سلام دوستان :n20:
من 14 سالمه و میخوام موتور بگیرم موتور سواری هم بلدم حالا موندم چی بگیرم؟....
بابام میگه مینی کراس بگیرم به نظر من هم خوبه حالا میخ.وام یه نظر هم اینجا بگیرم:n36:
Printable View
سلام دوستان :n20:
من 14 سالمه و میخوام موتور بگیرم موتور سواری هم بلدم حالا موندم چی بگیرم؟....
بابام میگه مینی کراس بگیرم به نظر من هم خوبه حالا میخ.وام یه نظر هم اینجا بگیرم:n36:
یه طرح ویو بگیر .
سلام به دوستان
من گواهینامه ام چند هفته دیگه میرسه دستم.میخواستم از این طرح ویو ها بخرم .یکی رادیسون رو معرفی کرد و یکی هم یاماها (کمی گرون) و یک مدل از کویر هم بود به نام رکورد . کدوم رو پیشنهاد می کنید (موتور سواری هم در حد ابتدایی (دنده یک و دو:n02:) بلدم. البته برای تردد معمولی در شهر میخوام.
راستی اینا نیاز به خرید گارد(از اینایی که سی جی ها دارند ) هم دارند یا نه ؟
-
دوست عزیر پیشنهاد من به شما به عنوان یک برادر این هست که تا زمانی که گواهینامه ندارید بیخیال خرید موتور بشوید و تعجب می کنم پدر شما چرا موافقت کرده.دوست عزیز اگر خدایی نکرده به کسی بزنید خودتان و خانواده را گرفتار می کند .نقل قول:
من خودم پیشرو 135 دارم که ازش راضیم اما بین مدل هایی که گفتی رادیسون بهتر از رکورد .نقل قول:
ممنون از پاسخ شما...موتور های ایران دوچرخ چطورن خوبن یا نه قطعات و ...پیدا میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخ شما...موتور های ایران دوچرخ چطورن خوبن یا نه قطعات و ...پیدا میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
ایران دوچرخ آوا رو تولید می کنه که از یه شرکت چینی که طرف قرار داد با یا ماهاست قطعات رومی گیره . زیاد جا باز نکرده این موتور بین جوونا و از طرفی هم قیمتش تقریبا بالاست 3/700 .
پشتیبانی قطعاتشم ضعیف .
به نظر من همین ظرح ویو های پر فروش رو بگیر تا بعدا به مشکل برنخوری .... .
سلام در سال 87 یا 88 موتور بهران 125 خریدم پلاک شده قسطی بعد از پرداخت اقساط دیگه دنبالش کاراش نرفتم کارت و سند برایش صادر نشده , کاغذ خریدشم از بین رفته الان بخوام برایش مدارک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟ در ضمن هر چی سرچ میکنم ادرس کارخونه یا شرکت بهران پیدا نمیکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
رو موتور شماره شاسی و... با نام شرکت نوشته .
سلام علیکم
پیشاپیش از دوستان بابت راهنمایی متشکرم مخصوصا آقا ایزل.
بنده تجربه موتور سواری (به جز چند متر!) ندارم و جثه ای لاغر و نسبتا ضعیف دارم البته قَدَّم بحمدالله بلنده :). آقا ایزل که ماشاءالله تجربه روندن موتور های زیادی رو داشتند و سایر دوستان اگر کمکم کنند ممنون میشم. سوالم اینه که در کنترل باکسر 150 یا 125 دچار مشکل نمیشم با توجه به وزن بالاشون؟ مخصوصا این رو در نظر بگیرید که نصفه روز هم پیک موتوری می خوام ببرم ان شاء الله.
سوال دیگر اینکه تعادل باکسر نسبت به طرح هوندا 125 ها چطوره؟ مخصوصا باکسر 150؟
بسیار ممنون
در پناه خدا
سلام علیکم مجددا
قابل توجه دوستان؛
از یکی از باکسر دارانی که کنار خیابون بود و مسافر میزد (موتوری) پرسیدم باکسر 125 چطوره؟ ( ایشون 150 داشت) با قطعیت، هم خودشون و هم رفیقشون که اونم موتوری بود گفتند بدرد نمیخوره و کاملا رد کردند باکسر 125 رو. من گفتم بعضی میگن خوبه، ایشون گفتند که به خاطر 5 دنده بودن و شتاب نسبتا بیشترش هست که میگن و الا من مصرف کننده ام و میدونم (که 150 بهتره)
خلاصه ی کلام این بود که اصلا 125 رو پیشنهاد نکردند و برعکس از 150 بسیار تعریف کردند. البته بنده این رو هم گفتم که برا پیک میخوام.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
سلام علیکم مجددا
قابل توجه دوستان؛
از یکی از باکسر دارانی که کنار خیابون بود و مسافر میزد (موتوری) پرسیدم باکسر 125 چطوره؟ ( ایشون 150 داشت) با قطعیت، هم خودشون و هم رفیقشون که اونم موتوری بود گفتند بدرد نمیخوره و کاملا رد کردند باکسر 125 رو. من گفتم بعضی میگن خوبه، ایشون گفتند که به خاطر 5 دنده بودن و شتاب نسبتا بیشترش هست که میگن و الا من مصرف کننده ام و میدونم (که 150 بهتره)
خلاصه ی کلام این بود که اصلا 125 رو پیشنهاد نکردند و برعکس از 150 بسیار تعریف کردند. البته بنده این رو هم گفتم که برا پیک میخوام.
موفق باشید.
رکورد و رادیسون هر دو تولید کویر موتور هستن ، هر دو هم موتورهای خوبی هستن اما رادیسون موتور خوشنام تری هستنقل قول:
اون گارد ، گار انجین هست و در صورت تصادف از بغل هیچ کمکی به سلامت پا نمیکنه ، فقط در موقع زمین خوردگی از بغل باعث میشه انجین به زمین نخوره و از انجین محافظت کنه که البته با توجه به جنسهای موجود ، کامل و بی نقص نمیتونه محافظت کنه از انجین
کنترل موتور مطلقا ربطی به وزن و جثه نداره و صرفا خلاصه میشه در مهارت و تجربه ی موتورسوارینقل قول:
تعادل موتور هم به مهارت موتورسوار برمیگرده اما کیفیت ساخت باکسر بسیار بالاتر هست و استاندارد تر هست به نسبت 125
در مورد باکسر 125 و 150 هم من تفاوت آنچنانی ای در سواریشون حس نکردم ، قدرت موتور هست که یه مقدار مشهوده که برای من 5 دنده بودن 125 به قدرت بیشتر 150 میچربه و اگر روزی بخوام از بین این دوتا انتخاب کنم 5 دنده بودن مجابم میکنه به 150 سی سی بودن انجین
سلام علیکم
ببخشید دوباره مزاحم شدم
بنده تصمیم رو گرفتم و قصد خرید باکسر 150 رو کردم ان شاءالله.
منتهی تا گواهینامه بگیرم تا آخرای سال شاید طول بکشه. سوالم اینه که زمستون آیا قیمت ها کمتر نمیشه؟ و یا آخر سال (شب نوروز) قیمت ها بالا میره؟
چون بودجم محدوده.
ممنون.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
سلام علیکم
ببخشید دوباره مزاحم شدم
بنده تصمیم رو گرفتم و قصد خرید باکسر 150 رو کردم ان شاءالله.
منتهی تا گواهینامه بگیرم تا آخرای سال شاید طول بکشه. سوالم اینه که زمستون آیا قیمت ها کمتر نمیشه؟ و یا آخر سال (شب نوروز) قیمت ها بالا میره؟
چون بودجم محدوده.
ممنون.
موفق باشید.
سلام
نه قیمتها خیلی تابعی از فصل نیست ، این قصه مال قدیمها بوده :n02:
سلام
به نظرتون بین دوتا موتور شوکا 125 و جترو 130 باک 7 لیتری کدوم بهتره ؟ و چرا ؟
اگه قیمت بروزی هم ازشون دارید بفرمایید لطفا
اگه پیشنهاد دیگه ای هم در مورد بی کلاج تو همین رنج قیمت دارید بفرمایید
ممنون
شوکا تایوانی همینو بگیر .
سلام
یه راهنمای جامع می خواستم
من الان بنا به دلایلی نیاز به گواینامه موتور دارم ، و بهم گفتن موتوری که آموزشگاه باهاش امتحان میگیره cg125 هستش
خوب ... حالا نکته اینه میخوام همین موتور رو بگیرم ، نو بگیرم یا کار کرده ؟ ( به اینم فکر کنین که رانندگی بلد نیستم و زمین ممکنه بخورم و از ارزش موتور بیفته ) - برا همین بعضیا میگن کار کرده بگیر که موتور به فنا رفت دلت نسوزه
البته مساله مالی هم هست ، ماکسیمم میخوام یه تومن خرج موتور کنم ( حالا اگه کیس خیلی بهتری بود 200 هم میذارم روش ) -- حالا بحث رنج قیمت و اینا رو از تو سایت شیپور و دیوار میشه درآورد ، بحث فنیش ، چی خوبه
و اینکه cg125 فقط شرکت هوندا داره؟ یا مدل های دیگه هم داره؟ و کدومش بهتره؟
مررررسی اگه یه راهنمایی بکنین :n06:
با 1.5 فقط میتونی هوندای چینی بگیری دست دو .
نقل قول:
چه مدلی؟ سال 91 اینا خوبه؟نقل قول:
و چه شرکتی بهتره؟ پیشرو؟ کبیر ؟ (( با توجه به مسائلی که بالا گفتم پیشنهاد بدین ))
یه سر به دیوار و شیپور بزن با توجه به پولت و کیفیت موتور میتونی انتخاب کنی.
مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادینقل قول:
الان چندجا من راهنما و این چیزا خوندم ، اطلاعاتی بدست آوردم .... الان رفتم تو ----،یه چندتایی پیدا کردم
ولی مساله اینه که نمی دونم چه جوری بینشون انتخاب کنم .... میشه بگی کدوم از موتورهای زیر خوبه؟ وچرا
( چراش هم بگین ، که علتشو بدونم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نظری چیزی نداره؟ آیا؟نقل قول:
سلام علیکم
از عزیزان سوالی داشتم. بسیار ممنون میشم دوستان کمک کنند.
نظر عزیزان درباره پالس 135 چیه؟
بنده در حال حاضر بوکسر دارم و کارم هم با موتور 4-5 ساعت کار کردن در پیک غذایی هست.
حالا می خواستم ببینم پالس 135 برای همچین مصرفی چطوره؟
این موارد رو دوستان عنایت بفرمایند و اگر تجربه دارند کمک کنند ممنون میشم:
دوام و اصطحلاک و کلاً خرج و مخارج؛ مصرف سوخت؛ حداکثر سرعت یک ترک و یا دو ترک و در فشار پایین و در فشار بالا (به موتور). این موارد رو خیلی مهمه که بدونم.
بسیار ممنون از توجه عزیزان.
با عرض شرمندگی تقاضا دارم که اگر کسی تجربه واقعی داره نظر بده و الا کسانی که اگر از موتوری خوششون بیاد میگن عالیه و اگر خوششون نیاد میگن ببخشید آشغاله زیادن.
آقا ایزل ماشاءالله تجربشون زیاده اگر هر چی از 135 میدونن بفرماییند مخصوصا برای مصرفی مثل کاره بنده.
مشکل اصلی ای که دلم میخواد موتوره بهتری بگیرم اینه که سرعت بوکسر بالا نیست و رو 80 برسه دیگه فشار به موتور میاد.
راستی، اگر آقا ایزل و سایر عزیزان لطف کنید و این رو هم بفرمایید که از نظر نرمی و راحتی و کمک فنر در مقایسه با بوکسر 150 چطوره ممنون میشم.
بازم معذرت
حق یارتون. یا علی
سلامنقل قول:
من چون پالس 135 داشتم نکاتی رو بر حسب تجربه خدمتتون عرض میکنم :
اول اینکه از بین پالس 180 و پولسار 180 و سی دی آی و طرح ویو و ویو که داشتم ، پالس 135 با اختلاف موتور بهتری به نسبت اونها بود ( البته نه نسبت به پالس 180 یو جی 4 )
به نظر من برای کار شما 135 گزینه ی خوبی نیست ، چون باید زیاد موتور راه بره و اینکه خیلی موتور نرمی نیست چه از لحاظ زین چه از لحاظ تعلیق خود موتور ؛ از این لحاظ بوکسر خیلی بهتره
پالس 135 صفر که من داشتم بعد از آب بندی ، مصرف بنزینش زیر 2 لیتر در صد کیلومتر بود ، این موتور 4 سوپاپ دوشمع هست که همین موضوع شتاب و سرعت عالی ای بهش میده ، البته سر سرعت 115 بیشتر گاز نمیخوره بخاطر کاتالیزور اگزوز ، اگر کاتالیزور اگزوز رو تخریب کنید دیگه محدودیتی نداره برای سرعت رفتن ، از لحاظ استهلاک هم واقعا موتور خوب و کم استهلاکیه
من یکبار با پالس 135 تا آمل رفتم و دو سه بار هم تا کرج ، برای مسافتهای طولانی مدت زینش یه مقدار اذیت کننده هست از لحاظ شیب زین و سفت بودنش ، ولی خب در شرایط یکسان پا به پای آپاچی و پالس 180 باهاش راه رفتم بدون کم آوردن موتور
سربالایی صیاد هم سرگاز راحت 80-90 تا میومدم باهاش
دوترک هم سوار شدیم خیلی تغییر محسوسی در شتاب و سرعت موتور بوجود نمیومد و نهایتا 10-15 کیلومتر با دور موتور یکسان تفاوت داشت در شرایط یکسان مسیر
به نظر من برای سواری گزینه ی عالی هست اما با توجه به تجربه ی شخصی من از سواری این موتور ، گزینه ی مناسبی نیست برای کار شما ، چون شما فقط یک سرعت بیشتر رو بدست میارید و نرمی و قدرت کار موتور و... رو از دست میدین
سلام
بسیار ممنونم از پاسخ کاملتون. خدا خیرتون بده داداش
نظرتون درباره آپاچی 150 چطوره؟
و مخصوصا در مورد پالس 180 یو جی فور. چون تعریفش رو زیاد شنیدم.
اما فقط یک چیر برام سواله اونم اینکه میترسم از پسِ کنترلش بر نیام. چون بنظرم کمی بزرگ و سنگینه. بنده جثه ای ضعیف دارم.
می خوام بفرمایید که مثلا در ترافیک ها چطوره و کلا قدرت مانورش چطوره؟ چون همونطور که خودتون بهتر میدونید در کار بنده قدرت مانور خیلی مهمه.
یک مقایسه ای هم با بوکسر مخصوصا در مواردی که عرض کردم (مثلا نرمی و راحتی، خرج و مخارج و مصرف سوخت، قدرت و سرعت و شتاب و...) بفرمایید دعاتون میکنم. خدا خیرتون بده.
یا علی
آپاچی 150 از لحاظ وزن تفاوت چندانی با 180 نداره ، بنابراین 180 بهتر هستنقل قول:
مقایسه ی بین پالس و اپاچی مقایسه ای همیشگیه ،نمیشه به قطع گفت کدوم بهتره ولی من شخصا پالس رو ترجیح نیدم بدلیل ارزونتر بودن لوازم و قدرت بیشتر ، ولی خب اپاچی مزایایی مثل ترمز دیسکی عقب و شتاب بهتر و ظاهر زیباتر داره
کنترل موتور تابعی از مهارت موتورسواره نه وزن موتورسوار
قدرت مانور پالس بهتره در ترافیک بخاطر اینکه فلاپهای اپاچی رو.نداره
به هیچ وجه قابل مقایسه با بوکسر نیستن ، حتی از احاظ مصرف سوخت هم تفاوتی ندارن اونچنان
موفق باشید
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
سلام
با تشکر فراوان
اگر فرضاً شما بخواید استفاده ای مثل استفاده ی بنده (یعنی کار) و حدود 30 هزار تا راه رفتن در سال داشته باشین و اهمیت داشتن میزان مصرف سوخت و اصطحلاک و سرعت ، همین بوکسر رو نگه میدارید یا اگر پولتون در حدّ 5000-5100 باشه، یک پالس 135 نو میگیرید یا یه پالس 180 یو جی فور (دیجیتال) کارکرده یا یک آپاچی 150 یا 180 کارکرده. اگر محبت بفرمایید و دلایل رو هم بگید بسیار ممنون میشم.
با تشکر فراوان.
در پناه حق
سلام علیکم
منتظر پاسخ عزیزانِ با تجربه خصوصا آقا ایزل هستم.
بنده تمایل زیادی به آپاچی دارم.
نیو فیس هاش خیلی زیباست.
در کاره خودم (پیک غذا) هم زیاد می بینم با آپاچی کار میکنن. خیلی بیشتر از پالس 180.
اگر زور بزنم تا 5 تومن هم شاید بتونم هزینه کنم.
اگر لطف بفرمایید و بیشتر درباره آپاچی بفرمایید ممنون میشم.
بعضی میگفتن که آپاچی در سرعت بالا به لرزش می افته. آیا درسته؟ اگر آره، چقدره این لرزش؛ یعنی میخوام بدونم اذیت میکنه راکب رو یا زیاد نیست؟
همچنین مشکل شاتون زدن آپاچی رو هم شنیدم.
یک چیز دیگه هم مهمه اینکه مصرف سوخت و همچنین ترمز های عقبِ آپاچی 180 نسبت به 150 چطوره؟ (چون 150 ترمز های عقبش درام هست)
اما پالس 180 یو جی فور دیجیتال (جدید) هم خیلی خوشم میاد.
از دوام زیادش، زیاد شنیدم!
اینو شما هم تایید میکنید؟
و این که مدل های 94 هم این دوامِ قدیمی هارو دارند؟
شرمنده سوال هام زیاد شد این رو هم مرحمت بفرمایید و جواب بدید که برچسب مصرف سوخت پالس 180 جدید صدی چند زده؟
میخوام بدونم مصرف پالس بیشتر یا آپاچی.
همچنین اصطحلاک کدوم بیشتره؟
بسیار ممنون از لطفتون
و الله الموفق
سلامنقل قول:
با بودجه ای که گفتین من شخصا ترجیح میدم پالس یو جی 4 در حد صفر بگیرم
دلایل هم اظهر من الشمسه ، ما نمیتونیم پالس 135 رو علیرغم اینکه موتور بسیار خوبی هست با پالس یوجی4 180 مقایسه کنیم چون اساسا غلطه
سواری و نرمی 180 بسیار بهتر از 135 هست ، هرچند 135 میتونه پا به پای 180 هم راه بره ولی کیفیت سواریش به نسبت پایین تر از 180 هست
در مورد آپاچی و پالس ، بنظرم آپاچی تنها نکته ی منفیش گرونتر بودن لوازمش و فلاپ دار بودنشه که در صورتیکه فلاپها بشکنه گرون هست فلاپهاش ، از دید من تفاوت پالس و آپاچی در این موضوع هست و اینکه کدوم رو ترجیح بدیم دیگه بحث سلیقه هست که من شخصا پالس رو ترجیح میدم چون زیبایی در درجه ی دوم قرار داره برای شخص من
در مورد لرزش ؛ هر موتوری که دور موتور رو بیش از حد بالا ببرید به لرزه میفته ، دلیل اینکه شاید لرزش آپاچی محسوس تر باشه فلاپها هست که بعد از مدتی مثلا یک سال کار ، به سر و صدا میفتن و صداگیریشون هم کاملا صدارو نمیگیره
مشکل شاتون زدن هم بخاطر استفاده ی نادرست از موتور هست ، شما وقتی دنده رو روی دور موتور 6 و 7 عوض کنی هوندا رپسول 1300 هم داشته باشی موتور آسیب میبینه
کلا موتور های با ترمز دیسکی چه جلو و چه عقب ، روی خطوط سفید عابر و ممتد و مقطع و موقع لیز بودن زمین خطرناک هستن حتی اونهایی که مجهز به ترمز ضدقفل هستند
استهلاک هم باز بستگی به نوع موتورسواری داره اما اینکه گفته میشه پالس استهلاک کمتری داره نسبت به آپاچی ، به خاطر ارزونتر بودن لوازمش هست
کیفیت مونتاژ هم به نظر من در این چند سال اگر نگیم بهتر نشده بدتر هم نشده
در مورد مصرف هم تفاوتشون اصلا محسوس نیست و حتی شاید یکسان هم باشه ؛ در کل موتور وسیله ایه که توی صد کیلومتر حدود 3 - 3.5 لیتر میخواد مصرف کنه پس نگران مصرفش نباشید خیلی
سلام
خیلی خیلی ممنون.
خیر ببینید ان شاءالله.
ضمن تشکر مجدد و فراوان از پاسخ کاملتون بنده می بینم سختمه 5 تومن هزینه کنم و احتمالا نتونم بیشتر از 4500 یا نهایتاً 4600 هزینه کنم (البته به جز هزینه های دفتری و امثال آن).
با این حال باز هم شما روی یو جی فور هستید؟ چون مسلماً با این پول، موتوره بیشتر راه رفته ای گیرم میاد. و از طرفی هم مصرف خیلی پایینِ 135 و وزن و اندازه ی جمع و جورش و همچنین قیمت و ظاهر زیباش (نزد بنده) چشمم رو گرفته و خیلی خوشم اومده ازش.
اینم از جناب عالی که تجربه سواری با این موتور هارو داشتید بپرسم که کسی میگفت این پالس 135 بعد یک سال لش میشه. از نظر شما این موتور بعد کارکرد زیاد خودشو ول میکنه و یا مشکلاتی امثال آن؟
سوال کلی که دارم اینه که بنظرتون می ارزه بنده مدت بیشتری پول جمع کنم و پالس یو جی فور یا آپاچی بگیرم؟ (با توجه به نیاز هام از موتور) چون بالاخره جوونیم و در فکر پول جمع کردن برای تشکیل زندگی :n40:
از زیاد شدن سوالات بسیار عذر خواهی میکنم پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
یا علی
به نظر من اگر میخواید حتما بودجتون رو خرج کنید و حتما میخواید به زودی موتور نو بخرید ، پالس 135 رو بخرید و مطمئن باشید که پشیمون نمیشید، پالس 135 شبیه ترین موتور از لحاظ ظاهری به NS هست و انگار که پالس NS رو از روی 135 ساختن در ابعاد بزرگترنقل قول:
اما اگر همین بوکسر که دارید فعلا کارتون رو راه میندازه به نظر من مدتی صبر کنید بودجتون که افزایش یافت پالس یو جی 4 صفر یا در حد صفر بخرید
باز هم میگم که استفاده از برخی اصطلاحات نظیر لش شدن و ... ، مبنای علمی و فنی نداره که حتما بگیم پالس 135 بعد از یکسال حتما لش میشه ؛ خیر اینگونه نیست و موتور بستگی به نوع استفاده و نحوه ی استفاده و کارکردش ، به مرور زمان مستهلک میشه
در مورد سوال کلی هم بله به نظر شخصی من بهتره که مدتی صبر کنید و با بودجه ی بیشتر ، بتونید انتخابهای بیشتری داشته باشید
موفق باشید
سلام خدمت دوستان
بنده دوباره مزاحم شدم
از عزیزانی که تجربه دارند خصوصا آقا ایزل یک مقایسه ای بین بوکسر و پالس 135 در خواست داشتم بکنند. البته درسته هم کلاس با هم نیستند اما میخواستم اختلافشون رو بدونم.
