نقل قول:
جالبه كه بعد از گذشت تنها 10 روز از اعلام ثبت نام تندر 90 مدل E1+CP+ABS ديگه براي بهمن و اسفند امسال ثبت نام ندارن و فقط براي برج 3 و 4 سال آينده ثبت نام دارن
Printable View
نقل قول:
جالبه كه بعد از گذشت تنها 10 روز از اعلام ثبت نام تندر 90 مدل E1+CP+ABS ديگه براي بهمن و اسفند امسال ثبت نام ندارن و فقط براي برج 3 و 4 سال آينده ثبت نام دارن
گروه خودرو- هرچند ایرانخودرو و رنوپارس روز گذشته طی نشستی مشترک قرار را بر تفاهم و ادامه تولید تندر-90 گذاشته و در این زمینه به توافقاتي رسیدند، اما شنیده ميشود از این پس، رنو پارس تنها در ازاي پولی که از ایرانخودرو دریافت ميکند، قطعه در اختیار این شرکت قرار خواهد داد.
</B>
در جلسه روز گذشته رنوپارس به عنوان تامینکننده قطعات تندر-90 با ایرانخودرو مقرر شده تولید تندر-90 در ایرانخودرو نیز از سر گرفته شود و این خودروساز تا پایان سال جاری میلادی (اوایل دی ماه) نیز 700میلیارد ریال بدهی رنوپارس را پرداخت کند. همچنین دو طرف قرار را بر این گذاشتهاند که همزمان با صاف شدن بدهی ایرانخودرو به رنوپارس، تیراژ تولید تندر-90 در بزرگترین خودروساز خاورمیانه افزایش یابد.
این توافقات در شرایطی صورت گرفته که بنا بر شنیدهها تولید تندر-90 در ایرانخودرو هماکنون به صفر رسیده و رنوپارس نیز از این به بعد تنها در صورتی قطعه در اختیار ایرانخودرو ميگذارد که این شرکت در ازای آن، مبلغ لازم را به رنوپارس بپردازد. ایرانخودرو در حال حاضر مبلغی معادل 700میلیارد ریال به رنوپارس بدهکار و به همین دلیل تولید تندر-90 از حدود سههفته پیش در این شرکت خودروساز متوقف شده است.
اما توافق صورت گرفته مبنی بر ادامه تولید تندر-90 در ایرانخودرو در شرایطی صورت گرفته که تا اوایل هفته جاری قرار بود تولید این محصول در پارس خودرو متمرکز شود.
تندر-90 هماکنون به دلیل تیراژ پایین خود با قیمت گرانی در بازار خودرو ایران به فروش ميرسد. </B>
ایران اکونومیست: براساس تازه ترين توافق صورت گرفته بين گروه صنعتي ايران خودرو و شركت رنو پارس روند توليد تندر 90 در ايران خودرو با توليد روزانه 25 دستگاه از سرگرفته شد.
محمد رضا معتمد معاون مديرعامل ايران خودرو در توليد تندر 90 با بيان اين مطلب تاكيد كرده كه اين روند در هفته هاي آينده به 120 دستگاه در روز خواهد رسيد.
وي گفت : توليد تندر در ايران خودرو از روز چهارشنبه گذشته آغاز شد و به تدريج با تحويل هر چه بيشتر قطعات ، روند آمار توليد افزايش مي يابد.
معتمد اظهار داشت : با پرداخت بدهي هاي معوقه ايران خودرو به رنو پارس زمينه يك همكاري دامنه دار با اين شركت براي ادامه توليد تندر 90 فراهم شده است .
وي تاكيد كرد : خطوط توليد تند ر90 ايران خودرو طوري طراحي شده است كه قابليت افزايش توليدبه سقف 200 هزاردستگاه درسال را داشته كه 11 درصد نسبت به خودروساز ديگر از ظرفيت بالايي برخوردار است .
وي افزود : با تمهيدات انجام شده ، خطوط توليد تندر 90 ايران خودرو ظرفيت توليد 400 دستگاه در روزرا دارد .
معتمد خاطر نشان ساخت : مهمترين مزيت توليد تندر 90 ايران خودرو را وجود نيروي انساني متخصص ، شبكه گسترده خدمات پس ازفروش و استفاده از جديدترين شيوه هاي نظام هاي كيفي است .
وي تاكيد كرد : سطح كيفي خودرو تندر90 توليدي ايران خودرو دررده خيلي خوب و درگريد Aقرار دارد .
معاون مدير عامل ايران خودرو درتوليد تند ر90 تصريح كرد : براساس آخرين نظر سنجي صورت گرفته ميزان مراجعه مشتريان اين خودرو به تعمير گا هها كاهش يافته كه اين امر نشان دهنده كيفيت خوب تندر 90 ايران خودرو است .
معتمد تاكيد كرد ؛ يك گروه از ارزيابان ارشد سازمان بهره وري وابسته به وزارت صنايع و معادن اواخر هفته گذشته از خطوط توليد تندر در ايران خودرو بازديد و توانمندي هاي اين شركت را در اجراي استانداردهاي مورد نظر شركت رنو نيسان فرانسه را مطلوب ارزيابي كردند.
وي درخصوص تحويل تندر90 به مشتريان خاطر ساخت : تحويل خودرو به مشتريان تندر90 به موقع و حتي زودتر از موعد مقرر در برنامه قرار گرفته است .
معتمد درپايان ياد آورشد : با فشار هاي ايران خودروو با حفظ منافع كشور ، رنو پارس با افزايش ساخت داخل تند ر90 موافقت كرد .
گفتني است طي دو سال گذشته حدود 50هزار تندر 90 در ايران خودرو توليد و تحويل مشتريان داده شده است .
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
مگه ماشین گارانتی نداره؟؟نقل قول:
اگه داره خوب ماشین رو میبرین نمایندگی بعد از عیب یابی در خواست قطعه رو میدین
اگه هم گارانتی نداره
بازم همین کار رو میکتین
با این فرق که باید پول قطعه رو هم پرداخت کنین(پس از پایان کار)
آقا تندر فول آپشن رنگ مشكي بدون رنگ و خط وخش مدل 8/87با 31000 كاركرد الان چنده تو بازار؟
با اين شماره تو تهران تماس بگير ممكنه مشكلت حل بشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد فتح الله زاده (شماره 09126050196و33934951 و تلفکس33954929 )
مگه گیر میاد ؟ اگر باشه طرفای 12 تومن خوبه.نقل قول:
يه چي ميگي آ!!!!!!!الان صفرش 200/15 لااقل اونوقت يك سال كاركردش 12!؟:41:نقل قول:
[B]با سلام خدمت لوگان داران و لوگان دوستان عزیز [/B
]این اولین پست من تو این بخشه . امیدوارم دراین بخش از نقطه نظرات وراهنمائی ها دوستان کمال استفاده را ببرم
اولین سئوال من اینه : ماشین من مدل E1+CP هست و همانگونه که میدونید این مدل فاقد ترمز ABS می باشه (البته جدیدًا پارس خوردو این مدل رو با ABS پیش فروشش را شروع کرده حیف که پارسال گرفتم این مدل رو نداشتن)حال سئوالم از دوستان اینه :
آیا امکان نصب ترمز ABSبرروی این ماشین هست ؟
آیا اگه نصب بشه بخوبی کارخونه ائی اون عمل میکنه؟ آیا می ازه این کار رو بکنم ؟
اگه کسی این کار را کرده ، تجربیاتش رو در اختیار ما بزاره .آیا ازش راضیه؟ هزینه اش چقدره؟
بله امکان نصبش هستنقل قول:
بله اگه درست نصب بشه به خوبی اون هم عمل میکنه
ولی باید توی یکی از نمایندگی ها انجام بشه به نظر من
برای ارزیدن هم بله میارزه - ترمز abs از خیلی از تصادفات میتونه جلو گیری کنه:46:
مرسی دوست عزیز
ازاینکه اینقدر زود جوابمو دادی ازت ممنونم .فقط اگه هزینه نصب اونو میدونی به من اطلاع بده :11:.
بینم قیمت ال 90 العا چنده صفر صفر تو طهران
کدوم مدلش ؟؟؟؟ برید داخل تاپیک قیمت خودروهای صفر بپرسید :46: اگه نه حوصلت نمیشه بگو کدوم مدل تا بهت بگم :46:نقل قول:
E2LP حدود 15400 هست.(تندر فول)نقل قول:
اقا به نظرتون با توجه به اینکهپارس خودرو چند وقتیه سرعت خط تولید لوگان رو بیشتر کرده
قیمتش کی پایین میاد چون قبلا اگر اشتباه نکنم همین lp اش 13.9 بود
با این وضعیتی که برای اقتصاد کشور و خودروسازی ها بوجود آمده فکر نمیکنم قیمتش دیگه پایین بیاد. اگر شانس بیاری بالاتر از این دیگه نره.هرچند اگر رنوپارس حذف بشه امکان داره قیمت کمی پایین بیاد.:46:نقل قول:
کسی اطلاعی در این زمینه نداره ؟(هزینه نصب abs)نقل قول:
من رفتم یه تحقیقات کوچیکی انجام دادمنقل قول:
حداقل 800 تومن هزینه بر میداره :46:
قطعات زیادی لازم داره
مرسی آقا امیر عزیزنقل قول:
بنظرم یه مقدار هزینه اش بالاه .فکر نکنم ارزش اون رو داشته باشه . تازه میگه به خوبی کارخونه ایی اش نمی رسه .
ضمناً یه سئوال : آیا این قیمت رو از نمایندگی گرفتی یا جایی دیگه؟
بازه دستت درد تکنه .
ما هم یه e0ac نوشتیم میخوام اگر بهمون دادن abs بندازیم روش کسی اطلاعات داره بگه ثواب داره
درضمن بهترین نمایدگی تو تهران کدوم هست ما که از کوثر نوشتیم
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
یکی از دوستام برای 206 تیپ 2 این کار رو کرد حدود 1 تومن خرجش رفت(2سال پیش)
منم این قیمتی که گفتم حدودی هست :46:
اتفاقا به خاطر همین abs کردن 206 تیپ 2 سفارشی رو با 5 تومن ضرر فروخت
با 100 تا سرعت به یه پراید زد
ترمز زیره پاش خالی شده بود :41:
شانس آورده بود دستی رو کشیده بود و ماشین به صورت اریب با ماشین جلویی برخورد کرده بود
-------------------------------------------------
البته نمیخوام بگم یه سیستم خیلی پیشرفتست
ولی اگه با دقت و اصولی و دقیق نصب نشه خسارت هایی به جا میذاره که جبرانش سخته
ولی اگه باشه و دقیق عمل کنه میتونه از خیلی از خسارت ها و تصادف ها و ... جلوگیری کنه
بازم دستت درد نکنهنقل قول:
من از یکی ازدوستانم که تو نمایندگی مشغوله سئوال کردم . گفتش حدود 700 الی 800 خرجشه . البته تاگفتم میخوام abs نصب کنم گفت اصلاً این کار رو نکن چون بهیچوجه به کیفیت فابریکی نمیرسه و اصولاً سیستم ترمزش بهم میخوره و قابل اطمینان نیست (مثل هیمن موردی که شما ذکر کردی )
ما هم عطاش را به لقاش بخشیدیم .با همین بی abs سی میسازیم .
با تشکر مجدد
سلام
الآن پارس خودرو داره مدل E1+CP+ABS پیش فروش میکنه
میخوام بدونم که الآن که 10 میلیون بریزیم کلش چقدر در میاد ؟
کی تحویل میدن ؟
نظرتون رو هم باسه این پیش فروش اعلام کنید ؟ (میصرفه-خوش قول هستن و ...)
میصرفه. پارس خودرو معمولا خوش قول هست و به موقع تحویل میده.نقل قول:
فکر کنم اون مدل کلش حدود 12.5 دربیاد.
من وارد بخش پیگیری قرارداد میشم تو پارس خودرو اون تو فیلد هم پر میکنم اما تو صفحه ای که میره یه گزینه هست اونم بازگشت به پروفایل هست اونم میزنم میره صفحه قبل
آقا ماشين من e2lpهستش مدل8/87 الان تو جلو(تو داشبرد)صدا افتاده ،چه ميشه كرد؟
ضمن اينكه شيشه جلو هم با برخورد سنگ ترك برداشته،ميشه با گارانتي ماشين عوضش كرد،و اينكه آزادش چنده؟واصلاً مشكلي پيش نمياد اگر عوض كنم؟
قیمت آزاد رو ندارمنقل قول:
با گارانتی هم عوض نمیشه
فقط ماشین هایی که کارت طلایی دارن
در مورد مشکل برای عوض کردن هم اینه که باید موقع عوض کردن خوب آبندی بشه
وگرنه بارونی بیاد یا کارواشی بری یا کلا با آب مواجه بشی به داخل نفوذ میکنه
باید خیلی دقت کرد موقع تعویضش:46:
نقل قول:
قیمت ندارم اما فعلا که معاینه فنی نیاز نداری اما واسه معاینه فنی باید تعویضش کنی
دوستان بالاخره دعوت نامه امد امروز رفتم بقیه پولش را واریز کردم گفتند تا اخر این ماه می اید.
تیپ E1 کلا 10.1 تمام شد(5.1 زمان ثبت و 5 الان).
مبارك باشه !!! گرفتي شيريني يادت نره ؟؟؟!!!نقل قول:
دوستان بالاخره دعوت نامه امد امروز رفتم بقیه پولش را واریز کردم گفتند تا اخر این ماه می اید.
تیپ E1 کلا 10.1 تمام شد(5.1 زمان ثبت و 5 الان).
عكس هم ازش بزار !!!
دوست عزیز مبارک باشه.میشه بگی از پارس خودرو گرفتی یا ایران خودرو. واین که موعد تحویلش همین ابان بود یا با تاخیر تحویل گرفتی؟نقل قول:
از پارس خودرو ثبت نام کرده بودم به تاریخ 26 اردیبهشت تحویلش شش ماه بعد که می شه ابان.
تیپش هم E1+cp است که قیمت کارخانه 10462900 بود که باکسر سود 359900 کلا 10103000 دراومد ولی سری بعد که پارس خودرو ثبت نام کرد تیپش E1+cp+sp است که در مقایسه با تیپ قبلی ترمز abs و کیسه هوای شاگرد و قفل مرکزی دارد.
مبارک باشه.نقل قول:
پارس خودرو معمولا خوش قول هست و به موقع تحویل میده.
دوستان یه سوال
تندر E1 نیمه فول , آیینه بغلهاش مگه بسته نمیشه ؟
آخه درب حیاط ما خیلی کوچیکه میترسم نشه ببری داخل
همه تندرا آینه بغلش بسته میشه ، آینه بغلای E2 ها تنظیمش برقیه فقط.نقل قول:
اینه بغلاش بسته میشه ولی خیلی سخت. چون اینه هاش خیلی خشکه و احتمال شکستنش زیاده.نقل قول:
نیازی به نگرانی وترس نیست 1 بار امتحان کن اونوقت میفهمی میره یانهنقل قول:
نقل قول:
نه اینطور نیست
تندر من آینه بغلش بسته نمیشه
امکان نداره . احتمالاً چون یه مقدار خشکه و سفت بسته میشه فک میکنی بسته نمی شه .نقل قول:
یه مقدار بیشتر فشار بده بسته میشه ، نترس :31: