خداييش 1 سوتي ديگه هم اين زمين بازيه.چقدر كنده كنده داره.خيلي داغونه:13:
Printable View
خداييش 1 سوتي ديگه هم اين زمين بازيه.چقدر كنده كنده داره.خيلي داغونه:13:
بابااین احمدی کله کفترخورده ازبس تندحرف میزنه عادل گذاشته توجورابش بااین سرعت یه جاهم گفت ضربرومیزنه قشنگ اینم ازادبیاتش
درسته.گرچه اول شدن بین چندتا کشور عقب مانده ی عربی افتخار زیادی نیست......نقل قول:
In 2009 Iranian banks accounted for about 40 percent of total assets of the world's top 100 Islamic banks. Bank Melli Iran, with assets of $45.5 billion came first, followed by Saudi Arabia's Al Rajhi Bank, Bank Mellat with $39.7 billion and Bank Saderat Iran with $39.3 billionکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_banking
به نظر من کم سوتی ترین گزارشگر و بهترین گزارشگر کسی نیست جز پیمان یوسفی . خیلی قشنگ به بازی هیجان میدن و اطلاعتش هم خیلی خوبه.ولی نیمدونم چرا این بازی ها رو کم گزارش میکنه.
بعدش هم عادل فردوسی پور.
این احمدی خیلی بی موقع صداشو میبره بالا و هیجان میده . مثلا توپ وسط رمینه میگه بازیکنان کرهههه
:31:
دوست عزیز اون موقع نتونستم پست بدم.نقل قول:
الان که تونستم تبریک گفتم.
ولی من با نظرت موافق نیستم.نقل قول:
پیمان یوسفی خیلی با آرامش گزارش می کنه و صداش هم برای گزارش گری خوب نیست.صداش یه جورایی بم می باشد.کم هم سوتی نمی ده .(گرچه به پای پای اوستا جواد نمی رسه:31:)
احمدي :
حححححححالا بازيون اوره پا ميه ولي تو به او ميره
جمله صحيح :
حالا بازيكن كره پاس ميده ولي توپ به اوت ميره
:31:
بابا يكم شمرده تر و آرومتر صحبت كني بد نيست بي خودي هم هيجان زده نشو ... هيجان به جاش خوبه نه از وسط زمين !
اشتباهات وسوتیهای احمدی بازی کره اروگوئه:
تادقیقه80به ماپیامک بزنید
خطرزهرداری روی دروازه نبوده
زمزمه های داشتن چندین پیشنهاد
بازیکن اروگوئه شوت زداحمدی گفت سانترمیکنه بعد توصحنه آهسته گفت میتونست سانترکنه
دوتاپاش که ازخط ردشده بود
یه چیزجالب دیگش این بودکه تازیرنویس بازی آمریکا-غنامی امدبرنامه بازیا رواعلام میکرداونم نه فقط مال امروزبرنامه فرداوپس فرداهم اعلام میکردمسابقه پیامک روهم 60بارگفت
توپ گیر میکنه آخه مگه زمین چمن دست انداز داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند
فكر كنم گفت ون پرسي با حركاتش ريد به دفاع پرتغال:31:نقل قول:
فردوسی پور همینه دیگهنقل قول:
قابل توجه اونایی که میگن فردسی پور بهترین گزارشگره
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
موافقمنقل قول:
البته زیادم کم سوتی نیست ولی حداقل بی طرفانه ترین گزارش رو داره
به نطر من احمدی گزارشگر خوبیه .به بازی هیجان می ده
احمدي 3 تا اشكال داره گزارشش:1.سعي ميكنه تمام اتفاقات بازي رو گزارش كنه 2.بعضي جاها الكي شلوغش ميكنه 3.تبليغات بابابرقي و ايرانسل و اينام زياد ميكنه . ولي در كل صداش خوبه و اطلاعاتشم خوبه.چرت و پرتم نميگه و سوتيم خيلي كم ميده
پيمان يوسفي؟!:31::31::31:نقل قول:
بين جواد و يوسفي كل كل سوتيه:27:.
از رغباي اصلي خيابانيه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
زمين و نديدي مثل تپه هاي جمشيديه بود:31:.نقل قول:
خيلي زاغارت بود.خدا كنه يا درستش كنن يا ديگه اينجا بازي برگذار نشه
اخطار پزشک ها به پیمان یوسفی : "تا آخر بازی های جام جهانی فوتبال گزارش نکن!"
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
این جدیه؟ منبع؟نقل قول:
از رو سرفه هاش موقع گزارش کردن میشه برداشت کرد که جدیهنقل قول:
نامردا مثه اینکه این تاپیکو دیدن خیابانی رو بازنشسته کردن:31:. دیگه گزارش نمی کنه. من الان 2-3 روزه منتظرشم. دلم واسش تنگ شده.:31:
خدا کنه شفا پیدا کنه. ولی بازی آرژانتین و یونان رو گزارش می کرد. همین دیروز بهش هشدار دادن مگه؟نقل قول:
اخطار پزشک ها به پیمان یوسفی : "تا آخر بازی های جام جهانی فوتبال گزارش نکن!"
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
ای وای نه ! پیمان یوسفیه حنجره طلایی حروم شد :31:نقل قول:
منبع : خبر آنلایننقل قول:
لینک خبر :
:11:کد:http://www.khabaronline.ir/news-71145.aspx
مزدک بین دو نیمه وقت اضافه گفتش که :"خوب وقت اضافه هم که نداره و باید سریع تیما ها جاشون رو عوض کنن"
که باید می گفت وقت استراحت نداره نه وقت اضافه
نمی دونم سوتی میشه یا نه ولی خیلی باحال گفت.. دقیقه 117
بازم بازیکنان غنا اشتباه نمی کنن...
سوتیش این بود که بین دو نیمه ی وقت اضافه گفت شما با یک موسیقیه زیبا ادامه ی بازی رو ببینید تا نیمه ی دوم وقت اضافه شروع بشه
چقدر این احمدی با جاودانی صمیمی هستن
اون میگه رضا وایستاده آمارو بگم جاودانی هم میگه محمدرضا بگو راحت باش البته اینو که گفتم عین جملاتشون نبود فقط می خواستم بگم که اینا خیلی صمیمی هستن با هم.
در واقع اینطوری هستند:10::40:
یه جا داشت بد سوتی میداد زود خودش متوجه شد
داشت راجع به غذا خوردن یکی از بازیکنای غنا حرف میزد گفت غذا می پو.. می خوره ( می خواست بگه می پوشه : دی )
یه بارم اومد بگه وو وو زللا گفت زو وو بعد جمش کرد گفت وو وو زللانقل قول:
پروفوسور خیابانی GOD OF SOoTI چند بازیه ازش خبری نیست.... دعا کنین بازی انگلیش آلمان اون نباشه :2::2::2:
مزدک :
در یک رفت و برگشت توپ به داناوان میرسه ( حالا یک دو کردنا :31: )
دقت کردین مسابقه اس ام اس چقدر مسخرس؟ تا دقیقه 115 بود دیشب!! این چه مسابقه ای؟
در مورد گزارش احمدی! توپ تو اوت هم میره طوری هیجانی میگه که انگار داره میره تو گل!!! هر سری زیر نویس میاد هم شروع می کنه تبلیغ کردن! اونسری میگفت فقط تا دقیقه 80 وقت دارید تو مسابقه پیشبینی شرکت کنید!! نه میخواین تا دقیقه 90 بذارید؟ حالا هم که تا 115 تمدید کردن!! خیلی هم میخواد مثل فردوسی پور گزارش کنه
اگه بکشه پنالتی هم احتمالاَ میگن تا پنالتی سوم وقت دارین شرکت کنین.:31:
مردم هرچقدر اس ام اس بیشتر بدن بیشتر پول میره تو جیب اینا ، جاییزشونم علکیه ، بیخود اس ام اس نزنیدنقل قول:
اولا چاکر منچستری ها هم هستیم :10:نقل قول:
واقعا اس ام اس نزنین
اینا فقط یک حیله ای بیش نیست!!! این که نشد مسابقه اس ام اس!! این یعنی کمک به مخابرات :31:
هرچی اس ام اس بیشتر باشه اولا که یه درصدیشو مخابرات میده به اینا دوم اینکه هرچی اس ام اس بیشتر باشه نشون داده می شه که برنامشون بیشتر بیننده داشته و از اسپانسراشون پول بیشتری می تیغننقل قول:
ولی خداییش فردوسی پور خوب گزارش میکنه.
1.هم آدم خسته نمیشه از گزارشش
2.آخر بازی میفهمی که سطح اطلاعاتت رفته بالاتر
3.نسبت به بقیه شر و ور کمتر میگه
4.چه میکنه این بازیکن...:31:
با عرض معذرت از تمام فوتبال دوستان, تمام گزارش این گزارشگرا گافه محضه.
1-هیچ کدوم اصلا بازی رو گزارش نمی کنن فقط می خوان اطلاعاتشونو به رخ بکشن بابا مرد حسابی من چی کار دارم که عمه ی خاله ی پدر بزرگ فلان بازیکن چی کارس بازی رو گزارش کن
گزارش ّFifa 10 از اینا بهتره
هر کی بخواد می تونه بیوگرافیه هر بازیکنی یا هر جنبنده ای رو که (معروفه) توی ویکیپدیا پیدا کنه
2-این نوع گزارش حتی کشیدن حرفا هم نوعی تقلید از عادل فردوسی پوره میگن ... ... گله را گر می کند همینه
3- حالا شما از دقیقه ی یکه این یک جهان و یک جام یه ضبط صوت بذارید تا آخر برنامه اگه یه جمله حرف درست و به غیر از تکرار شنیدین اون مجری که هی می گه یه جورایی. اون دو تا رم معلوم نیست هی واسه چی میارن تمام قد نشونشون میدن هر کی بخواد صرفه جویی می کنه هر 15 الی 20 دقیقه میاد یه مشت حرف تکراری میزنه میره
آخه همون یه مجری می تونه تمام اینارو بگه تازه اون ال سی دی ها که خدادتومن پولشونه مگه همه ی ای ن چیزا رو نشون نمیدن ,اصلا این برنامه فقط شده تبلیغات همراه اول و نمیدونم ایرانسلو یخچال کم مصرفای شرکت برق
انقدر سوتی گرفتین من یاد یه سوتی قدیمی افتادم...
نمی دونم کی گزارش می کرد...اون موقعی بود که ریوالدو و جیووانی و اینها تو بارسلونا بودن...
گزارشگره هی از ریوالدو تعریف می کرد و عجب بازیکنیه و ببینید چقدر مسلطه قشنگ پاس می ده و از این حرفا...
بعد یهو دقیقه 60-65 بود که ریوالدو تعویض شد و تازه اومد تو بازی!!! مردم از خنده...
فکر کنم علیفر بود..
آواتارتو عشقه
یاد رونالدو به خیر
خداییش باحال بوده! همین الآن کلی خندیدم! دمت گرم :40:نقل قول:
آواتار خودتو عشقه ، یاده آوریل بخیر :31:نقل قول:
راستی چی میشد 2 تا بازی هم دخترا گزارش میکردن یکم غش کنیم از خنده . کلی آندیرنالینین بود چی بود تو رگمون تولید میشد :31:
اونوقت خیلیها دیگه سوتی نمیگرفتن