-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا غصه نخورید
بیاید بغل عمو خودم دلداریتون میدم:دی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
من نمیدونم آخه این چه حرکتی بود نوئر موقع خوردن گل کرد.یکی بیاد برای من توضیح بده
کد:
http://www.goal.com/iran/photo/gallery?id=101475
-
و باز هم امید به آینده روشن
-
هیچکس به تعویض های اشتباه و ... لو اشاره نکرده !! واقعا آخر تعویض بودن .
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟
-
نقل قول:
من هم تو این مساله موندم
شاید از آب و هوا باشه ؟!
خیلی تیمها رو دیدم زود خسته میشن ؟
-
چرا اشاره نکرد؟
اگه اوزیل بیرون نمیومد گلا رو زده بودیم
بعد اینکه مسعود بیرون رفت همون 2تا موقعیتی هم که برای لوکاس میداد و اونم زارتی میزد بیرون نتونستیم بسازیم
کم آوردنشون هم به نظر من به خاطر 10 نفره بودنشون بود چون مثل سگ داشتن میدویدن تا هم گل بزنن هم جبران کمبود بازیکن رو بکنن:دی
کاکائو هم که کاری نکردش
-
مهاجم تيم فوتبال آلمان: حماقت کردم
"لوکاس پودولسکي" مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان از دست دادن ضربه پنالتي که منجر به شکست تيمش مقابل صربستان در گروه چهارم جهاني جهاني 2010 شد را "حماقت" خواند.
تيم "يوآخيم لاو" در ديدار با صربستان در حالي که پس از اخراج "ميروسلاو کلوزه" 10 نفره به بازي ادامه مي داد، يک گل خورد و با وجود فرصت هايي که پيدا کرد نتوانست نتيجه را تغيير دهد.
در اين بازي پودولسکي هم که 39 گل ملي در کارنامه دارد، نتوانست ضربه پنالتي که براي آلمان به دست آمده بود را به گل تبديل کند تا بازي حداقل با تساوي تمام شود.
وي در اين باره گفت: همه ما ناراحتيم. فکر نمي کنم پنالتي بدي زده باشم، اما واکنش دروازه بان حريف خيلي خوب بود. اگر گل زده بودم، يک امتياز گرفته بوديم. اين شکست به خاطر اشتباه من بود.
مهاجم تيم کلن افزود: نيمه دوم خوب بازي کردم و شانس هاي بيشتري نسبت به نيمه اول داشتيم. شايد من به تنهايي فرصت زدن سه گل را پيدا کردم. مقابل استراليا همين فرصت ها را به گل تبديل کرديم. فوتبال همين است. يک روز قهرمان مي شوي و روز ديگر برعکس.
پودولسکي همچنين با انتقاد از تصميم داور براي اخراج کلوزه، تصميم داور را سخت گيرانه دانست.
تيم آلمان اکنون پس از دو بازي، سه امتيازي است و براي صعود به دور دوم جام جهاني به پيروزي در آخرين بازي خود در گروه مقابل غنا نياز دارد.
-
از دیروز داشتم می مردم بیام اینجا تاپیک رو بخونم :41:
واقعا :18: بهت زده شدم این بازی رو دیدم....
حقش نبود...
آلمان انگلیس ایتالیا فرانسه و اسپانیا.....وای وای وای
جام قشنگی نیست:2:
-
باخت دیروز تقصیر همه بود. از داور تا خود بازیکنا و مربی. دیگه هم نباید خودمونو سرزنش کنیم.
چیزی نشده که . به امید قهرمانی...
-
-
-
می خوای زنگ بزنی دلداریشون بدی ؟:31:
ایرانسلشون که خاموشه !:31:
-
فدای تاییدت:دی
نقل قول:
می خوای زنگ بزنی دلداریشون بدی ؟:31:
ایرانسلشون که خاموشه !:31:
حالا 912 هم باشه اشکالی نداره:دی
میخوایم هماهنگ بکنیم بریم باهم تشویق بکنیم وقتی آلمان بازی داره و در غم و شادی در کنار همدیگه باشیم:27:
-
3 تاشونو با هم می خوای دلداری بدی؟:31:
خیلی کوشایی داداش:31:
یکیشونم بذار واسه ما:31:
خدا وکیلی تنها رقیب آرژانتین آلمانه. ولی حیف که چرخ فوتبال ماشینیتون پنچر شد بی رقیب شدیم.:31:
حالا اگه خوردین به انگلیس سرویسشون کنین که ما بهشون دسترسی نداریم:31:
-
نقل قول:
فدای تاییدت:دی
حالا 912 هم باشه اشکالی نداره:دی
میخوایم هماهنگ بکنیم بریم باهم تشویق بکنیم وقتی آلمان بازی داره و در غم و شادی در کنار همدیگه باشیم:27:
همین! فقط میخوای بری با هم تشویق کنید. ما رو بگو یه فکر دیگه داشتیم جوگیر شدیم تایید کردیم. :31:نه آقا تایید نمیشه.:21::21:
-
مجله ي همشهري جوان در اين هفته يك صفحه ي كامل به سايت كانون هواداران آلمان در ايرانdfb.ir نوشته كه ديدنش خالي از لطف نيست.
