cpu من AMD Dual Core 4000 هستش
همه بازیهای جدید رو هم که Core 2 Dou میخاسته رو اجرا کردم
فک نکنم مشکلی داشته باشی....
Printable View
cpu من AMD Dual Core 4000 هستش
همه بازیهای جدید رو هم که Core 2 Dou میخاسته رو اجرا کردم
فک نکنم مشکلی داشته باشی....
از همینجا به همه ی کسانی که Dual Core دارند میگم که شما میتونید بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
فيفا فيزيك خيلي توپي پدا كرده
برو بچي كه ميخوان باهاش خيلي حال كنن برن nvidia physx رو دانلود كنن نسخه ي آخر
مخصوص كارتهاي nvidia هستش
فیزیک فیفا چه ربطی به Physx داره؟!نقل قول:
فيفا فيزيك خيلي توپي پدا كرده
برو بچي كه ميخوان باهاش خيلي حال كنن برن nvidia physx رو دانلود كنن نسخه ي آخر
مخصوص كارتهاي nvidia هستش
Physx باید در یک بازی استفاده شده باشه تا به دانلد Physx نیاز باشه. اما فیفا از Physx استفاده نمی کنه.
امزور دموش در میاد؟؟؟یا یه روزه دیگه { برا ps3{
[HTML] the demo is coming out on the 14th in NA and 15th in europe [/HTML]نقل قول:
یعنی 16 روز دیگه.:46:
با سیستم زیر بازی اجرا میشه یا نه :
Ram : 3 GB
Graphic : 1 GB NVIDIA GeForce GT 240
CPU : 3.0 GHz
اره خیلیم راحت اجرا میشهنقل قول:
دوستان تریلر رسمی این بازی منتشر شده ؟؟؟
بی صبرانه منتظر این بازیم !!!:40:
سلام
دمو طبق سایت زیر
در تاریخ 16 سپتامبر برای PS3 & XBOX360
در تاریخ 15 سپتامبر برای PC منتشر خواهد شد
[PHP]A FIFA 11 demo will be available to download on 15 September 2010 for PS3 and Xbox 360 and on 16 September 2010 for PC[/PHP]
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Fifa_11#Demo
سلام!
دوستان رو سیستم من بازی رو High اجرا میشه روون؟؟؟
CPU:3.4 2MCACH
RAM:2GIG
GRAF:1GIG GFORCE 9500GT
??
نقل قول:
سلام
بله کامل اجرا می شه
ولی دوست گلم انگار شما از رو این پست چند تا کپی زدی تو همه انجمنا پیست کردی
مطمئنی؟رم کم نمیاره؟نقل قول:
رم به هیچ وجه کم نمیاره اما گرافیک میاره. روی High نمیشه بازی کرد با اون سیستم !نقل قول:
گرافیک توصیه شده واسه بازی 8800 میباشد اونوقت چطوری با 9500 نمیتونن high بازی کنن!!!!!!! بازی های پر گرافیک تر رو میشه با این کارت high بازی کرد. ولی رزولیشنو مطمئنآ نمیتونینن بالا ببرین. حداکثر 1024*768 البته من اینطور فکر میکنم. چون بازیی ندیدم که از سیستم توصیه شده توسط خود شرکت بیشتر بخواد.(معمولآ یه مقدار از سیستم توصیه شده بیشتر داشته باشین میتونین رو high بدون مشکل بازی کنین)
درمورد رم هم که گفتن واسه xp فقط 1 گیگ میخواد و سون و ویستا 2. پس رمتونم که کم نیست اگه xp دارین.
گرافیک من 512 Mb GEforce 8500 gtنقل قول:
هست به نظرت چه جوریه (واسه این بازی )
:31: عجب اسپم دهندها ی خوبی هستید شما هنوز بازی نیومده دارین سیستم بازی رو تجزیه و تحلیل میکنید دوستان یکجوری میپرسن بازی بای این سیستم اجرا میشه روی بالاترین گرافیک انگار یکی الان با همون سیستم داره بازی میکنه
اخه فداتون این نسخه فیفا نکست و تا حالا هم ندیدیم روش اجرا شدن حالت روانش روی کامپیوتر به چه سخت افزاری نیاز داره باید بزاریم بازی بیاد بعد معلوم میشه روی چه گرافیکی چه مقدار رم و قدرت پردازش میخواد هنوز نیومده دارین سیستم میدین بقیه هم هنوز بدون هیج اطلاعاتی از قدرت گرافیک و مقایسه با بازبهای دیگه نسخه میپیچن اینقدر هم به سیستم پیشنهادی خود شرکت بازی ساز اعتماد نکنید مرسی:46:
سلام!نقل قول:
ممنون
من همین پست روکپی کردم و تو قسمت PES 2011 هم نوشتم !فک نکنم مشکلی داشته باشه!:5:
عزیز من ربطی ندارهنقل قول:
8800 از 9500 خیلی قوی تره به اعداد نگاه نکن
شما باید 8800 را با 9800 مقایسه کنی
چرا چند روزه خبری از بازی نیست ؟
من در عجبم !!! چرا اینقدر برا نسخه demo لحظه شماری می کنید ؟ وقتی اصل بازی یه هفته بعد از دمو میاد ، به نظر من ارزش نداره آدم حدود 2گیگ رو دانلود کنه ؟؟!!
من که برای دیدن این FIFA یه لحظه هم دیگه طاقت ندارم .برای من یکی این بازی با همه بازیا فرق داره.واقعا دم EAگرم امسال یه حال اساسی می خواد بهمون بده.
من واقعا نمیدونم چرا شما فیفا بازی میکنین
فیفا کنترل بازیش رو هواس و از دست گیمر خارجه
در حالی که در PES همه چیز در کنترل شماست.
چی؟ شوخی ميکنی ديگه؟ تو pes کنترل کامل داری؟ کاملاً برعکس گفتی کاملاًنقل قول:
:18:
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
دوست عزيز در واقعيت هم همينه و در ضمن چون شما نميتونی همه موقعيت هارو رو گل کنی دليل نميشه که ، جک اونی هست که مسی توپ رو از وسط زمين ميگيره ميکنه تو گل دفاع و دروازه هم فقط وای ميسن نگاش ميکنن اونم نه 1 بار 100 بار و اينکه شما بگو چرا تو فيفا کنترل کامل نداری
شما وقتی بلد نیستی با بازیکنات درست بازی مشکل بازی هست؟؟؟؟؟؟؟!!!
من اگه بخوام دفاعی بازی کنم بهترین بازیکن های PES جهان دست به دست هم بدن نمیتونن بهم گل بزنن.
بعد شما فوتبال ایران میگی که از هر 10 تا تک به تک 1 دونش گل میشه؟
تو فوتبال روز اروپا که از هر 10 تا 9 تاش گل نشه فاجعه هست که حالتون خوبه؟؟!!!
خیلی خندیدیم...:27:نقل قول:
من واقعا نمیدونم چرا شما فیفا بازی میکنین
فیفا کنترل بازیش رو هواس و از دست گیمر خارجه
در حالی که در PES همه چیز در کنترل شماست.
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
نمونه مورد نظر شما رو بالا گفتمنقل قول:
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
توی این که تک به تک ها گل نمیشه بستگی به این داره کسی که بازی میکنه تا چه حد به گیم پلی بازی کنترل داره و با اون هماهنگ شده
اگه گیم پلی بازی دستت اومده باشه میتونی راحت تر از موقعیت های تک به تک استفاده کنی.
در ضمن توی فوتبال واقعی هم خیل تک به تک خراب میشه...یا به اوت زده میشه یا دروازه بان اون رو مهار میکنه.
و هزار اتفاق دیگه
حالا شما روی چه درجه سختی بازی میکردی که تونستی این همه موقعیت تک به تک ایجاد کنی؟!
جواب شما رو بالا دادمنقل قول:
یلی خندیدیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
اگه تنظیمات رو درست انتخاب کنی و بازی بلد باشی عمرا این اتفاق نمییفته.
منم واقعا نمیدونم شماچرا میای یه اسپم میدی یه دفعه 5-6 صفحه از تاپیک میشه اسپم ...آخه این انصافه؟ تا همین الان 7 تا پست شده اسپم ... فقط به خاطر حرف شمانقل قول:
دوست من ... یکی PES دوس داره ، یکی FIFA ... یکی هم هر دوشو ...
سلام
این روزا خبر خاصی از بازی منتشر نمیشه فقط چند تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شد که توی این دو هفته اخیر ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی دیده بودیم .
یک ویدئوی آموزشی هم از نحوه دفاع کردن منتشر شد که از لینک یر میتونید ببینید :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=jgKU4cemeIw
برای گرفتن لینک دانلودشم میتونید از سایت زیر استفاده کنید :
کد:http://www.youtubesnips.com/
فعلا تا دو هفته دیگه باید صبر کنیم تا تغییرات جدید توی بازی اعمال بشه و دمو رو منتشر کنن .
...................
در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .
کی گفته اونها فکر میکردن من نسخه کنسولی رو میگم؟!!!نقل قول:
تا اونجایی که سواد من میکشه اینجا بخش بازیهای کامپیوتری هست نه کنسولی.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
نقل قول:
ببین همشهری عزیز
اول ادب رو رعایت کن:41:
اگه شما یه سر به تایپیک PES بزنین متوجه میشین چرا من اومدم اینجا.
در ضمن فروم محلی برای بحث و تبادل نظر هست نه تعریف خالی.
حسین جان دیگه نسخه کارنت این بازی هم گیم پلی اون از نسخه به اصطلاح نکست PES بهتره.نقل قول:
در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .
من خودم یک PES باز سفت و سخت بودم...ولی بعد از تست هر دوی اونا به این نتیجه رسیدم
یک شبه هم به این نتیجه نرسیدم
چندین سال PES ّبازی کردم ولی بعد از این که فیفا رو تست کردم تازه فرقهای این دو رو متوجه شدم
کخصوصا توی گیم پلی که واقعا فاصله اونا با هم زیاده
آقا توی این قبیل موارد اگه یه نفر هم جواب اسپم رو با اسپم نده مشکل حل میشه
لطفا حذف شود...
