سلام دفترچه راهنمای فارسی LED C6900 و LED C6200 از کجا میتونم دانلود کنم
سلام دفترچه راهنمای فارسی LED C6900 و LED C6200 از کجا میتونم دانلود کنم
-فارسي رو جايي نديدم عزيز :نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA40C6900VRXHC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
با سلام.می خوام LED بخرم.می خواستم بدونم کدوم سری از سام سونگ ها گیرنده دیجیتال داخلی دارن؟ با تشکر.
راستی تلتکس هم آمارشو بدین،الیته بی زحمت.
-سري هاي 6-8 چه ال اي دي و چه ال سي دينقل قول:
-مشكلي با تلتكست نداره عزيز
با سلام من سامسونگ 6960led40 خریدم بیش از 20 صفحه این تایپ خواندم
تایپ خیلی درهم ورهم است اگر میشود تفکیک شود خیلی خوب بود
دوستان اخر این اینترنت tv باز میشود
و این all sher که عکس دوربین و تلوزیون و موبایل وکاپیوتر است
چگونه فعال میشود
بسیار متشکرم
-متاسفانه من از اين قابليت ها استفاده نميكنمنقل قول:
-اميدوارم دوستاني كه راه انداختن كمكتون كنند
-و البته اكر فرصت دارين تاپيك بسيار مفيدي وجود داره با توضيح كامل و مباحث پيرامون اون در avsforum :
[HTML]http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1237704[/HTML]
سلام.مطمئنی c6960 گیرنده دیجیتال داره؟راستی این مدل خود تلوزیون روی حافظه مثلا فلش ضبط هم می کنه؟
-اره عزيز حداقل براي من كه داشت :46:نقل قول:
-نخير اين قابليت رو نداره
جناب تنهایم ، از آخر راهی پیدا شده که این گیرنده دیجیتال رو فعال کنیم
-اره عزيز از طريق منوي مخفي وتاپيك اموزش هم وجود داره :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671[/HTML]
با سلامنقل قول:
ابی جان با تشکر از لطفت ؛ پسوند فایل رو به AVI تغییر دادم مشکل حل شد و بخوبی از روی هارد 500 گیگابایتی اجراش کرد
آقا این عینکی که شما میگین نمیدونم چند مدل داره ولی پیرانشهر که بودم صاحب مغازه ای که ازش خرید میکردم قیمت عینک اضافه چه برای الجی سه بعدی 6500 و چه برای سامسونگ 8000 رو میگفت 45-50 و در ضمن میگفت فابریک هم هستن حالا باقیش الهو اعلم....نقل قول:
- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت
-خوب خدا رو شكر ناصر جاننقل قول:
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
-ميتوني يكدونه براي من امارش وبگيري ببيني دقيقا چند ميگن ؟نقل قول:
- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت
لازم دارم
برادر عزیز با عرض معذرت اول خودتون یه فکری برای نوشته های درهم و ورهم!!!!خودتون بکنین که از همه اونجاهایی (تایپ = تاپیک احتمالا!!!) که فرمودین قر و قاطی ترهنقل قول:
راستی مدرسه که میرفتین دیکته و انشا هم داشتین؟
شوخی کردم ولی خدایی این طرز نوشتن شایسته این سایت و این تاپیک نیست از همه دوستان درخواست عاجزانه دارم : فارسی رو درست بنویسیم چون شیرینیش به همین درست نوشتن و درست خواندن اونه:11::11::11::11:
البته که میتونم ابی جاننقل قول:
اینهفته احتمالا سه شنبه تا پنجشنبه (البته اگه وضع هوا و راهها مساعد باشه) میرم پیرانشهر ؛ آمار دقیقشو برات حتما میگیرم. کنترل برای 8000 میخواستی دیگه نه؟
-قربونت برم اره فرقي نميكنه c7000 ,c8000نقل قول:
ممنون ميشم توي پيام خصوصي در موردش باهات حرف ميزنم :11:
تقاضای کمک دارم در خصوص 40c7000
با PVR میشه تصاویر دیجیتالی رو ذخیره کرد یا این ویژگی فقط در تصاویر دیجیتالی است.
نیاز به کمک دارم کنترل از راه دور 40c7000 از کار افتاده !
سلامنقل قول:
دوست عزیز یک بار باطری رو خارج کن دوباره بنداز اما اگر در منوی مخفی دستکار کردی باید فاکتوری ریست کنی تا تلویزیون به حالت اول بر گرده اموزش هم در تایپیک های سامسونگ موجود است...موفق باشید
سلام دوستان
من یه مشگل دارم با c7000
من فیلمهای hd روی فلش رو سه بعدی میکنم تنظیم برای حالتهای مختلف داره مثلا چپ و راست بالا و پائین و 2d to 3d
ولی کانالهای hd و سه بعدی ----- istar x20000 را که دو تکه است چپ و راست را دکمه سه بعدی رو میزنم فقط گزینه
2d to 3d میاد و تصویر همان چپ و راست است(با کابل hdm )
در ضمن این گیرنده دیجیتال c7000 بانه ای فعال شد یا نه ممنون
-در مورد اول كه بايد دوستان جواب بدن كه ازش استفاده ميكنند
-در مورد تيونر ديجيتال چه بانه اي وچه با گارانتي هنوز غير فعال هستنقل قول:
در ضمن این گیرنده دیجیتال c7000 بانه ای فعال شد یا نه ممنون
نقل قول:
وقتی اون حالتا مياد يعنی نميشه اون فايلی رو که مد نظرتون هست رو 3d ببينيد فکر نکنم اصلاً بشه مگه اينکه شما اومده باشين فيلم نسخه اصلی رو گرفته باشين از سايت منظورم فيلمی که حجمش بالای 30 گيگ باشه البته من خودم هنوز تست نکردم چون 30 ،40 گيگ ارزش نداره بگيرم وقتی کانالهای 3d داره 90% فيلمهای 3d رو پخش ميکنه مخصوصاً sky sinema 3d :40:
moory جان با تشکر از جواب ولی مشکل از خود کنترل نیست ، منوی مخفی دستکاری شده میدونم کجا رو دستکاری کردم اما متأسفانه دکمه های عددی کنترل از کار افتاده و نمی تونم به منوی Hotel Mode برم تا تنظیمات رو برگردونم
موضوع از کار افتادن کنترل از راه دور را با یک تعمیرکار در میون گذاشتم گفت باید فلش بشه، فکر می کنید فلش ایرادی به TV نمیزنه و از امکانات اون کم نمی کنه؟
-نه عزيز فلش كردن مثل اين ميمونه شما برنامه قبلي رو پاك كنيدو برنامه رو مجددا بريزين هيچ اسيبي نميرسهنقل قول:
اميدوارم مشكلتون حل بشه
راستي با يك كنترل ديگه هم امتحان كنيد
با سلامنقل قول:
یک سوال اساسی برام پیش اومده که البته زیادم ربطی بمن نداره ها تا غصه شو بخورم ولی بهر حال میخوام بدونم
و اما سوال : ر.س.ی.و.ر بنده Next ye2000-Dobratech isj که پشتش و کنار خروجی HDMI اون نوشته: Ver 1.2
تا اینجاش با استفاده از هوش سرشارم !!!:31: فهمیدم که ورژن اچ دی ام آی اون 1.2 میباشد حالا اگه یه روزی قسمت شد و خواستیم ماهم فیلمها و کانالهای 3D رو ببینیم ؛ این دستگاه با این خروجی بهمون حال میده یا ضدحال اساسی میزنه؟
-اگه نمایش فیلمهای سه بعدی از کانالهای سه بعدی خارج از توان این دستگاهه ببرم عوضش کنم یکی بهترشو بگیرم.
ارادت :
ناصر:11:
-ناصر جان براي اينكه بهترين كيفيت تصوير رو براي 3d داشته باشيم ورژن هاي 1.4 بايد باشه هر چند ورژن 1.3 هم موردي نداره ولي براي انطباق پذيري بهتر در تصاوير توصيه همون 1.4 هستنقل قول:
-شما دستگاهی با این مشخصات سراغ دارین ؟ یعنی .....ری که خروجی 1.3 یا 1.4 داشته باشه؟نقل قول:
-اكثر دستگاههايي كه 3d ساپورت هستند ورژن هاي 1.4a رو هم ساپورت ميكنندنقل قول:
-چون صحبت كردن توي فروم منع شده
-توي پروفايلت مي نويسم :46:
نقل قول:
با کنترل دیگه هم امتحان کردم تفاوتی نداره ، به احتمال زیاد مشکل بر میگرده به تغییر در تنظیمات منوی مخفی
-شما با كليد exit هم امتحان كردين ورست رو انجام دادين؟نقل قول:
سلام دوستان بالاخره تلویزیون من هم درست شد بعد از حدود 13روز!برد دیجیتالش سوخته بود با گارانتی رایگان اودن عوض کردن!
راستی یه خواهش هم از همه دوستان دارم به منوی مخفی دست نزنيـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــد!
نقل قول:
بله ، با کلید exit هم امتحان کردم نشد ،با factory reset هم نشد یه چیز دیگه اینکه وقتی فیرم ور رو از طریق USB وارد می کنم پیغام میده که هیچ فایلی برای ارتقاء پیدا نشد( البته قبلاً فیرم ور مدل خودش که c7000 هست رو وارد کردم) حتی فیرم ور c9000 رو هم امتحان کردم همین پیغام رو داد
دوست من شما هم احتمالا همین برد (برد دیجیتال =بردی که ورودی و خروجی های تلویزیون به آن وصل میشن)رو خراب کردی!مثل من :41:نقل قول:
-اقايون خانمها لطفا فقط فريمور مربوط به مدل خودتو ن و ريجن مالزيايي رو دانلود كنيدنقل قول:
نكنيد اين كار ها رو بردتون ميپره :41:
-اصلا اگر فايلي مثلا ويدئويي رو هم داخل فلش بگزارين ميشناسه و اجرا ميكنه ؟
نقل قول:
فکر نمی کنم ، تنها مشکلی که برای TV من پیش اومده غیر فعال شدن دکمه های عددی کنترله
USB و هارد رو میشناسه و فایل هاش رو پخش می کنه
ارتباط بوسیله کابل HDMI انجام میشه
با PC شبکه میشه
زیرنویس فارسی مشکل نداره
تلتکست مشکل نداره
نقل قول:
البته من میخواستم فریمور مدل دیگه ای رو وارد کنم ولی خدا رو شکر نشد
اما همون طور که قبلاً اشاره کردم همه فایل های صوتی و تصویری ( صدا ، ویدیو و عکس) رو میشناسه و اجرا میکنه
-خوب خدا رو شكر برد usb موردي پيدا نكردهنقل قول:
-اگر بتونيد فريمور رو اپديت كنيد شايد شايد مشكلتون حل بشه
-هر چند ميفرماييد با رست فكتوري هم مورد بر طرف نشده
سلام
کسی میدونه چطوری میشه samsung c8000 رو به اینترنت وصل کرد ؟