آقا بلاخره چی شد
منم یک هفته دیگه قرا دادم مونده تمدید کنم یا نه؟
کسانی که به پشتیبانی زنگ میزنند در مورد شبانه چی میگن؟
Printable View
آقا بلاخره چی شد
منم یک هفته دیگه قرا دادم مونده تمدید کنم یا نه؟
کسانی که به پشتیبانی زنگ میزنند در مورد شبانه چی میگن؟
هیچکی از 6:45 ببعد دیسکانکت نکنه.تا 10:40 میشه دانلود کرد:27:
نقل قول:والا برای من که سه سوته وصل میشه و دانلود رو ادامه میدهنقل قول:
درضمن،وقتي dc مي كنه و دوباره كاننكت ميشه حدود 15 ثانيه طول ميكشه تا ارتباط ب سروري كه دانلود ميكردي دوباره برقرار بش
فرقی نکرد همون بعد از 1 دقیقه سرعت میاد روی 5kb ، گذاشتم روی 16 کانکشن بمونه:46:نقل قول:
بعدش اين كه شما اگر 2 تا connection number داشته باشي تا 5مگ سرعت مثل قبل هستش.پس اگر روي 2 دقيقه تنظيم بشه بهتر جواب ميگيريد
من دیشب نزدیک 2 گیگ با همین برنامه دانلود کردم تا صبانت باشه از این غلط ها نکنه:27: نمی دونه که اینجا ایرانه هر کاری کنه باز یه راهی برای دور زدن هست:8:
ترفند دوم!نقل قول:
بشرط داشتن مودم کمبو
همزمان با دو سیستم به آکنت شبانه کانکت شوید! و بوسیله ی این ترفند با سرعتی 2 برابر دانلود کنید:27:
برای شما دقیقا بعد از 1 دقیقه سرعت کم میشه؟ یعنی محدودیت حجمی نداره؟نقل قول:
اخه اینجا این موضوع بستگی به زمان نداره و فقط بعد از 1مگابایت سرعت کم میشه. حتی اگه 20 دقیقه هم صبر کنم و بعد شروع به دانلود کنم تا 1مگ سرعت خوبه.
سلام
من امروز باید شارژ کنم
ارزش داره که صبا بگیرم یا برم از یه شرکت دیگه بخرم؟؟؟
کدوم شرکت خوبه؟
باور کنین اینکه می دیدم شبی3 گیگ بی دردسر دانلود میکنم واسم مثل یه خواب بود
میدونستم همین روزا جلوشو میگیرن
اینا از آب شب مونده هم کره میگیرن!!!
انگار به ایرانی جماعت نمیاد مثل آدم زندگی کنه:34:
نه عزيزمنقل قول:
بنده نوعي رو گفتم.
وگرنه من اكانت سي سي كم دارم و تمام فيلمهاي روز دنيا و مستند دنيا رو بلافاصله ميبينم و اصلا احتياجي به دانلود ندارم.
دوستان من سیستمم را عوض کردم حالا با این سیست همش ارور 691 میداد
زنگ زدم گفت مک اش را درست کرده مودم را ریست کنم
حالا که ریست کردم هم ارور 753 میده
تنظیمات ip address و dns را که میخوام وارد کنم اینو وارد کنم که تو کاغذی که بهم دادن 5 سال قبل یا اونی را که تو سیستم قبلی ام بود
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برنامه که میگین چیه؟که باهاش میشه 2 گیگ گرفت؟
امروز تا ساعت 10 اکانت وصل نبود و ساعت 7:49 قطع شد !! اینم از این روز به روز بد و بدتر میشهنقل قول:
من که دو گیگ قبل مهر شارژ کرده بودم این تموم بشه بعد 3 سال از صبا میرم
اتفاقا امروز برای من تا 10:40 دقیقه وصل بود.تونستم 240 مگابایت دانلود کنم.اما چه فایده چون فقط برق الکی مصرف کردم.قبلنا با اینترنت شبانه توی 20 دقیقه 250 مگابایت با سرعت 230 کیلو میگرفتم.:41:نقل قول:
دیگه داره کفرم در میاد. این برنامه ای که باهاش 2 گیگ دانلود میکنید چیه؟ یکی یه آموزش بذاره همه ازش استفاده کنن دهنشون سرویس بشه:21:
معجزه نمیکنه. برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com)
options>scheduling میتونید تنظیم کنید که هر دقیقه یه بار دیسکانکت کنه. و از اونجایی که شب لحظه اول دانلود سرعت خوبه میتونه کمک کنه!
میشه هم از قسمت options>actions تنظیم کنید که زود تر از 1دقیقه دیسکانکت کنه.
به نظر شما ما که روتر داریم چه خاکی به سرمون بریزیم ؟نقل قول:
شبانه که هیچی
مال من روزانشم مشکل داره
حتی نمیتونم بصورت آنلاین یه آهنگ MP3 که 3 مگ بیشتر نیست رو گوش بدم.
موقع استریم کردن MP3 سرعت بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه هیچی، هر چند ثانیه یکبار هم به صفر میرسه.
خلاصه اگر بخوام چیزی رو بدون IDM بگیرم سرعتم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه و با IDM هم که دانلود میکنم بالاتر از 65 کیلوبایت نمیره.
اون از شبانش اینم از روزانش
پینگشم که رسیده به 400 میلی ثانیه.
از شرکت های در پیتی هم بدتر شده.
چه امضاي خوبي دارينقل قول:
مگه اين خاك تو سر ها سرعت رو كم نكردند؟ پس الان چه مرگشونه با اين پينگ بالا؟
خب کانکشن درست کن دیگهنقل قول:
نقل قول:
اقا با این نرم افزاری که شما میگی از ساعت 3 تا 7:30 چقدر میشه گرفت ؟ وقتی دیس کانکنت میکنه نره به روزانه وصل بشه و حجم مارو تموم کنه !
من اینو دانلود کردم بی زحمت مرحله به مرحله بگین چیکارش کنم
اینجا هم بلوایی برپاست ===>کد:http://forum.persiantools.com/t72366-page174.html
آقا شما رو نمیدونم ولی من بعد از چندین روز بالاخره امروز اینترنت روزانه ام پینگش دوباره اومده پایین و از اون چیزی که قبلا بود هم پایین تر. این چند روز گذشته پینگم رفته بود بالای 400 ولی الان روی 170 اومده تقریبا. ولی هنوز ایراد داره و گاهی time out میده.
امیدوارم شبانه درست شده باشه!
پینگ گوگل : 131 میلی ثانیهنقل قول:
پینگ یاهو : 366 میلی ثانیه
پینگ مایکروسافت : تایم آوت!
تا ببینیم امشب نتیجه چند چند میشه !
آقا من امروز با پشتیبانی تماس گرفتم!
میگه بچه های شیف شب پیگیر شدن!!
بچه های فنی هم دارن روش کار میکنن!!!
کلی بایارو کل کل کردم
گفتم کج بشین راست بگو ببینیم قضیه چیه؟؟
گفت به جون مادرم منم خبر ندارم،فقط میدونم مشکل دار شده و دارن پیگیری میکنن!!!!
آدرس اینجا رو دادم گفتم یه سری بزن یه چیزی یاد بگیری پس:3:
نقل قول:
دوست عزیز من رفتم حظوری صحبت کردم ازین خانم .... پشت میز بود گفتم بابا سرعت من 17 شده گفت خب عادیه !!! باید همین باشه ! گفتم قبلا اون یکساعت اخر رو حداقل 230 بود گفت همینی که هست .
قبلا حداقل سرعتم روی 100 بود حالا که درگیر شده با خودش کامپیوتر هم کپ کرده با این سرعت فضایی
مشكل اين صبانتي ها (كارمندان صبانت و حتي مديرانش) اينه كه اصلا نمي دونن مشكل چيه!
بهشون ميگي تا چند روز پيش سرعت شبانه خوب بود يهويي اينطوري داغون شده نمي فهمن! مي گن عاديه!
ميگم آخه چرا يكدفعه و درست همزمان با تغيير ساعت رسمي كشور اينطوري شده هاج و واج به آدم نگاه مي كنن و هيچ جوابي ندارن!
اصلا نمي فهمن قضيه چيه! نمي دونن چي بوده و چي شده! از وضعيت فعلي و گذشته سرويسشون خبر ندارن!
کاش یه راهی بود که بشه اعتراض کرد
من 2 هفته دیگه شارژ دارم.اصلا هم اعصاب مشکلات صبا رو ندارم ... الان شرکتهای دیگه هر گندی باشن از این وضع صبا بهترن
به نظر شما قصد دارن شبانه رو درست کنن؟
شبانه که درست نشد هیچ روزانه رو هم زدن ترکوندن من الان دارم با سرعت 1 کیلوبایت دانلود میکنم (یه آهنگ 9 مگی رو زده 2 ساعت طول میکشه بگیره !!!) . صبانت باید بره جلو دایل آپ لنگ بندازه الان . (حیف که گفتن فحش نده ولی ... تون) .
شبانه درس شدنی نیست بیخودی دلتونو خوش نکنید بیخودی زنگ هم نزنید
دوستان بیخود خودتان سرکار نذارید این شبانه درست شدنی نیست حالا درست هم شود خدا می داند سرعت چتد باشد معلوم نیست 120 باشد یا نه من که خطم را جمع کردم الان به لایزر سفارش دادم چند روز دیگر هم وصل می شود .دوستان بی خود خودتان را اذیت نکنید فکر هم نکنید صبانت کور هست و چیزی نمی داند نخیر از من وش ما بیشتر می داند تو همین سایت و تو همین تایپک صبانت خود صبانتی ها هستند و هر جا که دیدید در طرفداری صبانت چیزی نوشتند شک نکنید که مال خودشان هستند .من بارها گفته بودم صبانت ایم جنازه متحرک فقط به خاطر سرویس شبانه سزپا بود که آن هم کارش تمام شد من 2 دیگه زا دوستام هم شارژ تمام کردند و دیگر شارژ نکردند و دنبال Isp دیگر هستند .
سلام
کمی رعایت بشه دوستان
ممنون
با این وضع صبانت دوستان چه isp رو معرفی می کنن شاتل بهتره یا اونای دیگه ؟
دوستان من یه مدته از شبانه استفاده نکردم.
مگه چش شده این شبانه؟؟؟
اگه فکر میکنی دانلود شبانه با 50 60 نهایت 70 خوبه برو شاتل.نقل قول:
البته منطقه با منطقه فرق میکنه ولی من تا حالا نشنیدم بگن سرعت بیشتر از 95 داشتن.
من خودم اگه دانشگام تهران بود مجبور نبودم همش تو جاده باشم میرفتم دنبال ماهواره ای شما دیگه خودت میدونی.
اینم پست قبلی خودم
نقل قول:
دوست من 512 اسیا تک داره میگه شبانه با 40 تا 60 و روزانه با 70 80 دانلود میکنه.
هیچی خوبه فقط یکم زیادی گوشت لاکپشت خورده.نقل قول:
منم دیشب دانلود نکردم ولی قبلش همش سرعت زیر 10 بود البته یک دقیقه بعد از شروع دانلود.
آقا الان تقریبا وضع همه ispها بد شده شاتل که میگن سرعتش شده مثل مخابرات یعنی 128 سرعت دان 16نقل قول:
راستی یه چیز جالب بگم براتون دوستم 128 از مخابرات داره میگفت 2 هفته اول اشتباه کرده بودن براش 2مگ وصل کرده بودن اونم با سرعت 400کیلو شبانه روزی دانلود میکرد بعد از مخابرات بهش زنگ میزنن میگن اشتباه شده الان داره با 16 دان میکنه بیچاره افسردگی گرفته میخواد بره بشقاب پرنده بگیره!
من که 4.5گیگ دیگه برا این ماه دارم الان هم منتظرم اگه شبانه درست شد میمونم ولی اگه درست نشد میرم پارس
دوستم 256پارس آنلاین داره با 250دان میکنه البته شبانش رو نپرسیدم
والا بستگی داره. من خودم بعد از دانلود کردن 1مگابایت سرعتم کم میشه و با این برنامه به زور 500مگ میگیرم. اما ظاهرا یکی از دوستان بعد از 1دقیقه سرعتش کم میشه و نزدیک 2گیگ دانلود کرده.نقل قول:
خوب شما همون صفحه اول که کانکشن ها هست میتونید select کنید از کدوم کانکشن استفاده کنه تا یه وقت نره روی روزانه.
Keep هم بهتره زده بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برید به قسمت options و از اونجا به scheduling.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فعلا صبر می کنم اشتراکم تموم بشه ببینم بعدش چی میشه دیگه ؟
بد ترین کار ممکنو کردی.نقل قول:
صد رحمت به صبا.
من لایزر دارم سرعتم شبا 10 هست.
که جدیدا روزا رو هم سرعتشو آوردن پایین از بس که نامحدود دادن دست مردم.
میومدی یه تحقیق میکردی بعد پول میدادی دست این لایزر.
آقا ایول ...نقل قول:
آموزشت خیلی بدرد خورد!!!!
حداقل تا اتمام قرارداد میشه جای مسکن استفاده کرد ازش:3:
خداحافظ صبانت:37:
سلام
من سه سال هست که مشترک صبانت از مشهد هستم . الان سرویس یک مگ دارم . حدود یک هفته هست که سرعت دنلود شبانه بسیار پائین آمده و متوسط 10 هست تازه با نوسانات بسیار زیاد . با پشتیبانی شرکت در مشهد تماس گرفتم ، گفتند که چونکه اینترنت شبانه رایگان هست و مشرکین زیادی کانکت می شوند لذا سرعت پائین امده است . من گفتم که مگه قبلا هم همین وضع نبوده پس چرا سرعت الان کم شده ؟ که باز هم همون جواب قبل رو دادند و خیلی راحت گفتند همینه که هست ! بلافاصله با پشتیبانی تهران تماس گرفتم تا جواب قانع کننده ای بگیرم که متسفانه اونها هم پاسخ دوستانشون رو تائید کردند . واقعا متاسفم برای شرکتی که بزرگترین ارائه دهنده اینترنت پر سرعت در ایران هست با این روش مثلا پشتیبانی ! من که صد درصد قراردام رو بااین شرکت فسخ میکنم وبه دوستانی هم که چه مشترک صبانت هستند و چه میخواهند از این شرکت سرویس بگیرند ، پیشنهاد میکنم که دور اسم صبا نت رو خط قرمز بکشند .
بچه ها فقط تحقیق کنید بعد خط رو عوض کنید
من نمیدونم چا همه شرکتها دارن اینترنت ت خ . ی میدن
من علاوه بر صبانت آسیاتک هم دارم ، خدا لعنتشون کنه دقیقا کردند سرعت قرارداد ، بعد اومدن 1 تا 7 مجانی میدن.
ماهی 5 تومان دارم بیشتر میدم تا اینترنتم بشه مثل ماه قبل
اینم صبانت دومیش بود که اینکار رو کرد.