جهت تمام شدن بحث محتوای پست حذف شد.
من فقط یه جواب میخوام از شما
من میخوام بدونم علت این که فیفا یی ها میگن PES تخیلیه از رو عقلشون میگن یا از جای دیگه دارن میسوزن
شما چند نمونه که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده و غیر عادی هست رو به من نشون بده تا از اشتباهم در بیام.
اگر هم نمیتونین نمونه تصویری(سیو) بیارین وفقط حرف میزین بیاین جلو همه بگین اشتباه کردیم.
خواهشن هم نپیچونین
تمام
نقل قول:
ببین علی جان اگه شما حقیقتا دنبال واقعیت هستی و داری نسخه نکست فیفا رو با نکست pes مقایسه میکنی من برخی از دلایل منطقی خودمو توی پست زیر قبلا نوشتم شما یک نگاهی بنداز اگه موردی بود که باهاش مخالفی بگو من با تصویر بهتون ثابت کنم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5249317&postcount=927
در ضمن pes هم از بعضی جنبه ها بازی قشنگیه اون بازی هم چیزهای با ارزشی توش وجود داره که متاسفانه به هیچ وجه توی فیفا نکست دیده نمیشه .
من دقت کردم هر وقت خبر خاصی از این دو بازی وجود نداره کاربرا کم کم شروع میکنن به بحثهای مقایسه ای .
هر بازی ای یه خوبی ها و یه بدی هایی داره ، لطفا بحث رو منحرف نکنید.....
شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدیننقل قول:
علی جان چون این صحبت شما مربوط میشه به تاپیک pes من با اجازه جوابشو اونجا میزارمنقل قول:
من توی تاپیک فیفا میخوام یکی از معایب بزرگ این بازیو از نظر خودم بگم .
متاسفانه این بازی سرتاسر فشار و پرسینگه و این اصلا هیچ شباهتی به واقعیت نداره توی real life و فوتبال واقعی میبینیم خیلی وقتا اصلا بازی کاملا راکد و ساکن میشه حتی بعضی وقتا میبینیم بازیکن صاحب توپ , توپو یک جای زمین زیر پاش نگه داشته و بقیه بازیکنان داخل زمین هم برای گرفتن توپ به طرفش نمیرن و فقط منتظر حرکت اون بازیکن باقی میمونن . خیلی وقتا حرکت توپ بسیار آروم میشه بعضی وقتا بخصوص در ضد حملات سرعت بازی به حداکثر خودش میرسه و در مجموع ما در طول 90 دقیقه شاهد هستیم سرعت بازی و حرکت توپ بارها و بارها دچار نوسانات زیادی میشه اما توی فیفا ما میبینیم که کل زمان بازی بازیکنان در حرکت هستن و بازیکن صاحب توپو تحت فشار قرار میدن .
..................................
یک نکته رو هم در مورد موضوع مقایسه عرض کنم . به نظر من از یک جنبه عمل مقایسه کردن نمیتونه کار چندان درستی باشه . چون سلیقه افراد متفاوته اصلا ما برای چی بازی میکنیم و کلی از وقتمونو صرف یک بازی ویدئویی میکنیم جوابش اینه که برامون مطلوبیت ایجاد میکنه ایجاد لذت میکنه . خب حالا همه توی این دنیا دنبال به حداکثر رسوندن این لذت و خوشی هستن ( البته بعضیا با توجه به محدودیتهای دینی یا عرفی یا اخلاقی و غیره سعی میکنن تلاش برای کسب نهایت مطلوبیت رو در یک چارچوب مشخص محدود کنن ) .
حالا اینجا یک سوال مطرح میشه آیا یک اسباب بازی 2-3 هزار تومنی جذابت تر و بهتره یا یک ماشین آخرین سیستم . جواب این سوال بستگی به کسی داره که ازش پرسیده میشه اگه پاسخ دهنده یک بچه 3-4 ساله باشه مسلما اسباب بازی . اگه پاسخ دهنده یک جوون باشه مسلما ماشین آخرین سیستم و اگه پاسخ دهنده یک فرد عارف باشه جوابش هیچ کدومه .
اینجا هم به همین شکله سلیقه افراد متفاوته پس ما چطوری میتونیم بدون تعریف یک معیار و خط کش مشخص به تمام افراد ثابت کنیم که مثلا بازی فیفا بهتره یا pes ؟
ایکاش ما توی انجمن بازی یک تاپیک اختصاصی برای مقایسه این دو بازی داشتیم تا هم حق کاربرانی که فقط برای کسب اطلاع از اخبار بازی به این تاپیکها مراجعه میکنن ضایع نشه و هم اینکه در یک جای مشخص بصورت اختصاصی و پیوسته به این بحث همیشه داغ و قدیمی پرداخته میشد .