[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر شبیهن
Printable View
اینا چقدر شبیهن!
مزمون داستان بازی خیلی فراتر از اون اکشن ادونچریه که ما میبینیم و لذت میبریم!!!
هولی شت!نقل قول:
اره این دو نفر رو با هابیل قابیل مقایسه کرده...
کلا این دو نفر همیشه دو روی یک سکه بودن.
در همین راستا اون جوکی هم که جوکر تو Killing Joke میگه که توش دو تا دیوونه میخوان از تیمارستان فرار کنن هم انگار یک جورایی برگردان همین دو نفره...
یک سوال اساسی کسی لینک دانلود کمیکاشو نداره؟ یا جایی نمیشناسه بیشتر فیلم ها و سریال هاش باشه؟
سلام :
من بازی رو تمام کردم و دو تا سوال دارم :
1) کاراکتر Cat Woman رو حتما باید به لایو وصل شیم تا آزاد شه ؟
2) بعضی از ریدلر ها بصورت یخ زده هست و جرثقیل هم نزدیک ش نیست تا با اون درش بیاریم ... چطوری میشه از زیر آب در آوردشون ؟
3) الان بعد از تمام شدن بازی شهر پر آدم هست هر چقدر هم از بینشون می برم هیچی نمیشه ... در کل چه کار میشه کرد ؟ ( بعد از تمام شدن استوری اصلی بازی) البته دارم ریدلرها رو انجام میدم و تو صفحه های قبل خوندم بعد از 200 300 !!! ریدلر یه اتفاقاتی می افته ...
لطفا راهنمایی کنید. ممنون مثل همیشه
قبلا هم گفته بودم...نقل قول:
فلسفی ، مذهبی ، روانشناسی ، درون مایه های مبحث بشریت ، درون مایه های سیاسی
حتی برخی نکات که تو بایوشاک هم بهش به خوبی پرداخته بود...
تقریبا اصل داستان خیلی پیچیدست و با اون چیزی که ما میبینیم فرق داره
- بله.نقل قول:
- به کمک Freeze Blast باید یه صفحه یخ درست کنین و صفحه رو برسونین به همون نقطه... اینطوری میشه برشون داشت.
- نقشه رو که باز کنین میتونین از پایین صفحه با زدن دکمه Side Missions, فهرست ماموریت های فرعی رو ببینین. درسته. بعد از حل کردن تعدادی معما, معمایی مخصوصی براتون مطرح میشه که در صورت دادن جواب درست, منجر به مشخص شدن جای یکی از قربانی های ریدلر خواهد شد.
منم چندین صفحه ی قبل گفتم که احتمال زیاد میدم که این دو تا با هم برادر باشن(بتمن-جوکر)
مخصوصا اونجایی که جوکر میگه که من تورو میشناسم و................
بعید نیستاااااااااااااااااا!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! :)
فیلم هندی شدا:31::31:نقل قول:
تو نسخه قبلی زندگی نامه همشونو نوشته بود.:46:
یک قسمت دیالوگ جوکر و بتمن رو توی فیلمش میزارم من خوشم اومد از این قسمت که یکمم ربط داره به موضوع :فوق العادست این تیکش:46::31:
B:Why do you want to kill me?
J:(laughing) I don`t wanna kill you! What would I do without you? Go back ripping off Mob dealers? No,NO YOU COMPLETE ME!
B: You`re garbage who kills for money
J: Don`t talk like one of them(police officers) You are not .Even If you like to be! To them you are just a freak ... like me ! They need you right now..... but when they don`t ... they`ll cast you out like a leaper . You see , their morals , their code it`s a bad joke ! Dropped at the first sign of trouble. THEY ARE AS GOOD AS THE WORLD ALLOWS THEM TO BE . I`ll show you . WHEN THE CHIPS ARE DOWN THESE CIVILIZED PEOPLE , THEY`LL EAT EACH OTHER! SEE, I`m not a monster I`m just ahead of the curve !
نقل قول:
فوق العاده بود، دیالوگ های آخر The Dark Knight... فراموش نشدنی هستن... :40:
کم کم باید بریم تو کار کمیک ها و کارتون های بتمن :دی جدا دنیایی داره برای خودش...
جزو معدود ابر قرمان هایی هست که واقعا دوستش دارم!
پیروز باشید.
اره به نکته خوبی اشاره کردین دیالوگ های اخر فیلم فوق العاده تاثیر گذارند.نقل قول:
Gordon: He`s the hero Gotham deserves , but not the one it needs right now. So we hunt him because he can take it. Because he`s not our hero He`s a silent guardian a watchful protector. A DARK KNIGHT ! .
منو ول کنی کل دیالوگای فیلمو مینویسم:31:
از نظر من هم بتمن یک سوپر قهرمان ویژست که حتی از اسپایدر من هم بهتره.:31:
لینک پیدا کردی عرفان جان دریغ نکن:11::40:
دقت کردین دوستان در این نسخه یک جوری خواستند ما از دشمن هامون هم خوشمون بیاد؟ و دلمون براشون بسوزه؟
مریضی جوکر و اتفاقی که اخر بازی براش میافته(مطمنا چیزیش نشده یعنی امیدوارم) پیری و فرتوتی راهل زاگا(همون یارو کاراته بازه):31: و طلب کردن مرگ از بتمن(حتی اگر نقشه ای شوم بود!) و عشق جاودانه مستر فریز به زنش و همچنین حاملگی هارلی کویین ! بعضی مواقع دله ادم براشون میسوزه (حداقل من که اینطوری بودم) فقط دلم واسه پروفسر نسوخت:31:
راستی لینک دانلود یک سری از این انیمیشن های بت من و لیگ عدالت رو پیدا کردم و دانلود کردم خواستین لینک دانلودشو پیام بدین.
البته یه کوچولو نکته منفی میشه بهش داد تو این قسمت که برخلاف AA این طوری اصلا نبود و رسما کنار زدن جوکر از اولویت های اصلی گیمر میشدنقل قول:
اما اینجا جوکر همه کاره هیچ کاره بود نه باس فایت بود نه مینی باس فایت فی مابین بود ...
دیگه برا من وقتی که دوس دخی بتمن جان داد کمی حس انتقام تو وجودم گل کرد..
+
اون پروفسرو هم که مضخرف بود حرص منم در اورده بود پشت شیشه داشت حرف میزد فکر می کرد ما نمی تونیم درو حک کنیم..: دی
سلام به دوستان
توصیه میکنم که مراسم اهدای جوایز بازی های سال 2011 رو حتما ببینین، احتمالا خیلی از دوستان دیده باشن اما برای اونایی که ندیدن باید بگم که، شروع واقعا فوق العاده ای داره، نمیخوام لو بدم پس حتما دانلودش کنین، لینک دانلود :
محتوای مخفی: VGA 2011
به هیچ وجه از دستش ندین :11::40:
من ک واسه جوکر خیلی ناراحت شدم...آخه ازش خوشم میومد:37:نقل قول:
با این بازی هم خیلی حال کردم باعث شد ساعتها بدون اینکه فکر کنم سرکارم با اون داستان جالبش ساعتها منو درگیر کنه به نظر من بسیار از نسخه یک موفقتر بود در همه زمینها چه گیم پلی و چه تجهیزات پیشرفته و در آخر ماموریتهای جانبیش خیلی با حال بودن کلی فسفر سوزوندم تا تموم شدن:31: اما متاسفانه معماهای riddle بعضیاشون دیگه آخر نامردی بودن:5: نتونستم همشون رو حل کنم توی بازی بیشتر از 400 تا از اینها بود که خودش کلی وقت گیر تا تکمیل بشن در کل امتیاز 10 برای این بازی کم بود:40: اما باور کنید این دفعه جوکر هیچ خری نبود بدبخت فقط قسمتی از داستان بازی بود
سکانسه آخر واقعا عالی بود توی شوالیه تاریکی!!!هم دیالوگهاش هم صحنه ها!!!جایی که batman زخمی شده و داره فرار میکنه و سواره موتوره مخصوصش میشه و میره به سرنوشتی نامعلوم اصلا نمیشه فراموش کرد موزیکه فیلم هم واقعا همراهی میکنه batman رو!!!!!!!!!نقل قول:
batman بهترین و خاص ترین ابرقهرمانه دنیاست!
