چطوری شرقی و هم غربی شدین دیتا هاشون فرقی نداره یعنی تغییر بدم دان نیاز نیست مثل WOW.... ?!!!!:44:
کلا بچه اینجا eu همه ازم ترسیدن نمیان بازی با هام :39:
Printable View
چطوری شرقی و هم غربی شدین دیتا هاشون فرقی نداره یعنی تغییر بدم دان نیاز نیست مثل WOW.... ?!!!!:44:
کلا بچه اینجا eu همه ازم ترسیدن نمیان بازی با هام :39:
دوتا اکانت جدا ساختم :دینقل قول:
چطوری شرقی و هم غربی شدین دیتا هاشون فرقی نداره یعنی تغییر بدم دان نیاز نیست مثل WOW.... ?!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست ولی لانچر یکی ?!یعنی هر موقع بخواین رو اون chang.. میزنید بعد وارد میشید هر اکانت eu یا west ?!نقل قول:
دوتا اکانت جدا ساختم
اهوم سرور رو عوض میکنم بدون هیچ مشکلی میرم تو بازی.مگه نمیشه اینکارو کرد ؟:44:نقل قول:
درست ولی لانچر یکی ?!یعنی هر موقع بخواین رو اون chang.. میزنید بعد وارد میشید هر اکانت eu یا west ?!
eu nordic and eastنقل قول:
بابا دیگه شورشو در آوردن
همین چند روز پیش 360 مگ آپدیت دان کردم، الانم 100 مگ دیگه آپدیت اومده
کل بازی دو گیگه، اما فقط ماهی 2 گیگ آپدیت براش میاد
ما محدودیت دانلود داریم آخه
عاشقش شدم من :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شاه اپدیت این بازی اپدیت اپدیت نیست دوتا شکل شمایل هیرو تغییر میدن میشه اپدیت :39:
خدایی آپدیتآش خیلی رو اعصابه هر دفه 200 mb باید بزاری آپدیت سرعت آپدیت هم که نگو افتضاح:|
بیاید یه نامه ای چیزی بهشون بفرستیم بگیم دست وردارن :31:
خیلی ستمه خدایی! من فک می کنم اگه بخوان یه هیرو رو فیکس کنن، دیگه نمیان اطلاعات تغییر پیدا کرده رو جایگزین کنن، میان یه دفه کل هیرو رو جایگزین ورژن قبلیش می کنن :27:
اپدیت بعدی هم تو راهه که این zyra که الان با اپدیت اومده برامون بیاد تو لیست هیرو ها
یه چند تا ایتم از اول بگید رو امامو ببندیم ؟! یعنی بهترین که جواب میده ؟!
نقل قول:
چجوری میخوای جانگلر یا تانک ؟
یه جای خوب برای خرید Rp معرفی کنید لطفا ...
پس باید موقیت بازی باتوجه به هیرو دشمن تغییر داد خوب جانگلر تو چه زمانی بهتر و تانک در چه زمانی ؟!؟!نقل قول:
چجوری میخوای جانگلر یا تانک ؟
علم غیب که نداریم ... نمیدونیم خب!نقل قول:
smite & flash رو بر میداری برای جانگلر
بعد 18+ hp regen
رو میخری با یه health potion
آقا امروز تو بازی داشتم با آریا چت میکردم,وسط چت یک دفعه چت قطع شد,بعد دو سه ساعت که برگشتم دیدم فریند لیستم کلش پاک شده!(آریا آیدیت سخته,هروقت اومدی تو بازی اددم کن)
آره عرفان .... چی شد ؟ :(
اعصابم بهم ریخته لعنتی
باشه ادد میکنم :/
:31:نقل قول:
علم غیب که نداریم ... نمیدونیم خب!
بقیه چی بندازم مثلا این سری میرم چطور
تو اخرین دست شدیدا از YI میخورد ولی بقیه نه تو یه دست خیلی خوب با riven vs میکرد تقریبا چندبار vs کردیم لب به لب میشدیم هر دومون میبردیم ؟! :27:
فقط این YI رو عصاب اگر YI داخل بود چه کنیم ایتم ؟!
Force of Nature
یا Warmog's Armor ؟!
خب جانگلر میخوای باشی یا نه ؟ :دینقل قول:
از اون عکسه که مشخصه جانگلر نیستی چون اسمایت نداری ...
خب بستگی داره yi چی بازی کنه ap یا ad !!!
اگه ap بود Force of Nature خیلی به کار میاد مخصوصا با 76 تا magic resis که داره
اگه ad بود Warmog's Armor چون
+920 health
+30 health regeneration
.......
البته آیتم های دیگه هم هست ولی من به اسم نمیشناسمشون با عکس میبینم میرم تو کارش
آخه اسماشون سخته :دی
راستی full tank بازی میکنی یا ap ؟
چون مهمه
اینم از guide
که سه تا گزینه برات گذاشته
MAIN/FULL TANK/SUPPORT TANK
دقت کرده باشی main 150 تا ap داره
full tank ap نداره
ساپورت تنک هم 70 تا ap داره
بستگی به خودته که چجوری باهاش بازی کنی
من full tank بازی میکنم میرم جلو بقیه هم پشتم میان بعد با ult stun میشن و هم تیمی هام حسابشونو میرسن :دی
مثل اینکه دوباره آپدیت اومده .....
برای من که مشکلی نیست ولی خب ناراحتم باید بازم صبر کنم بچه ها از ایران دوباره آن بشن
اعصاب خورد کنه ها
سلام ممنون
jungle واقعا مشکل چون یکی اینکه همیشه نمیشه به تیم اطمینان کرد و میری تو jungle فوش میدن ادم راحت نمیتونه بره و تیم نوب باشه تاور میزن ...
فکر کنم همون فول تانک خوب باشه میرم تو کارش :27: بیشتر من اول سعی میکردم ایتم بگیرم که هم AB هم مقاومت بالا ببر... یکجوری اف تانک.... زیاد جواب نمیده
آره خب! من دو دست پشت سر هم جانگل کردمنقل قول:
دست اول تیم عالی بود و بردیم
دست دوم تیم نوب بود و باختیم
بعد همشو انداختن گردن من که ...
بهتره با کسایی که میشناسیش مثل دوست و رفیق یا تو اسکایپ یا تو ts بازی کنی
از همه لحاظ بهتره هم اینکه میشناسیشون هم اینکه از طریق صدا در ارتباطی مشکلی باشه بهت میگن
یه سوال : وقتی یه اسکین از یه هیرو میخری بعد اون هیرو رو نداری ... هیرو رو هم بهت میده ؟
فکر کنم تا زمانی که هیرو نخری نمی تونی skin اون هیرو بگیرینقل قول:
چیزی که علی جان گفت درستهنقل قول:
ولی من یه اسکین مجانی alistar unleashed رو گرفتم خود هیرو هم آنلاک شد :دی
بازم لول مشکل پیدا کرده ... برای من تو چت نمیره ... واسه شما هم همینطوره؟
شما اسمتون تو بازی چیه ؟من Add کردمت؟ راستی چطوری هیرو رایگان دادت ؟ و در مورد چت روم من که مشکلی ندارم :31:نقل قول:
نگو شما :دینقل قول:
من west هستم .. AriaaEvaane
گقت اکانت یوتیوب riot رو subscribe کن منم کردم بهم alistar رو مجانی داد :دی
نه برای من باز نمیشه چت :(
عزیز اگر هیروهایی مثل master yi یا AD های دیگه دیدی دارن اذیتت میکنن thornmail ببند مشکلت حل میشه;)نقل قول:
راستی یکی از بچه گفت یکی از هیرو ها اسکین ایرانی داره میدونید کدومشه؟ یا اصلا وجود نداره؟!!!!
اسکین ایرانی ؟ تاحالا ندیدم !!!نقل قول:
شاید منظورش داریوس بوده
sandstorm katarina فکر کنم منظورش بوده
واقعا امامو فول تانک یه چیز دیگس :)
بعد تمو فقط amumu
اوایل که kayle رو اشتباهی خریده بودم با اسکینش خیلی ناراحت بودم هفته پیش گفتم بزار یکم باهاش بازی کنم حیفه هیروش اسکین داره(Judgment Kayle) خاک بخوره:31:
طبق معمول رفتم تو کار support دیدم جواب میده عالی بعدش tank اونم خوب بود بعدش dps ترکوند!
در کل به نظرم انعطاف پذیری خیلی عالی داره.ult ش هم که دیگه محشره!
دقیقا ... من و عرفان یه دست بازی کردیم ... kayle هم بودنقل قول:
خدایی ترکوند عالی بازی میکرد اوایل نوب بود ولی اواسط بازی نتیجه رو برگردوند
بازی خوبی بود :دی
kayle spell واقعا عالی به نظرم بعد درجه سختی هیرو هایی که spell کارامدتری دارن خیلی تو بازی فاز میدن ایتم خوب بسته شاهکار میشن...
من می خوام یه هیرو بخرم که که malee و attaker باشه ولی نکی دونم کدوم رو بخرم اگه میشه یه راهنمایی کنید. قیمتش حتما 6300 باشه یعنی خفنترین هاش من خودم دلم با talon هست:40: نظر شما چیه هیرو خوبی هست یا بدرد نخوره؟:2:اگه این خوب نیست اینtryndamere چطوره؟یه هیرو قبلا گرفتم اسمش jax بود خیییییییییییییلی توپه 20/2 میزنمشون :27:
آواتارتو عوض کردی بعد چند سالی :دینقل قول:
پیشنهاد من خواهر Riven هست :دی
برو نگاه کن ببین چطوره ؟ :دی
البته من دارم جمع میکنم برای brand
مطمئن هستی که هیرو خوبی هست بحث 6300 تا پوله نه بخرم مثل sivir مسخره باشه با این sivir نمی شه یکی هم کشت خیلی داغونه خودتون این هیرو رو خریدین یا جایی دیدین بازیش رو :31:نقل قول: