شما به پست 836 مراجعه کن.خط 3 -4.نقل قول:
1-مشکلی نداره و از مادربورد USB2.0 هم پشتیبانی میکنه.
2-به این دلیل که یه سرش کابل USB معمولی داره و یه سر دیگه اش mini USB.
خواهش میکنم.
وظیفمونه....
Printable View
شما به پست 836 مراجعه کن.خط 3 -4.نقل قول:
1-مشکلی نداره و از مادربورد USB2.0 هم پشتیبانی میکنه.
2-به این دلیل که یه سرش کابل USB معمولی داره و یه سر دیگه اش mini USB.
خواهش میکنم.
وظیفمونه....
پورت mini USB برای چه کاریه؟
برای دستگاه های کوچیک تر مثه موبایل یا MP3 پلیر های کوچک برای صرفه جویی در فضای اشغال شده از این پورت استفاده میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کابل Y ( یعنی یه طرف مینی و 2 طرف دیگه USB ) فقط برای هارد های پرتابل 2.5 اینچی بکار میره و دلیلش اینه چون این هارد ها اداپتور برای تامین برق مورد نیازشون ندارن از 2 پورت USB برای تامین برق استفاده میکنن و از ولتاژ هر دو خروجی استفاده میکنن و تو خیلی از سیستم ها تا هر 2 تا کابل وصل نشه هارد روشن نمیشه !!!
---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------
طرف مینی به هارد وصل میشه !!
قیمت هاردهای زیر در بازار تهران حدودا چقدره؟
Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB
Western Digital My Passport Essential SE USB 3.0 1TB
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive 750GB
قیمت کابل زیر رو هم می خواستم:
FreeAgent GoFlex Upgrade Cable – eSATA
تو پست زیر من قیمتهایی رو گرفته بودم ذکر کردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5827996&postcount=838
سلام
من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم.
اول لطفا بگید اینترنال چیه؟!
مردم بیشتر کودومو میخرن؟ و کودوم خوبه؟
بعد قیمت هارد اکسترنال 1 ترابایت رو بگید.(حدود قیمتش).
مردم بیشتر کودوم مدل رو میخرن که نسبت به قیمتش خوبه؟
میخوام خراب نشه...
یه سوال اگه ازش زیاد استفاده کنیم خراب میشه؟ میشه دائما وصل به کامپیوتر باشه؟
هارد اینترنال همون هار داخلی کامپیوتره.همون که رو همه کامپیوتر ها هست!نقل قول:
بستگی به نوع نیاز مردم هر دو نوع رواج داره.
قیمت 1 ترا بایت مدل های آداپتور دار حدود 90 تا 100 تومنه.
معلومه که قیمت اینترنال خیلی ارزونتره!!شاید 1 سوم هار اکسترنال با همون حجم!
اگه شما میخوای همش به سیستمت وصل باشه خوب یه اینترنال بخری که به نفعت هست.هم از لحاظ قیمت هم از نظر جا و مکان!
مهمترین چیز در انتخاب بین نوع هارد ها (اینترنال و اکسترنال) نوع نیاز است؟
نوع نیاز شما چیه؟
اینطوری بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
این قیمتا مال 5شنبه هستند یه 2 تا پست بالاترم بخونید بابا جان!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5827996&postcount=838
سلام دوستان
من میخام یه هارد 3.5 اینچی 1 ترا سیگیت بخرم. این سه تا مدل چه فرقی با هم دارند؟ کدومشون بهتره؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk
Seagate FreeAgent Desk
Seagate Desktop Expansion
مرسی
من اطلاعات مهمی تو هاردای اینترنالم دارم همیشه هم به سیستمم وصله
موندم چی بگیرم برای حفظ این اطلاعات!؟
اکسترنال
اینترنال
تو دی وی دی رایت کنم!؟
نمیدونم
چی پیشنهاد میدین
اگه خیلی اطلاعاتتون مهمه:نقل قول:
بهترین راه و ایمن ترین راه استفاده از هارد های SSD است که قیمت خیلی بالایی داره و بعلت قیمت بالا پیشنهاد نمیشه!!!