کد:
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/files/public/1276778687_1334_FT0_picture_007.jpg
کد:
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/files/public/1276780255_1334_FT65798_picture_009.jpg
-
نقل قول:
چون ده نفره شده بودن دیگه
تیم وقتی یه یارش کمتر میشه فشار روی بقیه زیاد میشه و زودتر خسته میشن
-
اين هم از حسادت انگليسي ها:
خوشحالي هواداران انگليس از شكست آلمان
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند.
صدها تماشاگر انگليسي که براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آفريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر کيپ تاون از شکست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايکوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در کافه رستوران هاي شهر جشن شکست آلمان را برپا کردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر کيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها کرد.
-
نقل قول:
هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند.
صدها تماشاگر انگليسي که براي تماشاي مسابقات جام جهاني در آفريقاي جنوبي بسر مي برند روز گذشته در شهر کيپ تاون از شکست آلمان مقابل صربستان خوشحال شده و به جشن و پايکوبي پرداختند.
آنها پيش از جدال الجزاير و انگليس در کافه رستوران هاي شهر جشن شکست آلمان را برپا کردند.
به باور انگليسي ها آلمان رقيب احتمالي انگليس در دور بعدي است و آنها از حذف ژرمن ها بسيار خوشحال مي شوند.
پليس شهر کيپ تاون هم به اين خاطر براي جلوگيري از اغتشاشات برخي هوليگان هاي انگليسي نيروهاي ويژه اي را مامور زير نظر داشتن آنها کرد.
به جاش خودشونم مساوی کردن خنده رو لباشون خشک شد احمقا :31:
-
نقل قول:
این حرکتها نتیجه ترس،حسادت،غرور،خودبزرگ بینی و.........است.
بنده خداها نمیدونن قراره خیلی زود از جام خداحافظی کنن...
-
سام لیک
آلمان اصلا وب نیست:5:
مطمئن باشید تو جمع 4 تیم نیست
مگر اینکه معجزه بشه:31:
-
نقل قول:
به جاش دیشب انگلیس هم باخت تا خنده رو لباشون خشک بشه احمق ها :31:
نقل قول:
سام لیک
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست :27:
-
نقل قول:
سام لیک
تا دیروز گفتی فرانسه...
خب فرانسه زرتید...
بعد رفتی گفتی کره شمالی!!!!!!!!!
خب کره هم زرتید.....وخواهد زرتید.....
حالا بلندشدی اومدی میگی چی؟
چی میخوای؟
آلمان صعود نمیکنه؟خیلی خب صبرکن وببین.
ماهم خواهیم دید کره وفرانسه چطور از جام خداحافظی میکنن.
راستی دوتا سوال
اولیش تکراریه:31:این آدرس (آبی ها)روندادی؟
دوم 4تا ازبازیکنهای کره شمالی گم شدن؟راسته؟
-
نقل قول:
به جاش انگلیس هم باخت و خنده رو لبشون خشک شد احمق ها :31:
نقل قول:
سام لیک
وب دیگه چیه؟؟؟
فرانسه که اصلا جزو 16 تا هم نیست!
-
نقل قول:
4-شرط بندی از نظر اسلام حرامه.ومن شرط بندی نمیکنم.اما حاضرم بعداز بازی سوم اگه آلمان صعود نکردبیای اینجا اونوقت هرچی دلت خواست بگو،خوبه راضی هستی.
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من :31:
-
نگران نباشید صعود می کنیم
-
بیاد جام جهانی 98 و یورو 2000 آخرین بازی آلمان 3 بر 0 خواهد شد:27:
-
نقل قول:
من 23 ژوئن فقط براي دلداريت ميام دوست من :31:
درهرصورت وباوجودهرگونه نتیجه ای!!! من با کمال میل حاضر وآماده خواهم بود...
با افتخار وغرور،آلمان دوستت دارم
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
نقل قول:
بیاد جام جهانی 98 و یورو 2000 آخرین بازی آلمان 3 بر 0 خواهد شد:27:
سنار بده آش به همین خیال باش!!!
-
سلام بیخیال دوست عزیز آلمان آرژانتین فیناله!
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کسی میدون داور بازی بعدی کیه؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
یک خاطره جالب برای دوستان دارم!:31:
-
نقل قول:
سلام بیخیال دوست عزیز آلمان آرژانتین فیناله!
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کسی میدون داور بازی بعدی کیه؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
یک خاطره جالب برای دوستان دارم!:31:
1-با من بودی؟
2-نه
3-تعربف کن ببینم چیه؟
-
خوشبینی لام به دیدار مقابل غنا
کاپیتان ژرمنها مطمئن است که تیمش می تواند به مرحله بعدی رقابتهای جام جهانی راه بیابد
سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان در پایان دیدار تیمش مقابل صربستان که با شکست 0-1 ژرمنها همراه بود، نسبت به صعود تیمش به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی بسیار خوشبین بود.
لام در جمع خبرنگاران گفت:« هنوز نکات مثبتی وجود دارد و ما هنوز شانس رسیدن به مرحله بعدی رقابتها را داریم. اکنون می بایست دیدار فینالی را مقابل غنا برگزار کنیم و باید کاملا خود را برای این دیدار آماده سازیم و مطمئنم که می توانیم موفق باشیم.»
کاپیتان سفیدپوشان آلمان ادامه داد:« ما پس از دو کارت زردی که به کلوزه داده شد، بسیار خوب بازی کردیم و حتی شانس های متعددی برای گلزنی داشتیم که این مرا نسبت به آینده خوشبین می کند.»
البته لام در ادامه صحبتهایش زبان به انتقاد از اوندیانو ماینکو، داور اسپانیایی این دیدار گشود که هفت کارت زرد و یک کارت قرمز در این دیدار به بازیکنان نشان داد و اعلام کرد که پس از این شکست احساس ناامیدی در کمپ ژرمنها حکمفرمایی می کرد ولی او همچنان نسبت به صعود تیمش به دور بعد خوشبین است.»
او در مورد نحوه قضاوت داور این میدان گفت:« اصلا انتظار چنین عملکردی را ازداور مسابقه نداشتم.اصلا فکرش را هم نمی کردیم که یک بازیکن پس از سه خطا در میانه میدان می تواند اخراج شود..اوضاع در اردوی تیم ما چندان خوب نیست.ولی ما بازیکنان باتجربه تر، می بایست به جوانترها انگیزه بدهیم.ما تیمی هستیم که می تواند گل بزند..تیمی که می تواند بجنگد و به همین دلیل امیدوارم.»
-
استرالياي10 نفره هم با غنا مساوي كرد تا به برخي از حسودان بدگهر و عنودان بي هنر ثابت بشه كه استراليا تيم ضعيفي نيست.
به نظر من اگر آلمان بتونه طوري برنامه ريزي كنه كه تو گروهش دوم بشه،كار خيلي راحت تري خواهد داشت و تا نيمه نهايي به تيم درست حسابي اي برخورد نمي كنه.ولي اگه اول بشه تو 4/1 به آرژانتين مي خوره كه يكي از قوي ترين تيم هاي جام هست و سعي مي كنه انتقام دوره ي قبل رو از آلمان بگيره.
-
رو اون که اصلا نمیشه حساب کرد . الآن رو کاغذ هر 4 تا تیم شانس و احتمال صعود دارن . یس فقط آلمان به فکر بردن غنا و 3 امتیاز هست. و اونورم باید ببینیم استرالیا با صربا چیکار میکنه . امیدوارم هر اتفاقی میفته ، آخرش به قهرمانی ختم شه . ایشالا .
-
نقل قول:
به نظر من اگر آلمان ... اگه اول بشه تو 4/1 به آرژانتين مي خوره كه يكي از قوي ترين تيم هاي جام هست و سعي مي كنه انتقام دوره ي قبل رو از آلمان بگيره.
از کجا میدونی؟
اتفاقا آلمان به دنبال اینه که یه بار دیگه هم انتقام فینال 86 رو بگیره.که میگیره ، اخه آلمان تجربه داره داداش:31:
-
آلمان حداقل جز4تیمه اگه داورابزارن
-
واقعا فیفا هم با این داوراش گل کاشته
معمولا اینجوریه که وقتی کسی کارت زرد میگیره، داورا رعایت حالشو میکنن و سعی میکنن تا حد ممکن کارت زرد دوم رو بهش ندن اما تو این بازی ...
فقط میتونم بگم داور منتظر بود که کلوزه یک تف روی زمین بندازه تا اخراجش کنه
-
در مورد این اول و دوم شدن به نظرم اصلا نباید ریسک کرد.و همچنین اگه میخوایم قهرمان بشیم باید همه تیم ها رو له کنیم.فکر کنم ما اول میشیم و باید با انگلیس بازی کنیم:46:
-
نقل قول:
همین! فقط میخوای بری با هم تشویق کنید. ما رو بگو یه فکر دیگه داشتیم جوگیر شدیم تایید کردیم. :31:نه آقا تایید نمیشه.:21::21:
یواش یواش:دی
نردبوم پله به پله:27:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
ماهم در کنار ایشون میخواهیم دعا کنیم:دی
ای کاش استرالیا میبرد
کارمون راحت تر بود اونوقت
-
-
میروسلاو كلوزه : حق من در بازی مقابل صربستان اخراج نبود
به گزارش خبرگزاري فارس، ميروسلاو كلوزه پس از باخت يك بر صفر برابر صربستان اظهار داشت: فكر ميكنم اگر اخراج نميشدم، ميتوانستم به تيم كمك كنم اما داور مرا از زمين اخراج كرد در حاليكه حق من چنين نبود. من در لحظهاي كه برخورد با بازيكني تيم صربستان پيش آمد، تلاش كردم توپ را دفع كنم. تكل از پشت نزدم و كارم خشن نبود، اما داور كه ميتوانست تذكر بدهد، مرا با كارت قرمز مواجه كرد.
اين مهاجم 32 ساله ادامه داد: فوتبال ورزشي قدرتي است و خواه ناخواه ميان بازيكنان برخورد پيش ميآيد. نميتوان به خاطر هر جنگ تن به تن كارت زرد يا قرمز داد.
كلوزه گفت: در صورت حضور در ميدان ميتوانستم به تيمم كمك كنم؛ اما اين امكان از من گرفته شد. تيم در نيمه دوم با وجود اخراجم، تمام تلاش خود را كرد. بازي با كلاسي ارائه كرد و تا سر حد امكان جنگيد؛ اما در گلزني موفق نبود.
تيم آلمان در ورزشگاه پورت اليزابت يك بر صفر با گل دقيقه 39 يانوويچ مغلوب صربستان شد.
=========================================
باستین شواین اشتايگر : حق میروسلاو كلوزه اخراج نبود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا، باستين شوايناشتايگر اظهار داشت: بهترين قاضيها هم با مشاهده بازي با صربستان، به ما حق خواهند داد كه ميروسلاو كلوزه نبايد از زمين اخراج ميشد. نميدانم داور چه تصوري كرد.
وي ادامه داد: وقتي يك چنين اتفاقي ميافتد به تيم احساس خوشايندي دست نميدهد ولي تيم تحت تاثير قرار ميگيرد. همان اتفاقي كه براي ما روي داد و بلافاصله از حريف هم ضربه خورديم.
هافبك تكنيكي ژرمنها افزود: نبايد حتي با وجود 10نفره شدن مي باختيم، چون ما در نيمه دوم بر حريف برتري داشتيم. ديديد كه حتي صاحب موقعيت گل شديم و ضربه پنالتي هم به دست آورديم.
وي ادامه داد: آنقدر ناراحتم كه باوركردني نيست. احساس خشم و تاسف دارم.
تيم آلمان در دومين ديدار خود در جام جهاني يك بر صفر از صربستان در گروه چهارم شكست خورد. بازي بعدي ژرمنها روز چهارشنبه برابر غنا است.
-
نقل قول:
فرانسه که اصلا تو 16 تیم هم نیست
16 تیم که چه عرض کنم فرانسه اصلا نباید تو جام باشه! این فرانسویا یهو یادشون میره که چه جوری اومدن تا اینجا:27:
هر کی نیاد..!:21: