رفتم این صفجه کلوب وزیر اطلاعات درباره مخابرات با جوابش میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفتم این صفجه کلوب وزیر اطلاعات درباره مخابرات با جوابش میزارم
مخابرات سرعت پورت ما رو برای downstream برده روی 11 مگابیت، برای upstream روی 1 مگ
البته فقط سرعت پورت رو بالا برده ، سرعت دانلود تا 500 600 کیلوبایت بیشتر نمیرسه
سرویست چیه؟نقل قول:
اول 3 ماهه 9 گیگ بود، بعدش تغییرش دادم به 3 ماه 15 گیگ تجارینقل قول:
شما سرعت داخل مودمت چنده؟
سرعت شبانه روی چنده؟اصلا شبانه داره؟نقل قول:
دو ماه پیش که مخابرات بودم 3مگ بسته بودن.نقل قول:
شما کدوم مرکزی؟
نه ، شبانه ندارهنقل قول:
گفتم حتما واسه همه رو بردن بالا
مرکز صدوقنقل قول:
تا چند روز پیش روی همون 2900 کیلوبیت بود
از شانست بعد از مدتها اومدم این تایپیک:n02:آره برای منم که مخابرات دارم همینطوریه ولی سرعت سرورهای داخل و خارج زمین تا زیر زمین با هم فرق داره:n15:برو تو اسپید تست چک کن ببین چه خبره یا دانلود منیجر دو تا فایل از سرور داخل و خارج تست کننقل قول:
من تقریبا دو هفته با مشکل پرش لینک در دقایقی از روز به صورت موقت مواجه شده بودم که یکی دو روزه درست شده انگار...برای شما هم همین طور بود؟
پرش لینک که من دو ساله مخابرات دارم ، خیلی عادیه :n02: اصلا مودمو خاموش و روشن میکنم ، زیاد امیدی ندارم توی روشن شدن مجدد ، حتما وصل بشه :n09:نقل قول:
این هفته دو بار قطعی اتفاق افتاد، که فکر کنم بعد از اون بود که سرعت پورت بالا رفت
ولی من از سرور خارجی هم تست کردم ، اگه لینک رزیوم داشته باشه ، سرعت خوبه تقریبا
پینگ هم بهتر شده
چند وقتیه سرعت نت من خیلی کم شده
من خانگی شبانه رایگان دارم
اول ها تا 300 کیلو سرعتم بود
دیگه هیچ وقت از 240 پایینتر نمیومد
ولی الان یه دو هفته ای هستش که روی سرعت 90 تا هستم
برا شما هم اینجوریه؟؟
شبانه ات روی چنده ؟همون طوری که سایتش زده روی 30 kB هست یا بیشترنقل قول:
دقیقا رو 30 کیلو هستشنقل قول:
شبی فقط 600 مگ دانلود میکنم
اگه دوست داشتی برو تو صفحه کلوب وزیر ارتباطات شکایت کن ازشون شاید درست بشه تنها استانی هستیم شبانه مون اینطوری هستنقل قول:
آقا من اصلا به شبانه کاری ندارم بابا روزانه رو درست کنند شبانه پیشکش:n21:از بس امروز قطعی و تایم اوت بود
مشترکین هم که معلوم بود ریختن روی سر پشتیبانی چون میخاستی صحبت کنی باید میرفتی توی یک صف طویل...آخرش هم بهت میگن مشکل سراسریه صبر کنید معلوم نیست کی درست شه و ...
اگه دوستان دیگه هم امروز مشکل داشتند بگن لطفا
فکرکنم مشکل سراسری هست منم که پارس هستم مشکل داره تایپک شاتل گفتن مشکل دارننقل قول:
درباره شبانه هم انصافا آدم زورش میده الان مخابرات اصفهان و خوزستان نا محدودشون حذف کردن ولی سرویس 10 مگ با شبانه همون 10 مگ میدن یعنی شبی 20 گیگ دانلود
جالبه حالا بری از مسئول زیرساخت بپرسی میگه هیچ موشکلی نداریم:n02:نقل قول:
منم دوست دارم اینترنت شبانه هم عالی باشه ولی وقتی اینترنت روزانه افتضاح میشه دیگه نوبت به شبانه نمیرسه:n15:
از دیروز اینترنت مخابرات قطع و وصلیه مکرر داره.
الان هم بعد از یکساعت قطعی تونستم این پیام را بذارم.
کسی هست از این مخابرات راضی باشه؟(ماشا الله جزو رتبه های نخستم هستن)
قطعی زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاد
نوسان زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاد
پشتیبانی صفـــــــــــــــــــــــ ــــــــر
خیلی جالبه وقتی ترافیکت تموم شده باشه و بخوای ترافیک ازشون بگیری باید زنگ بزنی 50 مگابایت هدیه بهت بده و بعدش بتونی کارت به کارت کنی
غلط کردن جزء رتبه های اولن اینا همه با هم دستشون تو یک کاسه هست همین چند صفحه پیش گذاشتم تنظیم مقررات گفته بود مخابرات قم در سرعت 512 و 1 مگ رتبه سوم تو کشور دارهنقل قول:
جان من شما که قم هستی اصلا مخابرات سرعت 512 یا 1 مگ میده مخابرات قم همه سرویساش روی 2 مگ آخه دروغ از این واضح تر:n04:
یعنی من کلاهم بیفته مخابرات سمتش نمی رم موندم شما چرا رفتید از مخابرات سرویس گرفتید
خب ارزونه برادر :n02:نقل قول:
حالا ما اومدیم پریروز ازش تعریف کردیم ، گفتیم سرعت بالا رفت ، پینگ بهتر شد، دیروز و امروز کلا داغون شد
همه این کارا رو از پورتالش میتونی انجام بدینقل قول:
من کاری به این قطعی ایش ندارم این احتمالا سراسری و مشکل از زیر ساخت من کلا با مخابرات قم مشکل دارمنقل قول:
درباره ارزونی هم خدمتون بگم من الان ماهی 20 تومن پارس انلاین میدم با 4 گیگ
برای وبگردی روزانه ام که همین 4 گیگ بسه برای دانلود هم شبانه داره که شبی میانگین 12 گیگ مجانی میشه ازش گرفت که تو یک ما ه میشه 360 گیگ که مخابرات داره 360 گیگ رو 550 هزار تومن میده در حالی که من با 20 تومن 360 گیگ میگیرم:n10:
با این توضیحات بازم مخابرات میرزه گرفت
مخابرات تا نا محدود نیاره یا شبانه درستی نده به مفت هم نمیرزه
دوستان قمی من تو صفحه کلوب وزیر ارتباطات به شدت دارم کار مخابرات قم پیگیر میکنم که حداقل یک شبانه معقول بده اگه دوست داشتید شما هم شرکت کنید شاید زور وزیر ارتباطات به این مسوول مخابرات قم برسه
تازه ترین جواب:
حالا جوابش دادم ببینم چی جواب میده اگه جواب داد میزارم تو تایپک
نقل قول:
بیخودی خودتو خسته نکن این مال حروم بدجور بهشون چسبیده
من الان هم آسیا تک دارم و هم شاتل ولی ماه بعد به جای آسیا تک میرم پارس آنلاین میگیرم
شما از پارس آنلاین چه سرعتی گرفتی؟
شنیدم همه رو روی 9 میبندن درسته؟
من به سفارش رفیق نادونم رفتم مخابرات گرفتم و بعدش مثل ... پشیمون شدم رفیقمم هی با من کل مینداخت که من فلان گیگ با فلان قیمت :n19: از مخابرات گرفتم ولی شاتل چی؟ بهش گفتم شاتل گرونه قبول اما حداقل یه پشتیبانی داره حالا از یکی از رفیق های دیگم خبر دار شدم جناب برگشته به صبا نت:n02:نقل قول:
این مخابرات قم دو هفته س دهن ما رو سرویس کرده
چرا اینقد قطعی داره؟؟؟
الانم از دیروز ظهر تا الان که الانه یک سره قطعه و لینک ش قرمزه
یعنی اعصاب من رو خراب کرده
نمیگه ملت کار دارن
زندگی دارن
اه
باز دم ایرانسل گرم که تو آذر 3G ش فعاله و این دو روزه با ایرانسل کارم رو راه انداختم
بدترش این هست که زنگ میزنی پشتیبانی عوضی ها گرفتن سانترال رو قطع کردن میگه سیستم مشکل دارد
این از پشتیبانی شون
این از وضعیت نتشون
اون هم از وضعیت دانلود شبانه شون
فقط یه ترافیک رو گیگی 1600 میده و بس
دوستان کدوم ISP ور پیشنهاد میدید که برم سمتش؟؟؟
که ترافیکش ارزون باشه؟؟
اگر از قطعی متنفری برو شاتل
قطعیش در حد صفره
ترافیکش خب گیگی 5 تومنهنقل قول:
یا سه و پونصد
مخابرات قم باعث سرشکستگی و آبروریزی کشور است
حالا برید ببینید با چه رویی توی سایت درپیتشون برای خودشون نوشابه باز کردن مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای اینکه توبیخ و تنبیه بشن تقدیر و جایزه هم میگیرن
از دست اینا به کی شکایت کنیم آخه؟به خودشون!
بسته ترافیک اضافه نیم گیگابایت یک گیگابایت سه گیگابایت پنج گیگابایت قیمت بسته های ترافیک (تومان) ۱،۸۰۰ ۳٫۶۰۰ ۱۰،۸۰۰ ۱۸،۰۰۰
بسته ترافیک اضافه ده گیگابایت بیست گیگابایت پنجاه گیگابایت صد گیگابایت قیمت بسته های ترافیک (تومان) ۳۲٫۰۰۰ ۵۶٫۰۰۰ ۱۱۲٫۰۰۰ ۱۹۲٫۰۰۰
3600نقل قول:
ولی هر چی ترافیک بالاتری بگیری قیمت هم میاد پایین تر
خب ده گیگ اگر بخری گیگی 3200 میشهنقل قول:
بیست گیگ اگر بخری گیگی 2800 میشه
سرویس دهنده دیگه ای هست که ترافیک اضافه ای که میخری از این کمتر در بیاد؟؟
ارزون ترین ترافیک رو مخابرات داره بقیه تقریبا تو یه سطحننقل قول:
من الان 1 هفته هست گیر این مخابرات بودم برای تخلیه پارس و نصب صبانت یعنی شما شما یک چیزی می شنوی من این 1 هفته که رفتم با این کلنجار رفتم تازه فهمیدم چقدر مزخرفننقل قول:
تازگی بخشنامه کردن برای واحد mdf که رانژه شرکت های خصوصی زودتر از 72 ساعت انجام ندن بعد من رفتم پیش معاون مدیر عامل صحبت کردم طرف زنگ زده به مسوول mdf که مال من 1 روزه ببنده باز هم انجام نداد بعد که پرس جو کردم فهمیدم اگه زودتر ببندند جریمه میشند و از حقوقشون کم میشه برای همین حتی دستو معاون مدیر عامل رو هم گوش ندادند:n04:
یا مثلا پورت به شرکت های خصوصی نمی دند الان شاتل 8 مرکز و صبانت 2 مرکز دیگه پورتشون تموم شده و مخابرات هم بهشون نمی ده برای همین فروششونم متوقف کردن
و.....
اتفاقا این مشکل برای من هم پیش اومد چند وقت پیش و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اشاره کردمنقل قول:
الان مخابرات هم تا 20 گیگ رو میده 2200 یعنی 48 تومن پس آن چنان فرق نمی کنهنقل قول:
نگاه قیمت این شرکت ها رو تنظیم مقررات تغیین میکته برای همین با هم تفاوتی ندارن فقط مخابرات داره یک خورده ارزونتر میده البته با حساب اینکه عملا مخابرات شبانه نداره اون ارزونیش هم فایده نداره همونطور که چند پست بالاتر توضیح دادم
یه چندشبه سرعت ساعات رایگان پایین نمیاد
برای شما هم همینطوره؟؟؟
یعنی چی یعنی نمیاد روی 30 kB و روی همون سرعت روزانه میمونه؟نقل قول:
آره روی سرعت 230 هستنقل قول:
برو خدات شکر کن احتمالا از دستشون در رفته و الا من که با نمایندگی فروششون صحبت کردم گفت نمی خوان مجدودیت شبانه رو بر دارننقل قول:
یعنی خدا چکارشون کنه با این سرویسشون.مخابرات رو میگم
یا قطعه یا اگر قطع نیست تبادل دیتا نداره.پاسخگویی در حد صفر.
بعضی وقتا که زنگ می زنم واسه ساپورت میگه به دلیل خرابی امکان پاسخگویی نیست.