سلام دوستان
کسی میدونه لباس هایی که میخریم کجا میرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
کسی میدونه لباس هایی که میخریم کجا میرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سجاد جان مثلا اگه به تعداد لباس میخرید می خوای دوباره یه لباس قبلی رو بپوشی میتونی در همون جایی که خریدی بری میبینی که دیگه مبلغی برای لباس نمی خواد و به راحتی همون لباس یا لباس هایی که خریدی رو داره برات. و می تونی انتخاب کنی و بپوشی.(البته فکر کنم این طوریه میترسم باز یادم بره.:31:
بچه ها اگه دوره تاریخی AC تغییر میکرد،دوست داشنید تو کدوم زمان بازی کنید؟؟؟
دوستان عزیز من ماموریت های اصلی بازی رو رفتم ، حالا وقتی روی Story Mode کلیک میکنم و بازی رو لود میکنه ، از همون قسمت آخر بازی میاره که خود دزموند هستش و بعدش هم که میرم جلو لیست عوامل سازنده و این چیزا میاد و انگار که تمومی هم ندارن ، چون خیلی از ماموریت های فرعی بازی مونده و میخوام اونهارو انجام بدم ولی به نظر هیچ راهی نیست ، اگر راهی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید ...
یا اینکه مثلا یک سیو از آخرای بازی که ماموریت های فرعی انجام نشده باشه بهم بدید ...
ممنون و موفق باشید
15 دقیقه فکر کنم طول میکشه:27:نقل قول:
منم اول فکر کردم مشکل داره رفتم ناهار برگشتم دیدم تموم شد:31:
دوستان من به محل لونه کبوتره رفتم ولی دو سه تا ماموریت داد که برم اونارو بکشم و کشتم ولی بعدش چیزی نشد
پس قاتلای جوون کجان؟؟:13:
پس قسمت ماموریت ها رو رفتین. ردیفهای بعدی (دوم و سوم) بعدا باز میشه... جلوتر در یکی از مموری ها ازتون خواسته میشه برین ادمکش استخدام کنین. (سکانس چهارمه - مموریهای پنج و شش)نقل قول:
این codex edition unlocker هست که وقتی نصب میکنی 5 مرحله از داوینچی و 2 مرحله از تمپلار در بازی unlock میشهنقل قول:
محل قرارگیری زره ها و اسلحه های شما در Ezio Hideout در منطقه Timber Island روی نقشه میتونی پیداش کنینقل قول:
قربونت لینکی ازش داری که دانلود کنم اینا Unlock بشن یا همون Patch 1.01 Skidrow رو دانلود کنم و نصبش کنم این مرحله ها Unlock می شن؟؟؟؟نقل قول:
Assassin’s Creed Brotherhood - Codex Edition Content Unlocker
مزیت ها:
- اضافه شدن Restored Memory در نقشه (Restored Sequence: The Da Vinci Disappearance در DNA - شامل 8 مموری)
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic بعد از اتمام سکانس دوم و Tempar Lair: Liquid Gold بعد از اتمام سکانس هفتم در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن Drachen Armor ,Altaïr's Robes ,Armor of Altaïr ,Florentine Noble Attire در Inventory >> Outfits (بعد از شروع بازی)
برای دریافت مراجعه کنین به:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963267&postcount=320
دوستان
اون ماموریت که با ally اون بانکداره رو میگم انجام میدی.
همون مرحله ای که ally میره پیش گاردی ها .و گاردها بهش میگن تنهایی .بعد میگن دنبالمون بیا .بعدش ezio باید بره تعقیبشون کنه.
بعدش میرسی به کلیسا باید بری بالای کلیسا بعدش گاردا صندوق پولا رو میگیرند.بعدش باید به بدون اینکه کسی بفهمه گاردو بکشی.
که اصلا امکان پذیر نیست .
کلیسا هیچ راه نفوذی نداره.چند تا گاردم جلو درش وایسادن نمیشه کاری کرد تا بری جلو شک میکنند.و دوباره از اول....
هیچ راهی نداره ؟
چی کار کنم؟
برین پشت ساختمون اونجایی که دوستاتون هستن. از دیوار باید خودتون رو بکشونین بالا... فقط یه مسیره. راحت میرسین بالای گنبد.نقل قول:
من بالای گنبد رفتم بعدش میگه باید اون گارد اصلی که که target هست رو بکشم.که این اصلا امکان پذیر نیست.نقل قول:
ازبالای گنبد که نمیشه رفت .از در هم که چند تا گارد وایسادن که تا بری جلو شک میکنند بعدشم که می بازی دوباره از اول.
حتی با f هم نمیشه روی گارد ها switch کرد .چه برسه به کشتنشون.
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعصابم خورد شده.فکر کنم باگی چیزی باشه که نشه اینجارو رد کرد.نه؟؟؟؟
منم تو ادامه ی همین قسمت موندم همونجایی که لباس اون یارو رو می پوشه و صندوق رو دستش میگره و دو تا سرباز هم پشت سرش حرکت میکنن باید کجا برم؟؟؟چی کارکنم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان
اون ماموریت که با ally اون بانکداره رو میگم انجام میدی.
همون مرحله ای که ally میره پیش گاردی ها .و گاردها بهش میگن تنهایی .بعد میگن دنبالمون بیا .بعدش ezio باید بره تعقیبشون کنه.
بعدش میرسی به کلیسا باید بری بالای کلیسا بعدش گاردا صندوق پولا رو میگیرند.بعدش باید به بدون اینکه کسی بفهمه گاردو بکشی.
که اصلا امکان پذیر نیست .
کلیسا هیچ راه نفوذی نداره.چند تا گاردم جلو درش وایسادن نمیشه کاری کرد تا بری جلو شک میکنند.و دوباره از اول....
هیچ راهی نداره ؟
چی کار کنم؟
--------------
همون یه تیکه جایی از گنبد که حفاظ نداره Shift رو بزن آویزون میشه بعد بیا پایین (راه دست داره) و f بزن و بقیه ی کارانقل قول:
من بالای گنبد رفتم بعدش میگه باید اون گارد اصلی که که target هست رو بکشم.که این اصلا امکان پذیر نیست.
ازبالای گنبد که نمیشه رفت .از در هم که چند تا گارد وایسادن که تا بری جلو شک میکنند بعدشم که می بازی دوباره از اول.
حتی با f هم نمیشه روی گارد ها switch کرد .چه برسه به کشتنشون.
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعصابم خورد شده.فکر کنم باگی چیزی باشه که نشه اینجارو رد کرد.نه؟؟؟؟
شما یه مسیری رو بگیر برو. اگه اشتباه باشه فوری با شک کردن نگهبون ها مواجه میشین. (نوار پر میشه) اگه شک کردن برگردین و راه دیگه ایی رو امتحان کنین...نقل قول:
همین کارو میکنم ولی هدف چیه و باید کجا رفت.....(تو نقشه که چیزی نیست)نقل قول:
شما یه مسیری رو بگیر برو. اگه اشتباه باشه فوری با شک کردن نگهبون ها مواجه میشین. (نوار پر میشه) اگه شک کردن برگردین و راه دیگه ایی رو امتحان کنین...
این مرحله که واسه ac2 هست.باید دنبال اونا بری بعد میرسی به رئیس اعضای تمپلار ها.بعدم که باهاش روبرو میشی...نقل قول:
منم تو ادامه ی همین قسمت موندم همونجایی که لباس اون یارو رو می پوشه و صندوق رو دستش میگره و دو تا سرباز هم پشت سرش حرکت میکنن باید کجا برم؟؟؟چی کارکنم؟؟؟؟؟؟
اگه وقتی که وایساده بزنی اون لبه رو میگیره.وقتی که یه بار دیگه بزنی میفته پایین عین تف میچسبه کف زمین:31:نقل قول:
همون یه تیکه جایی از گنبد که حفاظ نداره Shift رو بزن آویزون میشه بعد بیا پایین (راه دست داره) و f بزن و بقیه ی کارا
ولی حتما یه دلیلی داره که اونجا حفاظ نداره دیگه؟
آپدیتی چیزی نیست لینک بدین شاید درست بشه؟
من اینو ریختم Brotherhood Update v1.01 SKIDROW-CLoneDVD
ببخشید اشتباه شد من بقیه ی مرحله رو ندیده بودم. منم الان همین جا گیرم.کمک؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همین کارو میکنم ولی هدف چیه و باید کجا رفت.....(تو نقشه که چیزی نیست)
یعنی چی واسه ac2 هست.................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این مرحله که واسه ac2 هست.باید دنبال اونا بری بعد میرسی به رئیس اعضای تمپلار ها.بعدم که باهاش روبرو میشی...
ولی قرار نبود دوبار شیفت بزنی:31:نقل قول:
اگه وقتی که وایساده بزنی اون لبه رو میگیره.وقتی که یه بار دیگه بزنی میفته پایین عین تف میچسبه کف زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوتی من بود.آخه یه مرحله دیگه شبیه همین هست.نقل قول:
یعنی چی واسه ac2 هست.................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.اونجا رو که گفتی شیفت بزن رد کردم.اونجارو هم که دوتا سرباز دنبالتن رو رد کردم.
شما یه مسیر رو برو. اگه اشتباه باشه این سربازا هی چرت و پرت مگن بعدش اون نوار پرر میشه همه ی مسیر هارو باید تست کنی تابری.یه کم سخت ولی تنها راه ممکن همینه.من خودم 200 تا مسیرو رفتم تا تونستم اینجاشو رد کنم.حالا الان یعه جا دیگم.
دوستان چرا من هرچی این عکس هایی که از من روی دیوار ها هست رو میکنم بازم بعد از 5 ثانیه میاد
کار خاصی باید بکنم که دیگه برای همیشه کنده بشه؟
بالا پشت بوم کلیسا از پایین گارده معلومه.یه جایینرده نداره باید از اونجا بری پایین بعد روی یه کمد میایی و بعد میتونی گارد رو بکشی.نقل قول:
چند تا کار هست که باعث میشه عکست رو بچسبونن به دیفالنقل قول:
دوستان چرا من هرچی این عکس هایی که از من روی دیوار ها هست رو میکنم بازم بعد از 5 ثانیه میاد
کار خاصی باید بکنم که دیگه برای همیشه کنده بشه؟
1. نباید با سربازها درگیر بشی
2.نباید جیب مردم رو بزنی
3.نباید مردم رو بکشی
در ضمن هر عکسی که از دیوار میکنی 25 درصد از بدنامی تو رو کم میکنه...( یه راه دیگه هم هست که 50 درصد از بدنامی تورو کم میکنه)
نقل قول:
خب چه راهی هست که 50% از بدنامی من کم میشه
نقل قول:
افرادی تو بازی هستند که دارند برای مردم صحبت می کنند و مردم دورشون جمعند ( همون پدر روحانی های خودمون ) و تو نقشه با علامت کله آدم نشونشون داده اونجا بری یه 500 تا بهشون پول بدی 50% از بدنامیت کم میشه...
یه روش دیگه هم هست که 75% از بدنامیت کم میشه اونم اینه که باید مامورا رو بکشی ( یه مامور تنهاست که داره تو شهر راه می ره و علیه تو حرف می زنه و با یه علامتی که بالای سرش هست می تونی پیداش کنی)
اونا پدر روحانی نیستن.herald هستن.معادل فارسیش دقیق یادم نیس.نقل قول:
( همون پدر روحانی های خودمون ) و تو نقشه با علامت کله آدم نشونشون داده اونجا بری یه 500 تا بهشون پول بدی 50% از بدنامیت کم میشه...
مثل مجریان محترم اخبار ما که بابت پول هر راست و دروغی رو میگن. :46:
معادل فارسی اش میشه جارچی!نقل قول:
حرفاشونم خیلی چرته. برید بغلشون صداشون رو می شنوید. دقت کنید چیا میگن یکم بخندید!:31:
برای استخراج موزیک های نسخه ی PC این بازی می تونید از روش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2 استفاده کنید.
آموزش استخراج موزیک های Assassin's Creed 2درتایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار داره.
آره اینم بود ولی یادم رفتنقل قول:
یه روش دیگه هم هست که 75% از بدنامیت کم میشه اونم اینه که باید مامورا رو بکشی ( یه مامور تنهاست که داره تو شهر راه می ره و علیه تو حرف می زنه و با یه علامتی که بالای سرش هست می تونی پیداش کنی)
راستی گرفتن اونا خیلی سخته از ما هم حرفه ای تر از در و دیوار بالا میرن............(تنها راهش کشتن با تیره)
عزیز شما هر موقع کار خلافی انجام بدید این پوستر هارو واسه شما میزنن که اگه شما اونارو بکنید مردم قیافه شمارو فراموش کنند و تا وقتی که اون گوشه بالا سمت چپ علامت assassin دورش قرمز هست این پستر هارو میبینید...نقل قول:
البته فقط پوسترها نیستن که اون یاروهای که با لباس شبیه کارکنان کلیسا هستن رو هم میتونی بهشون پول بدی تا فکر مردم از شما منحرف کنند یا کلا شاهدهارو بکشید...
سلام
اين بازيم مثل شمارهي قبليشه. بازم بايد دنبال پرا بگردي يا دنبال شكل ومعماها اگه اينجوريه مثل شمارهي قبليش نقشه اي چيزي نداره تا راهتر بشه پيداش كرد
مثل شماره قبله و کل چیز جدید بهش اضافه شده .نقل قول:
به نظر من بخوای کامل کامل بری شاید از AC2 هم بیشتر زمان ببره تا تموم بشه .
بچه ها من تو یه مرجله از بازی گیر کردم اوایل بازی تو یه جای قدیمی 4 تا اهرم رو باید فشار بدم تا از دهن 4 تا شیر آب بیرون میاد و کف استخر میریزه و میره پایین حالا اون پایین من باید چی کار کنم هیچ راهی پیدا نمی کنم برای بیرون رفتن از این مرحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یه راهنمایی کنید با چی کار کنم
دوستان تو یکی از این ماموریتهای گرگها که محلش زیر یک هرم هستش مدت زمان 8 دقیقه رو اصلا نمیشه زد و بعد از اتمام Desycroniz Failedمیزنه ٰ اگه با این حالت اون قسمت رو رد کنیم چه مشکلی ژیش میاد ؟؟
دوستان برای این ورژن یه راهنمایی چیزی بیرون ندادند ؟؟؟
قبلی pdf داشت که کمک خوبی بود
راسش من تو کشتن Banker موندم هر کاری میکنم لو میرم :19:
در این نسخه از بازی میتونی نقشه ی پرها و پرچم ها را بخری{البته یکم قیمتاش بالاست:31:}نقل قول:
اصلا به روند بازی ربط ندارهنقل قول:
بازیو ادامه بده بعدا میتونی بری 100% کنی
(اگه همه مراحل رو بتونی 100% بری آخر بازی چند تا option براد unlock میشه)
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اون پایین یه ورودی هست برو داخلش از یه سکو مانند باید بری بالا و دیوار رو بگیری و بری داخل ورودی بعدینقل قول:
(پست های قبلی دوستان راهنمایی کرده بودند)
فاحشـه ها استخدام کنین تا همراتون باشن و جلوتر بتونن نگهبونها رو خام کنن. بین گروه های چهار نفره مخفی بشین... میشه. حالا دقیقا کدوم قسمتش رو مشکل دارین؟نقل قول:
با سلام
من هم گیر کردم اونجا که 3 نفر رو دارن به صلیب میکشن دوستان گرامی گیر کردم لباس رومی ها رو میپوشه و یه وقت 45 ثانیه ای میده تا برسی به یه نقطه مشخص و بعد از اون که به اون محل میرسی دوباره 20 ثانیه وقت میده که یکاری انجام بدم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم لطفاً کمک کنید اگه بتونم یه عکس براتون میزارم دوستان
آقایون اینجا گیر کردم اینجا چیکار باید کرد با چشم عقاب هم هیچی نشون نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uploadtak.com/files/88271048663884670205.jpg
دکمه E رو بزن تا بره تو ورژن EAGLE VISION بعد برو جاهایی که رو زمین روشن پیداست بعدش اون مَرده که داره حرف میزنه رو بکش !
محتوای مخفی: |پایان