داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کومودو دیسکت بوت نداره ؟ مثل کاسپر اسکی از بوت اسکن کنیم ؟
اقا مهران همین اروری بود که قبلا بهتون گفتم.الان دوباره امده خواهشا کمک کنید.با تشکر
دوستان من یه ذره به سرعت اسکن کومودو مشکوک هستم
من با کاسپرسکای وقتی درایو f سیستمم رو که 50 گیگش پر هست رو اسکن میکردم در حدود 15 دقیقه وثت میگرفت اما کومودو در عرض 1 دقیقه اسکن میکنه ..
بزارم به حساب سرعت بالای اسکنش یا به نظرتون تنظیمات باید انجام بشه ؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
راستی من دوست نداشتم تنظیمات پیش فرض رو به دلیل تست قدرت آنتی ویروس برای کاربران ساده تغییر بدم .. مثل کاسپرسکای .. کلا عادتمه تا 1 هفته هیچ تنظیمی رو آنتی ویروس جدید نصب شده انجام نمیدم .. نظرتون چیه ؟
نقل قول:
سلام داداشی جونم
شاید در ویندوز Xp مشکل داره . من ویندوز 7 دارم و هیچ مشکلی ندارم امیر جونم .
داداشی اگر میشه میتونی از نرم افزار رایگان COMODO Registery Cleaner استفاده کنی . شاید مشکل حل بشه .
من زیاد وارد نیستم . ولی مهران جون شاید بیشتر بدونه.
انشالله که مشکل داداشی جونم زود برطرف بشه .
تیک اون ارور رو بر ندار. اون ارور بذار تیک داشته باشه و زمانی که به اینترنت وصل هستی send رو بزن که براشون فرستاده بشه.نقل قول:
وقتی این پیغام برات باز میشه کمودو کار میکنه و مشکلی نداره؟ یا اینکه کلا بسته میشه؟
سوال بالا رو که جواب دادی پست زیر رو بخون و چیزی رو که خواستم برام بذار.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5527071&postcount=441
نقل قول:
50 گیگ اسکن 15 دقیقه یا 1 دقیقه؟ :18:
این دو تا زمان جفتشون هم مشکل دارند.
برای کسپرسکی تقریبا مدت زمان اسکن 50 گیگ فایل آرشیو شده برای اسکن اول شاید بیشتر از 45 دقیقه و در مواردی بیشتر از 1 ساعت طول بکشه اما در اسکن دوم و سوم کسپرسکی فقط فایل هایی را اسکن میکنه که بعد از اسکن دفعۀ اول تغییراتی روشون صورت گرفته باشه مثلا فایل جدیدی باشه و یا آپدیت شدۀ فایل قبلی باشه.
برای کمودو هم تقریبا همین مدت زمان طول میکشه. بستگی داره شما چه فایل هایی را باهاش اسکن کنید یعنی اینکه فایل اجرایی باشه و یا آرشیو شده. بصورت پیشفرض کمودو فایل های آرشیو شده ای با حجم بیشتر از 20 مگابایت را اسکن نمیکنه. دلیل اینکار هم اینه که یک فایل آرشیو شده حتی اگر مخربی هم توش وجود داشته باشه نمیتونه برای یک سیستم مضر باشه و یا بهش آسیبی برسونه. زمانی هم که مخرب بخواد از آرشیو مثلا از یک فایل iso یا rar شده خارج بشه اونوقت کمودو پیداش میکنه :46:
تمام تنظیماتی هم که مربوط به اسکن دستی, فول اسکن و یا اسکن درایو خواصی میشه تنظیماتش در قسمت زیر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تنظیمات مربوط میشه به سیستم من و چیزیه که خودم انتخاب کردم و برای هر سیستمی مناسب نیست.
مثلا قسمت هوش مصنوعی را روی Medium گذاشتم. با اینکار ممکنه تشخیص های اشتباهی هم صورت بگیره اما برای من داشتن چند تا مورد تشخیص اشتباه بهتر از تشخیص ندادن ده ها نمونه است.
یا قسمت آرشیو رو که نگاه کنید میبینید اون رو از 20 به 100 تغییر دادم. با انتخاب این قسمت مدت زمان اسکن و همچنین استفاده کردن از منابع سیستم در زمان اسکن دستی بیشتر میشه اما خب نیاز ها و سلیقه ها فرق میکنه.
قسمت Cloud scanning هم برای چک کردن فایل های ناشناخته بصورت آنلاین هست که مدت زمان اسکن رو بیشتر میکنه اما باز هم من این مورد را ترجیح دادم باشه.
نه دوست من از لحاظ زمانی کاملا تایم گرفتم حالا یه ذره اینور اونورنقل قول:
فایلهای من تو این درایو بیش از 80 درصد فیلم هستند :46: اما خواب یه دقیقه بازم خیلی کمه به نظرم
ممنون تنظیمات رو چک میکنم :40::11:
دوست عزیز منظور من این نبود که شما دارید اشتباه میکنید و زمان درست را نگرفتید. بلکه منظورم این بود که مدت زمان اسکن بستگی به نوع پسوند ها و فایل هایی داره که اسکن میشه. مثلا شما اگر یک پوشۀ 100 گیگابایتی از فایل های صوتی و تصویری را توسط کمودو اسکن بکنید ممکنه مدت زمان اسکن به 2 دقیقه هم نکشه چون فعلا ویروس و یا مخربی وجود نداره که بتونه با پسوند avi, mpeg, divx, mp3,ogg و یا غیره قابل اجرا شدن باشه :46: پس اسکن کردن این نوع فایل ها زمان کمتری هم میبره تا اسکن کردن یک پوشۀ 100 گیگابایتی که پر از برنامه و فایل های آرشیو شده باشه.نقل قول:
بطور نمونه شما میتونید یک فایل ویروس واقعی با اسم فرضی VIRUS.EXE را به virus.avi تغییر بدید و بعد سعی کنید virus.avi را اجرا کنید. آیا ویروس اجرا شد؟
در ضمن اینکه کمودو مدت زمان اسکنش کمتره به خاطر این هم هست که یکی از سریع ترین موتروهای اسکن رو در بین آنتی ویروسها داره و این بهتر بودن انجین آنتی ویروس را از لحاظ اسکن مثلا نسبت به Ikarus و یا BitDefender نشون میده.
برای اینکه بهتر بتونید مقایسه بکنید من پوشه ای را که در آن فایل نصبی فایروال ها و برنامه های HIPS را نگهداری میکنم را با حجم 508 مگابایت اسکن کردم.
مدت زمان اسکن تمام پوشه فقط 38 ثانیه بود. :46:
یدونه هم کیجن داشتیم که پیدا شد. :31:
و یا اسکن کردن 13 هزار عکس با فرمت های مختلف با حجم 5 گیگ..
اگر دقت کنید متوجه میشید که دونه به دونۀ عکس ها توسط کمودو اسکن میشه اما با سرعتی بسیار بالا. تعداد عکس هایی که کمودو اسکن کرده با تعداد عکس هایی که ویندوز فکر میکنه داخل این پوشه باشه تقریبا یکیه...
تازه کمودو عکس های بیشتری رو هم اسکن کرده و یا ممکنه فایل های مخفی رو اسکن کرده باشه چون تعداد نمونه های اسکن شده توسط کمودو بیشتر از اون عددی است که ویندوز تشخیص داده.
:11:
سلام داداش مهران.نه وقتی این ارور میاد کمودو بسته نمیشود وویندوز من ایکس پی است این هم لینک مورد نظر.کد:http://www.getsysteminfo.com/read.php?file=35b4ca46c1cf018a54de0d9bd4649939
نقل قول:
ممنون عزیز,
مشکلی در سیستم شما پیدا نکردم و یک سیستم تر و تازه رو دارید اما چند پیشنهاد دارم.
1. تولبار ask را پاک کنید.
2. اگر امکانش رو دارید service pack3 را همراه با آپدیت هاش نصب کنید.
3. درایو های سیستمتون رو آپدیت کنید چون بعضی هاش تاریخشون مربوط میشه به 1 سال پیش. مثلا درایو کارت گرافیکت. :46:
4. برنامۀ Net Framework را نصب کنید. نسخۀ 3 یا 4.این مورد خیلی مهمه چون اکثر برنامه های امنیتی به این احتیاج دارند. این رو من در سیستم شما پیدا نکردم.
5. تا حد امکان سعی کنید از برنامه هایی مانند DriverChecker جهت متوجه شدن به آپدیت بودن درایو ها و غیره برای ویندوز اکس پی استفاده کنید چون ویندوز اکس پی مانند ویندوز 7 نیست که خودش از طریق آپدیت بتونه درایو های واجبی را که برای کارکرد بهتر سیستم لازمند را پیدا کنه.
سلام علیکمنقل قول:
ببخشید برای کامپیوترهای خانگی که کومودو را نصب دارند چه ترکیبی را پیشنهاد میدهید؟
یا علی
منظورتون رو دقیق تر بگید و بیشتر توضیح بدید. متوجه نمیشم منظور شما از ترکیب چیه؟نقل قول:
اگر کمودو را نصب شده دارند پس ترکیب چی؟
چشم اقا مهران من همه کارایی که شما گفتید را انجام میدهم.با تشکر از کمکتان.:11:
نقل قول:
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
در ضمن شما jetaudio نصب کردید اما برای پخش فایل های صوتی و تصویری کدکی ندارید. از زیر دانلود کنید و نصب کنید.
کد:http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Codec-Pack-Full/1094057842/3
موقع نصب کدک های بالا به هیچی دست نزنید فقط تیک قسمت Media Player را بردارید. :46:
نصب Net Framework هم یادتون نره.
موفق باشید.
این سرعت اسکن جدا عالیه و به جرات میتونم بگم شاهکاره در بین آنتی ویروسها ...نقل قول:
فعلا که چند ساعتی از تست آنتی ویروس میگذره هیچ مشکلی توش ندیدم و عالی بوده ..
ممنون از پاسخگوییه سریعتون:11:
Karkas20 عزیز همونطور که مهران جان گفتن برای ویندوز xp نصب dot net / sp3 و آخرین ورژن درایور ها خیلی مهم هستند (بخصوص مورد 1 / 2)
امــــا
*برای نصب آخرین ورژن درایور ها میتونید به سایت microsoft update برید خود مایکروسافت براتون چک میکنه حدودا در 80% مواقع درایور ها ی پایدار را براتون میریزه
**هاردتون هم با برنامه ی Defraggler چک کنید که اروری نداشته باشه
***اگر امکانش را دارید و سخت افزارتون میکشه از ویندوز SE7EN استفاده کنید (از لحاظ تعمیر و پشتیبانی و پایدار بود خیلی از xp سره)
رفیق دمت گرم.من برنامه advanced system optimizer v3دارم که بیشتر وقت ها ریجستری را کلین وبهینه میکنم.باخود ویندوز هم درایوهارا دفرگ میکنم.سیستم من از نظر سخت افزاری خوبه.پس باید بعد 2روز ایکس پی نصبوندن .7رانصب کنم.باشه .داداشی بابت کمکت ممنون.مخلص شما وداداش مهران
قطعا لز ریجستری نیست ویندوز 2روزه که نمیخواد ریجستریش چک بشه امـــا یک احتمال هست که ویندوزت مشکل داشته باشه اگر میتونی از یک سی دی دیگه استفاده کن
منظور من دفرگ نبود
چک کن ببین ارور داره یا نه
اگر میخوای 7 نصب کنی 64بیتی نصب کن
با سلام
من یه فلش پر ویروس دارم با comodo اسکن کردم اما موقع پاک کردن به
خاطر write protected بودن فلش پاک سازی صورت نمی گیره
به همین دلیل بالا فلش رو هم نتونستم فرمت کنم
من باید چطوری این مشکلو حل کنم
با تشکر
کسی نگفت دیسک بوت نجات نداره این comodo ؟
نقل قول:
دوست عزیز میشه مشکل کمودو رو بگید چی هست؟ :46:
برو تاپیک زیر کمکت میکنه. اگر فلش write protected باشه از دست آنتی ویروس کاری ساخته نیست و روشهای دیگه ای باید بکار برده بشه که اونم در تاپیک زیر گفته شده.
تاپیک اختصاصی Disk write protection
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=288749
---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
خیر نداره عزیز.نقل قول:
درود
داش مهران من DNS Server رو روی Clear Cloud تنظیم کردم
الان یه سایتی هست که بهش گیر میده
بجز فرستادن ایمیل راه دیگه ای نیست که بشه وارد سایت شد؟!
عزیز Sunbelt پشتیبانی عالی داره. اگر سایتی به اشتباه بلاک شده باشه به 24 ساعت نمیرسه درستش میکنند.نقل قول:
اگر خواستی سایت رو از طریق پیغام خصوصی برام بفرست تا بهشون اطلاع بدم. خودت هم میتونی این کار رو بکنی.
اما اگر سایت آلوده باشه و یا سایتی باشه که از طریقش به سیستم مردم آسیبی وارد بشه خودتو خسته نکن چون راهی نداره.
آیا شما میتونی به شرکت آنتی ویروس بگی به فایل من که ویروس Sality داره گیر ندید؟ سایت هم همینه فرقی نمیکنه. اگر آلوده باشه بلاک میشه.
اگر کار واجب دارید میتونید ClearCloud را موقتا غیر فعال کنید و کارتون رو انجام بدید و بعد دوباره فعالش کنید. :10:
نقل قول:
با تشکر از جواب شما :11:
من نگفتم comodo مشکل داره:20: برای رفع مشکل فلشم راهنمایی خواستم :5:
از راه حل شما بازم متشکرم و امتحانش می کنم :10:
سلام. میخواستم چند عدد سوال از دوستان بخصوی مهران عزیز داشته باشم
من در مورد این فایروال و ملحقاتش زیاد نشنیدم ولی تو یه مجله ای خوندم که نوشته بود هم رایگانه هم عالی.مجله معتبری هم بود. بهمین جهت درصدد اومدم که یه تستی بزنم چون به امتحانش می ارزه
1.چرا اسم این نرم افزار امنیتی قوی تو سایت مشهور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
2.به نظرتون ناد32 که سهله کاسپراسکای رو کلا بزارم کنار از این نرم افزار استفاده کنم؟ در مورد فایروالش که شک ندارم همه میگن عالیه در مورد قسمت امنینیش مثل آنتی ویروس و آنتی اسپای ویرش میگم!
3.این ورژن internet security complete 2011 انگار سریال میخواد میشه از جایی تهیه اش کرد یا به همون ورژن رایگانش بسنده کنم کافیه؟
4.DNS Server چیه؟
5.بنده به دلیل نداشن وقت اضافی برای مطالعه این 87 صفحه میتونید کل پستهای بدردبخور، مفید، آموزنده که از طرف شما نوشته شده در رابطه به کمودو رو لینکشو برام بزارید؟ که فوری به نتیجه برسم؟
6.من از کجا باید بفهمم ورژن فایلی که دانلود می کنم حتی از سایت کمودو چیه؟ چون تو سایت کمودو هم نمی نویسه. منظورم 5.***** هستش. چون تو سایت کمودو که خواستم نسخه کمپلیت رو دانلود کنم شماره سریال میخواست مجبور شدم از سایت های دیگه واسه دانلود کمک بگیرم ولی نمی دونستم آخرین ورژن چنده بهمین جهت موندم!
ممنون
نقل قول:
1. چون هنوز وقتش تست کمودو نرسیده. اما تست های دیگه موجوده و قبلا در همین تاپیک و یا تاپیک مقایسۀ آنتی ویروسها گذاشته شده.
2. در این مورد تصمیم با خودتونه. کسپرسکی البته نسخۀ internet security برنامۀ خوبی اما خب بعضی ها مشکلاتی را باهاش دارند همانطور که استفاده کردن از کمودو هم بی مشکل نخواهد بود. پس شما میتونید کسپرسکی را برای مدتی پاک کنید. حداقل یکی دو هفته با کمودو کار کنید و بعد بین استفاده کردن از این 2 یکی را انتخاب کنید.
مزیت اصلی کمودو نسبت به کسپرسکی: رایگان بودن آن و دردسر نکشیدن بخاطر کی های بلاک شده است.
در مورد آنتی ویروس که گفتید امنیت رو میتونه تامین کنه یا نه باید بگم که در سویت امنیتی کمودو آنتی ویروس امنیت را تامین نمیکنه و مثل بقیۀ آنتی ویروسها نیست. مثلا آنتی ویروسی که در بستۀ امنیتی Eset Samrt Security وجود داره مجبوره که امنیت سیستم رو از طریق دیتابیسش تامین کنه اما در Comodo Internet Security شما حتی اگر آنتی ویروسش را هم غیر فعال کنید باز هم سیستم شما در مقابل 99 درصد ویروسها, تروجانها, کرمها و انواع و اقسام مخرب های دیگه محافظت شده باقی خواهند ماند.
آنتی ویروس کمودو از خیلی از آنتی ویروسهای دیگه دیتابیس قویتر و سریعتری داره مخصوصا ناد32 و AVAST و غیره... جهت اثبات این موضوع هم اگر سری به تاپیک دانلود ویروسها و تروجانها بزنید و نتیجۀ اسکن ها را که دوستان لطف کردند و گذاشتند را ببینید این موضوع هم براتون روشن میشه. اما فراموش نکنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که بتونه از طریق دیتابیس و یا هوش مصنوعی تمام مخربهایی را که هر روز نوشته میشند تشخیص بده و آنتی ویروس کمودو و یا کسپرسکی هم یکی از همین آنتی ویروسهایی هستند که نمیتونند همۀ مخربها را تشخیص بدند. به همین دلیل لایه های دفاعی دیگر کمودو از سیستم شما در مقابل مخربهای ناشناخته محافظت خواهند کرد.
3. پست دوم در صفحۀ اول را بخونید. مطالب مهم دسته بندی شده و فرق بین نسخه های مختلف کمودو در پست دوم گفته شده. نسخۀ رایگان با نسخه های دیگر فرقی نداره.
4. DNS Server چیست؟
5. قبلا انجام شده. پست اول و دوم تاپیک را بخونید. از اسم تاپیک هم مشخصه... گفته شده که راهنمای تاپیک در پست اول و دوم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5461471&postcount=88
6. عکس زیر را نگاه کنید متوجه میشید.
موفق باشید. :11:
ممنون از تون
من نصبش کردم یه 112 مگ آپ دیت گذاشت رو دستم که دارم آپ دیت می کنم
این geekbudy چیه که میخواد کانکت به سرور بشه یه آیکون هم تو تری ویندوز کنار آیکون کمودو آورده به چه دردی میخوره چیکارش کنم؟
راتس من DNS SErver رو هم تایید کردم موقع نصب که تنظیماتشو اعمال کنه. الان پشمون شدم خواسم مال کلیرکلود رو درج کنم . رفتم بصورت دستی پاکش کردم تظیمات کمودو رو کلیر کلود رو اعمال کردم ایرادی نداره؟
----------
راستی یه سوال خصوصی سوئد زندگی می کنید؟ میتونم بپرسم چه عجب؟
سلام
این چه نوع مخربی هست که چند تا از فایل هام رو این نوع مخرب تشخیص داد:
درودنقل قول:
تو داریو ویندوز بوده ؟ یا پوشه های معمولی ؟
سلامنقل قول:
توی پوشه ی معمولی توی درایو D و نوع فایل EXE بوده
زیاد مهم نیست. احتمال اینکه فالس باشه هست.نقل قول:
اگه خود فایل رو نگه داشتید می تونید توی این تاپیک در خواست آنالیز بدید.
موفق باشید.
درسته داداش دکتر هانیبال چون 4 روز پیش هم فایل های فشرده که پسوندش exeبود واز سایت سافت گذر دانلود کرده بودم را به عنوان مخرب شناخت که من همه را اول یه نیگا انداختم وفرستادمشون به لیست فایل های سالم.چاکر همیتون
داشتم از سایت کمودو رهگذری دید میزدم که نگیام به این افتادو کفم برید.من به شرکت کمدو تبریک میگمو وخسته نباشید بهشون میگم.
من یه مشکل در هنگام نصب CIS پیدا کردم ، اینکه در وسط های ستاپ یه پیغام BlueScreen اومد و منم ریستارت کردم
عملیات ستاپ ناقص موند.
دوباره که سیستم بالا اومد برخی از ابزار ها درست نصب نشده بودند. یکبار پاک کردم و از اول ریختم اما فایده نداشت و برخی از بخش های آنتی ویروس هنوز ناقص اند.
راهی وجود داره که بتونم بدون تعویض وین اون قسمت ها رو درست کنم؟
ممنون
نقل قول:
در مورد GeekBuddy در پست زیر توضیح دادم. در اصل پست دوم تاپیک را میخوندید پیداش میکردید. :46:
در مورد ClearCloud هم نه اشکالی نداره, من خودم هم از ClearCloud استفاده میکنم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5556795&postcount=585
در مورد اون پیغامهایی که از طرف آنتی ویروس هم دریافت کردی مربوط میشه به هوش مصنوعی آنتی ویروس. همانطور که drhannibal عزیز گفتند هم ممکنه تشخیص اشتباه باشه و هم ممکنه درست باشه. پس تا زمانی که مطمئن نشدید این فایل هایی که پیدا کردند سالمند یا آلوده چیزی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه نکنید.
اگر مخربی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه بکنید یعنی اینکه شما اجازۀ انجام دادن هر کاری را به اون فایل دادید و از دست کمودو خارج میشه. شما میتونید فایل های تشخیص داده شده را در سایت زیر بصورت آنلاین اسکن کنید.
و یا اینکه چند نمونه از اونها را در تاپیکی که دکتر گفتند بذارید تا بررسی بشه.کد:www.virustotal.com
با اینترنت 128 هم میشه از این سرویس GeekBuddy استفاده کرد ؟
فایل ذکر شده رو دانلود کردم ولی چون ویندوزم 7 هست اجازه دسترسی به رجیستری حتی اگه بصورت Admin اجرا بشه رو نمیده لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
درودنقل قول:
توضیح بالا برای دوست خوبم مهران بود ، پس صبر کنید نظر ایشون هم ببینیم.
اما فکر نمیکنم این طوری باشه ، یعنی باید دسترسی داده بشه .
من این مشکل برای خودم هم پیش اومده ،
کاری که من کردم این بود :
یک بار دیگه فایل ستاپ کمودو رو اجرا کردم ، مراحل نصبش رو پیش رفتم نکته : وقتی که مراحل نصب انجام میشد یک قسمت گیر میکرد و انگار مراحل نصب متوقف میشد فکر میکردم که سیستم هنگ کرده و مشکل ایجاد شده اما با 10 دقیقه صبر مراحل نصب انجام شد.
پس این روش رو تست کنید ضرر نداره. نصب مجدد و هر چقدر در مراحل نصب طول کشید بهش اجازه بدید.
من خودم توی وین نرمال انجام دادم و موفق شدم اما شما میتونید توی سیف مد هم تست کنید.
موفق باشید
دوستان سلام . من تازه کومودو رو نصب کردم . تو اپدیت اولیه ارور میده و اپدیت نمیشه . حجم اپدیتشم 113 مگابایت
حالا دارم اپدیتش رو دانلود می کنم تا دستی اپدیتش کنم . یک سوال . حجم اپدیت ها همیشه اینقدر بالاست؟