سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :علیک سلام خوبی عزیزم
اقا مستر یادت هست اون دوره ای که مارو صندلی بودیم چقدر سوال پرسیدی حال نوبت خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت رو اماده کن که میخوام بمب بارونت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا این 20 سوال رو جواب بده تا بعد :blink:
1 اسمت چیه: حسين (سيد حسين )
2 خونت کجاست: همين بغل مغلا :blink: :laughing:
3 چند سال داری: هي كمي كوچيكتر از دايناسورا ( چی فک میکنی گلم ؟);)
4 رشته ات چیه :رياضي و فيزيك
5 ایا به روانشناسی علاقه داری:حيلي زياد
6 چقدر پی سی ورلد رو دوست داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اولاش خيلي زياد
7 چرا دیشب مسواک نزدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :چرا زدم اتفاقا
8 روزی چند ساعت پای کامپیوتری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :سابقا از 24 ساعت مي تونم به جرعت بگم 18 ساعت . يعني تمام زقتي رو كه خواب نبودم . تو سايبر بودم
9 من فکر کردم تو خداحافظی کردی چی شد برگشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بله خدا حافظي كردم . الانم بر نگشتم قرار بود . كار هاي نا تمومم تموم شه بعد . هنوز مونده . براي انكه روشن ش يه سر به انجمن معرفي نرم افزار بزني مي فهمي چه قولي دادم ... ;)
10 تا حالا بن شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بله . مهران عزيز بنم كرد(اول خواست 3 روز بن شم شد ساعت 9 همون شب ازاد يديم :blink: :laughing: . اونم به خاطر دوستان گلم بود كه هوامو داشتن )
11 تا حالا شده تو شب بری قبرستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بله . زياد . اما نه الان حد اقل 3 سال تا 6 سال پيش . امروزها نم يرم . چون سرو كارم نمي ره كه بم دهمون (قربرستونش واقعا قبرستونه )
12 اگه یه بری تو حموم یا دستشویی بعد یهو اب و برق قطع شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچی این اتفاق واسم افتاده . اگه حالم خوب باشه شنگول باشم عین خیالمم نیست . وای به روزی که حال نداشته باشم . اون موقع بلا به دور هر کسی بیاد نزدیکم خدا رحمت کنه رفته گانتونو :evil: :laughing: . اره اگه حالم خراب باشه دیوونه میشم
13 از کدوم اسمایلی بدت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اسمايليه . straight face یا هوو مسنجر و اون خنده ی ملیح که نیشش تا پس کلش بازه
14 خودت رو در دو کلمه وصف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :در یک کلمه گرگوری :blink: :laughing:
15 یک جمله فلسفی بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : همیشه اون چیزی که به نظر میاد اون چیزی نیست که به نظر میاد و دنیا اینه ... ;)
16 دست بزن داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :اره . ولی دعوایی نیستم
17 به نظر تو دنیا خیلی بزگه یا ما خیلی کوچکیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نه ئنیا خیلی بزرگه و نه ما خیلی کوچیک ... بستگی داره ...
18 اگه بخوای خودکشی کنی از چه روشی استفاده میکنی ؟اگه بخوا منو بکشی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قرص خواب اور م یخوردم . تو رو بستگی داره چیکار باهم کرده باشی . اگه خیلی بد باشه گردنتو میبرم . وگرنه کتکت میزدم . نمی کشتمت . شایدم زیر دست و پا میمردی ;) :laughing:
19 اگه پی سی ورلد تعطیل بشه میای بریم یه فروم دیگه با هم بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مشخص نیست ... ولی شاید . احتمالش هست
20 اگه مدیر میشدی اولین کاری که میکردی چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیچی . کار بدی نمی کردم :blink: :laughing:
21 اگه من مدیر بشم و تورو بن کنم چکار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دستت و می بوسم می گم مرامت و عخش است :laughing:
خب این سوال های مقدمه بود بخاطر همین بی مزه است ولی نگران نباش نمیزارم بیکار بمونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف میکنی
واقعیتشو بخوای من الان در گیر شکایتم . به این خاطر بود که خوب حس و حال مزاح و نداشتم و نتونستم کمی بهت حال بدم ... خیلی گلی . منتظر سوالات هستم