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
راستی کسی این بازیرو تا آخرش رفته و به ریدلر رسیده؟
واقعا باید همه علامتهارو گرفت!خیلی حوصله میخواد!!!!!!!!!!!!!!
دوست دارم حاله این ریدلرو بگیرم!
گرفتن ریدلر دقیقا با گرفتن 400 امین Trophy همراه هست.
40 تای بعدی رو دیگه تمومه دلبخواهی جمع میشه.ولی 400 تا رو حداقل باید بگیری.
من با گرفتن 400امی Orcale باهام تماس گرفت و جای Riddler رو گفت.
نقل قول:
عذر خواهی می کنم مگه شما چند درصد از بازی را تمام کردید که Batman سوار موتور شد!
دوست عزیز ایشون دارن در مورد فیلم Dark Knight صحبت میکنند،نه این بازی.نقل قول:
نسخه بلک باکس این بازی ناقص نیست؟ دانلودش کنم؟
دقیقا چجوری میشه فهمید چند تا گرفتیمنقل قول:
دهنم سرویس شد
مگر دستم به ریدلر نرسه دهنشو سرویس میکنم:31:
راهی نداره بدون اینکه 400 تا را بگیریم ریدلر را بگیریم؟
Tab رو میزنین بعد قسمت Riddle رو از گوشه بالا انتخاب میکنید.حالا سمت راست بالا نوشته تعداد Trophy ها رو از 440
دیشب اون یارو که همش تماس میگرفت رو پیدا کردم و حالشو گرفتم خیلی کیف داشت!!!!!!نقل قول:
آره من هم کلافه شدم دوست دارم ریدلرو پیدا کنم و اون عینکشو خورد کنم!
اینجا محل تمام trophy ,collectible و challenge های این یارو riddler رو نوشته راه حلش رو هم نوشته . اینا رو همه رو بری چی میشه ؟
[PHP]http://www.nowgamer.com/cheats/arkham-city-cheats/1097003/batman_arkham_city_riddler_trophies_collectables_a nd_challenges_locations_guide.html[/PHP]
Riddler رو میگیری دیگه و گروگان ها رو هم نجات میدی به همین راحتی.نقل قول:
البته این رو بگم تمام لذت جمع کردن trophy ها به اینه که روشون وقت بذاری و فکر کنی ! ( البته از 440 تا 10 ، 12 تاش بود که واسه من یه خورده سخت بود ولی اونا هم خدایی اون قدر سخت نبود ! :31::31: )نقل قول:
وگرنه اگه از روی راهنما جمعشون کنی ، کاری جز تلف کردن وقتت انجام ندادی ! و حتی گیرانداختن ریدلر هم بهتون نخواهد چسبید !
حتما بهتون پیشنهاد می کنم خودتون جمعشون کنید و برید حال ریدلر رو بگیرید !
اتاقی که طراحی کرده و باید توی اون گیرش بندازید خیلی باشکوه نیست ولی مکانیزم جالبی داره !!!
حتما ببینید !
میخوام دانلودش کنم ... به نظرشما بازیش قشنگه ؟ با توجه به اینکه من از بازی مثل مرد عنکبوتی خیلی بدم میاد ( اخه فکر میکنم این بازی تشابه گیم پلی داره با اون )
Soundtrack های بازی واقعا خیلی عالین و از این لحاظ هم بازی یکی از بهترین های امساله
لینک دانلود تمام Soundtrack های بازی از تورنت:
اینم آهنگ فوق العاده اصلی بازی:
+
اصلا قابل مقایسه با اون بازی نیست! بهترین شماره مرد عنکبوتی هم زمین تا آسمون با این بازی فرق داره و سطح این بازی خیلی خیلی بالاتره و اگه کسی اونو بازی نکنه یکی از بهترین اکشن ماجرایی های تاریخ دنیای بازی های ویدئویی رو از دست داده...نقل قول:
میخوام دانلودش کنم ... به نظرشما بازیش قشنگه ؟ با توجه به اینکه من از بازی مثل مرد عنکبوتی خیلی بدم میاد ( اخه فکر میکنم این بازی تشابه گیم پلی داره با اون )
سلام.آقا یه قسمت هست که یه دکتری رو نجات میدی بعد یه اسلحه میگیری باید برگردی باهاش اون در کرکره ایه
که بالاش یه موتوره رو بزنی تا باز بشه من هرچی میزنم موتوره کار میکنه ولی دره باز نمیشه .سرویسم چیکا کنم؟
بازیش خداست حتما دانلود کننقل قول:
من با این بازی زندگی کردم
نباید کلیک کنی باید قرقره ی ماوس رو فشار بدی تا در رو رو به بالا باز کنه!نقل قول:
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
:46::46::46:نقل قول:
درو فهمیدم چطوری باید باز کنی.چه بازیه سختیه کومبو چطوری باید بزنی من 2 3 تا بیشتر نمیتونم بزنم.
درست میگی!نقل قول:
ابرقهرمان فقط BATMAN
اول Q رو بزن بعد راحت با كمبو صافشون كن! :31:نقل قول:
---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:01 AM ----------
ولي آخرشم من اين Croc روپيدا نكردم، اون قايقه هم كه Scarecrow ميگيد ياروهه رو گذاشته اونجا هم هيچي توش ني كه!
بعد از تموم کردن بخش داستانی بازی، علیرغم میل باطنی :دی بازی رو کنار گذاشته بودم... ولی الآن 2-3 روزه شروع کردم ماموریت های فرعی بازی رو میرم...
واقعا بیشتر از نیمی از عظمت بازی وابسته به همین ماموریت های فرعی هست! اصلا فکر نمیکردم این قدر کامل و با جزییات طراحی شده باشن...
Easter Egg های بازی واقعا عالی هستند و در کل بازی از نظر جزییات و توجه سازندگان، چیزی کم نداره!
این هم یه سری شات جدید:
محل قتل پدر و مادر بتمن... و ادای احترام به اونها... با آهنگ بسیار زیبایی همراه شده بود.
Mad Hatter :دی
و در آخر، Tessellation:
پیروز باشید.
باید بری روی قایقه بعدش دریچه ی انتهای قایق رو ه.ک کنی.فقط بدون باید جای درست وایسی.چون وسیله ای که باید ه.ک کنی رو نمیبینی.دریچه که باز شد میری تو قایق.
قبلا که عکس گذاشتم.
Croc هم که بعد از شکست دادن Ra's باید برگردی به جایی که زیرزمین دو طرف میشه.یکی میره طرف جوکر یکی پنگوئن.شما برای ورود نینجا رو تا مقر جوکر دنبال کرده بودید.سعی کنید از همون طرف برگردید.می بینید میله ها بالا اومدن و نمیزارن شما از اینطرف برید(یعنی بازی میخواد شما از اونور برین)خوب پس با Remote batrang در رو سعی کنید باز کنین که یهو Croc دیوار رو میشکنه.
به همین راحتی.
اینم عکس:
این از محلش:
اینم دیواره که البته الان برای من خراب شده برای شما باید یه دیوار با یه دکمه باشه:
اين Tessellation چيه؟ من تمام ماموريت هاي فرعي رفتم، اين ريدلر رو هم گرفتم ولي اينو نديديم؟! كجاست؟نقل قول: