ممنون.نیمه دوم هم 3.4تایی میزنه!!:31:نقل قول:
خواهش می کنم عزیز.
اگه شما اینطوری فکر میکنی حتم درسته دیگه,منم حرفی ندارم:20:!!
Printable View
ممنون.نیمه دوم هم 3.4تایی میزنه!!:31:نقل قول:
خواهش می کنم عزیز.
اگه شما اینطوری فکر میکنی حتم درسته دیگه,منم حرفی ندارم:20:!!
آقا یکی اینجا گفت داوری امروز افتضاحه شدیدا تایید میشه
هل دادن بازیکن مکزیک کارت داشت....شاید داور بخواد بگه که میشه بازی رو دوستانه و بدون بدخویی و کارت تمام کرد ولی اینطور حق تیم ها ضایع میشه
اصلا هم آرژانتین شانس نیاورد...درست بازی کرد....نیمه دومی هم در پیش هست
شما زیاد خودشو ناراحت نکن........نقل قول:
پیشنهاد من اینه که همین الان تلوزیونتو خاموش کنی و جیش/بوس/لالا رو بزنی و بعد بخوابی حالت خوب نیست داری--وشر پست میدی.....:31:
نمیدونم اول بازی مارادونا که صلیب کشیدن تلویزیون ایران قطع کرد ! حروم شده مگه !؟
نگفتید !!!نقل قول:
ها کی؟من ندیدم چرا!:18:نقل قول:
عکسی چیزی میشه بزارری
نقل قول:
سلام چه!! فکر کنم دو تا نیمکت تیم سر همون گل دعواشون شد.bwin که اینطوری نوشته. عاملش هم کمک مربی تیم مکزیک!!
اطلاعات کامل شد میگم ادامشو!!
خب نیمه دوم بازی شروع شد......
امید وارم که مثل 30 دقیقه آخر نیمه اول بازی کنن.........:46:
چه گللییی زد tevez
دمش گرم چه کاتی گرفت:31:
از اولشم عاشق این توز بودم. لعنتی معرکست!!!!!!!
بابا آرژانتین تو دیگه کی هستی . :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بله توز غوغا کرد
گل سوم عجب گلی بود .... فوق العاده بود ! ... مکزیک که معلومه میبریم ... مهم آلمان هست !! ...
زنده باد مارادونا ...
اخخخخخخ !
آخر این مکزیکی ها یه گل زدن !
به وضوح آرژانتین سره ٫
به نظرتون مشکل مسی با این جام چیه ؟
اگر با آلمان هم بخواد همین روند رو ادامه بده به احتمال زیاد کار سخت میشه
ای بابا!
حالا اگه مسی پاش به گل باز شد!!!:(
دوستان تبریک ٫ هرچند این برد از قبل مشخص بود همون طور که قهرمانی آرژانتین از الان مشخصه
هیف این حرکت اخر مسی باید گل میشد همین من گفتم مسی یهو پا به توپ شد
ایشالله المان هم لوله است
تبریک میگم پیروزی دیگر با اقتدار تمام ... من نمیدونم مکزیک به چه امیدی بازی میکرد ...
آلمان ها هم زیاد جوگیر نشید ... بازی بعدی باید پیروز بشیم گرچه کمی سخته ....
اگه همینجوری تا اخر پیش بریم همه بازی ها رو بدون استثناء میبریم ...
زنده باد آرژانتین و مارادونا ...
دوستان آرژانتینی تبریک من رو هم پذیرا باشید . :11:
به امید نابود کردن آلمان . :27:
تبریک تبریک
ولی دم مکزیکی ها گرم که مثل یه مرد بازی کردن و از دقیقه 1 نچپیدن تو دفاع تا شاید شانسی یه گل بزنن
تنها بدیش اینه که آرژانتین بازی بعد رو به آلمان میخوره. کاش میشد این دو تا تو فینال رو به روی هم قرار بگیرن!
تبریک به همه ی آرژاتینیا :40:
حالم گرفته شد ضربه مسی گل نشد:41:
گوارا باد این پیروزی
ولی انصافا مکزیک هم خوب بازی کرد( مخصوصا شماره 17 )
توز هم که غوغا کرد دمش گرم :40:
تبریک به هواداران آرژانتین:11:
بازم تبریک به همه ابی دلان
تبریک میگم به هوادارای آرژانتین...چه بازی ای میشه بازی آلمان و آرژانتین..
ایول به آرژانتین با این که گل اول الکی بود ولی ترکوندن
اره انصافا مکزیک هم مردانه بازی کرد ٫البته اگه اون یکی دو تا حرکتشون رو نادیده بگیریم ٫
تبریک
+
مسی گل هاشو گذاشته کنار برای آلمان
قبلا هم خوب به بایرن مونیخ گل زده بود
چرا مسی نسبت به بازی اولی که با نیجریه انجام دادن پستش عقبتره......؟؟؟:13:
فکر میکنم که این دلیل گل نزدنش باشه و بیشتر موقیت گل رو برای هم تیمیهاش ایجاد میکنه.....:20:
اي كاش داور نظر كمك داور رو رد ميكرد
واقعا دعا ميكردم كه گل رو نپذيرن
چون آرژانتين همينجوريم ميبرد
ولي در كل آرژانتين اصلا خوب بازي نكرد
اصلا از مسي درست استفاده نميشه
براش فضا سازي نميكنن
حركت بدون توپ اطراف مسي در حد صفره
مسي از نظر بدني تو بهترين شرايطه
اين از تك حركاتش كاملا مشخصه
اما...
يه تيم وقتي شخصيت قهرماني پيدا ميكنه كه از داشته هاش بهترين استفاده رو ببره
مسي ارزشمنترين داشته آرژانتينه
تا زماني كه از مسي استفاده درست نشه اين تيم درست بازي نميكنه
اگه واقع بين باشيم بايد خيلي نگران بازي با آلمان بود
يه بار ديگه گلاي آرژانتين رو مرور كنيد
يه آفسايد يه اشتباه دفاع مكزيك يه شوت
اميدوارم اين تيم بهتر بشه
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
يادم رفت تبريك بگم
به هر حال به طرفداراي ايرانيه آرژانتين تبريك ميگم
اصلا خوب بازی نکرد که نه ولی میتونست خیلی بهتر بازی کنه
امیدوارم در بازی با آلمان به مشکل بر نخوریم
+ آره کاش رد میکرد اونجوری بردمون واقعا عادلانه تر میشد و خیلی بیشتر حال میداد
مارادونا گفت آمریکا جنوبی نمی تونه به پای اروپا برسه:18:
چرا این کاری میکنه این مرد:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Argentina coach Diego Maradona believes South America will never catch up with Europe despite the continent's stunning success at the FIFA World Cup™ in South Africa.
South America had five representatives in the competition and all five made it to the knock-out stages, with four of them winning their groups. Meanwhile, European heavyweights Italy and France were not only knocked out but also finished bottom of groups including such minnows as New Zealand and hosts South Africa.
Seven of the 13 European teams bit the dust in the group stages and only Germany, Spain and Holland won their groups. Even so, the club game in Europe is so much stronger and there is so much more money in competitions like the UEFA Champions League, Premier League, La Liga and Serie A, that Maradona believes South America will always lag behind.
I don't think we will ever be a bigger powerhouse than Europe.
Diego Maradona, Argentina coach
"I don't think we will ever be a bigger powerhouse than Europe," he said. "What we have to do is build America and make coaches of lesser countries understand that we must have a clear line for kids coming up. We'll never be bigger than Europe but we will have good players and we must also pay attention to youth leagues and make kids dream of playing in Europe and being ready.
"But they should be in the right condition and (Europeans) shouldn't be grabbing kids at 15 years old who have no idea of what it takes to play in the (European) leagues. Even 16 and 17 year-olds can't do that but in Argentina, Brazil, Uruguay everyone accelerates things.
"But a child must know what a football player must know because otherwise this is like stealing money from people," he added. "South America must go on doing what it's doing and the premium is knowing that we are giving great players to teams of clubs all over the world and they are making great money. But you should also know that these players, when they make it to their own national team, they have our support and affection."
این یوسفی هم فقط روی یه تابلو ننوشت که من از ارژانتین بدم میاد هر بار از ارژانتین یه خرده ای می گرفت
امیدوارم توی بازی با المان تلافی همه این گل نزدنا رو بکنه ٫اون جا واقعا به تکنیکش نیاز هست برای مهار المان
باز هم تبریک به همه دوستان ٫
ژرمن ها اماده باشید که به توپ میبندیمتون ٫ گل اخر ارژانتین دیدنی بود٫ توز امروز ثابت کرد ادعاش بی مناسبت هم نیست ٫
راستي مسير بازيهاي آرژانتين عجيب شبيه چهار سال پيشه
دوره قبل اول با مكزيك بازي كرد بعد با آلمان كه باخت وحذف شد
امسال كه تاريخ كاملا تكرار شده
خدا كنه نتيجه آلمان آرژانتين مثل دوره قبل نشه
جمله هات مفهوم نیست .نقل قول:
نمیتونه به پای اروپا چی؟
چرا این کاری میکنه . یعنی چرا اینجوری میکنه ؟ یا چرا این کارو میکنه ؟
منم تبریک میگم به همه هواداران از جمله خودم :دی
برد برابر آلمان از قهرمانی واسه من مهمتره...انقده از آلمان بدم میاد.هنوز یادمه ۲۰۰۶ چجوری با نامردی بردن
ولی با این بازی امشب فکر کنم جلو آلمان به مشکل بخوریم.بیشتر رو حرکت بازیکنا به گل رسیدیم تا بازی تیمی.مسی هم که تا تونست تک روی کرد و توپ لو داد.امیدوارم جلو یه آلمان هم که شده مسی بشه مسی که تو بارسا هست.
به امید نابودی آلمان و قهرمانی..هورا
به من ربطی نداره تو سواد ندارینقل قول:
سلام
به تمام طرفداران آرژانتين تبريك ميگم
منتظرتونيم تو زمين
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]