درود بر شمانقل قول:
کاملا درسته از دیروز اوضاع سرعت و پینگ خیلی افتضاح شده :13:
به جان کندن یه سایت رو بالا میاره :19:
نکنه همباز یه فیلی چیزی افتاده رو فیبر نوری و قطعش کرده:31:
Printable View
درود بر شمانقل قول:
کاملا درسته از دیروز اوضاع سرعت و پینگ خیلی افتضاح شده :13:
به جان کندن یه سایت رو بالا میاره :19:
نکنه همباز یه فیلی چیزی افتاده رو فیبر نوری و قطعش کرده:31:
سلام
ببخشید دوستان یه چند تا سوال داشتم
1- به نظرتون ای دی اس ال بگیرم یا وایمکس شرکت مبین نت
2- اگه ای دی اس ال بگیرم بهترین شرکت در کرمانشاه کدومه و از چه شرکتی ای دی اس ال بگیریم
3- در پهنای باند 256 سرعت ای دی اسل های مختلف (هرکدوم که باهاشون کار کردین ) چقدره و با پهنای باند 256 مبین نت میشه چقدر دانلود کرد
در ضمن خانه ما مسکن هست
لطفا کمک کنید
آخيش
مال من راه افتاد
سلام دوستان.
ماله منم راه افتاد ... :31:.
راستي بهنام جان اون ترفند رو هم به منم بگو ، بريم حالش رو ببريم عزيز :27::31::31:.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلامنقل قول:
1-ADSL
2-مخابرات چون نامحدوده قطعی خیلی کم داره و سرعت هم واقعی هست
3-تو پست اول تست سرعت 256 رو گذاشتم
اما سرعت 1مگابیت و 128 صبانت هم داشتم
64و 128 و 512 و 1مگابیت حسابگر هم داشتم اما 256 نداشتم که بگم چطوره
از مبین نت هم استفاده نکردم اما میتونی یه سر به تاپیک مبین نت بزنی اطلاعات خوبی دستگیرت میشه :20:
موفق باشی
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
آره مال منم درست شدنقل قول:
سجاد جان بزار پخ میکنم :20:
سلام بهنام جاننقل قول:
لطفا به منم بگو شاید ...:31:
قربانت:11:
سلام عباس جاننقل قول:
OK
به منم بپخ :31:نقل قول:
دوستان خیلی تابلوئه یه دفعه نمیشه 10 نفر با هم این کارو کرد تازه اگه در حال حاضر شدنی باشه
فعلا بیخیال شید تا چند وقت دیگه :46:
دوستان لطفا بيخيال اين ترفند شين چون اولا بد جوري وضعيت اينترنت استان خرابه دوما سرعت اينترنت من شانسي 2 روز زياد بود دوباره برگشت سر جاش
سوما اين 1899 همش روي هم رفته فكر كنم اپراتور هاش به 10 نفر نميرسه نفر دوم كه بخواد اين كار رو انجام بده همه لو ميرن
صبح رفتم بانك هم كار نميكردن چون اينترنت قطع بود من نميدونم اين دستگاههاي مخابرات ايران و فيبر نوري (البته به قول خودشون فيبر نوري ) چه مرضي دارن روي هم رفته 48 ساعت نميتونن سالم كار كنن
شانس من رو دارین؟
این دو روز حسابگر داغون بود منم علی رغم موندن 15 روز از ماهانه رفتم درخواست قطعی دادم!
یکی از دوستان گفت نامه نمی خواد! ولی وقتی رفتم مخابرات گفت باید نامه جمع آوری از حسابگر بیاری
رفتم نامه گرفتم! حالا معلوم نیست خود خط کی وصل بشه!
راستی اینا یوزر نیم و پسورد چرا ندادن!؟
باید بعدا بگیرم؟
دوستان کرمانشاهی سلام
من تهران هستم اما احتمالا به دلایلی باید حدود 1 سال به شهر زیبای کرمانشاه بیام.
می خوام بدونم وضه اینترنت ADSL تو اونجا چطوره ؟
من الان در تهران 256 از مخابرات گرفتم با ماهی 12500 تومن که سرعت دانلودم تقریبا 29 کیلوبایت بر ثانیه است. اونجا چطوره ؟ آیا مخابرات سرعت بالای 2128 میده و قیمتش چه جوریه و سرعتش ؟
ممنون از همه.
یوز نیم 831 +شماره خونتوننقل قول:
پسورد شماره خونتون رو خالی بزن :20:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
به سلامتی
کرمانشاه از 128 میده تا 2048 (زیاد گیر نمیدن)
سرعت هم واقعیه یعنی سرعت 512 با حداقل سرعت 64 میگیره و...
اگه 1 مگ و 2 مگ هم ندن 512 رو به راحتی میدن (اما برای 1 مگ و2 مگ اگه گیر دادن با کمی حرف زدن راضی میشن)
قیمتها هم اولین پست هست
موفق باشی :10:
یه سوال من الان تنظمیات مودمم همون قبلیاس
نیازی هست تغییراتی توش بدم؟
یا وقتی مخابرات رانژه کنه خودبخود تغییرات مورد نیاز مثل دیفالت گتوی خودبخود میاد؟
اگه ریست نکرده باشی مودم رو احتیاجی نیست :20:نقل قول:
ممنون!نقل قول:
باید صبر کنم تا 48 ساعت ببینم چی میشه
سلام دوستان به نظر شما از کدوم شرکت ای دی اس ال بگیرم بهتره در کرمانشاه می خوام 256 بگیرم آیا کارت دانشجویی می خوان یا نه لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
از مخابرات بگیر قیمت هم صفحه اول هست
کارت دانشجویی نمیخواد تا 512 هم به راحتی میدن :20:
سلام به همه همشهری های گل
در جوار مسجد النبی مدینه منوره نایب زیاره شما خواهم بود ایشالله قسمت شما هم بشه
ایول حاج مهدی خدا قبول کنه یه سر بزن ببین وضعیت اینترنت اونجا چطوره :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
3تا شبکه موبایل دارن که هر 3تا نسل سوم اند
از فیلتر خبری نیست جز بعضی سایت ها
اینترنت پرسرعت هم تا سرعت 43 مگابیت در اختیار مردم هست
سلام
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن میشه بگین پینگ شما معمولا چنده ؟ تایم اوت دارین یا نه ؟
من فعلا از پارس آنلاین سرویس دارم.سرعتش عالیه و همیشه بین 230 تا 240 تاس ولی قیمتهاش برای خرید حجم اضافه بالاست
نقل قول:
اين نمونه سرعت 512 مخابراته مركز فجر ببين به دردت ميخوره؟؟؟؟؟:18:
البته خيلي قاطي دارها speedtest پينك هم معمولا 230 تا 500 از بيشتر نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد تايم اوت معمولا ساعت ساعت 11 تا 2 شب يه بار قطع ميشه كه بار يه بار خاموش و روشن كردن مودم رفع ميشه
منم 512 مخابرات دارم ، پینگش خوبه !
این مرکز فجر یه زمانی عالی بود!! الان کلا داغونهنقل قول:
اين نمونه سرعت 512 مخابراته مركز فجر ببين به دردت ميخوره؟؟؟؟؟
من که از اول سرعتم ثابت بودهنقل قول:
بهترین مرکز به نظرم همین مرکز فجره رئیسشم آدم با حالیه
منم مخابراتی شدم بعد از یک هفته!
در ضمن خیلی سرعت نوسان داره
مال همه اینجوره امروز؟
امروز كه از ساعت 10 قطع شد تازه يه 20 دقيقه يه خورده جون گرفته:19:نقل قول:
مبارک باشه :11:نقل قول:
مال من که عادیه :20:
یه ضرب دارم ازش کار میکشم :31:
آره منم زدم هرچی دانلود نیمه کاره بود دانلود شه
فقط متاسفانه بازم آلارم روشن شد که موقتا یه تغییراتی دادم ببینم اثر میگذارن یا نه!
اپراتورهای مخابرات اصلا اعصاب ندارن!
یه چیزی رو دوبار بگی می پرن بهت!
:31:
نه بابا بنده خداها كه خوب جواب ميدن من امروز نت قطع بود زنگ زدم شاكي شدم بيچاره هيچي نگفت:5:نقل قول:
البته خود اپراتور اصلا تو اين دنيا نبود مثل اينكه ديشب نخوابيده بود:31:
سلام
دوستان عزیز و محترم
بنده حدود یکساله که از adsl 128kb شرکت صبانت استفاده میکنم. و می خواهم isp خودم را عوض کنم و به مخابرات کوچ کنم. خواستم از شما دوستان عزیز بپرسم که سرعت دانلود 128kb و 256kb و 512kb و 1mb شرکت مخابرات چقدره و آیا قطعی دارد؟
با سپاس:40:
من 256 مخابرات دارم سرعت دانلودش هم ميانگينش 32Kbps هستش قطعي هم اي داره ولي خيلي از شركتاي ديگه كمترهنقل قول:
128 روهم ديدم 15-16 Kbps هست بقيش رو خبر ندارم ولي اپراتور اينجا مي گفت كه سرعتشون واقعيه!
اين تست 256 من
هرکاری میکنی فقط طرف حسابگر نیا که دانلود نداره روزانشم که محدوده!! همون مخابرات بهترینهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز و محترم
بنده حدود یکساله که از adsl 128kb شرکت صبانت استفاده میکنم. و می خواهم isp خودم را عوض کنم و به مخابرات کوچ کنم. خواستم از شما دوستان عزیز بپرسم که سرعت دانلود 128kb و 256kb و 512kb و 1mb شرکت مخابرات چقدره و آیا قطعی دارد؟
با سپاس
سلام بر شمانقل قول:
به ترتیب سرعت دانلود حداقل 16 و 32 و 64 و 128
قطعی هم کمی داره اما نسبت به شرکت ------ خیلی عالیه
یک سوال از شما داشتم سرعت دانلود 128 صبانت در روز و شب چنده؟
مرسی :20:
ممنون.ولی من چون از سیسیکم استفاده میکنم برای دیدن شبکه ها به پینگ زیر 250 احتیاج دارم.البته پینگ پارس آنلاین خوبه ولی قیمت حجم اضافه اش زیادهنقل قول:
یعنی هرروز قطع میشه ؟ :18:نقل قول:
من از صبانت - حسابگر و پارس آنلاین سرویس داشتم.صبانت که در یک کلمه مزخرف و بیخوده.سرعتم 512 بود که یکدفعه بدون اطلاع سرعتم رو آوردن 128.بعد از یک هفته بهم گفتن از تهران بهمون دستور دادن. من هم با کلی دعوا رفتم قرارداد رو کنسل کردم :21:نقل قول:
مرگ بر صبانت :31:نقل قول:
از اون بدتر حسابگر دزده.کلی قطعی داره و اونهایی که تو بخش فنی این شرکت هم هستن با بزغاله هیچ تفاوتی ندارن :31:
من شب ها از اینترنت استفاده نمیکنم!!! ولی از ساعت حدودا 7 صبح تا 12 شب سرعت دانلود تا160 حتی 200 میره ولی اکثر اوقات بین 50 تا 70 کیلوبیت است.:11:نقل قول:
در 24 ساعت يه بار قطع شدنو كه تو خونشه
البته اين قطعي ها با يه بار خاموش و روشن كردن مودم حل ميشه مگر اينكه مشكل واقعا جدي باشه
من 256 پارس دارم
ولی قیمت حجمش بالاس و سرعت دانلود شبانه پایینه . میخوام عوض کنم شمارمم 726 هست همون مرکز تلفن اول پردیس میشه نمیدونم اسمش چیه . دوستان مخابراتی با این مرکز مشکل ندارن ؟
شما هم مثل ما جز مرکز مخابرات ولیعصر هستین :31: تازگیها یه خورده سرعت دانلود شبانه اش افت کرده.ولی مشکل شما به خاطر سرعتتون هستش.من یک ماه سرویس 256 با 20 گیگ حجم رو گرفتم.شبها سرعتش به 20 کیلو هم نمیرسید :2: قبلش سرعتم 512 بود که شبها هم خوب بود.الان هم با سرعت 1024 سرعتش خوبه.البته مثل یکی دو ماه پیش نیست ولی تقریبا بین 80 تا 130 نوسان داره.البته از 5 ساعت دانلود رایگان ممکنه دو ساعتش سرعتش اینجوری باشه و دوباره سرعتش برمیگرده سر جای اولش. اون یک ماهی که 256 داشتم با اینکه حجم دانلودم خوب بود ولی شبها کلی زجر کشیدم :31:نقل قول:
کلا بین isp های کرمانشاه سرعت پارس آنلاین از همه بهتره