ولی در غیر اینصورت باید یه هارد اکسترنال مدل دسکتاپ (آداپتور دار) بگیرید.
این بهترین گزینه است.
دوست عزیز ببخشید ولی الان اصلا وقت ندارم به سوالت جواب بدم.فعلا برو به لینک زیر که سایت اصلیه خود شرکته تا فردا عصر که بهت جواب بدم.نقل قول:
واقعا عذر میخوام!
[HTML]http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/[/HTML]
مگه سرعت انتقال اطلاعات توی هارد اکسترنال با یو اس بی 2 نطده 480 مگ بر ثانیه ؟ پس چرا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به این سرعت نمیرسه ؟ مثلا همین الان دارم اطلاعات هارد 500 گیگ رو میریزم روی هارد 1 ترا جدید که جفتشون با یو اس بی 2 وصلن اما سرعت از 20 مگ بر ثانیه بالاتر نمیره !!!!
همیشه انطوری بوده چه در مورد فلش چه هارد اکسترنال چه جا به جایی اطلاعات از هارد اینرنال به اکسترنال و بلعکس !!!!
ببین اگه اینترنال بگیرم باید بذارم سر این کامپیوتر.کامپیوترش دیگه داره قدیمی میشه.مادربوردشم قدیمیه .پاورشم فکر کنم ضعیفه!نقل قول:
اگه یه هارد اکسترنال بگیرم فکر کنم بهتر باشه...از اکسترنال میشه جای فلش استفاده کرد؟ نه این که بذارم تو جیبم.منظورم اینه که باهاش تبادل اطلاعات کنم دیگه...منظورم اینه خیلی اینور اونورش کنیم خراب میشه(پست اول یه طوریه که آدم فکر میکنه خیلی ناز نازیه!)
میگید آداپتور دار یعنی باید وصل کنیمش به برق؟ یعنی دیگه به پاور فشاری وارد نمیشه؟بعد اگه آداپتور دار بود حتما باید وصل شه به برق یا بدون اونم میشه؟
من احتمالا میخوام فیلمامو توش نگه دارم و کامپیوتر خودمو تقریبا خالی کنم.
میشه هارد اکسترنالو با خودم ببرم دانشگاه یا به اینو اون بدم؟
سلام در مورد a70 هيچي نگفتين؟ ممنون مي شوم بگيننقل قول:
ببینید شما خیلی نمی تونید هارد اکسترنال تغذیه دار رو به راحتی حمل و نقل کنید مثل فلش چون هم ابعادش بزرگه هم اینکه به تغذیه نیاز داره و بدون تغذیه کار نمی کنه برای این منظور شما باید هارد پرتابل بگیرید که بدون تغذیه هست و از طریق همون pc شما تغذیه میشه و مشکلی از لحاظ پاور فکر نکنم داشته باشید اما سرعتش از تغذیه دارا کمتره ابعادش کوچیکتره به راحتی قابل حمله و در یه حجم مساوی قیمتش 2 برابر تغذیه داراستنقل قول:
اگه قصد استفاده به عنوان آرشیو(فیلم) دارید و زیاد حمل ونقل ندارید تغذیه دار مناسبتره
اون سرعت 480 مگا بیت در ثانیه هست که می شه 60 مگابایت در ثانیه. این که شما به نهایت این حد سرعت بری بستگی به خیلی چیزا داره. قابلیت و سرعت هارد خود سیستم و میزان درگیری اون، رابط انتقال دیتا از هارد به مادربورد و کیفیتش، کیفیت بورد اصلی مادر بورد و اتصالات اون، کیفیت کابل ارتباط usb و در نهایت قابلیت خود هارد اکسترنال. من خودم در بهترین حالت روی 46 و 45 مگابایت سرعتم متغیر بوده. ولی روی همون سیستم با همون هارد اکسترنال یه زمانی روی 16 هم انتقال داشتم چون هارد درگیر بوده!نقل قول:
شما باید اولویت هاتون رو برای خرید مشخص کنید.نقل قول:
اگر براتون انتقال در درجه اول اهمیت هست هارد portable بگیرید که آداپتور هم نداره و از یو اس بی استفاده می کنه. سرعتش هم با هاردهای دیگه تفاوتی نمی کنه خیالتون راحت.
اگر براتون انتقال مهم نیست و فقط می خواید اطلاعات رو آرشیو کنید از مدلهای desktop باید استفاده کنید. هم حجم بالاتری می تونید خرید کنید و هم می تونید وقتی نیاز ندارید به اطلاعات دسترسی داشته باشید هارد رو خاموش کنید که اینجوری عمرش بیشتر می شه و اطلاعاتتون هم امنتر خواهد بود.
هارد desktop رو هم میشه حمل و نقل کرد ولی سخت تره جابجاییش و سنگین تره.
من یه هارد 1 ترا میخوام برای اطلاعات مهمم ولی من باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشم یعنی دوست دارم 24 ساعته مثل هارد اینترنال به سیستمم وصل باشه سرعتش مهم نیست!!
چی پیشنهاد میدین؟
اکسترنال امنیتش بیشتره یا اینترنال
A70 دقیقا از نظر مشخصات و ظاهر مشابه A80 هستش با این تفاوت که A80 به رنگ آبی هستش ولی A70 به رنگهای قرمز و سیاه در ضمن A70 از USB3 پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
من فردا یا پس فردا A80 سیلیکون پاور رو میگیرم (متاسفانه این 2 روزه نتونستم پیدا کنم) منتظر تست سرعت A80 با USB3 با لپ تاپ من باشید.
بنده یه هارد میخوام روی سیستمی باشه که 3 تا ویندوز روش نصب میشه و شبانه روز روشنه مگر اینکه برق بره ، سرعت خیلی مهمه
اینم عکس و سایر مشخصاتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا تو بازار از این مدل سیلیکون پاور ندیدم ولی فکر کنم قیمت 640 گیگ این نوع هارد دور و بر 90 تومن باشه. در ضمن وزن این هارد 250 گرمه و در سه مدل 320 و 500 و 640 عرضه شده است. و ویژگی های که برایه A80 (ضدضربگی،آنتی شوک،ضدفشار و گرد وغبار و ضد آب) رو نیز دارا میباشد. و همچنین قابلیت نصب آسان هارد به کامپیوتر
هارد اکسترنال رو هم شما می تونید 24 ساعته به سیستم وصل کنید. خودش idle time داره. یعنی در یه مدت زمان خاصی اگر ازش استفاده نشه خودش خاموش می شه و وقتی نیاز به دسترسی باشه دوباره روشن میشه. وقتی شما سیستم رو خاموش کنی با سیستم خاموش میشه و اگر از منبع برق قطعش نکنی وقتی سیستم دوباره روشن بشه هارد هم روشن میشه. سرعت تبادل اطلاعاتش هم در حد usb2 هست. حدود 40 تا 50 مگ در بهترین حالت.نقل قول:
مدل هم seagate goflex desktop یا WD elite یا WD essential الان بهترین های بازارند و انتخابشون بسته به سلیقه شما داره.
اینترنال سرعت انتقال دیتاش بیشتره چون با رابط ساتا وصل میشه ولی قابلیت انتقال و idle رو نداره.
از نظر امنیت الان دیگه تقریبا تمامی تکنولوژی ها امن هستند به شرطی که درست ازشون استفاده بشه. مثلا هارد اینترنال رو تو یه سیستم که پاور ضعیفی داره یا پاورش درست نصب نشده و اتصال بدنه داره قرار ندید. یا اینکه هارد اکسترنال رو به پریزی که اتصالی داره یا ازش مطمئن نیستید نزنید و مسایلی از این قبیل.
شما به بودجتون نگاه کنید. اگر توانش هست یه اکسترنال بگیرید که بعدا هم بتونید اون رو منتقل کنید واگر در توان نیست یه اینترنال بخرید.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
مورد استفادتون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کنیم.نقل قول:
استفاده به جای سیستم شخصی دسکتاپ، برنامه نویسی، آفلاین، آنلاین، گیم ، رندر و ...نقل قول:
دوستان من دنبال یه هارد اکسترنال بدون آداپتور میگردم که USB3 باشه و ظرفیتش کم باشه در حد 250 یا 320 گیگ.و کمترین قیمت باشه . برای مصرف خانگی میخوام ، یا برای کارهای ضروری . زیاد استفاده ای ندارم فقط برای رفع نیاز میخوام بگیرم.