بعضی موارد رو تا حدی میدونم اما این موارد رو بفرمایید چقدر فرق دارند.
× اصطحلاک ، دوام و پایداری ، مصرف سوخت، خرج و مخارج مخصوصا در بلند مدت (این موارد خیلی مهمه برای بنده)
در مورد اصطحلاک این رو هم مد نظر داشته باشید که بنده با بوکسرم اکثر مواقع تقریبا روزی حداقل یک بار با سرعت بیشتر از 80 تا مسافتی رو (گاهی بیش از 5 کیلومتر) طِی میکنم و با توجه به سرعتی نبودن بوکسر، فشاری که رو موتور در این سرعت هست رو هم در نظر داشته باشید.
ساده تر عرض کنم پالس 135 در سرعت 100 تا هم فشار زیادی رو موتورش نیست اما بوکسر از 70-80 تا به بالا میره رو فشار. و بنده هم در بزرگراه ها سرعت بالای 80 میرم اگر ترافیک سنگین نباشه. پس طبیعتا اصطحلاک بوکسر در سرعت 80-90 تا به نسبت بیشتر از پالس 135 در سرعتِ حتی 100 تا هست. بنابر این مورد بفرمایید اصطحلاک و دوام و پایداری این دو موتور بعد از دو سه سال چطوره؟
× ترمز و امنیت، با توجه به دیسکی بودن ترمز جلوی پالس و کاسه ای بودن بوکسر، می خواستم بدونم چقدر فرق دارند با هم.
× قدرت و کشش موتور هنگام دو ترک یا حتی سه ترک زدن.
کارمم با موتور عرض کردم که نسبتاً زیاده.
منتظر کمک دوستان هستم.
یا علی مدد
همونطوری که خودتون گفتید اصلا قابل مقایسه نیستند ، و در یک کلام بوکسر هیچ مزیتی نسبت به پالس 135 نداره غیر از زینش که چون مثل 135 شیب نداره راحت تر هست ، در تمامی موارد دیگه بوکسر حرفی برای گفتن در مقایسه با 135 نداره و مقایسشون هم اساسا اشتباههنقل قول:
در تمامی این موارد 135 گزینه ی بهتریه فقط لوازمش گرونترهنقل قول:
× اصطحلاک ، دوام و پایداری ، مصرف سوخت، خرج و مخارج مخصوصا در بلند مدت (این موارد خیلی مهمه برای بنده)
++++++++++++++++++++++
عاقا به نظر من وسواس رو بگذار کنار ، اگر بوکسر کارت رو راه میندازه با همین سر کن تا بودجت بیشتر شه و بتونی پالس یا آپاچی 180 صفر یا در حد صفر بگیری ، اگرم بوکسر اذیتت میکنه بفروش و 135 بگیر و خودتو راحت کن برادر ، و مطمئن باش از خرید 135 پشیمون نمیشی البته به شرطی که بوکسر خستت کرده باشه و تحمل صبر بیشتر برای خریدن پالس و آپاچی 180 رو نداشته باشی
سلام
عزیز خدا خیرتون بده زحمت میکشید کامل جواب میدید.
داداش جان خدمتت عرض کنم که بنده با بوکسر هیچ مشکلی ندارم. فقط همونطور که عرض کردم خیلی سرعتی نیست. البته تا 70-80 تا بد نمیره اما از 80 به بالا میره تو فشار.
لپّ کلام رو بخوام خدمتت عرض کنم اینه که بنده شرایط هزینه ی زیاد کردن برای موتور رو ندارم و تازه پالس 135 صفر هم نمیگیرم (اگر بگیرم). همچنین احساس میکنم پالس 180 بخاطر جثه بزرگترش خیلی مناسب پیک موتوری نیست.
البته بخاطر تعریف های زیادی که ازش شنیدم و به طور کلی از فرم بدنش خوشم میاد. مردونس. مخصوصا چراغ گرد ها که بیشتر تمایل بهشون دارم تا دیجیتال ها.
بنظرتون پالس 180 مدل 92-93 با حدود 10-12 هزار کارکرد بگیرم برام بهتره یا یه پالس 135 مدل 94 در حد نهایتا 5 هزار تا کارکرد؟
از پالس 180 هم خیلی خوشم میاد.
راستی یک سوال. شما چند وقت بوکسر داشتید یا سوار شدید؟
یک چیز دیگه برام سواله، اینکه وزن پالس 135 رو در سایت رسمی باجاج زده 121؛ و این یعنی یک کیلو از بوکسر هم سبک تر؛ اما در بروشورِ گروه صنعتی فارس زده 147!
کدومش درسته؟
اگر 147 کیلو باشه خیلی سنگین میشه.
اگرم 121 باشه که خیلی خوبه و از بوکسرم سبک تر میشه.
شما که داشتید نسبت به بوکسر تو ترافیک ها بهتر میره؟! (مانور پذیری بالاتر)
تشكر از توجهتون
یا علی مدد
سلام
دوستان من تجربه ی موتور سواری تو خیابون ندارم،به تازگی رفتم آموزشگاه با cg کار کردم و همون دفعه اول قبول شدم و حالا گواهینامم گرفتم
مدتیه می خوام موتور بخرم اما کلافه شدم و موندم چی بگیرم ،هر چی هم بیشتر میگردم گیج تر میشم
کلا با cg نمی تونم کنار بیام به خاطر صدا و ترمز و ... خیلی ببخشید پالس و آپاچی هم تو خیابونا پره و اکثرا میگن لاستیکشون سر هست و سریع لیز می خوری،رفتم سراغ ns چند جا سرچ کردم گفتن زود شاتون میزنه و جدیدا هم دیدم باهاش مسافرکشی می کنند و سفره و طلق و خورجین هم بهش میبندند،اخیرا متوجه شدم از سال جدید موتورهای کاربراتوری رو پلاک نمی کنند می خواستم cbr 150 بخرم که چند نفر گفتن کلا سراغ cbr نرو چون هندا کیفت سابق نداره و این موتورها هندی و تایلندی هست و قطعات کم یابه و فروششون بد هست،ktm duke خیلی خوشم اومد از تغمیرکار پرسیدم گفت عالیه اما فروشش بده و اول و آخرش برا خودته،هیوسانگ هم باحاله اما چون ریس هست خسته کنندست و نمیشه مدت طولانی باهاش رانندگی کرد
خواهشا دوستان راهنماییم کنند یه موتور بخرم می خوام نرم و راحت باشه و شتاب و سرعتش مناسب باشه و خلاصه اذیتم نکنه و از خریدم پشیمون نشم کلاسشم بالا باشه بودجمم نهایت 25 تومن هست،راستی دوستان cbr 150 چطوره؟؟
برادر اگر برای رسیدن به خدا عجله داری به فکر موتور سرعتی تر باش :n02:نقل قول:
در مورد سوالتون ترجیح به پالس 92-93 هست
من بوکسر رو 4-5 باری سوار شدم ، برای خودم نبود و کلا 3-4 ساعت باهاش رانندگی کردم
وزنش رو نمیتونم دقیق بگم ، برای مطمئن شدن بهتره روی باسکول تست بشه ولی خب 135 موتوری هست که به نسبت 125 خیلی خیلی سنگین تره و همینطور از بوکسر هم سنگین تره
مانورپذیری بیشتر به مهارت موتورسوار برمیگرده در مورد 135 و بوکسر و 180 ، یه موقع موتور مورد بحث اونجر هست که کلا اون موتور رو کسی سوار شه خدای موتورسواری هم باشه بازم نمیتونه خیلی مانور بده توی ترافیک ولی این موتورا بسته به مهارت شخص موتورسواره ولی بخاطر جثه ی بزرگتر و ارتفاع بالاتر ، مانوردادن به نسبت مشکل تره از بوکسر
سلامنقل قول:
بنظر من شما که تجربه ی موتورسواری کمی داری یه مقدار اشتباهه که با سی بی آر و کی تی ام و ان اس شروع کنی ، این موتورها وزنشون بالاست و کنترلشون مهارت و تجربه لازم داره توی شرایط حساس
اینکه ان اس زود شاتون میزنه ایراد تولید نیست ، ملت میشینن پشت این موتور و فکر میکنن چون رادیات روغن داره موتور سنگینه و گازو میبندن به موتور و یا علی از تو مدد ! بعد که شاتون میزنه بخاطر استفاده ی نادرست و غیر صحیح میان میگن موتور ایراد داره تولیدش ! یا میگن صدای انگشتی های ان اس زود درمیاد که اونم باز مربوط به همین " نا موتور سوار " بودن افرادیه که بد استفاده میکنن از موتور
اینکه میگن موتورهای کاربراتوری پلاک نمیشه چرنده و نمیتونن چون باید کل موتورهای موجود در ایران رو از رده خارج کنن ، تولید برخی موتورهای آلاینده مثل 125 رو شاید متوقف کنن فقط
سی بی ار 150 موتور خوبی نیست از هوندا ، حتی 250 اون هم در ایران استقبال نشد چون تایلند داره میزنه اینهایی که در ایرانه و همچین موتور تعریفی ای نیست ، قیمت لوازمش هم سه برابر پالسه
به نظر من هیچ موتور زیر 250 سی سی از بین موتورهای موجود در ایران ، ارزش بیشتر از پونزده میلیون هزینه رو نداره ، در کل بین این سه موردی که گفتین پیشنهاد من به شما همون پالس ان اس هست اما مجددا میگم که تجربه ی موتور سواری نداشته باشید کنترلش سخت میشه براتون
سلام
ممنون از راهنماییتون خیلی گلید
به نظرتون چی کار کنم؟گواهی گرفتم تو اموزشگاهم سوار 10،12 تا cg شدم همین
میشه ns گرفت نمه نمه راه افتاد باهاش؟اپاچی چطور با اون میتونم شروع کنم؟
ببخشید دوستم یهموتور داره گرونم خریده پشتش نشستم خیلی راحت و نرم و باحال بود میگفت مرگ نداره اما گفت کلا پول با موتور کاپ نده اسم موتورش گلکسی بود 130 cc
استی زنگ زدم یه مغازه دار قیمت بگیرم گفت ns 150 هم داریم برات خوبه اما بیخیال ns شو بیا rs بردار هم انژکتوره هم abs خیلی بهتره
دوست عزیز اگر موتور فروش اشنا داری لطفا بهم معرفی کن برم پیشش موتور بگیرم،ممنون
اساتید عزیز سلام
با 1200000 میشه موتوری خرید که خرجش کم باشه ؟!
نو چطور؟
چند سالی که موتور هوندا 125 دارم... دیگه دلمو زده ... چون بیشتر با ماشین میرم اونور به غیر از بهار تابستون استفاده زیادی از موتور ندارم....
با بودجه پنج تومن حالا یکم بالا پایینش ایراد نداره ... چه موتوری رو پیشنهاد میکنید.. دسته دوم ترو تمیز...
ممنون از شما ... زیبایی موتورم برام مهمه ...
نقل قول:
سلام
ان اس برای راه افتادن موتور خوبی نیست ، موتور سنگینی هست از لحاظ وزنی و کنترلش مهارت و تجربه میخواد
گلکسی موتور بسیار خوبی هست ، پاش بیفته هم اندازه ی پالس و آپاچی و بخاطر وزن کمترش بیشتر و بهتر از اونها هم راه میره ، یک مدلش هم فلش خور هست و میتونید موزیک بگذارید پلی کنه براتون :n02:
در کل بنظر من پالس آر اس هم برا ی شما مناسب نیست ، به نظر من برای شروع با 125 شروع کنید ، اگر دوس ندارید 125 رو میتونید به گلکسی و پالس و آپاچی کارکرده فکر کنید
آپاچی 150 یا آپاچی 160 کارکرده و یا پالس 135 برای شما گزینه های خوبی هستن
سلامنقل قول:
موتور نو با این مبلغ نمیشه خرید ، شاید موتور 70 سی سی پیدا کنید فقط
125 کارکرده و طرح ویو کارکرده هم میتونید بخرید با این بودجه
با پنج تومن شما میتونید پالس 135 صفر بگیرید ، و یا پالس یا آپاچی یکسال کارکردهنقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
ان اس برای راه افتادن موتور خوبی نیست ، موتور سنگینی هست از لحاظ وزنی و کنترلش مهارت و تجربه میخواد
گلکسی موتور بسیار خوبی هست ، پاش بیفته هم اندازه ی پالس و آپاچی و بخاطر وزن کمترش بیشتر و بهتر از اونها هم راه میره ، یک مدلش هم فلش خور هست و میتونید موزیک بگذارید پلی کنه براتون :n02:
در کل بنظر من پالس آر اس هم برا ی شما مناسب نیست ، به نظر من برای شروع با 125 شروع کنید ، اگر دوس ندارید 125 رو میتونید به گلکسی و پالس و آپاچی کارکرده فکر کنید
آپاچی 150 یا آپاچی 160 کارکرده و یا پالس 135 برای شما گزینه های خوبی هستن
سلامنقل قول:
موتور نو با این مبلغ نمیشه خرید ، شاید موتور 70 سی سی پیدا کنید فقط
125 کارکرده و طرح ویو کارکرده هم میتونید بخرید با این بودجه
با پنج تومن شما میتونید پالس 135 صفر بگیرید ، و یا پالس یا آپاچی یکسال کارکردهنقل قول: