیت هایی مثل انتظار، سرعت پایین و ... رو که معمولاً در آپلود سنترها هم با چند تا علامت تیک و ضربدر نشون داده می شه، داره.
چون لینک غیرمستقیم یک سری دردسرها و محدودیت هایی از این دست داره، بعضی از سرورهای دیگه (مثلاً رپیدباز) می یان فایل های مربوط به اون لینک غیرمستقیم (مثلاً داخل سرور رپیدشر) رو انتقال می دن به سرورهای خودشو و لینک مستقیم (لینک هایی که با یک کلیک قابل دانلود باشن) رو در اختیار متقاضی قرار می دن.
شاید بشه گفت یه جورایی انتقال فایل از یه سرور دارای شرایط خاص به یه سرور دمِ دستی بدون شرایط خاصه!
فروشگاه آمازون تحویل دوبی هم داره ؟
هیچ فروشگاهی چه Ebay چه Amazon چه . . . شیپینگ رو اصلا تضمین نمیکنن . چه برسه به اینکه توی چه مقصدی باشه .
سیستم به اینصورت هستش که برای هر نوع کالایی که هست خود فروشنده یعنی صاحب هر اکاونت نوع ، محدودیت و احیانا هزینه شیپینگ رو مشخص میکنه .
و برای مثال ... بله . من خودم از ای بی و از آدوراما و . . . چندین بار جنس خریدم و امارات تحویل گرفتم .
مثلا یک دی وی دی بخوام بگیریم با قیمت 60 دلار ، چقدر تموم میشه برسه امارات ؟
منظورتون از اینکه تضمین نمی کنند چیه ؟
شما اصلا ببینید توی قسمت شیپینگ اون کالا یعنی این DVD مورد نظرتون ورلدواید شیپینگ داره یا خیر . بعد در صورت بودن با توجه به وزن هزینه محاسبه میشه . قیمت 60 دلاری اون محصول اثری توی هزینه شیپینگش نداره .
یعنی سایت در مورد اینکه شیپینگ هر کالا به چه صورت هست و اصلا انجام میشه یا نه هیچ تضمینی نمیکنه . خود شما هستید که باید مطمئن باشید و حواستون رو جمع کنید . برای اینکار بهتره از کسی که چندین بار خرید کرده کمک بگیرید . فقط همین رو بگم که فروشنده های معتبر توی این سایتهای فروشگاهی بصورت verified seller مارک میشن و ریتینگی هست برای بالا بردن اطمینان خریدار که میتونید سابقه هر فروشنده رو چک کنید با اون .
از افرادی هم خرید کنید که paypal داشته باشن باری فروش وگرنه با کردیت کارت ممکنه خرید کنید و چیزی دستتون نرسه :دی یا اینکه محتوای کالای مورد نظر کلا متفاوت باشه و کسی هم نمیتونه بسادگی برای شما پیگیری کنه که با توجه به فاصله ایران تا مبدا خرید معمولا پیگیری ارزش نداره .
پ.ن :
بعضی موسسات و بازرگانی های داخلی هستند که این کار رو برای شما میکنن ولی با دلار 1300 یا 1400 یا حتی بیشتر !!
موفق باشید .
عبارت "تمام" در انتهای درجه های نظامی به چه معناست و چه ارزشی به اون درجه می بخشه ؟
تمام رو انتهای درجه ی سرهنگ و سرتیپ میگن درجه ی سرهنگ دوم داریم و سرهنگ یکم .به سرهنگ دوم همون سرهنگ دوم رو میگن ولی به سرهنگ یکم میگن سرهنگ تمام در مورد سرتیپ هم همین طور هستنقل قول:
کلا وقتی تمام میاد اخر درجه یهنی تو اون سطح درجه این طرف بالاترین رو داره
یه کانال ماهواره ای مثل فارسی 1 هزینه اجاره کانال روی ستلایت و دوبله و خریداری سریال و حقوق کارمند و غیره را از کجا میاره؟؟؟
در حالی که فقط داره فیلمای خودشو تبلیغ میکنه
یه سایتی مثل فیس بوک هزینه اجاره سرور و دفتر و کارمندایی که در سراسر جهان داره را از کجا میاره در حالی که ثبت نامش رایگان هست
همینطور سایت گوگل........
فیسبوک و گوگل و یاهو و فاکس نیوز و سی ان ان و.....توسط دولت آمریکا پشتیبانی میشن علاوه بر در آمدهای تبلیغاتی (مثل کسب درامد بازدید و لینک گوگل به سایر سایتها)
موسسات "کارنگی" و "راکفلر" چه جور جاهایی هستند؟ سرمایه گذاری؟ تجارت؟ فرهنگی؟ سیاست؟ لطفا توضح جامعی بدین!
مالك فارسي 1 يكي از ثروت مند ترين و بزرگترين رسانه داران دنيا هست كه چندين شبكه مختلف رو اداره مي كنه و به نظر من فعلا طرح همه گير شدن اين شبكه رو دارهنقل قول:
البته صحبت هايي هم مبني بر اينكه اين شبكه از طريق دولت انگلستان حمايت مي شه هم هست
سايت فيس بوك از طريق تبليغاتي كه در كنار صفحش قرار ميده و پروه هاي اماري كه انجام ميده درامد زايي شديدي دارهنقل قول:
اين سايت توسط دولت شتيباني نميشه !!! برخلاف چيزي كه تو رسانه هاي ما به شدت روش مانور داده ميشه !!! بلكه با دولت امريكا همكاري داره
سياسينقل قول:
به صورت كامل يا نا كامل نميشه اينجا توضيح داد به دليل خلاف قوانين سايت بودن
شما بهتره از سايت خوب گوگل استفاده كنيد و به راحتي كلي مطلب گيرتون مياد (البته يشنهادم اينه مطالب سايت هايي مثل رجا و فارس و اينارو نخونيد كه واضح است از درجه اعتبار ساقط هست)
ببخشید که دوباره پست میدم...فکر کنم کسی پشت منو ندید....
....میدونم اسپم هست....زحمت بکشید بعدا پاک کنید...ممنون.
بی زحمت اینم جواب بدید....
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6384815&postcount=848
تاريخ و زمان رو حتما ميزنهنقل قول:
اس ام اس رو نمي زنه
فكر ميكنم فقط شمارههايي كه شما گرفتيد رو ميزنه
بهترين كار اينه در ساعت اداري 2 دقيقه وقت بزاريد و تماس تلفني بگيريد با مخابرات و سوال كنيد
هم راحت تر از سوال پرسيدن اينجا هست هم اينكه درستش اينه كه تماس بگيريد بپرسيد !!!!
پي نوشت : خيلي از سوالها با يك تماس يا سرچ ساده جوابشون پيدا ميشه و لازم نيست ادم اينجا (كلا تو فروم) مطرح كنه
سلام
این که به یه نفر میگن "مگه اینجا چاله میدونه" یعنی چی؟ چاله میدون کجاس دیگه؟
درسته..ولی عادته دیگه...طبیعیه....اونقدری که دست آدم به نت میره به تلفن نمیره....:31:ولی حق با شماست....البته اگه اوناهم وقت برازن و کامل جواب بدن...نقل قول:
پي نوشت : خيلي از سوالها با يك تماس يا سرچ ساده جوابشون پيدا ميشه و لازم نيست ادم اينجا (كلا تو فروم) مطرح كنه
راستی شماره مخابرات چنده..1818 بود..؟؟ یا یه چیز دیگه.......نگید از 118 بپرس:31:
دوستان میخاستم بدونم نحوه ی چاپ عکس بر روی کیک تولد چه طوریه؟ پرینتر مخصوص داره یا...؟
بچه ها من یه انگشتر نقره خریدم منتها وقتی میزنمش میرم بیرون عرق دست بهش میخوره و سیاه میشه. چیکارش کنم..؟!
چالهمیدان از محلههای قدیم تهران بود. این محل نیز که قبلاً در دورهٔ صفویه خاک آن را به مصرف حصارکشی تهران رسانده بودند، وضعی تقریباً مشابه چالهحصار داشت و محل تخیله زبالهٔ تهران به حساب میآمد. این چاله تا مدتها مکان امنی برای خلافکاران بود تا این که بعدها میدانی در آنجا احداث شد و به چالهمیدان معروف شد. این محله محدود به جنوب بازار چهل تن و امامزاده سید اسماعیل و میدان مال فروشها، میدان امینالسلطان، گمرک، خانیآباد، دروازه غار و پاقاپوق (میدان اعدام) بود.نقل قول:
از ویکیپدیا
بمالش به فرش درست میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
پرینت تلفن ثابت رو می تونید از تو سایت مخابرات بگیرید
اطلاعاتی که در ریز مکالمات تلفن ثابت وجود داره
برای تلفن همراه هم تقریبا مشابه همین هست + اس ام اس فقط هزینش رو میزنه
سلام:20:
آیا تمامی شهرهائی که روی مدارهایی موازی مدار استوا قرار دارن طول روز یا طول شبشون یکیه؟مثلا اگه یه نفر توی تهران 16 ساعت روزه میگیره اگه همون شخص بره توی شهری که با تهران روی یک مدار موازی مدار استوا هست باید همون 16 ساعت روزه بگیره دیگه درسته؟
ممنون:11:
سلام،شب و روز همه خوش
1)کسی اطلاع داره برای سفر خارجی اگر اضافه با ر داشته باشی هر کيلو چند جريمه ميکنند؟
2)تا چند هزار دلار اجازه ميدن همرا ه خودت ببری تويه هواپيما؟
3)توليدی نا خالص ملی يک کشور يعنی چی؟ممنون
سلامنقل قول:
بله کاملا درسته حتی اگر اون شهر اونور کره زمین در امریکا یا ژاپن باشه
به خطوط موازی با استوا میگم عرض جفرافیایی و به خطوط موازی با نصف النهار گرینیچ میگن طول جغرافیایی
تمام مناطقی که روی یک عرض هستند , شب و روزشون با هم برابره .
اما همونطور که خبر دارین اوقات شرعیشون با هم فرق میکنه . اما ممکنه وقتی قرار دادیشون با هم یکی باشه ( ساعتِ رسمی ) مثل مشهد و تبریز
یه چیز جالب انگیز که در کتابهای مدرسه من چیزی در موردش ندیدم :
در کره ی زمین جاهایی هست که بسیار به هم نزدیکند مثلا 300 یا 400 کیلومتر با هم فاصله دارند اما از نظر وقتِ قرار دادی با هم حدود 23 ساعت اختلاف دارند !!!!!!
یعنی یکی 10 صبح دوشنبه هست اون یکی 9 صبح یکشنبه !!!!!
آیا میدونید کجا و چطور ؟
:20:
چرا قبلا در ماشینها رو به عقب باز می شد و الان رو به جلو؟؟ مشکلی داشت که روالش عوض شد؟
نمیدونم. ولی فکر کنم میتونن دو نقطه باشن در پائینترین قسمت کرهٔ زمین مثلا در قطب جنوب و یک نقطه در بالاترین قسمت قطب جنوب(شمال قطب جنوب) باشه و نقطه دیگه در پائینترین قسمت قطب جنوب(جنوب قطب جنوب).که بعد اینا درست در دو نقطه مقابل هم قرار میگیرن.:20:درسته؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ظاهرا ايرادش اينه كه اگر در حرکت در ماشین باز بشه در ماشین کنده میشه از شدتِ باد .
در ضمن الان هم ماشینهای مدرنی هست که در عقبش رو به جلو باز میشه البته تک و توک هست .
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
سلامنقل قول:
نه , متاسفانه جواب این نیست .
بیشتر بررسی کنید . بقیه ی دوستان علاقمند هم همینطور
البته جواب بسیار آسونه . فقط کافیه بدونید چه چیز باعث اختلاف ساعتِ قراردادی میشه .
اینو مطمئن نیستم، از رو اطلاعات عمومی میگم ... :نقل قول:
فکر میکنم این جوری بود که اگه از مدار گرینویچ به سمت شرق حرکت کنیم، در فواصل معین مدارهای فرضیای رسم شده که فاصلهی این مدار تا بعدی نیم ساعته و تعداشون هم 48 تاست که اگه هر کدوم نیم ساعت باشه، میشه 24 ساعت ...
به همین صورته که تهران در فاصلهی 7 مدار از شرق گرینویچ قرار گرفته، و ساعتمون 7 تا نیم ساعت، یعنی 3:30 فاصله داره با GMT یا گرینویچ لندن ...
حالا اگه این مدارها رو همین طور بریم جلو، مثلاً افغانستان میشه 4:30 و جلوتر، سنگاپور میشه 8 ساعت، و الی آخر ...
دنبالهاش که به حدود اروپا میرسه، باید چیزی حدود 23 ساعت اختلاف ساعت داشته باشه با GMT ! هر چند که فاصلهی واقعی خیلی کمه ...
حالا این 23 ساعت فکر میکنم رسمی نباشه، ساعت رسمیش منفی 1 یا دو ساعت حساب میشه ... شاید هم مثل کازابلانکا دقیقاً مشابه گرینویچ باشه
یعنی برای حل این مشکل اختلاف ساعت فاحش، اومدن اختلاف ساعتای منفی رو قرار دادن تا مثلاً کشوری مثل ایرلند که در غرب گرینویچ قرار داره و قاعدتاً با توجه به مدارها باید حدود 23 ساعت و نیم باهاش اختلاف ساعت داشته باشه، فقط نیم ساعت اختلاف داره (مثال بود، نمیدونم اصلاً اختلاف دارن یا نه) ...
این حدس بود ...
نمیدونم تا چه حد درسته ...
من گیج شدم:31:
الان این اختلاف ساعت واقعیه یا صرفاً روی کاغذ و با محاسبه اینطوریه؟:20: