نقل قول:
دوست عزیز اینکارم کردم اما بازم اخطار داد فکر کنم عیب از ویندوز باشد یکبار دیگه ویندوزم تعویض کنم تا ببینم چی میشود بالاخره
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز اینکارم کردم اما بازم اخطار داد فکر کنم عیب از ویندوز باشد یکبار دیگه ویندوزم تعویض کنم تا ببینم چی میشود بالاخره
سلام خسته نباشین
من PES 2011 لیگ ایران رو نسبیدم
نمی دونم چرا همه چی قاطی پاتی میشه یعنی پرچم ماله استقلاله ولی اسم تیم و بازیکنان یه چیز دیگه هستش کسی میدونه چرا این طوری میشه؟
سلام بچه ها
توی پی اس 2011 لیگ ایران ، کیت سرورش کار نمی کنه مشکل از کجاست؟
به جز تیم های مطرح ترکیب بقیه تیم ها اشکال دارن
سلامنقل قول:
از اونجایی که این بازی رو Edit کردن ولیگ ایران رو بهش اضافه کردن یه سری مشکلاتی رو داره:46:اینکه اسم تیم و بازیکنان فرق میکنه واسه اینه که شما از قبل داخل Documents یه سیو از بازی PES داشتین.
داخل Documents پوشه یه بک آپ از پوشه KONAMI بگیرید بعد اون رو حذف کنید و در آخر هم بازی رو اجرا کنید:21:
نقل قول:
دوست عزیز ویندوز عوض کردم و بازی رو دو باره نسبیدم باز هم این مشکل :41: حل نشد راه دیگه ای به فکرتون نمی رسه؟
مر30
یه سوال.من پچ 2.1 از pesedit رو نصب کردم
تو پوشه کیت سرور هم attach کردم
ولی همچنان لباس و لوگو تیمهای لیگ انگلیس مشکل داره
کسی نمیدونه چرا؟
دوستان من برنامه ساخت کیت رو می خوام
+ آموزش اون رو هم می خوام(ggs رو از صفحه اول دانلود کردم ولی آموزشش رو نتونستم ، گویا چند لینک صفحه اول خرابه!!!)
لطفا یکی کمک کنه!(با فتوشاپ هم آشنایی دارم ،فقط نمی دونم پیراهنی که درست کردم رو چی کار کنم وارد بازی بشه!؟)
من می خواستم بعضی ها رو دانلود کنم اما فیلتره باید چکار کنم
خوب من امروز با هزار درد سر تونستم یه پیراهن برای تیم هرکولس درست کنم(با گیم گرافیک استودیو)
البته فقط پیراهن هایی که توسط اون پچی که دارم اضافه شده!
حال یه مشکل دیگه دارم
تیم هایی که لباس هاشونو تویه بازی نمیشه تغییر داد رو چگونه میشه لوگو شون یا اسم تیم رو عوض کرد
مثلا فرض کنید یه پیراهن جدید برای بارسا درست کردید ولی می خوان اسم و لوگوی تیم رو توی بازی تغییر بدین
راه حلی هست؟
لينكها رو مستقيم كنيد يا از سرور ديگه دانلود كنيدنقل قول:
ببخشید من pes رو به همراه اخرین پچ 2.2 نصب کردم .ولی توی بازی به جز تغییراتی مثل جابجایی بازیکنان چیزی تغییر نمی کنه .
اگه من بخوام توی بازی تغییراتی رو با کیت سرور انجام بدم این پوشه کیت سروری که توی پوشه اصلی بازیه رو باید حذف کنم و کیت سرور جدید نصب کنم .
عکس محتویاتش رو هم می زارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که علامت سوالی تو پستت ندیدم ! :31:نقل قول:
اگه منظورت اینه که لوگو و لباس تیم ها با نصب پچ 2.2 درست نشده باید فیکسش هم دانلود و نصب کنی :
PESEdit_2011_Patch_2.2.1.rar
30 MB
Download
کد:http://www.enterupload.com/izak2ks8xbux/PESEdit_2011_Patch_2.2.1.rar.html
این پچ 2.2 که دانلود کردم حدود 700 مگابایت بود .حالا این فیکس که میگی چیه ؟؟حتماً برای فعال سازی باید از این استفاده کنم؟؟
اگه بخوام خودم به صورت دستی بدون پچ بازی رو ویرایش کنم و یه کیت سرور رو دستی نصب کنم و خودم دستی ویرایشها رو انجام بدم باید پوشه کیت سرور که در بالا هست رو حذف کنم؟؟
می تونم از همین پوشه برای اصلاح بازی استفاده کنم ؟؟اگه جواب مثبت میشه یه راهنمایی هم بکنید.
شما همین پچ فیکس رو نصب کن موارد مختلف مثل لوگو ها و کیت ها و فیس ها و ... درست میشن . اگه هم خواستی فایل های دیگه اضافه کنی باید مطابق نقشه ی کیت سرور فایل هاش رو تو پوشه های مربوطه کپی کنی و با manager ، Attach کنی.نقل قول:
من اینو هم نصب کردم ولی هیچ تغییری نکرده .میشه بگید چطوری مثلاً اسکوربوردها رو فعال کنم یا آهنگ دلخوام رو بزارم؟البته پستهای مربوط به تغییر آهنگ رو خوندم ولی نمی دونم توی این کیت سرور با اینهمه پوشه کجا قرارش بدم .
فایل زیر رو دانلود کن و بعد از Extarct کردن توی پوشه ی بازی و همچنین پوشه ی system 32 ویندوز کپی کن احتمالا مشکل حل بشه . اگه هم حل نشد یا پچ مشکل داره یا بد نصب شده :31:نقل قول:
DOWNLOAD
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/ih5hxu49kcp6hsgq5b.rar
برنامه ای برای افزایش gp وجود نداره
بهت پیشنهاد می کنم اینو دانلود کنینقل قول:
کد:http://s1.picofile.com/file/6704676056/Extra_Content_Unlocker.rar.html
چرا من patch 1.03 خود konami رو که میخوام نصب کنم این میاد
به خاطر اینکه نسخه بازیت اصلی نیستنقل قول:
دوستان پچ لیگ ایران برای pes11 رو میشه بزارید.
نصبش چطوریه بعد؟
:40:
سلام. ببخشید تو برنامه ی pes 2011 bal studio هنگام save در ویندوز 7 ارور میده. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
سلام
توی برنامه PES_2011_Editor_v1.5 یه قسمتی داره که میشه تیمها رو با هم مقایسه کرد.این قسمت مقایسه رو بر اساس دو تا نمودار ستونی میده ولی من میخوام عدد مربوطه نشون داده بشه نه نمودار اون. احتمالا با تغییر و دستکاری در برنامه اصلی بشه tag این عدد رو از chart گرفت و به صورت decimal نشون داد. کسی میدونه چطور میشه این کار رو کرد؟
میدونید این عدد رو که به هر تیم اختصاص میده چطور حساب میکنه؟ (عددها معمولا بین 19000 تا 22000 هستند)
سلام دوستان ببخشید میشه یه نرم افزار واسه افزایش قدرت بازیکن تو قسمت became a legend بزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه پچی که فقط لباس ها و لوگو ها رو درست کنه چی هست ؟
سلام
بابا توی BAL خیلی هم بازیهام احمق هستند ادیتوری نیست که اونا رو قوی تر کنم؟!الان آخرهای لیگ هستم نمیتونم از Edit خود بازی استفاه کنم و از اول شروع کنم
اگه واقعا می خوای لیگ برتر رو داشته باشی بهتر اینه که PES فارسی که تو بازار هست رو بخری .نقل قول:
البته تو لینک زیر هم یه پچ برای لیگ برتر هست که البته مثل اینکه مشکلاتی داره ! ( کلا هم نباید از چنین پچ هایی انتظار کیفیت بالا داشته باشی ! )
کد:http://www.pes-patch.com/2011/03/pes-persian-ir-patch-v0-1.html
معمولا چنین برنامه های نیاز مند آخرین ورژن Netframe work روی سیستم هستن ، اگه نصب نکردی نصب کن و ببین مشکل حل میشه یا نه :نقل قول:
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/145
من چند وقت پیش پچی پیدا کردم که با حجم حدود 50 مگ همین کار رو می کرد ولی در کمال تعجب به ورژن 1.03 احتیاج داشت . در حالیکه تا اون جایی که من می دونم راهی جز نصب پچ ها با حجم بالا برای ارتقا ء ورژن بازی نیست .و با نصب این پچ ها هم لباس ها و لوگو ها خود به خود درست میشن !نقل قول:
بنابراین فکر کنم تنها راه همون نصب پچ هست .
نقل قول:
نقل قول:نرم افزار افزایش قدرت بازیکن در BAL
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/182
خیلی ممنون ولی من برای بقیه بازیکن ها گفتم نه خود بازیکنی که من هستم
دقت نکردم ! نه فکر نکنم این خواسته عملی باشه !:31: البته می تونی همون اول به جای یه بازیکن آماتور ( که خودت میسازی ) یه بازیکن حرفه ای برداری ، مثلا مسی رو از بارسا برداری تا همبازی هات سطحشون بالا باشه !:31:نقل قول:
سلام دوستان بازی من با مستر لیگ مشکل داره و اصلا من نمی تونم از قسمت مسترلیگ استفاده کنم.:41:
یعنی وقتی وارد مستر لیگ می شم و یه تیم انتخاب می کنم و تنظیمات رو انجام میدم وقتی می خوام سیو کنم کلا از بازی خارج میشه. یا اگر هم سیو نکنم و همینطور next بزنم تا جایی که اولین بازی رو باید انجام بدم پیش میره و بعد از بازی خارج می شه.
من از پچ PESEdit.com 2011 Patch 2.01 استفاده می کنم . در ضمن از Extra-Content_Unlocker_1.0.1.0 هم استفاده کردم.
اگر ممکنه بگید که چکار باید کنم. آخه مسترلیگ اصلیترین قسمت بازیه!:45:
سلام
DLC جديدتر از ورژن 7 نيومده ؟؟
نه نیومده .نقل قول:
2_PesEdit 3.0_2011-6-9 من اين نسخه رو نصب كردم ولي وقتي تيمهارو انتخاب ميكنم از بازي ميام بيرون!!
مشكلش چيه؟!
آخرين نسخه چيه؟!
سلام
جدیدترین پچی که اومده چیه؟:46:کسی لینک داره ازش؟!:21:
سلام
لطفا یکی به من کمک کنه
من بازی رو ریختم و در تمامه ویندوز ها تست کردم.
من برای اینکه لباس تیمها و لوگو تیمها رو درست کنم پچ 3.0 رو دانلود و در بازی نصب کردم ولی متسفانه وقتی می خوام وارد بازی بشم با این ارور مواجه میشمthe program can't start because d3dx9_43.dll im missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem
و وقتی اوکی رو می زنم وارد بازی میشم ولی هیچ تغیری در لباس تیمها و لوگو اتفاق نمی یوفته.و فقط انتقال بازیکن انجام می شود.
خواهشن یکی کامل برای من توضیح بدهد که باید چه کاری انجام بدم
بچه ها کسی میتونه یه لطفی بکنه یه مستر لیگ با چلسی بسازه در حد Top player و پولش رو 600 میلیون دلار کنه و فایل سیو رو اینجا بگذاره؟
من هر کاری کردم نتونستم پول مستر لیگ رو عوض کنم.حتی بازی رو پاک و نصب کردم و پچ رو هم پاک کردم ولی بازم نمیشه.
ممنون میشم .
لطفا" پاک شود .
دوستان چرا این تاپیک همیشه بعد از 4 ماه میخوابه دلیلش چیه ؟ اگه دسوتان اعلام امادگی کنن برای pes2012 تقسیم وظایف کنیم و هماهنگ شیم مثلا تو یاهو که دیگه این تاپیک که طرفداران زیادی داره نخوابه!
من خودم چند روز پیش PESEDIT.COM 2011 PATCH 3.6 رو دانلود کردم که تغییراتش تا تاریخ 08/07/2011 هست.نقل قول:
لینک دانلود
[HTML]https://rs809tl3.rapidshare.com/files/537189279/PESEdit_2011_Patch_3.6__www.----------.com_.rar[/HTML]
حجم: 1.66 گیگ