بهترین و با کیفیت ترین مدل ها الان تو بازار چی هست؟ لطف کنین قیمتاشونم بگین . حتما USB3 میخوام باشه!و البته بدون آداپتور!
تو تهران کدوم پاساژها ار همه بهترن؟ از کجا خرید کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر:20:
با وجود کار کشیدن زیاد شما از هارد من هارد های western my book رو به شما پیشنهاد میکنم.نقل قول:
مدل های دسکتاپی کلا راسته کار شماست.
البته شما یه کم با ملایمت با هارد رفتار کنی بهتره.
از لهنتون که انگار هارد میخواید یدک بکشید با خودتون!!!:18:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
اکسترنال کلا امن تره چون همیشه به سیستم وصل نیست.ولی شما میخوای همیشه به سیستمت وصلش کنی یعنی پس فرقی بین اینترنال و اکسترنال نیست برات!!!!نقل قول:
اگه اکسترنال نیخوای من سیگیت مدل freeAgent که هم دسکتاپی داره هم پرتابل و وسترن my book و my passport رو بهت پیشنهاد میدم.(دومی پرتابله)
سلام دوستان
من دیروز یه هارد وسترن 1 ترابایت خریدم به مبلغ 94 تومن . my book essentional usb 3
دوست داشتم elite میخریدم که صفحه دیجیتال داشته باشه که مقدار باقی مونده هارد رو مشخص میکرد ولی اون usb 2 بود و اینکه خریدم usb3 هست . برای همین ترجیح دادم سرعت نقل و انتقالم بیشتر باشه .
اون دکمه خاموش روشن که پشتشه واسه چیه . وقتی هارد تو برقه و وقتی از سیستم safe remove میکنی اون چراغه چشمک میزنه و وقتی میخوام با اون دکمه خاموشش کنم بازم چشمک میزنه . اون دکمه تاثیری نداره انگار . کسی این مدل رو داشته ؟؟؟
راستی برای پارتیشن بندی این هارد از نرم افزارهای پارتیشن بندی استفاده کنم یا راه دیگه هم داره؟؟؟؟
این حجمهای پایین الان خریدنش به صرفه نیست. به صرفه ترین الان 500g هست. ولی خوب انتخاب با شماست. الان 250 بعید می دونم زیاد باشه تو بازار ولی 320 هست.نقل قول:
چون حتما usb3 می خواید مدل WD my passport رو پیشنهاد می کنم که هم usb3 داره هم usb2 . قیمت 500 حدود 90 تومان هست و 320 فکر کنم 70 باید باشه.
قیمت دقیق رو می تونید از نمایندگی های سازگار ارقام که توی خود سایت سازگار ارقام شماره هاشون هست بگیرید. هر کدوم قیمت بهتری داد از همون بخرید. معمولا قیمتا فرقی با هم نمی کنه.
منم دارم این هارد رو برای یکی میگیرم. سرعت انتقالش با USB3 و USB2 چنده؟نقل قول:
در بهترین حالت سرعت 2 نهایتا حدود 50 (MBPS)میشه و با زم در بهترین حالت سرعت 3 3-4 برابر اونه!نقل قول:
ولی در عمل سرعت 2 بین 30- 40 و سرعت 3 ، 3 برابر اینه!
دوستان من بین segate و western موندم چی بگیرم
میخوام usb 3 باشه و قابل حمل باشه و 500 فک کنم بهترین انتخاب باشه الان با توجه به پستهای قبل ، درسته؟ (گویا بعضیها حالت بکاپ گیری داره که مشکلاتی هم د ارن ؟! اونجوری نمیخوام باشه )
چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ اگه میشه buffer و rmp و قیمت مدل رو هم بگید ممنون میشم
سلام دوستان
من ميخوام يه هارد بخرم . اولش ميخواستم اكسترنال بخرم ولي بعد از يه كم تحقيق دچار شك شدم كه اكسترنال بخرم يا اينترنال.
من ميخوام از اين به عنوان آرشيو اطلاعاتم استفاده بكنم.
با توجه به اين كه سيستمم قديمي هست و ساتا نداره و الانم اونقدر بودجه ندارم كه يه سيستم جديد بخرم به نظر شما :
1- يه هارد اينترنال بخرم و با يه تبديل ساتا به PCI ازش استفاده كنم؟
2- يه هارد اكسترنال بخرم و وقتي كه لازم شد ازش استفاده بكنم و هميشه روشن نمونه ( سيستم من 12 ساعت در روز روشنه )
حالا چند تا سوال هم واسم پيش اومده :
1- فرق آداپتور دار با بدون آداپتور چيه؟ فقط به خاطر جريان كشيدن از پاور سيستم بايد آداپتور دار باشه؟ اگه آداپتور دار باشه حتما بايد آداپتورش رو به برق بزنيم تا استفاده بشه ؟
2- اينجايي كه من زندگي ميكنم برقش نوسان داره. اگه اينترنال بخرم مشكلي واسم پيش نمياد؟ ( با توجه به نوسانات برق)
3- سرعت ساتا بيشتره يا usb2 و يا firewire?
4- اگه بخوام اكسترنال بخرم چه ماركي بخرم ( 1 ترابايت) و اگه اينترنال بخوام بخرم چي بخرم؟
ببخشين همه اش شد سوال
ممنون ميشم جواب بدين
اگر می خواید حتما usb3 داشته باشه WD my passport هم usb3 داره و هم usb2 .نقل قول:
قیمتش حدود 90 هست. هم 7200rpm داره و هم 5400 که روی جعبه نوشته چی هست. بافرش رو نمی دونم باید سریالش رو بزنید تو سایت WD تا مشخصات دقیق بگیرید.
یه زنگ بزنید نمایندگیهای سازگار می تونید بگید از روی جعبه براتون بخونه مشخصات رو.
چون شما می گی سیستمت قدیمیه پس پاور هم قدیمی هست و علاوه بر اینکه مکانیزمهای کنترل پاور های جدید رو نداره کلی هم از عمر مفیدش گذشته و نمی شه بهش اعتماد کرد. می گی منطقه شما نوسان برق هم داره که بدتر! از طرفی رابط ساتا هم نداری و باید پول تبدیل هم بدی و بعدا که سیستم رو عوض کنی به دردت نمیخوره! بخاطر همین پیشنهاد می کنم یه اکسترنال بگیری.نقل قول:
اگر نقل و انتقال زیاد داری هارد بدون آداپتور (2.5 اینچ) که بهشون portable هم می گن بگیر. که اون رو هم باز چون پاور سیستمت ضعیفه احتمال انتقال نوسان از usb به هارد هست و این خطرناکه!
اگر نقل و انتقال نداری هارد اکسترنال دسکتاپ بگیر. پاورش رو از منبع جدا می گیره و در یه حجم ثابت قیمتش نصفه قیمت یه portable هست.
مدل portable من اینا رو پیشنهاد می کنم:
1- seagate goflex pro
2- WD my passport
قیمت 500 گیگ هر دوشون حدود 90 تومان هست و 1 ترابایت حدود 150 تومان. البته 1 ترابایت seagate goflex داره که تفاوتش با goflex pro اینه که pro 7200rpm هست و سرعتش بالاتره.
اگر دسکتاپ می خوای اینا رو پیشنهاد می کنم:
1- seagate goflex desktop
2- WD my book essential
3- WD mybook elite
قیمت 1 ترابایت seagate gflex desktop که 7200rpm هست حدود 85 تا 90 باید باشه. mybook essential حدود 100 هست و my book elite حدود 110 مشخصات دقیقشون رو نمی دونم.
حالا سوالای شما:
1- هارد آداپتور دار (desktop) برقش رو از منبع تغذیه جداگونه می گیره و یه کابل برق داره که باید بزنی به پریز و تا به برق نزنی کار نمی کنه. ولی بدون آداپتور (portable) hc il,k پورت usb برق می گیره و منبع تغذیه برق جدا گونه نمی خواد.
2- شما سیستمت قدیمیه و منطقتون هم نوسان داره کلا الان ریسک سیستمت 100 درصد هست! یه هارد هم اضافه کنی که دیگه هیچی! من اینترنال رو برای شما پیشنهاد نمی کنم چون می گی سیستمت قدیمیه.
3- سرعت ساتا خیلی بیشتر از usb2 , firewire هست و usb2 و firewire تقریبا سرعت برابر دارند. البته سرعت انتقال دیتا به خیلی چیزا تو سیستم بستگی داره!
4- اکسترنال که گقتم اینترنال هم تو فروم خودش بگو راهنماییت می کنند.
موفق باشی
دست آقای صابر درد نکنه که جواب دادن فقط چند نکته رو من اضافه میکنم.نقل قول:
Firewire دو نوع هست یکی فایر وایر 400 یکی فایروایر 800.که اون 800 و 400 سرعت انتقالشون به بیت است که با تقسیم بر 8 سرعت انتقال اصلی بدست میاد.
البته یه نوع دیگه هم فایر وایر هست که زیاد کاربرد نداره و سرعتش بالاتره.(شایدم هنوز تولید انبوه نشده!نمیدونم)
من پیشنهاد میکنم شما که میخوای واسه آرشیو بگیری یه دسکتاپ (آداپتور دار) وسترن یا سیگیت بگیری.پرتابل خیلی واسه شما نیاز نیست.چون آرشیو دیگه!
در ضمن شما میتونی هر وقت از هارد استفاده نمیکنی اونو از سیستم جدا کنی که در روز 12 ساعت روشن نباشه!
solo8 و lordsaber جان ازتون ممنون بابت سوالاتون
يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)
با اين پاور ميتونم اينترنال بگيرم؟ دو تا هم هارد IDE دارم.
( البته ببخشين سوالم يه كم بي ربط به موضوع تاپيك هست )
solo8 و lordsaber جان ازتون ممنون بابت سوالاتون
يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)
با اين پاور ميتونم اينترنال بگيرم؟ دو تا هم هارد IDE دارم.
( البته ببخشين سوالم يه كم بي ربط به موضوع تاپيك هست )
سلام دوستان
من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 را دارم.قسمتی از تاپیک را خوندم سایتهای مرجع را دیدم به دو گزینه زیر رسیدم :
western digital my passport essentioal
silicon power armor A80
قیمت اولی حول وحوش 82 و دومی 77 است.حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟آیا wd هم مثل silicon ضد آب و ضد ضربه است؟
یک سوال دیگه داشتم آیا wd مدل فوق با ظرفیت 320g دارای usb 3.0 است یا نه ؟ ممنون از همه دوستان خوبم.
اگر مشکل پاور ندارید و ترجیح میدی اینترنال بگیرید بله می تونید بگیرید اگر پاورتون برق ساتا رو ساپورت کنه. و یه تبدیل هم برای دیتای ساتا باید بگیرید.نقل قول:
ولی من هم مثل solo پیشنهادم desktop هست. قیمتشون خیلی با هم تفاوتی نداره حدود 10 یا 20 تومان که با همون تبدیل ساتا تقریبا یر به یر می شند! ولی کارایی دسکتاپ برای شما بالاتره به نظر من. بازم انتخاب با خود شماست.
سلام به pcworld خوش اومدید دوست عزیزنقل قول:
بین این دو برندی که شما می گید WD ارجحیت داره ولی ضد آب و ضد ضربه نیست. اینها کلکهای تبلیغاتی شما هر هاردی رو وقتی داره کار می کنه و هدهاش با سرعت بالا دارند می چرخند ضربه بزنی بهش فاتحش خوندس!
این که 320WD الان تو بازار موجود هست یا نه رو از نمایندگیهای سازگار بپرسید. توی سایت سازگار ارقام لیست نمایندگیها هست.
در ضمن سعی کنید هاردتون حتما 7200rpm باشه چون سرعت انتقال دیتای بهتری خواهد داشت.
موفق باشید.