دوستانی که این گوشی رو خریدن یه سوالی داشتم میدونین که قسمت پایینی و بالایی گوشی فلزی نیست همون قسمت دوک شکل ها که پلاستیکند! میخواستم بدونم رنگشون زود میره خش روش زیاد میوفته چه جوریاس؟
Printable View
دوستانی که این گوشی رو خریدن یه سوالی داشتم میدونین که قسمت پایینی و بالایی گوشی فلزی نیست همون قسمت دوک شکل ها که پلاستیکند! میخواستم بدونم رنگشون زود میره خش روش زیاد میوفته چه جوریاس؟
واسه من که شدید خورد زمین رنگه کناری این پلاستیکا که میگی رفت ولی به خودش چیزی نشد.
الانم درسته رنگش رفته(در حد میلیمترند) ولی اسلا معلوم نیستند من خودم میگم به اینو اون که رنگش رفته
چرا ان8 انقدر مشکل نرم افزاری داره
تو همین تاپیک چند جا دیدم که نرم افزارش مشکل پیدا کرده:41:
این مشکل ها باگه یا مشکل اساسی سیستم عامله؟؟؟
از نوع پلاستیک مقاوم و مشکی رنگ است و رنگ شده نیست که رنگش برود . از اینجانب میشنوید درباره ی این گوشی اصلاً در فکر و بند این مسأله های واقعاً بی اهمیت نباشید مثل اینست که بجای پرداختن به سن و سواری اسب به فکر تعداد دندانهایش باشید .نقل قول:
به گفته ی nokia care این گوشی بعضاً مشکل نرم افزاری برایش پیش میاید و نه سخت افزاری .نقل قول:
و اما بشنوید از ادامه ی ماجراهای من و N8 !
امروز رفتم از nokia care تحویلش گرفتم و ظاهراً مشکل نرم افزاری داشته و رفعش کردند . خوشبختانه قبل از اینکه بدهم به آنها رفته بودم کل پوشه ی Cities مربوط به GPS به حجم 427 مگابایت را کپی گرفته بودم و دوباره برگرداندم سرجایش . چون اساسی فرمتش کرده بودند و همه ی نقشه ها پاک شده بود .
خوشبختانه همه ی مشکلات قبلی تا حد بالایی رفع شده . البته بعد از اینکه یک پیامک فرستادم دیدم امکان ورود به محیط ارسال پیامک وجود ندارد که با یک خاموش روشن کردن ظاهر مطلب حل شده
فعلاً مشکل خاصی نیست جز مشکلات و سوالات رایجی مثل این مطلب که چگونه از راه GPRS میتوان کانکت شد ؟ در همانجا یکنفر دیگر از مسئول فنی همین را پرسید و او گفت از راه WLAN باید کانکت شوی ! واعجبا ! پس EDGE کلاس 32 نمایشی است ؟!!!!؟ اگر کسی میداند راهنمایی کند .
و اما برویم بر سر فرمتهای قابل باز کردن بطور پیش فرض
rmvb !!! , flv !!! swf !!! را براحتی باز میکند و نیز png
ولی این ویدیوها را نتوانست باز کند
یک wmv تحت فرمت windows media video v7 640X480 5.9Mbps , Audio 9 44.1KHz 137Kbps را نتوانست باز کند
یک mpg با فرمت mpeg1
یک MP4 با فرمت BDRip H264 AVC HD 1.8Mbps , audio 48KHz AAC 347Kbps
و یک MP4 با فرمت H264 AVC HD 823Kbps , audio 22KHz AAC 47Kbps که فقط صدا داشت
البته در باز کردن بقیه ی MP4 های غیر HD مشکلی نداشت
واسه اینترنتت بگم از تمظیمات 5800 استفاده کن.تست شده
در مورده بقیه مسائلتم با این گوشی باید بگم بابت شانس بدت متاسفم!
بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
این تنظیماتی که واسه گوشی اپراتورا میفرستن چون ان8 نیست هنوز توشون از 5800 استفاده کن.
با سلام . میشه دقیقاً بگی برای راه اندازی GPRS در N8 چکار باید بکنم ؟ از صفر یک توضیح میخوامنقل قول:
فایل های MKV حجم بالا را چه طور ؟ اونا رو هم باز میکنه ؟
سلام
من یه مشکل اساسی دارم با این گوشی وقتی واری موزیک پلیر ان8 میشم یا می خواهم یه mp3 پخش کنم
که از طریق بلوتوث گرفتم گوشی هنگ میکنه ولی با زدن دکمه پایین گوشی از هنگی در میاد من دیشب گوشی
را خریدم و اکبند بو و از اصل بودنش هم مطمئنم نمیدونم چکار کنم یه راهنمایی کنید لطفا اگه بخواهم برای هر
هنگ کردن گوشی هم یه بار ریستش کنم یه خیلی ضد حاله
full hd حجم بالاتر از 4 گیگ را که باید بیخیال شی چون این گوشی فقط حافظه ها و هاردهای FAT را میشناسه نه NTFS را . چون فایلهای ظرفیتهای بالاتر از 4 گیگ را فقط در NTFS میتوانی جا دهی .نقل قول:
4 تا mkv غیر HD و HD تحت فرمت H264 بین 1 تا 2.5 گیگ را همین حالا بخاطر شما امتحان کردم 3 تا بی صدا پخش شد و فقط یکی که 1 گیگ بود باصدا پخش شد .
آپ دیت کردن فریم ویر گوشی اصلا یادت نره ها!نقل قول:
پس بگو کشک دیگه!!!!نقل قول:
تا 1.5 گیگ را بدون هیچ مشکلی پخش میکنه چه mkv چه avi بعضی فرمت های avi و mkv که فقط صداشون داخل گوشی پخش میشه با نرم افزار های تبدیل فیلم اگه به 480*720 تبدیلشون کنی اونا هم به راحتی هم صدا و هم تصویر پخش میشه.نقل قول:
خدا بخیر بگذراند آمدم با مشکل جدید . متوجه شدم وقتی داخل آهنگها برای زنگ میرم و هر آهنگی انتخاب میکنم جوری صدا میکند و نیز زنگ میخورد که انگار باتریش ضعیف است . یعنی صدای زنگ بعضی جاهاش کش میاورد ! در صورتیکه همان آهنگ را وقتی در music player پخش میکنم بدون مشکل است . سوالات قبل که بی جواب ماند این یکی را کسی میداند از چیست ؟
کشک :41:نقل قول:
گزینه ی اثر آهنگ 3 بعدی را خاموش کردم درست شد ! :31:نقل قول:
کسی هست آموزش راه اندازی GPRS ان8 را قدم به قدم توضیح دهد ؟
زنگ سه بعدی فعال نباشه؟نقل قول:
بله . فعال کردن حالت 3 بعدی در تنظیمات زنگ باعث میشود صدای زنگ در بعضی جاها کش بیاورد مثل حالتیکه نوار کاست در حال پخش یهو سرعت چرخشش افت کند . حس بدی به ادم دست میدهد و خیال میکند گوشی عیب کرده ! عجب ابداعاتی از نوکیا میبینیم ها !نقل قول:
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز پشت تانک که نمیخوای بشینی:31:
خیلی راحته!
برایه ایرانسل میخواین؟
این مسیر رو برو:
setting>connectivity>setting>destinations>internet
options رو بزن وبعد new access point و بعد یچیزی میگه شما no رو بزن و بعد packet data رو انتخاب کن
حالا اسمشو بزن mtnirancell
حالا یه گزینه تویه access points اضافه شده
بازش بکن و بعد
connection name که باید mtnirancell باشه بعد برو
access poin name رو هم انتخاب کن و بزار mtnirancell و بعد هم برو لذتشو ببر!:31:
شما این رو تازه دیدی ؟!؟!نقل قول:
فکر کنم اولین بار رو ۳۲۵۰ دیدم ۳ دی رو ..
سلام
كسي هست بدونه آخرين فريمور ريليز شده براي اين گوشي چنده؟ و زمانيكه خريداري ميشه ورژن گوشي چيه؟ راستش دايالاپ خونه سرعت خيلي پايينه فرصت نميكنم تمامي تاپيكا روبخونم
سپاس
با سلام . آقا جداً ایول داری :10: . کار ما را راه انداختی . با تشکرنقل قول:
کیفیت ضبط صدا را اگر بالا ببرید با فرمت AAC MP4 و 67Kbps استریو و کیفیت بسیار عالی ضبط میکند . قبلاً من با ضبط صدای با کیفیت مشکل داشتم .
گوشی اینجانب که کمتر از 10 روز خریداری شده نسخه ی Firmware آن RM-596 است . این فیرمویر حدوداً 3 ماه قبل معرفی شده بود 06 October 2010نقل قول:
با کد #0000#* میتوانی نسخه ی فیمویر را ببینی
سلام
دوستانی که این گوشی گرفتن در کل به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ چون این همه که درباره مشکل داشتن گوشی میگن آدم به شک میندازن ...
نسخه ی Firmware آن RM-596 هست؟نقل قول:
چه جالب!!!
عزیز Rm-596 نسخه فریمور نیست! 20 سال بعد هم گوشی که دستتون هست همون RM-596 خواهد بود حتی اگه 100 تا آپدیت هم بیاد!
سلام من ميخواستم i9000 بگيرم ولي چون دوربين برام مهم بود n8 نظرم رو جلب كرد ولي با اين همه مشكي كه دوستان نوشتن نميدونم چي بگم نظر ميخوام i9000 ياn8
خواستم بگم دیدم که خودت پیدا کردی!نقل قول:
آره قابلیت صدای زنگ بصورت 3D که شامل چندتا گزینه هستش مثل circularیعنی دایره مانند که صدا جوری که می چرخه به گوش می رسه این قابلیت بیشتر رو صدای دالبی دیجیتال 5.1 کانال دی وی دی مشهوده!
نقل قول:نقل قول:در مورد ارزش خریدن این گوشی بله ارزش خریدنشو داره ولی مشکلاتش یکی دوتا نیست هر دم از این باغ بری می رسد ولی باید بگم مشکلاتش اکثرا نرم زافاریه که با اومدن آپ دیت هاش حل می شه فقط یه مورد مشکل سخت افزاری بوجود اومده بود که ایراد از خط تولید تو کارخونه بیان شد که گوشی رو وقتی خاموش می کردی و به شارژ می زنی بعددیگه گوشی روشن نمی شد این حالت رو dead هم میگن! خوب عزیزم یه تومن دو تومن که نیست صحبت ششصدهزارتومنه باید به شک بیوفتی. من فعلا خرید گوشی ان8 رو نه به صرفه و نه به صلاح می دونمنقل قول:
آر ام RM کد گوشی هستش نه ورژن فریم ویرش. آر ام گوشی همیشه ثابت و قابل تغییر نیست. بعضی از گوشی ها مثل ان95 چندین آر ام متفاوت دارند که میزان سار گوشی ها هم بر طبق آر ام تغییر می کنه (این آر ام هم ورژن های فریم ویری مخصوص به اون آر ام رو داره وبه احتمال سخت افزارشون هم فرق می کنه باهم چون میزان سار بستکی به سخت افزار گوشی داره... بگذریم)
لیست فریم ویر های موجود برای این گوشی به استناد سایت نوکیا و با ذکر لینک مربوطه به شرح ذیل است:
ورژن 11.12 فقط همینکد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/?productsid=2586738027&display=sel
قراره تو همین ژانویه آپدیت بیاد
قبلاً شنیده بودم 3 ژانویه نوکیا گفته آپدیت میده که خیلی تغییرات خوبی داره به گفته خودشون از جمیه وب بروزر بهتر میشه
....
به حر حال ژانویه حتماً آپدیت میاد حالا یا اولش یا آخرش :دی
در ضمن میدونین که سیمبین 3 به مرور با همین آپدیت ها به سیمبین 4 ارتقا پیدا خواهد کرد...
و اینترفیس به کلی تغییر خواهد کرد
این قوله که نوکیا داده
در ضمن اونایی که با اینترفیس فعلی مشکل دارن میتونن SPB Shell رو نصب کنن که واقعا خوشکلههههههه
البته ورژن آخرش
اگه خواستین بگین آپلود کنم
اگه آپ کنی که خوب میشه .عکس هم میتونی ازش بزاری ببینیم چه جوری هست ؟نقل قول:
سلام دوستان !
من الان N97 دارم اما قصد فروشش رو دارم !
خواستم ببینم N8 اون دیکشنری نوکیا هست که روی 5800 و N97 نصبه !
N8 اون دیکشنری رو داره ؟
آخه اون دیکشنری خیلی واسم مهمه !
ممنون میشم جواب بدید !
مرسی
ضمن اینکه من ایران نیستم ! و اگر بخوام N8 رو بخرم ! قیمت جهانی میخرم !
خواستم ببینم قیمتش الان تو ایران چنده ؟ چون اینجا 625 $ هست !
مرسی همگی
تو ايران الان 570 هزار تومنه
اگه دیکشنری تخصصی میخوای لینک بدم،وبستر خلاصه نشده با تلفظ صوتی حدود 200 مگا
بله نصب هست روش!نقل قول:
قیمت هم بدون گارانتی 530 تومن.
منم امروز قیمت کردم با گارانتی اصلی نوکیا 575 میدادن .نقل قول:
راستی یه سوال : این اینتر فیس جدید چی شد پس ؟ واقعا ظاهر منوهای N8 ناامید کننده هست .
من قبلا 5530 داشتم ، الا X6 دارم ، از نظر منو هیچ فرقی با این N8 ندارند .
اره از نظر اینترفیس با اندروید نمیرسه ؛ولی شما عزیز باید بین دو سه تا ایکون قشنگ با با یه دوربین حرفه ای یکی رو انتخاب کنی.
با سلام . این گوشی مزایایی دارد . مثلاً بعنوان یک GPS پیشرفته و سخنگو میتوانید در ماشین نصب کنید و موقع رانندگی یا تماشای فیلم صدای آنرا را روی باند FM ارسال کنید . هر چند بعضی از این مزایا در مدلهای قبلتر نوکیا نیز وجود دارد . مزایایی چند وجود دارد و تکیه روی دوربین آن چندان بنظرم درست نیست . حداقل اینجانب که با دوربین دیجیتال SLR Like کار میکنم هیچوقت کیفیت دوربن دیجیتال را نمیتوانم با N8 مقایسه کنم و دوربین موبایلها هر چند 12MP و.... باشد برایم چندان در خور توجه نیست و بیشتر جنبه ی کار راه اندازی دارد . در N8 نکات کلیدی دیگری دیده ام که برایم مهم است . مثل موارد بالا یا USB OTG و...
بنظر اینجانب گوشی خوبی داری و دلیل خاصی ندارد بروی سراغ گوشی دیگری . البته اینجانب موبایل بازها را کار ندارم ولی گوشی شما خوب است و لزومی ندارد حتماً در این زمان بیایی سراغ N8نقل قول:
خودم تا مدتهای طولانی با یک گوشی مدل پایینتر سر کردم باوجودیکه دو تا لپتاپ 2 و 2.5 میلیونی دارم و از نظر مالی هیچ مشکلی برای خرید گوشی های آنچنانی نداشتم . ولی با آمدن گوشی های جدید دنبال خرید آنها نرفتم تا امروز و بعد از حدود 4-5 سال حس کردم وقت تعویض گوشی است . البته افراد در رفتار و تفکرات با هم فرق میکنند .
هیچ دقت کردی در این چند پست آخرت ظاهراً فقط پستهای اینجانب برایت مفید بوده تا نکته ای از آن بگیری و.....نقل قول:
بدون اینکه راهنمایی کافی ارائه کنی .
ممنون دوست عزیز ا راهنمایی و توضیح خوب شما . بعد نسخه ی دقیق فیرمویر را از کجا باید دید ؟ در کدی که گذاشتم یادم نیست بود یا نبود .نقل قول:
برا دیدن نسخه فریم ویر تو گوشی های نوکیا از کد زیر استفاده کنیدنقل قول:
ستاره مربع چهارتاصفر مربع
برای دیدن میزان مصرف گوشیتون و اطمینان از صفر بودن گوشی
ستاره مربع 92702689 مربع رو بزنید
برای چک کردن شماره سریال
ستاره مربع 06 مربع
با تشکر . این را قبلاً اشاره کرده بودم خودم . گفتم شاید کد جدید و اختصاصی برای دیدن فیرمویر داشته باشدنقل قول:
نقل قول: