خانه و خارج از خانه -دروگبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه ای متفاوت از دیدیر دروگبا
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مصاحبه ای در قالب خانه و خارح از خانه از سوی سایت رسمی باشگاه چلسی با ستاره این تیم ، دیدر دروگبا انجام داده است که به شرح زیر می باشد:
خانه
- چطور در کوبهام وقتت را سپری می کنی؟
من جایک بین فلو ( فلورانت مالودا ) و خوزه بوسینگوا است ، آنها همسایه های من هستند ، قبل از آنها ماکاله له و جرمی کنار من بودند ، اما الآن دیگران هستند ، اینجا همیشه جو خوبی حاکم است و مهم نیست چه کسی کنار من خواهد بود و اگر آنها پر سر و صدا هم باشند می توانم بروم جایی بنشینم و چت کنم!
- کدام یکی از هم تیمی هایت تو را این هفته تحت تاثیر قرار داد؟
در این هفته ، می توان ژیرکوف را نام ببرم ، چرا که او همیشه بازی نمی کند و برای بازیکنی که بازی نکرده است دو بازی پشت سر هم کمی سخت است و در بازی دوم خسته می شود ، اما ژیرکوف خیلی خوب بازی کرد و در کلی که فلو ( مالودا ) به ثمر رساند نقش داشت.
- چه چیزی برای شما در استمفورد بریج سخت است؟
بعضی وقتها صدای ورزشگاه اجازه نمی دهد تا صدای کارلو آنجلوتی را از کنار خط زمین بشنوم ، اما در آرامش ورزشگاه می توانم صدایش را بشنوم.ویلکینز صدایش کمی بلند تر است و می شود صدای او را شنید.
- چه اتفاقی برایت در بین دو نیمه خاطره انگیز تر بوده است؟
زمانی که من در مارسی بودم و با نایس بازی داشتیم ، در بین دو نیمه سرمربی تیم صحبتی با ما نکرد و از ما خواست تنها کاری را بکنیم که باید بکنیم ، ما هم با هم صحبت کردیم تا تاکتیک را تغییر دهیم ، در آحر هم توانستیم بازی را ببریم.
- " خانه " برای تو چه معنی ای دارد؟
در فوتبال من به 3 امتیاز فکر می کنم ، که ما یک رکورد خیلی خوب در خانه نیز داریم ، اولین کلمه ای که خارج از فوتبال به ذهنم می آید ، خانه یمان در انگلستان به همراه خانواده است.
خارج از خانه
- به غیر از فوتبال چه ورزشی را دوست داری از تلویزیون نگاه کنی؟
من واقعا فوتبال زیادی را نگاه نمی کنم ، اما بسکتبال و هندبال اینجا خیلی معروف نیستند اما برای نگاه کردن خوب است و ورزش قهرمانانه است.
- دوست معروفی خارج از فوتبال داری؟
من با کوب بریانت ( بسکتبالیست آمریکایی تیم لس آنجلس لیکرز ) چت کرده ام اما او را تنها یک بار دیده ام ، پس می توانم نام اسنوپ ( اسنوپ داگ ، خواننده معروف آمریکایی ) را ببرم .
- دوست داری به کجا فرار کنی؟
به خانه ی خود در مارسی ، بسیار آرام است ، با ساحلش و نمای زیبایش ، در مزرعه ی کوچکی است ، کوچک تر از کوبهام با محیطی آرام ، هوایش هم همیشه خوب است.
- و شام شما دوباره نزدیک است و ... ( یک سال از شروع تاسیس بیمارستان خیریه دروگبا می گذرد و میهمانی خواهد دادتا کمک های مالی بیشتری جمع کند)
بله در 4 دسامبر است ، مانند سال گذشته خواهد بود ، ما بدنبال جمع آوری پول بیشتری هستیم ، ما بزودی ساخت بیمارستان را شروع خواهیم کرد ، سال گذشته موفقیت خوبی بود و امیدوارم امسال از سال گذشته بهتر باشد.